tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:28 Ο tsarachaf: #21 08-09-10 10:28 Να μαι κι εγω!! Μιας και θα λειπω κι εγω ολη μερα ας κοπανησω μια ψηφο... So, χωρις να εχω καποια εμπαθεια, κι επειδη το γουσταρω που εχουν ολοι απο μια ψηφο, θα ψηφισω καποιον που δεν εχει ψηφιστει... Οποτε, rascal_gd Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:15 Η Myrtle έγραψε: #22 08-09-10 12:15 Άντε καλή μας αρχή! Η δική μου ψήφος πάει στον Wild_Boy και ο λόγος είναι ότι τα παρακάτω του μηνύματα μου φάνηκαν ιδιαιτέρως ύποπτα! Αφ'ενός το "θα μας αποτελειώσουν γρήγορα" κι αφετέρου το "ουκ ολίγες φορές ήταν δολοφόνος" που μου φαίνεται λίγο...κάπως σαν επιχείρημα... Λεπτομέρειες αργότερα γιατί τώρα πρέπει να φύγω! Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: ρε παιδια!!3 δολοφόνοι και ένας S.K(Serial Killer)θα μα αποτελειώσουν γρήγορα!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Ψηφίζω fantasmenos,γιατί ουκ ολίγες φορές ήταν δολοφόνος και βλέπουμε..Άμα χρειαστεί,αλλάζω.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:27 Ο Wild_Boy έγραψε: #23 08-09-10 12:27 είναι πολύ αρχή Myrtle......κανείς δεν ξέρει για κανέναν στα σίγουρα..για να ανάψουν λίγο τα αίματα αλλάζω ψήφo στη myrtle. Υ.Γ:Πότε είναι η πρώτη δολοφονία?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:28 Η love_angel: #24 08-09-10 12:28 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : elenaki_arnea08 z0itCa fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 1 myrtle 1 elenaki_arnea08 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 2 wild_boy 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2010 Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:29 Ο Wild_Boy έγραψε: #25 08-09-10 12:29 εγώ myrtle ψηφίζω είπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:03 Η love_angel: #26 08-09-10 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Υ.Γ:Πότε είναι η πρώτη δολοφονία?? Click για ανάπτυξη... αυριο στις 1μ.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:22 Η Myrtle έγραψε: #27 08-09-10 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: είναι πολύ αρχή Myrtle......κανείς δεν ξέρει για κανέναν στα σίγουρα..για να ανάψουν λίγο τα αίματα αλλάζω ψήφo στη myrtle. Click για ανάπτυξη... χεχε... κλασσικά! Με ψηφίζεις, σε ψηφίζω... Πολύ αρχή είναι. Απλά λέω ότι το να λες ότι ο s.k. θα μας ξεπαστρέψει, υποννοώντας (ή μάλλον θέλοντας να πείσεις) ότι είσαι πολίτης, μου φαίνεται λίγο ύποπτο! Συν το ότι το να ψηφίζεις κάποιον απλά επειδή έτυχε να είναι πολλές φορές δολοφόνος σε προηγούμενα παιχνίδια μου ακούγεται λίγο άτοπο επιχείρημα! Αυτή είναι απλά η δικαιολόγηση της δικής μου ψήφου! πφφφ... Νόμιζα ότι σήμερα θα γινόταν η αποχώρηση και βιάστηκα να ψηφίσω... Τώρα μπορεί και να ξαναλλάξει η ψήφος μου βλέποντας την πορεία του παιχνιδιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:36 Ο Wild_Boy έγραψε: #28 08-09-10 13:36 Ε,δεν ήξερα τι άλλο να ψηφίσω!!!Είπα ότι αν χρειαστεί αλλάζω.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:45 Η CiNeFiL έγραψε: #29 08-09-10 13:45 Κλεοπάτρα δε ξερω γιατι απλα δεν εχει ξαναψηφιστει οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:23 Η Drama Prinzessin: #30 08-09-10 17:23 πολύ ησυχία.. άσχετο..ποιος θα γράψει την ιστορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Ο fockos έγραψε: #31 08-09-10 17:28 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : elenaki_arnea08 z0itCa fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 1 myrtle 1 elenaki_arnea08 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 2 wild_boy 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:25 Η Eileen έγραψε: #32 08-09-10 18:25 Καλησπέρα παιδιά! Συγνώμη που δεν μπήκα νωρίτερα, αλλά αν είχατε παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες δεν μπήκα καθόλου. Έχω πολύ διάβασμα τελειώνουμε και τα πρώτα μαθήματα και αρχίζουν τα διαγωνίσματα!!! Αρκετά όμως με το προσωπικό μου δράμα.... Πρώτος γύρος και ως συνήθως είναι δύσκολο να βγει κάποιο αποτέλεσμα, οπότε για τις ψήφους μας δεν πρέπει να κρατηθεί κακία από κανέναν! Διάβασα όλα τα ποστ και η Myrtle μου φάνηκε κάπως να σας πω την αλήθεια μου. Απλά μέσα από τα ποστ της νιώθω ότι πασχίζει πολύ να ρίξει ευθύνες σε άλλον. Η ψήφος μου λοιπόν πηγαίνει στην Myrtle Φυσικά, το ενδεχόμενο να αλλάξω ψήφο πριν τις 20.00 εννοείται ότι παίζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:30 Η love_angel: #33 08-09-10 18:30 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : elenaki_arnea08 z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 2 myrtle 2 wild_boy 1 elenaki_arnea08 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε ps: στο παλέρμο #28, δε θα χει ιστοριούλες, ετσι για να θυμηθούμε τα παλιά και επειδη υπήρξαν κάποιες ενστάνσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:39 Η Drama Prinzessin: #34 08-09-10 18:39 αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:46 Η love_angel: #35 08-09-10 18:46 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:04 Η athene έγραψε: #36 08-09-10 19:04 Ψηφίζω Κλεοπάτρα..Ήσουν η τελευταία που άλλαξες γνώμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:26 Η Eileen έγραψε: #37 08-09-10 19:26 Το ότι αλλάζει κάποιος γνώμη δεν είναι απαραίτητα κακό athene... Άλλωστε όπως είπα και εγώ στο ποστ μου, αν αντιληφθώ κάτι εννοείται ότι δεν θα διστάσω να αλλάξω την ψήφο μου. Τώρα... Η Κλεοπάτρα ναι μεν, άλλαξε γνώμη κάτω από λογικά πλαίσια ωστόσο νομίζω ότι δεν πρέπει να μας προβληματίζει ιδιαίτερα.. Θα έχω το νου μου πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Ο fockos έγραψε: #38 08-09-10 19:33 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene Κλεοπάτρα foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 2 Κλεοπάτρα 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:03 Ο fockos έγραψε: #39 08-09-10 20:03 Μytle φεύγεις μπορείς να πεις τα τελευταία σου λόγια οι δολοφόνοι να στείλουν ως και τις 12 αύριο τον δολοφονημένο το ίδιο και η νοσοκόμα... αυτόν που θα σώσει. 9/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : z0itCa: fantasmenos marialuluf: tsarachaf: elenaki_arnea08: Wild_boy: jj! CiNeFiL: athene foreverfreak: JaneWin: rascal_gd Kelly ψήφοι: απουσίες jj; αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:21 Ο rascal_gd: #40 08-09-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Να μαι κι εγω!! Μιας και θα λειπω κι εγω ολη μερα ας κοπανησω μια ψηφο... So, χωρις να εχω καποια εμπαθεια, κι επειδη το γουσταρω που εχουν ολοι απο μια ψηφο, θα ψηφισω καποιον που δεν εχει ψηφιστει... Οποτε, rascal_gd Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλο.. Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... Γενικως παντα ετσι ειναι η συμπεριφορα της Myrtle. Παντα μιλαει πολυ.. Καημενη myrtle σε φαγανε.. Για μενα υποπτος ειναι οποιος δεν μιλαει πολυ ή.. μιλαει παρα πολυ. Μεχρι στιγμης δεν φαινεται κατι επιληψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να μαι κι εγω!! Μιας και θα λειπω κι εγω ολη μερα ας κοπανησω μια ψηφο... So, χωρις να εχω καποια εμπαθεια, κι επειδη το γουσταρω που εχουν ολοι απο μια ψηφο, θα ψηφισω καποιον που δεν εχει ψηφιστει... Οποτε, rascal_gd Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:15 Η Myrtle έγραψε: #22 08-09-10 12:15 Άντε καλή μας αρχή! Η δική μου ψήφος πάει στον Wild_Boy και ο λόγος είναι ότι τα παρακάτω του μηνύματα μου φάνηκαν ιδιαιτέρως ύποπτα! Αφ'ενός το "θα μας αποτελειώσουν γρήγορα" κι αφετέρου το "ουκ ολίγες φορές ήταν δολοφόνος" που μου φαίνεται λίγο...κάπως σαν επιχείρημα... Λεπτομέρειες αργότερα γιατί τώρα πρέπει να φύγω! Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: ρε παιδια!!3 δολοφόνοι και ένας S.K(Serial Killer)θα μα αποτελειώσουν γρήγορα!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Ψηφίζω fantasmenos,γιατί ουκ ολίγες φορές ήταν δολοφόνος και βλέπουμε..Άμα χρειαστεί,αλλάζω.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:27 Ο Wild_Boy έγραψε: #23 08-09-10 12:27 είναι πολύ αρχή Myrtle......κανείς δεν ξέρει για κανέναν στα σίγουρα..για να ανάψουν λίγο τα αίματα αλλάζω ψήφo στη myrtle. Υ.Γ:Πότε είναι η πρώτη δολοφονία?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:28 Η love_angel: #24 08-09-10 12:28 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : elenaki_arnea08 z0itCa fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 1 myrtle 1 elenaki_arnea08 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 2 wild_boy 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2010 Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:29 Ο Wild_Boy έγραψε: #25 08-09-10 12:29 εγώ myrtle ψηφίζω είπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:03 Η love_angel: #26 08-09-10 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Υ.Γ:Πότε είναι η πρώτη δολοφονία?? Click για ανάπτυξη... αυριο στις 1μ.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:22 Η Myrtle έγραψε: #27 08-09-10 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: είναι πολύ αρχή Myrtle......κανείς δεν ξέρει για κανέναν στα σίγουρα..για να ανάψουν λίγο τα αίματα αλλάζω ψήφo στη myrtle. Click για ανάπτυξη... χεχε... κλασσικά! Με ψηφίζεις, σε ψηφίζω... Πολύ αρχή είναι. Απλά λέω ότι το να λες ότι ο s.k. θα μας ξεπαστρέψει, υποννοώντας (ή μάλλον θέλοντας να πείσεις) ότι είσαι πολίτης, μου φαίνεται λίγο ύποπτο! Συν το ότι το να ψηφίζεις κάποιον απλά επειδή έτυχε να είναι πολλές φορές δολοφόνος σε προηγούμενα παιχνίδια μου ακούγεται λίγο άτοπο επιχείρημα! Αυτή είναι απλά η δικαιολόγηση της δικής μου ψήφου! πφφφ... Νόμιζα ότι σήμερα θα γινόταν η αποχώρηση και βιάστηκα να ψηφίσω... Τώρα μπορεί και να ξαναλλάξει η ψήφος μου βλέποντας την πορεία του παιχνιδιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:36 Ο Wild_Boy έγραψε: #28 08-09-10 13:36 Ε,δεν ήξερα τι άλλο να ψηφίσω!!!Είπα ότι αν χρειαστεί αλλάζω.