Λοιπον, μολις γυρισα και ειμαι ετοιμος για το σεντονι που υποσχεθηκα στη Μαρω:
Παρατηρηση νουμερο 1: Παρολο που τη μικρη και αθωα Jellyfish την ψηφισαν πολλα ατομα (και αυτο με εβαλε σε σκεψεις), εξακολουθω να πιστευω πως ηταν μια εκ των δολοφονων!! Στις 2 πρωτες ψηφοφοριες ψηφισε με το ρευμα που ειχε δημιουργηθει, χωρις την παραμικρη αιτιολογηση και μολις ειδε πως αρχισαν να την κατηγορουν (εγω για την ακριβεια), δεν εβγαλε τσιμουδια... Δε μπηκε καν στον κοπο να υπερασπιστει το τομαρι της, πιθανως για να μην κινησει αλλες υποψιες, καθως αυτος ηταν ο καταλληλος τροπος για να περασει απαρατηρητη και να την ξεχασουμε!! Δυστυχως ομως το σχεδιο της δε δουλεψε οσο καλα πιστευε... Ενα ακομη στοιχειο που με εκανε να βεβαιωθω για την ενοχη της, ηταν η αποχωρηση της Himela!! Ημουν σιγουρος πως κατι επαιζε αναμεσα σε Himela-JellyFish-Μαρω, καθως με το που κατηγορησα τις δυο πρωτες η Μαρω επεσε να με φαει, αλλα δε μπορουσα να καταλαβω τοτε ποια απο τις δυο προσπαθουσε να προστατεψει...
Παρατηρηση Νουμερο 2: Φυσικα και η Μαρω ειναι, τι αλλο (???), το τσιρακι!! Οπως ειπα και πριν, με το που κατηγορησα τη μικρουλα Τζελυ επεσε να με φαει σχεδον και μολις ειδε πως καρφωθηκε (την κατηγορησα ευθεως για τσιρακι), προσπαθησε να αλλαξει τακτικη... Ψηφισε και καλα τη Τζελυ, χωρις να εξηγησει ποτε γιατι, πιστευοντας πως ετσι θα σταματησουμε να την υποψιαζομαστε!! Οταν ειδε ομως πως αρχιζει να μαζευει απειλητικα πολλες ψηφους, απεσυρε την ψηφο της...
Παρατηρηση Νουμερο 3: Κατα τρεχει με τη maria_loulou... Αν και στην αρχη υπερασπιζομουν την αθωοτητα της, τωρα πια ειμαι πεπεισμενος πως εχει ρολακι και μαλιστα κακο!! Πονταρω σ'αυτο του Serial Killer... Κι επειδη δεν ηθελε να πεσει σε κανενα σφαλμα παλι και να την βγαλουμε απο τους πρωτους, αποφασισε να ακουληθησει τη γνωστη σε ολους μας τακτικη "μουγκα στη στρουγκα"... Ετσι μας αφησε να την ξεχασουμε και μπορει να μας ξεπαστρεψει ευκολα εναν εναν!! Ακομη ενα στοιχειο που επιβεβαιωνει την ενοχη της, ειναι πως οταν ηταν να γινει η δολοφονια απο το Serial Killer, αυτος "κοιμηθηκε"... Το στοιχειο αυτο με κανει να πιστευω πως ο S.K ειναι μαθητης και απλα εκεινη την ωρα ηταν στο σχολειο!!
Παρατηρηση Νουμερο 4: Κατι τρεχει και με τη Misskit, αλλα δε δηλωνω απολυτα σιγουρος ακομα... Απο την αρχη του παιχνιδιου, για εναν περιεργο λογο συμφωνει συνεχεια με 'μενα, πραγμα που με βαζει σε υποψιες!! Ισως προσπαθει να κανει τους υπολοιπους να πιστεψουν πως ειναι το τσιρακι μου, για να πεσουν οι υποψιες πανω μου και να με βγαλετε νωρις νωρις... Πραγματικα πανεξυπνη τακτικη, τολμω μαλιστα να πω πως εχω μεινει μ@@@@@ς!! Μπραβο Αννουλα, καλο κουμασι εισαι κι εσυ... Επισης, μιας και η JellyFish ηταν δολοφονος (οπως πιστευω εγω), την ψηφισε για να φυγουν οι υποψιες απο πανω της (μα δεν ειναι δυνατον δολοφονος να ψηφιζει τον συνδολοφονο

)!! Και παλι ευγε...
Παρατηρηση Νουμερο 5: Δεν ειμαι ακομα σιγουρος για το ποιοι στο καλο παιζει να ειναι οι αλλοι δυο δολοφονοι... Αν η Αθηνα ηταν οντως δολοφονος (μακαρι), τοτε μας μενει ακομα ενας!! Αν οχι, τρεχα γυρευε... Στην κορυφη της λιστας τοποθετουνται οι elenaki_arnea (παιζει ακριβως οπως οταν ημασταν συνδολοφονοι), η love-angel (φτερο στον ανεμο μου φαινεται, συνεχεια αλλαζει γνωμες) και η Myrtle (χωρις να ξερω γιατι

)!! Για τις παραπανω κυριες ομως, δεν ειμαι ακομα 100% σιγουρος...
Παρατηρηση νουμερο 6: Αν ειναι ακομα ζωντανη αυτη η ριμαδα η νοσοκομα, να την ενημερωσω πως τα δολοφονια βγαζουν ατομο που ΔΕΝ εχουν προλαβει να ψηφισουν πριν τη μια το μεσημερι!! Αν παρατηρησετε καλυτερα θα δειτε πως εχω δικιο... Οποτε πρεπει να αλλαξει τακτικη

!!