JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:00 Η JaneWin έγραψε: #361 30-08-10 00:00 Ξερει η ΣουΕ τον δολοφονηθεντα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:09 Ο tsarachaf: #362 30-08-10 00:09 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ξερει η ΣουΕ τον δολοφονηθεντα??? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω... Ακομα κι αν θα λειπει η Αννα εχει αλλους 3 δολοφονους... Απλως δεν κρατιομουν να μην το πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:11 Η JaneWin έγραψε: #363 30-08-10 00:11 Ή η ΣουΕ δεν ξερει τιποτα ή απλα μερικοι δεν με θεωρουν εμενα ΣουΕ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:12 Ο yozerehs έγραψε: #364 30-08-10 00:12 Ψηφίζω marialuluf1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:21 Η MissKit έγραψε: #365 30-08-10 00:21 Τσαφ τσουφ, το παρακάνεις.. Είπαμε θέλεις να κερδίσει η ομάδα στην οποία ανήκεις αλλά είναι κουραστικό να με κατηγορείς όλη την ώρα. Το είπες 1,2,3 φτάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:32 Η mariza_93: #366 30-08-10 00:32 εγω παλι νομιζω οτι η misskit ειναι αθωα...........αντε να δουμε τι ειναι τελικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:35 Η Eileen έγραψε: #367 30-08-10 00:35 Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: εγω παλι νομιζω οτι η misskit ειναι αθωα...........αντε να δουμε τι ειναι τελικα! Click για ανάπτυξη... Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Υ.Γ: Καμιά εμπάθεια γλυκύτατη Άννα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:36 Η mariza_93: #368 30-08-10 00:36 μονο που αμα την βγαλουμε και ειναι πολιτης δεν εχει νοημα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:39 Η Cherie έγραψε: #369 30-08-10 00:39 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Υ.Γ: Καμιά εμπάθεια γλυκύτατη Άννα μου! Click για ανάπτυξη... Γι αυτό θέλω να την ψηφίσω! Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: μονο που αμα την βγαλουμε και ειναι πολιτης δεν εχει νοημα.......... Click για ανάπτυξη... Αλλά αυτό με κρατάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:44 Η Eileen έγραψε: #370 30-08-10 00:44 Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: μονο που αμα την βγαλουμε και ειναι πολιτης δεν εχει νοημα.......... Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έχει!! Δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ πια σε αυτό το Παλέρμο. Έχετε την μοίρα σας στα χέρια σας. Μπορείτε να σωθείτε και μπορείτε οι ίδιοι να καταστρέψετε τους εαυτούς σας. Η επιλογή είναι δική σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:52 Η Hlianna έγραψε: #371 30-08-10 00:52 μετα απο ενα παρα πολυ κουραστικο σκ ειμαι και παλι εδω παιδια πρεπει να προσεξουμε πολυ..το να μεινουν οι δολοφονοι και να κερδισουν δεν εχει νοημα..ειναι προκληση τοσοι πολλοι που ειναι και πρεπει να κερδισουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:54 Η mariza_93: #372 30-08-10 00:54 πφφφ αυτο που ολοι παρουσιάζονται ως πολίτες γίνεται κουραστικό....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:57 Η MissKit έγραψε: #373 30-08-10 00:57 Μαριζάκι, φυσικά και έχει νόημα! -1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 01:02 Ο tsarachaf: #374 30-08-10 01:02 Λοιπον... Αφου οντως εγινα κουραστικος(εδω ειναι το μονο πραγμα απ΄ οσα σας λεει η Αννα και ειναι αληθεια), θα σωπασω κι εγω... Θα μιλησω μονο οταν τελειωσει και θα αποδειχτει το δικιο που ειχαμε εγω και η Ζωη... (ε, ενταξει θα σπαμμαρω λιγο στο θεμα, αλλα μεχρι εκει)... Και θα τα πουμε τοτε... Μεχρι τοτε σας υπενθυμιζω για ποια 2 ατομα ειμαι βεβαιος για την ενοχη τους... Για το ενα με απολυτη βεβαιοτητα και για το αλλο να κατα 90%... Κι αυτα τα 2 βρισκονται στο ποστ με τα τελευταια λογια μου... Δεν θα τα επαναλαβω γιατι ειμαι κουραστικος οπως ανεφερε καποιος πιο πανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 02:51 Η maria....: #375 30-08-10 02:51 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Click για ανάπτυξη... Eγώ πάντως θα σε ακούσω Ζωή και θα ψηφίσω ξανά misskit.Kάτι θα ξέρεις για να μας το λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 03:44 Η Hlianna έγραψε: #376 30-08-10 03:44 tsarachaf δεν καταλαβαινω γιατι τοση εμπαθειαθορυβηθηκατε τοσο πολυ εσυ με τους αλλους 3 που εφυγες και προσπαθειτε με καθε τροπο να τους στρεψετε ολους εναντιον αθωων ανθρωπων για να κερδισετε?