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:45 Η CiNeFiL έγραψε: #29 08-09-10 13:45 Κλεοπάτρα δε ξερω γιατι απλα δεν εχει ξαναψηφιστει οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:23 Η Drama Prinzessin: #30 08-09-10 17:23 πολύ ησυχία.. άσχετο..ποιος θα γράψει την ιστορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Ο fockos έγραψε: #31 08-09-10 17:28 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : elenaki_arnea08 z0itCa fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 1 myrtle 1 elenaki_arnea08 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 2 wild_boy 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:25 Η Eileen έγραψε: #32 08-09-10 18:25 Καλησπέρα παιδιά! Συγνώμη που δεν μπήκα νωρίτερα, αλλά αν είχατε παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες δεν μπήκα καθόλου. Έχω πολύ διάβασμα τελειώνουμε και τα πρώτα μαθήματα και αρχίζουν τα διαγωνίσματα!!! Αρκετά όμως με το προσωπικό μου δράμα.... Πρώτος γύρος και ως συνήθως είναι δύσκολο να βγει κάποιο αποτέλεσμα, οπότε για τις ψήφους μας δεν πρέπει να κρατηθεί κακία από κανέναν! Διάβασα όλα τα ποστ και η Myrtle μου φάνηκε κάπως να σας πω την αλήθεια μου. Απλά μέσα από τα ποστ της νιώθω ότι πασχίζει πολύ να ρίξει ευθύνες σε άλλον. Η ψήφος μου λοιπόν πηγαίνει στην Myrtle Φυσικά, το ενδεχόμενο να αλλάξω ψήφο πριν τις 20.00 εννοείται ότι παίζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:30 Η love_angel: #33 08-09-10 18:30 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : elenaki_arnea08 z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 2 myrtle 2 wild_boy 1 elenaki_arnea08 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε ps: στο παλέρμο #28, δε θα χει ιστοριούλες, ετσι για να θυμηθούμε τα παλιά και επειδη υπήρξαν κάποιες ενστάνσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:39 Η Drama Prinzessin: #34 08-09-10 18:39 αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:46 Η love_angel: #35 08-09-10 18:46 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:04 Η athene έγραψε: #36 08-09-10 19:04 Ψηφίζω Κλεοπάτρα..Ήσουν η τελευταία που άλλαξες γνώμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:26 Η Eileen έγραψε: #37 08-09-10 19:26 Το ότι αλλάζει κάποιος γνώμη δεν είναι απαραίτητα κακό athene... Άλλωστε όπως είπα και εγώ στο ποστ μου, αν αντιληφθώ κάτι εννοείται ότι δεν θα διστάσω να αλλάξω την ψήφο μου. Τώρα... Η Κλεοπάτρα ναι μεν, άλλαξε γνώμη κάτω από λογικά πλαίσια ωστόσο νομίζω ότι δεν πρέπει να μας προβληματίζει ιδιαίτερα.. Θα έχω το νου μου πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Ο fockos έγραψε: #38 08-09-10 19:33 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene Κλεοπάτρα foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 2 Κλεοπάτρα 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:03 Ο fockos έγραψε: #39 08-09-10 20:03 Μytle φεύγεις μπορείς να πεις τα τελευταία σου λόγια οι δολοφόνοι να στείλουν ως και τις 12 αύριο τον δολοφονημένο το ίδιο και η νοσοκόμα... αυτόν που θα σώσει. 9/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : z0itCa: fantasmenos marialuluf: tsarachaf: elenaki_arnea08: Wild_boy: jj! CiNeFiL: athene foreverfreak: JaneWin: rascal_gd Kelly ψήφοι: απουσίες jj; αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:21 Ο rascal_gd: #40 08-09-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Να μαι κι εγω!! Μιας και θα λειπω κι εγω ολη μερα ας κοπανησω μια ψηφο... So, χωρις να εχω καποια εμπαθεια, κι επειδη το γουσταρω που εχουν ολοι απο μια ψηφο, θα ψηφισω καποιον που δεν εχει ψηφιστει... Οποτε, rascal_gd Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλο.. Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... Γενικως παντα ετσι ειναι η συμπεριφορα της Myrtle. Παντα μιλαει πολυ.. Καημενη myrtle σε φαγανε.. Για μενα υποπτος ειναι οποιος δεν μιλαει πολυ ή.. μιλαει παρα πολυ. Μεχρι στιγμης δεν φαινεται κατι επιληψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άντε καλή μας αρχή! Η δική μου ψήφος πάει στον Wild_Boy και ο λόγος είναι ότι τα παρακάτω του μηνύματα μου φάνηκαν ιδιαιτέρως ύποπτα! Αφ'ενός το "θα μας αποτελειώσουν γρήγορα" κι αφετέρου το "ουκ ολίγες φορές ήταν δολοφόνος" που μου φαίνεται λίγο...κάπως σαν επιχείρημα... Λεπτομέρειες αργότερα γιατί τώρα πρέπει να φύγω! Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: ρε παιδια!!3 δολοφόνοι και ένας S.K(Serial Killer)θα μα αποτελειώσουν γρήγορα!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Ψηφίζω fantasmenos,γιατί ουκ ολίγες φορές ήταν δολοφόνος και βλέπουμε..Άμα χρειαστεί,αλλάζω.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:27 Ο Wild_Boy έγραψε: #23 08-09-10 12:27 είναι πολύ αρχή Myrtle......κανείς δεν ξέρει για κανέναν στα σίγουρα..για να ανάψουν λίγο τα αίματα αλλάζω ψήφo στη myrtle. Υ.Γ:Πότε είναι η πρώτη δολοφονία?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:28 Η love_angel: #24 08-09-10 12:28 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : elenaki_arnea08 z0itCa fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 1 myrtle 1 elenaki_arnea08 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 2 wild_boy 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2010 Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:29 Ο Wild_Boy έγραψε: #25 08-09-10 12:29 εγώ myrtle ψηφίζω είπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:03 Η love_angel: #26 08-09-10 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Υ.Γ:Πότε είναι η πρώτη δολοφονία?? Click για ανάπτυξη... αυριο στις 1μ.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:22 Η Myrtle έγραψε: #27 08-09-10 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: είναι πολύ αρχή Myrtle......κανείς δεν ξέρει για κανέναν στα σίγουρα..για να ανάψουν λίγο τα αίματα αλλάζω ψήφo στη myrtle. Click για ανάπτυξη... χεχε... κλασσικά! Με ψηφίζεις, σε ψηφίζω... Πολύ αρχή είναι. Απλά λέω ότι το να λες ότι ο s.k. θα μας ξεπαστρέψει, υποννοώντας (ή μάλλον θέλοντας να πείσεις) ότι είσαι πολίτης, μου φαίνεται λίγο ύποπτο! Συν το ότι το να ψηφίζεις κάποιον απλά επειδή έτυχε να είναι πολλές φορές δολοφόνος σε προηγούμενα παιχνίδια μου ακούγεται λίγο άτοπο επιχείρημα! Αυτή είναι απλά η δικαιολόγηση της δικής μου ψήφου! πφφφ... Νόμιζα ότι σήμερα θα γινόταν η αποχώρηση και βιάστηκα να ψηφίσω... Τώρα μπορεί και να ξαναλλάξει η ψήφος μου βλέποντας την πορεία του παιχνιδιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:36 Ο Wild_Boy έγραψε: #28 08-09-10 13:36 Ε,δεν ήξερα τι άλλο να ψηφίσω!!!Είπα ότι αν χρειαστεί αλλάζω.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:45 Η CiNeFiL έγραψε: #29 08-09-10 13:45 Κλεοπάτρα δε ξερω γιατι απλα δεν εχει ξαναψηφιστει οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:23 Η Drama Prinzessin: #30 08-09-10 17:23 πολύ ησυχία.. άσχετο..ποιος θα γράψει την ιστορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Ο fockos έγραψε: #31 08-09-10 17:28 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : elenaki_arnea08 z0itCa fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 1 myrtle 1 elenaki_arnea08 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 2 wild_boy 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:25 Η Eileen έγραψε: #32 08-09-10 18:25 Καλησπέρα παιδιά! Συγνώμη που δεν μπήκα νωρίτερα, αλλά αν είχατε παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες δεν μπήκα καθόλου. Έχω πολύ διάβασμα τελειώνουμε και τα πρώτα μαθήματα και αρχίζουν τα διαγωνίσματα!!! Αρκετά όμως με το προσωπικό μου δράμα.... Πρώτος γύρος και ως συνήθως είναι δύσκολο να βγει κάποιο αποτέλεσμα, οπότε για τις ψήφους μας δεν πρέπει να κρατηθεί κακία από κανέναν! Διάβασα όλα τα ποστ και η Myrtle μου φάνηκε κάπως να σας πω την αλήθεια μου. Απλά μέσα από τα ποστ της νιώθω ότι πασχίζει πολύ να ρίξει ευθύνες σε άλλον. Η ψήφος μου λοιπόν πηγαίνει στην Myrtle Φυσικά, το ενδεχόμενο να αλλάξω ψήφο πριν τις 20.00 εννοείται ότι παίζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:30 Η love_angel: #33 08-09-10 18:30 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : elenaki_arnea08 z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 2 myrtle 2 wild_boy 1 elenaki_arnea08 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε ps: στο παλέρμο #28, δε θα χει ιστοριούλες, ετσι για να θυμηθούμε τα παλιά και επειδη υπήρξαν κάποιες ενστάνσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:39 Η Drama Prinzessin: #34 08-09-10 18:39 αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:46 Η love_angel: #35 08-09-10 18:46 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:04 Η athene έγραψε: #36 08-09-10 19:04 Ψηφίζω Κλεοπάτρα..Ήσουν η τελευταία που άλλαξες γνώμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:26 Η Eileen έγραψε: #37 08-09-10 19:26 Το ότι αλλάζει κάποιος γνώμη δεν είναι απαραίτητα κακό athene... Άλλωστε όπως είπα και εγώ στο ποστ μου, αν αντιληφθώ κάτι εννοείται ότι δεν θα διστάσω να αλλάξω την ψήφο μου. Τώρα... Η Κλεοπάτρα ναι μεν, άλλαξε γνώμη κάτω από λογικά πλαίσια ωστόσο νομίζω ότι δεν πρέπει να μας προβληματίζει ιδιαίτερα.. Θα έχω το νου μου πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Ο fockos έγραψε: #38 08-09-10 19:33 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene Κλεοπάτρα foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 2 Κλεοπάτρα 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:03 Ο fockos έγραψε: #39 08-09-10 20:03 Μytle φεύγεις μπορείς να πεις τα τελευταία σου λόγια οι δολοφόνοι να στείλουν ως και τις 12 αύριο τον δολοφονημένο το ίδιο και η νοσοκόμα... αυτόν που θα σώσει. 9/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : z0itCa: fantasmenos marialuluf: tsarachaf: elenaki_arnea08: Wild_boy: jj! CiNeFiL: athene foreverfreak: JaneWin: rascal_gd Kelly ψήφοι: απουσίες jj; αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:21 Ο rascal_gd: #40 08-09-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Να μαι κι εγω!! Μιας και θα λειπω κι εγω ολη μερα ας κοπανησω μια ψηφο... So, χωρις να εχω καποια εμπαθεια, κι επειδη το γουσταρω που εχουν ολοι απο μια ψηφο, θα ψηφισω καποιον που δεν εχει ψηφιστει... Οποτε, rascal_gd Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλο.. Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... Γενικως παντα ετσι ειναι η συμπεριφορα της Myrtle. Παντα μιλαει πολυ.. Καημενη myrtle σε φαγανε.. Για μενα υποπτος ειναι οποιος δεν μιλαει πολυ ή.. μιλαει παρα πολυ. Μεχρι στιγμης δεν φαινεται κατι επιληψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
