Λοιπον, μολις επεστρεψα και δε μπορω παρα να σχολιασω (με ηρεμο κεφαλι πλεον) τα οσα εγιναν σημερα:
Πρωτα απ'ολα για την παραιτηση της Ερις εχω να πω πολλα, τα οποια ομως δεν ειναι της παρουσης και θα προτιμουσα να τα πω μαζεμενα στο τελος του παιχνιδιου για να μη γαμησουμε και αλλο τη ροη του.
Απο εκει και περα:
Οταν υιοθετεις αυτον τον τροπο παιχνιδιου, παιζεις με σχετικη σιγουρια εχοντας εμπιστοσυνη στο ενστικτο σου, ειτε αποθεωνεσαι ειτε ξεφτιλιζεσαι ανεπανορθωτα. Στη δικια μου περιπτωση συνεβη το δευτερο, αλλα δε μετανιωνω για καμια απο τις κινησεις μου μεχρι τωρα. Στα δικα μου τα ματια ο τροπος που επαιζε ο Γιαννης και η Μαρια μεχρι τωρα φαινοταν εξαιρετικα περιεργος, γι αυτο και επεσα να τους κατηγορησω με τοσο ζηλο. Εκανα λαθος?? Ξεπερναω το αρχικο σοκ και συνεχιζω: Life goes on.
Η αλλαγη των ψηφων της Ερις με την Carpe, δειχνει πως και ο ιδιος ο ΔΑ πιστευε πως ειναι δολοφονος, οποτε μαλλον και εκεινος θα πρεπει να αναθεωρησει το παιχνιδι του

!! Ωστοσο ρε παιδια σκεφτειτε και το αλλο: Δεν υπαρχει περιπτωση ο ΔΑ να βρισκεται αναμεσα στην 3αδα που βρισκεται αυτη τη στιγμη στο στοχαστρο (Himela, Dimijim, Me), γιατι οπως ειπατε λυσσαξαμε για να τη βγαλουμε εκτος παιχνιδιου. Εγω προσωπικα επειδη πιστευω πως ηταν ενοχη, οι αλλοι δεν ξερω τι σκοπους ειχαν. Ωστοσο, ακομα και τωρα αδυνατω να πιστεψω πως τοσο η Himela, οσο ο Dimijim και η Elena Kr ειναι δολοφονοι, γιατι πολυ απλα ειμαστε ακομα στην αρχη του παιχνιδιου και δεν εχουν φτασει σε ενα απελπιστικο σημειο, ωστε να ρισκαρουν να καρφωθουν για να σωσουν εναν δικο τους. Καταλαβαινετε τι λεω?? Αποκλειεται να τα επαιξαν ολα απο τοσο νωρις, απλα και μονο για να σωσουν εναν δολοφονο, οταν στο παιχνιδι υπαρχουν 5 ξερω γω. Ειδικα ο Dimijim που επαιζε τοσο επιθετικα απο την αρχη, στα δικα μου (στραβα πολλες φορες) ματια, ακομα δεν φαινεται ενοχος. Αν καποιοι απο εμας εχουν κακο ρολο, τοτε περισσοτερες πιθανοτητες δινω στην Elena Kr και τη Himela, αν και παλι δε μπορω να πιστεψω οτι καρφωθηκαν τοσο ευκολα.
Αυτη τη στιγμη, αρχιζω να πιστευω ολο και περισσοτερο πως εχουμε παραπλανηθει ολοι ομαδικως και οι δολοφονοι βρισκονται κατα κυριο λογο στα ατομα που δεν τραβουνε την προσοχη πανω τους. Ποια ειναι αυτα; Εχουμε και λεμε:
aegloswen
Alchemist
Demlogic
Eileen
love_angel
MAYROULIS
~~~Melania~~~
Noisette
Πατρεύς
Guest 278211
tsarachaf
Μεγαλη η λιστα, ολα οταν καταστρεφονται ολα οσα πιστευες, πρεπει να βρεις τη δυναμη και να ξαναρχισεις απο την αρχη. Τωρα ειμαι σε μια φαση που λογοι για μενα ειναι αθωοι, αλλα ταυτοχρονα και ενοχοι, οποτε δεν ειμαι σε θεση να ψηφισω ακομα. Απλα διαβαστε καλα τα οσα εγραψα και ισως συμφωνησετε (εστω και λιγο

) με το σκεπτικο που εχω αναπτυξει μετα τα τελευταια γεγονοτα.