Παλέρμο #38 - The Game of Thrones

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Johnnaousa

Επιφανές μέλος

Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18,241 μηνύματα.
Λοιπόν, να μαι και πάλι εδώ και έχω να πω αρκετά πράγματα και να θα είναι σε θέμα απορίας-παραπόνου-με κοροιδεύεται!(?)
Πρώτα από όλα η κλασσική Χιμέλα που στο μυαλό της βοηθάει μόνο η ίδια στο Παλέρμο λέει πως και πάλι δεν την βοήθησα σε κάτι, ενώ στο προηγούμενο Παλέρμο σαν πληροφοριοδότης την πρωτη μέρα της έδωσα και το άτομο που ήξερα και τις βάσιμες υποψίες για τον φρικ που είχα...αλλά ναι κατά τ'άλλα ο johnnaousa δεν έκανε και πάλι κάτι.
Το παραμυθάκι για την στάση του ούδετερου μπορώ να το ακούω απο νέα άτομα στο παλέρμο, αλλά όχι από παλιούς..είναι τόσο ψεύτικη δικαιολογία και το ξέρουμε. Πως να μην είσαι ουδετερος την πρώτη μέρα???Γιατί ένας πολίτης να την μπει τόσο γρήγορα σε πολλά άτομα και ίσως εκτεθεί στους δολοφόνους δείχνοντας τον αυξημένο ίσως ρόλο του?Πραγματικά, όταν βλέπω τέτοια σχόλια από μερικούς σκέφτομαι ή ξέχασαν να παίζουν ή απλά έχουν κακό ρόλο και προσπαθούν να κινήσουν τα ρεύματα.
Ουδέτερος δεν ήμουν,προσπαθούσα να πιαστώ από διάφορα λόγια των υπόλοιπων κατοίκων με σκοπό να ρίξω άδεια να πιάσω γεμάτα που λέμε. Αντίθετα κάποιο άλλοι Φρικ-Μαρια(το ότι βάλατε τη σχέση μας ακόμα και στο Παλέρμο νομίζω δεν χωράει σχολιασμό) έδειξαν εξ αρχής να την μπαίνουν ο ένας στον άλλον.
Ο Δημήτρης...καλά αγόρι μου πρώτα από όλα πρέπει να έρθεις λίγο στην πόλη του Παλέρμο και να κατέβεις από όπου είσαι...έχεις ψηφίσει σπαρκ μέχρι τις 8 το βράδυ και ισοψηφεί μαζί μου και πας και αλλάζεις ψήφο εκείνη τη στιγμή!!!! ήταν η χειρότερη και πιο ακατανόητη κίνηση έβερ σε ένα παλέρμο! Με καμία δικαιολογία που να πιστέψει ο οποιοσδήποτε, απλά πάω να σώσω τον συδνολοφόνο μου που εκείνη τη στιγμή ήταν σε κίνδυνο, ενώ αρχικά έριξα την ψήφο μου σε αυτόν για να καλυφθούμε.
Οπότε πρώτος βασικός ένοχος για μένα: dimjim
Eπίσης, για να πείτε ότι κάποιος δεν συμμετέχει πρέπει να διαβάζετε το παιχνίδι και όχι να πετάτε στην τύχη ό,τι θέλετε...παίζει να ήμουν στα 3 άτομα με μεγαλύτερη συμμετοχή την πρωτη μέρα. Λοιπόν, κάποιος ένοχος βρίσκεται σίγουρα στα άτομα που δεν έχουν μιλήσει ΚΑΘΟΛΟΥ...demlogic,Πατρευς, love_angel,Ριρίκα,Έλενα.... δεν έχω κάποιο στοιχείο εναντίον τους απλά έχουν επιλέξει να απέχουν από την πόλη. Ελπίζω σήμερα να τους δούμε όλους περισσότερο.
Οσον αφορά τον Σπαρκ τώρα ναι στην αρχή προσπάθησα να του την μπω,γιατί ως νέο μέλος εδώ θα μπορούσε να κάνει το λάθος...μετά η δυναμική του στάση με έκανε να σκεφτώ πως λογικά οι συνδολοφόνοι θα έπρεπε να του είχαν εξηγήσει μερικά πράγματα οπότε απλά έφυγε για λίγο από την λίστα μου. ΟΜΩΣ όλο το απόγευμα που ήταν??? υπερασπίστηκε πουθενά τον εαυτό του??ΟΧΙ ... οπότε μήπως κάποιοι του είπαν να κάνει πίσω?? 2ος βασικός ένοχος: Sparkling grey
Eπιπλέον για την 3αδα Ερις,Καταλιστ,Φρικ ...πραγματικά δεν έχω σχηματίσει άποψη, η κόντρα μπορεί να σημαίνει κάτι μπορεί και όχι. Θα το μάθουμε.
ο Χάρης...χμμ έχει μπεί παααρα πολύ ζεστά στο παιχνίδι, με ένα στυλ του θα τους βρω όλους και ξέρω πολλά, μήπως το ξέρω πολλά σημαίνει ότι ξέρω όλους τους δολοφόνους:hmm:? Πραγματικά πολύ επιθετικός από την πρώτη μέρα, και φυσικά η αλλαγή ψήφου του τα τελευταία λεπτα με μια ελάχιστη αιτιολόγηση-δικαιολογία όπως ανέλυσα πιο πάνω...ήταν πολύ περίεργη.
Η αλλαγή ψήφου της Ιωάννας επίσης μου φάνηκε αψυχολόγητη εντελώς, γιατί δεν μπορούσε να βοηθήσει σε κάτι εκεινη την στιγμή:hmm:

