Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 00:32 Η Eileen έγραψε: #1 19-12-11 00:32 Επισήμως λοιπόν το Παλέρμο έχει ξεκινήσει! Έχετε λάβει όλοι προσωπικά μηνύματα που λένε τους ρόλους σας και κάποιες βασικές οδηγίες. Επισημαίνουμε και στο θέμα σαν ΣΕ ότι: Απαγορεύεται να συζητάτε για το Παλέρμο και τους ρόλους σας σε αυτό με συμπαίκτες σας. Συμπεριφορές σαν και αυτή θα πρέπει να αναφέρονται για το καλό του παιχνιδιού! Οι άξιοι και καλοί παίκτες άλλωστε, δε χρειάζεται να παραβαίνουν τον πιο βασικό κανόνα... Welcome to you all! Love, Eileen & Myrtle! edit: Η λίστα με τους παίκτες που συμμετέχουν είναι η εξής: Συμμετέχοντες blue_butterfly Catalyst cr 7 dimijim Drama Prinzessin Elena Kr fantasmenos foreverfreak ggeorge1976 Himela JaneWin love_angel Maria775m Mayroulis MissKit Phoebe soter tsarachaf _elena_ Πατρεύς Σπυρακος (^^) Τάσος97 Χαρουλιτα Συντονιστική Επιτροπή (ΣΕ) 1. Myrtle 2. Eileen Στο παιχνίδι υπάρχουν: 6 μαφιόζοι, 1 αντίπαλος μαφιόζος, 1 πληροφοριοδότης, 1 διεφθαρμένος αστυνομικός, 1 αυτοκράτορας, 1 γιατρός, 2 συγκάτοικοι, 1 μάγισσα, 1 δικηγόρος, 1 αλεξίσφαιρο γιλέκο, 1 ντετέκτιβ, 1 πόρνη, 1 δήμαρχος, 1 μέντιουμ και 3 πολίτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Δεκεμβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 00:38 Ο Σπυρακος (^^): #2 19-12-11 00:38 Επιτέλους Palermo extreme ξανα;D Πήραα ρόλοο..κάρτααα Όλα οκ!Έλαα να μαζευομαστε σιγα-σιγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 00:59 Ο Johnnaousa: #3 19-12-11 00:59 ελπιζω να επιτρεπεται να γραψει κατι καποιος που δεν συμμετεχει..αν οχι συγχωρεσε με Ζωη λοιπον ευχομαι καλο παιχνιδι παιδια και θα παρακολουθω τι γινεται με ανυπομονησια να δω και ποσοι θα ειναι αυτη τη φορα οι μαφιοζοι..4 ή 5 οπως την αλλη φορα(καποιοι καταλαβατε ) και με την βασικοτερη ευχη..να παιχτει δικαια και χωρις διαρροες γιατι τοτε κατανταει ανουσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 01:06 Η Myrtle έγραψε: #4 19-12-11 01:06 Καλό, διασκεδαστικό και τίμιο παιχνίδι σε όλους! Όποιος δεν έχει λάβει ρόλο και κάρτα, παρακαλείται να επικοινωνήσει με τα μέλη της ΣΕ (Myrtle και Eileen). Επίσης, παρακαλώ να μην ξεχάσετε το επιβεβαιωτικό πμ για τη συμμετοχή σας όσοι είδατε τους ρόλους σας! Καλή διασκέδαση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:09 Ο Catalyst έγραψε: #5 19-12-11 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Έλαα να μαζευομαστε σιγα-σιγα Click για ανάπτυξη... Κάτι ετοιμάζεις εσύ. Ως γνήσιος καταλύτης, ξέρω πολύ καλά πώς να επιταχύνω τις εξελίξεις. Γι' αυτό στον πρώτο γύρο θα ψηφίσω κάποιον που δεν θα έχει μιλήσει καθόλου. Έτσι, θα έχω περισσότερες πιθανότητες να πέσω μέσα, συγκεκριμένα πάνω από 20%, ενώ αν ψηφίσω εντελώς στην τύχη, θα έχω μόνο 20%. (όχι δεν μου χάκαρε ο fockos το λογαριασμό, απλά δεν ήξερα τι να γράψω!:Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:14 Η JaneWin έγραψε: #6 19-12-11 02:14 Αρχική Δημοσίευση από Catalyst: Κάτι ετοιμάζεις εσύ. Ως γνήσιος καταλύτης, ξέρω πολύ καλά πώς να επιταχύνω τις εξελίξεις. Γι' αυτό στον πρώτο γύρο θα ψηφίσω κάποιον που δεν θα έχει μιλήσει καθόλου. Έτσι, θα έχω περισσότερες πιθανότητες να πέσω μέσα, συγκεκριμένα πάνω από 20%, ενώ αν ψηφίσω εντελώς στην τύχη, θα έχω μόνο 20%. (όχι δεν μου χάκαρε ο fockos το λογαριασμό, απλά δεν ήξερα τι να γράψω!:Ρ) Click για ανάπτυξη... Φόκε; λολ,δεν είδα το άσπρο στην αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:25 Ο Catalyst έγραψε: #7 19-12-11 02:25 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Φόκε; λολ,δεν είδα το άσπρο στην αρχή. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι, αλλά αν δε διαβάζεις τα ψιλά γράμματα...θες να σε φωνάζω από τώρα Κάσπερ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:32 Η MissKit έγραψε: #8 19-12-11 02:32 Χαιρετώ κι εγώ (πολύ λαχανί βρε παιδιά, αμαν!). Ομοίως με το Βάιο έχω σκοπό να στηρίξω τους ενεργούς παίκτες, όσοι δε μιλάνε απλώς δε μας χρειάζονται και μη σπεύσετε να κατηγορήσετε τη σύμπνοιά μας, απλώς μας τη σπάει το ίδιο πράγμα. Γράφω κι εδώ άλλη μια φορά ότι για μερικές μέρες δε θα συμμετέχω όσο ενεργά θα ήθελα, λόγω υποχρεώσεων, δείξτε κατανόηση. Καλό μας παιχνίδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:03 Ο Πατρεύς έγραψε: #9 19-12-11 03:03 Καλὴ ἀρχὴ στὸ παιχνίδι νὰ ἔχουμε παιδιά! Ἐλπίζω νὰ βροῦμε γρήγορα τοὺς δολοφόνους. Σίγουρα στὸν πρῶτο γύρο δὲν μπορεῖ κανεὶς νὰ βγάλῃ ἀσαφαλῆ συμπεράσματα καὶ οἱ δολοφόνοι εἶναι σὲ πιὸ πλεονεκτικὴ θέση νὰ μᾶς μπερδέψουν. Ἀπὸ αὐτοὺς ποὺ ἔχουν μιλήσει μέχρι στιγμή, ἀπὸ ἔνστικτο καθαρά, θεωρῶ ὅτι πιὸ ὕποπτη εἶναι ἡ Misskit. Δὲν μπορῶ βέβαια νὰ εἶμαι σὲ καμία περίπτωση σίγουρος, ἀλλὰ ἀρχὴ εἶναι ἀκόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:08 Η MissKit έγραψε: #10 19-12-11 03:08 Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:16 Ο Πατρεύς έγραψε: #11 19-12-11 03:16 Μὲ τὶς γάτες δὲν ἔχω κάτι προσωπικά. Ἂν δὲν ἦταν τόσο ἀχόρταγες, θὰ ἦταν καλύτερα γιὰ ὅλους μας. Ἐπίσης ἂν δὲν ἦταν τόσο πανοῦργες, ἐπίσης θὰ ἦταν καλύτερα. Μιὰ ἰδιότητα ἡ ὁποῖα μᾶλλον ἔχει μεταφερθεῖ καὶ στοὺς ἰδιοκτῆτες τους... Τὴ μέρα τὸ παίζουν ἀθῷοι καὶ φιλήσυχοι πολίτες καὶ τὸ βράδυ μεταμορφώνονται σὲ αἱμοσταγεῖς δολοφόνους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:23 Ο Catalyst έγραψε: #12 19-12-11 03:23 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Καλά, μη τον γρατζουνίσεις κιόλας. Δεν είπε και τίποτα ο άνθρωπος. Κοίτα να δεις σύμπτωση, μόλις πριν διάβαζα ένα άρθρο για την επιθετικότητα στις γάτες. Έλεγε ότι είναι συνήθως πράξη άμυνας. Πού οφείλεται αυτή η άμυνα, Κιτ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:41 Η MissKit έγραψε: #13 19-12-11 03:41 Σας αγνοώ. Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους παίζω Παλέρμο μετά από τόσα παιχνίδια ΣΕ κι εσείς σέλετε να με φάτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 04:34 Η blue_butterfly: #14 19-12-11 04:34 Χαιρετάει και η βρικολακιασμένη Ριρίκα, καλό παιχνίδι να έχουμε. Δε λέω άλλα γιατί κλείνουν τα μάτια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 06:19 Ο Τάσος97 έγραψε: #15 19-12-11 06:19 Για να δούμε τι έχουμε: Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαιρετάει και η βρικολακιασμένη Ριρίκα, καλό παιχνίδι να έχουμε. Δε λέω άλλα γιατί κλείνουν τα μάτια μου. Click για ανάπτυξη... Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 06:38 Η blue_butterfly: #16 19-12-11 06:38 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Για να δούμε τι έχουμε: Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή; Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο Click για ανάπτυξη... Σσσσς γιατί δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:39 Η MissKit έγραψε: #17 19-12-11 09:39 Σαν πολλοί δε βολευτήκατε να ρίξετε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω μου; Ύποπτα πράγματα... Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:19 Η Myrtle έγραψε: #18 19-12-11 10:19 Καλή σας μέρα Παλερμιώτες και Παλερμιώτισσες! Βλέπω μπήκατε γρήγορα στο κλίμα! Ήθελα απλά να θυμίσω να προσέχετε στην χρήση του συστήματος αξιολόγησης! Δεν πρέπει να βάζετε θετικές ψήφους σε κανέναν γιατί μπορεί να θεωρηθεί συνεργασία. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:38 Η MissKit έγραψε: #19 19-12-11 10:38 Αμ, οι θετικές δεν απαγορεύονται μόνο για τα φαντάσματα και τους άσχετους; Μερικά ποστς δε μπορείς να μην τα υπερψηφίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:49 Η Myrtle έγραψε: #20 19-12-11 10:49 Ναι, μα οι άλλοι παίκτες μπορεί να θεωρήσουν ότι για να βάζει κάποιος σε κάποιον άλλον θετική, θα ανήκουν στην ίδια ομάδα. Οπότε καλό θα ήταν να αποφεύγονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επισήμως λοιπόν το Παλέρμο έχει ξεκινήσει! Έχετε λάβει όλοι προσωπικά μηνύματα που λένε τους ρόλους σας και κάποιες βασικές οδηγίες. Επισημαίνουμε και στο θέμα σαν ΣΕ ότι: Απαγορεύεται να συζητάτε για το Παλέρμο και τους ρόλους σας σε αυτό με συμπαίκτες σας. Συμπεριφορές σαν και αυτή θα πρέπει να αναφέρονται για το καλό του παιχνιδιού! Οι άξιοι και καλοί παίκτες άλλωστε, δε χρειάζεται να παραβαίνουν τον πιο βασικό κανόνα... Welcome to you all! Love, Eileen & Myrtle! edit: Η λίστα με τους παίκτες που συμμετέχουν είναι η εξής: Συμμετέχοντες blue_butterfly Catalyst cr 7 dimijim Drama Prinzessin Elena Kr fantasmenos foreverfreak ggeorge1976 Himela JaneWin love_angel Maria775m Mayroulis MissKit Phoebe soter tsarachaf _elena_ Πατρεύς Σπυρακος (^^) Τάσος97 Χαρουλιτα Συντονιστική Επιτροπή (ΣΕ) 1. Myrtle 2. Eileen Στο παιχνίδι υπάρχουν: 6 μαφιόζοι, 1 αντίπαλος μαφιόζος, 1 πληροφοριοδότης, 1 διεφθαρμένος αστυνομικός, 1 αυτοκράτορας, 1 γιατρός, 2 συγκάτοικοι, 1 μάγισσα, 1 δικηγόρος, 1 αλεξίσφαιρο γιλέκο, 1 ντετέκτιβ, 1 πόρνη, 1 δήμαρχος, 1 μέντιουμ και 3 πολίτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 00:38 Ο Σπυρακος (^^): #2 19-12-11 00:38 Επιτέλους Palermo extreme ξανα;D Πήραα ρόλοο..κάρτααα Όλα οκ!