Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:01 Ο Morelo έγραψε: #201 27-08-10 15:01 Εγω νομιζω οτι η Maria... ειναι 1 απτους δολοφονους! οποτε ψηφιζω την Maria... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:03 Ο fockos έγραψε: #202 27-08-10 15:03 δολοφόνοι στείλτε τον νεκρό σας μέχρι τις 12:00 αύριο το ίδιο και η νοσοκόμα 27/8/2010 Λίστα για Παλέρμο #27 φύγαν 2 αλλά ακόμα είναι πολλοί elenaki_arnea08 Bill marialuluf1 MissKit maria.. Wild_Boy misskit maria.... misskit roseberry tsarachaf tsarachaf misskit aporw misskit rewial tsarachaf mariza_93 morelo Noulou94 gianniskeeper foreverfreak rewial Hlianna aporw Eupatridis Bill aporw yozerehs Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 4 misskit 3 tharachaf 2 aporw 1 maria.. 1 bill 1 rewial αποχωρήσεις zoitca δολοφονία (άγνωστη ιδιότητα) jj mvp (αγνωστη ιδιότητα) Κleop (πολίτης) aπoυσίες 1 mariluluf1 1 mariza93 1 gianniskeeper την Δευτέρα μαθαίνετε ταυτότητα mvp. Σήμερα τίποτα για να σκάσετε. Σ.Ε. Γιώργος, janewin, fockos oi φυλακές και ο παράδεισος είναι τα ίδια με τα προηγούμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:07 Ο Chemwizard: #203 27-08-10 15:07 Αρχική Δημοσίευση από fockos: δολοφόνοι στείλτε τον νεκρό σας μέχρι τις 12:00 αύριο το ίδιο και η νοσοκόμα 27/8/2010 Λίστα για Παλέρμο #27 φύγαν 2 αλλά ακόμα είναι πολλοί elenaki_arnea08 Bill marialuluf1 MissKit maria.. Wild_Boy misskit maria.... misskit roseberry tsarachaf tsarachaf misskit aporw misskit rewial tsarachaf mariza_93 morelo Noulou94 gianniskeeper foreverfreak rewial Hlianna aporw Eupatridis Bill aporw yozerehs Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 4 misskit 3 tharachaf 2 aporw 1 maria.. 1 bill 1 rewial αποχωρήσεις zoitca δολοφονία (άγνωστη ιδιότητα) jj mvp (αγνωστη ιδιότητα) Κleop (πολίτης) aπoυσίες 1 mariluluf1 1 mariza93 1 gianniskeeper την Δευτέρα μαθαίνετε ταυτότητα mvp. Σήμερα τίποτα για να σκάσετε. Σ.Ε. Γιώργος, janewin, fockos oi φυλακές και ο παράδεισος είναι τα ίδια με τα προηγούμενα Click για ανάπτυξη... ψηφισα κι εγω,δες μεσα στο ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:11 Η Hlianna έγραψε: #204 27-08-10 15:11 Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: to be continued-ψηφίζω Hlianna(προσεξτε μηπως το παραβλεψετε κι εχω ηδη απουσια) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:16 Ο tsarachaf: #205 27-08-10 15:16 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σιμώνη καταλαβαίνω το άχγος σου μη βγεις από το παιχνίδι, αλλά πρέπει να σκεφτείτε λίγο πέρα από αυτό που βλέπετε. Για το καλό μας. Εδιτ: Φοκο η απορώ έχει δύο ψήφους όχι μία. Πέρασε κι αυτή η μέρα. Γεια σου κλεοπ Click για ανάπτυξη... Φυσικα και θες να σκεφτουμε για το καλο σας... Ετσι κι αλλιως εσεις οι δολοφονοι ειστε λιγοι σε σχεση με μας... Οποτε ειναι κακο να σας παιρνουμε χαμπαρι... Αρχική Δημοσίευση από roseberry: θα ψηφισω tsarachaf για να αναψουν τα αιματα παλι Click για ανάπτυξη... Βιαζομαι να παω για μπανακι, οποτε θα αγνοησω την συνεχιζομενη εμπαθεια σου... Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: to be continued-ψηφίζω Hlianna(προσεξτε μηπως το παραβλεψετε κι εχω ηδη απουσια) Click για ανάπτυξη... Ο Γιαννης κατι ξερει... Και δινει πολυ καλη ψηφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:18 Η maria....: #206 27-08-10 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Εγω νομιζω οτι η Maria... ειναι 1 απτους δολοφονους! οποτε ψηφιζω την Maria... Click για ανάπτυξη... Mήπως εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:20 Η Cherie έγραψε: #207 27-08-10 15:20 Κιπεράκι θεός Λοιπόν Ύποπτοι για μένα είναι η misskit, η maria... και η aporw. Bέβαια οι κοπέλες αλληλοψηφίστηκαν(ίσως για να μην καρφωθούν?) αλλά καμία δεν ψήφισε την aporw. Μπορεί επειδή ήθελαν μία από αυτές να μην "τραβήξει" τα βλέμματα Μήπως λέω και βλακείες? Roseberry και συ μου φαίνεσαι ένοχη σιγανοπαπαδιά Προς το παρόν ψηφίζω aporw και sorry Σιμώνη άμα σε πήρα στο λαιμό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:21 Ο Morelo έγραψε: #208 27-08-10 15:21 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Mήπως εσύ είσαι? Click για ανάπτυξη... ναι, ψηφισε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:24 Η aporw έγραψε: #209 27-08-10 15:24 Παλι με υποψιαζεστε.. την προηγουμενη φορα σας απεδειξα πως κακως το κανατε.. θελετε ξανα να βγαζετε πολιτες? οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:25 Η aporw έγραψε: #210 27-08-10 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: ναι, ψηφισε με Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:29 Η maria....: #211 27-08-10 15:29 Εμένα μου φαίνονται ύποπτοι η Noulou94,η misskit και λιγο ο morelo oχι και τοσο πολυ οσο τα αλλα δυο κοριτσια,αλλα μπορει να ειναι και οι τρεις.Αυτο θα το δουμε στις αποκαλυψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:34 Ο Morelo έγραψε: #212 27-08-10 15:34 εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:35 Η aporw έγραψε: #213 27-08-10 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:38 Η roseberry: #214 27-08-10 15:38 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βιαζομαι να παω για μπανακι, οποτε θα αγνοησω την συνεχιζομενη εμπαθεια σου... Click για ανάπτυξη... αντε παλι αυτη η εμπαθεια...θα το αγνοησω και εγω γιατι αμφιταλαντευομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:39 Η maria....: #215 27-08-10 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσεις πηρατε την αποφαση οτι εγω ειμαι ο δολοφονος επειδη με ψηφισαν και αλλοι.Και που ξερω εγω αν δεν ειστε δολοφονοι εσεις και με κατηγορειτε εμενα αδικα επειδη το εχετε κανονισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:41 Η aporw έγραψε: #216 27-08-10 15:41 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Αμέσως εσεις πηρατε την αποφαση οτι εγω ειμαι ο δολοφονος επειδη με ψηφισαν και αλλοι.Και που ξερω εγω αν δεν ειστε δολοφονοι εσεις και με κατηγορειτε εμενα αδικα επειδη το εχετε κανονισει.... Click για ανάπτυξη... Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:44 Η Cherie έγραψε: #217 27-08-10 15:44 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Εμένα μου φαίνονται ύποπτοι η Noulou94,η misskit και λιγο ο morelo oχι και τοσο πολυ οσο τα αλλα δυο κοριτσια,αλλα μπορει να ειναι και οι τρεις.Αυτο θα το δουμε στις αποκαλυψεις! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Εντάξει δεν σχολιάζω κάτι. Απλά είναι αρχή και λογικό είναι να πέφτουμε έξω... Τη maria... ίσως τη συμφέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η Eileen έγραψε: #218 27-08-10 15:45 ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η maria....: #219 27-08-10 15:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Click για ανάπτυξη... Και που ξερω εγω αν δεν ειναι αυτο κολπο των δολοφονων...και εχουν κανονισει να με βγαλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Η aporw έγραψε: #220 27-08-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Click για ανάπτυξη... εγω σε ακουσα Ζωουλα αλλα οπως βλεπεις πλαι εγω την πληρωνω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω νομιζω οτι η Maria... ειναι 1 απτους δολοφονους! οποτε ψηφιζω την Maria... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:03 Ο fockos έγραψε: #202 27-08-10 15:03 δολοφόνοι στείλτε τον νεκρό σας μέχρι τις 12:00 αύριο το ίδιο και η νοσοκόμα 27/8/2010 Λίστα για Παλέρμο #27 φύγαν 2 αλλά ακόμα είναι πολλοί elenaki_arnea08 Bill marialuluf1 MissKit maria.. Wild_Boy misskit maria.... misskit roseberry tsarachaf tsarachaf misskit aporw misskit rewial tsarachaf mariza_93 morelo Noulou94 gianniskeeper foreverfreak rewial Hlianna aporw Eupatridis Bill aporw yozerehs Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 4 misskit 3 tharachaf 2 aporw 1 maria.. 1 bill 1 rewial αποχωρήσεις zoitca δολοφονία (άγνωστη ιδιότητα) jj mvp (αγνωστη ιδιότητα) Κleop (πολίτης) aπoυσίες 1 mariluluf1 1 mariza93 1 gianniskeeper την Δευτέρα μαθαίνετε ταυτότητα mvp. Σήμερα τίποτα για να σκάσετε. Σ.