πολυ κριμα αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 10:40 Η elenaki92: #377 30-08-10 10:40 Οι νεκροί και οι δολοφονηθέντες δε ποστάρουν μόνο στο θέμα για νεκρούς και πεθαμένους? εχω την εντύπωση ότι στους κανόνες λέει ότι παύουν να μιλούν μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού... Τέλος των πάντων, παιδιά, όσοι θα θεωρήσουν ότι αυτα που λέτε είναι σωστά θα ακολουθήσουν και τη συμβουλή σας. Ωστόσο υπάρχουν άτομα όπως κι εγώ που μέχρι στιγμής δε βρίσκουν κάτι ενοχοποιητικό στην Αννα παραδείγματος χάρη, και τα οποία θέλουν να ψηφίσουν κάποιον άλλον. Αν όντως αυτός ο άλλος δεν είναι δολοφόνος, τότε θα δουν τί θα κάνουν στην επόμενη ψηφοφορία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:13 Ο tsarachaf: #378 30-08-10 11:13 Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #379 30-08-10 11:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Click για ανάπτυξη... με ολες ανταλλασεις πμια??? αμαν πια! δεν προλαβαινω να γυρισω το κεφαλι μου απο την αλλη και τσουπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:33 Η Cherie έγραψε: #380 30-08-10 11:33 Μiss Kit και από εμένα! Αν βγεις πολίτης... την κάτσαμε! Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξερει η ΣουΕ τον δολοφονηθεντα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:09 Ο tsarachaf: #362 30-08-10 00:09 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ξερει η ΣουΕ τον δολοφονηθεντα??? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω... Ακομα κι αν θα λειπει η Αννα εχει αλλους 3 δολοφονους... Απλως δεν κρατιομουν να μην το πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:11 Η JaneWin έγραψε: #363 30-08-10 00:11 Ή η ΣουΕ δεν ξερει τιποτα ή απλα μερικοι δεν με θεωρουν εμενα ΣουΕ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:12 Ο yozerehs έγραψε: #364 30-08-10 00:12 Ψηφίζω marialuluf1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:21 Η MissKit έγραψε: #365 30-08-10 00:21 Τσαφ τσουφ, το παρακάνεις.. Είπαμε θέλεις να κερδίσει η ομάδα στην οποία ανήκεις αλλά είναι κουραστικό να με κατηγορείς όλη την ώρα. Το είπες 1,2,3 φτάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:32 Η mariza_93: #366 30-08-10 00:32 εγω παλι νομιζω οτι η misskit ειναι αθωα...........αντε να δουμε τι ειναι τελικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:35 Η Eileen έγραψε: #367 30-08-10 00:35 Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: εγω παλι νομιζω οτι η misskit ειναι αθωα...........αντε να δουμε τι ειναι τελικα! Click για ανάπτυξη... Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Υ.Γ: Καμιά εμπάθεια γλυκύτατη Άννα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:36 Η mariza_93: #368 30-08-10 00:36 μονο που αμα την βγαλουμε και ειναι πολιτης δεν εχει νοημα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:39 Η Cherie έγραψε: #369 30-08-10 00:39 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Υ.Γ: Καμιά εμπάθεια γλυκύτατη Άννα μου! Click για ανάπτυξη... Γι αυτό θέλω να την ψηφίσω! Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: μονο που αμα την βγαλουμε και ειναι πολιτης δεν εχει νοημα.......... Click για ανάπτυξη... Αλλά αυτό με κρατάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:44 Η Eileen έγραψε: #370 30-08-10 00:44 Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: μονο που αμα την βγαλουμε και ειναι πολιτης δεν εχει νοημα.......... Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έχει!! Δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ πια σε αυτό το Παλέρμο. Έχετε την μοίρα σας στα χέρια σας. Μπορείτε να σωθείτε και μπορείτε οι ίδιοι να καταστρέψετε τους εαυτούς σας. Η επιλογή είναι δική σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:52 Η Hlianna έγραψε: #371 30-08-10 00:52 μετα απο ενα παρα πολυ κουραστικο σκ ειμαι και παλι εδω παιδια πρεπει να προσεξουμε πολυ..το να μεινουν οι δολοφονοι και να κερδισουν δεν εχει νοημα..ειναι προκληση τοσοι πολλοι που ειναι και πρεπει να κερδισουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:54 Η mariza_93: #372 30-08-10 00:54 πφφφ αυτο που ολοι παρουσιάζονται ως πολίτες γίνεται κουραστικό....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:57 Η MissKit έγραψε: #373 30-08-10 00:57 Μαριζάκι, φυσικά και έχει νόημα! -1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 01:02 Ο tsarachaf: #374 30-08-10 01:02 Λοιπον... Αφου οντως εγινα κουραστικος(εδω ειναι το μονο πραγμα απ΄ οσα σας λεει η Αννα και ειναι αληθεια), θα σωπασω κι εγω... Θα μιλησω μονο οταν τελειωσει και θα αποδειχτει το δικιο που ειχαμε εγω και η Ζωη... (ε, ενταξει θα σπαμμαρω λιγο στο θεμα, αλλα μεχρι εκει)... Και θα τα πουμε τοτε... Μεχρι τοτε σας υπενθυμιζω για ποια 2 ατομα ειμαι βεβαιος για την ενοχη τους... Για το ενα με απολυτη βεβαιοτητα και για το αλλο να κατα 90%... Κι αυτα τα 2 βρισκονται στο ποστ με τα τελευταια λογια μου... Δεν θα τα επαναλαβω γιατι ειμαι κουραστικος οπως ανεφερε καποιος πιο πανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 02:51 Η maria....: #375 30-08-10 02:51 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Click για ανάπτυξη... Eγώ πάντως θα σε ακούσω Ζωή και θα ψηφίσω ξανά misskit.Kάτι θα ξέρεις για να μας το λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 03:44 Η Hlianna έγραψε: #376 30-08-10 03:44 tsarachaf δεν καταλαβαινω γιατι τοση εμπαθειαθορυβηθηκατε τοσο πολυ εσυ με τους αλλους 3 που εφυγες και προσπαθειτε με καθε τροπο να τους στρεψετε ολους εναντιον αθωων ανθρωπων για να κερδισετε?