Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 20:56 Ο Johnnaousa: #1.881 04-07-12 20:56 o Γιατρός θα μιλήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 20:57 Ο dimijim έγραψε: #1.882 04-07-12 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: o Γιατρός θα μιλήσει? Click για ανάπτυξη... Τους υπόλοιπους απ πού τους ξέρετε; Μόνο εγώ ξέρω μόνο τους δολοφόνους και τον εαυτούλη μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 20:59 Ο Johnnaousa: #1.883 04-07-12 20:59 Ε αυτοκρατορας-τσαφ,μαγισσα-τασος,πληροφοριοδοτης-προφανως Λιμπ,ντετεκτιβ-Μελανια,συγκατοικοι-Λοβ-Ριρικιον,πορνη-Τζει το ειπε η ΣΕ,δικηγορος-Χιμελα το είπε η ΣΕ,δημαρχος-Σπαρκ,αλεξισφαιρο-Ντεμ το ειπε η ΣΕ...μέντιουμ ο Βάιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:01 Ο dimijim έγραψε: #1.884 04-07-12 21:01 Γιατρός μήπως η κάρπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:04 Η blue_butterfly: #1.885 04-07-12 21:04 Συγχαρητήρια. Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω αν είμαι άρρωστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:06 Ο MAYROULIS: #1.886 04-07-12 21:06 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Συγχαρητήρια. Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω αν είμαι άρρωστη. Click για ανάπτυξη... εσύ τι ήσουν; συγκάτοικος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:06 Ο SparklingGrey: #1.887 04-07-12 21:06 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Συγχαρητήρια. Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω αν είμαι άρρωστη. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη που σε κατηγόρησα. Εξηπατήθην. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:09 Ο MAYROULIS: #1.888 04-07-12 21:09 θέλουμε βραβεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:11 Η blue_butterfly: #1.889 04-07-12 21:11 Ναι συγκάτοικος ήμουν μάνα μου, το φώναζα αλλά κανείς δεν το καταλάβαινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:12 Ο dimijim έγραψε: #1.890 04-07-12 21:12 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ναι συγκάτοικος ήμουν μάνα μου, το φώναζα αλλά κανείς δεν το καταλάβαινε. Click για ανάπτυξη... Ή δεν ήθελε να το καταλάβει και να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:13 Ο MAYROULIS: #1.891 04-07-12 21:13 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ναι συγκάτοικος ήμουν μάνα μου, το φώναζα αλλά κανείς δεν το καταλάβαινε. Click για ανάπτυξη... συγγνώμη που σε κατηγόρησα αλλά μετά το κατάλαβα και προσπάθησα να κατηγρήσω τον δημήτρη αλλά μάταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Η blue_butterfly: #1.892 04-07-12 21:15 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ή δεν ήθελε να το καταλάβει και να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι... Click για ανάπτυξη... Εσύ μη μιλάς. Α και Νάουσα τον Αύγουστο που θα ανέβω ετοιμάσου να σου γκρεμίσω το σπίτι, δε θα το αφήσω έτσι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:16 Ο Johnnaousa: #1.893 04-07-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εσύ μη μιλάς. Α και Νάουσα τον Αύγουστο που θα ανέβω ετοιμάσου να σου γκρεμίσω το σπίτι, δε θα το αφήσω έτσι αυτό. Click για ανάπτυξη... αφού με αγαπάς μωρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:19 Ο dimijim έγραψε: #1.894 04-07-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εσύ μη μιλάς. Click για ανάπτυξη... Εγώ γιατί να μην μιλάω; Επειδή σας δούλευα όλους; Αχ ριρίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:19 Η blue_butterfly: #1.895 04-07-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αφού με αγαπάς μωρέ Click για ανάπτυξη... Θα δεις εσύ. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ γιατί να μην μιλάω; Επειδή σας δούλευα όλους; Αχ ριρίκα... Click για ανάπτυξη... Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2012 MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:27 Ο MAYROULIS: #1.896 04-07-12 21:27 παρακαλούμε την αγαπητή μας ΣΕ να μας δώσει τα βραβεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:28 Ο dimijim έγραψε: #1.897 04-07-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:33 Η blue_butterfly: #1.898 04-07-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Click για ανάπτυξη... Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο βλέπω και αυτό που λες και λέω "ρε δεν "γαργαλιέσαι"" και μετά κρατιόμουν να μη γράψω τίποτα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:34 Ο dimijim έγραψε: #1.899 04-07-12 21:34 Πρέπει να μπήκε η Άννα... ΣΕ αναμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:35 Ο MAYROULIS: #1.900 04-07-12 21:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο Click για ανάπτυξη... δεν ήταν κάτι σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
o Γιατρός θα μιλήσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 20:57 Ο dimijim έγραψε: #1.882 04-07-12 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: o Γιατρός θα μιλήσει? Click για ανάπτυξη... Τους υπόλοιπους απ πού τους ξέρετε; Μόνο εγώ ξέρω μόνο τους δολοφόνους και τον εαυτούλη μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 20:59 Ο Johnnaousa: #1.883 04-07-12 20:59 Ε αυτοκρατορας-τσαφ,μαγισσα-τασος,πληροφοριοδοτης-προφανως Λιμπ,ντετεκτιβ-Μελανια,συγκατοικοι-Λοβ-Ριρικιον,πορνη-Τζει το ειπε η ΣΕ,δικηγορος-Χιμελα το είπε η ΣΕ,δημαρχος-Σπαρκ,αλεξισφαιρο-Ντεμ το ειπε η ΣΕ...μέντιουμ ο Βάιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:01 Ο dimijim έγραψε: #1.884 04-07-12 21:01 Γιατρός μήπως η κάρπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:04 Η blue_butterfly: #1.885 04-07-12 21:04 Συγχαρητήρια. Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω αν είμαι άρρωστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:06 Ο MAYROULIS: #1.886 04-07-12 21:06 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Συγχαρητήρια. Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω αν είμαι άρρωστη. Click για ανάπτυξη... εσύ τι ήσουν; συγκάτοικος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:06 Ο SparklingGrey: #1.887 04-07-12 21:06 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Συγχαρητήρια. Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω αν είμαι άρρωστη. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη που σε κατηγόρησα. Εξηπατήθην. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:09 Ο MAYROULIS: #1.888 04-07-12 21:09 θέλουμε βραβεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:11 Η blue_butterfly: #1.889 04-07-12 21:11 Ναι συγκάτοικος ήμουν μάνα μου, το φώναζα αλλά κανείς δεν το καταλάβαινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:12 Ο dimijim έγραψε: #1.890 04-07-12 21:12 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ναι συγκάτοικος ήμουν μάνα μου, το φώναζα αλλά κανείς δεν το καταλάβαινε. Click για ανάπτυξη... Ή δεν ήθελε να το καταλάβει και να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:13 Ο MAYROULIS: #1.891 04-07-12 21:13 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ναι συγκάτοικος ήμουν μάνα μου, το φώναζα αλλά κανείς δεν το καταλάβαινε. Click για ανάπτυξη... συγγνώμη που σε κατηγόρησα αλλά μετά το κατάλαβα και προσπάθησα να κατηγρήσω τον δημήτρη αλλά μάταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Η blue_butterfly: #1.892 04-07-12 21:15 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ή δεν ήθελε να το καταλάβει και να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι... Click για ανάπτυξη... Εσύ μη μιλάς. Α και Νάουσα τον Αύγουστο που θα ανέβω ετοιμάσου να σου γκρεμίσω το σπίτι, δε θα το αφήσω έτσι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:16 Ο Johnnaousa: #1.893 04-07-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εσύ μη μιλάς. Α και Νάουσα τον Αύγουστο που θα ανέβω ετοιμάσου να σου γκρεμίσω το σπίτι, δε θα το αφήσω έτσι αυτό. Click για ανάπτυξη... αφού με αγαπάς μωρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:19 Ο dimijim έγραψε: #1.894 04-07-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εσύ μη μιλάς. Click για ανάπτυξη... Εγώ γιατί να μην μιλάω; Επειδή σας δούλευα όλους; Αχ ριρίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:19 Η blue_butterfly: #1.895 04-07-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αφού με αγαπάς μωρέ Click για ανάπτυξη... Θα δεις εσύ. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ γιατί να μην μιλάω; Επειδή σας δούλευα όλους; Αχ ριρίκα... Click για ανάπτυξη... Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2012 MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:27 Ο MAYROULIS: #1.896 04-07-12 21:27 παρακαλούμε την αγαπητή μας ΣΕ να μας δώσει τα βραβεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:28 Ο dimijim έγραψε: #1.897 04-07-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:33 Η blue_butterfly: #1.898 04-07-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Click για ανάπτυξη... Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο βλέπω και αυτό που λες και λέω "ρε δεν "γαργαλιέσαι"" και μετά κρατιόμουν να μη γράψω τίποτα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:34 Ο dimijim έγραψε: #1.899 04-07-12 21:34 Πρέπει να μπήκε η Άννα... ΣΕ αναμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:35 Ο MAYROULIS: #1.900 04-07-12 21:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο Click για ανάπτυξη... δεν ήταν κάτι σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: o Γιατρός θα μιλήσει? Click για ανάπτυξη... Τους υπόλοιπους απ πού τους ξέρετε; Μόνο εγώ ξέρω μόνο τους δολοφόνους και τον εαυτούλη μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 20:59 Ο Johnnaousa: #1.883 04-07-12 20:59 Ε αυτοκρατορας-τσαφ,μαγισσα-τασος,πληροφοριοδοτης-προφανως Λιμπ,ντετεκτιβ-Μελανια,συγκατοικοι-Λοβ-Ριρικιον,πορνη-Τζει το ειπε η ΣΕ,δικηγορος-Χιμελα το είπε η ΣΕ,δημαρχος-Σπαρκ,αλεξισφαιρο-Ντεμ το ειπε η ΣΕ...μέντιουμ ο Βάιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:01 Ο dimijim έγραψε: #1.884 04-07-12 21:01 Γιατρός μήπως η κάρπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:04 Η blue_butterfly: #1.885 04-07-12 21:04 Συγχαρητήρια. Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω αν είμαι άρρωστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:06 Ο MAYROULIS: #1.886 04-07-12 21:06 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Συγχαρητήρια. Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω αν είμαι άρρωστη. Click για ανάπτυξη... εσύ τι ήσουν; συγκάτοικος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:06 Ο SparklingGrey: #1.887 04-07-12 21:06 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Συγχαρητήρια. Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω αν είμαι άρρωστη. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη που σε κατηγόρησα. Εξηπατήθην. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:09 Ο MAYROULIS: #1.888 04-07-12 21:09 θέλουμε βραβεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:11 Η blue_butterfly: #1.889 04-07-12 21:11 Ναι συγκάτοικος ήμουν μάνα μου, το φώναζα αλλά κανείς δεν το καταλάβαινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:12 Ο dimijim έγραψε: #1.890 04-07-12 21:12 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ναι συγκάτοικος ήμουν μάνα μου, το φώναζα αλλά κανείς δεν το καταλάβαινε. Click για ανάπτυξη... Ή δεν ήθελε να το καταλάβει και να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:13 Ο MAYROULIS: #1.891 04-07-12 21:13 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ναι συγκάτοικος ήμουν μάνα μου, το φώναζα αλλά κανείς δεν το καταλάβαινε. Click για ανάπτυξη... συγγνώμη που σε κατηγόρησα αλλά μετά το κατάλαβα και προσπάθησα να κατηγρήσω τον δημήτρη αλλά μάταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Η blue_butterfly: #1.892 04-07-12 21:15 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ή δεν ήθελε να το καταλάβει και να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι... Click για ανάπτυξη... Εσύ μη μιλάς. Α και Νάουσα τον Αύγουστο που θα ανέβω ετοιμάσου να σου γκρεμίσω το σπίτι, δε θα το αφήσω έτσι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:16 Ο Johnnaousa: #1.893 04-07-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εσύ μη μιλάς. Α και Νάουσα τον Αύγουστο που θα ανέβω ετοιμάσου να σου γκρεμίσω το σπίτι, δε θα το αφήσω έτσι αυτό. Click για ανάπτυξη... αφού με αγαπάς μωρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:19 Ο dimijim έγραψε: #1.894 04-07-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εσύ μη μιλάς. Click για ανάπτυξη... Εγώ γιατί να μην μιλάω; Επειδή σας δούλευα όλους; Αχ ριρίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:19 Η blue_butterfly: #1.895 04-07-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αφού με αγαπάς μωρέ Click για ανάπτυξη... Θα δεις εσύ. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ γιατί να μην μιλάω; Επειδή σας δούλευα όλους; Αχ ριρίκα... Click για ανάπτυξη... Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2012 MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:27 Ο MAYROULIS: #1.896 04-07-12 21:27 παρακαλούμε την αγαπητή μας ΣΕ να μας δώσει τα βραβεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:28 Ο dimijim έγραψε: #1.897 04-07-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:33 Η blue_butterfly: #1.898 04-07-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Click για ανάπτυξη... Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο βλέπω και αυτό που λες και λέω "ρε δεν "γαργαλιέσαι"" και μετά κρατιόμουν να μη γράψω τίποτα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:34 Ο dimijim έγραψε: #1.899 04-07-12 21:34 Πρέπει να μπήκε η Άννα... ΣΕ αναμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:35 Ο MAYROULIS: #1.900 04-07-12 21:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο Click για ανάπτυξη... δεν ήταν κάτι σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε αυτοκρατορας-τσαφ,μαγισσα-τασος,πληροφοριοδοτης-προφανως Λιμπ,ντετεκτιβ-Μελανια,συγκατοικοι-Λοβ-Ριρικιον,πορνη-Τζει το ειπε η ΣΕ,δικηγορος-Χιμελα το είπε η ΣΕ,δημαρχος-Σπαρκ,αλεξισφαιρο-Ντεμ το ειπε η ΣΕ...μέντιουμ ο Βάιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:01 Ο dimijim έγραψε: #1.884 04-07-12 21:01 Γιατρός μήπως η κάρπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:04 Η blue_butterfly: #1.885 04-07-12 21:04 Συγχαρητήρια. Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω αν είμαι άρρωστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:06 Ο MAYROULIS: #1.886 04-07-12 21:06 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Συγχαρητήρια. Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω αν είμαι άρρωστη. Click για ανάπτυξη... εσύ τι ήσουν; συγκάτοικος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:06 Ο SparklingGrey: #1.887 04-07-12 21:06 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Συγχαρητήρια. Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω αν είμαι άρρωστη. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη που σε κατηγόρησα. Εξηπατήθην. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:09 Ο MAYROULIS: #1.888 04-07-12 21:09 θέλουμε βραβεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:11 Η blue_butterfly: #1.889 04-07-12 21:11 Ναι συγκάτοικος ήμουν μάνα μου, το φώναζα αλλά κανείς δεν το καταλάβαινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:12 Ο dimijim έγραψε: #1.890 04-07-12 21:12 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ναι συγκάτοικος ήμουν μάνα μου, το φώναζα αλλά κανείς δεν το καταλάβαινε. Click για ανάπτυξη... Ή δεν ήθελε να το καταλάβει και να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:13 Ο MAYROULIS: #1.891 04-07-12 21:13 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ναι συγκάτοικος ήμουν μάνα μου, το φώναζα αλλά κανείς δεν το καταλάβαινε. Click για ανάπτυξη... συγγνώμη που σε κατηγόρησα αλλά μετά το κατάλαβα και προσπάθησα να κατηγρήσω τον δημήτρη αλλά μάταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Η blue_butterfly: #1.892 04-07-12 21:15 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ή δεν ήθελε να το καταλάβει και να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι... Click για ανάπτυξη... Εσύ μη μιλάς. Α και Νάουσα τον Αύγουστο που θα ανέβω ετοιμάσου να σου γκρεμίσω το σπίτι, δε θα το αφήσω έτσι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:16 Ο Johnnaousa: #1.893 04-07-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εσύ μη μιλάς. Α και Νάουσα τον Αύγουστο που θα ανέβω ετοιμάσου να σου γκρεμίσω το σπίτι, δε θα το αφήσω έτσι αυτό. Click για ανάπτυξη... αφού με αγαπάς μωρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:19 Ο dimijim έγραψε: #1.894 04-07-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εσύ μη μιλάς. Click για ανάπτυξη... Εγώ γιατί να μην μιλάω; Επειδή σας δούλευα όλους; Αχ ριρίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:19 Η blue_butterfly: #1.895 04-07-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αφού με αγαπάς μωρέ Click για ανάπτυξη... Θα δεις εσύ. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ γιατί να μην μιλάω; Επειδή σας δούλευα όλους; Αχ ριρίκα... Click για ανάπτυξη... Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2012 MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:27 Ο MAYROULIS: #1.896 04-07-12 21:27 παρακαλούμε την αγαπητή μας ΣΕ να μας δώσει τα βραβεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:28 Ο dimijim έγραψε: #1.897 04-07-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:33 Η blue_butterfly: #1.898 04-07-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Click για ανάπτυξη... Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο βλέπω και αυτό που λες και λέω "ρε δεν "γαργαλιέσαι"" και μετά κρατιόμουν να μη γράψω τίποτα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:34 Ο dimijim έγραψε: #1.899 04-07-12 21:34 Πρέπει να μπήκε η Άννα... ΣΕ αναμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:35 Ο MAYROULIS: #1.900 04-07-12 21:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο Click για ανάπτυξη... δεν ήταν κάτι σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατρός μήπως η κάρπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:04 Η blue_butterfly: #1.885 04-07-12 21:04 Συγχαρητήρια. Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω αν είμαι άρρωστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:06 Ο MAYROULIS: #1.886 04-07-12 21:06 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Συγχαρητήρια. Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω αν είμαι άρρωστη. Click για ανάπτυξη... εσύ τι ήσουν; συγκάτοικος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:06 Ο SparklingGrey: #1.887 04-07-12 21:06 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Συγχαρητήρια. Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω αν είμαι άρρωστη. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη που σε κατηγόρησα. Εξηπατήθην. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:09 Ο MAYROULIS: #1.888 04-07-12 21:09 θέλουμε βραβεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:11 Η blue_butterfly: #1.889 04-07-12 21:11 Ναι συγκάτοικος ήμουν μάνα μου, το φώναζα αλλά κανείς δεν το καταλάβαινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:12 Ο dimijim έγραψε: #1.890 04-07-12 21:12 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ναι συγκάτοικος ήμουν μάνα μου, το φώναζα αλλά κανείς δεν το καταλάβαινε. Click για ανάπτυξη... Ή δεν ήθελε να το καταλάβει και να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:13 Ο MAYROULIS: #1.891 04-07-12 21:13 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ναι συγκάτοικος ήμουν μάνα μου, το φώναζα αλλά κανείς δεν το καταλάβαινε. Click για ανάπτυξη... συγγνώμη που σε κατηγόρησα αλλά μετά το κατάλαβα και προσπάθησα να κατηγρήσω τον δημήτρη αλλά μάταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Η blue_butterfly: #1.892 04-07-12 21:15 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ή δεν ήθελε να το καταλάβει και να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι... Click για ανάπτυξη... Εσύ μη μιλάς. Α και Νάουσα τον Αύγουστο που θα ανέβω ετοιμάσου να σου γκρεμίσω το σπίτι, δε θα το αφήσω έτσι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:16 Ο Johnnaousa: #1.893 04-07-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εσύ μη μιλάς. Α και Νάουσα τον Αύγουστο που θα ανέβω ετοιμάσου να σου γκρεμίσω το σπίτι, δε θα το αφήσω έτσι αυτό. Click για ανάπτυξη... αφού με αγαπάς μωρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:19 Ο dimijim έγραψε: #1.894 04-07-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εσύ μη μιλάς. Click για ανάπτυξη... Εγώ γιατί να μην μιλάω; Επειδή σας δούλευα όλους; Αχ ριρίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:19 Η blue_butterfly: #1.895 04-07-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αφού με αγαπάς μωρέ Click για ανάπτυξη... Θα δεις εσύ. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ γιατί να μην μιλάω; Επειδή σας δούλευα όλους; Αχ ριρίκα... Click για ανάπτυξη... Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2012 MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:27 Ο MAYROULIS: #1.896 04-07-12 21:27 παρακαλούμε την αγαπητή μας ΣΕ να μας δώσει τα βραβεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:28 Ο dimijim έγραψε: #1.897 04-07-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:33 Η blue_butterfly: #1.898 04-07-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Click για ανάπτυξη... Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο βλέπω και αυτό που λες και λέω "ρε δεν "γαργαλιέσαι"" και μετά κρατιόμουν να μη γράψω τίποτα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:34 Ο dimijim έγραψε: #1.899 04-07-12 21:34 Πρέπει να μπήκε η Άννα... ΣΕ αναμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:35 Ο MAYROULIS: #1.900 04-07-12 21:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο Click για ανάπτυξη... δεν ήταν κάτι σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγχαρητήρια. Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω αν είμαι άρρωστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:06 Ο MAYROULIS: #1.886 04-07-12 21:06 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Συγχαρητήρια. Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω αν είμαι άρρωστη. Click για ανάπτυξη... εσύ τι ήσουν; συγκάτοικος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:06 Ο SparklingGrey: #1.887 04-07-12 21:06 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Συγχαρητήρια. Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω αν είμαι άρρωστη. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη που σε κατηγόρησα. Εξηπατήθην. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:09 Ο MAYROULIS: #1.888 04-07-12 21:09 θέλουμε βραβεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:11 Η blue_butterfly: #1.889 04-07-12 21:11 Ναι συγκάτοικος ήμουν μάνα μου, το φώναζα αλλά κανείς δεν το καταλάβαινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:12 Ο dimijim έγραψε: #1.890 04-07-12 21:12 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ναι συγκάτοικος ήμουν μάνα μου, το φώναζα αλλά κανείς δεν το καταλάβαινε. Click για ανάπτυξη... Ή δεν ήθελε να το καταλάβει και να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:13 Ο MAYROULIS: #1.891 04-07-12 21:13 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ναι συγκάτοικος ήμουν μάνα μου, το φώναζα αλλά κανείς δεν το καταλάβαινε. Click για ανάπτυξη... συγγνώμη που σε κατηγόρησα αλλά μετά το κατάλαβα και προσπάθησα να κατηγρήσω τον δημήτρη αλλά μάταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Η blue_butterfly: #1.892 04-07-12 21:15 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ή δεν ήθελε να το καταλάβει και να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι... Click για ανάπτυξη... Εσύ μη μιλάς. Α και Νάουσα τον Αύγουστο που θα ανέβω ετοιμάσου να σου γκρεμίσω το σπίτι, δε θα το αφήσω έτσι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:16 Ο Johnnaousa: #1.893 04-07-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εσύ μη μιλάς. Α και Νάουσα τον Αύγουστο που θα ανέβω ετοιμάσου να σου γκρεμίσω το σπίτι, δε θα το αφήσω έτσι αυτό. Click για ανάπτυξη... αφού με αγαπάς μωρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:19 Ο dimijim έγραψε: #1.894 04-07-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εσύ μη μιλάς. Click για ανάπτυξη... Εγώ γιατί να μην μιλάω; Επειδή σας δούλευα όλους; Αχ ριρίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:19 Η blue_butterfly: #1.895 04-07-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αφού με αγαπάς μωρέ Click για ανάπτυξη... Θα δεις εσύ. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ γιατί να μην μιλάω; Επειδή σας δούλευα όλους; Αχ ριρίκα... Click για ανάπτυξη... Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2012 MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:27 Ο MAYROULIS: #1.896 04-07-12 21:27 παρακαλούμε την αγαπητή μας ΣΕ να μας δώσει τα βραβεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:28 Ο dimijim έγραψε: #1.897 04-07-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:33 Η blue_butterfly: #1.898 04-07-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Click για ανάπτυξη... Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο βλέπω και αυτό που λες και λέω "ρε δεν "γαργαλιέσαι"" και μετά κρατιόμουν να μη γράψω τίποτα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:34 Ο dimijim έγραψε: #1.899 04-07-12 21:34 Πρέπει να μπήκε η Άννα... ΣΕ αναμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:35 Ο MAYROULIS: #1.900 04-07-12 21:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο Click για ανάπτυξη... δεν ήταν κάτι σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Συγχαρητήρια. Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω αν είμαι άρρωστη. Click για ανάπτυξη... εσύ τι ήσουν; συγκάτοικος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:06 Ο SparklingGrey: #1.887 04-07-12 21:06 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Συγχαρητήρια. Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω αν είμαι άρρωστη. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη που σε κατηγόρησα. Εξηπατήθην. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:09 Ο MAYROULIS: #1.888 04-07-12 21:09 θέλουμε βραβεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:11 Η blue_butterfly: #1.889 04-07-12 21:11 Ναι συγκάτοικος ήμουν μάνα μου, το φώναζα αλλά κανείς δεν το καταλάβαινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:12 Ο dimijim έγραψε: #1.890 04-07-12 21:12 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ναι συγκάτοικος ήμουν μάνα μου, το φώναζα αλλά κανείς δεν το καταλάβαινε. Click για ανάπτυξη... Ή δεν ήθελε να το καταλάβει και να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:13 Ο MAYROULIS: #1.891 04-07-12 21:13 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ναι συγκάτοικος ήμουν μάνα μου, το φώναζα αλλά κανείς δεν το καταλάβαινε. Click για ανάπτυξη... συγγνώμη που σε κατηγόρησα αλλά μετά το κατάλαβα και προσπάθησα να κατηγρήσω τον δημήτρη αλλά μάταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Η blue_butterfly: #1.892 04-07-12 21:15 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ή δεν ήθελε να το καταλάβει και να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι... Click για ανάπτυξη... Εσύ μη μιλάς. Α και Νάουσα τον Αύγουστο που θα ανέβω ετοιμάσου να σου γκρεμίσω το σπίτι, δε θα το αφήσω έτσι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:16 Ο Johnnaousa: #1.893 04-07-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εσύ μη μιλάς. Α και Νάουσα τον Αύγουστο που θα ανέβω ετοιμάσου να σου γκρεμίσω το σπίτι, δε θα το αφήσω έτσι αυτό. Click για ανάπτυξη... αφού με αγαπάς μωρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:19 Ο dimijim έγραψε: #1.894 04-07-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εσύ μη μιλάς. Click για ανάπτυξη... Εγώ γιατί να μην μιλάω; Επειδή σας δούλευα όλους; Αχ ριρίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:19 Η blue_butterfly: #1.895 04-07-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αφού με αγαπάς μωρέ Click για ανάπτυξη... Θα δεις εσύ. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ γιατί να μην μιλάω; Επειδή σας δούλευα όλους; Αχ ριρίκα... Click για ανάπτυξη... Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2012 MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:27 Ο MAYROULIS: #1.896 04-07-12 21:27 παρακαλούμε την αγαπητή μας ΣΕ να μας δώσει τα βραβεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:28 Ο dimijim έγραψε: #1.897 04-07-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:33 Η blue_butterfly: #1.898 04-07-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Click για ανάπτυξη... Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο βλέπω και αυτό που λες και λέω "ρε δεν "γαργαλιέσαι"" και μετά κρατιόμουν να μη γράψω τίποτα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:34 Ο dimijim έγραψε: #1.899 04-07-12 21:34 Πρέπει να μπήκε η Άννα... ΣΕ αναμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:35 Ο MAYROULIS: #1.900 04-07-12 21:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο Click για ανάπτυξη... δεν ήταν κάτι σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Συγχαρητήρια. Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω αν είμαι άρρωστη. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη που σε κατηγόρησα. Εξηπατήθην. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:09 Ο MAYROULIS: #1.888 04-07-12 21:09 θέλουμε βραβεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:11 Η blue_butterfly: #1.889 04-07-12 21:11 Ναι συγκάτοικος ήμουν μάνα μου, το φώναζα αλλά κανείς δεν το καταλάβαινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:12 Ο dimijim έγραψε: #1.890 04-07-12 21:12 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ναι συγκάτοικος ήμουν μάνα μου, το φώναζα αλλά κανείς δεν το καταλάβαινε. Click για ανάπτυξη... Ή δεν ήθελε να το καταλάβει και να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:13 Ο MAYROULIS: #1.891 04-07-12 21:13 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ναι συγκάτοικος ήμουν μάνα μου, το φώναζα αλλά κανείς δεν το καταλάβαινε. Click για ανάπτυξη... συγγνώμη που σε κατηγόρησα αλλά μετά το κατάλαβα και προσπάθησα να κατηγρήσω τον δημήτρη αλλά μάταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Η blue_butterfly: #1.892 04-07-12 21:15 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ή δεν ήθελε να το καταλάβει και να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι... Click για ανάπτυξη... Εσύ μη μιλάς. Α και Νάουσα τον Αύγουστο που θα ανέβω ετοιμάσου να σου γκρεμίσω το σπίτι, δε θα το αφήσω έτσι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:16 Ο Johnnaousa: #1.893 04-07-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εσύ μη μιλάς. Α και Νάουσα τον Αύγουστο που θα ανέβω ετοιμάσου να σου γκρεμίσω το σπίτι, δε θα το αφήσω έτσι αυτό. Click για ανάπτυξη... αφού με αγαπάς μωρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:19 Ο dimijim έγραψε: #1.894 04-07-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εσύ μη μιλάς. Click για ανάπτυξη... Εγώ γιατί να μην μιλάω; Επειδή σας δούλευα όλους; Αχ ριρίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:19 Η blue_butterfly: #1.895 04-07-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αφού με αγαπάς μωρέ Click για ανάπτυξη... Θα δεις εσύ. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ γιατί να μην μιλάω; Επειδή σας δούλευα όλους; Αχ ριρίκα... Click για ανάπτυξη... Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2012 MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:27 Ο MAYROULIS: #1.896 04-07-12 21:27 παρακαλούμε την αγαπητή μας ΣΕ να μας δώσει τα βραβεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:28 Ο dimijim έγραψε: #1.897 04-07-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:33 Η blue_butterfly: #1.898 04-07-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Click για ανάπτυξη... Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο βλέπω και αυτό που λες και λέω "ρε δεν "γαργαλιέσαι"" και μετά κρατιόμουν να μη γράψω τίποτα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:34 Ο dimijim έγραψε: #1.899 04-07-12 21:34 Πρέπει να μπήκε η Άννα... ΣΕ αναμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:35 Ο MAYROULIS: #1.900 04-07-12 21:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο Click για ανάπτυξη... δεν ήταν κάτι σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θέλουμε βραβεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:11 Η blue_butterfly: #1.889 04-07-12 21:11 Ναι συγκάτοικος ήμουν μάνα μου, το φώναζα αλλά κανείς δεν το καταλάβαινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:12 Ο dimijim έγραψε: #1.890 04-07-12 21:12 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ναι συγκάτοικος ήμουν μάνα μου, το φώναζα αλλά κανείς δεν το καταλάβαινε. Click για ανάπτυξη... Ή δεν ήθελε να το καταλάβει και να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:13 Ο MAYROULIS: #1.891 04-07-12 21:13 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ναι συγκάτοικος ήμουν μάνα μου, το φώναζα αλλά κανείς δεν το καταλάβαινε. Click για ανάπτυξη... συγγνώμη που σε κατηγόρησα αλλά μετά το κατάλαβα και προσπάθησα να κατηγρήσω τον δημήτρη αλλά μάταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Η blue_butterfly: #1.892 04-07-12 21:15 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ή δεν ήθελε να το καταλάβει και να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι... Click για ανάπτυξη... Εσύ μη μιλάς. Α και Νάουσα τον Αύγουστο που θα ανέβω ετοιμάσου να σου γκρεμίσω το σπίτι, δε θα το αφήσω έτσι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:16 Ο Johnnaousa: #1.893 04-07-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εσύ μη μιλάς. Α και Νάουσα τον Αύγουστο που θα ανέβω ετοιμάσου να σου γκρεμίσω το σπίτι, δε θα το αφήσω έτσι αυτό. Click για ανάπτυξη... αφού με αγαπάς μωρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:19 Ο dimijim έγραψε: #1.894 04-07-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εσύ μη μιλάς. Click για ανάπτυξη... Εγώ γιατί να μην μιλάω; Επειδή σας δούλευα όλους; Αχ ριρίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:19 Η blue_butterfly: #1.895 04-07-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αφού με αγαπάς μωρέ Click για ανάπτυξη... Θα δεις εσύ. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ γιατί να μην μιλάω; Επειδή σας δούλευα όλους; Αχ ριρίκα... Click για ανάπτυξη... Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2012 MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:27 Ο MAYROULIS: #1.896 04-07-12 21:27 παρακαλούμε την αγαπητή μας ΣΕ να μας δώσει τα βραβεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:28 Ο dimijim έγραψε: #1.897 04-07-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:33 Η blue_butterfly: #1.898 04-07-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Click για ανάπτυξη... Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο βλέπω και αυτό που λες και λέω "ρε δεν "γαργαλιέσαι"" και μετά κρατιόμουν να μη γράψω τίποτα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:34 Ο dimijim έγραψε: #1.899 04-07-12 21:34 Πρέπει να μπήκε η Άννα... ΣΕ αναμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:35 Ο MAYROULIS: #1.900 04-07-12 21:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο Click για ανάπτυξη... δεν ήταν κάτι σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι συγκάτοικος ήμουν μάνα μου, το φώναζα αλλά κανείς δεν το καταλάβαινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:12 Ο dimijim έγραψε: #1.890 04-07-12 21:12 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ναι συγκάτοικος ήμουν μάνα μου, το φώναζα αλλά κανείς δεν το καταλάβαινε. Click για ανάπτυξη... Ή δεν ήθελε να το καταλάβει και να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:13 Ο MAYROULIS: #1.891 04-07-12 21:13 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ναι συγκάτοικος ήμουν μάνα μου, το φώναζα αλλά κανείς δεν το καταλάβαινε. Click για ανάπτυξη... συγγνώμη που σε κατηγόρησα αλλά μετά το κατάλαβα και προσπάθησα να κατηγρήσω τον δημήτρη αλλά μάταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Η blue_butterfly: #1.892 04-07-12 21:15 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ή δεν ήθελε να το καταλάβει και να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι... Click για ανάπτυξη... Εσύ μη μιλάς. Α και Νάουσα τον Αύγουστο που θα ανέβω ετοιμάσου να σου γκρεμίσω το σπίτι, δε θα το αφήσω έτσι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:16 Ο Johnnaousa: #1.893 04-07-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εσύ μη μιλάς. Α και Νάουσα τον Αύγουστο που θα ανέβω ετοιμάσου να σου γκρεμίσω το σπίτι, δε θα το αφήσω έτσι αυτό. Click για ανάπτυξη... αφού με αγαπάς μωρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:19 Ο dimijim έγραψε: #1.894 04-07-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εσύ μη μιλάς. Click για ανάπτυξη... Εγώ γιατί να μην μιλάω; Επειδή σας δούλευα όλους; Αχ ριρίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:19 Η blue_butterfly: #1.895 04-07-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αφού με αγαπάς μωρέ Click για ανάπτυξη... Θα δεις εσύ. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ γιατί να μην μιλάω; Επειδή σας δούλευα όλους; Αχ ριρίκα... Click για ανάπτυξη... Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2012 MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:27 Ο MAYROULIS: #1.896 04-07-12 21:27 παρακαλούμε την αγαπητή μας ΣΕ να μας δώσει τα βραβεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:28 Ο dimijim έγραψε: #1.897 04-07-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:33 Η blue_butterfly: #1.898 04-07-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Click για ανάπτυξη... Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο βλέπω και αυτό που λες και λέω "ρε δεν "γαργαλιέσαι"" και μετά κρατιόμουν να μη γράψω τίποτα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:34 Ο dimijim έγραψε: #1.899 04-07-12 21:34 Πρέπει να μπήκε η Άννα... ΣΕ αναμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:35 Ο MAYROULIS: #1.900 04-07-12 21:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο Click για ανάπτυξη... δεν ήταν κάτι σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ναι συγκάτοικος ήμουν μάνα μου, το φώναζα αλλά κανείς δεν το καταλάβαινε. Click για ανάπτυξη... Ή δεν ήθελε να το καταλάβει και να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:13 Ο MAYROULIS: #1.891 04-07-12 21:13 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ναι συγκάτοικος ήμουν μάνα μου, το φώναζα αλλά κανείς δεν το καταλάβαινε. Click για ανάπτυξη... συγγνώμη που σε κατηγόρησα αλλά μετά το κατάλαβα και προσπάθησα να κατηγρήσω τον δημήτρη αλλά μάταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Η blue_butterfly: #1.892 04-07-12 21:15 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ή δεν ήθελε να το καταλάβει και να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι... Click για ανάπτυξη... Εσύ μη μιλάς. Α και Νάουσα τον Αύγουστο που θα ανέβω ετοιμάσου να σου γκρεμίσω το σπίτι, δε θα το αφήσω έτσι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:16 Ο Johnnaousa: #1.893 04-07-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εσύ μη μιλάς. Α και Νάουσα τον Αύγουστο που θα ανέβω ετοιμάσου να σου γκρεμίσω το σπίτι, δε θα το αφήσω έτσι αυτό. Click για ανάπτυξη... αφού με αγαπάς μωρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:19 Ο dimijim έγραψε: #1.894 04-07-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εσύ μη μιλάς. Click για ανάπτυξη... Εγώ γιατί να μην μιλάω; Επειδή σας δούλευα όλους; Αχ ριρίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:19 Η blue_butterfly: #1.895 04-07-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αφού με αγαπάς μωρέ Click για ανάπτυξη... Θα δεις εσύ. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ γιατί να μην μιλάω; Επειδή σας δούλευα όλους; Αχ ριρίκα... Click για ανάπτυξη... Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2012 MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:27 Ο MAYROULIS: #1.896 04-07-12 21:27 παρακαλούμε την αγαπητή μας ΣΕ να μας δώσει τα βραβεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:28 Ο dimijim έγραψε: #1.897 04-07-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:33 Η blue_butterfly: #1.898 04-07-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Click για ανάπτυξη... Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο βλέπω και αυτό που λες και λέω "ρε δεν "γαργαλιέσαι"" και μετά κρατιόμουν να μη γράψω τίποτα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:34 Ο dimijim έγραψε: #1.899 04-07-12 21:34 Πρέπει να μπήκε η Άννα... ΣΕ αναμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:35 Ο MAYROULIS: #1.900 04-07-12 21:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο Click για ανάπτυξη... δεν ήταν κάτι σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ναι συγκάτοικος ήμουν μάνα μου, το φώναζα αλλά κανείς δεν το καταλάβαινε. Click για ανάπτυξη... συγγνώμη που σε κατηγόρησα αλλά μετά το κατάλαβα και προσπάθησα να κατηγρήσω τον δημήτρη αλλά μάταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Η blue_butterfly: #1.892 04-07-12 21:15 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ή δεν ήθελε να το καταλάβει και να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι... Click για ανάπτυξη... Εσύ μη μιλάς. Α και Νάουσα τον Αύγουστο που θα ανέβω ετοιμάσου να σου γκρεμίσω το σπίτι, δε θα το αφήσω έτσι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:16 Ο Johnnaousa: #1.893 04-07-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εσύ μη μιλάς. Α και Νάουσα τον Αύγουστο που θα ανέβω ετοιμάσου να σου γκρεμίσω το σπίτι, δε θα το αφήσω έτσι αυτό. Click για ανάπτυξη... αφού με αγαπάς μωρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:19 Ο dimijim έγραψε: #1.894 04-07-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εσύ μη μιλάς. Click για ανάπτυξη... Εγώ γιατί να μην μιλάω; Επειδή σας δούλευα όλους; Αχ ριρίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:19 Η blue_butterfly: #1.895 04-07-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αφού με αγαπάς μωρέ Click για ανάπτυξη... Θα δεις εσύ. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ γιατί να μην μιλάω; Επειδή σας δούλευα όλους; Αχ ριρίκα... Click για ανάπτυξη... Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2012 MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:27 Ο MAYROULIS: #1.896 04-07-12 21:27 παρακαλούμε την αγαπητή μας ΣΕ να μας δώσει τα βραβεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:28 Ο dimijim έγραψε: #1.897 04-07-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:33 Η blue_butterfly: #1.898 04-07-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Click για ανάπτυξη... Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο βλέπω και αυτό που λες και λέω "ρε δεν "γαργαλιέσαι"" και μετά κρατιόμουν να μη γράψω τίποτα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:34 Ο dimijim έγραψε: #1.899 04-07-12 21:34 Πρέπει να μπήκε η Άννα... ΣΕ αναμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:35 Ο MAYROULIS: #1.900 04-07-12 21:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο Click για ανάπτυξη... δεν ήταν κάτι σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ή δεν ήθελε να το καταλάβει και να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι... Click για ανάπτυξη... Εσύ μη μιλάς. Α και Νάουσα τον Αύγουστο που θα ανέβω ετοιμάσου να σου γκρεμίσω το σπίτι, δε θα το αφήσω έτσι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:16 Ο Johnnaousa: #1.893 04-07-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εσύ μη μιλάς. Α και Νάουσα τον Αύγουστο που θα ανέβω ετοιμάσου να σου γκρεμίσω το σπίτι, δε θα το αφήσω έτσι αυτό. Click για ανάπτυξη... αφού με αγαπάς μωρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:19 Ο dimijim έγραψε: #1.894 04-07-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εσύ μη μιλάς. Click για ανάπτυξη... Εγώ γιατί να μην μιλάω; Επειδή σας δούλευα όλους; Αχ ριρίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:19 Η blue_butterfly: #1.895 04-07-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αφού με αγαπάς μωρέ Click για ανάπτυξη... Θα δεις εσύ. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ γιατί να μην μιλάω; Επειδή σας δούλευα όλους; Αχ ριρίκα... Click για ανάπτυξη... Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2012 MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:27 Ο MAYROULIS: #1.896 04-07-12 21:27 παρακαλούμε την αγαπητή μας ΣΕ να μας δώσει τα βραβεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:28 Ο dimijim έγραψε: #1.897 04-07-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:33 Η blue_butterfly: #1.898 04-07-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Click για ανάπτυξη... Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο βλέπω και αυτό που λες και λέω "ρε δεν "γαργαλιέσαι"" και μετά κρατιόμουν να μη γράψω τίποτα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:34 Ο dimijim έγραψε: #1.899 04-07-12 21:34 Πρέπει να μπήκε η Άννα... ΣΕ αναμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:35 Ο MAYROULIS: #1.900 04-07-12 21:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο Click για ανάπτυξη... δεν ήταν κάτι σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εσύ μη μιλάς. Α και Νάουσα τον Αύγουστο που θα ανέβω ετοιμάσου να σου γκρεμίσω το σπίτι, δε θα το αφήσω έτσι αυτό. Click για ανάπτυξη... αφού με αγαπάς μωρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:19 Ο dimijim έγραψε: #1.894 04-07-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εσύ μη μιλάς. Click για ανάπτυξη... Εγώ γιατί να μην μιλάω; Επειδή σας δούλευα όλους; Αχ ριρίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:19 Η blue_butterfly: #1.895 04-07-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αφού με αγαπάς μωρέ Click για ανάπτυξη... Θα δεις εσύ. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ γιατί να μην μιλάω; Επειδή σας δούλευα όλους; Αχ ριρίκα... Click για ανάπτυξη... Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2012 MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:27 Ο MAYROULIS: #1.896 04-07-12 21:27 παρακαλούμε την αγαπητή μας ΣΕ να μας δώσει τα βραβεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:28 Ο dimijim έγραψε: #1.897 04-07-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:33 Η blue_butterfly: #1.898 04-07-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Click για ανάπτυξη... Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο βλέπω και αυτό που λες και λέω "ρε δεν "γαργαλιέσαι"" και μετά κρατιόμουν να μη γράψω τίποτα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:34 Ο dimijim έγραψε: #1.899 04-07-12 21:34 Πρέπει να μπήκε η Άννα... ΣΕ αναμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:35 Ο MAYROULIS: #1.900 04-07-12 21:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο Click για ανάπτυξη... δεν ήταν κάτι σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εσύ μη μιλάς. Click για ανάπτυξη... Εγώ γιατί να μην μιλάω; Επειδή σας δούλευα όλους; Αχ ριρίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:19 Η blue_butterfly: #1.895 04-07-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αφού με αγαπάς μωρέ Click για ανάπτυξη... Θα δεις εσύ. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ γιατί να μην μιλάω; Επειδή σας δούλευα όλους; Αχ ριρίκα... Click για ανάπτυξη... Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2012 MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:27 Ο MAYROULIS: #1.896 04-07-12 21:27 παρακαλούμε την αγαπητή μας ΣΕ να μας δώσει τα βραβεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:28 Ο dimijim έγραψε: #1.897 04-07-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:33 Η blue_butterfly: #1.898 04-07-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Click για ανάπτυξη... Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο βλέπω και αυτό που λες και λέω "ρε δεν "γαργαλιέσαι"" και μετά κρατιόμουν να μη γράψω τίποτα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:34 Ο dimijim έγραψε: #1.899 04-07-12 21:34 Πρέπει να μπήκε η Άννα... ΣΕ αναμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:35 Ο MAYROULIS: #1.900 04-07-12 21:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο Click για ανάπτυξη... δεν ήταν κάτι σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αφού με αγαπάς μωρέ Click για ανάπτυξη... Θα δεις εσύ. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ γιατί να μην μιλάω; Επειδή σας δούλευα όλους; Αχ ριρίκα... Click για ανάπτυξη... Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:27 Ο MAYROULIS: #1.896 04-07-12 21:27 παρακαλούμε την αγαπητή μας ΣΕ να μας δώσει τα βραβεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:28 Ο dimijim έγραψε: #1.897 04-07-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:33 Η blue_butterfly: #1.898 04-07-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Click για ανάπτυξη... Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο βλέπω και αυτό που λες και λέω "ρε δεν "γαργαλιέσαι"" και μετά κρατιόμουν να μη γράψω τίποτα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:34 Ο dimijim έγραψε: #1.899 04-07-12 21:34 Πρέπει να μπήκε η Άννα... ΣΕ αναμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:35 Ο MAYROULIS: #1.900 04-07-12 21:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο Click για ανάπτυξη... δεν ήταν κάτι σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παρακαλούμε την αγαπητή μας ΣΕ να μας δώσει τα βραβεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:28 Ο dimijim έγραψε: #1.897 04-07-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:33 Η blue_butterfly: #1.898 04-07-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Click για ανάπτυξη... Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο βλέπω και αυτό που λες και λέω "ρε δεν "γαργαλιέσαι"" και μετά κρατιόμουν να μη γράψω τίποτα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:34 Ο dimijim έγραψε: #1.899 04-07-12 21:34 Πρέπει να μπήκε η Άννα... ΣΕ αναμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:35 Ο MAYROULIS: #1.900 04-07-12 21:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο Click για ανάπτυξη... δεν ήταν κάτι σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Είχα βαρεθεί ειλικρινά να βλέπω τις βλακείες που έλεγες για μένα, ειδικά εκεί που έλεγες ότι το παίζω άρρωστη ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Click για ανάπτυξη... Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:33 Η blue_butterfly: #1.898 04-07-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Click για ανάπτυξη... Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο βλέπω και αυτό που λες και λέω "ρε δεν "γαργαλιέσαι"" και μετά κρατιόμουν να μη γράψω τίποτα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:34 Ο dimijim έγραψε: #1.899 04-07-12 21:34 Πρέπει να μπήκε η Άννα... ΣΕ αναμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:35 Ο MAYROULIS: #1.900 04-07-12 21:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο Click για ανάπτυξη... δεν ήταν κάτι σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Καλά κι εγώ έτοιμος να παραιτηθώ ήμουν (γι άλλους λόγους) αλλά δεν παραιτήθηκα! Αμάν αυτό που όταν σας στριμώχνουμε παραιτείστε! Click για ανάπτυξη... Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο βλέπω και αυτό που λες και λέω "ρε δεν "γαργαλιέσαι"" και μετά κρατιόμουν να μη γράψω τίποτα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:34 Ο dimijim έγραψε: #1.899 04-07-12 21:34 Πρέπει να μπήκε η Άννα... ΣΕ αναμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:35 Ο MAYROULIS: #1.900 04-07-12 21:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο Click για ανάπτυξη... δεν ήταν κάτι σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πρέπει να μπήκε η Άννα... ΣΕ αναμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:35 Ο MAYROULIS: #1.900 04-07-12 21:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο Click για ανάπτυξη... δεν ήταν κάτι σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ρε έκλαιγα από τον πυρετό, στο μυαλό μου πραγματικά δεν κυριαρχούσε η λογική, ακόμα θυμάμαι τη χλωρίνη που έβαλα στο ψυγείο Click για ανάπτυξη... δεν ήταν κάτι σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.