Ε. Γιώργος, janewin, fockos oi φυλακές και ο παράδεισος είναι τα ίδια με τα προηγούμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:07 Ο Chemwizard: #203 27-08-10 15:07 Αρχική Δημοσίευση από fockos: δολοφόνοι στείλτε τον νεκρό σας μέχρι τις 12:00 αύριο το ίδιο και η νοσοκόμα 27/8/2010 Λίστα για Παλέρμο #27 φύγαν 2 αλλά ακόμα είναι πολλοί elenaki_arnea08 Bill marialuluf1 MissKit maria.. Wild_Boy misskit maria.... misskit roseberry tsarachaf tsarachaf misskit aporw misskit rewial tsarachaf mariza_93 morelo Noulou94 gianniskeeper foreverfreak rewial Hlianna aporw Eupatridis Bill aporw yozerehs Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 4 misskit 3 tharachaf 2 aporw 1 maria.. 1 bill 1 rewial αποχωρήσεις zoitca δολοφονία (άγνωστη ιδιότητα) jj mvp (αγνωστη ιδιότητα) Κleop (πολίτης) aπoυσίες 1 mariluluf1 1 mariza93 1 gianniskeeper την Δευτέρα μαθαίνετε ταυτότητα mvp. Σήμερα τίποτα για να σκάσετε. Σ.Ε. Γιώργος, janewin, fockos oi φυλακές και ο παράδεισος είναι τα ίδια με τα προηγούμενα Click για ανάπτυξη... ψηφισα κι εγω,δες μεσα στο ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:11 Η Hlianna έγραψε: #204 27-08-10 15:11 Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: to be continued-ψηφίζω Hlianna(προσεξτε μηπως το παραβλεψετε κι εχω ηδη απουσια) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:16 Ο tsarachaf: #205 27-08-10 15:16 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σιμώνη καταλαβαίνω το άχγος σου μη βγεις από το παιχνίδι, αλλά πρέπει να σκεφτείτε λίγο πέρα από αυτό που βλέπετε. Για το καλό μας. Εδιτ: Φοκο η απορώ έχει δύο ψήφους όχι μία. Πέρασε κι αυτή η μέρα. Γεια σου κλεοπ Click για ανάπτυξη... Φυσικα και θες να σκεφτουμε για το καλο σας... Ετσι κι αλλιως εσεις οι δολοφονοι ειστε λιγοι σε σχεση με μας... Οποτε ειναι κακο να σας παιρνουμε χαμπαρι... Αρχική Δημοσίευση από roseberry: θα ψηφισω tsarachaf για να αναψουν τα αιματα παλι Click για ανάπτυξη... Βιαζομαι να παω για μπανακι, οποτε θα αγνοησω την συνεχιζομενη εμπαθεια σου... Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: to be continued-ψηφίζω Hlianna(προσεξτε μηπως το παραβλεψετε κι εχω ηδη απουσια) Click για ανάπτυξη... Ο Γιαννης κατι ξερει... Και δινει πολυ καλη ψηφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:18 Η maria....: #206 27-08-10 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Εγω νομιζω οτι η Maria... ειναι 1 απτους δολοφονους! οποτε ψηφιζω την Maria... Click για ανάπτυξη... Mήπως εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:20 Η Cherie έγραψε: #207 27-08-10 15:20 Κιπεράκι θεός Λοιπόν Ύποπτοι για μένα είναι η misskit, η maria... και η aporw. Bέβαια οι κοπέλες αλληλοψηφίστηκαν(ίσως για να μην καρφωθούν?) αλλά καμία δεν ψήφισε την aporw. Μπορεί επειδή ήθελαν μία από αυτές να μην "τραβήξει" τα βλέμματα Μήπως λέω και βλακείες? Roseberry και συ μου φαίνεσαι ένοχη σιγανοπαπαδιά Προς το παρόν ψηφίζω aporw και sorry Σιμώνη άμα σε πήρα στο λαιμό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:21 Ο Morelo έγραψε: #208 27-08-10 15:21 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Mήπως εσύ είσαι? Click για ανάπτυξη... ναι, ψηφισε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:24 Η aporw έγραψε: #209 27-08-10 15:24 Παλι με υποψιαζεστε.. την προηγουμενη φορα σας απεδειξα πως κακως το κανατε.. θελετε ξανα να βγαζετε πολιτες? οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:25 Η aporw έγραψε: #210 27-08-10 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: ναι, ψηφισε με Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:29 Η maria....: #211 27-08-10 15:29 Εμένα μου φαίνονται ύποπτοι η Noulou94,η misskit και λιγο ο morelo oχι και τοσο πολυ οσο τα αλλα δυο κοριτσια,αλλα μπορει να ειναι και οι τρεις.Αυτο θα το δουμε στις αποκαλυψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:34 Ο Morelo έγραψε: #212 27-08-10 15:34 εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:35 Η aporw έγραψε: #213 27-08-10 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:38 Η roseberry: #214 27-08-10 15:38 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βιαζομαι να παω για μπανακι, οποτε θα αγνοησω την συνεχιζομενη εμπαθεια σου... Click για ανάπτυξη... αντε παλι αυτη η εμπαθεια...θα το αγνοησω και εγω γιατι αμφιταλαντευομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:39 Η maria....: #215 27-08-10 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσεις πηρατε την αποφαση οτι εγω ειμαι ο δολοφονος επειδη με ψηφισαν και αλλοι.Και που ξερω εγω αν δεν ειστε δολοφονοι εσεις και με κατηγορειτε εμενα αδικα επειδη το εχετε κανονισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:41 Η aporw έγραψε: #216 27-08-10 15:41 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Αμέσως εσεις πηρατε την αποφαση οτι εγω ειμαι ο δολοφονος επειδη με ψηφισαν και αλλοι.Και που ξερω εγω αν δεν ειστε δολοφονοι εσεις και με κατηγορειτε εμενα αδικα επειδη το εχετε κανονισει.... Click για ανάπτυξη... Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:44 Η Cherie έγραψε: #217 27-08-10 15:44 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Εμένα μου φαίνονται ύποπτοι η Noulou94,η misskit και λιγο ο morelo oχι και τοσο πολυ οσο τα αλλα δυο κοριτσια,αλλα μπορει να ειναι και οι τρεις.Αυτο θα το δουμε στις αποκαλυψεις! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Εντάξει δεν σχολιάζω κάτι. Απλά είναι αρχή και λογικό είναι να πέφτουμε έξω... Τη maria... ίσως τη συμφέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η Eileen έγραψε: #218 27-08-10 15:45 ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η maria....: #219 27-08-10 15:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Click για ανάπτυξη... Και που ξερω εγω αν δεν ειναι αυτο κολπο των δολοφονων...και εχουν κανονισει να με βγαλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Η aporw έγραψε: #220 27-08-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Click για ανάπτυξη... εγω σε ακουσα Ζωουλα αλλα οπως βλεπεις πλαι εγω την πληρωνω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δολοφόνοι στείλτε τον νεκρό σας μέχρι τις 12:00 αύριο το ίδιο και η νοσοκόμα 27/8/2010 Λίστα για Παλέρμο #27 φύγαν 2 αλλά ακόμα είναι πολλοί elenaki_arnea08 Bill marialuluf1 MissKit maria.. Wild_Boy misskit maria.... misskit roseberry tsarachaf tsarachaf misskit aporw misskit rewial tsarachaf mariza_93 morelo Noulou94 gianniskeeper foreverfreak rewial Hlianna aporw Eupatridis Bill aporw yozerehs Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 4 misskit 3 tharachaf 2 aporw 1 maria.. 1 bill 1 rewial αποχωρήσεις zoitca δολοφονία (άγνωστη ιδιότητα) jj mvp (αγνωστη ιδιότητα) Κleop (πολίτης) aπoυσίες 1 mariluluf1 1 mariza93 1 gianniskeeper την Δευτέρα μαθαίνετε ταυτότητα mvp. Σήμερα τίποτα για να σκάσετε. Σ.Ε. Γιώργος, janewin, fockos oi φυλακές και ο παράδεισος είναι τα ίδια με τα προηγούμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:07 Ο Chemwizard: #203 27-08-10 15:07 Αρχική Δημοσίευση από fockos: δολοφόνοι στείλτε τον νεκρό σας μέχρι τις 12:00 αύριο το ίδιο και η νοσοκόμα 27/8/2010 Λίστα για Παλέρμο #27 φύγαν 2 αλλά ακόμα είναι πολλοί elenaki_arnea08 Bill marialuluf1 MissKit maria.. Wild_Boy misskit maria.... misskit roseberry tsarachaf tsarachaf misskit aporw misskit rewial tsarachaf mariza_93 morelo Noulou94 gianniskeeper foreverfreak rewial Hlianna aporw Eupatridis Bill aporw yozerehs Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 4 misskit 3 tharachaf 2 aporw 1 maria.. 1 bill 1 rewial αποχωρήσεις zoitca δολοφονία (άγνωστη ιδιότητα) jj mvp (αγνωστη ιδιότητα) Κleop (πολίτης) aπoυσίες 1 mariluluf1 1 mariza93 1 gianniskeeper την Δευτέρα μαθαίνετε ταυτότητα mvp. Σήμερα τίποτα για να σκάσετε. Σ.Ε. Γιώργος, janewin, fockos oi φυλακές και ο παράδεισος είναι τα ίδια με τα προηγούμενα Click για ανάπτυξη... ψηφισα κι εγω,δες μεσα στο ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:11 Η Hlianna έγραψε: #204 27-08-10 15:11 Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: to be continued-ψηφίζω Hlianna(προσεξτε μηπως το παραβλεψετε κι εχω ηδη απουσια) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:16 Ο tsarachaf: #205 27-08-10 15:16 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σιμώνη καταλαβαίνω το άχγος σου μη βγεις από το παιχνίδι, αλλά πρέπει να σκεφτείτε λίγο πέρα από αυτό που βλέπετε. Για το καλό μας. Εδιτ: Φοκο η απορώ έχει δύο ψήφους όχι μία. Πέρασε κι αυτή η μέρα. Γεια σου κλεοπ Click για ανάπτυξη... Φυσικα και θες να σκεφτουμε για το καλο σας... Ετσι κι αλλιως εσεις οι δολοφονοι ειστε λιγοι σε σχεση με μας... Οποτε ειναι κακο να σας παιρνουμε χαμπαρι... Αρχική Δημοσίευση από roseberry: θα ψηφισω tsarachaf για να αναψουν τα αιματα παλι Click για ανάπτυξη... Βιαζομαι να παω για μπανακι, οποτε θα αγνοησω την συνεχιζομενη εμπαθεια σου... Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: to be continued-ψηφίζω Hlianna(προσεξτε μηπως το παραβλεψετε κι εχω ηδη απουσια) Click για ανάπτυξη... Ο Γιαννης κατι ξερει... Και δινει πολυ καλη ψηφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:18 Η maria....: #206 27-08-10 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Εγω νομιζω οτι η Maria... ειναι 1 απτους δολοφονους! οποτε ψηφιζω την Maria... Click για ανάπτυξη... Mήπως εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:20 Η Cherie έγραψε: #207 27-08-10 15:20 Κιπεράκι θεός Λοιπόν Ύποπτοι για μένα είναι η misskit, η maria... και η aporw. Bέβαια οι κοπέλες αλληλοψηφίστηκαν(ίσως για να μην καρφωθούν?) αλλά καμία δεν ψήφισε την aporw. Μπορεί επειδή ήθελαν μία από αυτές να μην "τραβήξει" τα βλέμματα Μήπως λέω και βλακείες? Roseberry και συ μου φαίνεσαι ένοχη σιγανοπαπαδιά Προς το παρόν ψηφίζω aporw και sorry Σιμώνη άμα σε πήρα στο λαιμό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:21 Ο Morelo έγραψε: #208 27-08-10 15:21 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Mήπως εσύ είσαι? Click για ανάπτυξη... ναι, ψηφισε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:24 Η aporw έγραψε: #209 27-08-10 15:24 Παλι με υποψιαζεστε.. την προηγουμενη φορα σας απεδειξα πως κακως το κανατε.. θελετε ξανα να βγαζετε πολιτες? οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:25 Η aporw έγραψε: #210 27-08-10 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: ναι, ψηφισε με Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:29 Η maria....: #211 27-08-10 15:29 Εμένα μου φαίνονται ύποπτοι η Noulou94,η misskit και λιγο ο morelo oχι και τοσο πολυ οσο τα αλλα δυο κοριτσια,αλλα μπορει να ειναι και οι τρεις.Αυτο θα το δουμε στις αποκαλυψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:34 Ο Morelo έγραψε: #212 27-08-10 15:34 εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:35 Η aporw έγραψε: #213 27-08-10 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:38 Η roseberry: #214 27-08-10 15:38 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βιαζομαι να παω για μπανακι, οποτε θα αγνοησω την συνεχιζομενη εμπαθεια σου... Click για ανάπτυξη... αντε παλι αυτη η εμπαθεια...θα το αγνοησω και εγω γιατι αμφιταλαντευομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:39 Η maria....: #215 27-08-10 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσεις πηρατε την αποφαση οτι εγω ειμαι ο δολοφονος επειδη με ψηφισαν και αλλοι.Και που ξερω εγω αν δεν ειστε δολοφονοι εσεις και με κατηγορειτε εμενα αδικα επειδη το εχετε κανονισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:41 Η aporw έγραψε: #216 27-08-10 15:41 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Αμέσως εσεις πηρατε την αποφαση οτι εγω ειμαι ο δολοφονος επειδη με ψηφισαν και αλλοι.Και που ξερω εγω αν δεν ειστε δολοφονοι εσεις και με κατηγορειτε εμενα αδικα επειδη το εχετε κανονισει.... Click για ανάπτυξη... Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:44 Η Cherie έγραψε: #217 27-08-10 15:44 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Εμένα μου φαίνονται ύποπτοι η Noulou94,η misskit και λιγο ο morelo oχι και τοσο πολυ οσο τα αλλα δυο κοριτσια,αλλα μπορει να ειναι και οι τρεις.Αυτο θα το δουμε στις αποκαλυψεις! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Εντάξει δεν σχολιάζω κάτι. Απλά είναι αρχή και λογικό είναι να πέφτουμε έξω... Τη maria... ίσως τη συμφέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η Eileen έγραψε: #218 27-08-10 15:45 ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η maria....: #219 27-08-10 15:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Click για ανάπτυξη... Και που ξερω εγω αν δεν ειναι αυτο κολπο των δολοφονων...και εχουν κανονισει να με βγαλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Η aporw έγραψε: #220 27-08-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Click για ανάπτυξη... εγω σε ακουσα Ζωουλα αλλα οπως βλεπεις πλαι εγω την πληρωνω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fockos: δολοφόνοι στείλτε τον νεκρό σας μέχρι τις 12:00 αύριο το ίδιο και η νοσοκόμα 27/8/2010 Λίστα για Παλέρμο #27 φύγαν 2 αλλά ακόμα είναι πολλοί elenaki_arnea08 Bill marialuluf1 MissKit maria.. Wild_Boy misskit maria.... misskit roseberry tsarachaf tsarachaf misskit aporw misskit rewial tsarachaf mariza_93 morelo Noulou94 gianniskeeper foreverfreak rewial Hlianna aporw Eupatridis Bill aporw yozerehs Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 4 misskit 3 tharachaf 2 aporw 1 maria.. 1 bill 1 rewial αποχωρήσεις zoitca δολοφονία (άγνωστη ιδιότητα) jj mvp (αγνωστη ιδιότητα) Κleop (πολίτης) aπoυσίες 1 mariluluf1 1 mariza93 1 gianniskeeper την Δευτέρα μαθαίνετε ταυτότητα mvp. Σήμερα τίποτα για να σκάσετε. Σ.Ε. Γιώργος, janewin, fockos oi φυλακές και ο παράδεισος είναι τα ίδια με τα προηγούμενα Click για ανάπτυξη... ψηφισα κι εγω,δες μεσα στο ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:11 Η Hlianna έγραψε: #204 27-08-10 15:11 Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: to be continued-ψηφίζω Hlianna(προσεξτε μηπως το παραβλεψετε κι εχω ηδη απουσια) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:16 Ο tsarachaf: #205 27-08-10 15:16 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σιμώνη καταλαβαίνω το άχγος σου μη βγεις από το παιχνίδι, αλλά πρέπει να σκεφτείτε λίγο πέρα από αυτό που βλέπετε. Για το καλό μας. Εδιτ: Φοκο η απορώ έχει δύο ψήφους όχι μία. Πέρασε κι αυτή η μέρα. Γεια σου κλεοπ Click για ανάπτυξη... Φυσικα και θες να σκεφτουμε για το καλο σας... Ετσι κι αλλιως εσεις οι δολοφονοι ειστε λιγοι σε σχεση με μας... Οποτε ειναι κακο να σας παιρνουμε χαμπαρι... Αρχική Δημοσίευση από roseberry: θα ψηφισω tsarachaf για να αναψουν τα αιματα παλι Click για ανάπτυξη... Βιαζομαι να παω για μπανακι, οποτε θα αγνοησω την συνεχιζομενη εμπαθεια σου... Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: to be continued-ψηφίζω Hlianna(προσεξτε μηπως το παραβλεψετε κι εχω ηδη απουσια) Click για ανάπτυξη... Ο Γιαννης κατι ξερει... Και δινει πολυ καλη ψηφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:18 Η maria....: #206 27-08-10 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Εγω νομιζω οτι η Maria... ειναι 1 απτους δολοφονους! οποτε ψηφιζω την Maria... Click για ανάπτυξη... Mήπως εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:20 Η Cherie έγραψε: #207 27-08-10 15:20 Κιπεράκι θεός Λοιπόν Ύποπτοι για μένα είναι η misskit, η maria... και η aporw. Bέβαια οι κοπέλες αλληλοψηφίστηκαν(ίσως για να μην καρφωθούν?) αλλά καμία δεν ψήφισε την aporw. Μπορεί επειδή ήθελαν μία από αυτές να μην "τραβήξει" τα βλέμματα Μήπως λέω και βλακείες? Roseberry και συ μου φαίνεσαι ένοχη σιγανοπαπαδιά Προς το παρόν ψηφίζω aporw και sorry Σιμώνη άμα σε πήρα στο λαιμό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:21 Ο Morelo έγραψε: #208 27-08-10 15:21 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Mήπως εσύ είσαι? Click για ανάπτυξη... ναι, ψηφισε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:24 Η aporw έγραψε: #209 27-08-10 15:24 Παλι με υποψιαζεστε.. την προηγουμενη φορα σας απεδειξα πως κακως το κανατε.. θελετε ξανα να βγαζετε πολιτες? οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:25 Η aporw έγραψε: #210 27-08-10 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: ναι, ψηφισε με Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:29 Η maria....: #211 27-08-10 15:29 Εμένα μου φαίνονται ύποπτοι η Noulou94,η misskit και λιγο ο morelo oχι και τοσο πολυ οσο τα αλλα δυο κοριτσια,αλλα μπορει να ειναι και οι τρεις.