πολυ κριμα αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 10:40 Η elenaki92: #377 30-08-10 10:40 Οι νεκροί και οι δολοφονηθέντες δε ποστάρουν μόνο στο θέμα για νεκρούς και πεθαμένους? εχω την εντύπωση ότι στους κανόνες λέει ότι παύουν να μιλούν μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού... Τέλος των πάντων, παιδιά, όσοι θα θεωρήσουν ότι αυτα που λέτε είναι σωστά θα ακολουθήσουν και τη συμβουλή σας. Ωστόσο υπάρχουν άτομα όπως κι εγώ που μέχρι στιγμής δε βρίσκουν κάτι ενοχοποιητικό στην Αννα παραδείγματος χάρη, και τα οποία θέλουν να ψηφίσουν κάποιον άλλον. Αν όντως αυτός ο άλλος δεν είναι δολοφόνος, τότε θα δουν τί θα κάνουν στην επόμενη ψηφοφορία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:13 Ο tsarachaf: #378 30-08-10 11:13 Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #379 30-08-10 11:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Click για ανάπτυξη... με ολες ανταλλασεις πμια??? αμαν πια! δεν προλαβαινω να γυρισω το κεφαλι μου απο την αλλη και τσουπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:33 Η Cherie έγραψε: #380 30-08-10 11:33 Μiss Kit και από εμένα! Αν βγεις πολίτης... την κάτσαμε! Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ξερει η ΣουΕ τον δολοφονηθεντα??? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω... Ακομα κι αν θα λειπει η Αννα εχει αλλους 3 δολοφονους... Απλως δεν κρατιομουν να μην το πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:11 Η JaneWin έγραψε: #363 30-08-10 00:11 Ή η ΣουΕ δεν ξερει τιποτα ή απλα μερικοι δεν με θεωρουν εμενα ΣουΕ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:12 Ο yozerehs έγραψε: #364 30-08-10 00:12 Ψηφίζω marialuluf1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:21 Η MissKit έγραψε: #365 30-08-10 00:21 Τσαφ τσουφ, το παρακάνεις.. Είπαμε θέλεις να κερδίσει η ομάδα στην οποία ανήκεις αλλά είναι κουραστικό να με κατηγορείς όλη την ώρα. Το είπες 1,2,3 φτάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:32 Η mariza_93: #366 30-08-10 00:32 εγω παλι νομιζω οτι η misskit ειναι αθωα...........αντε να δουμε τι ειναι τελικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:35 Η Eileen έγραψε: #367 30-08-10 00:35 Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: εγω παλι νομιζω οτι η misskit ειναι αθωα...........αντε να δουμε τι ειναι τελικα! Click για ανάπτυξη... Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Υ.Γ: Καμιά εμπάθεια γλυκύτατη Άννα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:36 Η mariza_93: #368 30-08-10 00:36 μονο που αμα την βγαλουμε και ειναι πολιτης δεν εχει νοημα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:39 Η Cherie έγραψε: #369 30-08-10 00:39 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Υ.Γ: Καμιά εμπάθεια γλυκύτατη Άννα μου! Click για ανάπτυξη... Γι αυτό θέλω να την ψηφίσω! Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: μονο που αμα την βγαλουμε και ειναι πολιτης δεν εχει νοημα.......... Click για ανάπτυξη... Αλλά αυτό με κρατάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:44 Η Eileen έγραψε: #370 30-08-10 00:44 Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: μονο που αμα την βγαλουμε και ειναι πολιτης δεν εχει νοημα.......... Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έχει!! Δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ πια σε αυτό το Παλέρμο. Έχετε την μοίρα σας στα χέρια σας. Μπορείτε να σωθείτε και μπορείτε οι ίδιοι να καταστρέψετε τους εαυτούς σας. Η επιλογή είναι δική σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:52 Η Hlianna έγραψε: #371 30-08-10 00:52 μετα απο ενα παρα πολυ κουραστικο σκ ειμαι και παλι εδω παιδια πρεπει να προσεξουμε πολυ..το να μεινουν οι δολοφονοι και να κερδισουν δεν εχει νοημα..ειναι προκληση τοσοι πολλοι που ειναι και πρεπει να κερδισουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:54 Η mariza_93: #372 30-08-10 00:54 πφφφ αυτο που ολοι παρουσιάζονται ως πολίτες γίνεται κουραστικό....