Για το τελευταίο ποστ της Έλενας..Έλενα θα σε παρακαλούσα να μου κάνεις μια λίστα με τα άτομα των οποίων η ψήφος ήταν σωστά δικαιολογημένη στον πρώτο γύρο. Αν μου γράψεις 5 οκ..αλλιώς θα σε παρακαλούσα να βρίσκεις καλύτερες δικαιολογίες :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MissKit

Επιφανές μέλος

Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,568 μηνύματα.
Σίγουρα θα έχει ζουμί αυτή η ψηφοφορία... Να πάρει, θα είμαι έξω εκείνη τη στιγμή:redface: Δε γίνεται να σας στείλω με πμ την ψήφο μου ή έστω να τη γράψω εδώ;:redface:
Επειδή είναι τεχνικό ζήτημα και εκτιμάμε την προθυμία σου να συμμετέχεις, γράψτη στο θέμα και θα μετρήσει. :)

Edit: Στον κόσμο μου και πάλι. :whistle: Νόμιζα δε θα μπορείς να ψηφίσεις στη δημοσκόπηση επειδή θα μπεις από κινητό και θες να τη γράψεις τότε στο θέμα. Νοτ, εκ των προτέρων ψήφος, νοτ. :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

jj!

Τιμώμενο Μέλος

Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13,487 μηνύματα.
Και να πώς το παλέρμο μπορεί να συνδεθεί με μια ακόμη σειρά για να ανακοινωθεί η σημερινή δολοφονία.




Κατά forum, Libertus, you 're a bit dead και μεταφέρεσαι στη χώρα των φαντασμάτων. :redface:

ΥΓ: Μην πάτε να βγάλετε λαυράκι, ήταν δική μου έμπνευση. :P
Mother of Gods:eek:

Και ο Χάρης είχε αυτό το υπεροπτικό υφάκι: "Ποιος θα σε σώσει τώρα;", "Θα σας ξεσκεπάσω όλους":hmm:

Πάω να κάνω φύλλο και φτερό τους ρόλους, γιατί μάλλον δεν τους θυμάμαι καλά:eek:

edit: @MissKit: Οκ, ευχαριστώ:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mercury

Επιφανές μέλος

Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαέστρος και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,611 μηνύματα.
Λίστα για Τρίτη 26/06
  1. aegloswen
  2. Alchemist
  3. blue_butterfly
  4. carpe_nochtem
  5. Catalyst -> Eileen
  6. Demlogic
  7. dimijim -> Ἔρις
  8. ElenaKr->Ἔρις
  9. Eileen
  10. Ἔρις->Catalyst
  11. foreverfreak
  12. Himela -> Ἔρις
  13. jj!
  14. Johnnaousa
  15. Libertus -> tsarachaf
  16. love_angel
  17. MAYROULIS -> Ἔρις
  18. ~Melania~
  19. Noisette
  20. Πατρεύς
  21. SparklingGrey -> Ἔρις
  22. Guest 278211
  23. Τάσος97
  24. tsarachaf

