Η πόρνη είναι με τους δολοφόνους.Άρα ο τζέι μας είπε προφανώς ψέματα ότι ο Νάουσα είναι πολίτης.
Ελάτε ρε παιδιά, πόσο πιο φανερό να γίνει ότι ο johnnaousa είναι δολοφόνος;
Υποστηρίζει Johnnaousa.Και διάβασε αυτά που έγραψα γι' αυτόν.Είναι σίγουρα δολοφόνος!
Στο όνειρο η Σε δίνει αληθινή απάντηση.Ο Τζέι την παραποίησε.Άστο Γιάννη, δε σώζεσαι.
Εξήγησα πιο πάνω για σένα.
Ο Βάιος έχει καλή τακτική και δε φαίνεται τόσο, αλλά έχει σειρά και αυτός μετά από εσένα και τον John!
Μάθημα νούμερο 1: Πλέον είναι το πιθανότερο ο John να είναι δολοφόνος, αλλά δεν είναι και απολύτως σίγουρο, καθώς παίζει να είναι ο αντίπαλος μαφιόζος και να πήρε πάλι θετική απάντηση ο τζέι.
Μάθημα νούμερο 2: Δεν υποστηρίζω τον Γιάννη. Δεν πιστεύα ότι ήταν ένοχος στους πρώτους δύο γύρους κι ό,τι είχα πει γι' αυτόν από κει και πέρα ήταν πάλι για εκείνους τους γύρους και μόνο...
Μάθημα νούμερο 3: Τα περισσότερα από τα συμπεράσματά σου είναι αυθαίρετα. Δεν ξέρω αν γνωρίζες από την αρχή τον ρόλο του τζον, αλλά στο ξανάπα από κει και πέρα... Ψάξε καλά, γιατί πας να κάνεις τεράστιο λάθος και να κάψεις τους πολίτες...
Αν τους σύμφερε γενικότερα να με διώξουν, υπάρχουν και καλύτεροι τρόποι. Οκ ότι νομίζεις από τα 2
Όχι ακριβώς... Αν καταφέρουν να διώξουν στην ψηφοφορία έναν αθώο και να νομίζουν όλοι ότι είναι ένοχος, μόνο κακό δεν είναι...
Δεν είπα ποτέ ότι έχει δίκιο για ολους τους υπόλοιπους!

Για κάταλιστ υποψιάζομαι κι εγώ αλλά πριν επιστρέψει ο Χάρης. Απλά για την ώρα εσύ δεν με έχεις πείσει για κάτι κακό αλλά ούτε και για κάτι καλό.
Περιμένω ακόμα να βγάλω συμπεράσματα για σένα.
Ο Βάιος έχει ρόλο... Και δυνατό... Δεν έχω πείστει για τον αν είναι καλός ή κακός... Υποψιαζόταν την Ζωή, η οποία δεν μου καθόταν κι εμένα καλά και το είπα και πολύ έντονα χθες, αλλά και πάλι δεν μπορώ να πειστώ...
Αλλά οι λόγοι που τον κατηγόρησε ο Χάρης ήταν πόλύ άκυροι, εδώ που τα λέμε...
Για μένα, έχω κουραστεί να λέω τα ίδια και τα ίδια και κύριως στον Χάρη, αν αποφασίσει να χρησιμοποιήσει κανένα καινούριο επιχείρημα κάποιος θα απαντήσω σοβαρά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.