Και επειδή ο Μαυρούλης δεν προσφέρει κάτι, θα τον βγάλουμε θαρρώντας ότι είναι και πολίτης;Για να δώσουμε χρόνο στους killers;
Όχι απλώς δεν προσφέρει κάτι, αν ήταν ένας ανενεργός πολίτης δεν θα με ενοχλούσε τόσο. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι βγαίνει, σπαμμάρει, δημιουργεί παραπλανητικά ποστ και μπερδεύει τον κόσμο. Αυτό όχι μόνο δεν είναι καλό, αλλά είναι σαν να παίζει με την ομάδα των δολοφόνων. Οπότε ναι, πολίτης ή μη, για μένα ο Μαυρούλης δεν θα έπρεπε να είναι μέσα.
Και τώρα μερικά brief notes για το ποστ της Χιμέλα:
Για τον τάσο: Το πρώτο του σχόλιο, συμβαδίζει με αυτό που είπε και μετά ότι θα λείπει σήμερα όλη μέρα, οπότε δεν θα έψαχνα να βγάλω κάτι από κει, πέρα απ' ότι θέλει να γλιτώσει την απουσία. Α, και για να πω την αλήθεια, θέλω να διευκρινήσεις λίγο καλύτερα τι πιστεύεις τελικά για τον ρόλο του Τάσου και την σύνδεσή του με τους υπερασπιστές του.
Για τον dimijim: Το πρόβλημα με αυτόν αυτή την στιγμή, είναι ότι πιάνεται από το πουθενά κι έχει δημιουργήσει θέμα από το πουθενά, που φαίνεται ότι δεν έχει λογική βάση, γιατί όπως κι εσύ σχολίασες ο SparklingGrey δεν μπήκε καν στον κόπο να υπερασπίσει τον εαυτό του, που όσο άπειρος κι αν είναι, θα ξέρει ότι είναι από τα βασικά όταν είσαι δολοφονάκι, θαρρώ

. Αυτό προκαλεί μεγαλύτερο χαμό απ' όσο χρειαζόμαστε στον πρώτο γύρο, γιατί κατηγορούν όλοι όλους. Έχω την εντύπωση ότι αντί για 5, οι δολοφόνοι είναι 24

. Γι' αυτό εγώ προσωπικά τον θεωρώ πολύ λάθος, αλλά όχι και ύποπτο.
Για την ψήφο του jj!: Με ψήφισε γιατί του έχει κολλήσει η ιδέα ότι πλέον αλληλοψηφιζόμαστε εθιμοτυπικά στον πρώτο γύρο...
Νομίζω δεν ξεχνάω κάτι, αλλά κι αν ξεχνάω, εδώ θα στε να σας πρήζω
Edit: Μην κάνω λίγη ώρα να γράψω ποστ, με κάνετε να πρέπει να πω κι άλλα...
Ναι για μισό...
Αυτή η σιγουριά του tsaf μόνο φυσιολογική δε τη λες! Πώς γίνεται να είναι τόσο σίγουρος ότι ο Μαυρούλης είναι πολίτης;
Μήπως ο ρόλος του του επιτρέπει να γνωρίζει εκ των προτέρων και με σιγουριά, ποιοί ΔΕΝ είναι δολοφόνοι;

Κι εσένα θα σε προσέχω...
Όλο τον κόσμο πρέπει να προσέχεις κατ' αρχάς. Και για να μην λέμε ανακρίβειες, δεν ενοχοποίησα κανέναν και δεν αθώωσα και κανέναν, πρόσεξε καλά τα ποστ μου, πριν πας να με κατηγορήσεις, γιατί εκτίθεσαι...
Θα μπορούσε ο Τάσος να είναι ο ΔΑ, που δρα στην ψηφοφορία, κι ο spark δολοφόνος που γνωρίζει τον ΔΑ και προσπαθεί να τον καλύψει;

Για πείτε, θα μπορούσε να παίζει κάτι τέτοιο;
Όχι, δεν θα μπορούσε, γιατί δεν γνωρίζει κανένας δολοφόνος τον ΔΑ.