Έλαα να μαζευομαστε σιγα-σιγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 00:59 Ο Johnnaousa: #3 19-12-11 00:59 ελπιζω να επιτρεπεται να γραψει κατι καποιος που δεν συμμετεχει..αν οχι συγχωρεσε με Ζωη λοιπον ευχομαι καλο παιχνιδι παιδια και θα παρακολουθω τι γινεται με ανυπομονησια να δω και ποσοι θα ειναι αυτη τη φορα οι μαφιοζοι..4 ή 5 οπως την αλλη φορα(καποιοι καταλαβατε ) και με την βασικοτερη ευχη..να παιχτει δικαια και χωρις διαρροες γιατι τοτε κατανταει ανουσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 01:06 Η Myrtle έγραψε: #4 19-12-11 01:06 Καλό, διασκεδαστικό και τίμιο παιχνίδι σε όλους! Όποιος δεν έχει λάβει ρόλο και κάρτα, παρακαλείται να επικοινωνήσει με τα μέλη της ΣΕ (Myrtle και Eileen). Επίσης, παρακαλώ να μην ξεχάσετε το επιβεβαιωτικό πμ για τη συμμετοχή σας όσοι είδατε τους ρόλους σας! Καλή διασκέδαση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:09 Ο Catalyst έγραψε: #5 19-12-11 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Έλαα να μαζευομαστε σιγα-σιγα Click για ανάπτυξη... Κάτι ετοιμάζεις εσύ. Ως γνήσιος καταλύτης, ξέρω πολύ καλά πώς να επιταχύνω τις εξελίξεις. Γι' αυτό στον πρώτο γύρο θα ψηφίσω κάποιον που δεν θα έχει μιλήσει καθόλου. Έτσι, θα έχω περισσότερες πιθανότητες να πέσω μέσα, συγκεκριμένα πάνω από 20%, ενώ αν ψηφίσω εντελώς στην τύχη, θα έχω μόνο 20%. (όχι δεν μου χάκαρε ο fockos το λογαριασμό, απλά δεν ήξερα τι να γράψω!:Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:14 Η JaneWin έγραψε: #6 19-12-11 02:14 Αρχική Δημοσίευση από Catalyst: Κάτι ετοιμάζεις εσύ. Ως γνήσιος καταλύτης, ξέρω πολύ καλά πώς να επιταχύνω τις εξελίξεις. Γι' αυτό στον πρώτο γύρο θα ψηφίσω κάποιον που δεν θα έχει μιλήσει καθόλου. Έτσι, θα έχω περισσότερες πιθανότητες να πέσω μέσα, συγκεκριμένα πάνω από 20%, ενώ αν ψηφίσω εντελώς στην τύχη, θα έχω μόνο 20%. (όχι δεν μου χάκαρε ο fockos το λογαριασμό, απλά δεν ήξερα τι να γράψω!:Ρ) Click για ανάπτυξη... Φόκε; λολ,δεν είδα το άσπρο στην αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:25 Ο Catalyst έγραψε: #7 19-12-11 02:25 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Φόκε; λολ,δεν είδα το άσπρο στην αρχή. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι, αλλά αν δε διαβάζεις τα ψιλά γράμματα...θες να σε φωνάζω από τώρα Κάσπερ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:32 Η MissKit έγραψε: #8 19-12-11 02:32 Χαιρετώ κι εγώ (πολύ λαχανί βρε παιδιά, αμαν!). Ομοίως με το Βάιο έχω σκοπό να στηρίξω τους ενεργούς παίκτες, όσοι δε μιλάνε απλώς δε μας χρειάζονται και μη σπεύσετε να κατηγορήσετε τη σύμπνοιά μας, απλώς μας τη σπάει το ίδιο πράγμα. Γράφω κι εδώ άλλη μια φορά ότι για μερικές μέρες δε θα συμμετέχω όσο ενεργά θα ήθελα, λόγω υποχρεώσεων, δείξτε κατανόηση. Καλό μας παιχνίδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:03 Ο Πατρεύς έγραψε: #9 19-12-11 03:03 Καλὴ ἀρχὴ στὸ παιχνίδι νὰ ἔχουμε παιδιά! Ἐλπίζω νὰ βροῦμε γρήγορα τοὺς δολοφόνους. Σίγουρα στὸν πρῶτο γύρο δὲν μπορεῖ κανεὶς νὰ βγάλῃ ἀσαφαλῆ συμπεράσματα καὶ οἱ δολοφόνοι εἶναι σὲ πιὸ πλεονεκτικὴ θέση νὰ μᾶς μπερδέψουν. Ἀπὸ αὐτοὺς ποὺ ἔχουν μιλήσει μέχρι στιγμή, ἀπὸ ἔνστικτο καθαρά, θεωρῶ ὅτι πιὸ ὕποπτη εἶναι ἡ Misskit. Δὲν μπορῶ βέβαια νὰ εἶμαι σὲ καμία περίπτωση σίγουρος, ἀλλὰ ἀρχὴ εἶναι ἀκόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:08 Η MissKit έγραψε: #10 19-12-11 03:08 Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:16 Ο Πατρεύς έγραψε: #11 19-12-11 03:16 Μὲ τὶς γάτες δὲν ἔχω κάτι προσωπικά. Ἂν δὲν ἦταν τόσο ἀχόρταγες, θὰ ἦταν καλύτερα γιὰ ὅλους μας. Ἐπίσης ἂν δὲν ἦταν τόσο πανοῦργες, ἐπίσης θὰ ἦταν καλύτερα. Μιὰ ἰδιότητα ἡ ὁποῖα μᾶλλον ἔχει μεταφερθεῖ καὶ στοὺς ἰδιοκτῆτες τους... Τὴ μέρα τὸ παίζουν ἀθῷοι καὶ φιλήσυχοι πολίτες καὶ τὸ βράδυ μεταμορφώνονται σὲ αἱμοσταγεῖς δολοφόνους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:23 Ο Catalyst έγραψε: #12 19-12-11 03:23 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Καλά, μη τον γρατζουνίσεις κιόλας. Δεν είπε και τίποτα ο άνθρωπος. Κοίτα να δεις σύμπτωση, μόλις πριν διάβαζα ένα άρθρο για την επιθετικότητα στις γάτες. Έλεγε ότι είναι συνήθως πράξη άμυνας. Πού οφείλεται αυτή η άμυνα, Κιτ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:41 Η MissKit έγραψε: #13 19-12-11 03:41 Σας αγνοώ. Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους παίζω Παλέρμο μετά από τόσα παιχνίδια ΣΕ κι εσείς σέλετε να με φάτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 04:34 Η blue_butterfly: #14 19-12-11 04:34 Χαιρετάει και η βρικολακιασμένη Ριρίκα, καλό παιχνίδι να έχουμε. Δε λέω άλλα γιατί κλείνουν τα μάτια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 06:19 Ο Τάσος97 έγραψε: #15 19-12-11 06:19 Για να δούμε τι έχουμε: Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαιρετάει και η βρικολακιασμένη Ριρίκα, καλό παιχνίδι να έχουμε. Δε λέω άλλα γιατί κλείνουν τα μάτια μου. Click για ανάπτυξη... Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 06:38 Η blue_butterfly: #16 19-12-11 06:38 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Για να δούμε τι έχουμε: Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή; Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο Click για ανάπτυξη... Σσσσς γιατί δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:39 Η MissKit έγραψε: #17 19-12-11 09:39 Σαν πολλοί δε βολευτήκατε να ρίξετε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω μου; Ύποπτα πράγματα... Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:19 Η Myrtle έγραψε: #18 19-12-11 10:19 Καλή σας μέρα Παλερμιώτες και Παλερμιώτισσες! Βλέπω μπήκατε γρήγορα στο κλίμα! Ήθελα απλά να θυμίσω να προσέχετε στην χρήση του συστήματος αξιολόγησης! Δεν πρέπει να βάζετε θετικές ψήφους σε κανέναν γιατί μπορεί να θεωρηθεί συνεργασία. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:38 Η MissKit έγραψε: #19 19-12-11 10:38 Αμ, οι θετικές δεν απαγορεύονται μόνο για τα φαντάσματα και τους άσχετους; Μερικά ποστς δε μπορείς να μην τα υπερψηφίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:49 Η Myrtle έγραψε: #20 19-12-11 10:49 Ναι, μα οι άλλοι παίκτες μπορεί να θεωρήσουν ότι για να βάζει κάποιος σε κάποιον άλλον θετική, θα ανήκουν στην ίδια ομάδα. Οπότε καλό θα ήταν να αποφεύγονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επιτέλους Palermo extreme ξανα;D Πήραα ρόλοο..κάρτααα Όλα οκ!Έλαα να μαζευομαστε σιγα-σιγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 00:59 Ο Johnnaousa: #3 19-12-11 00:59 ελπιζω να επιτρεπεται να γραψει κατι καποιος που δεν συμμετεχει..αν οχι συγχωρεσε με Ζωη λοιπον ευχομαι καλο παιχνιδι παιδια και θα παρακολουθω τι γινεται με ανυπομονησια να δω και ποσοι θα ειναι αυτη τη φορα οι μαφιοζοι..4 ή 5 οπως την αλλη φορα(καποιοι καταλαβατε ) και με την βασικοτερη ευχη..να παιχτει δικαια και χωρις διαρροες γιατι τοτε κατανταει ανουσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 01:06 Η Myrtle έγραψε: #4 19-12-11 01:06 Καλό, διασκεδαστικό και τίμιο παιχνίδι σε όλους! Όποιος δεν έχει λάβει ρόλο και κάρτα, παρακαλείται να επικοινωνήσει με τα μέλη της ΣΕ (Myrtle και Eileen). Επίσης, παρακαλώ να μην ξεχάσετε το επιβεβαιωτικό πμ για τη συμμετοχή σας όσοι είδατε τους ρόλους σας! Καλή διασκέδαση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:09 Ο Catalyst έγραψε: #5 19-12-11 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Έλαα να μαζευομαστε σιγα-σιγα Click για ανάπτυξη... Κάτι ετοιμάζεις εσύ. Ως γνήσιος καταλύτης, ξέρω πολύ καλά πώς να επιταχύνω τις εξελίξεις. Γι' αυτό στον πρώτο γύρο θα ψηφίσω κάποιον που δεν θα έχει μιλήσει καθόλου. Έτσι, θα έχω περισσότερες πιθανότητες να πέσω μέσα, συγκεκριμένα πάνω από 20%, ενώ αν ψηφίσω εντελώς στην τύχη, θα έχω μόνο 20%. (όχι δεν μου χάκαρε ο fockos το λογαριασμό, απλά δεν ήξερα τι να γράψω!:Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:14 Η JaneWin έγραψε: #6 19-12-11 02:14 Αρχική Δημοσίευση από Catalyst: Κάτι ετοιμάζεις εσύ. Ως γνήσιος καταλύτης, ξέρω πολύ καλά πώς να επιταχύνω τις εξελίξεις. Γι' αυτό στον πρώτο γύρο θα ψηφίσω κάποιον που δεν θα έχει μιλήσει καθόλου. Έτσι, θα έχω περισσότερες πιθανότητες να πέσω μέσα, συγκεκριμένα πάνω από 20%, ενώ αν ψηφίσω εντελώς στην τύχη, θα έχω μόνο 20%. (όχι δεν μου χάκαρε ο fockos το λογαριασμό, απλά δεν ήξερα τι να γράψω!:Ρ) Click για ανάπτυξη... Φόκε; λολ,δεν είδα το άσπρο στην αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:25 Ο Catalyst έγραψε: #7 19-12-11 02:25 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Φόκε; λολ,δεν είδα το άσπρο στην αρχή. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι, αλλά αν δε διαβάζεις τα ψιλά γράμματα...