είναι πολύ αρχή Myrtle......κανείς δεν ξέρει για κανέναν στα σίγουρα..για να ανάψουν λίγο τα αίματα αλλάζω ψήφo στη myrtle. Υ.Γ:Πότε είναι η πρώτη δολοφονία?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:28 Η love_angel: #24 08-09-10 12:28 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : elenaki_arnea08 z0itCa fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 1 myrtle 1 elenaki_arnea08 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 2 wild_boy 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2010 Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:29 Ο Wild_Boy έγραψε: #25 08-09-10 12:29 εγώ myrtle ψηφίζω είπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:03 Η love_angel: #26 08-09-10 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Υ.Γ:Πότε είναι η πρώτη δολοφονία?? Click για ανάπτυξη... αυριο στις 1μ.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:22 Η Myrtle έγραψε: #27 08-09-10 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: είναι πολύ αρχή Myrtle......κανείς δεν ξέρει για κανέναν στα σίγουρα..για να ανάψουν λίγο τα αίματα αλλάζω ψήφo στη myrtle. Click για ανάπτυξη... χεχε... κλασσικά! Με ψηφίζεις, σε ψηφίζω... Πολύ αρχή είναι. Απλά λέω ότι το να λες ότι ο s.k. θα μας ξεπαστρέψει, υποννοώντας (ή μάλλον θέλοντας να πείσεις) ότι είσαι πολίτης, μου φαίνεται λίγο ύποπτο! Συν το ότι το να ψηφίζεις κάποιον απλά επειδή έτυχε να είναι πολλές φορές δολοφόνος σε προηγούμενα παιχνίδια μου ακούγεται λίγο άτοπο επιχείρημα! Αυτή είναι απλά η δικαιολόγηση της δικής μου ψήφου! πφφφ... Νόμιζα ότι σήμερα θα γινόταν η αποχώρηση και βιάστηκα να ψηφίσω... Τώρα μπορεί και να ξαναλλάξει η ψήφος μου βλέποντας την πορεία του παιχνιδιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:36 Ο Wild_Boy έγραψε: #28 08-09-10 13:36 Ε,δεν ήξερα τι άλλο να ψηφίσω!!!Είπα ότι αν χρειαστεί αλλάζω.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:45 Η CiNeFiL έγραψε: #29 08-09-10 13:45 Κλεοπάτρα δε ξερω γιατι απλα δεν εχει ξαναψηφιστει οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:23 Η Drama Prinzessin: #30 08-09-10 17:23 πολύ ησυχία.. άσχετο..ποιος θα γράψει την ιστορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Ο fockos έγραψε: #31 08-09-10 17:28 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : elenaki_arnea08 z0itCa fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 1 myrtle 1 elenaki_arnea08 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 2 wild_boy 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:25 Η Eileen έγραψε: #32 08-09-10 18:25 Καλησπέρα παιδιά! Συγνώμη που δεν μπήκα νωρίτερα, αλλά αν είχατε παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες δεν μπήκα καθόλου. Έχω πολύ διάβασμα τελειώνουμε και τα πρώτα μαθήματα και αρχίζουν τα διαγωνίσματα!!! Αρκετά όμως με το προσωπικό μου δράμα.... Πρώτος γύρος και ως συνήθως είναι δύσκολο να βγει κάποιο αποτέλεσμα, οπότε για τις ψήφους μας δεν πρέπει να κρατηθεί κακία από κανέναν! Διάβασα όλα τα ποστ και η Myrtle μου φάνηκε κάπως να σας πω την αλήθεια μου. Απλά μέσα από τα ποστ της νιώθω ότι πασχίζει πολύ να ρίξει ευθύνες σε άλλον. Η ψήφος μου λοιπόν πηγαίνει στην Myrtle Φυσικά, το ενδεχόμενο να αλλάξω ψήφο πριν τις 20.00 εννοείται ότι παίζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:30 Η love_angel: #33 08-09-10 18:30 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : elenaki_arnea08 z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 2 myrtle 2 wild_boy 1 elenaki_arnea08 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε ps: στο παλέρμο #28, δε θα χει ιστοριούλες, ετσι για να θυμηθούμε τα παλιά και επειδη υπήρξαν κάποιες ενστάνσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:39 Η Drama Prinzessin: #34 08-09-10 18:39 αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:46 Η love_angel: #35 08-09-10 18:46 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:04 Η athene έγραψε: #36 08-09-10 19:04 Ψηφίζω Κλεοπάτρα..Ήσουν η τελευταία που άλλαξες γνώμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:26 Η Eileen έγραψε: #37 08-09-10 19:26 Το ότι αλλάζει κάποιος γνώμη δεν είναι απαραίτητα κακό athene... Άλλωστε όπως είπα και εγώ στο ποστ μου, αν αντιληφθώ κάτι εννοείται ότι δεν θα διστάσω να αλλάξω την ψήφο μου. Τώρα... Η Κλεοπάτρα ναι μεν, άλλαξε γνώμη κάτω από λογικά πλαίσια ωστόσο νομίζω ότι δεν πρέπει να μας προβληματίζει ιδιαίτερα.. Θα έχω το νου μου πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Ο fockos έγραψε: #38 08-09-10 19:33 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene Κλεοπάτρα foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 2 Κλεοπάτρα 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:03 Ο fockos έγραψε: #39 08-09-10 20:03 Μytle φεύγεις μπορείς να πεις τα τελευταία σου λόγια οι δολοφόνοι να στείλουν ως και τις 12 αύριο τον δολοφονημένο το ίδιο και η νοσοκόμα... αυτόν που θα σώσει. 9/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : z0itCa: fantasmenos marialuluf: tsarachaf: elenaki_arnea08: Wild_boy: jj! CiNeFiL: athene foreverfreak: JaneWin: rascal_gd Kelly ψήφοι: απουσίες jj; αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:21 Ο rascal_gd: #40 08-09-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Να μαι κι εγω!! Μιας και θα λειπω κι εγω ολη μερα ας κοπανησω μια ψηφο... So, χωρις να εχω καποια εμπαθεια, κι επειδη το γουσταρω που εχουν ολοι απο μια ψηφο, θα ψηφισω καποιον που δεν εχει ψηφιστει... Οποτε, rascal_gd Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλο.. Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... Γενικως παντα ετσι ειναι η συμπεριφορα της Myrtle. Παντα μιλαει πολυ.. Καημενη myrtle σε φαγανε.. Για μενα υποπτος ειναι οποιος δεν μιλαει πολυ ή.. μιλαει παρα πολυ. Μεχρι στιγμης δεν φαινεται κατι επιληψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : elenaki_arnea08 z0itCa fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 1 myrtle 1 elenaki_arnea08 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 2 wild_boy 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:29 Ο Wild_Boy έγραψε: #25 08-09-10 12:29 εγώ myrtle ψηφίζω είπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:03 Η love_angel: #26 08-09-10 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Υ.Γ:Πότε είναι η πρώτη δολοφονία?? Click για ανάπτυξη... αυριο στις 1μ.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:22 Η Myrtle έγραψε: #27 08-09-10 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: είναι πολύ αρχή Myrtle......κανείς δεν ξέρει για κανέναν στα σίγουρα..για να ανάψουν λίγο τα αίματα αλλάζω ψήφo στη myrtle. Click για ανάπτυξη... χεχε... κλασσικά! Με ψηφίζεις, σε ψηφίζω... Πολύ αρχή είναι. Απλά λέω ότι το να λες ότι ο s.k. θα μας ξεπαστρέψει, υποννοώντας (ή μάλλον θέλοντας να πείσεις) ότι είσαι πολίτης, μου φαίνεται λίγο ύποπτο! Συν το ότι το να ψηφίζεις κάποιον απλά επειδή έτυχε να είναι πολλές φορές δολοφόνος σε προηγούμενα παιχνίδια μου ακούγεται λίγο άτοπο επιχείρημα! Αυτή είναι απλά η δικαιολόγηση της δικής μου ψήφου! πφφφ... Νόμιζα ότι σήμερα θα γινόταν η αποχώρηση και βιάστηκα να ψηφίσω... Τώρα μπορεί και να ξαναλλάξει η ψήφος μου βλέποντας την πορεία του παιχνιδιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:36 Ο Wild_Boy έγραψε: #28 08-09-10 13:36 Ε,δεν ήξερα τι άλλο να ψηφίσω!!!Είπα ότι αν χρειαστεί αλλάζω.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:45 Η CiNeFiL έγραψε: #29 08-09-10 13:45 Κλεοπάτρα δε ξερω γιατι απλα δεν εχει ξαναψηφιστει οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:23 Η Drama Prinzessin: #30 08-09-10 17:23 πολύ ησυχία.. άσχετο..ποιος θα γράψει την ιστορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Ο fockos έγραψε: #31 08-09-10 17:28 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : elenaki_arnea08 z0itCa fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 1 myrtle 1 elenaki_arnea08 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 2 wild_boy 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:25 Η Eileen έγραψε: #32 08-09-10 18:25 Καλησπέρα παιδιά! Συγνώμη που δεν μπήκα νωρίτερα, αλλά αν είχατε παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες δεν μπήκα καθόλου. Έχω πολύ διάβασμα τελειώνουμε και τα πρώτα μαθήματα και αρχίζουν τα διαγωνίσματα!!! Αρκετά όμως με το προσωπικό μου δράμα.... Πρώτος γύρος και ως συνήθως είναι δύσκολο να βγει κάποιο αποτέλεσμα, οπότε για τις ψήφους μας δεν πρέπει να κρατηθεί κακία από κανέναν! Διάβασα όλα τα ποστ και η Myrtle μου φάνηκε κάπως να σας πω την αλήθεια μου. Απλά μέσα από τα ποστ της νιώθω ότι πασχίζει πολύ να ρίξει ευθύνες σε άλλον. Η ψήφος μου λοιπόν πηγαίνει στην Myrtle Φυσικά, το ενδεχόμενο να αλλάξω ψήφο πριν τις 20.00 εννοείται ότι παίζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:30 Η love_angel: #33 08-09-10 18:30 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : elenaki_arnea08 z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 2 myrtle 2 wild_boy 1 elenaki_arnea08 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε ps: στο παλέρμο #28, δε θα χει ιστοριούλες, ετσι για να θυμηθούμε τα παλιά και επειδη υπήρξαν κάποιες ενστάνσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:39 Η Drama Prinzessin: #34 08-09-10 18:39 αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:46 Η love_angel: #35 08-09-10 18:46 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:04 Η athene έγραψε: #36 08-09-10 19:04 Ψηφίζω Κλεοπάτρα..