Γύρισα και ξεκινάω να σχολιάζω ό,τι μου κίνησε την προσοχή:
Εάν αναφέρεσαι στο σεντόνι που έκανες το μεσημέρι, ήταν μεγάλο, γι' αυτό( διάβασα τι έγραψες πάντως).
Κι επειδή ήταν μεγάλο δεν άξιζε απάντησης; Τη στιγμή μάλιστα που σε κατηγόρησα; Τέλος πάντων, τώρα δολοφονήθηκες οπότε άκυρη η κατηγορία.
Λοιπόν, το ανέφερα και πριν νομίζω. Η δημαγωγική συμπεριφορά του φρικ δεν μου άρεσε ποτέ, τώρα όμως είναι χειρότερη, έχει λιγότερη επιχειρηματολογία απ' ότι συνήθως κι αυτό τον βάζει στους υπόπτους μου. Αυτό αναγκαστικά θα πρέπει να δημιουργήσει και κάποιες υποψίες για τον Libertus, που έχει ήδη κάνει συμμαχία με τον φρικ, αν και παίζει να είναι και θύμα των καταστάσεων.
Το οτι ο φρικ έχει κάνει συμμαχία με τον Libertus κι ο Libertus τώρα δολοφονήθηκε, αθωώνει καθόλου τον φρικ;
Οκ λοβ,έχεις εξεταστική,καταλαβαίνω,ένα πόστ και φεύγεις,εντάξει.
Αλλά δείχνεις ότι δεν ενδιαφέρεσαι καν για το τι γίνεται στο game...
Δηλαδή ούτε μια ανησυχία για το πότε θα διαβάσεις τα πόστ,ένα σημάδι,κάτι.

Αυτό δείχνει είτε ότι είσαι μια "απογοητευμένη" από το ρόλο της συγκάτοικου,ότι βαρέθηκες και είπες να το αφήσεις....
Είτε ότι έχεις κάποιον "σημαντικό" -όχι απαραίτητα- κακό ρόλο.
Πρώτον γιατί να είναι συγκάτοικος κι όχι απλώς πολίτης; Πώς σου ήρθε αυτό; Ξέρεις κάτι;
Δεύτερον, και την άλλη φορα η λοβ ήταν δικηγόρος νομίζω αλλά την ίδια αδιαφορία έδειχνε για το παιχνίδι. Όχι οτι την αθωώνω, αλλά σου λέω αυτό που θυμάμαι.
Ένα γενικότερο σχόλιο για την Himela,κατηγορείς μια χαρά όσους δεν πολύσυμμετέχουν,αλλά εσύ η ίδια είχες πεί,ότι για σένα δολοφόνος που δεν μιλάει είναι αποτυχημένος δολοφόνος, Right;;;

Mήπως όλο αυτό το "σεντονάτο" -πως αλλιώς να το πώ- γίνεται επίτηδες και δεν έχει να κάνει μόνο με την ανάγκη σου να βγάλεις συμπεράσματα,αλλά με το να αποπροσανατολίσεις;;;;
Κοίτα, είναι το τρίτο παιχνίδι μου, στο πρώτο ήμουν δολοφόνος, στο δεύτερο πολίτης και στα δύο ήμουν η πιο ομιλιτική από όλους. Αυτό θα μου πεις δε λέει και κάτι. Αλλά κάτσε και δες τι γράφω κι αν κάτι σου φαίνεται "στραβό", εδώ είμαι να στο αναλύσω για να βγάλουμε μια άκρη.
Και κατι τελευταιο: Μιλησες συγκεκριμενα για το ρολο της love_angel, δινοντας της εκεινον της απογοητευμενης συγκατοικου. Γιατι συγκεκριμενα της συγκατοικου?? Δε θα μπορουσε να ειναι απλος πολιτης?? Μηπως, λεω μηπως, εισαι εσυ η απογοητευμενη συγκατοικος, επειδη ακριβως η συγκατοικος σου love_angel δε συμμετεχει στο παιχνιδι?? Αν ειναι ετσι βγαινουν αυτοματα 2 ατομα απο τη λιστα των υποπτων μας

...
Αν είναι έτσι, πολύ κακώς προδώθηκε και πρόδωσε και την συγκάτοικό της....
