Πατρευς απο τον πρώτο γύρο είσαι τόσο σίγουρος για την ενοχή της μαρίας που ενεργοποιείς τη διπλή ψήφο? Μήπως πας να καλύψεις κάποιον? Να τον σώσεις? Αλλά πάλι δολοφόνος? Τι στο κόρακα, μέσο στη Σε έχετε βάλει?
Foreverfreak, παίζεις πολύ περίεργα και αλλιώτικα από όσα παλέρμο σε έχω δει.

Τα αίματα έχουν ανάψει και εσύ χαβαλέ και καφεδάκι. Θα σε παρακολουθώ.
Επίσης σιωπή κι από τον πάντα ομιλητικό foreverfreak...
Λοιπον, λοιπον... Ο foreverfreak δεν εχει αλλαξει τον τροπο παιχνιδιου του, απλα εχει να προλαβει τις προθεσμιες και να παραδωσει 2 υποχρεωτικες εργασιες παραλληλα με το παλερμο, οποτε παρακαλω δειξτε κατανοηση

!! Πιθανοτατα η εξεταστικη μου αρχιζει νωριτερα απ'ολους, οποτε δεν προκειται να εχω τοσο χρονο οσο στο προηγουμενο παιχνιδι... Αυτο το ξεκαθαριζω απο τωρα, για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις μετα!! Αυτο βεβαια δε σημαινει πως δε θα συμμετασχω, αλλωστε γι'αυτο το λογο δηλωσα συμμετοχη

:
Εχουμε και λεμε: Το παιχνιδι ξεκινησε με μια ψευτοκοντριτσα αναμεσα σε μενα και στη Συλβια... Ανταλλαξαμε ψηφους απλα και μονο για να αναψουν τα αιματα (ειχαμε και ανοιχτους λογαριασμους, δε μπορω να πω

) και ξαφνικα πεσανε καποιοι πανω της και την κατηγορησαν γι'αυτο!! Ξερετε ομως ποιο ειναι το θεμα?? Ακομα και μαφιοζοι να ημασταν, παλι θα ψηφιζαμε ο ενας τον αλλο!!! End of story... Μετα λοιπον τη δικη μου ψηφο ενα πληθος παικτων αρχισε να ψηφιζει τη Himela, απλα και μονο επειδη εβαλε καποιους στο στοχο!! Αυτο το γεγονος ομως ειναι που την κανει αθωα στα ματια μου... Στο συγκεκριμενο παιχνιδι παιζει με ΘΡΑΣΟΣ και δε φοβαται μηπως εκτεθει!! Το κλασικο παιχνιδι ενος πολιτη που ενδιαφερεται να βρει τους δολοφονους με λιγα λογια...
Για τη maria... δεν εχω να πω πολλα!! Δινει την υποψια της "δασκαλεμενης", οι κουβεντες της μου φαινονται λιγο μετρημενες, αλλα και παλι το στοιχειο αυτο δεν ειναι σε καμια περιπτωση αποδειξη ενοχης... Μπαινει στη λιστα των υποπτων μου, αλλα δε μπορω να ειμαι απολυτα σιγουρος!!
Αυτος που παιζει πιο περιεργα απ'ολους, και εχω εξηγησει προηγουμενως γιατι, ειναι ο johnnaousa!! Δεν ξερω γιατι, αλλα για αλλη μια φορα το πεισμα και το αγυριστο κεφαλι μου μου λεει πως εχει κακο ρολο...
Επισης, σε αυτο το παιχνιδι το ρολο του Τασος97 (κατηγορω τους παντες και τα παντα, προσπαθω να τους φερω σε δυσκολη θεση) φαινεται να τον εχει παρει η Maria775, αφου φαινεται να εχει υιοθετησει ενα ανακριτικο υφος, κατι που προς το παρον την αθωωνει στα ματια μου!! Με τον Τασο ομως δεν ξερω τι παιζει, ξεκινησε δυναμικα και στην πορεια χαθηκε... Βεβαια μπορει απλα να μην εχει χρονο το παιδι, ετσι και αλλιως ειμαστε στην αρχη ακομα!!
Οπως και να 'χει, επειδη δε θα 'θελα να ειμαι εγω αυτος που θα παρει τη Himela στο λαιμο του, αλλαζω την ψηφο μου και τη δινω στον
johnnaousa!! Ισως θα ηταν καλυτερο να τη δωσω στη maria..., αλλα μιας και δεν ειμαι σιγουρος για την ενοχη της δε θελω να τη χαντακωσω...
Ευχαριστημενοι τωρα

??