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:57 Η MissKit έγραψε: #373 30-08-10 00:57 Μαριζάκι, φυσικά και έχει νόημα! -1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 01:02 Ο tsarachaf: #374 30-08-10 01:02 Λοιπον... Αφου οντως εγινα κουραστικος(εδω ειναι το μονο πραγμα απ΄ οσα σας λεει η Αννα και ειναι αληθεια), θα σωπασω κι εγω... Θα μιλησω μονο οταν τελειωσει και θα αποδειχτει το δικιο που ειχαμε εγω και η Ζωη... (ε, ενταξει θα σπαμμαρω λιγο στο θεμα, αλλα μεχρι εκει)... Και θα τα πουμε τοτε... Μεχρι τοτε σας υπενθυμιζω για ποια 2 ατομα ειμαι βεβαιος για την ενοχη τους... Για το ενα με απολυτη βεβαιοτητα και για το αλλο να κατα 90%... Κι αυτα τα 2 βρισκονται στο ποστ με τα τελευταια λογια μου... Δεν θα τα επαναλαβω γιατι ειμαι κουραστικος οπως ανεφερε καποιος πιο πανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 02:51 Η maria....: #375 30-08-10 02:51 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Click για ανάπτυξη... Eγώ πάντως θα σε ακούσω Ζωή και θα ψηφίσω ξανά misskit.Kάτι θα ξέρεις για να μας το λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 03:44 Η Hlianna έγραψε: #376 30-08-10 03:44 tsarachaf δεν καταλαβαινω γιατι τοση εμπαθειαθορυβηθηκατε τοσο πολυ εσυ με τους αλλους 3 που εφυγες και προσπαθειτε με καθε τροπο να τους στρεψετε ολους εναντιον αθωων ανθρωπων για να κερδισετε?πολυ κριμα αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 10:40 Η elenaki92: #377 30-08-10 10:40 Οι νεκροί και οι δολοφονηθέντες δε ποστάρουν μόνο στο θέμα για νεκρούς και πεθαμένους? εχω την εντύπωση ότι στους κανόνες λέει ότι παύουν να μιλούν μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού... Τέλος των πάντων, παιδιά, όσοι θα θεωρήσουν ότι αυτα που λέτε είναι σωστά θα ακολουθήσουν και τη συμβουλή σας. Ωστόσο υπάρχουν άτομα όπως κι εγώ που μέχρι στιγμής δε βρίσκουν κάτι ενοχοποιητικό στην Αννα παραδείγματος χάρη, και τα οποία θέλουν να ψηφίσουν κάποιον άλλον. Αν όντως αυτός ο άλλος δεν είναι δολοφόνος, τότε θα δουν τί θα κάνουν στην επόμενη ψηφοφορία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:13 Ο tsarachaf: #378 30-08-10 11:13 Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #379 30-08-10 11:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Click για ανάπτυξη... με ολες ανταλλασεις πμια??? αμαν πια! δεν προλαβαινω να γυρισω το κεφαλι μου απο την αλλη και τσουπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:33 Η Cherie έγραψε: #380 30-08-10 11:33 Μiss Kit και από εμένα! Αν βγεις πολίτης... την κάτσαμε! Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ή η ΣουΕ δεν ξερει τιποτα ή απλα μερικοι δεν με θεωρουν εμενα ΣουΕ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:12 Ο yozerehs έγραψε: #364 30-08-10 00:12 Ψηφίζω marialuluf1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:21 Η MissKit έγραψε: #365 30-08-10 00:21 Τσαφ τσουφ, το παρακάνεις.. Είπαμε θέλεις να κερδίσει η ομάδα στην οποία ανήκεις αλλά είναι κουραστικό να με κατηγορείς όλη την ώρα. Το είπες 1,2,3 φτάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:32 Η mariza_93: #366 30-08-10 00:32 εγω παλι νομιζω οτι η misskit ειναι αθωα...........αντε να δουμε τι ειναι τελικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:35 Η Eileen έγραψε: #367 30-08-10 00:35 Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: εγω παλι νομιζω οτι η misskit ειναι αθωα...........αντε να δουμε τι ειναι τελικα! Click για ανάπτυξη... Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Υ.Γ: Καμιά εμπάθεια γλυκύτατη Άννα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:36 Η mariza_93: #368 30-08-10 00:36 μονο που αμα την βγαλουμε και ειναι πολιτης δεν εχει νοημα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:39 Η Cherie έγραψε: #369 30-08-10 00:39 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Υ.Γ: Καμιά εμπάθεια γλυκύτατη Άννα μου! Click για ανάπτυξη... Γι αυτό θέλω να την ψηφίσω! Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: μονο που αμα την βγαλουμε και ειναι πολιτης δεν εχει νοημα.......... Click για ανάπτυξη... Αλλά αυτό με κρατάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:44 Η Eileen έγραψε: #370 30-08-10 00:44 Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: μονο που αμα την βγαλουμε και ειναι πολιτης δεν εχει νοημα.......... Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έχει!! Δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ πια σε αυτό το Παλέρμο. Έχετε την μοίρα σας στα χέρια σας. Μπορείτε να σωθείτε και μπορείτε οι ίδιοι να καταστρέψετε τους εαυτούς σας. Η επιλογή είναι δική σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:52 Η Hlianna έγραψε: #371 30-08-10 00:52 μετα απο ενα παρα πολυ κουραστικο σκ ειμαι και παλι εδω παιδια πρεπει να προσεξουμε πολυ..το να μεινουν οι δολοφονοι και να κερδισουν δεν εχει νοημα..ειναι προκληση τοσοι πολλοι που ειναι και πρεπει να κερδισουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:54 Η mariza_93: #372 30-08-10 00:54 πφφφ αυτο που ολοι παρουσιάζονται ως πολίτες γίνεται κουραστικό....