1. Himela: Στην προηγούμενη ψηφοφορία, ψήφισες εμένα. Τώρα την Έριδα. Οι υποψίες σου για μένα 'εξανεμίστηκαν'; Απ' ό,τι πρόλαβα να δω, μάλιστα, δε δικαιολόγησες την τωρινή σου ψήφο (συγγνώμη, εάν κάνω λάθος). Για να πω την αλήθεια, δε μου κάνει να έχεις κακό ρόλο.
Στην προηγούμενη ψηφοφορία ψήφισα την Έριδα και άλλαξα ψήφο τελευταία στιγμή ψηφίζοντας εσένα μόνο και μόνο για να σώσω τον (πολίτη κατ' εμέ) φρικ. Μη διαστρεβλώνεις αυτά που κάνω πλζ. Τώρα δικαιολόγησα μια χαρά την ψήφο μου κατά της Έριδας, είπα οτι δε με πείθει με τη συμπεριφορά της.
Δεν υπήρξε ψήφος δημάρχου ανάμεσα στις 4 και δεν ξέρω γιατί ο Δήμαρχος δεν μας έκανε τουλάχιστον εκείνος παρατήρηση για το λάθος μας αφού εμείς είμαστε ζαβά.
Οπότε, αφού ούτε ο Sparkling εφυγε, αυτοί που ΔΕΝ είναι δήμαρχος είναι οι εξής:
- dimijim -> Johnnaousa
- ElenaKr -> Johnnaousa
- foreverfreak -> Johnnaousa
- Libertus -> Johnnaousa
- aegloswen -> SparklingGrey
- Alchemist -> SparklingGrey
- Himela -> SparklingGrey
- Johnnaousa -> SparklingGrey
Διάβασα όλα τα χτεσινά ποστ και πραγματικά έχω αρχίσει να απορώ. Προς τι η τόση επίθεση στην Έρις? Εμένα προσωπικά μου μυρίζει σχέδιο δολοφόνων που έστρεψαν τα νήματα προς αυτήν. Μου φαίνεται απλά πως προσπαθεί να μπει δυναμικά στο παιχνίδι.Συμφωνώ με τον τσαφ ότι είναι πιθανόν να είναι αθώα. Ίσως να είναι και αντίπαλος αλλά κακό ρολάκι δεν θα της έδινα...

Το ότι επιμένει να πάρει κάρτα δεν είναι ύποπτο, δεν θα την συνέφερε να δείξει το ρόλο της αν είχε κάτι να κρύψει...
Να εξηγήσω την στάση μου προς την Ερις. Δεν θεωρώ ότι είναι κακός ρόλος γιατί τα επιχειρήματά της μου φαίνονται πολύ λογικά και φαίνεται ότι προσπαθεί να βοηθήσει. Η εμφανής
επιθεση δεν σας βάζει σε σκέψεις????? Και το ότι επιμένει να χρησιμοποιήσουμε κάρτα???

Εμένα προσωπικά με έχει πείσει. Δεν βλέπω τίποτα ύπουλο στην συμπεριφορά της.
Hello?
[FONT="]Διεφθαρμένος Αστυνομικός[/FONT][FONT="]
Είναι πολίτης (έτσι αναγνωρίζεται από τον ντετέκτιβ και το μέντιουμ και μέσω του χρησμού της Πυθίας), αλλά κερδίζει όταν κερδίζουν οι μαφιόζοι. [/FONT]
Πολύ χαλαρά, αν είναι ΔΑ, μπορεί να παρακαλάει κάποιον με ρόλοή κάρτα να την ψάξει ώστε να αθωωθεί. Μάθετε να ψάχνεστε λίγο παραπάνω....
Freak δεν μας τα λες καθόλου καλά. Για την ώρα έχω εσένα και Catalyst (επίσης και τσαφ) στο μάτι
Αιτιολογία για το οτι δε στα λέει καλά ο φρικ; Μήπως οι συνδολοφόνοι σου σου είπαν να μπεις και να ρίξεις στάχτη γύρω γύρω; Δε μου αρέσει που μπαίνεις σε άσχετες στιγμές και λες πράγματα που φαίνονται καθοδηγημένα από άλλους. Σε βάζω στους υπόπτους.
Χαχαχαχαχαχαχα!!! Εντάξει αυτό είχε πλάκα, πολλή πλάκα!!