Ήσουν η τελευταία που άλλαξες γνώμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:26 Η Eileen έγραψε: #37 08-09-10 19:26 Το ότι αλλάζει κάποιος γνώμη δεν είναι απαραίτητα κακό athene... Άλλωστε όπως είπα και εγώ στο ποστ μου, αν αντιληφθώ κάτι εννοείται ότι δεν θα διστάσω να αλλάξω την ψήφο μου. Τώρα... Η Κλεοπάτρα ναι μεν, άλλαξε γνώμη κάτω από λογικά πλαίσια ωστόσο νομίζω ότι δεν πρέπει να μας προβληματίζει ιδιαίτερα.. Θα έχω το νου μου πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Ο fockos έγραψε: #38 08-09-10 19:33 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene Κλεοπάτρα foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 2 Κλεοπάτρα 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:03 Ο fockos έγραψε: #39 08-09-10 20:03 Μytle φεύγεις μπορείς να πεις τα τελευταία σου λόγια οι δολοφόνοι να στείλουν ως και τις 12 αύριο τον δολοφονημένο το ίδιο και η νοσοκόμα... αυτόν που θα σώσει. 9/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : z0itCa: fantasmenos marialuluf: tsarachaf: elenaki_arnea08: Wild_boy: jj! CiNeFiL: athene foreverfreak: JaneWin: rascal_gd Kelly ψήφοι: απουσίες jj; αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:21 Ο rascal_gd: #40 08-09-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Να μαι κι εγω!! Μιας και θα λειπω κι εγω ολη μερα ας κοπανησω μια ψηφο... So, χωρις να εχω καποια εμπαθεια, κι επειδη το γουσταρω που εχουν ολοι απο μια ψηφο, θα ψηφισω καποιον που δεν εχει ψηφιστει... Οποτε, rascal_gd Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλο.. Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... Γενικως παντα ετσι ειναι η συμπεριφορα της Myrtle. Παντα μιλαει πολυ.. Καημενη myrtle σε φαγανε.. Για μενα υποπτος ειναι οποιος δεν μιλαει πολυ ή.. μιλαει παρα πολυ. Μεχρι στιγμης δεν φαινεται κατι επιληψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ myrtle ψηφίζω είπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:03 Η love_angel: #26 08-09-10 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Υ.Γ:Πότε είναι η πρώτη δολοφονία?? Click για ανάπτυξη... αυριο στις 1μ.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:22 Η Myrtle έγραψε: #27 08-09-10 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: είναι πολύ αρχή Myrtle......κανείς δεν ξέρει για κανέναν στα σίγουρα..για να ανάψουν λίγο τα αίματα αλλάζω ψήφo στη myrtle. Click για ανάπτυξη... χεχε... κλασσικά! Με ψηφίζεις, σε ψηφίζω... Πολύ αρχή είναι. Απλά λέω ότι το να λες ότι ο s.k. θα μας ξεπαστρέψει, υποννοώντας (ή μάλλον θέλοντας να πείσεις) ότι είσαι πολίτης, μου φαίνεται λίγο ύποπτο! Συν το ότι το να ψηφίζεις κάποιον απλά επειδή έτυχε να είναι πολλές φορές δολοφόνος σε προηγούμενα παιχνίδια μου ακούγεται λίγο άτοπο επιχείρημα! Αυτή είναι απλά η δικαιολόγηση της δικής μου ψήφου! πφφφ... Νόμιζα ότι σήμερα θα γινόταν η αποχώρηση και βιάστηκα να ψηφίσω... Τώρα μπορεί και να ξαναλλάξει η ψήφος μου βλέποντας την πορεία του παιχνιδιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:36 Ο Wild_Boy έγραψε: #28 08-09-10 13:36 Ε,δεν ήξερα τι άλλο να ψηφίσω!!!Είπα ότι αν χρειαστεί αλλάζω.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:45 Η CiNeFiL έγραψε: #29 08-09-10 13:45 Κλεοπάτρα δε ξερω γιατι απλα δεν εχει ξαναψηφιστει οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:23 Η Drama Prinzessin: #30 08-09-10 17:23 πολύ ησυχία.. άσχετο..ποιος θα γράψει την ιστορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Ο fockos έγραψε: #31 08-09-10 17:28 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : elenaki_arnea08 z0itCa fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 1 myrtle 1 elenaki_arnea08 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 2 wild_boy 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:25 Η Eileen έγραψε: #32 08-09-10 18:25 Καλησπέρα παιδιά! Συγνώμη που δεν μπήκα νωρίτερα, αλλά αν είχατε παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες δεν μπήκα καθόλου. Έχω πολύ διάβασμα τελειώνουμε και τα πρώτα μαθήματα και αρχίζουν τα διαγωνίσματα!!! Αρκετά όμως με το προσωπικό μου δράμα.... Πρώτος γύρος και ως συνήθως είναι δύσκολο να βγει κάποιο αποτέλεσμα, οπότε για τις ψήφους μας δεν πρέπει να κρατηθεί κακία από κανέναν! Διάβασα όλα τα ποστ και η Myrtle μου φάνηκε κάπως να σας πω την αλήθεια μου. Απλά μέσα από τα ποστ της νιώθω ότι πασχίζει πολύ να ρίξει ευθύνες σε άλλον. Η ψήφος μου λοιπόν πηγαίνει στην Myrtle Φυσικά, το ενδεχόμενο να αλλάξω ψήφο πριν τις 20.00 εννοείται ότι παίζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:30 Η love_angel: #33 08-09-10 18:30 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : elenaki_arnea08 z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 2 myrtle 2 wild_boy 1 elenaki_arnea08 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε ps: στο παλέρμο #28, δε θα χει ιστοριούλες, ετσι για να θυμηθούμε τα παλιά και επειδη υπήρξαν κάποιες ενστάνσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:39 Η Drama Prinzessin: #34 08-09-10 18:39 αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:46 Η love_angel: #35 08-09-10 18:46 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:04 Η athene έγραψε: #36 08-09-10 19:04 Ψηφίζω Κλεοπάτρα..Ήσουν η τελευταία που άλλαξες γνώμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:26 Η Eileen έγραψε: #37 08-09-10 19:26 Το ότι αλλάζει κάποιος γνώμη δεν είναι απαραίτητα κακό athene... Άλλωστε όπως είπα και εγώ στο ποστ μου, αν αντιληφθώ κάτι εννοείται ότι δεν θα διστάσω να αλλάξω την ψήφο μου. Τώρα... Η Κλεοπάτρα ναι μεν, άλλαξε γνώμη κάτω από λογικά πλαίσια ωστόσο νομίζω ότι δεν πρέπει να μας προβληματίζει ιδιαίτερα.. Θα έχω το νου μου πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Ο fockos έγραψε: #38 08-09-10 19:33 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene Κλεοπάτρα foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 2 Κλεοπάτρα 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:03 Ο fockos έγραψε: #39 08-09-10 20:03 Μytle φεύγεις μπορείς να πεις τα τελευταία σου λόγια οι δολοφόνοι να στείλουν ως και τις 12 αύριο τον δολοφονημένο το ίδιο και η νοσοκόμα... αυτόν που θα σώσει. 9/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : z0itCa: fantasmenos marialuluf: tsarachaf: elenaki_arnea08: Wild_boy: jj! CiNeFiL: athene foreverfreak: JaneWin: rascal_gd Kelly ψήφοι: απουσίες jj; αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:21 Ο rascal_gd: #40 08-09-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Να μαι κι εγω!! Μιας και θα λειπω κι εγω ολη μερα ας κοπανησω μια ψηφο... So, χωρις να εχω καποια εμπαθεια, κι επειδη το γουσταρω που εχουν ολοι απο μια ψηφο, θα ψηφισω καποιον που δεν εχει ψηφιστει... Οποτε, rascal_gd Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλο.. Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... Γενικως παντα ετσι ειναι η συμπεριφορα της Myrtle. Παντα μιλαει πολυ.. Καημενη myrtle σε φαγανε.. Για μενα υποπτος ειναι οποιος δεν μιλαει πολυ ή.. μιλαει παρα πολυ. Μεχρι στιγμης δεν φαινεται κατι επιληψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: Υ.Γ:Πότε είναι η πρώτη δολοφονία?? Click για ανάπτυξη... αυριο στις 1μ.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:22 Η Myrtle έγραψε: #27 08-09-10 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: είναι πολύ αρχή Myrtle......κανείς δεν ξέρει για κανέναν στα σίγουρα..για να ανάψουν λίγο τα αίματα αλλάζω ψήφo στη myrtle. Click για ανάπτυξη... χεχε... κλασσικά! Με ψηφίζεις, σε ψηφίζω... Πολύ αρχή είναι. Απλά λέω ότι το να λες ότι ο s.k. θα μας ξεπαστρέψει, υποννοώντας (ή μάλλον θέλοντας να πείσεις) ότι είσαι πολίτης, μου φαίνεται λίγο ύποπτο! Συν το ότι το να ψηφίζεις κάποιον απλά επειδή έτυχε να είναι πολλές φορές δολοφόνος σε προηγούμενα παιχνίδια μου ακούγεται λίγο άτοπο επιχείρημα! Αυτή είναι απλά η δικαιολόγηση της δικής μου ψήφου! πφφφ... Νόμιζα ότι σήμερα θα γινόταν η αποχώρηση και βιάστηκα να ψηφίσω... Τώρα μπορεί και να ξαναλλάξει η ψήφος μου βλέποντας την πορεία του παιχνιδιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:36 Ο Wild_Boy έγραψε: #28 08-09-10 13:36 Ε,δεν ήξερα τι άλλο να ψηφίσω!!!Είπα ότι αν χρειαστεί αλλάζω.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:45 Η CiNeFiL έγραψε: #29 08-09-10 13:45 Κλεοπάτρα δε ξερω γιατι απλα δεν εχει ξαναψηφιστει οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:23 Η Drama Prinzessin: #30 08-09-10 17:23 πολύ ησυχία.. άσχετο..ποιος θα γράψει την ιστορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Ο fockos έγραψε: #31 08-09-10 17:28 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : elenaki_arnea08 z0itCa fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 1 myrtle 1 elenaki_arnea08 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 2 wild_boy 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:25 Η Eileen έγραψε: #32 08-09-10 18:25 Καλησπέρα παιδιά! Συγνώμη που δεν μπήκα νωρίτερα, αλλά αν είχατε παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες δεν μπήκα καθόλου. Έχω πολύ διάβασμα τελειώνουμε και τα πρώτα μαθήματα και αρχίζουν τα διαγωνίσματα!!! Αρκετά όμως με το προσωπικό μου δράμα.... Πρώτος γύρος και ως συνήθως είναι δύσκολο να βγει κάποιο αποτέλεσμα, οπότε για τις ψήφους μας δεν πρέπει να κρατηθεί κακία από κανέναν! Διάβασα όλα τα ποστ και η Myrtle μου φάνηκε κάπως να σας πω την αλήθεια μου. Απλά μέσα από τα ποστ της νιώθω ότι πασχίζει πολύ να ρίξει ευθύνες σε άλλον. Η ψήφος μου λοιπόν πηγαίνει στην Myrtle Φυσικά, το ενδεχόμενο να αλλάξω ψήφο πριν τις 20.00 εννοείται ότι παίζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:30 Η love_angel: #33 08-09-10 18:30 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : elenaki_arnea08 z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 2 myrtle 2 wild_boy 1 elenaki_arnea08 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε ps: στο παλέρμο #28, δε θα χει ιστοριούλες, ετσι για να θυμηθούμε τα παλιά και επειδη υπήρξαν κάποιες ενστάνσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:39 Η Drama Prinzessin: #34 08-09-10 18:39 αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:46 Η love_angel: #35 08-09-10 18:46 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:04 Η athene έγραψε: #36 08-09-10 19:04 Ψηφίζω Κλεοπάτρα..