Λοιπόν dimijim,στον πρώτο γύρο δεν ψηφίζεις ούτε μαρία,ούτε φάντα.
Στην συνέχεια,ψηφίζεις χαρουλίτα,για να φτάσει την χιμέλα. Υπερασπίζεσαι την Χιμέλα.
Και όταν βγαίνει η χιμέλα προσπαθεί να σε αθωώσει.
Δεν νομίζω να κάτσει ένας μαφιόζος να αθωώσει πολίτη. Δεν βρίσκω τον λόγο.
Και μετά από όλα αυτά μου λες ότι είσαι πολίτης. ΧΑΧΑ; 
Γλώττα λανθάνουσα τ΄αληθή λέγει. 
Και εξήγησα σε προηγούμενα μου ποστ που προφανώς δε θέλεις να διαβάσεις:
Δεν ψήφισα ούτε φάντασμενο ούτε μαρία γιατί δεν είχα σχηματίσει σωστή γνώμη και για τους δύο
Γιατί δεν ήθελα να ψηφίσω κάποιον έχοντας ελάχιστα στοιχεία στα χέρια μου, αυτός να βγει αθώος κι εχώ να έχω συντελέσει στην αποχώρησή του
Επίσης αν όντως ειναι κι ο φάντα δολοφόνος, όπως και η μαρία, εγώ τι ακριβώς κίνητρο είχα να μην ψηφίσω κανέναν απ τους δύο στην ισοψηφία;
Επιπλέον εξήγησα πως ήμουν ανάμεσα στη χιμέλα και στον φρικ για να είναι ο ένας δολοφόνος
Καλώς ή κακώς για να σταματήσω να λέω γενικόλογα έπρεπε να υπερασπιστώ τον έναν απ τους δύο
Έκανα λάθος κρίση πρώτη φορά συμβαίνει;
Λες ότι η χιμέλα βγήκε και με υπερασπίστηκε στο τέλος
Ένα σενάριο στ οποίο με υπερασπίζεται η χιμέλα, έτσι ώστε να στρέψει την προσοχή σας πάνω μου και όχι σε κάποιον συνδολοφόνο της δεν σου περνάει απ το μυαλό;
Όσο για την ψήφο μου στη χαρουλίτα
Συνεχίζεις να ισχυρίζεσαι πως την έδωσα για να φτάσει τη χιμέλα
Αφού ήταν πασιφανές ότι δε θα βρεθέι κι άλλος να ψηφίσει τη χαρουλίτα, εγώ γιατί να επιμείνω μέχρι και την τελευταία στιγμή και να μην αλλάξω την ψήφο μου αν ήμουν δολοφόνος για να σωθώ;
Επίσης έχω εξηγήσει αρκετές φορές γιατί ψηφίζω τη χαρουλίτα
Τι δεν καταλαβαίνετε;
Την ψήφισα χθες, την ψηφίζω σήμερα και θα την ψηφίσω κι αύριο αν είμαστε και οι δύο εδώ και δεν προκύψει κάποιο νέο δεδομένο
Γιατί να το συνέχιζα αν ο μόνος μου στόχος ήταν να τη φέρω σε ισοψηφία με τη χιμέλα;
Τέλος απ χθες μιλάω συνεχώς και όπως όλοι είδατε άρχισαν μερικά λεγομενά μου να διαβάζονται αλλιώς
Αυτό ειναι λογικό για κάποιον άπειρο παίχτη που μιλάει διαρκώς
Γιατί λοιπόν αν ήμουν δολοφόνος να συνεχισω τα ποστς;
Σε τι ακριβώς θα με βοηθούσε;
Δε θα με είχαν συμβουλεύσει οι συνδολοφόνοι μου να πράξω αλλιώς ή δε θα έλεγχαν τι πάω να ποστάρω πρωτού πατήσω το κουμπί της καταχώρησης;
Νομίζω λοιπόν πως έχετε κολλήσει
Είμαι αθώος και συνεχιζω να το φωνάζω μέχρι και να αποδειχθεί
Τώρα αν μερικοί που με κατηγορείτε έχετε άλλες προθέσεις τοτε αργά ή γρήγορα θα έρθει και η ώρα σας...