22-10-10

01:42
μου φαίνεται ότι επειδή σε συνεχόμενα παιχνίδια ήμουν δολοφόνος με παρεξηγήσατε.... όμως, αν θέλουν οι πολίτες να σώσουν το τομάρι τους, ας με ακούσουν και δε θα χάσουν κι ο νοών....
(ακόμη μια φορά το είχα πει αυτό και δεν ήμουν δολοφόνος) κατά τη γνώμη μου, κι ακούστε με καλά, τους δολοφόνους και το τσιράκι να τους αναζητήσετε σ' αυτούς που με ψήφισαν "για να σώσουν το τομάρι τους".... και δεν έχω πρόβλημα να αναφέρω ονόματα, όπως του ατόμου που ψήφισα και που το έπιασε κρύος ιδρώτας μήπως και χάσουν οι δολοφόνοι, διοτι αυτό τη συμφέρει... ακούστε με και δε θα χάσετε... μια φορά είπα να ξεμπλέξω απ' την παρανομία των προηγούμενων παλέρμο και με βγάλατε με τη μια!! καλά είπα εγώ ότι όταν δεν είμαι δολοφόνος βγαίνω απ' τους πρώτους (αν δε με πιστεύετε ψάξτε το)...
κι επειδή δε θέλω να γράφω και δεύτερα τελευταία λόγια, να ξεκαθαρίσω ότι μιλάω πολύ σοβαρά, κι ότι οι δολοφόνοι κατάφεραν να βγάλουν σύμμαχο πολιτών...
δε φοβάμαι να μιλήσω ξεκάθαρα μιας και δεν έχει σημασία πλέον, οπότε αγαπητοί μου συμπολίτες, σήμερα που έχει αποκάλυψη ψηφίστε όχι Κλεοπάτρα γιατί θα γραφεί ως πολίτης(
), αλλά JaneWin, Vaios13... αυτοί προσπαθούν να σας παραπλανήσουν κι όχι εγώ!!!

κι επειδή δε θέλω να γράφω και δεύτερα τελευταία λόγια, να ξεκαθαρίσω ότι μιλάω πολύ σοβαρά, κι ότι οι δολοφόνοι κατάφεραν να βγάλουν σύμμαχο πολιτών...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.