Αυτο θα το δουμε στις αποκαλυψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:34 Ο Morelo έγραψε: #212 27-08-10 15:34 εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:35 Η aporw έγραψε: #213 27-08-10 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:38 Η roseberry: #214 27-08-10 15:38 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βιαζομαι να παω για μπανακι, οποτε θα αγνοησω την συνεχιζομενη εμπαθεια σου... Click για ανάπτυξη... αντε παλι αυτη η εμπαθεια...θα το αγνοησω και εγω γιατι αμφιταλαντευομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:39 Η maria....: #215 27-08-10 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσεις πηρατε την αποφαση οτι εγω ειμαι ο δολοφονος επειδη με ψηφισαν και αλλοι.Και που ξερω εγω αν δεν ειστε δολοφονοι εσεις και με κατηγορειτε εμενα αδικα επειδη το εχετε κανονισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:41 Η aporw έγραψε: #216 27-08-10 15:41 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Αμέσως εσεις πηρατε την αποφαση οτι εγω ειμαι ο δολοφονος επειδη με ψηφισαν και αλλοι.Και που ξερω εγω αν δεν ειστε δολοφονοι εσεις και με κατηγορειτε εμενα αδικα επειδη το εχετε κανονισει.... Click για ανάπτυξη... Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:44 Η Cherie έγραψε: #217 27-08-10 15:44 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Εμένα μου φαίνονται ύποπτοι η Noulou94,η misskit και λιγο ο morelo oχι και τοσο πολυ οσο τα αλλα δυο κοριτσια,αλλα μπορει να ειναι και οι τρεις.Αυτο θα το δουμε στις αποκαλυψεις! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Εντάξει δεν σχολιάζω κάτι. Απλά είναι αρχή και λογικό είναι να πέφτουμε έξω... Τη maria... ίσως τη συμφέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η Eileen έγραψε: #218 27-08-10 15:45 ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η maria....: #219 27-08-10 15:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Click για ανάπτυξη... Και που ξερω εγω αν δεν ειναι αυτο κολπο των δολοφονων...και εχουν κανονισει να με βγαλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Η aporw έγραψε: #220 27-08-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Click για ανάπτυξη... εγω σε ακουσα Ζωουλα αλλα οπως βλεπεις πλαι εγω την πληρωνω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: to be continued-ψηφίζω Hlianna(προσεξτε μηπως το παραβλεψετε κι εχω ηδη απουσια) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:16 Ο tsarachaf: #205 27-08-10 15:16 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σιμώνη καταλαβαίνω το άχγος σου μη βγεις από το παιχνίδι, αλλά πρέπει να σκεφτείτε λίγο πέρα από αυτό που βλέπετε. Για το καλό μας. Εδιτ: Φοκο η απορώ έχει δύο ψήφους όχι μία. Πέρασε κι αυτή η μέρα. Γεια σου κλεοπ Click για ανάπτυξη... Φυσικα και θες να σκεφτουμε για το καλο σας... Ετσι κι αλλιως εσεις οι δολοφονοι ειστε λιγοι σε σχεση με μας... Οποτε ειναι κακο να σας παιρνουμε χαμπαρι... Αρχική Δημοσίευση από roseberry: θα ψηφισω tsarachaf για να αναψουν τα αιματα παλι Click για ανάπτυξη... Βιαζομαι να παω για μπανακι, οποτε θα αγνοησω την συνεχιζομενη εμπαθεια σου... Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: to be continued-ψηφίζω Hlianna(προσεξτε μηπως το παραβλεψετε κι εχω ηδη απουσια) Click για ανάπτυξη... Ο Γιαννης κατι ξερει... Και δινει πολυ καλη ψηφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:18 Η maria....: #206 27-08-10 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Εγω νομιζω οτι η Maria... ειναι 1 απτους δολοφονους! οποτε ψηφιζω την Maria... Click για ανάπτυξη... Mήπως εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:20 Η Cherie έγραψε: #207 27-08-10 15:20 Κιπεράκι θεός Λοιπόν Ύποπτοι για μένα είναι η misskit, η maria... και η aporw. Bέβαια οι κοπέλες αλληλοψηφίστηκαν(ίσως για να μην καρφωθούν?) αλλά καμία δεν ψήφισε την aporw. Μπορεί επειδή ήθελαν μία από αυτές να μην "τραβήξει" τα βλέμματα Μήπως λέω και βλακείες? Roseberry και συ μου φαίνεσαι ένοχη σιγανοπαπαδιά Προς το παρόν ψηφίζω aporw και sorry Σιμώνη άμα σε πήρα στο λαιμό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:21 Ο Morelo έγραψε: #208 27-08-10 15:21 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Mήπως εσύ είσαι? Click για ανάπτυξη... ναι, ψηφισε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:24 Η aporw έγραψε: #209 27-08-10 15:24 Παλι με υποψιαζεστε.. την προηγουμενη φορα σας απεδειξα πως κακως το κανατε.. θελετε ξανα να βγαζετε πολιτες? οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:25 Η aporw έγραψε: #210 27-08-10 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: ναι, ψηφισε με Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:29 Η maria....: #211 27-08-10 15:29 Εμένα μου φαίνονται ύποπτοι η Noulou94,η misskit και λιγο ο morelo oχι και τοσο πολυ οσο τα αλλα δυο κοριτσια,αλλα μπορει να ειναι και οι τρεις.Αυτο θα το δουμε στις αποκαλυψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:34 Ο Morelo έγραψε: #212 27-08-10 15:34 εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:35 Η aporw έγραψε: #213 27-08-10 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:38 Η roseberry: #214 27-08-10 15:38 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βιαζομαι να παω για μπανακι, οποτε θα αγνοησω την συνεχιζομενη εμπαθεια σου... Click για ανάπτυξη... αντε παλι αυτη η εμπαθεια...θα το αγνοησω και εγω γιατι αμφιταλαντευομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:39 Η maria....: #215 27-08-10 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσεις πηρατε την αποφαση οτι εγω ειμαι ο δολοφονος επειδη με ψηφισαν και αλλοι.Και που ξερω εγω αν δεν ειστε δολοφονοι εσεις και με κατηγορειτε εμενα αδικα επειδη το εχετε κανονισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:41 Η aporw έγραψε: #216 27-08-10 15:41 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Αμέσως εσεις πηρατε την αποφαση οτι εγω ειμαι ο δολοφονος επειδη με ψηφισαν και αλλοι.Και που ξερω εγω αν δεν ειστε δολοφονοι εσεις και με κατηγορειτε εμενα αδικα επειδη το εχετε κανονισει.... Click για ανάπτυξη... Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:44 Η Cherie έγραψε: #217 27-08-10 15:44 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Εμένα μου φαίνονται ύποπτοι η Noulou94,η misskit και λιγο ο morelo oχι και τοσο πολυ οσο τα αλλα δυο κοριτσια,αλλα μπορει να ειναι και οι τρεις.Αυτο θα το δουμε στις αποκαλυψεις! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Εντάξει δεν σχολιάζω κάτι. Απλά είναι αρχή και λογικό είναι να πέφτουμε έξω... Τη maria... ίσως τη συμφέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η Eileen έγραψε: #218 27-08-10 15:45 ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η maria....: #219 27-08-10 15:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Click για ανάπτυξη... Και που ξερω εγω αν δεν ειναι αυτο κολπο των δολοφονων...και εχουν κανονισει να με βγαλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Η aporw έγραψε: #220 27-08-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Click για ανάπτυξη... εγω σε ακουσα Ζωουλα αλλα οπως βλεπεις πλαι εγω την πληρωνω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σιμώνη καταλαβαίνω το άχγος σου μη βγεις από το παιχνίδι, αλλά πρέπει να σκεφτείτε λίγο πέρα από αυτό που βλέπετε. Για το καλό μας. Εδιτ: Φοκο η απορώ έχει δύο ψήφους όχι μία. Πέρασε κι αυτή η μέρα. Γεια σου κλεοπ Click για ανάπτυξη... Φυσικα και θες να σκεφτουμε για το καλο σας... Ετσι κι αλλιως εσεις οι δολοφονοι ειστε λιγοι σε σχεση με μας... Οποτε ειναι κακο να σας παιρνουμε χαμπαρι... Αρχική Δημοσίευση από roseberry: θα ψηφισω tsarachaf για να αναψουν τα αιματα παλι Click για ανάπτυξη... Βιαζομαι να παω για μπανακι, οποτε θα αγνοησω την συνεχιζομενη εμπαθεια σου... Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: to be continued-ψηφίζω Hlianna(προσεξτε μηπως το παραβλεψετε κι εχω ηδη απουσια) Click για ανάπτυξη... Ο Γιαννης κατι ξερει... Και δινει πολυ καλη ψηφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:18 Η maria....: #206 27-08-10 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Εγω νομιζω οτι η Maria... ειναι 1 απτους δολοφονους! οποτε ψηφιζω την Maria... Click για ανάπτυξη... Mήπως εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:20 Η Cherie έγραψε: #207 27-08-10 15:20 Κιπεράκι θεός Λοιπόν Ύποπτοι για μένα είναι η misskit, η maria... και η aporw. Bέβαια οι κοπέλες αλληλοψηφίστηκαν(ίσως για να μην καρφωθούν?) αλλά καμία δεν ψήφισε την aporw. Μπορεί επειδή ήθελαν μία από αυτές να μην "τραβήξει" τα βλέμματα Μήπως λέω και βλακείες? Roseberry και συ μου φαίνεσαι ένοχη σιγανοπαπαδιά Προς το παρόν ψηφίζω aporw και sorry Σιμώνη άμα σε πήρα στο λαιμό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:21 Ο Morelo έγραψε: #208 27-08-10 15:21 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Mήπως εσύ είσαι? Click για ανάπτυξη... ναι, ψηφισε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:24 Η aporw έγραψε: #209 27-08-10 15:24 Παλι με υποψιαζεστε.. την προηγουμενη φορα σας απεδειξα πως κακως το κανατε.. θελετε ξανα να βγαζετε πολιτες? οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:25 Η aporw έγραψε: #210 27-08-10 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: ναι, ψηφισε με Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:29 Η maria....: #211 27-08-10 15:29 Εμένα μου φαίνονται ύποπτοι η Noulou94,η misskit και λιγο ο morelo oχι και τοσο πολυ οσο τα αλλα δυο κοριτσια,αλλα μπορει να ειναι και οι τρεις.Αυτο θα το δουμε στις αποκαλυψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:34 Ο Morelo έγραψε: #212 27-08-10 15:34 εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:35 Η aporw έγραψε: #213 27-08-10 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:38 Η roseberry: #214 27-08-10 15:38 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βιαζομαι να παω για μπανακι, οποτε θα αγνοησω την συνεχιζομενη εμπαθεια σου... Click για ανάπτυξη... αντε παλι αυτη η εμπαθεια...θα το αγνοησω και εγω γιατι αμφιταλαντευομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:39 Η maria....: #215 27-08-10 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσεις πηρατε την αποφαση οτι εγω ειμαι ο δολοφονος επειδη με ψηφισαν και αλλοι.Και που ξερω εγω αν δεν ειστε δολοφονοι εσεις και με κατηγορειτε εμενα αδικα επειδη το εχετε κανονισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:41 Η aporw έγραψε: #216 27-08-10 15:41 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Αμέσως εσεις πηρατε την αποφαση οτι εγω ειμαι ο δολοφονος επειδη με ψηφισαν και αλλοι.Και που ξερω εγω αν δεν ειστε δολοφονοι εσεις και με κατηγορειτε εμενα αδικα επειδη το εχετε κανονισει.... Click για ανάπτυξη... Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:44 Η Cherie έγραψε: #217 27-08-10 15:44 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Εμένα μου φαίνονται ύποπτοι η Noulou94,η misskit και λιγο ο morelo oχι και τοσο πολυ οσο τα αλλα δυο κοριτσια,αλλα μπορει να ειναι και οι τρεις.Αυτο θα το δουμε στις αποκαλυψεις! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Εντάξει δεν σχολιάζω κάτι. Απλά είναι αρχή και λογικό είναι να πέφτουμε έξω... Τη maria... ίσως τη συμφέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η Eileen έγραψε: #218 27-08-10 15:45 ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η maria....: #219 27-08-10 15:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Click για ανάπτυξη... Και που ξερω εγω αν δεν ειναι αυτο κολπο των δολοφονων...και εχουν κανονισει να με βγαλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Η aporw έγραψε: #220 27-08-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Click για ανάπτυξη... εγω σε ακουσα Ζωουλα αλλα οπως βλεπεις πλαι εγω την πληρωνω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Εγω νομιζω οτι η Maria... ειναι 1 απτους δολοφονους! οποτε ψηφιζω την Maria... Click για ανάπτυξη... Mήπως εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:20 Η Cherie έγραψε: #207 27-08-10 15:20 Κιπεράκι θεός Λοιπόν Ύποπτοι για μένα είναι η misskit, η maria... και η aporw. Bέβαια οι κοπέλες αλληλοψηφίστηκαν(ίσως για να μην καρφωθούν?) αλλά καμία δεν ψήφισε την aporw. Μπορεί επειδή ήθελαν μία από αυτές να μην "τραβήξει" τα βλέμματα Μήπως λέω και βλακείες? Roseberry και συ μου φαίνεσαι ένοχη σιγανοπαπαδιά Προς το παρόν ψηφίζω aporw και sorry Σιμώνη άμα σε πήρα στο λαιμό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:21 Ο Morelo έγραψε: #208 27-08-10 15:21 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Mήπως εσύ είσαι? Click για ανάπτυξη... ναι, ψηφισε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:24 Η aporw έγραψε: #209 27-08-10 15:24 Παλι με υποψιαζεστε.. την προηγουμενη φορα σας απεδειξα πως κακως το κανατε.. θελετε ξανα να βγαζετε πολιτες? οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:25 Η aporw έγραψε: #210 27-08-10 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: ναι, ψηφισε με Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:29 Η maria....: #211 27-08-10 15:29 Εμένα μου φαίνονται ύποπτοι η Noulou94,η misskit και λιγο ο morelo oχι και τοσο πολυ οσο τα αλλα δυο κοριτσια,αλλα μπορει να ειναι και οι τρεις.Αυτο θα το δουμε στις αποκαλυψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:34 Ο Morelo έγραψε: #212 27-08-10 15:34 εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:35 Η aporw έγραψε: #213 27-08-10 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:38 Η roseberry: #214 27-08-10 15:38 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βιαζομαι να παω για μπανακι, οποτε θα αγνοησω την συνεχιζομενη εμπαθεια σου... Click για ανάπτυξη... αντε παλι αυτη η εμπαθεια...θα το αγνοησω και εγω γιατι αμφιταλαντευομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:39 Η maria....: #215 27-08-10 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσεις πηρατε την αποφαση οτι εγω ειμαι ο δολοφονος επειδη με ψηφισαν και αλλοι.Και που ξερω εγω αν δεν ειστε δολοφονοι εσεις και με κατηγορειτε εμενα αδικα επειδη το εχετε κανονισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:41 Η aporw έγραψε: #216 27-08-10 15:41 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Αμέσως εσεις πηρατε την αποφαση οτι εγω ειμαι ο δολοφονος επειδη με ψηφισαν και αλλοι.Και που ξερω εγω αν δεν ειστε δολοφονοι εσεις και με κατηγορειτε εμενα αδικα επειδη το εχετε κανονισει.... Click για ανάπτυξη... Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:44 Η Cherie έγραψε: #217 27-08-10 15:44 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Εμένα μου φαίνονται ύποπτοι η Noulou94,η misskit και λιγο ο morelo oχι και τοσο πολυ οσο τα αλλα δυο κοριτσια,αλλα μπορει να ειναι και οι τρεις.Αυτο θα το δουμε στις αποκαλυψεις! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Εντάξει δεν σχολιάζω κάτι. Απλά είναι αρχή και λογικό είναι να πέφτουμε έξω... Τη maria... ίσως τη συμφέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η Eileen έγραψε: #218 27-08-10 15:45 ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η maria....: #219 27-08-10 15:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Click για ανάπτυξη... Και που ξερω εγω αν δεν ειναι αυτο κολπο των δολοφονων...και εχουν κανονισει να με βγαλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Η aporw έγραψε: #220 27-08-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Click για ανάπτυξη... εγω σε ακουσα Ζωουλα αλλα οπως βλεπεις πλαι εγω την πληρωνω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κιπεράκι θεός Λοιπόν Ύποπτοι για μένα είναι η misskit, η maria... και η aporw. Bέβαια οι κοπέλες αλληλοψηφίστηκαν(ίσως για να μην καρφωθούν?) αλλά καμία δεν ψήφισε την aporw. Μπορεί επειδή ήθελαν μία από αυτές να μην "τραβήξει" τα βλέμματα Μήπως λέω και βλακείες? Roseberry και συ μου φαίνεσαι ένοχη σιγανοπαπαδιά Προς το παρόν ψηφίζω aporw και sorry Σιμώνη άμα σε πήρα στο λαιμό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:21 Ο Morelo έγραψε: #208 27-08-10 15:21 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Mήπως εσύ είσαι? Click για ανάπτυξη... ναι, ψηφισε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:24 Η aporw έγραψε: #209 27-08-10 15:24 Παλι με υποψιαζεστε.. την προηγουμενη φορα σας απεδειξα πως κακως το κανατε.. θελετε ξανα να βγαζετε πολιτες? οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:25 Η aporw έγραψε: #210 27-08-10 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: ναι, ψηφισε με Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:29 Η maria....: #211 27-08-10 15:29 Εμένα μου φαίνονται ύποπτοι η Noulou94,η misskit και λιγο ο morelo oχι και τοσο πολυ οσο τα αλλα δυο κοριτσια,αλλα μπορει να ειναι και οι τρεις.