Ήσουν η τελευταία που άλλαξες γνώμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:26 Η Eileen έγραψε: #37 08-09-10 19:26 Το ότι αλλάζει κάποιος γνώμη δεν είναι απαραίτητα κακό athene... Άλλωστε όπως είπα και εγώ στο ποστ μου, αν αντιληφθώ κάτι εννοείται ότι δεν θα διστάσω να αλλάξω την ψήφο μου. Τώρα... Η Κλεοπάτρα ναι μεν, άλλαξε γνώμη κάτω από λογικά πλαίσια ωστόσο νομίζω ότι δεν πρέπει να μας προβληματίζει ιδιαίτερα.. Θα έχω το νου μου πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Ο fockos έγραψε: #38 08-09-10 19:33 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene Κλεοπάτρα foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 2 Κλεοπάτρα 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:03 Ο fockos έγραψε: #39 08-09-10 20:03 Μytle φεύγεις μπορείς να πεις τα τελευταία σου λόγια οι δολοφόνοι να στείλουν ως και τις 12 αύριο τον δολοφονημένο το ίδιο και η νοσοκόμα... αυτόν που θα σώσει. 9/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : z0itCa: fantasmenos marialuluf: tsarachaf: elenaki_arnea08: Wild_boy: jj! CiNeFiL: athene foreverfreak: JaneWin: rascal_gd Kelly ψήφοι: απουσίες jj; αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:21 Ο rascal_gd: #40 08-09-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Να μαι κι εγω!! Μιας και θα λειπω κι εγω ολη μερα ας κοπανησω μια ψηφο... So, χωρις να εχω καποια εμπαθεια, κι επειδη το γουσταρω που εχουν ολοι απο μια ψηφο, θα ψηφισω καποιον που δεν εχει ψηφιστει... Οποτε, rascal_gd Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλο.. Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... Γενικως παντα ετσι ειναι η συμπεριφορα της Myrtle. Παντα μιλαει πολυ.. Καημενη myrtle σε φαγανε.. Για μενα υποπτος ειναι οποιος δεν μιλαει πολυ ή.. μιλαει παρα πολυ. Μεχρι στιγμης δεν φαινεται κατι επιληψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Wild_Boy: είναι πολύ αρχή Myrtle......κανείς δεν ξέρει για κανέναν στα σίγουρα..για να ανάψουν λίγο τα αίματα αλλάζω ψήφo στη myrtle. Click για ανάπτυξη... χεχε... κλασσικά! Με ψηφίζεις, σε ψηφίζω... Πολύ αρχή είναι. Απλά λέω ότι το να λες ότι ο s.k. θα μας ξεπαστρέψει, υποννοώντας (ή μάλλον θέλοντας να πείσεις) ότι είσαι πολίτης, μου φαίνεται λίγο ύποπτο! Συν το ότι το να ψηφίζεις κάποιον απλά επειδή έτυχε να είναι πολλές φορές δολοφόνος σε προηγούμενα παιχνίδια μου ακούγεται λίγο άτοπο επιχείρημα! Αυτή είναι απλά η δικαιολόγηση της δικής μου ψήφου! πφφφ... Νόμιζα ότι σήμερα θα γινόταν η αποχώρηση και βιάστηκα να ψηφίσω... Τώρα μπορεί και να ξαναλλάξει η ψήφος μου βλέποντας την πορεία του παιχνιδιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:36 Ο Wild_Boy έγραψε: #28 08-09-10 13:36 Ε,δεν ήξερα τι άλλο να ψηφίσω!!!Είπα ότι αν χρειαστεί αλλάζω.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:45 Η CiNeFiL έγραψε: #29 08-09-10 13:45 Κλεοπάτρα δε ξερω γιατι απλα δεν εχει ξαναψηφιστει οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:23 Η Drama Prinzessin: #30 08-09-10 17:23 πολύ ησυχία.. άσχετο..ποιος θα γράψει την ιστορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Ο fockos έγραψε: #31 08-09-10 17:28 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : elenaki_arnea08 z0itCa fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 1 myrtle 1 elenaki_arnea08 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 2 wild_boy 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:25 Η Eileen έγραψε: #32 08-09-10 18:25 Καλησπέρα παιδιά! Συγνώμη που δεν μπήκα νωρίτερα, αλλά αν είχατε παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες δεν μπήκα καθόλου. Έχω πολύ διάβασμα τελειώνουμε και τα πρώτα μαθήματα και αρχίζουν τα διαγωνίσματα!!! Αρκετά όμως με το προσωπικό μου δράμα.... Πρώτος γύρος και ως συνήθως είναι δύσκολο να βγει κάποιο αποτέλεσμα, οπότε για τις ψήφους μας δεν πρέπει να κρατηθεί κακία από κανέναν! Διάβασα όλα τα ποστ και η Myrtle μου φάνηκε κάπως να σας πω την αλήθεια μου. Απλά μέσα από τα ποστ της νιώθω ότι πασχίζει πολύ να ρίξει ευθύνες σε άλλον. Η ψήφος μου λοιπόν πηγαίνει στην Myrtle Φυσικά, το ενδεχόμενο να αλλάξω ψήφο πριν τις 20.00 εννοείται ότι παίζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:30 Η love_angel: #33 08-09-10 18:30 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : elenaki_arnea08 z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 2 myrtle 2 wild_boy 1 elenaki_arnea08 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε ps: στο παλέρμο #28, δε θα χει ιστοριούλες, ετσι για να θυμηθούμε τα παλιά και επειδη υπήρξαν κάποιες ενστάνσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:39 Η Drama Prinzessin: #34 08-09-10 18:39 αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:46 Η love_angel: #35 08-09-10 18:46 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:04 Η athene έγραψε: #36 08-09-10 19:04 Ψηφίζω Κλεοπάτρα..Ήσουν η τελευταία που άλλαξες γνώμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:26 Η Eileen έγραψε: #37 08-09-10 19:26 Το ότι αλλάζει κάποιος γνώμη δεν είναι απαραίτητα κακό athene... Άλλωστε όπως είπα και εγώ στο ποστ μου, αν αντιληφθώ κάτι εννοείται ότι δεν θα διστάσω να αλλάξω την ψήφο μου. Τώρα... Η Κλεοπάτρα ναι μεν, άλλαξε γνώμη κάτω από λογικά πλαίσια ωστόσο νομίζω ότι δεν πρέπει να μας προβληματίζει ιδιαίτερα.. Θα έχω το νου μου πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Ο fockos έγραψε: #38 08-09-10 19:33 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene Κλεοπάτρα foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 2 Κλεοπάτρα 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:03 Ο fockos έγραψε: #39 08-09-10 20:03 Μytle φεύγεις μπορείς να πεις τα τελευταία σου λόγια οι δολοφόνοι να στείλουν ως και τις 12 αύριο τον δολοφονημένο το ίδιο και η νοσοκόμα... αυτόν που θα σώσει. 9/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : z0itCa: fantasmenos marialuluf: tsarachaf: elenaki_arnea08: Wild_boy: jj! CiNeFiL: athene foreverfreak: JaneWin: rascal_gd Kelly ψήφοι: απουσίες jj; αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:21 Ο rascal_gd: #40 08-09-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Να μαι κι εγω!! Μιας και θα λειπω κι εγω ολη μερα ας κοπανησω μια ψηφο... So, χωρις να εχω καποια εμπαθεια, κι επειδη το γουσταρω που εχουν ολοι απο μια ψηφο, θα ψηφισω καποιον που δεν εχει ψηφιστει... Οποτε, rascal_gd Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλο.. Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... Γενικως παντα ετσι ειναι η συμπεριφορα της Myrtle. Παντα μιλαει πολυ.. Καημενη myrtle σε φαγανε.. Για μενα υποπτος ειναι οποιος δεν μιλαει πολυ ή.. μιλαει παρα πολυ. Μεχρι στιγμης δεν φαινεται κατι επιληψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε,δεν ήξερα τι άλλο να ψηφίσω!!!Είπα ότι αν χρειαστεί αλλάζω.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:45 Η CiNeFiL έγραψε: #29 08-09-10 13:45 Κλεοπάτρα δε ξερω γιατι απλα δεν εχει ξαναψηφιστει οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:23 Η Drama Prinzessin: #30 08-09-10 17:23 πολύ ησυχία.. άσχετο..ποιος θα γράψει την ιστορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Ο fockos έγραψε: #31 08-09-10 17:28 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : elenaki_arnea08 z0itCa fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 1 myrtle 1 elenaki_arnea08 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 2 wild_boy 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:25 Η Eileen έγραψε: #32 08-09-10 18:25 Καλησπέρα παιδιά! Συγνώμη που δεν μπήκα νωρίτερα, αλλά αν είχατε παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες δεν μπήκα καθόλου. Έχω πολύ διάβασμα τελειώνουμε και τα πρώτα μαθήματα και αρχίζουν τα διαγωνίσματα!!! Αρκετά όμως με το προσωπικό μου δράμα.... Πρώτος γύρος και ως συνήθως είναι δύσκολο να βγει κάποιο αποτέλεσμα, οπότε για τις ψήφους μας δεν πρέπει να κρατηθεί κακία από κανέναν! Διάβασα όλα τα ποστ και η Myrtle μου φάνηκε κάπως να σας πω την αλήθεια μου. Απλά μέσα από τα ποστ της νιώθω ότι πασχίζει πολύ να ρίξει ευθύνες σε άλλον. Η ψήφος μου λοιπόν πηγαίνει στην Myrtle Φυσικά, το ενδεχόμενο να αλλάξω ψήφο πριν τις 20.00 εννοείται ότι παίζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:30 Η love_angel: #33 08-09-10 18:30 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : elenaki_arnea08 z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 2 myrtle 2 wild_boy 1 elenaki_arnea08 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε ps: στο παλέρμο #28, δε θα χει ιστοριούλες, ετσι για να θυμηθούμε τα παλιά και επειδη υπήρξαν κάποιες ενστάνσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:39 Η Drama Prinzessin: #34 08-09-10 18:39 αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:46 Η love_angel: #35 08-09-10 18:46 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:04 Η athene έγραψε: #36 08-09-10 19:04 Ψηφίζω Κλεοπάτρα..