Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Το εκανα σε επεξεργασια και δεν μπορω να κανω κατι καλυτερο...
Λυπαμαι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Ναι ναι..ξεχαστηκες..Εχεις δικιο! Ημουν για αρκετη ωρα σημερα! Αλλαζω στο Δημητρη λοιπον για προφανεις λογους...
Το εκανα σε επεξεργασια και δεν μπορω να κανω κατι καλυτερο...
Λυπαμαι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle
Διάσημο μέλος
Όσο για την λήξη του παιχνιδιού, το παιχνίδι θα τελειώσει όταν βγάλετε όλους τους δολοφόνους από το παιχνίδι, ώστε να μην μπορούν πλέον να κάνουν δολοφονία. Όταν είναι φαντάσματα δεν μπορούν να κάνουν δολοφονία, οπότε και αυτό αρκεί.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Η κάρτα Ηχώ από το υπερπέραν έχει διάρκεια τρεις ώρες και έχω ήδη ανακοινώσει την λήξη της. Παρακαλώ τα φαντάσματα να γυρίσουν σπίτι τους.
Όσο για την λήξη του παιχνιδιού, το παιχνίδι θα τελειώσει όταν βγάλετε όλους τους δολοφόνους από το παιχνίδι, ώστε να μην μπορούν πλέον να κάνουν δολοφονία. Όταν είναι φαντάσματα δεν μπορούν να κάνουν δολοφονία, οπότε και αυτό αρκεί.
Eλα ρε Σπυρο! Οχι παλι...
Myrtle
Διάσημο μέλος
Myrtle
Διάσημο μέλος
Ψηφοφορία για 23/12/2011
- Catalyst--> dimijim
- cr 7--> Μαυρούλης
- dimijim--> Catalyst
- Drama Prinzessin--> dimijim
- fantasmenos
- foreverfreak--> dimijim
- ggeorge1976--> dimijim
- JaneWin--> dimijim
- love_angel--> dimijim
- Mayroulis--> dimijim
- MissKit--> _elena_
- Phoebe--> dimijim
- tsarachaf--> Μαυρούλης
- _elena_--> Μαυρούλης
- Σπυρακος (^^)--> dimijim(διπλή)
- Τάσος97--> dimijim
- Χαρουλίτα--> fantasmenos
3 Μαυρούλης
1 Catalyst
1 _elena_
Αποχώρηση 19/12--> fantasmenos
Αποχώρηση 20/12 --> maria775m
Δολοφονία 21/12: (μαφιόζοι)--> blue butterfly (μάγισσα)--> love_angel
Αποχώρηση 21/12: Himela
Δολοφονία 22/12: tsarachaf
Αποχώρηση 22/12: Πατρεύς
Δολοφονία 23/12: fantasmenos, love_angel, foreverfreak
Φαντάσματα
fantasmenos
love_angel
tsarachaf - επιστροφή με κάρτα Νεκροφάνεια
foreverfreak - επιστροφή με κάρτα Νεκροφάνεια
Οριστικές αποχωρήσεις
soter (απουσίες) --> Συγκάτοικος
blue_butterfly (ποινή για αποκάλυψη ρόλου) --> Μάγισσα
Himela (κάρτα Τυμβωρυχία) --> Φανερός Μαφιόζος
Elena Kr (οικειοθελής αποχώρηση) --> Δικηγόρος
maria775m (κάρτα Τυμβωρυχία) --> Κρυφός Μαφιόζος
Πατρεύς (κάρτα Τυμβωρυχία) --> Αρχιμαφιόζος
Απουσίες
Drama Prinzessin--> 1
Elena Kr--> 1, 2 (αποχώρησε)
foreverfreak--> 1
soter--> 1, 2 (αποχώρησε)
Τάσος97--> 1
Χαρουλιτα--> 1, 2
fantasmenos--> 1
Mayroulis--> 1
tsarachaf--> 1
love_angel--> 1
_elena_--> 1
- Ενεργοποίηση Κάρτας Επιπλέον Ψήφος από τον Catalyst (19/12).
- Ενεργοποίηση Κάρτας Νεκροφάνεια από την Maria775m (ο fantasmenos επιστρέφει στο παιχνίδι) (20/12).
- Ενεργοποίηση Κάρτας Όνειρο από την blue_butterfly (20/12).
- Ενεργοποίηση Κάρτας Άμεση προφυλάκιση από την _elena_ για την Phoebe (21/12).
- Ενεργοποίηση Κάρτας Ακύρωση προφυλάκισης από τον foreverfreak για την Phoebe (21/12).
- Ενεργοποίηση Κάρτας Τυμβωρυχία από Τάσος97 για την Himela (21/12).
- Ενεργοποίηση Κάρτας Τυμβωρυχία από foreverfreak για την maria775m (22/12).
- Ενεργοποίηση Κάρτας Νεκροφάνεια από Catalyst για την love_angel (22/12).
- Ενεργοποίηση Κάρτας Επιπλέον Ψήφος από dimijim (22/12).
- Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση ψήφου από τον Πατρεύς (22/12).
- Ενεργοποίηση κάρτας Άμεση προφυλάκιση από τον fantasmeno για τον Τάσος 97 (22/12).
- Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση προφυλάκισης από την love_angel (22/12).
- Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια από την love_angel (o tsarachaf επιστρέφει στο παιχνίδι) (22/12).
- Ενεργοποίηση κάρτας Τυμβωρυχία από την Phoebe για τον Πατρεύς (23/12).
- Ενεργοποίηση κάρτας Επιπλέον ψήφος από τον cr 7(23/12).
- Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση ψήφου από τον Σπυράκο(23/12).
- Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν από τον Σπυράκο (23/12).
- Ενεργοποίηση καρτας Επιπλέον ψήφος από τον Σπυράκο (23/12).
- Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια από την JaneWin (o foreverfreak επιστρέφει στο παιχνίδι) (23/12).
Myrtle
Διάσημο μέλος
Αυτό, όμως δεν είναι έκπληξη! Η έκπληξη είναι ότι:
Πολίτες, παίξατε καταπληκτικά! Ορισμένοι, μάλιστα είσαστε απίστευτοι στις υποψίες και στις σκέψεις σας! Συγχαρητήρια!
Δολοφονάκια, σταθήκατε υπερβολικά πολύ άτυχοι! Όπως ήδη σας είπα σας θεωρώ τους μακράν πιο άτυχους δολοφόνους που έχουν παίξει ποτέ στο Παλέρμο!
Όλα αυτά, βέβαια, δεν έχουν και τόση σημασία! Συγχαρητήρια σε όλους για το όμορφο αυτό παιχνίδι! Να' στε καλά!
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Τους υπολοιπους ρολους θα τους μαθουμε??
Catalyst
Επιφανές μέλος
Ήμουν έτοιμος να ενεργοποιήσω κάρτα άμεσης προφυλάκισης για τον Μαυρούλη.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Σπυρακο, ειδες τελικα που δεν ημουν δολοφονακι???
Αληθεια εσυ τι ησουν???
Catalyst???
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Και ο Mayroulis μέσα! Θα κλάψω.
Ήμουν έτοιμος να ενεργοποιήσω κάρτα άμεσης προφυλάκισης για τον Μαυρούλη.
Ασε, πεσαμε μεσα σε οτι ειπαμε!!
Αν ειναι και η _elena_ διεφθαρμενος αστυνομικος θα τρελαθω!!! Ο ρολος σου Catalyst??
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Λοιπον εγω ημουν ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!
Catalyst
Επιφανές μέλος
Φοίβη, νομίζω ότι κατάλαβα γιατί με υποπτευόσουν!
Φρικ τι ήσουν; Πληροφοριοδότης; Λάθος, εσύ νόμιζες ότι ήμουν πληροφοριοδότης! Αυτό ήθελα κι εγώ να πιστέψουν όλοι, γι' αυτό δεν έδειχνα να υποπτεύομαι τι Χιμελα!
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Καλά αυτό δεεεεεν υπάρχει!
Δεν μου έχει ξανατύχει σε όσα Παλέρμο και αν έχω παίξει!
Απίστευτο. Μπράβο σε όσους έπαιξαν όπως έπρεπε!
Μάλλον κάποιες φορές τα πράγματα είναι πιο αυτονόητα και δεν χρειάζεται να περιπλέκονται.
Ευχαριστούμε και τα κορίτσια της ΣΕ!
Πείτε και τους υπόλοιπους ρόλους plz.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Εσυ _elena_??
fantasmenos - φανερός μαφιόζος Α
Maria775m - κρυφός μαφιόζος Γ
MAYROULIS - κρυφός μαφιόζος Δ
dimijim - κρυφός μαφιόζος Ε
Ξεκινήσαμε λοιπόν να οργανωθούμε, και μέσα από αυτήν την οργάνωση καταφέραμε να έχουμε 2 δολοφόνους υποψήφιους για αποχώρηση!!! Τελείως fail, το ξέρω. Τη Μαρία την έκαψε ο Catalyst με τις υποψίες του και την κάρτα για διπλή ψήφο. Είχαμε αποφασίσει ο Πατρεύς να ψηφίσει για ξεκάρφωμα τον fantasmeno, να όμως που όλο αυτό μας ήρθε μπούμερανγκ! Όταν είδαμε οτι χάναμε τη Μαρία, βιαστικά της είπαμε να αλλάξει την ψήφο της και να ψηφίσει κάποιον άλλον για να σωθεί. Ο μόνος που μπορούσε να ψηφίσει ήταν ο Τάσος (τη Μισκιτ την είχε ήδη ψηφίσει κι ο fantasmenos ήταν συνδολοφόνος). Όμως καθυστερήσαμε και η ψήφος της δε μέτρησε. Έτσι πήγε ισοψηφία μεταξύ Μαρίας και fantasmenou. Από τα δύο δάχτυλα ποιο να κόψεις; Αποφασίσαμε να κάψουμε τον φαντασμένο γιατί η Μαρία είχε την κάρτα Νεκροφάνεια κι έτσι θα μπορούσε να τον επαναφέρει. Μια τελείως αποτυχημένη ψηφοφορία είχε τελειώσει.
Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω τους συνδολοφόνους μου για την πολύ όμορφη βδομάδα που περάσαμε μαζί, και κυρίως το Δημήτρη (dimijim) που έφαγε απίστευτες ώρες να μελετάει το παιχνίδι και να συζητάμε για τη στρατηγική μας. Ομολογώ οτι δεν ήμασταν και πολύ συγκροτημένοι όλοι μας σαν ομάδα και γι’ αυτό δε μας πήγαν όλα όπως τα θέλαμε. Ήταν όμως μια πολύ ωραία εμπειρία το να είμαι δολοφόνος! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα κορίτσια της ΣΕ, Myrtle και Eileen, που πραγματικά κουράστηκαν πάρα πολύ για αυτό το παιχνίδι και τις πρήξαμε στα πμ...
Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα και καλά μυαλά να έχουμε!
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Ήμουν Μαφιόζος, αλλά απ' τους καλούς!
Φοίβη, νομίζω ότι κατάλαβα γιατί με υποπτευόσουν!
Φρικ τι ήσουν; Πληροφοριοδότης;
Για μισο λεπτο, ηξερες δηλαδη εξαρχης πως η Himela ειναι μαφιοζος?? Γι'αυτο με εμπιστευτηκες τοσο γρηγορα??
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.