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:57 Η MissKit έγραψε: #373 30-08-10 00:57 Μαριζάκι, φυσικά και έχει νόημα! -1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 01:02 Ο tsarachaf: #374 30-08-10 01:02 Λοιπον... Αφου οντως εγινα κουραστικος(εδω ειναι το μονο πραγμα απ΄ οσα σας λεει η Αννα και ειναι αληθεια), θα σωπασω κι εγω... Θα μιλησω μονο οταν τελειωσει και θα αποδειχτει το δικιο που ειχαμε εγω και η Ζωη... (ε, ενταξει θα σπαμμαρω λιγο στο θεμα, αλλα μεχρι εκει)... Και θα τα πουμε τοτε... Μεχρι τοτε σας υπενθυμιζω για ποια 2 ατομα ειμαι βεβαιος για την ενοχη τους... Για το ενα με απολυτη βεβαιοτητα και για το αλλο να κατα 90%... Κι αυτα τα 2 βρισκονται στο ποστ με τα τελευταια λογια μου... Δεν θα τα επαναλαβω γιατι ειμαι κουραστικος οπως ανεφερε καποιος πιο πανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 02:51 Η maria....: #375 30-08-10 02:51 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Click για ανάπτυξη... Eγώ πάντως θα σε ακούσω Ζωή και θα ψηφίσω ξανά misskit.Kάτι θα ξέρεις για να μας το λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 03:44 Η Hlianna έγραψε: #376 30-08-10 03:44 tsarachaf δεν καταλαβαινω γιατι τοση εμπαθειαθορυβηθηκατε τοσο πολυ εσυ με τους αλλους 3 που εφυγες και προσπαθειτε με καθε τροπο να τους στρεψετε ολους εναντιον αθωων ανθρωπων για να κερδισετε?πολυ κριμα αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 10:40 Η elenaki92: #377 30-08-10 10:40 Οι νεκροί και οι δολοφονηθέντες δε ποστάρουν μόνο στο θέμα για νεκρούς και πεθαμένους? εχω την εντύπωση ότι στους κανόνες λέει ότι παύουν να μιλούν μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού... Τέλος των πάντων, παιδιά, όσοι θα θεωρήσουν ότι αυτα που λέτε είναι σωστά θα ακολουθήσουν και τη συμβουλή σας. Ωστόσο υπάρχουν άτομα όπως κι εγώ που μέχρι στιγμής δε βρίσκουν κάτι ενοχοποιητικό στην Αννα παραδείγματος χάρη, και τα οποία θέλουν να ψηφίσουν κάποιον άλλον. Αν όντως αυτός ο άλλος δεν είναι δολοφόνος, τότε θα δουν τί θα κάνουν στην επόμενη ψηφοφορία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:13 Ο tsarachaf: #378 30-08-10 11:13 Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #379 30-08-10 11:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Click για ανάπτυξη... με ολες ανταλλασεις πμια??? αμαν πια! δεν προλαβαινω να γυρισω το κεφαλι μου απο την αλλη και τσουπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:33 Η Cherie έγραψε: #380 30-08-10 11:33 Μiss Kit και από εμένα! Αν βγεις πολίτης... την κάτσαμε! Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψηφίζω marialuluf1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:21 Η MissKit έγραψε: #365 30-08-10 00:21 Τσαφ τσουφ, το παρακάνεις.. Είπαμε θέλεις να κερδίσει η ομάδα στην οποία ανήκεις αλλά είναι κουραστικό να με κατηγορείς όλη την ώρα. Το είπες 1,2,3 φτάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:32 Η mariza_93: #366 30-08-10 00:32 εγω παλι νομιζω οτι η misskit ειναι αθωα...........αντε να δουμε τι ειναι τελικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:35 Η Eileen έγραψε: #367 30-08-10 00:35 Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: εγω παλι νομιζω οτι η misskit ειναι αθωα...........αντε να δουμε τι ειναι τελικα! Click για ανάπτυξη... Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Υ.Γ: Καμιά εμπάθεια γλυκύτατη Άννα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:36 Η mariza_93: #368 30-08-10 00:36 μονο που αμα την βγαλουμε και ειναι πολιτης δεν εχει νοημα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:39 Η Cherie έγραψε: #369 30-08-10 00:39 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Υ.Γ: Καμιά εμπάθεια γλυκύτατη Άννα μου! Click για ανάπτυξη... Γι αυτό θέλω να την ψηφίσω! Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: μονο που αμα την βγαλουμε και ειναι πολιτης δεν εχει νοημα.......... Click για ανάπτυξη... Αλλά αυτό με κρατάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:44 Η Eileen έγραψε: #370 30-08-10 00:44 Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: μονο που αμα την βγαλουμε και ειναι πολιτης δεν εχει νοημα.......... Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έχει!! Δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ πια σε αυτό το Παλέρμο. Έχετε την μοίρα σας στα χέρια σας. Μπορείτε να σωθείτε και μπορείτε οι ίδιοι να καταστρέψετε τους εαυτούς σας. Η επιλογή είναι δική σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:52 Η Hlianna έγραψε: #371 30-08-10 00:52 μετα απο ενα παρα πολυ κουραστικο σκ ειμαι και παλι εδω παιδια πρεπει να προσεξουμε πολυ..το να μεινουν οι δολοφονοι και να κερδισουν δεν εχει νοημα..ειναι προκληση τοσοι πολλοι που ειναι και πρεπει να κερδισουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:54 Η mariza_93: #372 30-08-10 00:54 πφφφ αυτο που ολοι παρουσιάζονται ως πολίτες γίνεται κουραστικό....