Τώρα, σοβαρά.
Ειλικρινά θα το πω, αν κάποιος έχει κάρτα ας την χρησιμοποιήσει, δεν έχω να χάσω κάτι, αλήθεια!! Συνεπώς δε φοβάμαι κιόλας.
Ναι σε καταλάβαμε άστο.
Σχετικά με τον Βάιο... το ξαναλέω... πραγματικά δεν παίζει καθόλου το ενδεχόμενο στο μυαλό σας να έδωσα περισσότερη βάση σε κάποια πράγματα ή να πρόσεξα τώρα κάποια άλλα και να μου φάνηκε όντως ύποπτος; Κάποιοι έπεσαν πολύ απότομα πάνω μου και χωρίς ιδιαίτερο λόγο... τι να σημαίνει αυτό άραγες; Μήπως συμφέρει κάποιους;
Λέω εγώ τώρα μήπως;
Επίσης, το να θέλω να μπω δυναμικά... ούτε κι αυτό παίζει έτσι; Προσπαθώ να πάρω από τις αντιδράσεις κάποιων και όντως κάποιοι δεν αντέδρασαν καλά. Το ότι είμαι τώρα με 4 ψήφους... και από συγκεκριμένα άτομα... εεε και αυτό σημαίνει αρκετά...
Σκεφτείτε, τίποτ' άλλο δεν έχω να πω!
Catalyst από εμένα! Γι' αυτά που είπαμε χθες.
Σοβαρά τώρα, μπορείς να μου πεις και να με πείσεις (τελευταία ευκαιρία) σε τι πιστεύεις οτι έχεις βοηθήσει σε αυτό το παιχνίδι; Με ονόματα και με επιχειρήματα, όχι έτσι γενικά. Περιμένω.
Θέλω να κάνω μια παρατήρηση σε αυτό το σημείο.
Demlogic, love_angel, Πατρεύς, Τάσος97
και σε μικρότερο βαθμό
blue_butterfly, Eileen, Noisette.
Πού είναι όλοι αυτοί;
Κάποιος από όλους είναι δολοφόνος, αυτό είναι σίγουρο.
Κάνοντας μια ανασκόπηση, παρατηρώ ότι η Eileen μέχρι τώρα:
- συμφωνεί διακριτικά με τον tsarachaf ( συνδολοφόνοι που παραπλανούν ίσως; )
- την μπαίνει σε dimijim-Ερις-Πατρευς
- είναι προβληματισμένη απέναντι στον SparklingGrey
- φαίνεται συγκαταβατική μαζί μου, αν και από χθες το απόγευμα περιέργως έχει σιωπήσει. Θα παρακολουθώ πολύ στενά τα ποστ της για να διακρίνω πιθανές αλλαγές στη στάση της.
Έδωσε μια άκυρη ψήφο στον πρώτο γύρο ενώ υπήρχαν αρκετές επιλογές από τους ενεργούς παίκτες. Νομίζω ότι το έκανε για να περάσει απαρατήρητη και να μην συνδεθεί με γεγονότα επόμενων γύρων.
Ψηφίζω ξανά
Eileen και θα συνιστούσα στους πολίτες να προσέξουν το κύμα που δημιουργείται εναντίον της Έριδος. Εμένα πάντως με ανησυχεί, παρά τις όποιες υποψίες μου γι' αυτήν (ευχαριστώ για την ψήφο Μαρία!

)
Γιατί τόσο κόλλημα με την Eileen;
Πρώτα από όλα η κλασσική Χιμέλα που στο μυαλό της βοηθάει μόνο η ίδια στο Παλέρμο λέει πως και πάλι δεν την βοήθησα σε κάτι, ενώ στο προηγούμενο Παλέρμο σαν πληροφοριοδότης την πρωτη μέρα της έδωσα και το άτομο που ήξερα και τις βάσιμες υποψίες για τον φρικ που είχα...αλλά ναι κατά τ'άλλα ο johnnaousa δεν έκανε και πάλι κάτι.
Τι σχέση έχει το προηγούμενο παλέρμο με αυτό; Θες να πεις οτι έχεις τον ίδιο ρόλο; Αν ναι, είναι ενάντια στους κανονισμούς να αποκαλύπτεις το ρόλο σου. Αν όχι, άκυρο το επιχείρημα και πάμε παρακάτω.