Αυτο θα το δουμε στις αποκαλυψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:34 Ο Morelo έγραψε: #212 27-08-10 15:34 εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:35 Η aporw έγραψε: #213 27-08-10 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:38 Η roseberry: #214 27-08-10 15:38 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βιαζομαι να παω για μπανακι, οποτε θα αγνοησω την συνεχιζομενη εμπαθεια σου... Click για ανάπτυξη... αντε παλι αυτη η εμπαθεια...θα το αγνοησω και εγω γιατι αμφιταλαντευομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:39 Η maria....: #215 27-08-10 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσεις πηρατε την αποφαση οτι εγω ειμαι ο δολοφονος επειδη με ψηφισαν και αλλοι.Και που ξερω εγω αν δεν ειστε δολοφονοι εσεις και με κατηγορειτε εμενα αδικα επειδη το εχετε κανονισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:41 Η aporw έγραψε: #216 27-08-10 15:41 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Αμέσως εσεις πηρατε την αποφαση οτι εγω ειμαι ο δολοφονος επειδη με ψηφισαν και αλλοι.Και που ξερω εγω αν δεν ειστε δολοφονοι εσεις και με κατηγορειτε εμενα αδικα επειδη το εχετε κανονισει.... Click για ανάπτυξη... Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:44 Η Cherie έγραψε: #217 27-08-10 15:44 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Εμένα μου φαίνονται ύποπτοι η Noulou94,η misskit και λιγο ο morelo oχι και τοσο πολυ οσο τα αλλα δυο κοριτσια,αλλα μπορει να ειναι και οι τρεις.Αυτο θα το δουμε στις αποκαλυψεις! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Εντάξει δεν σχολιάζω κάτι. Απλά είναι αρχή και λογικό είναι να πέφτουμε έξω... Τη maria... ίσως τη συμφέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η Eileen έγραψε: #218 27-08-10 15:45 ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η maria....: #219 27-08-10 15:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Click για ανάπτυξη... Και που ξερω εγω αν δεν ειναι αυτο κολπο των δολοφονων...και εχουν κανονισει να με βγαλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Η aporw έγραψε: #220 27-08-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Click για ανάπτυξη... εγω σε ακουσα Ζωουλα αλλα οπως βλεπεις πλαι εγω την πληρωνω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maria....: Mήπως εσύ είσαι? Click για ανάπτυξη... ναι, ψηφισε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:24 Η aporw έγραψε: #209 27-08-10 15:24 Παλι με υποψιαζεστε.. την προηγουμενη φορα σας απεδειξα πως κακως το κανατε.. θελετε ξανα να βγαζετε πολιτες? οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:25 Η aporw έγραψε: #210 27-08-10 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: ναι, ψηφισε με Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:29 Η maria....: #211 27-08-10 15:29 Εμένα μου φαίνονται ύποπτοι η Noulou94,η misskit και λιγο ο morelo oχι και τοσο πολυ οσο τα αλλα δυο κοριτσια,αλλα μπορει να ειναι και οι τρεις.Αυτο θα το δουμε στις αποκαλυψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:34 Ο Morelo έγραψε: #212 27-08-10 15:34 εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:35 Η aporw έγραψε: #213 27-08-10 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:38 Η roseberry: #214 27-08-10 15:38 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βιαζομαι να παω για μπανακι, οποτε θα αγνοησω την συνεχιζομενη εμπαθεια σου... Click για ανάπτυξη... αντε παλι αυτη η εμπαθεια...θα το αγνοησω και εγω γιατι αμφιταλαντευομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:39 Η maria....: #215 27-08-10 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσεις πηρατε την αποφαση οτι εγω ειμαι ο δολοφονος επειδη με ψηφισαν και αλλοι.Και που ξερω εγω αν δεν ειστε δολοφονοι εσεις και με κατηγορειτε εμενα αδικα επειδη το εχετε κανονισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:41 Η aporw έγραψε: #216 27-08-10 15:41 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Αμέσως εσεις πηρατε την αποφαση οτι εγω ειμαι ο δολοφονος επειδη με ψηφισαν και αλλοι.Και που ξερω εγω αν δεν ειστε δολοφονοι εσεις και με κατηγορειτε εμενα αδικα επειδη το εχετε κανονισει.... Click για ανάπτυξη... Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:44 Η Cherie έγραψε: #217 27-08-10 15:44 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Εμένα μου φαίνονται ύποπτοι η Noulou94,η misskit και λιγο ο morelo oχι και τοσο πολυ οσο τα αλλα δυο κοριτσια,αλλα μπορει να ειναι και οι τρεις.Αυτο θα το δουμε στις αποκαλυψεις! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Εντάξει δεν σχολιάζω κάτι. Απλά είναι αρχή και λογικό είναι να πέφτουμε έξω... Τη maria... ίσως τη συμφέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η Eileen έγραψε: #218 27-08-10 15:45 ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η maria....: #219 27-08-10 15:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Click για ανάπτυξη... Και που ξερω εγω αν δεν ειναι αυτο κολπο των δολοφονων...και εχουν κανονισει να με βγαλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Η aporw έγραψε: #220 27-08-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Click για ανάπτυξη... εγω σε ακουσα Ζωουλα αλλα οπως βλεπεις πλαι εγω την πληρωνω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παλι με υποψιαζεστε.. την προηγουμενη φορα σας απεδειξα πως κακως το κανατε.. θελετε ξανα να βγαζετε πολιτες? οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:25 Η aporw έγραψε: #210 27-08-10 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: ναι, ψηφισε με Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:29 Η maria....: #211 27-08-10 15:29 Εμένα μου φαίνονται ύποπτοι η Noulou94,η misskit και λιγο ο morelo oχι και τοσο πολυ οσο τα αλλα δυο κοριτσια,αλλα μπορει να ειναι και οι τρεις.Αυτο θα το δουμε στις αποκαλυψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:34 Ο Morelo έγραψε: #212 27-08-10 15:34 εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:35 Η aporw έγραψε: #213 27-08-10 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:38 Η roseberry: #214 27-08-10 15:38 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βιαζομαι να παω για μπανακι, οποτε θα αγνοησω την συνεχιζομενη εμπαθεια σου... Click για ανάπτυξη... αντε παλι αυτη η εμπαθεια...θα το αγνοησω και εγω γιατι αμφιταλαντευομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:39 Η maria....: #215 27-08-10 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσεις πηρατε την αποφαση οτι εγω ειμαι ο δολοφονος επειδη με ψηφισαν και αλλοι.Και που ξερω εγω αν δεν ειστε δολοφονοι εσεις και με κατηγορειτε εμενα αδικα επειδη το εχετε κανονισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:41 Η aporw έγραψε: #216 27-08-10 15:41 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Αμέσως εσεις πηρατε την αποφαση οτι εγω ειμαι ο δολοφονος επειδη με ψηφισαν και αλλοι.Και που ξερω εγω αν δεν ειστε δολοφονοι εσεις και με κατηγορειτε εμενα αδικα επειδη το εχετε κανονισει.... Click για ανάπτυξη... Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:44 Η Cherie έγραψε: #217 27-08-10 15:44 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Εμένα μου φαίνονται ύποπτοι η Noulou94,η misskit και λιγο ο morelo oχι και τοσο πολυ οσο τα αλλα δυο κοριτσια,αλλα μπορει να ειναι και οι τρεις.Αυτο θα το δουμε στις αποκαλυψεις! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Εντάξει δεν σχολιάζω κάτι. Απλά είναι αρχή και λογικό είναι να πέφτουμε έξω... Τη maria... ίσως τη συμφέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η Eileen έγραψε: #218 27-08-10 15:45 ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η maria....: #219 27-08-10 15:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Click για ανάπτυξη... Και που ξερω εγω αν δεν ειναι αυτο κολπο των δολοφονων...και εχουν κανονισει να με βγαλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Η aporw έγραψε: #220 27-08-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Click για ανάπτυξη... εγω σε ακουσα Ζωουλα αλλα οπως βλεπεις πλαι εγω την πληρωνω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Morelo: ναι, ψηφισε με Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:29 Η maria....: #211 27-08-10 15:29 Εμένα μου φαίνονται ύποπτοι η Noulou94,η misskit και λιγο ο morelo oχι και τοσο πολυ οσο τα αλλα δυο κοριτσια,αλλα μπορει να ειναι και οι τρεις.