Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Επισημαίνουμε και στο θέμα σαν ΣΕ ότι:
Απαγορεύεται να συζητάτε για το Παλέρμο και τους ρόλους σας σε αυτό με συμπαίκτες σας. Συμπεριφορές σαν και αυτή θα πρέπει να αναφέρονται για το καλό του παιχνιδιού! Οι άξιοι και καλοί παίκτες άλλωστε, δε χρειάζεται να παραβαίνουν τον πιο βασικό κανόνα...
Welcome to you all!
Love,
Eileen & Myrtle!
edit:
Η λίστα με τους παίκτες που συμμετέχουν είναι η εξής:
Συμμετέχοντες
- blue_butterfly
- Catalyst
- cr 7
- dimijim
- Drama Prinzessin
- Elena Kr
- fantasmenos
- foreverfreak
- ggeorge1976
- Himela
- JaneWin
- love_angel
- Maria775m
- Mayroulis
- MissKit
- Phoebe
- soter
- tsarachaf
- _elena_
- Πατρεύς
- Σπυρακος (^^)
- Τάσος97
- Χαρουλιτα
1. Myrtle
2. Eileen
Στο παιχνίδι υπάρχουν: 6 μαφιόζοι, 1 αντίπαλος μαφιόζος, 1 πληροφοριοδότης, 1 διεφθαρμένος αστυνομικός, 1 αυτοκράτορας, 1 γιατρός, 2 συγκάτοικοι, 1 μάγισσα, 1 δικηγόρος, 1 αλεξίσφαιρο γιλέκο, 1 ντετέκτιβ, 1 πόρνη, 1 δήμαρχος, 1 μέντιουμ και 3 πολίτες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Myrtle
Διάσημο μέλος
Όποιος δεν έχει λάβει ρόλο και κάρτα, παρακαλείται να επικοινωνήσει με τα μέλη της ΣΕ (Myrtle και Eileen).
Επίσης, παρακαλώ να μην ξεχάσετε το επιβεβαιωτικό πμ για τη συμμετοχή σας όσοι είδατε τους ρόλους σας!
Καλή διασκέδαση!
Catalyst
Επιφανές μέλος
Κάτι ετοιμάζεις εσύ.Έλαα να μαζευομαστε σιγα-σιγα
Ως γνήσιος καταλύτης, ξέρω πολύ καλά πώς να επιταχύνω τις εξελίξεις. Γι' αυτό στον πρώτο γύρο θα ψηφίσω κάποιον που δεν θα έχει μιλήσει καθόλου. Έτσι, θα έχω περισσότερες πιθανότητες να πέσω μέσα, συγκεκριμένα πάνω από 20%, ενώ αν ψηφίσω εντελώς στην τύχη, θα έχω μόνο 20%.
(όχι δεν μου χάκαρε ο fockos το λογαριασμό, απλά δεν ήξερα τι να γράψω!:Ρ)
Κάτι ετοιμάζεις εσύ.
Ως γνήσιος καταλύτης, ξέρω πολύ καλά πώς να επιταχύνω τις εξελίξεις. Γι' αυτό στον πρώτο γύρο θα ψηφίσω κάποιον που δεν θα έχει μιλήσει καθόλου. Έτσι, θα έχω περισσότερες πιθανότητες να πέσω μέσα, συγκεκριμένα πάνω από 20%, ενώ αν ψηφίσω εντελώς στην τύχη, θα έχω μόνο 20%.
(όχι δεν μου χάκαρε ο fockos το λογαριασμό, απλά δεν ήξερα τι να γράψω!:Ρ)
Φόκε;
λολ,δεν είδα το άσπρο στην αρχή.
Catalyst
Επιφανές μέλος
Λυπάμαι, αλλά αν δε διαβάζεις τα ψιλά γράμματα...θες να σε φωνάζω από τώρα Κάσπερ;Φόκε;
λολ,δεν είδα το άσπρο στην αρχή.
MissKit
Επιφανές μέλος
Καλό μας παιχνίδι!
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Catalyst
Επιφανές μέλος
Καλά, μη τον γρατζουνίσεις κιόλας. Δεν είπε και τίποτα ο άνθρωπος.Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ;
Κοίτα να δεις σύμπτωση, μόλις πριν διάβαζα ένα άρθρο για την επιθετικότητα στις γάτες. Έλεγε ότι είναι συνήθως πράξη άμυνας.
Πού οφείλεται αυτή η άμυνα, Κιτ;
MissKit
Επιφανές μέλος
Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους παίζω Παλέρμο μετά από τόσα παιχνίδια ΣΕ κι εσείς σέλετε να με φάτε.
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή;Έχετε κάποια προσωπικά με τις γατούλες, αγαπητέ Πατρεύ; Έχω που έχω τον tsarachaf να με καταδιώκει σε κάθε Παλέρμο, τώρα κι εσύ;
Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνοΧαιρετάει και η βρικολακιασμένη Ριρίκα, καλό παιχνίδι να έχουμε. Δε λέω άλλα γιατί κλείνουν τα μάτια μου.
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Σσσσς γιατί δεν είμαι καλά.Για να δούμε τι έχουμε:
Γιατι Μις τι φιβάσαι; Να σε αποκαύψουν; Προσπαθείς να κρυφτείς από τη αρχή;
Εσύ κοιτούσες να πεις σε εμένα να πάω για ύπνο
MissKit
Επιφανές μέλος
Καλημέρα!
Myrtle
Διάσημο μέλος
Βλέπω μπήκατε γρήγορα στο κλίμα! Ήθελα απλά να θυμίσω να προσέχετε στην χρήση του συστήματος αξιολόγησης! Δεν πρέπει να βάζετε θετικές ψήφους σε κανέναν γιατί μπορεί να θεωρηθεί συνεργασία.
Αυτά!
MissKit
Επιφανές μέλος
Myrtle
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.