foreverfreak
Διάσημο μέλος
Νομίζω πως η επαναφορά του φρικ, ενώ υπάρχει η ηχώ από το υπερπέραν και δεν έχουμε ακούσει ούτε την λαβ, ούτε τον φάντα, ούτε έχει παιχτεί καμια κάρτα που να ξεδιαλύνει την κατάσταση, ήταν τεράστιο λάθος...
Αν και ο λογος μου σε αυτη τη φαση δεν προκειται να σε πεισει, πιστεψε με ΔΕΝ ηταν!! Το μονο λαθος ηταν πως θα μπορουσε να επαναφερει τη Λαβ, καθως εγω ειχα ηδη ψηφισει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Δεν υποστηριζουμε πια Τον Δημητρη????????????????????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Έχει κανείς Τυμβωρυχία για να δούμε τι ήταν ο φαντα;
Στο συνολο εχουν δωθει 5 αν δεν κανω λαθος...Οι 3 εχουν παιχτει απο πολιτες, οποτε υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα οι αλλες δυο να ειναι στα χερια των μαφιοζων!!
love_angel
Επιφανές μέλος
Εμένα με φάγανε μπαμπέσικα επειδή τους ζόρισα αρκετά. Ο φάντα δολοφονήθηκε για να μας ρίξουν νερό στα μάτια! O dimijim άρχισε να κατηγορεί ενώ μέχρι πριν έλεγε πως δεν ήξερε τι του γινόταν. Και ενώ μέχρι πριν δεν είχε ιδέα τώρα που μπερδεύτηκαν τα πράγματα για όλους εκείνος ξαφνικά κατάλαβε τα πάντα και υποστηρίζει με θέρμη πόσο αθώο θύμα ήταν ο φαντα! Να γελάσω τώρα ή μετά?
dimjim απο εμένα!
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Τον dimijim οχι ! Ουτε εσενα!!Σπυρο, τι εγινε?
Δεν υποστηριζουμε πια Τον Δημητρη????????????????????
Αν και ο λογος μου σε αυτη τη φαση δεν προκειται να σε πεισει, πιστεψε με ΔΕΝ ηταν!! Το μονο λαθος ηταν πως θα μπορουσε να επαναφερει τη Λαβ, καθως εγω ειχα ηδη ψηφισει...
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Σκέφτηκες το ενδεχόμενο να μην έχουν μπει στο pc εδώ και 1 ώρα που χρησιμοποίησε ο Σπύρος την κάρτα;Γιατι βρε παιδια??
Βοηθηστε μας να καθαρισουμε τους επικυνδυνους δολοφονους...
Δεν είναι όλη η ζωή μας μπροστά από μία οθόνη. Κατανοήστε το επιτέλους!
Επειδή σε εμπιστεύομαι και πιστεύω ακραίως ότι είναι πολιτάκι (όπως και οι υπόλοιποι που ψήφισαν τον Δημήτρη), θα σας ακολουθήσω. dimijim από 'μένα λοιπόν!Καλυτερα να ψηφισεις τον Δημητρη για να τελειωνουμε σημερα με αυτον και μετα Μαyrouli!!!τι λες;
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Θεωρώ το ίδιο λάθος όποια επαναφορά και να γινόταν, μιας και ήδη υπάρχει δυνατότητα ψήφου σ' αυτά τα άτομα... Και γενικώς ήταν μεγάλο μπλέξιμο, για να επαναφέρουμε έτσι αβασάνιστα κάποιον...
dimijim
Διάσημο μέλος
υποστηρίζει με θέρμη πόσο αθώο θύμα ήταν ο φαντα!
Και για πες μου, πού το διάβασες αυτό;
Catalyst
Επιφανές μέλος
Άρα χλωμό το βλέπω να δούμε Τυμβωρυχία, κάποιους δεν τους συμφέρει.Στο συνολο εχουν δωθει 5 αν δεν κανω λαθος...Οι 3 εχουν παιχτει απο πολιτες, οποτε υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα οι αλλες δυο να ειναι στα χερια των μαφιοζων!!
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Θες να βρω σχετικα ποστ???
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Μακαρι αποψε να τυχει σε κανεναν τυμβωρυχια(απο τους πολιτες)!!!Άρα χλωμό το βλέπω να δούμε Τυμβωρυχία, κάποιους δεν τους συμφέρει.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Εδώ ο ίδιος είναι μπερδεμένος.Σπυρακο, πως ειχα την εντυπωση οτι τον υποστηριζες?
Έχει αλλάξει 10 ύποπτους να πούμε.
Σόρρυ ρε Σπύρο, αλλά όντως. Αυτές είναι οι βλακείες που έλεγαν ότι κάνεις.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Παλια ναι τον υποστηριζα αλλα εχει αλλαξει συμπεριφορα!!Εσυ καποτε υποστηριζες και Himela να πουμε..Εγω απλα καταλαβα που ειναι δολοφονος πριν αποκαλυφθει ο ρολος του!!!Εγω δεν κανω τον κινεζο!!Θα κατηγορησω οποιος θεωρω υποπτο απο την στιγμη που θα τον θεωρησω επειδη δεν εχω τιποτα να κρυψω!!Ενα αθωο πολιτακι ειμαι και μονο αυτο!!Σπυρακο, πως ειχα την εντυπωση οτι τον υποστηριζες?
Δεν είναι πάντα αυτό κακό!!Το τελικό έχει σημασια!!Εδώ ο ίδιος είναι μπερδεμένος.
Έχει αλλάξει 10 ύποπτους να πούμε.
Σόρρυ ρε Σπύρο, αλλά όντως. Αυτές είναι οι βλακείες που έλεγαν ότι κάνεις.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Απλα αγωνιουσα! Εσυ γιατι πειραχτηκες τοσο???
Τι παλια βρε?
Για πριν μια ωρα μιλαμε???
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Βρε Drama μου το ξερω...
Με εχεις κουρασει!!!
Μην spamαρεις!!Τι παλια βρε?
Για πριν μια ωρα μιλαμε???
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Δεν πειράχτηκα, απλώς λέω τα πράγματα όπως είναι.Βρε Drama μου το ξερω...
Κάποια στιγμή πρέπει να σταθεροποιήσει τις απόψεις του.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Μην spamαρεις!!
Χαχαχαχαχα πολύ μ' άρεσε αυτό.
Μην κατηγορείς τους άλλους για κάτι που κάνεις κι εσύ ο ίδιος.
Δεν αναφερομαι στο Σπυρακο αλλα στο γεγονος οτι ειπες πως δεν ειναι ολη μερα σε μια οθονη και κυριως στο υφος μου μιλησες...
Αα, επειδή κι εμένα με κατηγορούσαν που δεν έμπαινα πολλές ώρες, γι' αυτό. =\
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.