Ψήφοι
5 Ἔρις
1 Catalyst
1 Eileen
1 tsarachaf


Η χώρα των φαντασμάτων

Οριστικές αποχωρήσεις

Απουσίες
Guest 278211: #1

Λοιπές ενέργειες παικτών
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Με το παραπάνω ποστ του john πείστηκα πως είναι ένοχος!
Τι μας λες ρε Γιάννη;
Την πρώτη μέρα δεν κάνεις τίποτε. Μιλάς και λες διάφορα γενικόλογα χωρίς να βοηθάς. Ψήφισες τον Μαυρούλη! Την εύκολη λύση. Δεν είχες τα κότσια καν να ψηφίσεις κάποιον άλλον.
Επίσης, βλέπω τη πολύ μεγάλη σου προσπάθεια να πείσεις πως έχεις ρόλο! Στην αρχή ξέρεις ποιον θα ψηφίσεις αλλά δε μας το λες και αναφέρεσαι όταν σε πίεσαν στον τζει. Ύστερα αναφέρεσαι στο προηγούμενο παλέρμο που ήσουν πληροφοριοδότης και σε διώξαν νωρίς χωρίς να σε αφήσουν να βοηθήσεις. Λες ότι και τώρα μπορείς. Θέλεις ντε και καλά να μας πείσεις ότι έχεις ρόλο που μπορεί να βοηθήσει! Μόνο σε μένα βρωμάει αυτή η εμμονή σου; Έχεις κακό ρολάκι και θες να φανείς καλός, να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του λαού και να σε βοηθήσουν έτσι.
Ποιούς θεωρείς ενόχους; Εμένα και τον spark! χαχαχα Ας δούμε το γιατί: Εγώ ήμουν ο τελευταίος που άλλαξα ψήφο και σε έστειλα σε ισοψηφία κι ο spark είναι αυτός που ισοψηφεί. Προσπαθείς να βγάλεις εμένα ένοχο για να φανείς αθώος και προσπαθείς να βγάλεις τον spark ένοχο για να τον ψηφίσουν να φύγει. Σε νοιάζει μόνο ο εαυτούλης σου. Δεν έχεις ψάξει καθόλου, δεν ξέρεις τι γίνεται, δεν προσπαθείς να βοηθήσεις. Προσπαθείς να σώσεις το τομάρι σου και με γενικόλογα να μείνεις στο παιχνίδι. Σοβαρά περιμένεις να πιστέψω πως δεν είσαι δολοφόνος; Κορόιδα ψάχνεις;

(επιστρέφω σε λίγο για σχολιασμό της δολοφονίας)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnnaousa

Επιφανές μέλος

Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18,241 μηνύματα.
Καλά εντάξει, από τη στιγμή που έκανες αυτήν την αλλαγή ψήφου νομίζω ο οποιοδήποτε που ξέρει τι γίνεται εδώ μέσα καταλαβαίνει γιατί το έκανες. Το ποιος δεν ψάχνεται και ποιος δεν βοηθάει ας μην το σχολιάσουμε.

Dimjim από μένα....και ναι αιτιολόγησα μην ακούσω πάλι τα ίδια..καταντάει κουραστικό.
Επίσης, η ψήφος μου μπορεί να αλλάξει αν δω κάτι..όσο περνάνε οι μέρες φαίνονται περισσότερα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Η σταση η οποια με προβληματιζει λιγο ειναι της Μελανιας.

