-Ο πατρευς εριξε ενα κατεβατο για ολους. Κουλ σταφ. Δε νομιζω πως ως δολοφόνος θα ακολουθούσε μια τέτοια τακτική (να γράψει τούτο το κατεβατό το οποίο βλέπει με ύποπτο μάτι τον καθένα), αλλα είναι νωρίς ακόμη, θα μπορούσε να είναι μια καλοστυμένη μπλόφα, γατάκι. Εχω μύτη εγω. Είμαι ακουαφόρτες 8)
Εν πάση περιπτώσει, θεωρώ πως ενδεχομένως έχει ενδιαφέρον ρόλο, αλλα καλής μεριάς και για αυτό το παιχνίδι θα του προκαλέσει ενδιαφέρον, και σε περίπτωση που δεν ισχύει κάτι τέτοιο, θα φανεί μέσα απο την εγκυρότητα των επιχειρημάτων του. Δηλαδή καλο θα είναι να μείνει στο παιχνίδι, γιατι ακόμη και να ήταν δολοφόνος, επιδιώκει να μιλήσει δίχως μπουρδολόγηση, και ίσως αυτο τον οδηγήσει στην ενοχή του, ή ίσως στην αθωότητα του. Οψόμεθα που λέει και ο φιλόλογος
- Αλχ, ο μεγαλύτερος βλάκας του φόρουμ. Τον είχα ανακαλύψει και στο προηγούμενο παιχνίδι γιατι είναι τόσο βλάκας που καρφώνεται. Το ότι κατηγόρησε την γερμαναρού δεν μου κάνει εντύπωση γιατι όταν είσαι στουρνάρι, λες στουρναριές. (να μη σχολιάσω το βλαμμένο επιχείρημα της μορφής: σύμπτωση, τρεις φορες συνεχόμενα δολοφόνος. Προσβάλει την νοημοσύνη μας ή την δική σου βλίτο)
-Η κοπέλα (doutchland) προφανώς ούτε τρολλάρει, ούτε έχει δείξει σημεία ενοχής. Απλα είναι ένα χ..ανώριμο παιδάκι, που τα 13 χρόνια της, και το φύλο της, αποτελούν πηγή παπαροπεριττο(ματο)λογίας. Αν και με την σύντομη ανασκόπηση, δεν είδα να λέει τίποτα της προκοπής. Γενικά δε πιστεύω σε ολο το παιχνίδι οτι πει τιποτα της προκοπής
- o Vassilis γενικα είναι ύποπτη φιγούρα, αλλα δεν έχει πει τιποτα, οποτε δε μπορω να εκφερω καποιο ειδος γνωμης. Γενικα εαν ειναι δολοφονος θα ειναι πολυ επικίνδυνος. Εαν είναι πολίτης θα είναι η φωνή της (αλγο)λογικής
- O piemaker μαρεσει που εκφερει γνωμη. Δίκαιο επιχείρημα υπερ της doutchland με το οποιο συμφωνώ. Θεωρώ πως είτε είναι δολοφόνος σε ζεύγος με την doutchland ή είναι αθώος παράλληλα με την doutchland. Τείνω προς το δεύτερο γιατι εαν ήταν δολοφόνος θα ήταν αρκετά επιπόλαιο όλο αυτό. Θα το αιτιολογήσω αργότερα αναλυτικότερα.
για τους αλλους δεν εχω κατι να πω. Ειναι μικρα, ειναι πρωταρακια, μπουρδολογούν μέχρι στιγμής, οτιδήποτε πω θα είναι ανασφαλές.
υ.γ.