Καλημέρα !
Μπήκα και στη δική σου λίστα υπόπτων τώρα;Μην κάνετε τόσο απότομες κινήσεις.

Εξήγησε μου όμως γιατί.
Όχι ότι πιάστηκες από μία έρευνα για να με καταστήσεις ένοχο ;
Πρώτον , δεν υποστήριξα Σπυράκο.Και μάλιστα σου εξήγησα σε προηγούμενο ποστ για ποιο λόγο δε μπορείς να πιαστείς από τις δημοσιεύσεις που έκανα για τον Σπύρο , αλλά μάλλον δε σε συμφέρει να απαντήσεις.
Δεύτερον , με κατηγορείς επειδή είμαι διακριτικός , ενώ υπάρχουν τόσοι παίκτες που έxoυν μιλήσει ελάχιστα (Πουλάκι , george1976 , Πατρεύς).Γιατί τους προσπερνάς όλους και εντελώς τυχαία βρίσκεις εμένα ως ένοχο ;Επιπροσθέτως , θεωρώ εσένα πολύ πιο σιγανό ποταμάκι στο παιχνίδι.
Τρίτον , εγώ μέχρι στιγμής έχω ψηφίσει Μαρία και λοβ.Για τη δεύτερη περίπτωση ειδικά δε μπορείς να πεις ότι ακολούθησα το ρεύμα.Αντίθετα εσύ ψήφισες johnnaousa κi soter.Δε νομίζεις ότι εσύ μπαίνεις ευκολότερα στο ρεύμα;
Τέταρτον , η σιγουριά θα σε φαεί.Και παρεπιπτόντως , από εκεί που έλεγες χθες ότι είμαι ύποπτος κι ότι είναι αρχή ακόμα και κανείς δεν είναι σίγουρος , τώρα ξαφνικά είσαι σίγουρη για την ενοχή μου.
Νομίζω πως αυτό είναι αναμφισβήτητο στοιχείο της ενοχής μου (να έχουν ψηφίσει 5 άτομα εν τω μεταξύ.

)
Myrtle από εμένα για λόγους φανερούς νομίζω.Τα επιχειρήματα της εναντίον μου δεν έχουν λογικούς συνειρμούς και προσπαθεί με κάθε κόστος να με βγάλει εκτός παιχνίδιου.Δείτε τη συζήτησή μας απ' το ποστ που με ψηφίζει και ua το διαπιστώσετε κι εσείς!