Η σχετικα ουδετερη σταση της αρχιζει σιγα σιγα και διαμορφωνεται.Μελανια μη ξεχνας ομως και ολη την αλλοκωτη συμπεριφορα της κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου.Ποιους υποστηριζε και τι μηνυματα εγραφε.Πιστευω οτι αργοτερα η ιδια αναφερη οτι:
Μηπως υπαρχει η περιπτωση να συνεργαζεστε ;;; Απο οσο ξερω Μελανια εισαι καπως "υπερ" των ουδετερων στασεων.Η σταση της Μαριας δεν ειναι καθολου ουδετερη. tsaf μηπως εισαι και εσυ στο κολπο γιατι πολυ υποστηριξη βλεπω μεταξυ σας.

Να εξηγήσω την στάση μου προς την Ερις. Δεν θεωρώ ότι είναι κακός ρόλος γιατί τα επιχειρήματά της μου φαίνονται πολύ λογικά και φαίνεται ότι προσπαθεί να βοηθήσει. Η εμφανής επιθεση δεν σας βάζει σε σκέψεις????? Και το ότι επιμένει να χρησιμοποιήσουμε κάρτα???:) Εμένα προσωπικά με έχει πείσει. Δεν βλέπω τίποτα ύπουλο στην συμπεριφορά της. Το τσαφ αν είδες τον θεωρώ ύποπτο.:D Στο μονο που συμφώνησα είναι στο ότι δεν θεωρώ την Έρις μαφιόζα.
Επίσης σκέψου: αν είχαμε κάποια σχέση θα την υποστήριζα τόσο φανερά??? Έχω τραβήξει τόσα βλέμματα πάνω μου. Δεν θα με συνέφερε αν είχα κάτι να κρύψω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Catalyst

Επιφανές μέλος

Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9,434 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από johnnaousa:
Ουδέτερος δεν ήμουν,προσπαθούσα να πιαστώ από διάφορα λόγια των υπόλοιπων κατοίκων με σκοπό να ρίξω άδεια να πιάσω γεμάτα που λέμε.
Θέλω να σε εμπιστευτώ, αλλά κάτι δε μ' αφήνει...
Κατηγόρησες/υποψιάστηκες αρκετούς με το καλημέρα, όπως foreverfreak, Μαυρουλη, ElenaKr, Libertus. Προσπάθεια αποπροσανατολισμού ίσως;
Ενδεικτικά, μου κίνησε την περιέργεια η επιμονή σου στον freak:
Η ψήφος μου θα πήγαινε εντελώς εθιμοτυπικά όπως πήγε η δική σου..κάτι που εσένα κάνει πιο ύποπτο αφού ψήφισες με το που ξεκίνησε το Παλέρμο σαν να θέλεις να αποφύγεις τη συμμετοχή και την αντιπαράθεση με τους πολίτες
Δεν σε κατηγόρησα ως ένοχο, άλλωστε πλέον μπορώ να ξέρω πράγματα για τον τρόπο παιχνιδιού σου;) αλλά το να με κατηγορείς για την ψήφο μου, όταν εσυ έδωσες ξεκάθαρα στην τύχη έπρεπε να το σχολιάσω.

Ο Φρικ έχει κλειστεί πάρα πολύ γρήγορα και είναι εμφανές, μάλλον η Ριρίκα κατάφερε να τον στριμώξει αποκαλύπτοντας ένα πιθανό σχέδιο με τη Μαρία. Το μεσημέρι είδαμε μια κόντρα των 2 η οποία ξεκινησε από το πουθενά. Τωρα ο Φρικ βλέποντας πως η ψήφος του δεν διαμορφώνει κάποιο αποτέλεσμα,έρχεται και την αλλάζει θεωρώντας με ύποπτο για την ουδέτερη στάση που κρατάω στην πρώτη ημέρα του παιχνιδιού. Αντίθετα, ο ίδιος τα έβαλε με την Μαρία χωρίς κανένα λόγο και ξαφνικά κάνει αυτό για το οποίο μου την μπήκε---αλλάζει την ψήφο του σε ένα άτομο που δεν έγραψε τίποτα το περίεργο.

