Καλησπερα, καλο παιχνιδι να εχουμε.
Επειδη κανενας δεν εχει τα @@ να ξεκινησει την ψηφοφορια, μπας και αναψουν τα αιματα, θα το κανω εγω.
Υπο φυσιολογικες συνθηκες θα ψηφιζα την Deutsch...Lover. Γιατι;; Γιατι πολυ απλα πιστευω πως δε μπορει να προσφερει ουσιαστικη βοηθεια σε οποια ομαδα και αν ανηκει. Παρολα αυτα η σταση της μεχρι τωρα και ο τροπος που παιζει επιβεβαιωνουν πως ψιλοτρολλαρει, οποτε δεν πιστευω πως ειναι με την πλευρα των δολοφονων. Ολο και καποιος θα της ελεγε τιποτα, ολο και καποιος θα τη δασκαλευε/συμβουλευε. Παρολα αυτα εξακολουθω να πιστευω πως προκειται για εναν αχρηστο πολιτη η στη χειροτερη περιπτωση για την πορνη/Δ.Α.
Αυτο ομως που ειναι πραγματικα περιεργο ειναι η σταση του Αλχ (sorry, δε μπορω να θυμηθω το καινουργιο nick). Ενω εχει μια σχετικη εμπειρια και ξερει πως στον πρωτο γυρο ολοι λενε μπαρουφες, πιανεται απο μια βλακεια που ειπε η Deutsch και αρχιζει να ψαχνει δαιμονες εκει που προφανεστατα δεν υπαρχουν. Δε μπορω να ειμαι απολυτα σιγουρος, αλλα μου φαινεται πως προσπαθει να στρεψει την προσοχη των υπολοιπων προς ενα εξιλαστηριο θυμα, το οποιο μαλιστα μιλαει πολυ (ασχετως του περιεχομενου των οσων λεει

), οποτε ειναι ο νουμερο ενα ευκολος στοχος.
Για τους παραπανω λογους ψηφιζω
ΑΛΧΗΜΙΣΤΗ.
Edit:Joaquín ειναι το καινουργιο του nick, τωρα το ειδα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.