Αυτο θα το δουμε στις αποκαλυψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:34 Ο Morelo έγραψε: #212 27-08-10 15:34 εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:35 Η aporw έγραψε: #213 27-08-10 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:38 Η roseberry: #214 27-08-10 15:38 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βιαζομαι να παω για μπανακι, οποτε θα αγνοησω την συνεχιζομενη εμπαθεια σου... Click για ανάπτυξη... αντε παλι αυτη η εμπαθεια...θα το αγνοησω και εγω γιατι αμφιταλαντευομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:39 Η maria....: #215 27-08-10 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσεις πηρατε την αποφαση οτι εγω ειμαι ο δολοφονος επειδη με ψηφισαν και αλλοι.Και που ξερω εγω αν δεν ειστε δολοφονοι εσεις και με κατηγορειτε εμενα αδικα επειδη το εχετε κανονισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:41 Η aporw έγραψε: #216 27-08-10 15:41 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Αμέσως εσεις πηρατε την αποφαση οτι εγω ειμαι ο δολοφονος επειδη με ψηφισαν και αλλοι.Και που ξερω εγω αν δεν ειστε δολοφονοι εσεις και με κατηγορειτε εμενα αδικα επειδη το εχετε κανονισει.... Click για ανάπτυξη... Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:44 Η Cherie έγραψε: #217 27-08-10 15:44 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Εμένα μου φαίνονται ύποπτοι η Noulou94,η misskit και λιγο ο morelo oχι και τοσο πολυ οσο τα αλλα δυο κοριτσια,αλλα μπορει να ειναι και οι τρεις.Αυτο θα το δουμε στις αποκαλυψεις! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Εντάξει δεν σχολιάζω κάτι. Απλά είναι αρχή και λογικό είναι να πέφτουμε έξω... Τη maria... ίσως τη συμφέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η Eileen έγραψε: #218 27-08-10 15:45 ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η maria....: #219 27-08-10 15:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Click για ανάπτυξη... Και που ξερω εγω αν δεν ειναι αυτο κολπο των δολοφονων...και εχουν κανονισει να με βγαλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Η aporw έγραψε: #220 27-08-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Click για ανάπτυξη... εγω σε ακουσα Ζωουλα αλλα οπως βλεπεις πλαι εγω την πληρωνω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα μου φαίνονται ύποπτοι η Noulou94,η misskit και λιγο ο morelo oχι και τοσο πολυ οσο τα αλλα δυο κοριτσια,αλλα μπορει να ειναι και οι τρεις.Αυτο θα το δουμε στις αποκαλυψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:34 Ο Morelo έγραψε: #212 27-08-10 15:34 εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:35 Η aporw έγραψε: #213 27-08-10 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:38 Η roseberry: #214 27-08-10 15:38 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βιαζομαι να παω για μπανακι, οποτε θα αγνοησω την συνεχιζομενη εμπαθεια σου... Click για ανάπτυξη... αντε παλι αυτη η εμπαθεια...θα το αγνοησω και εγω γιατι αμφιταλαντευομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:39 Η maria....: #215 27-08-10 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσεις πηρατε την αποφαση οτι εγω ειμαι ο δολοφονος επειδη με ψηφισαν και αλλοι.Και που ξερω εγω αν δεν ειστε δολοφονοι εσεις και με κατηγορειτε εμενα αδικα επειδη το εχετε κανονισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:41 Η aporw έγραψε: #216 27-08-10 15:41 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Αμέσως εσεις πηρατε την αποφαση οτι εγω ειμαι ο δολοφονος επειδη με ψηφισαν και αλλοι.Και που ξερω εγω αν δεν ειστε δολοφονοι εσεις και με κατηγορειτε εμενα αδικα επειδη το εχετε κανονισει.... Click για ανάπτυξη... Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:44 Η Cherie έγραψε: #217 27-08-10 15:44 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Εμένα μου φαίνονται ύποπτοι η Noulou94,η misskit και λιγο ο morelo oχι και τοσο πολυ οσο τα αλλα δυο κοριτσια,αλλα μπορει να ειναι και οι τρεις.Αυτο θα το δουμε στις αποκαλυψεις! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Εντάξει δεν σχολιάζω κάτι. Απλά είναι αρχή και λογικό είναι να πέφτουμε έξω... Τη maria... ίσως τη συμφέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η Eileen έγραψε: #218 27-08-10 15:45 ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η maria....: #219 27-08-10 15:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Click για ανάπτυξη... Και που ξερω εγω αν δεν ειναι αυτο κολπο των δολοφονων...και εχουν κανονισει να με βγαλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Η aporw έγραψε: #220 27-08-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Click για ανάπτυξη... εγω σε ακουσα Ζωουλα αλλα οπως βλεπεις πλαι εγω την πληρωνω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:35 Η aporw έγραψε: #213 27-08-10 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:38 Η roseberry: #214 27-08-10 15:38 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βιαζομαι να παω για μπανακι, οποτε θα αγνοησω την συνεχιζομενη εμπαθεια σου... Click για ανάπτυξη... αντε παλι αυτη η εμπαθεια...θα το αγνοησω και εγω γιατι αμφιταλαντευομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:39 Η maria....: #215 27-08-10 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσεις πηρατε την αποφαση οτι εγω ειμαι ο δολοφονος επειδη με ψηφισαν και αλλοι.Και που ξερω εγω αν δεν ειστε δολοφονοι εσεις και με κατηγορειτε εμενα αδικα επειδη το εχετε κανονισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:41 Η aporw έγραψε: #216 27-08-10 15:41 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Αμέσως εσεις πηρατε την αποφαση οτι εγω ειμαι ο δολοφονος επειδη με ψηφισαν και αλλοι.Και που ξερω εγω αν δεν ειστε δολοφονοι εσεις και με κατηγορειτε εμενα αδικα επειδη το εχετε κανονισει.... Click για ανάπτυξη... Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:44 Η Cherie έγραψε: #217 27-08-10 15:44 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Εμένα μου φαίνονται ύποπτοι η Noulou94,η misskit και λιγο ο morelo oχι και τοσο πολυ οσο τα αλλα δυο κοριτσια,αλλα μπορει να ειναι και οι τρεις.Αυτο θα το δουμε στις αποκαλυψεις! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Εντάξει δεν σχολιάζω κάτι. Απλά είναι αρχή και λογικό είναι να πέφτουμε έξω... Τη maria... ίσως τη συμφέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η Eileen έγραψε: #218 27-08-10 15:45 ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η maria....: #219 27-08-10 15:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Click για ανάπτυξη... Και που ξερω εγω αν δεν ειναι αυτο κολπο των δολοφονων...και εχουν κανονισει να με βγαλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Η aporw έγραψε: #220 27-08-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Click για ανάπτυξη... εγω σε ακουσα Ζωουλα αλλα οπως βλεπεις πλαι εγω την πληρωνω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:38 Η roseberry: #214 27-08-10 15:38 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βιαζομαι να παω για μπανακι, οποτε θα αγνοησω την συνεχιζομενη εμπαθεια σου... Click για ανάπτυξη... αντε παλι αυτη η εμπαθεια...θα το αγνοησω και εγω γιατι αμφιταλαντευομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:39 Η maria....: #215 27-08-10 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσεις πηρατε την αποφαση οτι εγω ειμαι ο δολοφονος επειδη με ψηφισαν και αλλοι.Και που ξερω εγω αν δεν ειστε δολοφονοι εσεις και με κατηγορειτε εμενα αδικα επειδη το εχετε κανονισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:41 Η aporw έγραψε: #216 27-08-10 15:41 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Αμέσως εσεις πηρατε την αποφαση οτι εγω ειμαι ο δολοφονος επειδη με ψηφισαν και αλλοι.Και που ξερω εγω αν δεν ειστε δολοφονοι εσεις και με κατηγορειτε εμενα αδικα επειδη το εχετε κανονισει.... Click για ανάπτυξη... Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:44 Η Cherie έγραψε: #217 27-08-10 15:44 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Εμένα μου φαίνονται ύποπτοι η Noulou94,η misskit και λιγο ο morelo oχι και τοσο πολυ οσο τα αλλα δυο κοριτσια,αλλα μπορει να ειναι και οι τρεις.