Φρικ είστε και οι 2 παλιοί παίχτες του Παλέρμο, ξέρεις πως αυτή η τακτική θεωρείται μια από τις καλύτερς των δολοφόνων!! βγαίνουμε οι 2 μπροστά και παίρνουμε τα μάτια μακριά από εμάς! οπότε το να θεωρήσω αυτό το σχέδιο ύπουλο, είναι πέρα για πέρα αναμενόμενο. Δεν έχω να κατηγορήσω κάποιον ευθέως,γιατί δεν βλέπω κάποιον να εχει εκτεθει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Καλά εντάξει, από τη στιγμή που έκανες αυτήν την αλλαγή ψήφου νομίζω ο οποιοδήποτε που ξέρει τι γίνεται εδώ μέσα καταλαβαίνει γιατί το έκανες. Το ποιος δεν ψάχνεται και ποιος δεν βοηθάει ας μην το σχολιάσουμε.
Και να σου πω, άμα ήμουν συνδολοφόνος με τον spark, γιατί να αλλάξω στο τελευταίο δευτερόλεπτο;
Πριν ακόμη μπει το 5λεπτο εσύ κι ο spark είχατε ξεχωρίσει.
Αφού ήταν σε κίνδυνο γιατί να μην αλλάξω νωρίτερα;
Με ποιο σκεπτικό να προτιμήσω να αλλάξω στο τελευταίο δευτερόλεπτο;
Θα είχα αλλάξει απ το μεσημέρι, επικαλούμενος το μοίρασμα των ψήφων που θέλαν Βάιος και Ζωή και δε θα γινόταν αυτό.
Άλλαξα όμως στο τελευταίο δευτερόλεπτο απλά για να πάμε σε ισοψηφία και να δούμε τι θα μας έβγαζε αυτή.
Μόνο σε εσένα όμως δεν έκατσε καλά γιατί είσαι δολοφόνος κι ένα βήμα πρωτού αποχωρήσεις...
Τρέμε Γιάννη, τρέμε...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnnaousa

Επιφανές μέλος

Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18,241 μηνύματα.
Και να σου πω, άμα ήμουν συνδολοφόνος με τον spark, γιατί να αλλάξω στο τελευταίο δευτερόλεπτο;
Πριν ακόμη μπει το 5λεπτο εσύ κι ο spark είχατε ξεχωρίσει.
Αφού ήταν σε κίνδυνο γιατί να μην αλλάξω νωρίτερα;
Με ποιο σκεπτικό να προτιμήσω να αλλάξω στο τελευταίο δευτερόλεπτο;
Θα είχα αλλάξει απ το μεσημέρι, επικαλούμενος το μοίρασμα των ψήφων που θέλαν Βάιος και Ζωή και δε θα γινόταν αυτό.
Άλλαξα όμως στο τελευταίο δευτερόλεπτο απλά για να πάμε σε ισοψηφία και να δούμε τι θα μας έβγαζε αυτή.
Μόνο σε εσένα όμως δεν έκατσε καλά γιατί είσαι δολοφόνος κι ένα βήμα πρωτού αποχωρήσεις...
Τρέμε Γιάννη, τρέμε...
Μόνο σε εμένα?? δες πόσοι σχολίασαν αυτήν την αψυχολογητη-αδικαιολόγητη αλλαγή ψήφου!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

jj!

Τιμώμενο Μέλος

Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13,487 μηνύματα.
Καλά εντάξει, από τη στιγμή που έκανες αυτήν την αλλαγή ψήφου νομίζω ο οποιοδήποτε που ξέρει τι γίνεται εδώ μέσα καταλαβαίνει γιατί το έκανες. Το ποιος δεν ψάχνεται και ποιος δεν βοηθάει ας μην το σχολιάσουμε.

Dimjim από μένα....και ναι αιτιολόγησα μην ακούσω πάλι τα ίδια..καταντάει κουραστικό.
Επίσης, η ψήφος μου μπορεί να αλλάξει αν δω κάτι..όσο περνάνε οι μέρες φαίνονται περισσότερα.
Καλώς ή κακώς, με τη συμπεριφορά σου έδειξε ότι έχεις κακό ρολάκι. Έγραψες post διαμαρτυρίας χτες, κατηγόρισες και ψήφισες τον dimijim σήμερα, αμέσως μετά το post του.