θες να σε φωνάζω από τώρα Κάσπερ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:32 Η MissKit έγραψε: #8 19-12-11 02:32 Χαιρετώ κι εγώ (πολύ λαχανί βρε παιδιά, αμαν!). Ομοίως με το Βάιο έχω σκοπό να στηρίξω τους ενεργούς παίκτες, όσοι δε μιλάνε απλώς δε μας χρειάζονται και μη σπεύσετε να κατηγορήσετε τη σύμπνοιά μας, απλώς μας τη σπάει το ίδιο πράγμα. Γράφω κι εδώ άλλη μια φορά ότι για μερικές μέρες δε θα συμμετέχω όσο ενεργά θα ήθελα, λόγω υποχρεώσεων, δείξτε κατανόηση. Καλό μας παιχνίδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:03 Ο Πατρεύς έγραψε: #9 19-12-11 03:03 Καλὴ ἀρχὴ στὸ παιχνίδι νὰ ἔχουμε παιδιά! Ἐλπίζω νὰ βροῦμε γρήγορα τοὺς δολοφόνους. Σίγουρα στὸν πρῶτο γύρο δὲν μπορεῖ κανεὶς νὰ βγάλῃ ἀσαφαλῆ συμπεράσματα καὶ οἱ δολοφόνοι εἶναι σὲ πιὸ πλεονεκτικὴ θέση νὰ μᾶς μπερδέψουν. Ἀπὸ αὐτοὺς ποὺ ἔχουν μιλήσει μέχρι στιγμή, ἀπὸ ἔνστικτο καθαρά, θεωρῶ ὅτι πιὸ ὕποπτη εἶναι ἡ Misskit. Δὲν μπορῶ βέβαια νὰ εἶμαι σὲ καμία περίπτωση σίγουρος, ἀλλὰ ἀρχὴ εἶναι ἀκόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:08 Η MissKit έγραψε: #10 19-12-11 03:08 Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:16 Ο Πατρεύς έγραψε: #11 19-12-11 03:16 Μὲ τὶς γάτες δὲν ἔχω κάτι προσωπικά. Ἂν δὲν ἦταν τόσο ἀχόρταγες, θὰ ἦταν καλύτερα γιὰ ὅλους μας. Ἐπίσης ἂν δὲν ἦταν τόσο πανοῦργες, ἐπίσης θὰ ἦταν καλύτερα. Μιὰ ἰδιότητα ἡ ὁποῖα μᾶλλον ἔχει μεταφερθεῖ καὶ στοὺς ἰδιοκτῆτες τους... Τὴ μέρα τὸ παίζουν ἀθῷοι καὶ φιλήσυχοι πολίτες καὶ τὸ βράδυ μεταμορφώνονται σὲ αἱμοσταγεῖς δολοφόνους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:23 Ο Catalyst έγραψε: #12 19-12-11 03:23 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Καλά, μη τον γρατζουνίσεις κιόλας. Δεν είπε και τίποτα ο άνθρωπος. Κοίτα να δεις σύμπτωση, μόλις πριν διάβαζα ένα άρθρο για την επιθετικότητα στις γάτες. Έλεγε ότι είναι συνήθως πράξη άμυνας. Πού οφείλεται αυτή η άμυνα, Κιτ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:41 Η MissKit έγραψε: #13 19-12-11 03:41 Σας αγνοώ. Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους παίζω Παλέρμο μετά από τόσα παιχνίδια ΣΕ κι εσείς σέλετε να με φάτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 04:34 Η blue_butterfly: #14 19-12-11 04:34 Χαιρετάει και η βρικολακιασμένη Ριρίκα, καλό παιχνίδι να έχουμε. Δε λέω άλλα γιατί κλείνουν τα μάτια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 06:19 Ο Τάσος97 έγραψε: #15 19-12-11 06:19 Για να δούμε τι έχουμε: Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαιρετάει και η βρικολακιασμένη Ριρίκα, καλό παιχνίδι να έχουμε. Δε λέω άλλα γιατί κλείνουν τα μάτια μου. Click για ανάπτυξη... Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 06:38 Η blue_butterfly: #16 19-12-11 06:38 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Για να δούμε τι έχουμε: Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή; Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο Click για ανάπτυξη... Σσσσς γιατί δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:39 Η MissKit έγραψε: #17 19-12-11 09:39 Σαν πολλοί δε βολευτήκατε να ρίξετε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω μου; Ύποπτα πράγματα... Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:19 Η Myrtle έγραψε: #18 19-12-11 10:19 Καλή σας μέρα Παλερμιώτες και Παλερμιώτισσες! Βλέπω μπήκατε γρήγορα στο κλίμα! Ήθελα απλά να θυμίσω να προσέχετε στην χρήση του συστήματος αξιολόγησης! Δεν πρέπει να βάζετε θετικές ψήφους σε κανέναν γιατί μπορεί να θεωρηθεί συνεργασία. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:38 Η MissKit έγραψε: #19 19-12-11 10:38 Αμ, οι θετικές δεν απαγορεύονται μόνο για τα φαντάσματα και τους άσχετους; Μερικά ποστς δε μπορείς να μην τα υπερψηφίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:49 Η Myrtle έγραψε: #20 19-12-11 10:49 Ναι, μα οι άλλοι παίκτες μπορεί να θεωρήσουν ότι για να βάζει κάποιος σε κάποιον άλλον θετική, θα ανήκουν στην ίδια ομάδα. Οπότε καλό θα ήταν να αποφεύγονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ελπιζω να επιτρεπεται να γραψει κατι καποιος που δεν συμμετεχει..αν οχι συγχωρεσε με Ζωη λοιπον ευχομαι καλο παιχνιδι παιδια και θα παρακολουθω τι γινεται με ανυπομονησια να δω και ποσοι θα ειναι αυτη τη φορα οι μαφιοζοι..4 ή 5 οπως την αλλη φορα(καποιοι καταλαβατε ) και με την βασικοτερη ευχη..να παιχτει δικαια και χωρις διαρροες γιατι τοτε κατανταει ανουσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 01:06 Η Myrtle έγραψε: #4 19-12-11 01:06 Καλό, διασκεδαστικό και τίμιο παιχνίδι σε όλους! Όποιος δεν έχει λάβει ρόλο και κάρτα, παρακαλείται να επικοινωνήσει με τα μέλη της ΣΕ (Myrtle και Eileen). Επίσης, παρακαλώ να μην ξεχάσετε το επιβεβαιωτικό πμ για τη συμμετοχή σας όσοι είδατε τους ρόλους σας! Καλή διασκέδαση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:09 Ο Catalyst έγραψε: #5 19-12-11 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Έλαα να μαζευομαστε σιγα-σιγα Click για ανάπτυξη... Κάτι ετοιμάζεις εσύ. Ως γνήσιος καταλύτης, ξέρω πολύ καλά πώς να επιταχύνω τις εξελίξεις. Γι' αυτό στον πρώτο γύρο θα ψηφίσω κάποιον που δεν θα έχει μιλήσει καθόλου. Έτσι, θα έχω περισσότερες πιθανότητες να πέσω μέσα, συγκεκριμένα πάνω από 20%, ενώ αν ψηφίσω εντελώς στην τύχη, θα έχω μόνο 20%. (όχι δεν μου χάκαρε ο fockos το λογαριασμό, απλά δεν ήξερα τι να γράψω!:Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:14 Η JaneWin έγραψε: #6 19-12-11 02:14 Αρχική Δημοσίευση από Catalyst: Κάτι ετοιμάζεις εσύ. Ως γνήσιος καταλύτης, ξέρω πολύ καλά πώς να επιταχύνω τις εξελίξεις. Γι' αυτό στον πρώτο γύρο θα ψηφίσω κάποιον που δεν θα έχει μιλήσει καθόλου. Έτσι, θα έχω περισσότερες πιθανότητες να πέσω μέσα, συγκεκριμένα πάνω από 20%, ενώ αν ψηφίσω εντελώς στην τύχη, θα έχω μόνο 20%. (όχι δεν μου χάκαρε ο fockos το λογαριασμό, απλά δεν ήξερα τι να γράψω!:Ρ) Click για ανάπτυξη... Φόκε; λολ,δεν είδα το άσπρο στην αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:25 Ο Catalyst έγραψε: #7 19-12-11 02:25 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Φόκε; λολ,δεν είδα το άσπρο στην αρχή. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι, αλλά αν δε διαβάζεις τα ψιλά γράμματα...θες να σε φωνάζω από τώρα Κάσπερ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:32 Η MissKit έγραψε: #8 19-12-11 02:32 Χαιρετώ κι εγώ (πολύ λαχανί βρε παιδιά, αμαν!). Ομοίως με το Βάιο έχω σκοπό να στηρίξω τους ενεργούς παίκτες, όσοι δε μιλάνε απλώς δε μας χρειάζονται και μη σπεύσετε να κατηγορήσετε τη σύμπνοιά μας, απλώς μας τη σπάει το ίδιο πράγμα. Γράφω κι εδώ άλλη μια φορά ότι για μερικές μέρες δε θα συμμετέχω όσο ενεργά θα ήθελα, λόγω υποχρεώσεων, δείξτε κατανόηση. Καλό μας παιχνίδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:03 Ο Πατρεύς έγραψε: #9 19-12-11 03:03 Καλὴ ἀρχὴ στὸ παιχνίδι νὰ ἔχουμε παιδιά! Ἐλπίζω νὰ βροῦμε γρήγορα τοὺς δολοφόνους. Σίγουρα στὸν πρῶτο γύρο δὲν μπορεῖ κανεὶς νὰ βγάλῃ ἀσαφαλῆ συμπεράσματα καὶ οἱ δολοφόνοι εἶναι σὲ πιὸ πλεονεκτικὴ θέση νὰ μᾶς μπερδέψουν. Ἀπὸ αὐτοὺς ποὺ ἔχουν μιλήσει μέχρι στιγμή, ἀπὸ ἔνστικτο καθαρά, θεωρῶ ὅτι πιὸ ὕποπτη εἶναι ἡ Misskit. Δὲν μπορῶ βέβαια νὰ εἶμαι σὲ καμία περίπτωση σίγουρος, ἀλλὰ ἀρχὴ εἶναι ἀκόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:08 Η MissKit έγραψε: #10 19-12-11 03:08 Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:16 Ο Πατρεύς έγραψε: #11 19-12-11 03:16 Μὲ τὶς γάτες δὲν ἔχω κάτι προσωπικά. Ἂν δὲν ἦταν τόσο ἀχόρταγες, θὰ ἦταν καλύτερα γιὰ ὅλους μας. Ἐπίσης ἂν δὲν ἦταν τόσο πανοῦργες, ἐπίσης θὰ ἦταν καλύτερα. Μιὰ ἰδιότητα ἡ ὁποῖα μᾶλλον ἔχει μεταφερθεῖ καὶ στοὺς ἰδιοκτῆτες τους... Τὴ μέρα τὸ παίζουν ἀθῷοι καὶ φιλήσυχοι πολίτες καὶ τὸ βράδυ μεταμορφώνονται σὲ αἱμοσταγεῖς δολοφόνους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:23 Ο Catalyst έγραψε: #12 19-12-11 03:23 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Καλά, μη τον γρατζουνίσεις κιόλας. Δεν είπε και τίποτα ο άνθρωπος. Κοίτα να δεις σύμπτωση, μόλις πριν διάβαζα ένα άρθρο για την επιθετικότητα στις γάτες. Έλεγε ότι είναι συνήθως πράξη άμυνας. Πού οφείλεται αυτή η άμυνα, Κιτ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:41 Η MissKit έγραψε: #13 19-12-11 03:41 Σας αγνοώ. Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους παίζω Παλέρμο μετά από τόσα παιχνίδια ΣΕ κι εσείς σέλετε να με φάτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 04:34 Η blue_butterfly: #14 19-12-11 04:34 Χαιρετάει και η βρικολακιασμένη Ριρίκα, καλό παιχνίδι να έχουμε. Δε λέω άλλα γιατί κλείνουν τα μάτια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 06:19 Ο Τάσος97 έγραψε: #15 19-12-11 06:19 Για να δούμε τι έχουμε: Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαιρετάει και η βρικολακιασμένη Ριρίκα, καλό παιχνίδι να έχουμε. Δε λέω άλλα γιατί κλείνουν τα μάτια μου. Click για ανάπτυξη... Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 06:38 Η blue_butterfly: #16 19-12-11 06:38 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Για να δούμε τι έχουμε: Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή; Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο Click για ανάπτυξη... Σσσσς γιατί δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:39 Η MissKit έγραψε: #17 19-12-11 09:39 Σαν πολλοί δε βολευτήκατε να ρίξετε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω μου; Ύποπτα πράγματα... Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:19 Η Myrtle έγραψε: #18 19-12-11 10:19 Καλή σας μέρα Παλερμιώτες και Παλερμιώτισσες! Βλέπω μπήκατε γρήγορα στο κλίμα! Ήθελα απλά να θυμίσω να προσέχετε στην χρήση του συστήματος αξιολόγησης! Δεν πρέπει να βάζετε θετικές ψήφους σε κανέναν γιατί μπορεί να θεωρηθεί συνεργασία. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:38 Η MissKit έγραψε: #19 19-12-11 10:38 Αμ, οι θετικές δεν απαγορεύονται μόνο για τα φαντάσματα και τους άσχετους; Μερικά ποστς δε μπορείς να μην τα υπερψηφίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:49 Η Myrtle έγραψε: #20 19-12-11 10:49 Ναι, μα οι άλλοι παίκτες μπορεί να θεωρήσουν ότι για να βάζει κάποιος σε κάποιον άλλον θετική, θα ανήκουν στην ίδια ομάδα. Οπότε καλό θα ήταν να αποφεύγονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλό, διασκεδαστικό και τίμιο παιχνίδι σε όλους! Όποιος δεν έχει λάβει ρόλο και κάρτα, παρακαλείται να επικοινωνήσει με τα μέλη της ΣΕ (Myrtle και Eileen). Επίσης, παρακαλώ να μην ξεχάσετε το επιβεβαιωτικό πμ για τη συμμετοχή σας όσοι είδατε τους ρόλους σας! Καλή διασκέδαση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:09 Ο Catalyst έγραψε: #5 19-12-11 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Έλαα να μαζευομαστε σιγα-σιγα Click για ανάπτυξη... Κάτι ετοιμάζεις εσύ. Ως γνήσιος καταλύτης, ξέρω πολύ καλά πώς να επιταχύνω τις εξελίξεις. Γι' αυτό στον πρώτο γύρο θα ψηφίσω κάποιον που δεν θα έχει μιλήσει καθόλου. Έτσι, θα έχω περισσότερες πιθανότητες να πέσω μέσα, συγκεκριμένα πάνω από 20%, ενώ αν ψηφίσω εντελώς στην τύχη, θα έχω μόνο 20%. (όχι δεν μου χάκαρε ο fockos το λογαριασμό, απλά δεν ήξερα τι να γράψω!:Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:14 Η JaneWin έγραψε: #6 19-12-11 02:14 Αρχική Δημοσίευση από Catalyst: Κάτι ετοιμάζεις εσύ. Ως γνήσιος καταλύτης, ξέρω πολύ καλά πώς να επιταχύνω τις εξελίξεις. Γι' αυτό στον πρώτο γύρο θα ψηφίσω κάποιον που δεν θα έχει μιλήσει καθόλου. Έτσι, θα έχω περισσότερες πιθανότητες να πέσω μέσα, συγκεκριμένα πάνω από 20%, ενώ αν ψηφίσω εντελώς στην τύχη, θα έχω μόνο 20%. (όχι δεν μου χάκαρε ο fockos το λογαριασμό, απλά δεν ήξερα τι να γράψω!:Ρ) Click για ανάπτυξη... Φόκε; λολ,δεν είδα το άσπρο στην αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:25 Ο Catalyst έγραψε: #7 19-12-11 02:25 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Φόκε; λολ,δεν είδα το άσπρο στην αρχή. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι, αλλά αν δε διαβάζεις τα ψιλά γράμματα...θες να σε φωνάζω από τώρα Κάσπερ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:32 Η MissKit έγραψε: #8 19-12-11 02:32 Χαιρετώ κι εγώ (πολύ λαχανί βρε παιδιά, αμαν!). Ομοίως με το Βάιο έχω σκοπό να στηρίξω τους ενεργούς παίκτες, όσοι δε μιλάνε απλώς δε μας χρειάζονται και μη σπεύσετε να κατηγορήσετε τη σύμπνοιά μας, απλώς μας τη σπάει το ίδιο πράγμα. Γράφω κι εδώ άλλη μια φορά ότι για μερικές μέρες δε θα συμμετέχω όσο ενεργά θα ήθελα, λόγω υποχρεώσεων, δείξτε κατανόηση. Καλό μας παιχνίδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:03 Ο Πατρεύς έγραψε: #9 19-12-11 03:03 Καλὴ ἀρχὴ στὸ παιχνίδι νὰ ἔχουμε παιδιά! Ἐλπίζω νὰ βροῦμε γρήγορα τοὺς δολοφόνους. Σίγουρα στὸν πρῶτο γύρο δὲν μπορεῖ κανεὶς νὰ βγάλῃ ἀσαφαλῆ συμπεράσματα καὶ οἱ δολοφόνοι εἶναι σὲ πιὸ πλεονεκτικὴ θέση νὰ μᾶς μπερδέψουν. Ἀπὸ αὐτοὺς ποὺ ἔχουν μιλήσει μέχρι στιγμή, ἀπὸ ἔνστικτο καθαρά, θεωρῶ ὅτι πιὸ ὕποπτη εἶναι ἡ Misskit. Δὲν μπορῶ βέβαια νὰ εἶμαι σὲ καμία περίπτωση σίγουρος, ἀλλὰ ἀρχὴ εἶναι ἀκόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:08 Η MissKit έγραψε: #10 19-12-11 03:08 Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:16 Ο Πατρεύς έγραψε: #11 19-12-11 03:16 Μὲ τὶς γάτες δὲν ἔχω κάτι προσωπικά. Ἂν δὲν ἦταν τόσο ἀχόρταγες, θὰ ἦταν καλύτερα γιὰ ὅλους μας. Ἐπίσης ἂν δὲν ἦταν τόσο πανοῦργες, ἐπίσης θὰ ἦταν καλύτερα. Μιὰ ἰδιότητα ἡ ὁποῖα μᾶλλον ἔχει μεταφερθεῖ καὶ στοὺς ἰδιοκτῆτες τους... Τὴ μέρα τὸ παίζουν ἀθῷοι καὶ φιλήσυχοι πολίτες καὶ τὸ βράδυ μεταμορφώνονται σὲ αἱμοσταγεῖς δολοφόνους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:23 Ο Catalyst έγραψε: #12 19-12-11 03:23 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Καλά, μη τον γρατζουνίσεις κιόλας. Δεν είπε και τίποτα ο άνθρωπος. Κοίτα να δεις σύμπτωση, μόλις πριν διάβαζα ένα άρθρο για την επιθετικότητα στις γάτες. Έλεγε ότι είναι συνήθως πράξη άμυνας. Πού οφείλεται αυτή η άμυνα, Κιτ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:41 Η MissKit έγραψε: #13 19-12-11 03:41 Σας αγνοώ. Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους παίζω Παλέρμο μετά από τόσα παιχνίδια ΣΕ κι εσείς σέλετε να με φάτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 04:34 Η blue_butterfly: #14 19-12-11 04:34 Χαιρετάει και η βρικολακιασμένη Ριρίκα, καλό παιχνίδι να έχουμε. Δε λέω άλλα γιατί κλείνουν τα μάτια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 06:19 Ο Τάσος97 έγραψε: #15 19-12-11 06:19 Για να δούμε τι έχουμε: Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαιρετάει και η βρικολακιασμένη Ριρίκα, καλό παιχνίδι να έχουμε. Δε λέω άλλα γιατί κλείνουν τα μάτια μου. Click για ανάπτυξη... Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 06:38 Η blue_butterfly: #16 19-12-11 06:38 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Για να δούμε τι έχουμε: Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή; Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο Click για ανάπτυξη... Σσσσς γιατί δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:39 Η MissKit έγραψε: #17 19-12-11 09:39 Σαν πολλοί δε βολευτήκατε να ρίξετε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω μου; Ύποπτα πράγματα... Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:19 Η Myrtle έγραψε: #18 19-12-11 10:19 Καλή σας μέρα Παλερμιώτες και Παλερμιώτισσες! Βλέπω μπήκατε γρήγορα στο κλίμα! Ήθελα απλά να θυμίσω να προσέχετε στην χρήση του συστήματος αξιολόγησης! Δεν πρέπει να βάζετε θετικές ψήφους σε κανέναν γιατί μπορεί να θεωρηθεί συνεργασία. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:38 Η MissKit έγραψε: #19 19-12-11 10:38 Αμ, οι θετικές δεν απαγορεύονται μόνο για τα φαντάσματα και τους άσχετους; Μερικά ποστς δε μπορείς να μην τα υπερψηφίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:49 Η Myrtle έγραψε: #20 19-12-11 10:49 Ναι, μα οι άλλοι παίκτες μπορεί να θεωρήσουν ότι για να βάζει κάποιος σε κάποιον άλλον θετική, θα ανήκουν στην ίδια ομάδα. Οπότε καλό θα ήταν να αποφεύγονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Έλαα να μαζευομαστε σιγα-σιγα Click για ανάπτυξη... Κάτι ετοιμάζεις εσύ. Ως γνήσιος καταλύτης, ξέρω πολύ καλά πώς να επιταχύνω τις εξελίξεις. Γι' αυτό στον πρώτο γύρο θα ψηφίσω κάποιον που δεν θα έχει μιλήσει καθόλου. Έτσι, θα έχω περισσότερες πιθανότητες να πέσω μέσα, συγκεκριμένα πάνω από 20%, ενώ αν ψηφίσω εντελώς στην τύχη, θα έχω μόνο 20%. (όχι δεν μου χάκαρε ο fockos το λογαριασμό, απλά δεν ήξερα τι να γράψω!:Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:14 Η JaneWin έγραψε: #6 19-12-11 02:14 Αρχική Δημοσίευση από Catalyst: Κάτι ετοιμάζεις εσύ. Ως γνήσιος καταλύτης, ξέρω πολύ καλά πώς να επιταχύνω τις εξελίξεις. Γι' αυτό στον πρώτο γύρο θα ψηφίσω κάποιον που δεν θα έχει μιλήσει καθόλου. Έτσι, θα έχω περισσότερες πιθανότητες να πέσω μέσα, συγκεκριμένα πάνω από 20%, ενώ αν ψηφίσω εντελώς στην τύχη, θα έχω μόνο 20%. (όχι δεν μου χάκαρε ο fockos το λογαριασμό, απλά δεν ήξερα τι να γράψω!:Ρ) Click για ανάπτυξη... Φόκε; λολ,δεν είδα το άσπρο στην αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:25 Ο Catalyst έγραψε: #7 19-12-11 02:25 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Φόκε; λολ,δεν είδα το άσπρο στην αρχή. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι, αλλά αν δε διαβάζεις τα ψιλά γράμματα...θες να σε φωνάζω από τώρα Κάσπερ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:32 Η MissKit έγραψε: #8 19-12-11 02:32 Χαιρετώ κι εγώ (πολύ λαχανί βρε παιδιά, αμαν!). Ομοίως με το Βάιο έχω σκοπό να στηρίξω τους ενεργούς παίκτες, όσοι δε μιλάνε απλώς δε μας χρειάζονται και μη σπεύσετε να κατηγορήσετε τη σύμπνοιά μας, απλώς μας τη σπάει το ίδιο πράγμα. Γράφω κι εδώ άλλη μια φορά ότι για μερικές μέρες δε θα συμμετέχω όσο ενεργά θα ήθελα, λόγω υποχρεώσεων, δείξτε κατανόηση. Καλό μας παιχνίδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:03 Ο Πατρεύς έγραψε: #9 19-12-11 03:03 Καλὴ ἀρχὴ στὸ παιχνίδι νὰ ἔχουμε παιδιά! Ἐλπίζω νὰ βροῦμε γρήγορα τοὺς δολοφόνους. Σίγουρα στὸν πρῶτο γύρο δὲν μπορεῖ κανεὶς νὰ βγάλῃ ἀσαφαλῆ συμπεράσματα καὶ οἱ δολοφόνοι εἶναι σὲ πιὸ πλεονεκτικὴ θέση νὰ μᾶς μπερδέψουν. Ἀπὸ αὐτοὺς ποὺ ἔχουν μιλήσει μέχρι στιγμή, ἀπὸ ἔνστικτο καθαρά, θεωρῶ ὅτι πιὸ ὕποπτη εἶναι ἡ Misskit. Δὲν μπορῶ βέβαια νὰ εἶμαι σὲ καμία περίπτωση σίγουρος, ἀλλὰ ἀρχὴ εἶναι ἀκόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:08 Η MissKit έγραψε: #10 19-12-11 03:08 Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:16 Ο Πατρεύς έγραψε: #11 19-12-11 03:16 Μὲ τὶς γάτες δὲν ἔχω κάτι προσωπικά. Ἂν δὲν ἦταν τόσο ἀχόρταγες, θὰ ἦταν καλύτερα γιὰ ὅλους μας. Ἐπίσης ἂν δὲν ἦταν τόσο πανοῦργες, ἐπίσης θὰ ἦταν καλύτερα. Μιὰ ἰδιότητα ἡ ὁποῖα μᾶλλον ἔχει μεταφερθεῖ καὶ στοὺς ἰδιοκτῆτες τους... Τὴ μέρα τὸ παίζουν ἀθῷοι καὶ φιλήσυχοι πολίτες καὶ τὸ βράδυ μεταμορφώνονται σὲ αἱμοσταγεῖς δολοφόνους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:23 Ο Catalyst έγραψε: #12 19-12-11 03:23 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Καλά, μη τον γρατζουνίσεις κιόλας. Δεν είπε και τίποτα ο άνθρωπος. Κοίτα να δεις σύμπτωση, μόλις πριν διάβαζα ένα άρθρο για την επιθετικότητα στις γάτες. Έλεγε ότι είναι συνήθως πράξη άμυνας. Πού οφείλεται αυτή η άμυνα, Κιτ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:41 Η MissKit έγραψε: #13 19-12-11 03:41 Σας αγνοώ. Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους παίζω Παλέρμο μετά από τόσα παιχνίδια ΣΕ κι εσείς σέλετε να με φάτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 04:34 Η blue_butterfly: #14 19-12-11 04:34 Χαιρετάει και η βρικολακιασμένη Ριρίκα, καλό παιχνίδι να έχουμε. Δε λέω άλλα γιατί κλείνουν τα μάτια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 06:19 Ο Τάσος97 έγραψε: #15 19-12-11 06:19 Για να δούμε τι έχουμε: Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαιρετάει και η βρικολακιασμένη Ριρίκα, καλό παιχνίδι να έχουμε. Δε λέω άλλα γιατί κλείνουν τα μάτια μου. Click για ανάπτυξη... Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 06:38 Η blue_butterfly: #16 19-12-11 06:38 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Για να δούμε τι έχουμε: Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή; Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο Click για ανάπτυξη... Σσσσς γιατί δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:39 Η MissKit έγραψε: #17 19-12-11 09:39 Σαν πολλοί δε βολευτήκατε να ρίξετε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω μου; Ύποπτα πράγματα... Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:19 Η Myrtle έγραψε: #18 19-12-11 10:19 Καλή σας μέρα Παλερμιώτες και Παλερμιώτισσες! Βλέπω μπήκατε γρήγορα στο κλίμα! Ήθελα απλά να θυμίσω να προσέχετε στην χρήση του συστήματος αξιολόγησης! Δεν πρέπει να βάζετε θετικές ψήφους σε κανέναν γιατί μπορεί να θεωρηθεί συνεργασία. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:38 Η MissKit έγραψε: #19 19-12-11 10:38 Αμ, οι θετικές δεν απαγορεύονται μόνο για τα φαντάσματα και τους άσχετους; Μερικά ποστς δε μπορείς να μην τα υπερψηφίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:49 Η Myrtle έγραψε: #20 19-12-11 10:49 Ναι, μα οι άλλοι παίκτες μπορεί να θεωρήσουν ότι για να βάζει κάποιος σε κάποιον άλλον θετική, θα ανήκουν στην ίδια ομάδα. Οπότε καλό θα ήταν να αποφεύγονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Catalyst: Κάτι ετοιμάζεις εσύ. Ως γνήσιος καταλύτης, ξέρω πολύ καλά πώς να επιταχύνω τις εξελίξεις. Γι' αυτό στον πρώτο γύρο θα ψηφίσω κάποιον που δεν θα έχει μιλήσει καθόλου. Έτσι, θα έχω περισσότερες πιθανότητες να πέσω μέσα, συγκεκριμένα πάνω από 20%, ενώ αν ψηφίσω εντελώς στην τύχη, θα έχω μόνο 20%. (όχι δεν μου χάκαρε ο fockos το λογαριασμό, απλά δεν ήξερα τι να γράψω!:Ρ) Click για ανάπτυξη... Φόκε; λολ,δεν είδα το άσπρο στην αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:25 Ο Catalyst έγραψε: #7 19-12-11 02:25 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Φόκε; λολ,δεν είδα το άσπρο στην αρχή. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι, αλλά αν δε διαβάζεις τα ψιλά γράμματα...θες να σε φωνάζω από τώρα Κάσπερ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:32 Η MissKit έγραψε: #8 19-12-11 02:32 Χαιρετώ κι εγώ (πολύ λαχανί βρε παιδιά, αμαν!). Ομοίως με το Βάιο έχω σκοπό να στηρίξω τους ενεργούς παίκτες, όσοι δε μιλάνε απλώς δε μας χρειάζονται και μη σπεύσετε να κατηγορήσετε τη σύμπνοιά μας, απλώς μας τη σπάει το ίδιο πράγμα. Γράφω κι εδώ άλλη μια φορά ότι για μερικές μέρες δε θα συμμετέχω όσο ενεργά θα ήθελα, λόγω υποχρεώσεων, δείξτε κατανόηση. Καλό μας παιχνίδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:03 Ο Πατρεύς έγραψε: #9 19-12-11 03:03 Καλὴ ἀρχὴ στὸ παιχνίδι νὰ ἔχουμε παιδιά! Ἐλπίζω νὰ βροῦμε γρήγορα τοὺς δολοφόνους. Σίγουρα στὸν πρῶτο γύρο δὲν μπορεῖ κανεὶς νὰ βγάλῃ ἀσαφαλῆ συμπεράσματα καὶ οἱ δολοφόνοι εἶναι σὲ πιὸ πλεονεκτικὴ θέση νὰ μᾶς μπερδέψουν. Ἀπὸ αὐτοὺς ποὺ ἔχουν μιλήσει μέχρι στιγμή, ἀπὸ ἔνστικτο καθαρά, θεωρῶ ὅτι πιὸ ὕποπτη εἶναι ἡ Misskit. Δὲν μπορῶ βέβαια νὰ εἶμαι σὲ καμία περίπτωση σίγουρος, ἀλλὰ ἀρχὴ εἶναι ἀκόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:08 Η MissKit έγραψε: #10 19-12-11 03:08 Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:16 Ο Πατρεύς έγραψε: #11 19-12-11 03:16 Μὲ τὶς γάτες δὲν ἔχω κάτι προσωπικά. Ἂν δὲν ἦταν τόσο ἀχόρταγες, θὰ ἦταν καλύτερα γιὰ ὅλους μας. Ἐπίσης ἂν δὲν ἦταν τόσο πανοῦργες, ἐπίσης θὰ ἦταν καλύτερα. Μιὰ ἰδιότητα ἡ ὁποῖα μᾶλλον ἔχει μεταφερθεῖ καὶ στοὺς ἰδιοκτῆτες τους... Τὴ μέρα τὸ παίζουν ἀθῷοι καὶ φιλήσυχοι πολίτες καὶ τὸ βράδυ μεταμορφώνονται σὲ αἱμοσταγεῖς δολοφόνους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:23 Ο Catalyst έγραψε: #12 19-12-11 03:23 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Καλά, μη τον γρατζουνίσεις κιόλας. Δεν είπε και τίποτα ο άνθρωπος. Κοίτα να δεις σύμπτωση, μόλις πριν διάβαζα ένα άρθρο για την επιθετικότητα στις γάτες. Έλεγε ότι είναι συνήθως πράξη άμυνας. Πού οφείλεται αυτή η άμυνα, Κιτ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:41 Η MissKit έγραψε: #13 19-12-11 03:41 Σας αγνοώ. Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους παίζω Παλέρμο μετά από τόσα παιχνίδια ΣΕ κι εσείς σέλετε να με φάτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 04:34 Η blue_butterfly: #14 19-12-11 04:34 Χαιρετάει και η βρικολακιασμένη Ριρίκα, καλό παιχνίδι να έχουμε. Δε λέω άλλα γιατί κλείνουν τα μάτια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 06:19 Ο Τάσος97 έγραψε: #15 19-12-11 06:19 Για να δούμε τι έχουμε: Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαιρετάει και η βρικολακιασμένη Ριρίκα, καλό παιχνίδι να έχουμε. Δε λέω άλλα γιατί κλείνουν τα μάτια μου. Click για ανάπτυξη... Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 06:38 Η blue_butterfly: #16 19-12-11 06:38 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Για να δούμε τι έχουμε: Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή; Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο Click για ανάπτυξη... Σσσσς γιατί δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:39 Η MissKit έγραψε: #17 19-12-11 09:39 Σαν πολλοί δε βολευτήκατε να ρίξετε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω μου; Ύποπτα πράγματα... Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:19 Η Myrtle έγραψε: #18 19-12-11 10:19 Καλή σας μέρα Παλερμιώτες και Παλερμιώτισσες! Βλέπω μπήκατε γρήγορα στο κλίμα! Ήθελα απλά να θυμίσω να προσέχετε στην χρήση του συστήματος αξιολόγησης! Δεν πρέπει να βάζετε θετικές ψήφους σε κανέναν γιατί μπορεί να θεωρηθεί συνεργασία. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:38 Η MissKit έγραψε: #19 19-12-11 10:38 Αμ, οι θετικές δεν απαγορεύονται μόνο για τα φαντάσματα και τους άσχετους; Μερικά ποστς δε μπορείς να μην τα υπερψηφίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:49 Η Myrtle έγραψε: #20 19-12-11 10:49 Ναι, μα οι άλλοι παίκτες μπορεί να θεωρήσουν ότι για να βάζει κάποιος σε κάποιον άλλον θετική, θα ανήκουν στην ίδια ομάδα. Οπότε καλό θα ήταν να αποφεύγονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Φόκε; λολ,δεν είδα το άσπρο στην αρχή. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι, αλλά αν δε διαβάζεις τα ψιλά γράμματα...θες να σε φωνάζω από τώρα Κάσπερ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:32 Η MissKit έγραψε: #8 19-12-11 02:32 Χαιρετώ κι εγώ (πολύ λαχανί βρε παιδιά, αμαν!). Ομοίως με το Βάιο έχω σκοπό να στηρίξω τους ενεργούς παίκτες, όσοι δε μιλάνε απλώς δε μας χρειάζονται και μη σπεύσετε να κατηγορήσετε τη σύμπνοιά μας, απλώς μας τη σπάει το ίδιο πράγμα. Γράφω κι εδώ άλλη μια φορά ότι για μερικές μέρες δε θα συμμετέχω όσο ενεργά θα ήθελα, λόγω υποχρεώσεων, δείξτε κατανόηση. Καλό μας παιχνίδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:03 Ο Πατρεύς έγραψε: #9 19-12-11 03:03 Καλὴ ἀρχὴ στὸ παιχνίδι νὰ ἔχουμε παιδιά! Ἐλπίζω νὰ βροῦμε γρήγορα τοὺς δολοφόνους. Σίγουρα στὸν πρῶτο γύρο δὲν μπορεῖ κανεὶς νὰ βγάλῃ ἀσαφαλῆ συμπεράσματα καὶ οἱ δολοφόνοι εἶναι σὲ πιὸ πλεονεκτικὴ θέση νὰ μᾶς μπερδέψουν. Ἀπὸ αὐτοὺς ποὺ ἔχουν μιλήσει μέχρι στιγμή, ἀπὸ ἔνστικτο καθαρά, θεωρῶ ὅτι πιὸ ὕποπτη εἶναι ἡ Misskit. Δὲν μπορῶ βέβαια νὰ εἶμαι σὲ καμία περίπτωση σίγουρος, ἀλλὰ ἀρχὴ εἶναι ἀκόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:08 Η MissKit έγραψε: #10 19-12-11 03:08 Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:16 Ο Πατρεύς έγραψε: #11 19-12-11 03:16 Μὲ τὶς γάτες δὲν ἔχω κάτι προσωπικά. Ἂν δὲν ἦταν τόσο ἀχόρταγες, θὰ ἦταν καλύτερα γιὰ ὅλους μας. Ἐπίσης ἂν δὲν ἦταν τόσο πανοῦργες, ἐπίσης θὰ ἦταν καλύτερα. Μιὰ ἰδιότητα ἡ ὁποῖα μᾶλλον ἔχει μεταφερθεῖ καὶ στοὺς ἰδιοκτῆτες τους... Τὴ μέρα τὸ παίζουν ἀθῷοι καὶ φιλήσυχοι πολίτες καὶ τὸ βράδυ μεταμορφώνονται σὲ αἱμοσταγεῖς δολοφόνους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:23 Ο Catalyst έγραψε: #12 19-12-11 03:23 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Καλά, μη τον γρατζουνίσεις κιόλας. Δεν είπε και τίποτα ο άνθρωπος. Κοίτα να δεις σύμπτωση, μόλις πριν διάβαζα ένα άρθρο για την επιθετικότητα στις γάτες. Έλεγε ότι είναι συνήθως πράξη άμυνας. Πού οφείλεται αυτή η άμυνα, Κιτ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:41 Η MissKit έγραψε: #13 19-12-11 03:41 Σας αγνοώ. Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους παίζω Παλέρμο μετά από τόσα παιχνίδια ΣΕ κι εσείς σέλετε να με φάτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 04:34 Η blue_butterfly: #14 19-12-11 04:34 Χαιρετάει και η βρικολακιασμένη Ριρίκα, καλό παιχνίδι να έχουμε. Δε λέω άλλα γιατί κλείνουν τα μάτια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 06:19 Ο Τάσος97 έγραψε: #15 19-12-11 06:19 Για να δούμε τι έχουμε: Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαιρετάει και η βρικολακιασμένη Ριρίκα, καλό παιχνίδι να έχουμε. Δε λέω άλλα γιατί κλείνουν τα μάτια μου. Click για ανάπτυξη... Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 06:38 Η blue_butterfly: #16 19-12-11 06:38 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Για να δούμε τι έχουμε: Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή; Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο Click για ανάπτυξη... Σσσσς γιατί δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:39 Η MissKit έγραψε: #17 19-12-11 09:39 Σαν πολλοί δε βολευτήκατε να ρίξετε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω μου; Ύποπτα πράγματα... Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:19 Η Myrtle έγραψε: #18 19-12-11 10:19 Καλή σας μέρα Παλερμιώτες και Παλερμιώτισσες! Βλέπω μπήκατε γρήγορα στο κλίμα! Ήθελα απλά να θυμίσω να προσέχετε στην χρήση του συστήματος αξιολόγησης! Δεν πρέπει να βάζετε θετικές ψήφους σε κανέναν γιατί μπορεί να θεωρηθεί συνεργασία. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:38 Η MissKit έγραψε: #19 19-12-11 10:38 Αμ, οι θετικές δεν απαγορεύονται μόνο για τα φαντάσματα και τους άσχετους; Μερικά ποστς δε μπορείς να μην τα υπερψηφίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:49 Η Myrtle έγραψε: #20 19-12-11 10:49 Ναι, μα οι άλλοι παίκτες μπορεί να θεωρήσουν ότι για να βάζει κάποιος σε κάποιον άλλον θετική, θα ανήκουν στην ίδια ομάδα. Οπότε καλό θα ήταν να αποφεύγονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαιρετώ κι εγώ (πολύ λαχανί βρε παιδιά, αμαν!). Ομοίως με το Βάιο έχω σκοπό να στηρίξω τους ενεργούς παίκτες, όσοι δε μιλάνε απλώς δε μας χρειάζονται και μη σπεύσετε να κατηγορήσετε τη σύμπνοιά μας, απλώς μας τη σπάει το ίδιο πράγμα. Γράφω κι εδώ άλλη μια φορά ότι για μερικές μέρες δε θα συμμετέχω όσο ενεργά θα ήθελα, λόγω υποχρεώσεων, δείξτε κατανόηση. Καλό μας παιχνίδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:03 Ο Πατρεύς έγραψε: #9 19-12-11 03:03 Καλὴ ἀρχὴ στὸ παιχνίδι νὰ ἔχουμε παιδιά! Ἐλπίζω νὰ βροῦμε γρήγορα τοὺς δολοφόνους. Σίγουρα στὸν πρῶτο γύρο δὲν μπορεῖ κανεὶς νὰ βγάλῃ ἀσαφαλῆ συμπεράσματα καὶ οἱ δολοφόνοι εἶναι σὲ πιὸ πλεονεκτικὴ θέση νὰ μᾶς μπερδέψουν. Ἀπὸ αὐτοὺς ποὺ ἔχουν μιλήσει μέχρι στιγμή, ἀπὸ ἔνστικτο καθαρά, θεωρῶ ὅτι πιὸ ὕποπτη εἶναι ἡ Misskit. Δὲν μπορῶ βέβαια νὰ εἶμαι σὲ καμία περίπτωση σίγουρος, ἀλλὰ ἀρχὴ εἶναι ἀκόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:08 Η MissKit έγραψε: #10 19-12-11 03:08 Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:16 Ο Πατρεύς έγραψε: #11 19-12-11 03:16 Μὲ τὶς γάτες δὲν ἔχω κάτι προσωπικά. Ἂν δὲν ἦταν τόσο ἀχόρταγες, θὰ ἦταν καλύτερα γιὰ ὅλους μας. Ἐπίσης ἂν δὲν ἦταν τόσο πανοῦργες, ἐπίσης θὰ ἦταν καλύτερα. Μιὰ ἰδιότητα ἡ ὁποῖα μᾶλλον ἔχει μεταφερθεῖ καὶ στοὺς ἰδιοκτῆτες τους... Τὴ μέρα τὸ παίζουν ἀθῷοι καὶ φιλήσυχοι πολίτες καὶ τὸ βράδυ μεταμορφώνονται σὲ αἱμοσταγεῖς δολοφόνους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:23 Ο Catalyst έγραψε: #12 19-12-11 03:23 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Καλά, μη τον γρατζουνίσεις κιόλας. Δεν είπε και τίποτα ο άνθρωπος. Κοίτα να δεις σύμπτωση, μόλις πριν διάβαζα ένα άρθρο για την επιθετικότητα στις γάτες. Έλεγε ότι είναι συνήθως πράξη άμυνας. Πού οφείλεται αυτή η άμυνα, Κιτ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:41 Η MissKit έγραψε: #13 19-12-11 03:41 Σας αγνοώ. Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους παίζω Παλέρμο μετά από τόσα παιχνίδια ΣΕ κι εσείς σέλετε να με φάτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 04:34 Η blue_butterfly: #14 19-12-11 04:34 Χαιρετάει και η βρικολακιασμένη Ριρίκα, καλό παιχνίδι να έχουμε. Δε λέω άλλα γιατί κλείνουν τα μάτια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 06:19 Ο Τάσος97 έγραψε: #15 19-12-11 06:19 Για να δούμε τι έχουμε: Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαιρετάει και η βρικολακιασμένη Ριρίκα, καλό παιχνίδι να έχουμε. Δε λέω άλλα γιατί κλείνουν τα μάτια μου. Click για ανάπτυξη... Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 06:38 Η blue_butterfly: #16 19-12-11 06:38 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Για να δούμε τι έχουμε: Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή; Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο Click για ανάπτυξη... Σσσσς γιατί δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:39 Η MissKit έγραψε: #17 19-12-11 09:39 Σαν πολλοί δε βολευτήκατε να ρίξετε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω μου; Ύποπτα πράγματα... Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:19 Η Myrtle έγραψε: #18 19-12-11 10:19 Καλή σας μέρα Παλερμιώτες και Παλερμιώτισσες! Βλέπω μπήκατε γρήγορα στο κλίμα! Ήθελα απλά να θυμίσω να προσέχετε στην χρήση του συστήματος αξιολόγησης! Δεν πρέπει να βάζετε θετικές ψήφους σε κανέναν γιατί μπορεί να θεωρηθεί συνεργασία. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:38 Η MissKit έγραψε: #19 19-12-11 10:38 Αμ, οι θετικές δεν απαγορεύονται μόνο για τα φαντάσματα και τους άσχετους; Μερικά ποστς δε μπορείς να μην τα υπερψηφίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:49 Η Myrtle έγραψε: #20 19-12-11 10:49 Ναι, μα οι άλλοι παίκτες μπορεί να θεωρήσουν ότι για να βάζει κάποιος σε κάποιον άλλον θετική, θα ανήκουν στην ίδια ομάδα. Οπότε καλό θα ήταν να αποφεύγονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλὴ ἀρχὴ στὸ παιχνίδι νὰ ἔχουμε παιδιά! Ἐλπίζω νὰ βροῦμε γρήγορα τοὺς δολοφόνους. Σίγουρα στὸν πρῶτο γύρο δὲν μπορεῖ κανεὶς νὰ βγάλῃ ἀσαφαλῆ συμπεράσματα καὶ οἱ δολοφόνοι εἶναι σὲ πιὸ πλεονεκτικὴ θέση νὰ μᾶς μπερδέψουν. Ἀπὸ αὐτοὺς ποὺ ἔχουν μιλήσει μέχρι στιγμή, ἀπὸ ἔνστικτο καθαρά, θεωρῶ ὅτι πιὸ ὕποπτη εἶναι ἡ Misskit. Δὲν μπορῶ βέβαια νὰ εἶμαι σὲ καμία περίπτωση σίγουρος, ἀλλὰ ἀρχὴ εἶναι ἀκόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:08 Η MissKit έγραψε: #10 19-12-11 03:08 Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:16 Ο Πατρεύς έγραψε: #11 19-12-11 03:16 Μὲ τὶς γάτες δὲν ἔχω κάτι προσωπικά. Ἂν δὲν ἦταν τόσο ἀχόρταγες, θὰ ἦταν καλύτερα γιὰ ὅλους μας. Ἐπίσης ἂν δὲν ἦταν τόσο πανοῦργες, ἐπίσης θὰ ἦταν καλύτερα. Μιὰ ἰδιότητα ἡ ὁποῖα μᾶλλον ἔχει μεταφερθεῖ καὶ στοὺς ἰδιοκτῆτες τους... Τὴ μέρα τὸ παίζουν ἀθῷοι καὶ φιλήσυχοι πολίτες καὶ τὸ βράδυ μεταμορφώνονται σὲ αἱμοσταγεῖς δολοφόνους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:23 Ο Catalyst έγραψε: #12 19-12-11 03:23 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Καλά, μη τον γρατζουνίσεις κιόλας. Δεν είπε και τίποτα ο άνθρωπος. Κοίτα να δεις σύμπτωση, μόλις πριν διάβαζα ένα άρθρο για την επιθετικότητα στις γάτες. Έλεγε ότι είναι συνήθως πράξη άμυνας. Πού οφείλεται αυτή η άμυνα, Κιτ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:41 Η MissKit έγραψε: #13 19-12-11 03:41 Σας αγνοώ. Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους παίζω Παλέρμο μετά από τόσα παιχνίδια ΣΕ κι εσείς σέλετε να με φάτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 04:34 Η blue_butterfly: #14 19-12-11 04:34 Χαιρετάει και η βρικολακιασμένη Ριρίκα, καλό παιχνίδι να έχουμε. Δε λέω άλλα γιατί κλείνουν τα μάτια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 06:19 Ο Τάσος97 έγραψε: #15 19-12-11 06:19 Για να δούμε τι έχουμε: Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαιρετάει και η βρικολακιασμένη Ριρίκα, καλό παιχνίδι να έχουμε. Δε λέω άλλα γιατί κλείνουν τα μάτια μου. Click για ανάπτυξη... Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 06:38 Η blue_butterfly: #16 19-12-11 06:38 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Για να δούμε τι έχουμε: Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή; Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο Click για ανάπτυξη... Σσσσς γιατί δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:39 Η MissKit έγραψε: #17 19-12-11 09:39 Σαν πολλοί δε βολευτήκατε να ρίξετε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω μου; Ύποπτα πράγματα... Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:19 Η Myrtle έγραψε: #18 19-12-11 10:19 Καλή σας μέρα Παλερμιώτες και Παλερμιώτισσες! Βλέπω μπήκατε γρήγορα στο κλίμα! Ήθελα απλά να θυμίσω να προσέχετε στην χρήση του συστήματος αξιολόγησης! Δεν πρέπει να βάζετε θετικές ψήφους σε κανέναν γιατί μπορεί να θεωρηθεί συνεργασία. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:38 Η MissKit έγραψε: #19 19-12-11 10:38 Αμ, οι θετικές δεν απαγορεύονται μόνο για τα φαντάσματα και τους άσχετους; Μερικά ποστς δε μπορείς να μην τα υπερψηφίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:49 Η Myrtle έγραψε: #20 19-12-11 10:49 Ναι, μα οι άλλοι παίκτες μπορεί να θεωρήσουν ότι για να βάζει κάποιος σε κάποιον άλλον θετική, θα ανήκουν στην ίδια ομάδα. Οπότε καλό θα ήταν να αποφεύγονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:16 Ο Πατρεύς έγραψε: #11 19-12-11 03:16 Μὲ τὶς γάτες δὲν ἔχω κάτι προσωπικά. Ἂν δὲν ἦταν τόσο ἀχόρταγες, θὰ ἦταν καλύτερα γιὰ ὅλους μας. Ἐπίσης ἂν δὲν ἦταν τόσο πανοῦργες, ἐπίσης θὰ ἦταν καλύτερα. Μιὰ ἰδιότητα ἡ ὁποῖα μᾶλλον ἔχει μεταφερθεῖ καὶ στοὺς ἰδιοκτῆτες τους... Τὴ μέρα τὸ παίζουν ἀθῷοι καὶ φιλήσυχοι πολίτες καὶ τὸ βράδυ μεταμορφώνονται σὲ αἱμοσταγεῖς δολοφόνους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:23 Ο Catalyst έγραψε: #12 19-12-11 03:23 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Καλά, μη τον γρατζουνίσεις κιόλας. Δεν είπε και τίποτα ο άνθρωπος. Κοίτα να δεις σύμπτωση, μόλις πριν διάβαζα ένα άρθρο για την επιθετικότητα στις γάτες. Έλεγε ότι είναι συνήθως πράξη άμυνας. Πού οφείλεται αυτή η άμυνα, Κιτ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:41 Η MissKit έγραψε: #13 19-12-11 03:41 Σας αγνοώ. Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους παίζω Παλέρμο μετά από τόσα παιχνίδια ΣΕ κι εσείς σέλετε να με φάτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 04:34 Η blue_butterfly: #14 19-12-11 04:34 Χαιρετάει και η βρικολακιασμένη Ριρίκα, καλό παιχνίδι να έχουμε. Δε λέω άλλα γιατί κλείνουν τα μάτια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 06:19 Ο Τάσος97 έγραψε: #15 19-12-11 06:19 Για να δούμε τι έχουμε: Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαιρετάει και η βρικολακιασμένη Ριρίκα, καλό παιχνίδι να έχουμε. Δε λέω άλλα γιατί κλείνουν τα μάτια μου. Click για ανάπτυξη... Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 06:38 Η blue_butterfly: #16 19-12-11 06:38 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Για να δούμε τι έχουμε: Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή; Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο Click για ανάπτυξη... Σσσσς γιατί δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:39 Η MissKit έγραψε: #17 19-12-11 09:39 Σαν πολλοί δε βολευτήκατε να ρίξετε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω μου; Ύποπτα πράγματα... Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:19 Η Myrtle έγραψε: #18 19-12-11 10:19 Καλή σας μέρα Παλερμιώτες και Παλερμιώτισσες! Βλέπω μπήκατε γρήγορα στο κλίμα! Ήθελα απλά να θυμίσω να προσέχετε στην χρήση του συστήματος αξιολόγησης! Δεν πρέπει να βάζετε θετικές ψήφους σε κανέναν γιατί μπορεί να θεωρηθεί συνεργασία. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:38 Η MissKit έγραψε: #19 19-12-11 10:38 Αμ, οι θετικές δεν απαγορεύονται μόνο για τα φαντάσματα και τους άσχετους; Μερικά ποστς δε μπορείς να μην τα υπερψηφίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:49 Η Myrtle έγραψε: #20 19-12-11 10:49 Ναι, μα οι άλλοι παίκτες μπορεί να θεωρήσουν ότι για να βάζει κάποιος σε κάποιον άλλον θετική, θα ανήκουν στην ίδια ομάδα. Οπότε καλό θα ήταν να αποφεύγονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μὲ τὶς γάτες δὲν ἔχω κάτι προσωπικά. Ἂν δὲν ἦταν τόσο ἀχόρταγες, θὰ ἦταν καλύτερα γιὰ ὅλους μας. Ἐπίσης ἂν δὲν ἦταν τόσο πανοῦργες, ἐπίσης θὰ ἦταν καλύτερα. Μιὰ ἰδιότητα ἡ ὁποῖα μᾶλλον ἔχει μεταφερθεῖ καὶ στοὺς ἰδιοκτῆτες τους... Τὴ μέρα τὸ παίζουν ἀθῷοι καὶ φιλήσυχοι πολίτες καὶ τὸ βράδυ μεταμορφώνονται σὲ αἱμοσταγεῖς δολοφόνους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:23 Ο Catalyst έγραψε: #12 19-12-11 03:23 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Καλά, μη τον γρατζουνίσεις κιόλας. Δεν είπε και τίποτα ο άνθρωπος. Κοίτα να δεις σύμπτωση, μόλις πριν διάβαζα ένα άρθρο για την επιθετικότητα στις γάτες. Έλεγε ότι είναι συνήθως πράξη άμυνας. Πού οφείλεται αυτή η άμυνα, Κιτ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:41 Η MissKit έγραψε: #13 19-12-11 03:41 Σας αγνοώ. Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους παίζω Παλέρμο μετά από τόσα παιχνίδια ΣΕ κι εσείς σέλετε να με φάτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 04:34 Η blue_butterfly: #14 19-12-11 04:34 Χαιρετάει και η βρικολακιασμένη Ριρίκα, καλό παιχνίδι να έχουμε. Δε λέω άλλα γιατί κλείνουν τα μάτια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 06:19 Ο Τάσος97 έγραψε: #15 19-12-11 06:19 Για να δούμε τι έχουμε: Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαιρετάει και η βρικολακιασμένη Ριρίκα, καλό παιχνίδι να έχουμε. Δε λέω άλλα γιατί κλείνουν τα μάτια μου. Click για ανάπτυξη... Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 06:38 Η blue_butterfly: #16 19-12-11 06:38 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Για να δούμε τι έχουμε: Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή; Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο Click για ανάπτυξη... Σσσσς γιατί δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:39 Η MissKit έγραψε: #17 19-12-11 09:39 Σαν πολλοί δε βολευτήκατε να ρίξετε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω μου; Ύποπτα πράγματα... Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:19 Η Myrtle έγραψε: #18 19-12-11 10:19 Καλή σας μέρα Παλερμιώτες και Παλερμιώτισσες! Βλέπω μπήκατε γρήγορα στο κλίμα! Ήθελα απλά να θυμίσω να προσέχετε στην χρήση του συστήματος αξιολόγησης! Δεν πρέπει να βάζετε θετικές ψήφους σε κανέναν γιατί μπορεί να θεωρηθεί συνεργασία. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:38 Η MissKit έγραψε: #19 19-12-11 10:38 Αμ, οι θετικές δεν απαγορεύονται μόνο για τα φαντάσματα και τους άσχετους; Μερικά ποστς δε μπορείς να μην τα υπερψηφίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:49 Η Myrtle έγραψε: #20 19-12-11 10:49 Ναι, μα οι άλλοι παίκτες μπορεί να θεωρήσουν ότι για να βάζει κάποιος σε κάποιον άλλον θετική, θα ανήκουν στην ίδια ομάδα. Οπότε καλό θα ήταν να αποφεύγονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Καλά, μη τον γρατζουνίσεις κιόλας. Δεν είπε και τίποτα ο άνθρωπος. Κοίτα να δεις σύμπτωση, μόλις πριν διάβαζα ένα άρθρο για την επιθετικότητα στις γάτες. Έλεγε ότι είναι συνήθως πράξη άμυνας. Πού οφείλεται αυτή η άμυνα, Κιτ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 03:41 Η MissKit έγραψε: #13 19-12-11 03:41 Σας αγνοώ. Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους παίζω Παλέρμο μετά από τόσα παιχνίδια ΣΕ κι εσείς σέλετε να με φάτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 04:34 Η blue_butterfly: #14 19-12-11 04:34 Χαιρετάει και η βρικολακιασμένη Ριρίκα, καλό παιχνίδι να έχουμε. Δε λέω άλλα γιατί κλείνουν τα μάτια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 06:19 Ο Τάσος97 έγραψε: #15 19-12-11 06:19 Για να δούμε τι έχουμε: Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαιρετάει και η βρικολακιασμένη Ριρίκα, καλό παιχνίδι να έχουμε. Δε λέω άλλα γιατί κλείνουν τα μάτια μου. Click για ανάπτυξη... Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 06:38 Η blue_butterfly: #16 19-12-11 06:38 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Για να δούμε τι έχουμε: Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή; Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο Click για ανάπτυξη... Σσσσς γιατί δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:39 Η MissKit έγραψε: #17 19-12-11 09:39 Σαν πολλοί δε βολευτήκατε να ρίξετε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω μου; Ύποπτα πράγματα... Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:19 Η Myrtle έγραψε: #18 19-12-11 10:19 Καλή σας μέρα Παλερμιώτες και Παλερμιώτισσες! Βλέπω μπήκατε γρήγορα στο κλίμα! Ήθελα απλά να θυμίσω να προσέχετε στην χρήση του συστήματος αξιολόγησης! Δεν πρέπει να βάζετε θετικές ψήφους σε κανέναν γιατί μπορεί να θεωρηθεί συνεργασία. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:38 Η MissKit έγραψε: #19 19-12-11 10:38 Αμ, οι θετικές δεν απαγορεύονται μόνο για τα φαντάσματα και τους άσχετους; Μερικά ποστς δε μπορείς να μην τα υπερψηφίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:49 Η Myrtle έγραψε: #20 19-12-11 10:49 Ναι, μα οι άλλοι παίκτες μπορεί να θεωρήσουν ότι για να βάζει κάποιος σε κάποιον άλλον θετική, θα ανήκουν στην ίδια ομάδα. Οπότε καλό θα ήταν να αποφεύγονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σας αγνοώ. Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους παίζω Παλέρμο μετά από τόσα παιχνίδια ΣΕ κι εσείς σέλετε να με φάτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 04:34 Η blue_butterfly: #14 19-12-11 04:34 Χαιρετάει και η βρικολακιασμένη Ριρίκα, καλό παιχνίδι να έχουμε. Δε λέω άλλα γιατί κλείνουν τα μάτια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 06:19 Ο Τάσος97 έγραψε: #15 19-12-11 06:19 Για να δούμε τι έχουμε: Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαιρετάει και η βρικολακιασμένη Ριρίκα, καλό παιχνίδι να έχουμε. Δε λέω άλλα γιατί κλείνουν τα μάτια μου. Click για ανάπτυξη... Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 06:38 Η blue_butterfly: #16 19-12-11 06:38 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Για να δούμε τι έχουμε: Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή; Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο Click για ανάπτυξη... Σσσσς γιατί δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:39 Η MissKit έγραψε: #17 19-12-11 09:39 Σαν πολλοί δε βολευτήκατε να ρίξετε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω μου; Ύποπτα πράγματα... Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:19 Η Myrtle έγραψε: #18 19-12-11 10:19 Καλή σας μέρα Παλερμιώτες και Παλερμιώτισσες! Βλέπω μπήκατε γρήγορα στο κλίμα! Ήθελα απλά να θυμίσω να προσέχετε στην χρήση του συστήματος αξιολόγησης! Δεν πρέπει να βάζετε θετικές ψήφους σε κανέναν γιατί μπορεί να θεωρηθεί συνεργασία. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:38 Η MissKit έγραψε: #19 19-12-11 10:38 Αμ, οι θετικές δεν απαγορεύονται μόνο για τα φαντάσματα και τους άσχετους; Μερικά ποστς δε μπορείς να μην τα υπερψηφίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:49 Η Myrtle έγραψε: #20 19-12-11 10:49 Ναι, μα οι άλλοι παίκτες μπορεί να θεωρήσουν ότι για να βάζει κάποιος σε κάποιον άλλον θετική, θα ανήκουν στην ίδια ομάδα. Οπότε καλό θα ήταν να αποφεύγονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χαιρετάει και η βρικολακιασμένη Ριρίκα, καλό παιχνίδι να έχουμε. Δε λέω άλλα γιατί κλείνουν τα μάτια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 06:19 Ο Τάσος97 έγραψε: #15 19-12-11 06:19 Για να δούμε τι έχουμε: Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαιρετάει και η βρικολακιασμένη Ριρίκα, καλό παιχνίδι να έχουμε. Δε λέω άλλα γιατί κλείνουν τα μάτια μου. Click για ανάπτυξη... Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 06:38 Η blue_butterfly: #16 19-12-11 06:38 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Για να δούμε τι έχουμε: Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή; Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο Click για ανάπτυξη... Σσσσς γιατί δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:39 Η MissKit έγραψε: #17 19-12-11 09:39 Σαν πολλοί δε βολευτήκατε να ρίξετε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω μου; Ύποπτα πράγματα... Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:19 Η Myrtle έγραψε: #18 19-12-11 10:19 Καλή σας μέρα Παλερμιώτες και Παλερμιώτισσες! Βλέπω μπήκατε γρήγορα στο κλίμα! Ήθελα απλά να θυμίσω να προσέχετε στην χρήση του συστήματος αξιολόγησης! Δεν πρέπει να βάζετε θετικές ψήφους σε κανέναν γιατί μπορεί να θεωρηθεί συνεργασία. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:38 Η MissKit έγραψε: #19 19-12-11 10:38 Αμ, οι θετικές δεν απαγορεύονται μόνο για τα φαντάσματα και τους άσχετους; Μερικά ποστς δε μπορείς να μην τα υπερψηφίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:49 Η Myrtle έγραψε: #20 19-12-11 10:49 Ναι, μα οι άλλοι παίκτες μπορεί να θεωρήσουν ότι για να βάζει κάποιος σε κάποιον άλλον θετική, θα ανήκουν στην ίδια ομάδα. Οπότε καλό θα ήταν να αποφεύγονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για να δούμε τι έχουμε: Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαιρετάει και η βρικολακιασμένη Ριρίκα, καλό παιχνίδι να έχουμε. Δε λέω άλλα γιατί κλείνουν τα μάτια μου. Click για ανάπτυξη... Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 06:38 Η blue_butterfly: #16 19-12-11 06:38 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Για να δούμε τι έχουμε: Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή; Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο Click για ανάπτυξη... Σσσσς γιατί δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:39 Η MissKit έγραψε: #17 19-12-11 09:39 Σαν πολλοί δε βολευτήκατε να ρίξετε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω μου; Ύποπτα πράγματα... Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:19 Η Myrtle έγραψε: #18 19-12-11 10:19 Καλή σας μέρα Παλερμιώτες και Παλερμιώτισσες! Βλέπω μπήκατε γρήγορα στο κλίμα! Ήθελα απλά να θυμίσω να προσέχετε στην χρήση του συστήματος αξιολόγησης! Δεν πρέπει να βάζετε θετικές ψήφους σε κανέναν γιατί μπορεί να θεωρηθεί συνεργασία. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:38 Η MissKit έγραψε: #19 19-12-11 10:38 Αμ, οι θετικές δεν απαγορεύονται μόνο για τα φαντάσματα και τους άσχετους; Μερικά ποστς δε μπορείς να μην τα υπερψηφίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:49 Η Myrtle έγραψε: #20 19-12-11 10:49 Ναι, μα οι άλλοι παίκτες μπορεί να θεωρήσουν ότι για να βάζει κάποιος σε κάποιον άλλον θετική, θα ανήκουν στην ίδια ομάδα. Οπότε καλό θα ήταν να αποφεύγονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Για να δούμε τι έχουμε: Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή; Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο Click για ανάπτυξη... Σσσσς γιατί δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:39 Η MissKit έγραψε: #17 19-12-11 09:39 Σαν πολλοί δε βολευτήκατε να ρίξετε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω μου; Ύποπτα πράγματα... Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:19 Η Myrtle έγραψε: #18 19-12-11 10:19 Καλή σας μέρα Παλερμιώτες και Παλερμιώτισσες! Βλέπω μπήκατε γρήγορα στο κλίμα! Ήθελα απλά να θυμίσω να προσέχετε στην χρήση του συστήματος αξιολόγησης! Δεν πρέπει να βάζετε θετικές ψήφους σε κανέναν γιατί μπορεί να θεωρηθεί συνεργασία. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:38 Η MissKit έγραψε: #19 19-12-11 10:38 Αμ, οι θετικές δεν απαγορεύονται μόνο για τα φαντάσματα και τους άσχετους; Μερικά ποστς δε μπορείς να μην τα υπερψηφίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:49 Η Myrtle έγραψε: #20 19-12-11 10:49 Ναι, μα οι άλλοι παίκτες μπορεί να θεωρήσουν ότι για να βάζει κάποιος σε κάποιον άλλον θετική, θα ανήκουν στην ίδια ομάδα. Οπότε καλό θα ήταν να αποφεύγονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σαν πολλοί δε βολευτήκατε να ρίξετε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω μου; Ύποπτα πράγματα... Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:19 Η Myrtle έγραψε: #18 19-12-11 10:19 Καλή σας μέρα Παλερμιώτες και Παλερμιώτισσες! Βλέπω μπήκατε γρήγορα στο κλίμα! Ήθελα απλά να θυμίσω να προσέχετε στην χρήση του συστήματος αξιολόγησης! Δεν πρέπει να βάζετε θετικές ψήφους σε κανέναν γιατί μπορεί να θεωρηθεί συνεργασία. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:38 Η MissKit έγραψε: #19 19-12-11 10:38 Αμ, οι θετικές δεν απαγορεύονται μόνο για τα φαντάσματα και τους άσχετους; Μερικά ποστς δε μπορείς να μην τα υπερψηφίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:49 Η Myrtle έγραψε: #20 19-12-11 10:49 Ναι, μα οι άλλοι παίκτες μπορεί να θεωρήσουν ότι για να βάζει κάποιος σε κάποιον άλλον θετική, θα ανήκουν στην ίδια ομάδα. Οπότε καλό θα ήταν να αποφεύγονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλή σας μέρα Παλερμιώτες και Παλερμιώτισσες! Βλέπω μπήκατε γρήγορα στο κλίμα! Ήθελα απλά να θυμίσω να προσέχετε στην χρήση του συστήματος αξιολόγησης! Δεν πρέπει να βάζετε θετικές ψήφους σε κανέναν γιατί μπορεί να θεωρηθεί συνεργασία. Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:38 Η MissKit έγραψε: #19 19-12-11 10:38 Αμ, οι θετικές δεν απαγορεύονται μόνο για τα φαντάσματα και τους άσχετους; Μερικά ποστς δε μπορείς να μην τα υπερψηφίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:49 Η Myrtle έγραψε: #20 19-12-11 10:49 Ναι, μα οι άλλοι παίκτες μπορεί να θεωρήσουν ότι για να βάζει κάποιος σε κάποιον άλλον θετική, θα ανήκουν στην ίδια ομάδα. Οπότε καλό θα ήταν να αποφεύγονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αμ, οι θετικές δεν απαγορεύονται μόνο για τα φαντάσματα και τους άσχετους; Μερικά ποστς δε μπορείς να μην τα υπερψηφίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:49 Η Myrtle έγραψε: #20 19-12-11 10:49 Ναι, μα οι άλλοι παίκτες μπορεί να θεωρήσουν ότι για να βάζει κάποιος σε κάποιον άλλον θετική, θα ανήκουν στην ίδια ομάδα. Οπότε καλό θα ήταν να αποφεύγονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναι, μα οι άλλοι παίκτες μπορεί να θεωρήσουν ότι για να βάζει κάποιος σε κάποιον άλλον θετική, θα ανήκουν στην ίδια ομάδα. Οπότε καλό θα ήταν να αποφεύγονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.