JANEWIN, ΡΙΡΙΚΑ μπορειτε επιτελους να σταματησετε να μαλωνετε; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ οτι οι δολοφονοι παιζουν μαζι σας; σκοτωνεστε απο την αρχη και αυτη απο πανω στεκονται, σας βλεπουν και γελανε, και εσυ toi_toi
βαλτε ενα τελος σε αυτη τη διαμαχη
Οσαν αφορα την ψηφο μου , ετσι θα μεινει, δεν νομιζω ενας πολιτης να ειχε πανικοβληθει τοσο πολυ οσο ο Petropoulos, εγω τον ECON τουλαχιστον και τους αλλους τους ειδα πολυ ΨΥΧΡΕΜΟΤΕΡΟΥΣ
αλλα πραγματικα νιωθω οτι μιλαω στον αερα, :-p λες και δεν καταλαβαινετε αυτα που σας λεω, η εχετε βαλει Ωτοασπίδες
καθεστε και ψηφιζετε τους ακυρους που δεν δειχνουν δειγματα ενοχης, αλλα δειγματα μαλακιας και δεν μπορουμε να διωξουμε εδω και δυο γυρους εναν δολοφονο,
Επισης να εκφρασω την πεποιθηση μου οτι πισω απο δολοφονους κρυβονται εξυπνα ατομα, και οχι τοσο πιτσιρικια
εκτος και εαν ειναι εξυπνα πιτσιρικια
ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΘΩΟΣΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ, ολοι ειστε ενοχοι λιγο πολυ)
θεωρω αθωο οποιον ψηφισε δυο φορες το ιδιο ατομο γιατι δειχνει οτι δεν κινειτε με βαση καποιο συνολο, αλλα με την πεποιθηση του , η οποια μενει σταθερη (Tasos,elena,toi_toi)
θεωρω αθωο οποιον δεν ψηφισε μια φορα, δειχνει οχι τοση μεγαλη ορεξη για το παιχνιδι, πραγμα που δεν νομιζω να εχει αμεση σχεση με καποιον δολοφονο, ισως αυτον βεβαια δεν ειναι τοσο ασφαλες
ΜΕΝΩ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ, και δεν θα ησυχασω μεχρι να φυγει ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.