Χμμμ:hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnnaousa

Επιφανές μέλος

Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18,241 μηνύματα.
Καλώς ή κακώς, με τη συμπεριφορά σου έδειξε ότι έχεις κακό ρολάκι. Έγραψες post διαμαρτυρίας χτες, κατηγόρισες και ψήφισες τον dimijim σήμερα, αμέσως μετά το post του.

Χμμμ:hmm:
ένα ποστ 30 σειρών πιο πάνω το είδες?:wall:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Ο ναουσαίος έχει πολλά νεύρα ή μου φαίνεται??? Προς τι η τόση επίθεση???:confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Μόνο σε εμένα?? δες πόσοι σχολίασαν αυτήν την αψυχολογητη-αδικαιολόγητη αλλαγή ψήφου!!
Πολύ αψυχολόγητη και πολύ αδικαιολόγητη!
Βρε κορόιδα ψάχνεις;
Έχεις διαβάσει τι γράφουμε ή απλά φαντάζεσαι αυτά που θέλεις;
Το έχω ξαναπεί, ούτε αδικαιολόγητη ούτε αψυχολόγητη ήταν.
Είδα τη Σύλβια να αλλάζει σε Spark και μετρώντας και την ψήφο που εσύ θα άλλαζες σίγουρα έβγαινε ο spark. Αλλάζοντας προέκυψε η ισοψηφία, η οποία κατά γενική παραδοχή βοηθάει τους πολίτες.
Την ισοψηφία είχα κατά νου, όχι κάτι άλλο.
Αλλά προφανώς δε σε βολεύει και ψάχνεις τώρα να με βγάλεις τρελό για να σώσεις τον εαυτό σου και μόνο γι αυτό!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mercury

Επιφανές μέλος

Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαέστρος και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,611 μηνύματα.
Λίστα για Τρίτη 26/06
  1. aegloswen
  2. Alchemist
  3. blue_butterfly
  4. carpe_nochtem
  5. Catalyst -> Eileen
  6. Demlogic
  7. dimijim -> Ἔρις
  8. ElenaKr->Ἔρις
  9. Eileen
  10. Ἔρις->Catalyst
  11. foreverfreak
  12. Himela -> Ἔρις
  13. jj!
  14. Johnnaousa->dimijim
  15. Libertus -> tsarachaf
  16. love_angel
  17. MAYROULIS -> Ἔρις
  18. ~Melania~
  19. Noisette
  20. Πατρεύς
  21. SparklingGrey -> Ἔρις
  22. Guest 278211
  23. Τάσος97
  24. tsarachaf

Ψήφοι
5 Ἔρις
1 Catalyst
1 dimijim
1 Eileen
1 tsarachaf


Η χώρα των φαντασμάτων

Οριστικές αποχωρήσεις

Απουσίες
Guest 278211: #1

Λοιπές ενέργειες παικτών
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ο ναουσαίος έχει πολλά νεύρα ή μου φαίνεται??? Προς τι η τόση επίθεση???:confused:
Στριμώχτηκε και δεν ξέρει πως να αντιδράσει.
Έχει καταγχωθεί και ψάχνει απελπισμένα λύση.
Έτσι όμως καρφώνεται όλο και περισσότερο!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnnaousa

Επιφανές μέλος

Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18,241 μηνύματα.
Στριμώχτηκε και δεν ξέρει πως να αντιδράσει.
Έχει καταγχωθεί και ψάχνει απελπισμένα λύση.
Έτσι όμως καρφώνεται όλο και περισσότερο!
Ναι..το ότι γράφω ένα ποστ με 30 σειρές,στο οποίο σε θεωρώ 1ο ύποπτο...μου απαντάς πάλι σε ίδιο τόνο και εγώ σε ψηφίζω μιας και σιγουρεύομαι..και έρχεται ο jj και δεν καταλαβαίνει γιατί σε ψήφισα...να μην χτυπάω το κεφάλι μου?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

foreverfreak

Διάσημο μέλος

Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει απο Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2,618 μηνύματα.
Σχολιασμος της σημερινης δολοφονιας:
Αφου οι κατηγοριες αρκετων εδω μεσα ειχαν πεσει ετσι και αλλιως στο Χαρη και αφου πολλοι εδω μεσα ειχατε λυσσαξει πως ειναι ενοχος και κανει κομμα με μενα, γιατι δε βγαλατε καποιον αλλον παικτη? Αστοχη δολοφονια θα την χαρακτηριζα, αλλα δε μπορω να ξερω τι εχετε στο μυαλο σας...

