Δεν είμαι σίγουρη για την αθωότητά του, για αυτό δεν σου μιλάω για την τακτική του σαν παίκτη. Είμαι σίγουρη για την ειλικρίνεια του φίλου μου, όμως. Και όταν λέει ότι έχει πιεσμένο πρόγραμμα, αυτό ισχύει!
Το καταλαβαίνω και εγώ πάντα πολλές σελίδες έχω να διαβάσω..
Τώρα όμως συγχύζεσαι και κάνεις αψυχολόγητες κινήσεις! Δεν σε παρακολουθώ - δεν ξέρω πότε βγαίνει ο καθένας από εσάς. Από τα ποστ που κάνεις και λες πότε βγαίνεις βλέπω τι γίνεται. Γιατί αν θυμάσαι και χθες είπες ότι βγαίνεις. Δεν σε δουλεύω - και μίλα μου καλύτερα.
Παραπονιέσαι ότι κανένας δεν σου δίνει σημασία και δεν σου απαντάει σε αυτά που λες. Γιατί να σου απαντήσει κάποιος αν τον αντιμετωπίζεις έτσι? Προσπαθώ να σου πω με ευγενικό τρόπο, τι σκέφτομαι για εσένα και η αντιμετώπιση που παίρνω είναι μια μεγάλη άρνηση + σαρκασμός!
Μπορώ και εγώ να είμαι σαρκαστική και σκωπτική καλύτερα από τον καθένα σας, αλλά δεν το κάνω!
Αν θες να συζητάς με τους άλλους, απάντα τους με επιχειρήματα και όχι με ειρωνίες!
Είναι επιχείρημα τώρα όλο αυτό το υπογραμμισμένο??

Δεν θα σου απαντήσω κάτι ακόμη για τον Ακριβό γιατί δεν είμαι η γραμματέας του - και ό, τι έκανα το έκανα γιατί πιστεύω ότι θα έπρεπε να πάρεις ΘΕΣΗ σήμερα..
Προς απάντησή σου όμως, δεν ήξερε ότι θα δουλεύει όταν δήλωσε συμμετοχή.
Δεν παρακολουθώ τι κάνει ο καθένας σας και αυτή η επίθεση μόνο υποσυνείδητη άμυνα δείχνει.. Για πιο λόγο όμως αμύνεσαι?

Μόνη σου ζήτησες να σου απαντήσουμε..
Πλάκα μου κάνεις?

Δεν κάθομαι εδώ, να συζητάω μαζί σου?
Και πώς θες να σου απαντήσουν αν κάνεις ό,τι κάνεις και σε εμένα τώρα?
Είχα όλη την καλή διάθεση να σου πω κάποια πράγματα, για να σε καταλάβω και καλύτερα.. Πώς σκέφτεσαι και πώς παίζεις.. Αλλά βλέπω ΜΟΝΟ μια άρνηση - κανένα επιχείρημα...
Ηρέμησε αν θέλεις, πόσταρε ξανά τυχόν ερωτήσεις σου και όποτε θες συζητάμε - όχι όμως με σπόντες και έμμεσες επιθέσεις!