Κοίταξε να δεις.
Εάν ήμουν η Πυθία, θα σας έλεγα ποιοι είναι οι δολοφόνοι απ' την αρχή, θα τους διώχναμε με επιτυχία και θα τέλειωνε το παιχνίδι, εντάξει;

Τουλάχιστον εγώ μπαίνω, το ψάχνω.Και είναι φυσικό να έχω κάνει λάθη, αλλά πιστεύω ότι έχω βοηθήσει κιόλας.Όχι μόνο με την Ζωή(επειδή την ψήφισα ουσιαστικά), αλλά και με τον Γιάννη.Άρα δύο φορές δικαιώθηκα.Το γνωρίζω ότι δεν έχουμε περιθώρια και γι' αυτό προτείνω να βγάλουμε την aegloswen.Όμως, εσείς την εμπιστεύεστε, επειδή παίζει συγκρατημένα και έχετε βρει το εύκολο θύμα.Δεν είναι όλα όπως φαίνονται, είδες και τη Ζωή, η οποία έπαιζε διακριτικά.
Δηλαδή, τι περίμενες να πει "Η Eileen είναι αθώα και κακώς τη βγάλατε.";

Η Ζωή δεν έδινε αφορμές, το ίδιο επιδιώκει και η Έλενα.Ρίξε και μια ματιά στις ψήφους που έχει δώσει γενικά..
Έχεις κάνει πολύ περισσότερες φορές λάθος απ' όσες είχες δίκιο... Εσύ ο ίδιος έβγαλες τον Βάιο έξω, που ήταν αυτός που μας οδήγησε στην Ζωή ουσιαστικά.
Τα συμπεράσματά σου είναι κατά κανόνα κάκιστα και συνεχίζεις να θες να πείσεις τον κόσμο. Και δε μου λες; Πες ότι σ' ακούμε και βγαίνει η aegloswen. Πόσους ακόμη πολίτες μας παίρνει να χάσουμε;; Έχουν βγει 2-3 δολοφόνοι και είμαστε 9. Δεν έχουμε περιθώρια... Στάματα να το κάνεις αυτό πια. Μία φορά δικαιώθηκες ουσιαστικά. Και η κάρτα σου μπορεί να οδήγησε στο να βγει δολοφόνος, αλλά δημιούργησε και τρελό μπάχαλο και είχε και τεράστιο ρίσκο.
+
Και το ότι μου απαντάς εσύ εν τέλει και όχι η Έλενα δεν μου αρέσει.
Πήγε και κρύφτηκε, για να μην την ψηφίσετε αύριο...
Λυπάμαι που δεν είμαι τόσο καμμένη όσο μερικοί και δεν μπορώ να απαντάω μέσα σε ΜΙΣΉ ώρα από τότε που έγινε πόστ και απευθύνεται σε μένα ρε Χάρη,έχω και σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Άραξε.

Γενικότερα το παιχνίδι δεν το βλέπω τόσο σαν ανοιχτή επίθεση,πως να στο πώ; Κάποιες φορές μόνο χρειάζεται όταν το απαιτούν οι περιστάσεις. Εσύ είσαι συνεχώς στην τσίτα,πόσους καφέδες πίνεις;

Και btw, αυτή είναι και η τακτική μου μέσα στο game που εσύ την αποκαλείς "συγκρατημένη". Αυτό που ανέφερες πριν ότι "ξαφνικά" έκανα πόστ. Ε συγγνώμη δεν έπρεπε;; Eίχα πάρει τόσες ψήφους,οκ. Ο Ακριβός ζητούσε μια τυπική απάντηση. Γενικά έπρεπε να απαντήσω! Αν δεν απαντούσα,πάλι θα έλεγες "αααααα κρύφτηκε και δεν απάντησε,ααα δεν έχει συμμετοχή,αα την ψηφίζω."

Nice.
Επίσης δυσαρεστήθηκες επειδή σε ψιλοστρίμωξε ο τσάφ,καθώς είπε για το ότι δεν είχες ουσιαστικά επιχειρήματα ακόμα και αν έχουν ρεύμα οι ψήφοι σου,ότι έβγαλες ήδη once πολίτη εντελώς άδικα. Και όντως αυτό ισχύει. Προφανώς δεν σημαίνει ότι κάνεις συνεχώς λάθη,και όντως στη Ζωή είχες δίκιο. Αλλά το να έχεις πληροφορίες (; ), δεν αρκεί πάντα,θέλει και κάποια τακτική. Επιχειρήματα κλπ.
Η aegloswen, από εκεί που είχε χαμηλό προφίλ, μπαίνει ξαφνικά δυναμικά μετά το πέρας της ψηφοφορίας-μιας και δεν διέτρεχε πια κίνδυνο- να μας πει ότι την ψήφισαν χωρίς αιτιολόγηση(να ήταν μόνο ο Τάσος εν τω μεταξύ; ) και να υπερασπιστεί τη Ζωή, επειδή την βγάλαμε χωρίς να έχει μιλήσει καθόλου.Έλα, όμως, που η λιγομίλητη Ζωή ήταν δολοφόνος.Και την ίδια ακριβώς τακτική ακολουθεί και η Έλενα.Ταράχτηκε φαίνεται που βγήκε η συνεργός της.
Ύστερα, διακρινώ μια δυσφορία για την κάρτα που ενεργοποίησα;Χάρη σ' αυτή την κάρτα έφυγε ένας δολοφόνος και αντί να αναρωτιέσαι για το εάν η Ζωή ήταν ένοχη ή όχι, κάθεσαι και παραπονιέσαι που ψήφισαν τα μισά φαντάσματα και όχι η φίλη σου η Νουαζέτ;Τελικά, πάντως, έγινα όντως κάποιο τρόπο καθοδηγητής κατά των δολοφόνων.Και λέω "κατά κάποιο τρόπο", διότι δεν ήμουν εγώ ο οποίος ψήφισα πρώτος Eileen.Φυσικά, εσύ είσαι βέβαιη πως η κίνηση κατά της Eileen ήταν λαθεμένη, έτσι;