Ερμηνεια δολοφονιας:
Πιστευω πως ο Libertus δολοφονηθηκε, μονο και μονο για να πεσουν οι υποψιες στον Catalyst! Αυτο για μενα τον αθωωνει στα ματια μου και με κανει να σκεφτομαι με μεγαλυτερη καχυποψια τα ατομα που τον κατηγορησαν...

@Johnnaousa: Καταρχας WB!! Κατα δευτερον ασε το στυλακι της Μαρθας Βουρτση η του χτυπημενου απο τη ζωη Νικου Ξανθοπουλου, γιατι δε σου παει καθολου:P... Κατα τριτον συγνωμη, αλλα δε με πειθεις. Το σημαντικοτερο post που εχεις κανει μεχρι τωρα ειναι αυτο, το οποιο ειναι κυριως συγκινησιακα φορτισμενο και δεν υποδεικνυει κατι συγκεκριμενο. Επισης, επιστρεφεις και ενω εχω γινει ο τρελος χαμος εδω μεσα, τα ατομα που συνεχιζεις να κατηγορεις ειναι ο Spark και ο DImijim. Για τον Spark δε μπορω να ξερω, αλλα τουλαχιστον ο Dimijim για μενα ειναι αθωος. Οποτε ωραια οσα λες, αλλα σε μενα απο το ενα αυτι μπαινουν και απο το αλλο βγαινουν, λυπαμαι:(!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ναι..το ότι γράφω ένα ποστ με 30 σειρές,στο οποίο σε θεωρώ 1ο ύποπτο...μου απαντάς πάλι σε ίδιο τόνο και εγώ σε ψηφίζω μιας και σιγουρεύομαι..και έρχεται ο jj και δεν καταλαβαίνει γιατί σε ψήφισα...να μην χτυπάω το κεφάλι μου?
Να σου δώσω μήπως έναν άλλον λόγο να το χτυπάς;
Είσαι δολοφόνος κι ένα βήμα πρωτού αποχωρήσεις!
Πήγαινε αποχαιρέτα τα συνδολοφονάκια σου γιατί δε θα τα ξαναδείς.
Γράφεις ένα ποστ με 30σειρες, οι περισσότερες βλακείες, που δε βοηθάνε καθόλου στην εξέλιξη του παιχνιδιού.
Σου απάντησα και για τις 30σειρές σου και γιατί σε ψήφισα.
Χθες έκανα ένα μεγάλο ποστ μετά την ψηφοφορία για την αλλαγή της ψήφου μου.
Εσύ δεν το διάβασες.
Ή μάλλον το διάβασες και μπορεί ακόμη και να το κατάλαβες.
Αλλά ο μόνος τρόπος στο μυαλό σου για να σωθείς είναι να βγάλεις εμένα και τον spark ενόχους.
Εμένα γιατί ήμουν αυτός που σε έστειλε στη δημοσκόπηση κι τον spark γιατί είναι ο αντιπαλός σου σε αυτήν.
Δε λέω ότι ο spark είναι αθώος, ούτε τον καλύπτω, αλλά εσύ είσαι δολοφόνος και φαίνεσαι.
Όταν πεις ξανά κάτι χρήσιμο για το game εδώ είμαστε να το συζητήσουμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

jj!

Τιμώμενο Μέλος

Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13,487 μηνύματα.
Ναι..το ότι γράφω ένα ποστ με 30 σειρές,στο οποίο σε θεωρώ 1ο ύποπτο...μου απαντάς πάλι σε ίδιο τόνο και εγώ σε ψηφίζω μιας και σιγουρεύομαι..και έρχεται ο jj και δεν καταλαβαίνει γιατί σε ψήφισα...να μην χτυπάω το κεφάλι μου?
Έγραψα πουθενά ότι δεν κατάλαβα γιατί τον ψήφισες; :confused:

Είπα γιατί πιστεύω ότι τον ψήφισες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top