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:57 Η MissKit έγραψε: #373 30-08-10 00:57 Μαριζάκι, φυσικά και έχει νόημα! -1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 01:02 Ο tsarachaf: #374 30-08-10 01:02 Λοιπον... Αφου οντως εγινα κουραστικος(εδω ειναι το μονο πραγμα απ΄ οσα σας λεει η Αννα και ειναι αληθεια), θα σωπασω κι εγω... Θα μιλησω μονο οταν τελειωσει και θα αποδειχτει το δικιο που ειχαμε εγω και η Ζωη... (ε, ενταξει θα σπαμμαρω λιγο στο θεμα, αλλα μεχρι εκει)... Και θα τα πουμε τοτε... Μεχρι τοτε σας υπενθυμιζω για ποια 2 ατομα ειμαι βεβαιος για την ενοχη τους... Για το ενα με απολυτη βεβαιοτητα και για το αλλο να κατα 90%... Κι αυτα τα 2 βρισκονται στο ποστ με τα τελευταια λογια μου... Δεν θα τα επαναλαβω γιατι ειμαι κουραστικος οπως ανεφερε καποιος πιο πανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 02:51 Η maria....: #375 30-08-10 02:51 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Click για ανάπτυξη... Eγώ πάντως θα σε ακούσω Ζωή και θα ψηφίσω ξανά misskit.Kάτι θα ξέρεις για να μας το λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 03:44 Η Hlianna έγραψε: #376 30-08-10 03:44 tsarachaf δεν καταλαβαινω γιατι τοση εμπαθειαθορυβηθηκατε τοσο πολυ εσυ με τους αλλους 3 που εφυγες και προσπαθειτε με καθε τροπο να τους στρεψετε ολους εναντιον αθωων ανθρωπων για να κερδισετε?πολυ κριμα αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 10:40 Η elenaki92: #377 30-08-10 10:40 Οι νεκροί και οι δολοφονηθέντες δε ποστάρουν μόνο στο θέμα για νεκρούς και πεθαμένους? εχω την εντύπωση ότι στους κανόνες λέει ότι παύουν να μιλούν μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού... Τέλος των πάντων, παιδιά, όσοι θα θεωρήσουν ότι αυτα που λέτε είναι σωστά θα ακολουθήσουν και τη συμβουλή σας. Ωστόσο υπάρχουν άτομα όπως κι εγώ που μέχρι στιγμής δε βρίσκουν κάτι ενοχοποιητικό στην Αννα παραδείγματος χάρη, και τα οποία θέλουν να ψηφίσουν κάποιον άλλον. Αν όντως αυτός ο άλλος δεν είναι δολοφόνος, τότε θα δουν τί θα κάνουν στην επόμενη ψηφοφορία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:13 Ο tsarachaf: #378 30-08-10 11:13 Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #379 30-08-10 11:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Click για ανάπτυξη... με ολες ανταλλασεις πμια??? αμαν πια! δεν προλαβαινω να γυρισω το κεφαλι μου απο την αλλη και τσουπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:33 Η Cherie έγραψε: #380 30-08-10 11:33 Μiss Kit και από εμένα! Αν βγεις πολίτης... την κάτσαμε! Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τσαφ τσουφ, το παρακάνεις.. Είπαμε θέλεις να κερδίσει η ομάδα στην οποία ανήκεις αλλά είναι κουραστικό να με κατηγορείς όλη την ώρα. Το είπες 1,2,3 φτάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:32 Η mariza_93: #366 30-08-10 00:32 εγω παλι νομιζω οτι η misskit ειναι αθωα...........αντε να δουμε τι ειναι τελικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:35 Η Eileen έγραψε: #367 30-08-10 00:35 Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: εγω παλι νομιζω οτι η misskit ειναι αθωα...........αντε να δουμε τι ειναι τελικα! Click για ανάπτυξη... Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Υ.Γ: Καμιά εμπάθεια γλυκύτατη Άννα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:36 Η mariza_93: #368 30-08-10 00:36 μονο που αμα την βγαλουμε και ειναι πολιτης δεν εχει νοημα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:39 Η Cherie έγραψε: #369 30-08-10 00:39 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Υ.Γ: Καμιά εμπάθεια γλυκύτατη Άννα μου! Click για ανάπτυξη... Γι αυτό θέλω να την ψηφίσω! Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: μονο που αμα την βγαλουμε και ειναι πολιτης δεν εχει νοημα.......... Click για ανάπτυξη... Αλλά αυτό με κρατάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:44 Η Eileen έγραψε: #370 30-08-10 00:44 Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: μονο που αμα την βγαλουμε και ειναι πολιτης δεν εχει νοημα.......... Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έχει!! Δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ πια σε αυτό το Παλέρμο. Έχετε την μοίρα σας στα χέρια σας. Μπορείτε να σωθείτε και μπορείτε οι ίδιοι να καταστρέψετε τους εαυτούς σας. Η επιλογή είναι δική σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:52 Η Hlianna έγραψε: #371 30-08-10 00:52 μετα απο ενα παρα πολυ κουραστικο σκ ειμαι και παλι εδω παιδια πρεπει να προσεξουμε πολυ..το να μεινουν οι δολοφονοι και να κερδισουν δεν εχει νοημα..ειναι προκληση τοσοι πολλοι που ειναι και πρεπει να κερδισουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:54 Η mariza_93: #372 30-08-10 00:54 πφφφ αυτο που ολοι παρουσιάζονται ως πολίτες γίνεται κουραστικό....