Παρακαλώ όσοι έχουν στα χέρια τους τρεις κάρτες να στείλουν πμ στην ΣΕ για να κάνουν discard όσες δεν χρειάζονται, ώστε να μπορούν να πάρουν και την αυριανή κάρτα!
Υπαρχουν οντως ατομα που εχουν 3 καρτες

?? Ε, αυτο λεγεται κωλοφαρδια αγαπητη μου και ειναι αδικο για τους υπολοιπους

...
Λοιπον, επειδη αυριο δεν ξερω τι ωρα θα μπορεσω να μπω, πρεπει να ριξω την ψηφο μου τωρα!! Θα μπορουσα να τη δωσω σε ενα απο τα ατομα που δεν συμμετεχουν πολυ, αλλα αυτο ισως και να ειναι ενδειξη πως ειναι ξενερωμενα με το ρολο τους, οποτε αν κανω κατι τετοιο δε θα τα 'χω καλα με τον εαυτο μου... Απο την αλλη βεβαια μπορει να ειναι και οι "τελειοι" δολοφονοι, κρυμμενοι στην αφανεια, αλλα πιστευω πως ειναι νωρις να βγαλουμε ενα τετοιο συμπερασμα!! Ασε που οι περισσοτεροι ισχυριζονται πως δεν εχουν χρονο ακομα και θα μπορουν να συμμετεχουν περισσοτερο ενεργα μεσα στις γιορτες

...
Ας αφησω ομως τον προλογο και ας περασω στο ψητο... Το μονο ατομο που μου εχει καρφωθει απο τον πρωτο γυρο πως μπορει να ειναι στην ομαδα των δολοφονων ειναι η Himela και εχω εξηγησει το γιατι!! Βεβαια η ιδια ισχυριζεται πως πηγε να ριξει αδεια για να πιασει γεματα, αλλα αυτη θα μπορουσε να ειναι η τελεια δικαιολογια μιας αποτυχημενης πλεκτανης... Δυστυχως οι καρτες μου δε με εχουν βοηθησει να μαθω κατι στα σιγουρα, αλλα αυτη η υπονοια δε λεει να φυγει απο το μυαλο μου

...
Ενα αλλο ατομο που εχω υποπτευθει ειναι ο dimijim και θα εξηγησω παρακατω γιατι:
Καλησπέρα κι από εμένα!
Για τη Μαρία τι να πω;
Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο
Ας ελπίσουμε να ήταν δολοφόνος και να μη βγάλαμε έναν πολίτη τζάμπα
Σίγουρα την ψήφισαν κάποιοι δολοφόνοι, είτε αυτή ήταν στην ομάδα τους είτε όχι, για να θολώσουν τα νερά
Άλλωστε ήταν χαμένη απ την αρχή και αν προσπαθούσαν να τη σώσουν θα καρφωνόντουσαν
Γι αυτό θα πρέπει να προσέχουμε τις κινήσεις αυτών που την ψήφισαν
Μαρία τέλος, life goes οn
Αν το θέλει η μοίρα ίσως ξανασυναντηθούμε στη γη
Επειδή όμως μπορεί να συναντηθούμε και στον παράδεισο, θα ψηφίσω απ τώρα
Αύριο πρωί έχω σχολείο και δε θα μπω πρις τις 14.30
Ελπίζω να μη δολοφονηθώ εγώ (θελω να περάσω ιατρική, μελλοντικέ μου συνάδελφε φρόντισε για εμένα!!!)
Θα ψηφίσω cr7 για το λόγο ότι δε μιλάει πολύ και ψηφίζει χωρίς να αιτιολογεί
Μπορεί να είναι ένας παίχτης με κακό ρόλο και να είναι δασκαλεμένος απ τους συνδολοφόνους του να το παίζει άπειρος κι ότι και καλά δε γνωρίζει το παιχνίδι, έτσι ώστε να τον λυπηθούμε και να μη τον διώξουμε
Εγώ θεωρώ όμως πως είτε δολοφόνος είναι είτε πολίτης, δν μπορεί να βοηθήσει στην προσπάθεια εύρεσης των δολοφόνων
Και γι αυτό τον ψηφίζω
Μιλαει γενικολογα χωρις να λεει τιποτα το ουσιαστικο και οι βαρυσημαντες δηλωσεις του τυπου: "Ας ελπισουμε να ηταν δολοφονος και να μη βγαλαμε εναν πολιτη τζαμπα", εμενα μονο υποψιες με γεμιζουν!! Τα ιδια εκανα κι εγω οταν ημουν δολοφονος και την ιδια τακτικη ακολουθουμε λιγο πολυ ολοι μας οταν εχουμε κακο ρολο... Ακομα η σπαρακτικη εκληση προς το γιατρο για να τον προστατεψει, θα μπορουσε να ειναι η τελεια παγιδα για να τον αποπλανησει ωστε να μην πετυχει για αλλη μια φορα το υποψηφιο θυμα, κατι που κατα πασα πιθανοτητα καταφερε να κανει σημερα!! Τελος το γεγονος οτι ψηφιζει ενα ατομο που δε μιλαει πολυ, εμενα μου δειχνει πως δεν εχει διαθεση να ψαξει παραπανω και ισως τον βολευει η συγκεκριμενη κατασταση...
Ενα τριτο ατομο το οποιο υποπτευομαι, για το οποιο ομως δε μπορω να εξηγησω ακριβως γιατι (

) ειναι η Janewin. Συμμετεχει ελαχιστα και μια στο τοσο κανει ενα post, για να δειξει και αυτη πως επιδευκνυει το ελαχιστο δυνατο ενδιαφερον... Ξερω, ξερω δεν υπαρχει καθολου χρονος, αλλα αυτη η τακτικη μου θυμιζει προηγουμενα παιχνδια που ηταν δολοφονος (εχουμε πει πως δεν ειναι σωστο να συγκερινουμε τα παιχνιδια μεταξυ τους, αλλα μοιραια καπως ετσι σκεφτομαστε ολοι μας

)!!
Αυτοι λοιπον ειναι οι βασικοι μου υποπτοι, αλλα φυσικα δε μπορω να μιλησω για κανεναν απο αυτους με βεβαιοτητα, καθως ειναι ακομα η αρχη του παιχνιδιου και μπορει να οδηγησω τους πολιτες σε λαθος δρομο... Παρολα αυτα, επειδη πρεπει να ψηφισω καποιον, θα ριξω την ψηφο μου στη
Himela, καθως τη θεωρω περισσοτερο υποπτη και επικινδυνη απο τους 3!!
Αν παραμεινω στο παιχνιδι μετα την αυριανη δολοφονια, η ψηφος μου ειναι πολυ πιθανο να αλλαξει!!
Καληνυχτες