Το παραμυθάκι για την στάση του ούδετερου μπορώ να το ακούω απο νέα άτομα στο παλέρμο, αλλά όχι από παλιούς..είναι τόσο ψεύτικη δικαιολογία και το ξέρουμε. Πως να μην είσαι ουδετερος την πρώτη μέρα???Γιατί ένας πολίτης να την μπει τόσο γρήγορα σε πολλά άτομα και ίσως εκτεθεί στους δολοφόνους δείχνοντας τον αυξημένο ίσως ρόλο του?Πραγματικά, όταν βλέπω τέτοια σχόλια από μερικούς σκέφτομαι ή ξέχασαν να παίζουν ή απλά έχουν κακό ρόλο και προσπαθούν να κινήσουν τα ρεύματα.
Σημαίνει επίσης οτι προσπαθείς να δημιουργήσεις κίνηση και υποψίες ώστε κάποιος να κάνει κάποιο καίριο λάθος. Δηλαδή τι θες να κάνουμε την πρώτη μέρα, να παίζουμε τις κουμπάρες;
Ουδέτερος δεν ήμουν,προσπαθούσα να πιαστώ από διάφορα λόγια των υπόλοιπων κατοίκων με σκοπό να ρίξω άδεια να πιάσω γεμάτα που λέμε. Αντίθετα κάποιο άλλοι Φρικ-Μαρια(το ότι βάλατε τη σχέση μας ακόμα και στο Παλέρμο νομίζω δεν χωράει σχολιασμό) έδειξαν εξ αρχής να την μπαίνουν ο ένας στον άλλον.
Τώρα δεν έλεγες οτι καλύτερα να είσαι ουδέτερος στον πρώτο γύρο; Τώρα αλλάζεις γνώμη;
Ο Δημήτρης...καλά αγόρι μου πρώτα από όλα πρέπει να έρθεις λίγο στην πόλη του Παλέρμο και να κατέβεις από όπου είσαι...έχεις ψηφίσει σπαρκ μέχρι τις 8 το βράδυ και ισοψηφεί μαζί μου και πας και αλλάζεις ψήφο εκείνη τη στιγμή!!!! ήταν η χειρότερη και πιο ακατανόητη κίνηση έβερ σε ένα παλέρμο! Με καμία δικαιολογία που να πιστέψει ο οποιοσδήποτε, απλά πάω να σώσω τον συδνολοφόνο μου που εκείνη τη στιγμή ήταν σε κίνδυνο, ενώ αρχικά έριξα την ψήφο μου σε αυτόν για να καλυφθούμε.
Οπότε πρώτος βασικός ένοχος για μένα: dimjim
Ο Δημήτρης δικαιολόγησε μια χαρά την ψήφο του, αλλά ήταν αναμενόμενο οτι θα τον κατηγορούσες για αυτό, αφού μέχρι κι εμένα (που τον θεωρώ τον Νο 1 αθώο) έβαλε σε υποψίες. Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται, δε σε κατηγορώ.
Οσον αφορά τον Σπαρκ τώρα ναι στην αρχή προσπάθησα να του την μπω,γιατί ως νέο μέλος εδώ θα μπορούσε να κάνει το λάθος...μετά η δυναμική του στάση με έκανε να σκεφτώ πως λογικά οι συνδολοφόνοι θα έπρεπε να του είχαν εξηγήσει μερικά πράγματα οπότε απλά έφυγε για λίγο από την λίστα μου. ΟΜΩΣ όλο το απόγευμα που ήταν??? υπερασπίστηκε πουθενά τον εαυτό του??ΟΧΙ ... οπότε μήπως κάποιοι του είπαν να κάνει πίσω?? 2ος βασικός ένοχος: Sparkling grey
Νομίζω οτι στην αρχή τον υποστήριξες.... Και τι είπες τώρα; "μετά η δυναμική του στάση με έκανε να σκεφτώ πως λογικά οι συνδολοφόνοι θα έπρεπε να του είχαν εξηγήσει μερικά πράγματα οπότε απλά έφυγε για λίγο από την λίστα μου." ΜΑ ΑΝ ΘΕΩΡΗΣΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΣΟΥ;;;;;; Κατάλαβες τι είπες;
Γιαννάκη άστο, δεν το σώζεις λέμε.....