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:57 Η MissKit έγραψε: #373 30-08-10 00:57 Μαριζάκι, φυσικά και έχει νόημα! -1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 01:02 Ο tsarachaf: #374 30-08-10 01:02 Λοιπον... Αφου οντως εγινα κουραστικος(εδω ειναι το μονο πραγμα απ΄ οσα σας λεει η Αννα και ειναι αληθεια), θα σωπασω κι εγω... Θα μιλησω μονο οταν τελειωσει και θα αποδειχτει το δικιο που ειχαμε εγω και η Ζωη... (ε, ενταξει θα σπαμμαρω λιγο στο θεμα, αλλα μεχρι εκει)... Και θα τα πουμε τοτε... Μεχρι τοτε σας υπενθυμιζω για ποια 2 ατομα ειμαι βεβαιος για την ενοχη τους... Για το ενα με απολυτη βεβαιοτητα και για το αλλο να κατα 90%... Κι αυτα τα 2 βρισκονται στο ποστ με τα τελευταια λογια μου... Δεν θα τα επαναλαβω γιατι ειμαι κουραστικος οπως ανεφερε καποιος πιο πανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 02:51 Η maria....: #375 30-08-10 02:51 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Click για ανάπτυξη... Eγώ πάντως θα σε ακούσω Ζωή και θα ψηφίσω ξανά misskit.Kάτι θα ξέρεις για να μας το λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 03:44 Η Hlianna έγραψε: #376 30-08-10 03:44 tsarachaf δεν καταλαβαινω γιατι τοση εμπαθειαθορυβηθηκατε τοσο πολυ εσυ με τους αλλους 3 που εφυγες και προσπαθειτε με καθε τροπο να τους στρεψετε ολους εναντιον αθωων ανθρωπων για να κερδισετε?πολυ κριμα αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 10:40 Η elenaki92: #377 30-08-10 10:40 Οι νεκροί και οι δολοφονηθέντες δε ποστάρουν μόνο στο θέμα για νεκρούς και πεθαμένους? εχω την εντύπωση ότι στους κανόνες λέει ότι παύουν να μιλούν μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού... Τέλος των πάντων, παιδιά, όσοι θα θεωρήσουν ότι αυτα που λέτε είναι σωστά θα ακολουθήσουν και τη συμβουλή σας. Ωστόσο υπάρχουν άτομα όπως κι εγώ που μέχρι στιγμής δε βρίσκουν κάτι ενοχοποιητικό στην Αννα παραδείγματος χάρη, και τα οποία θέλουν να ψηφίσουν κάποιον άλλον. Αν όντως αυτός ο άλλος δεν είναι δολοφόνος, τότε θα δουν τί θα κάνουν στην επόμενη ψηφοφορία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:13 Ο tsarachaf: #378 30-08-10 11:13 Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #379 30-08-10 11:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Click για ανάπτυξη... με ολες ανταλλασεις πμια??? αμαν πια! δεν προλαβαινω να γυρισω το κεφαλι μου απο την αλλη και τσουπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:33 Η Cherie έγραψε: #380 30-08-10 11:33 Μiss Kit και από εμένα! Αν βγεις πολίτης... την κάτσαμε! Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω παλι νομιζω οτι η misskit ειναι αθωα...........αντε να δουμε τι ειναι τελικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:35 Η Eileen έγραψε: #367 30-08-10 00:35 Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: εγω παλι νομιζω οτι η misskit ειναι αθωα...........αντε να δουμε τι ειναι τελικα! Click για ανάπτυξη... Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Υ.Γ: Καμιά εμπάθεια γλυκύτατη Άννα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:36 Η mariza_93: #368 30-08-10 00:36 μονο που αμα την βγαλουμε και ειναι πολιτης δεν εχει νοημα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:39 Η Cherie έγραψε: #369 30-08-10 00:39 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Υ.Γ: Καμιά εμπάθεια γλυκύτατη Άννα μου! Click για ανάπτυξη... Γι αυτό θέλω να την ψηφίσω! Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: μονο που αμα την βγαλουμε και ειναι πολιτης δεν εχει νοημα.......... Click για ανάπτυξη... Αλλά αυτό με κρατάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:44 Η Eileen έγραψε: #370 30-08-10 00:44 Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: μονο που αμα την βγαλουμε και ειναι πολιτης δεν εχει νοημα.......... Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έχει!! Δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ πια σε αυτό το Παλέρμο. Έχετε την μοίρα σας στα χέρια σας. Μπορείτε να σωθείτε και μπορείτε οι ίδιοι να καταστρέψετε τους εαυτούς σας. Η επιλογή είναι δική σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:52 Η Hlianna έγραψε: #371 30-08-10 00:52 μετα απο ενα παρα πολυ κουραστικο σκ ειμαι και παλι εδω παιδια πρεπει να προσεξουμε πολυ..το να μεινουν οι δολοφονοι και να κερδισουν δεν εχει νοημα..ειναι προκληση τοσοι πολλοι που ειναι και πρεπει να κερδισουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:54 Η mariza_93: #372 30-08-10 00:54 πφφφ αυτο που ολοι παρουσιάζονται ως πολίτες γίνεται κουραστικό....