Ήσουν η τελευταία που άλλαξες γνώμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:26 Η Eileen έγραψε: #37 08-09-10 19:26 Το ότι αλλάζει κάποιος γνώμη δεν είναι απαραίτητα κακό athene... Άλλωστε όπως είπα και εγώ στο ποστ μου, αν αντιληφθώ κάτι εννοείται ότι δεν θα διστάσω να αλλάξω την ψήφο μου. Τώρα... Η Κλεοπάτρα ναι μεν, άλλαξε γνώμη κάτω από λογικά πλαίσια ωστόσο νομίζω ότι δεν πρέπει να μας προβληματίζει ιδιαίτερα.. Θα έχω το νου μου πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Ο fockos έγραψε: #38 08-09-10 19:33 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene Κλεοπάτρα foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 2 Κλεοπάτρα 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:03 Ο fockos έγραψε: #39 08-09-10 20:03 Μytle φεύγεις μπορείς να πεις τα τελευταία σου λόγια οι δολοφόνοι να στείλουν ως και τις 12 αύριο τον δολοφονημένο το ίδιο και η νοσοκόμα... αυτόν που θα σώσει. 9/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : z0itCa: fantasmenos marialuluf: tsarachaf: elenaki_arnea08: Wild_boy: jj! CiNeFiL: athene foreverfreak: JaneWin: rascal_gd Kelly ψήφοι: απουσίες jj; αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:21 Ο rascal_gd: #40 08-09-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Να μαι κι εγω!! Μιας και θα λειπω κι εγω ολη μερα ας κοπανησω μια ψηφο... So, χωρις να εχω καποια εμπαθεια, κι επειδη το γουσταρω που εχουν ολοι απο μια ψηφο, θα ψηφισω καποιον που δεν εχει ψηφιστει... Οποτε, rascal_gd Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλο.. Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... Γενικως παντα ετσι ειναι η συμπεριφορα της Myrtle. Παντα μιλαει πολυ.. Καημενη myrtle σε φαγανε.. Για μενα υποπτος ειναι οποιος δεν μιλαει πολυ ή.. μιλαει παρα πολυ. Μεχρι στιγμης δεν φαινεται κατι επιληψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κλεοπάτρα δε ξερω γιατι απλα δεν εχει ξαναψηφιστει οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:23 Η Drama Prinzessin: #30 08-09-10 17:23 πολύ ησυχία.. άσχετο..ποιος θα γράψει την ιστορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Ο fockos έγραψε: #31 08-09-10 17:28 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : elenaki_arnea08 z0itCa fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 1 myrtle 1 elenaki_arnea08 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 2 wild_boy 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:25 Η Eileen έγραψε: #32 08-09-10 18:25 Καλησπέρα παιδιά! Συγνώμη που δεν μπήκα νωρίτερα, αλλά αν είχατε παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες δεν μπήκα καθόλου. Έχω πολύ διάβασμα τελειώνουμε και τα πρώτα μαθήματα και αρχίζουν τα διαγωνίσματα!!! Αρκετά όμως με το προσωπικό μου δράμα.... Πρώτος γύρος και ως συνήθως είναι δύσκολο να βγει κάποιο αποτέλεσμα, οπότε για τις ψήφους μας δεν πρέπει να κρατηθεί κακία από κανέναν! Διάβασα όλα τα ποστ και η Myrtle μου φάνηκε κάπως να σας πω την αλήθεια μου. Απλά μέσα από τα ποστ της νιώθω ότι πασχίζει πολύ να ρίξει ευθύνες σε άλλον. Η ψήφος μου λοιπόν πηγαίνει στην Myrtle Φυσικά, το ενδεχόμενο να αλλάξω ψήφο πριν τις 20.00 εννοείται ότι παίζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:30 Η love_angel: #33 08-09-10 18:30 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : elenaki_arnea08 z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 2 myrtle 2 wild_boy 1 elenaki_arnea08 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε ps: στο παλέρμο #28, δε θα χει ιστοριούλες, ετσι για να θυμηθούμε τα παλιά και επειδη υπήρξαν κάποιες ενστάνσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:39 Η Drama Prinzessin: #34 08-09-10 18:39 αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:46 Η love_angel: #35 08-09-10 18:46 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:04 Η athene έγραψε: #36 08-09-10 19:04 Ψηφίζω Κλεοπάτρα..Ήσουν η τελευταία που άλλαξες γνώμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:26 Η Eileen έγραψε: #37 08-09-10 19:26 Το ότι αλλάζει κάποιος γνώμη δεν είναι απαραίτητα κακό athene... Άλλωστε όπως είπα και εγώ στο ποστ μου, αν αντιληφθώ κάτι εννοείται ότι δεν θα διστάσω να αλλάξω την ψήφο μου. Τώρα... Η Κλεοπάτρα ναι μεν, άλλαξε γνώμη κάτω από λογικά πλαίσια ωστόσο νομίζω ότι δεν πρέπει να μας προβληματίζει ιδιαίτερα.. Θα έχω το νου μου πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Ο fockos έγραψε: #38 08-09-10 19:33 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene Κλεοπάτρα foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 2 Κλεοπάτρα 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:03 Ο fockos έγραψε: #39 08-09-10 20:03 Μytle φεύγεις μπορείς να πεις τα τελευταία σου λόγια οι δολοφόνοι να στείλουν ως και τις 12 αύριο τον δολοφονημένο το ίδιο και η νοσοκόμα... αυτόν που θα σώσει. 9/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : z0itCa: fantasmenos marialuluf: tsarachaf: elenaki_arnea08: Wild_boy: jj! CiNeFiL: athene foreverfreak: JaneWin: rascal_gd Kelly ψήφοι: απουσίες jj; αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:21 Ο rascal_gd: #40 08-09-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Να μαι κι εγω!! Μιας και θα λειπω κι εγω ολη μερα ας κοπανησω μια ψηφο... So, χωρις να εχω καποια εμπαθεια, κι επειδη το γουσταρω που εχουν ολοι απο μια ψηφο, θα ψηφισω καποιον που δεν εχει ψηφιστει... Οποτε, rascal_gd Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλο.. Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... Γενικως παντα ετσι ειναι η συμπεριφορα της Myrtle. Παντα μιλαει πολυ.. Καημενη myrtle σε φαγανε.. Για μενα υποπτος ειναι οποιος δεν μιλαει πολυ ή.. μιλαει παρα πολυ. Μεχρι στιγμης δεν φαινεται κατι επιληψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πολύ ησυχία.. άσχετο..ποιος θα γράψει την ιστορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Ο fockos έγραψε: #31 08-09-10 17:28 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : elenaki_arnea08 z0itCa fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 1 myrtle 1 elenaki_arnea08 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 2 wild_boy 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:25 Η Eileen έγραψε: #32 08-09-10 18:25 Καλησπέρα παιδιά! Συγνώμη που δεν μπήκα νωρίτερα, αλλά αν είχατε παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες δεν μπήκα καθόλου. Έχω πολύ διάβασμα τελειώνουμε και τα πρώτα μαθήματα και αρχίζουν τα διαγωνίσματα!!! Αρκετά όμως με το προσωπικό μου δράμα.... Πρώτος γύρος και ως συνήθως είναι δύσκολο να βγει κάποιο αποτέλεσμα, οπότε για τις ψήφους μας δεν πρέπει να κρατηθεί κακία από κανέναν! Διάβασα όλα τα ποστ και η Myrtle μου φάνηκε κάπως να σας πω την αλήθεια μου. Απλά μέσα από τα ποστ της νιώθω ότι πασχίζει πολύ να ρίξει ευθύνες σε άλλον. Η ψήφος μου λοιπόν πηγαίνει στην Myrtle Φυσικά, το ενδεχόμενο να αλλάξω ψήφο πριν τις 20.00 εννοείται ότι παίζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:30 Η love_angel: #33 08-09-10 18:30 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : elenaki_arnea08 z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 2 myrtle 2 wild_boy 1 elenaki_arnea08 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε ps: στο παλέρμο #28, δε θα χει ιστοριούλες, ετσι για να θυμηθούμε τα παλιά και επειδη υπήρξαν κάποιες ενστάνσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:39 Η Drama Prinzessin: #34 08-09-10 18:39 αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:46 Η love_angel: #35 08-09-10 18:46 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:04 Η athene έγραψε: #36 08-09-10 19:04 Ψηφίζω Κλεοπάτρα..Ήσουν η τελευταία που άλλαξες γνώμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:26 Η Eileen έγραψε: #37 08-09-10 19:26 Το ότι αλλάζει κάποιος γνώμη δεν είναι απαραίτητα κακό athene... Άλλωστε όπως είπα και εγώ στο ποστ μου, αν αντιληφθώ κάτι εννοείται ότι δεν θα διστάσω να αλλάξω την ψήφο μου. Τώρα... Η Κλεοπάτρα ναι μεν, άλλαξε γνώμη κάτω από λογικά πλαίσια ωστόσο νομίζω ότι δεν πρέπει να μας προβληματίζει ιδιαίτερα.. Θα έχω το νου μου πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Ο fockos έγραψε: #38 08-09-10 19:33 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene Κλεοπάτρα foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 2 Κλεοπάτρα 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:03 Ο fockos έγραψε: #39 08-09-10 20:03 Μytle φεύγεις μπορείς να πεις τα τελευταία σου λόγια οι δολοφόνοι να στείλουν ως και τις 12 αύριο τον δολοφονημένο το ίδιο και η νοσοκόμα... αυτόν που θα σώσει. 9/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : z0itCa: fantasmenos marialuluf: tsarachaf: elenaki_arnea08: Wild_boy: jj! CiNeFiL: athene foreverfreak: JaneWin: rascal_gd Kelly ψήφοι: απουσίες jj; αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:21 Ο rascal_gd: #40 08-09-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Να μαι κι εγω!! Μιας και θα λειπω κι εγω ολη μερα ας κοπανησω μια ψηφο... So, χωρις να εχω καποια εμπαθεια, κι επειδη το γουσταρω που εχουν ολοι απο μια ψηφο, θα ψηφισω καποιον που δεν εχει ψηφιστει... Οποτε, rascal_gd Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλο.. Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... Γενικως παντα ετσι ειναι η συμπεριφορα της Myrtle. Παντα μιλαει πολυ.. Καημενη myrtle σε φαγανε.. Για μενα υποπτος ειναι οποιος δεν μιλαει πολυ ή.. μιλαει παρα πολυ. Μεχρι στιγμης δεν φαινεται κατι επιληψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : elenaki_arnea08 z0itCa fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 1 myrtle 1 elenaki_arnea08 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 2 wild_boy 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:25 Η Eileen έγραψε: #32 08-09-10 18:25 Καλησπέρα παιδιά! Συγνώμη που δεν μπήκα νωρίτερα, αλλά αν είχατε παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες δεν μπήκα καθόλου. Έχω πολύ διάβασμα τελειώνουμε και τα πρώτα μαθήματα και αρχίζουν τα διαγωνίσματα!!! Αρκετά όμως με το προσωπικό μου δράμα.... Πρώτος γύρος και ως συνήθως είναι δύσκολο να βγει κάποιο αποτέλεσμα, οπότε για τις ψήφους μας δεν πρέπει να κρατηθεί κακία από κανέναν! Διάβασα όλα τα ποστ και η Myrtle μου φάνηκε κάπως να σας πω την αλήθεια μου. Απλά μέσα από τα ποστ της νιώθω ότι πασχίζει πολύ να ρίξει ευθύνες σε άλλον. Η ψήφος μου λοιπόν πηγαίνει στην Myrtle Φυσικά, το ενδεχόμενο να αλλάξω ψήφο πριν τις 20.00 εννοείται ότι παίζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:30 Η love_angel: #33 08-09-10 18:30 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : elenaki_arnea08 z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 2 myrtle 2 wild_boy 1 elenaki_arnea08 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε ps: στο παλέρμο #28, δε θα χει ιστοριούλες, ετσι για να θυμηθούμε τα παλιά και επειδη υπήρξαν κάποιες ενστάνσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:39 Η Drama Prinzessin: #34 08-09-10 18:39 αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:46 Η love_angel: #35 08-09-10 18:46 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:04 Η athene έγραψε: #36 08-09-10 19:04 Ψηφίζω Κλεοπάτρα..