02-07-12

20:15
Ο Μαυρούλης έχει τέσσερις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.674 εγγεγραμμένα μέλη και 3.582.878 μηνύματα σε 106.577 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 247 άτομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδιά δείξτε λίγο έλεος,κάνω μηχανογραφικό!
Ναι εχμ,έξω η ζωή. Επίσης πόσοι ψήφοι δόθηκαν σε μένα χωρίς αιτιολόγηση σε αυτόν τον γύρο;;;
Eιδικά από τους παίκτες φαντάσματα "ψηφίζω aegloswen,γιατί γουστάρω".
Λίμπερ αφού έρχεται η σειρά μου μετά και μπορείς να επηρεάζεις ψήφους τόσων ατομών,χωρίς αιτιολογίες απλώς με την πειθώ ότι "είσαι αθώος",τι να πώ. Η εσύ είσαι πολύ έξυπνος ή οι άλλοι παίκτες πολλοί χαζοί που σε ακολουθούν.
Θα επανέλθω κάποια στιγμή με πόστ. Επίσης η συμμετοχή της Ζωής ήταν μηδενική σε αυτόν τον γύρο,την βγάλατε στο έτσι και χωρίς πολλές εξηγήσεις,ούτε καν μπόρεσε να υπερασπιστεί τον ευατό της,να κάνει πόστ να εξήγησει. Τι να πώ.
Σπασμωδικές κινήσεις κάνετε, ο μαυρούλης έπρεπε να είναι γκολ τώρα και μετά η ειλιν ξέρω γω, στο μικροσκόπιο.Αντί αυτού ρε λιμπ, σαν τον ταλιμπαν έφτιαξες μια πολύ μέτρια θεωρία και την ψήφισες μαζί με την πανστρατιά των φαντασμάτων.Και τσαφ έκανες μαλακία ρε συ
Και σας κράζω επειδή το μοναδικό ατόπημα της άλλης ήταν ότι δε συμμετείχε.Δεν πείθομαι στο ελάχιστο και θα προτιμούσα χίλιες φορές να περιμέναμε και την κρίση των άλλων.Τέλος πάντων, ότι έγινε έγινε, μπορεί να λέω μαλακίες τώρα και μη το ξέρω.Τηρώ την υπόσχεσή μου και με περίσσεια ευχαρίστηση ψηφίζω Demlogic.Είναι ένα ύποπτο τρολ και έλεος που δεν έφυγε νωρίτερα.
Τώρα αν θέλετε και γνώμη για μαυρούλη δε σας λέω τίποτα.Ο χάρης λέει ότι είναι αθώος λόγω νάουσα ο τζιμ σκέφτεται το πιο πονηρό σχέδιο.
Ααα με υπερασπίστηκε ο Γιάννης;; Tώρα το είδα! Για αυτό πέσατε όλοι πάνω μου;;;Γιατί;; Θα ήταν παράλογο να αθωώσει ο Γιάννης έναν δολοφόνο ρε παιδιά... Είπαμε, δεν έχει παίξει καλά το παιδί, αλλά ηλίθιος δεν είναι... Εγώ πιστεύω ότι οι ένοχοι ήταν ανάμεσα σ' αυτούς που κατηγόρησε(έχω μπερδευτεί με τον Μαυρούλη, δεν μου το βγάζετε από το μυαλό ότι η Μελανία ήξερε κάτι) και Ζωή και Ριρίκα... Την Ζωή την βγάλαμε, αλλά πρέπει να κάτσουμε λίγο πλέον, να δούμε τι μάθαμε από τα φαντάσματα, να το κρίνουμε και να προχωρήσουμε έτσι...
Μην κάνετε πράγματα εν βρασμώ ψυχής. Καταλήγουμε να κάνουμε βλακείες...