Νομίζω, επίσης, πως πρέπει να αποφασίσεις αν με θεωρείς ύποπτο ή όχι.Διότι ειλικρινά, δεν έχω καταλάβει.Όχι ότι με νοιάζει, αλλά να έχουμε να λέμε.
Προσωπικά ο τρόπος που βγήκε η ζωή ακόμα και δολοφόνος,δεν ήταν καλός. Δηλαδή απλώς έτυχες σε μια μαφιόζα που βαρέθηκε το παιχνίδι,so what; Αν είχες μια μαφιόζα που απλώς δεν έτυχε να μπεί; Είναι τόσο καλό να καταψηφίζεις κάποιον (και δεν μιλάω μόνο για σένα,αλλά η γενικότερη τακτική!) που δεν έχει καν την ευκαιρία να σε αντικρούσει. Δεν νομίζω. Πως να στο εξηγήσω δεν είναι κάλυψη,απλώς ο τρόπος παιχνιδιού κατά την γνώμη μου -σε εκείνη της φάση της 1 ώρας- δεν ήταν και τοπ παράδειγμα για να διώξεις κάποιον.

Ακόμα και να είναι κάποιος δολοφόνος,αυτή ήταν η διαφωνία μου και όχι για να "υπερασπιστώ" -πόσο κοινότυπο πια- τη Ζωή.
Ύστερα, διακρινώ μια δυσφορία για την κάρτα που ενεργοποίησα;Χάρη σ' αυτή την κάρτα έφυγε ένας δολοφόνος και αντί να αναρωτιέσαι για το εάν η Ζωή ήταν ένοχη ή όχι, κάθεσαι και παραπονιέσαι που ψήφισαν τα μισά φαντάσματα και όχι η φίλη σου η Νουαζέτ;Τελικά, πάντως, έγινα όντως κάποιο τρόπο καθοδηγητής κατά των δολοφόνων.Και λέω "κατά κάποιο τρόπο", διότι δεν ήμουν εγώ ο οποίος ψήφισα πρώτος Eileen.Φυσικά, εσύ είσαι βέβαιη πως η κίνηση κατά της Eileen ήταν λαθεμένη, έτσι;

Νομίζω, επίσης, πως πρέπει να αποφασίσεις αν με θεωρείς ύποπτο ή όχι.Διότι ειλικρινά, δεν έχω καταλάβει.Όχι ότι με νοιάζει, αλλά να έχουμε να λέμε.
Και τέλος, εξυπακούεται πως βολεύτηκες απ' το κίνημα κατά του Μαυρούλη.Αναρωτιέσαι πώς τον αθωώσαμε και βγάλαμε ένοχη την Eileen, αλλά για κακή σου τύχη η μάσκα της έπεσε.Τέλος, να μην ξεχάσω να σου πω πως καλό είναι που και που να ψηφίζεις πριν τη δολοφονία, γιατί καρφώνεσαι.Αλλά εσύ δεν κινδυνεύεις από κανέναν δολοφόνο.
Γενικότερα ποτέ σχεδόν δεν ψήφιζα πριν την δολοφονία.
Αλλά και να το έκανα,πάλι θα έλεγες "ααα δηλώνει ότι ψηφίζει πριν την δολοφονία,
ντάξει μην καρφώνεσαι τόσο και τέτοια."

Ακόμα και για πλακίτσα να το έλεγες,όπως τώρα. Είναι σχολιάκι.

Και btw,έχω εξηγήσει γιατί ο Μαυρούλης μου φαίνεται και μου φαινόταν ένοχος σε προηγούμενα πόστς. Τέσπα..
Μωρέ άμα έχεις στοχοποιήσει κάποιον,τα πάντα μπορείς να πείς. Δεν είναι θέμα. Οτιδήποτε και να φέρω ως αντιπαράδειγμα θα πείς και κάτι άλλο. Πάσο. Ας κρίνουν οι παίκτες από εδώ και πέρα το τι θα κάνουν και πως θα ψηφίσουν.