Ήσουν η τελευταία που άλλαξες γνώμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:26 Η Eileen έγραψε: #37 08-09-10 19:26 Το ότι αλλάζει κάποιος γνώμη δεν είναι απαραίτητα κακό athene... Άλλωστε όπως είπα και εγώ στο ποστ μου, αν αντιληφθώ κάτι εννοείται ότι δεν θα διστάσω να αλλάξω την ψήφο μου. Τώρα... Η Κλεοπάτρα ναι μεν, άλλαξε γνώμη κάτω από λογικά πλαίσια ωστόσο νομίζω ότι δεν πρέπει να μας προβληματίζει ιδιαίτερα.. Θα έχω το νου μου πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Ο fockos έγραψε: #38 08-09-10 19:33 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene Κλεοπάτρα foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 2 Κλεοπάτρα 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:03 Ο fockos έγραψε: #39 08-09-10 20:03 Μytle φεύγεις μπορείς να πεις τα τελευταία σου λόγια οι δολοφόνοι να στείλουν ως και τις 12 αύριο τον δολοφονημένο το ίδιο και η νοσοκόμα... αυτόν που θα σώσει. 9/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : z0itCa: fantasmenos marialuluf: tsarachaf: elenaki_arnea08: Wild_boy: jj! CiNeFiL: athene foreverfreak: JaneWin: rascal_gd Kelly ψήφοι: απουσίες jj; αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:21 Ο rascal_gd: #40 08-09-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Να μαι κι εγω!! Μιας και θα λειπω κι εγω ολη μερα ας κοπανησω μια ψηφο... So, χωρις να εχω καποια εμπαθεια, κι επειδη το γουσταρω που εχουν ολοι απο μια ψηφο, θα ψηφισω καποιον που δεν εχει ψηφιστει... Οποτε, rascal_gd Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλο.. Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... Γενικως παντα ετσι ειναι η συμπεριφορα της Myrtle. Παντα μιλαει πολυ.. Καημενη myrtle σε φαγανε.. Για μενα υποπτος ειναι οποιος δεν μιλαει πολυ ή.. μιλαει παρα πολυ. Μεχρι στιγμης δεν φαινεται κατι επιληψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα παιδιά! Συγνώμη που δεν μπήκα νωρίτερα, αλλά αν είχατε παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες δεν μπήκα καθόλου. Έχω πολύ διάβασμα τελειώνουμε και τα πρώτα μαθήματα και αρχίζουν τα διαγωνίσματα!!! Αρκετά όμως με το προσωπικό μου δράμα.... Πρώτος γύρος και ως συνήθως είναι δύσκολο να βγει κάποιο αποτέλεσμα, οπότε για τις ψήφους μας δεν πρέπει να κρατηθεί κακία από κανέναν! Διάβασα όλα τα ποστ και η Myrtle μου φάνηκε κάπως να σας πω την αλήθεια μου. Απλά μέσα από τα ποστ της νιώθω ότι πασχίζει πολύ να ρίξει ευθύνες σε άλλον. Η ψήφος μου λοιπόν πηγαίνει στην Myrtle Φυσικά, το ενδεχόμενο να αλλάξω ψήφο πριν τις 20.00 εννοείται ότι παίζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:30 Η love_angel: #33 08-09-10 18:30 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : elenaki_arnea08 z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 2 myrtle 2 wild_boy 1 elenaki_arnea08 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε ps: στο παλέρμο #28, δε θα χει ιστοριούλες, ετσι για να θυμηθούμε τα παλιά και επειδη υπήρξαν κάποιες ενστάνσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:39 Η Drama Prinzessin: #34 08-09-10 18:39 αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:46 Η love_angel: #35 08-09-10 18:46 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:04 Η athene έγραψε: #36 08-09-10 19:04 Ψηφίζω Κλεοπάτρα..Ήσουν η τελευταία που άλλαξες γνώμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:26 Η Eileen έγραψε: #37 08-09-10 19:26 Το ότι αλλάζει κάποιος γνώμη δεν είναι απαραίτητα κακό athene... Άλλωστε όπως είπα και εγώ στο ποστ μου, αν αντιληφθώ κάτι εννοείται ότι δεν θα διστάσω να αλλάξω την ψήφο μου. Τώρα... Η Κλεοπάτρα ναι μεν, άλλαξε γνώμη κάτω από λογικά πλαίσια ωστόσο νομίζω ότι δεν πρέπει να μας προβληματίζει ιδιαίτερα.. Θα έχω το νου μου πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Ο fockos έγραψε: #38 08-09-10 19:33 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene Κλεοπάτρα foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 2 Κλεοπάτρα 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:03 Ο fockos έγραψε: #39 08-09-10 20:03 Μytle φεύγεις μπορείς να πεις τα τελευταία σου λόγια οι δολοφόνοι να στείλουν ως και τις 12 αύριο τον δολοφονημένο το ίδιο και η νοσοκόμα... αυτόν που θα σώσει. 9/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : z0itCa: fantasmenos marialuluf: tsarachaf: elenaki_arnea08: Wild_boy: jj! CiNeFiL: athene foreverfreak: JaneWin: rascal_gd Kelly ψήφοι: απουσίες jj; αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:21 Ο rascal_gd: #40 08-09-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Να μαι κι εγω!! Μιας και θα λειπω κι εγω ολη μερα ας κοπανησω μια ψηφο... So, χωρις να εχω καποια εμπαθεια, κι επειδη το γουσταρω που εχουν ολοι απο μια ψηφο, θα ψηφισω καποιον που δεν εχει ψηφιστει... Οποτε, rascal_gd Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλο.. Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... Γενικως παντα ετσι ειναι η συμπεριφορα της Myrtle. Παντα μιλαει πολυ.. Καημενη myrtle σε φαγανε.. Για μενα υποπτος ειναι οποιος δεν μιλαει πολυ ή.. μιλαει παρα πολυ. Μεχρι στιγμης δεν φαινεται κατι επιληψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : elenaki_arnea08 z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 2 myrtle 2 wild_boy 1 elenaki_arnea08 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε ps: στο παλέρμο #28, δε θα χει ιστοριούλες, ετσι για να θυμηθούμε τα παλιά και επειδη υπήρξαν κάποιες ενστάνσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:39 Η Drama Prinzessin: #34 08-09-10 18:39 αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:46 Η love_angel: #35 08-09-10 18:46 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:04 Η athene έγραψε: #36 08-09-10 19:04 Ψηφίζω Κλεοπάτρα..Ήσουν η τελευταία που άλλαξες γνώμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:26 Η Eileen έγραψε: #37 08-09-10 19:26 Το ότι αλλάζει κάποιος γνώμη δεν είναι απαραίτητα κακό athene... Άλλωστε όπως είπα και εγώ στο ποστ μου, αν αντιληφθώ κάτι εννοείται ότι δεν θα διστάσω να αλλάξω την ψήφο μου. Τώρα... Η Κλεοπάτρα ναι μεν, άλλαξε γνώμη κάτω από λογικά πλαίσια ωστόσο νομίζω ότι δεν πρέπει να μας προβληματίζει ιδιαίτερα.. Θα έχω το νου μου πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Ο fockos έγραψε: #38 08-09-10 19:33 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene Κλεοπάτρα foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 2 Κλεοπάτρα 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:03 Ο fockos έγραψε: #39 08-09-10 20:03 Μytle φεύγεις μπορείς να πεις τα τελευταία σου λόγια οι δολοφόνοι να στείλουν ως και τις 12 αύριο τον δολοφονημένο το ίδιο και η νοσοκόμα... αυτόν που θα σώσει. 9/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : z0itCa: fantasmenos marialuluf: tsarachaf: elenaki_arnea08: Wild_boy: jj! CiNeFiL: athene foreverfreak: JaneWin: rascal_gd Kelly ψήφοι: απουσίες jj; αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:21 Ο rascal_gd: #40 08-09-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Να μαι κι εγω!! Μιας και θα λειπω κι εγω ολη μερα ας κοπανησω μια ψηφο... So, χωρις να εχω καποια εμπαθεια, κι επειδη το γουσταρω που εχουν ολοι απο μια ψηφο, θα ψηφισω καποιον που δεν εχει ψηφιστει... Οποτε, rascal_gd Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλο.. Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... Γενικως παντα ετσι ειναι η συμπεριφορα της Myrtle. Παντα μιλαει πολυ.. Καημενη myrtle σε φαγανε.. Για μενα υποπτος ειναι οποιος δεν μιλαει πολυ ή.. μιλαει παρα πολυ. Μεχρι στιγμης δεν φαινεται κατι επιληψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:46 Η love_angel: #35 08-09-10 18:46 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:04 Η athene έγραψε: #36 08-09-10 19:04 Ψηφίζω Κλεοπάτρα..Ήσουν η τελευταία που άλλαξες γνώμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:26 Η Eileen έγραψε: #37 08-09-10 19:26 Το ότι αλλάζει κάποιος γνώμη δεν είναι απαραίτητα κακό athene... Άλλωστε όπως είπα και εγώ στο ποστ μου, αν αντιληφθώ κάτι εννοείται ότι δεν θα διστάσω να αλλάξω την ψήφο μου. Τώρα... Η Κλεοπάτρα ναι μεν, άλλαξε γνώμη κάτω από λογικά πλαίσια ωστόσο νομίζω ότι δεν πρέπει να μας προβληματίζει ιδιαίτερα.. Θα έχω το νου μου πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Ο fockos έγραψε: #38 08-09-10 19:33 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene Κλεοπάτρα foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 2 Κλεοπάτρα 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:03 Ο fockos έγραψε: #39 08-09-10 20:03 Μytle φεύγεις μπορείς να πεις τα τελευταία σου λόγια οι δολοφόνοι να στείλουν ως και τις 12 αύριο τον δολοφονημένο το ίδιο και η νοσοκόμα... αυτόν που θα σώσει. 