2 απορίες... Ο σπαρκ γιατί δεν ψήφισε;; Και ακόμη περισσότερο: Γιατί δεν ψήφισε η Ριρίκα, που ήταν και την περισσότερη ώρα μέσα;;
Ααα με υπερασπίστηκε ο Γιάννης;; Tώρα το είδα! Για αυτό πέσατε όλοι πάνω μου;;;
Xαχαχα. Οκ ρε παιδιά,τρομερή τακτική δεν λέω και τρομέρο που πιάστηκε από εκεί ο Λίμπ (και εγώ ίσως να έκανα κάτι παρόμοιο),αλλά αυτή είναι πολύ κρίσιμη φάση για την εξέλιξη του παιχνιδιού και δεν βρίσκω καμία λογική να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο, όσο κακός παίκτης και να είναι. Είναι λές και θέλει να κάνει κακό. = |
Ο Σπάρκ δυστυχώς δεν ψήφισε,μάλλον μας βαρέθηκε.![]()
Το ότι μπήκαν μέσα και ψήφισαν οι πεθαμένοι (),
μετά την ενεργοποίση της κάρτας από τον -ω τι σύμπτωση!- Χάρη,πραγματικά συνοχή δεν είχε.
Ήταν ότι να'ναι. Καταρχήν τι μαλακία είναι αυτό και μιλήσαν οι μισοί.
Το καταλαβαίνω ότι είναι κάρτα και ο καθένας μπορεί να την ενεργοποιήσει όποτε θέλει,
αλλά και πάλι από τα πόσα άτομα που βγήκαν,μίλησαν πολύ λίγοι!
Ο freak γιατί δεν μίλησε,η κάρπε,η νουαζέτ; Που ήταν όλοι αυτοί να πουν τήν γνώμη τους;
Αυτό που φάνηκε μετά την ενεργοποίηση,ήταν ότι συγκεκριμένα άτομα -τα οποία btw δεν με είχαν ψηφίσει και ποτέ πριν- με ψήφισαν μαζί με σκοπό την στοχοποίηση. Εγώ αυτό καταλαβαίνω βλέποντας τώρα το τι έγινε σήμερα.
Η blue_butterfly που γενικότερα υποστήριζε την αθωότητα του Τάσου -κάτι που ποτέ δεν αποδείχτηκε btw!- εξαφανίστηκε.
Ο Λίμπερ έγινε ο οδηγητής του κινήματος κατά των "δολοφόνων",και όλοι τον ακολούθησαν,τέλειο και πολύ βολικό!
Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πιστέψω,νομίζω ότι τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα από ότι φαίνονται και όχι όπως παρουσιάζονται.
Θα προσπαθήσω κάποια στιγμή να κάνω πόστ με περαιτέρω σκέψεις μου σχετικά με τα σημερινά.
Επίσης ο Μαυρούλης,κατά την δική μου άποψη,καλώς πήρε όσες ψήφους είχε γιατί στοχοποιήθηκε από την Μελανία.
Τώρα γιατί όλοι ξαφνικά,τον βγάλαν αθώο και ψήφισαν εμάς,ενώ η Ζωή δεν μπορούσε καθόλου να απαντήσει και δεν είχα ούτε και εγώ χρόνο να πώ το οτιδήποτε γιατί έκανα σημαντικό πράγμα,δεν το σκέφτηκε κανείς. Άλλαξαν οι ψήφοι την τελευταία ώρα,μπήκαν όλοι μέσα και βουρ για να φύγουν οι δολοφόνοι.
Μόνο ο Ακριβός σε κάθε πόστ του λέει "περιμένετε να ακούσουμε τι έχουν να πούν",κανείς άλλος!
Αυτό που έγινε και άλλαξε την ψήφο του,θεωρώ πως όντως έγινε καταλάθως και δεν επιδίωκε κάτι κακό,
αλλά το έκανε για να βγάλει και παραπάνω συμπεράσματα. Αυτά για τώρα..
Δεν έχω πολύ χρόνο, λυπάμαι.
Επειδή είδα ότι πέφτει πολλή συζήτηση για το πρόσωπό της ...
![]()
για την Eileen!
Τι σφάλμα έκανε ο Libertus, πάλι.
Επιστρέφω με σχόλια.
Αν το βγάλεις βίντεο και το ανεβάσεις εδώ, εγώ σε παραδέχομαι, σου βγάζω το καπέλο κι ο,τι άλλο θες!Χειροκροτώ με χέρια και με πόδια..!!
Αν το βγάλεις βίντεο και το ανεβάσεις εδώ, εγώ σε παραδέχομαι, σου βγάζω το καπέλο κι ο,τι άλλο θες!![]()