Αυτο θα το δουμε στις αποκαλυψεις! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Εντάξει δεν σχολιάζω κάτι. Απλά είναι αρχή και λογικό είναι να πέφτουμε έξω... Τη maria... ίσως τη συμφέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η Eileen έγραψε: #218 27-08-10 15:45 ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η maria....: #219 27-08-10 15:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Click για ανάπτυξη... Και που ξερω εγω αν δεν ειναι αυτο κολπο των δολοφονων...και εχουν κανονισει να με βγαλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Η aporw έγραψε: #220 27-08-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Click για ανάπτυξη... εγω σε ακουσα Ζωουλα αλλα οπως βλεπεις πλαι εγω την πληρωνω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βιαζομαι να παω για μπανακι, οποτε θα αγνοησω την συνεχιζομενη εμπαθεια σου... Click για ανάπτυξη... αντε παλι αυτη η εμπαθεια...θα το αγνοησω και εγω γιατι αμφιταλαντευομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:39 Η maria....: #215 27-08-10 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσεις πηρατε την αποφαση οτι εγω ειμαι ο δολοφονος επειδη με ψηφισαν και αλλοι.Και που ξερω εγω αν δεν ειστε δολοφονοι εσεις και με κατηγορειτε εμενα αδικα επειδη το εχετε κανονισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:41 Η aporw έγραψε: #216 27-08-10 15:41 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Αμέσως εσεις πηρατε την αποφαση οτι εγω ειμαι ο δολοφονος επειδη με ψηφισαν και αλλοι.Και που ξερω εγω αν δεν ειστε δολοφονοι εσεις και με κατηγορειτε εμενα αδικα επειδη το εχετε κανονισει.... Click για ανάπτυξη... Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:44 Η Cherie έγραψε: #217 27-08-10 15:44 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Εμένα μου φαίνονται ύποπτοι η Noulou94,η misskit και λιγο ο morelo oχι και τοσο πολυ οσο τα αλλα δυο κοριτσια,αλλα μπορει να ειναι και οι τρεις.Αυτο θα το δουμε στις αποκαλυψεις! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Εντάξει δεν σχολιάζω κάτι. Απλά είναι αρχή και λογικό είναι να πέφτουμε έξω... Τη maria... ίσως τη συμφέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η Eileen έγραψε: #218 27-08-10 15:45 ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η maria....: #219 27-08-10 15:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Click για ανάπτυξη... Και που ξερω εγω αν δεν ειναι αυτο κολπο των δολοφονων...και εχουν κανονισει να με βγαλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Η aporw έγραψε: #220 27-08-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Click για ανάπτυξη... εγω σε ακουσα Ζωουλα αλλα οπως βλεπεις πλαι εγω την πληρωνω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσεις πηρατε την αποφαση οτι εγω ειμαι ο δολοφονος επειδη με ψηφισαν και αλλοι.Και που ξερω εγω αν δεν ειστε δολοφονοι εσεις και με κατηγορειτε εμενα αδικα επειδη το εχετε κανονισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:41 Η aporw έγραψε: #216 27-08-10 15:41 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Αμέσως εσεις πηρατε την αποφαση οτι εγω ειμαι ο δολοφονος επειδη με ψηφισαν και αλλοι.Και που ξερω εγω αν δεν ειστε δολοφονοι εσεις και με κατηγορειτε εμενα αδικα επειδη το εχετε κανονισει.... Click για ανάπτυξη... Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:44 Η Cherie έγραψε: #217 27-08-10 15:44 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Εμένα μου φαίνονται ύποπτοι η Noulou94,η misskit και λιγο ο morelo oχι και τοσο πολυ οσο τα αλλα δυο κοριτσια,αλλα μπορει να ειναι και οι τρεις.Αυτο θα το δουμε στις αποκαλυψεις! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Εντάξει δεν σχολιάζω κάτι. Απλά είναι αρχή και λογικό είναι να πέφτουμε έξω... Τη maria... ίσως τη συμφέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η Eileen έγραψε: #218 27-08-10 15:45 ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η maria....: #219 27-08-10 15:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Click για ανάπτυξη... Και που ξερω εγω αν δεν ειναι αυτο κολπο των δολοφονων...και εχουν κανονισει να με βγαλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Η aporw έγραψε: #220 27-08-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Click για ανάπτυξη... εγω σε ακουσα Ζωουλα αλλα οπως βλεπεις πλαι εγω την πληρωνω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maria....: Αμέσως εσεις πηρατε την αποφαση οτι εγω ειμαι ο δολοφονος επειδη με ψηφισαν και αλλοι.Και που ξερω εγω αν δεν ειστε δολοφονοι εσεις και με κατηγορειτε εμενα αδικα επειδη το εχετε κανονισει.... Click για ανάπτυξη... Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:44 Η Cherie έγραψε: #217 27-08-10 15:44 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Εμένα μου φαίνονται ύποπτοι η Noulou94,η misskit και λιγο ο morelo oχι και τοσο πολυ οσο τα αλλα δυο κοριτσια,αλλα μπορει να ειναι και οι τρεις.Αυτο θα το δουμε στις αποκαλυψεις! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Εντάξει δεν σχολιάζω κάτι. Απλά είναι αρχή και λογικό είναι να πέφτουμε έξω... Τη maria... ίσως τη συμφέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η Eileen έγραψε: #218 27-08-10 15:45 ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η maria....: #219 27-08-10 15:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Click για ανάπτυξη... Και που ξερω εγω αν δεν ειναι αυτο κολπο των δολοφονων...και εχουν κανονισει να με βγαλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Η aporw έγραψε: #220 27-08-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Click για ανάπτυξη... εγω σε ακουσα Ζωουλα αλλα οπως βλεπεις πλαι εγω την πληρωνω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maria....: Εμένα μου φαίνονται ύποπτοι η Noulou94,η misskit και λιγο ο morelo oχι και τοσο πολυ οσο τα αλλα δυο κοριτσια,αλλα μπορει να ειναι και οι τρεις.Αυτο θα το δουμε στις αποκαλυψεις! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Morelo: εγινα υποπτος απτη στιγμη που εγραψα οτι πιστευω οτι μπορει να εισαι 1 απτους δολοφονους?? 0.0 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειναι γνωστο το κολπο αυτο απο τους δολοφονους.. ε και για μην καρφωθει πολυ κοτσαρε διπλα και αλλα 2-3 ονοματα! Click για ανάπτυξη... Εντάξει δεν σχολιάζω κάτι. Απλά είναι αρχή και λογικό είναι να πέφτουμε έξω... Τη maria... ίσως τη συμφέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η Eileen έγραψε: #218 27-08-10 15:45 ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η maria....: #219 27-08-10 15:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Click για ανάπτυξη... Και που ξερω εγω αν δεν ειναι αυτο κολπο των δολοφονων...και εχουν κανονισει να με βγαλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Η aporw έγραψε: #220 27-08-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Click για ανάπτυξη... εγω σε ακουσα Ζωουλα αλλα οπως βλεπεις πλαι εγω την πληρωνω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:45 Η maria....: #219 27-08-10 15:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Click για ανάπτυξη... Και που ξερω εγω αν δεν ειναι αυτο κολπο των δολοφονων...και εχουν κανονισει να με βγαλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Η aporw έγραψε: #220 27-08-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Click για ανάπτυξη... εγω σε ακουσα Ζωουλα αλλα οπως βλεπεις πλαι εγω την πληρωνω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από aporw: Επειδη σε ψηφιζει ο Δημητρης και''ξαφνικα'' θυμασαι οτι ειναι υποπτος! Click για ανάπτυξη... Και που ξερω εγω αν δεν ειναι αυτο κολπο των δολοφονων...και εχουν κανονισει να με βγαλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 15:47 Η aporw έγραψε: #220 27-08-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Click για ανάπτυξη... εγω σε ακουσα Ζωουλα αλλα οπως βλεπεις πλαι εγω την πληρωνω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: ΚΑΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ????? Click για ανάπτυξη... εγω σε ακουσα Ζωουλα αλλα οπως βλεπεις πλαι εγω την πληρωνω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.