9/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : z0itCa: fantasmenos marialuluf: tsarachaf: elenaki_arnea08: Wild_boy: jj! CiNeFiL: athene foreverfreak: JaneWin: rascal_gd Kelly ψήφοι: απουσίες jj; αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:21 Ο rascal_gd: #40 08-09-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Να μαι κι εγω!! Μιας και θα λειπω κι εγω ολη μερα ας κοπανησω μια ψηφο... So, χωρις να εχω καποια εμπαθεια, κι επειδη το γουσταρω που εχουν ολοι απο μια ψηφο, θα ψηφισω καποιον που δεν εχει ψηφιστει... Οποτε, rascal_gd Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλο.. Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... Γενικως παντα ετσι ειναι η συμπεριφορα της Myrtle. Παντα μιλαει πολυ.. Καημενη myrtle σε φαγανε.. Για μενα υποπτος ειναι οποιος δεν μιλαει πολυ ή.. μιλαει παρα πολυ. Μεχρι στιγμης δεν φαινεται κατι επιληψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 Κλεοπάτρα 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:04 Η athene έγραψε: #36 08-09-10 19:04 Ψηφίζω Κλεοπάτρα..Ήσουν η τελευταία που άλλαξες γνώμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:26 Η Eileen έγραψε: #37 08-09-10 19:26 Το ότι αλλάζει κάποιος γνώμη δεν είναι απαραίτητα κακό athene... Άλλωστε όπως είπα και εγώ στο ποστ μου, αν αντιληφθώ κάτι εννοείται ότι δεν θα διστάσω να αλλάξω την ψήφο μου. Τώρα... Η Κλεοπάτρα ναι μεν, άλλαξε γνώμη κάτω από λογικά πλαίσια ωστόσο νομίζω ότι δεν πρέπει να μας προβληματίζει ιδιαίτερα.. Θα έχω το νου μου πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Ο fockos έγραψε: #38 08-09-10 19:33 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene Κλεοπάτρα foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 2 Κλεοπάτρα 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:03 Ο fockos έγραψε: #39 08-09-10 20:03 Μytle φεύγεις μπορείς να πεις τα τελευταία σου λόγια οι δολοφόνοι να στείλουν ως και τις 12 αύριο τον δολοφονημένο το ίδιο και η νοσοκόμα... αυτόν που θα σώσει. 9/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : z0itCa: fantasmenos marialuluf: tsarachaf: elenaki_arnea08: Wild_boy: jj! CiNeFiL: athene foreverfreak: JaneWin: rascal_gd Kelly ψήφοι: απουσίες jj; αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:21 Ο rascal_gd: #40 08-09-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Να μαι κι εγω!! Μιας και θα λειπω κι εγω ολη μερα ας κοπανησω μια ψηφο... So, χωρις να εχω καποια εμπαθεια, κι επειδη το γουσταρω που εχουν ολοι απο μια ψηφο, θα ψηφισω καποιον που δεν εχει ψηφιστει... Οποτε, rascal_gd Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλο.. Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... Γενικως παντα ετσι ειναι η συμπεριφορα της Myrtle. Παντα μιλαει πολυ.. Καημενη myrtle σε φαγανε.. Για μενα υποπτος ειναι οποιος δεν μιλαει πολυ ή.. μιλαει παρα πολυ. Μεχρι στιγμης δεν φαινεται κατι επιληψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ψηφίζω Κλεοπάτρα..Ήσουν η τελευταία που άλλαξες γνώμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:26 Η Eileen έγραψε: #37 08-09-10 19:26 Το ότι αλλάζει κάποιος γνώμη δεν είναι απαραίτητα κακό athene... Άλλωστε όπως είπα και εγώ στο ποστ μου, αν αντιληφθώ κάτι εννοείται ότι δεν θα διστάσω να αλλάξω την ψήφο μου. Τώρα... Η Κλεοπάτρα ναι μεν, άλλαξε γνώμη κάτω από λογικά πλαίσια ωστόσο νομίζω ότι δεν πρέπει να μας προβληματίζει ιδιαίτερα.. Θα έχω το νου μου πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Ο fockos έγραψε: #38 08-09-10 19:33 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene Κλεοπάτρα foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 2 Κλεοπάτρα 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:03 Ο fockos έγραψε: #39 08-09-10 20:03 Μytle φεύγεις μπορείς να πεις τα τελευταία σου λόγια οι δολοφόνοι να στείλουν ως και τις 12 αύριο τον δολοφονημένο το ίδιο και η νοσοκόμα... αυτόν που θα σώσει. 9/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : z0itCa: fantasmenos marialuluf: tsarachaf: elenaki_arnea08: Wild_boy: jj! CiNeFiL: athene foreverfreak: JaneWin: rascal_gd Kelly ψήφοι: απουσίες jj; αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:21 Ο rascal_gd: #40 08-09-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Να μαι κι εγω!! Μιας και θα λειπω κι εγω ολη μερα ας κοπανησω μια ψηφο... So, χωρις να εχω καποια εμπαθεια, κι επειδη το γουσταρω που εχουν ολοι απο μια ψηφο, θα ψηφισω καποιον που δεν εχει ψηφιστει... Οποτε, rascal_gd Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλο.. Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... Γενικως παντα ετσι ειναι η συμπεριφορα της Myrtle. Παντα μιλαει πολυ.. Καημενη myrtle σε φαγανε.. Για μενα υποπτος ειναι οποιος δεν μιλαει πολυ ή.. μιλαει παρα πολυ. Μεχρι στιγμης δεν φαινεται κατι επιληψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το ότι αλλάζει κάποιος γνώμη δεν είναι απαραίτητα κακό athene... Άλλωστε όπως είπα και εγώ στο ποστ μου, αν αντιληφθώ κάτι εννοείται ότι δεν θα διστάσω να αλλάξω την ψήφο μου. Τώρα... Η Κλεοπάτρα ναι μεν, άλλαξε γνώμη κάτω από λογικά πλαίσια ωστόσο νομίζω ότι δεν πρέπει να μας προβληματίζει ιδιαίτερα.. Θα έχω το νου μου πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Ο fockos έγραψε: #38 08-09-10 19:33 08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene Κλεοπάτρα foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 2 Κλεοπάτρα 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:03 Ο fockos έγραψε: #39 08-09-10 20:03 Μytle φεύγεις μπορείς να πεις τα τελευταία σου λόγια οι δολοφόνοι να στείλουν ως και τις 12 αύριο τον δολοφονημένο το ίδιο και η νοσοκόμα... αυτόν που θα σώσει. 9/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : z0itCa: fantasmenos marialuluf: tsarachaf: elenaki_arnea08: Wild_boy: jj! CiNeFiL: athene foreverfreak: JaneWin: rascal_gd Kelly ψήφοι: απουσίες jj; αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:21 Ο rascal_gd: #40 08-09-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Να μαι κι εγω!! Μιας και θα λειπω κι εγω ολη μερα ας κοπανησω μια ψηφο... So, χωρις να εχω καποια εμπαθεια, κι επειδη το γουσταρω που εχουν ολοι απο μια ψηφο, θα ψηφισω καποιον που δεν εχει ψηφιστει... Οποτε, rascal_gd Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλο.. Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... Γενικως παντα ετσι ειναι η συμπεριφορα της Myrtle. Παντα μιλαει πολυ.. Καημενη myrtle σε φαγανε.. Για μενα υποπτος ειναι οποιος δεν μιλαει πολυ ή.. μιλαει παρα πολυ. Μεχρι στιγμης δεν φαινεται κατι επιληψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
08/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : myrtle z0itCa: myrtle fantasmenos marialuluf: athene tsarachaf: rascal_gd elenaki_arnea08: kelly Wild_boy: myrtle jj! CiNeFiL: Κλεοπάτρα Myrtle: wild boy athene Κλεοπάτρα foreverfreak: wild_boy JaneWin: marialuflul rascal_gd Kelly ψήφοι: 3 myrtle 2 wild_boy 2 Κλεοπάτρα 1 athene 1 kelly 1 marialuflul 1 rascal_gd αποχωρήσεις: Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:03 Ο fockos έγραψε: #39 08-09-10 20:03 Μytle φεύγεις μπορείς να πεις τα τελευταία σου λόγια οι δολοφόνοι να στείλουν ως και τις 12 αύριο τον δολοφονημένο το ίδιο και η νοσοκόμα... αυτόν που θα σώσει. 9/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : z0itCa: fantasmenos marialuluf: tsarachaf: elenaki_arnea08: Wild_boy: jj! CiNeFiL: athene foreverfreak: JaneWin: rascal_gd Kelly ψήφοι: απουσίες jj; αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:21 Ο rascal_gd: #40 08-09-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Να μαι κι εγω!! Μιας και θα λειπω κι εγω ολη μερα ας κοπανησω μια ψηφο... So, χωρις να εχω καποια εμπαθεια, κι επειδη το γουσταρω που εχουν ολοι απο μια ψηφο, θα ψηφισω καποιον που δεν εχει ψηφιστει... Οποτε, rascal_gd Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλο.. Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... Γενικως παντα ετσι ειναι η συμπεριφορα της Myrtle. Παντα μιλαει πολυ.. Καημενη myrtle σε φαγανε.. Για μενα υποπτος ειναι οποιος δεν μιλαει πολυ ή.. μιλαει παρα πολυ. Μεχρι στιγμης δεν φαινεται κατι επιληψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μytle φεύγεις μπορείς να πεις τα τελευταία σου λόγια οι δολοφόνοι να στείλουν ως και τις 12 αύριο τον δολοφονημένο το ίδιο και η νοσοκόμα... αυτόν που θα σώσει. 9/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα : z0itCa: fantasmenos marialuluf: tsarachaf: elenaki_arnea08: Wild_boy: jj! CiNeFiL: athene foreverfreak: JaneWin: rascal_gd Kelly ψήφοι: απουσίες jj; αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) Αύριο Τετάρτη δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:21 Ο rascal_gd: #40 08-09-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Να μαι κι εγω!! Μιας και θα λειπω κι εγω ολη μερα ας κοπανησω μια ψηφο... So, χωρις να εχω καποια εμπαθεια, κι επειδη το γουσταρω που εχουν ολοι απο μια ψηφο, θα ψηφισω καποιον που δεν εχει ψηφιστει... Οποτε, rascal_gd Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλο.. Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... Γενικως παντα ετσι ειναι η συμπεριφορα της Myrtle. Παντα μιλαει πολυ.. Καημενη myrtle σε φαγανε.. Για μενα υποπτος ειναι οποιος δεν μιλαει πολυ ή.. μιλαει παρα πολυ. Μεχρι στιγμης δεν φαινεται κατι επιληψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Να μαι κι εγω!! Μιας και θα λειπω κι εγω ολη μερα ας κοπανησω μια ψηφο... So, χωρις να εχω καποια εμπαθεια, κι επειδη το γουσταρω που εχουν ολοι απο μια ψηφο, θα ψηφισω καποιον που δεν εχει ψηφιστει... Οποτε, rascal_gd Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλο.. Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: αλλάζω την ψήφο μου σε Myrtle γιατί όντως η συμπεριφορά της είναι κάπως ύποπτη...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... Γενικως παντα ετσι ειναι η συμπεριφορα της Myrtle. Παντα μιλαει πολυ.. Καημενη myrtle σε φαγανε.. Για μενα υποπτος ειναι οποιος δεν μιλαει πολυ ή.. μιλαει παρα πολυ. Μεχρι στιγμης δεν φαινεται κατι επιληψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.