Παλέρμο #33 - The Game

Ποιός θα είναι ο πιο αδύναμος κρίκος;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 12)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    12
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μαλλον θα εισαι ο πρωτος που θα διωξουν οι δολοφονοι :/:
Δε νομίζω να καρφωθούν τόσο οι δολοφόνοι:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οντως, θα ηταν καπως χαζο...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αφού δεν έχω κάτι να κρύψω , γιατί να μην είμαι άνετος? :confused:
Και ναι ψήφισα wild και δε μετανιώνω.Βιάζεσαι να τον αθωώσεις.
Το δήθεν ενδιαφέρον έγκειται στο ότι ψάχνω τους δολοφόνους?!

Πιο σοβαρό επιχείρημα δε μπορούσες να βρεις? :P

ο wild ειναι σιγουρα αθωος(λες και δεν το ξερεις ηδη) και τοτε θα μετανιωσεις...

:confused:

:confused::confused::confused:

Εμμμ, όχι;:worry:
---

Το σεντόνι, πού είναι;:worry:

σε βγαζω απο την λιστα μαλλον...

Οντως, θα ηταν καπως χαζο...:hmm:

τωρα που το ειπαμε μπορει να το κανουν για να μας παραπλανησουν και να διωξουμε αθωους πολιτες :hmm:
τι στο διαολο, ολα πιθανα ειναι

σε βγαζω απο την λιστα μαλλον...
Όπως θέλεις.:P
Μπορείς να με ξαναβάλεις αν θες, αρκεί να μου εξηγήσεις το λόγο.:whistle:

ο wild ειναι σιγουρα αθωος(λες και δεν το ξερεις ηδη) και τοτε θα μετανιωσεις...

Η σιγουριά θα σε φάει.

Όπως θέλεις.:P
Μπορείς να με ξαναβάλεις αν θες, αρκεί να μου εξηγήσεις το λόγο.:whistle:
Λες και στους υπολοιπους εξηγησε...αρχισε να απλωνει αβερτα-κουβερτα τα ονοματα ολων αυτων που ψηφισαν τον Wild_Boy χωρις λογο και αιτια, ως υποπτους με την αιτιολογια οτι δεν ειχαμε επιχειρηματα για να τον ψηφισουμε. Η ιδια η ειρωνια σε σχεση με αυτο που κανει αυτη τωρα. Δηλαδη, να κατηγορει χωρις να δινει πραγματικους λογους.

Τελευταία επεξεργασία:
Rinaking , μήπως είσαι το τσιράκι του Wild_Boy? :P

Θέλω να κάνω μια ερώτηση για να καταλήξω σε κάποια συμπεράσματα...
Οι ρόλοι βγαίνουν εντελώς τυχαία;

Ναι.Βγαίνουν στην τύχη με ένα script αν δεν κάνω λάθος.

δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενθουσιαστηκε τοσο ο wild_boy αφου
1. ειναι παλιος παικτης
2. δεν βγηκε για αλλη μια φορα δολοφονος

:/ και εγω δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ειναι δολοφονος τωρα αφου ειχε την ιδιοτητα μορφεας περσεφωνη που το θεωρω απιθανο να την εδωσαν σε δυο δολοφονους, ή γινετε να την δωσεις σε δολοφονο και πολιτη;

Θέλω να κάνω μια ερώτηση για να καταλήξω σε κάποια συμπεράσματα...
Οι ρόλοι βγαίνουν εντελώς τυχαία;

Θεωρητικά ναι.
Στην πραγματικότητα όχι γιατί εγώ όσες κληρώσεις και να γίνονται δολοφόνος δε θα κληρωνόμουνα ποτέ.
Είναι συνδιασμός τύχης και πίστης.:hmm:

Ναι.Βγαίνουν στην τύχη με ένα script αν δεν κάνω λάθος.

Τότε σύμφωνα με το νόμο των πιθανοτήτων ένας από τους δολοφόνους είναι ο κύριος που σπουδάζει παιδαγωγικά και το παίζει αθώα περιστερά...

Καταλαβαίνετε ποιον εννοω;)

:/ και εγω δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ειναι δολοφονος τωρα αφου ειχε την ιδιοτητα μορφεας περσεφωνη που το θεωρω απιθανο να την εδωσαν σε δυο δολοφονους, ή γινετε να την δωσεις σε δολοφονο και πολιτη;
Καμία σχέση δεν έχει το χαρακτηριστικό Ορφέας - Ευριδίκη με τις ομάδες πολίτη - δολοφόνου, μη τα συγχέεις.:)

Η σιγουριά θα σε φάει.

μπλα, μπλα... ποιος θα με φαει; Εσυ και οι συνδολοφονοι σου;;; :hmm:

Λες και στους υπολοιπους εξηγησε...αρχισε να απλωνει αβερτα-κουβερτα τα ονοματα ολων αυτων που ψηφισαν τον Wild_Boy χωρις λογο και αιτια, ως υποπτους με την αιτιολογια οτι δεν ειχαμε επιχειρηματα για να τον ψηφισουμε. Η ιδια η ειρωνια σε σχεση με αυτο που κανει αυτη τωρα. Δηλαδη, να κατηγορει χωρις να δινει πραγματικους λογους.

οτι πεις... για σενα πιστευω αυτα ακριβως που ειπε και ο foreverfreak γι΄ αυτο και δεν τα ξαναεγραψα... γκεγκε τωρα?:pfff:

οτι πεις... για σενα πιστευω αυτα ακριβως που ειπε και ο foreverfreak γι΄ αυτο και δεν τα ξαναεγραψα... γκεγκε τωρα?:pfff:
Ε ναι, δεν χρειαζοταν να παραθεσεις την δικια σου αποψη.
Ως υποτιθεμενοι "δολοφονοι" εχετε συνηθως την ιδια αποψη μεταξυ σας, για εμενα και τους υπολοιπους, ετσι δεν ειναι; ;)

μπλα, μπλα... ποιος θα με φαει; Εσυ και οι συνδολοφονοι σου;;; :hmm:

Όχι.Απλά θα κατηγορείς πολίτες. :P
Δεν είδα κάποιο σοβαρό επιχείρημα για να με βάζεις στους top suspects σου.
Αν είναι θέμα ενστίκτου , πάω πάσο.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back