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:57 Η MissKit έγραψε: #373 30-08-10 00:57 Μαριζάκι, φυσικά και έχει νόημα! -1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 01:02 Ο tsarachaf: #374 30-08-10 01:02 Λοιπον... Αφου οντως εγινα κουραστικος(εδω ειναι το μονο πραγμα απ΄ οσα σας λεει η Αννα και ειναι αληθεια), θα σωπασω κι εγω... Θα μιλησω μονο οταν τελειωσει και θα αποδειχτει το δικιο που ειχαμε εγω και η Ζωη... (ε, ενταξει θα σπαμμαρω λιγο στο θεμα, αλλα μεχρι εκει)... Και θα τα πουμε τοτε... Μεχρι τοτε σας υπενθυμιζω για ποια 2 ατομα ειμαι βεβαιος για την ενοχη τους... Για το ενα με απολυτη βεβαιοτητα και για το αλλο να κατα 90%... Κι αυτα τα 2 βρισκονται στο ποστ με τα τελευταια λογια μου... Δεν θα τα επαναλαβω γιατι ειμαι κουραστικος οπως ανεφερε καποιος πιο πανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 02:51 Η maria....: #375 30-08-10 02:51 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Click για ανάπτυξη... Eγώ πάντως θα σε ακούσω Ζωή και θα ψηφίσω ξανά misskit.Kάτι θα ξέρεις για να μας το λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 03:44 Η Hlianna έγραψε: #376 30-08-10 03:44 tsarachaf δεν καταλαβαινω γιατι τοση εμπαθειαθορυβηθηκατε τοσο πολυ εσυ με τους αλλους 3 που εφυγες και προσπαθειτε με καθε τροπο να τους στρεψετε ολους εναντιον αθωων ανθρωπων για να κερδισετε?πολυ κριμα αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 10:40 Η elenaki92: #377 30-08-10 10:40 Οι νεκροί και οι δολοφονηθέντες δε ποστάρουν μόνο στο θέμα για νεκρούς και πεθαμένους? εχω την εντύπωση ότι στους κανόνες λέει ότι παύουν να μιλούν μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού... Τέλος των πάντων, παιδιά, όσοι θα θεωρήσουν ότι αυτα που λέτε είναι σωστά θα ακολουθήσουν και τη συμβουλή σας. Ωστόσο υπάρχουν άτομα όπως κι εγώ που μέχρι στιγμής δε βρίσκουν κάτι ενοχοποιητικό στην Αννα παραδείγματος χάρη, και τα οποία θέλουν να ψηφίσουν κάποιον άλλον. Αν όντως αυτός ο άλλος δεν είναι δολοφόνος, τότε θα δουν τί θα κάνουν στην επόμενη ψηφοφορία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:13 Ο tsarachaf: #378 30-08-10 11:13 Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #379 30-08-10 11:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Click για ανάπτυξη... με ολες ανταλλασεις πμια??? αμαν πια! δεν προλαβαινω να γυρισω το κεφαλι μου απο την αλλη και τσουπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:33 Η Cherie έγραψε: #380 30-08-10 11:33 Μiss Kit και από εμένα! Αν βγεις πολίτης... την κάτσαμε! Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: εγω παλι νομιζω οτι η misskit ειναι αθωα...........αντε να δουμε τι ειναι τελικα! Click για ανάπτυξη... Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Υ.Γ: Καμιά εμπάθεια γλυκύτατη Άννα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:36 Η mariza_93: #368 30-08-10 00:36 μονο που αμα την βγαλουμε και ειναι πολιτης δεν εχει νοημα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:39 Η Cherie έγραψε: #369 30-08-10 00:39 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Υ.Γ: Καμιά εμπάθεια γλυκύτατη Άννα μου! Click για ανάπτυξη... Γι αυτό θέλω να την ψηφίσω! Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: μονο που αμα την βγαλουμε και ειναι πολιτης δεν εχει νοημα.......... Click για ανάπτυξη... Αλλά αυτό με κρατάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:44 Η Eileen έγραψε: #370 30-08-10 00:44 Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: μονο που αμα την βγαλουμε και ειναι πολιτης δεν εχει νοημα.......... Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έχει!! Δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ πια σε αυτό το Παλέρμο. Έχετε την μοίρα σας στα χέρια σας. Μπορείτε να σωθείτε και μπορείτε οι ίδιοι να καταστρέψετε τους εαυτούς σας. Η επιλογή είναι δική σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:52 Η Hlianna έγραψε: #371 30-08-10 00:52 μετα απο ενα παρα πολυ κουραστικο σκ ειμαι και παλι εδω παιδια πρεπει να προσεξουμε πολυ..το να μεινουν οι δολοφονοι και να κερδισουν δεν εχει νοημα..ειναι προκληση τοσοι πολλοι που ειναι και πρεπει να κερδισουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:54 Η mariza_93: #372 30-08-10 00:54 πφφφ αυτο που ολοι παρουσιάζονται ως πολίτες γίνεται κουραστικό....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:57 Η MissKit έγραψε: #373 30-08-10 00:57 Μαριζάκι, φυσικά και έχει νόημα! -1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 01:02 Ο tsarachaf: #374 30-08-10 01:02 Λοιπον... Αφου οντως εγινα κουραστικος(εδω ειναι το μονο πραγμα απ΄ οσα σας λεει η Αννα και ειναι αληθεια), θα σωπασω κι εγω... Θα μιλησω μονο οταν τελειωσει και θα αποδειχτει το δικιο που ειχαμε εγω και η Ζωη... (ε, ενταξει θα σπαμμαρω λιγο στο θεμα, αλλα μεχρι εκει)... Και θα τα πουμε τοτε... Μεχρι τοτε σας υπενθυμιζω για ποια 2 ατομα ειμαι βεβαιος για την ενοχη τους... Για το ενα με απολυτη βεβαιοτητα και για το αλλο να κατα 90%... Κι αυτα τα 2 βρισκονται στο ποστ με τα τελευταια λογια μου... Δεν θα τα επαναλαβω γιατι ειμαι κουραστικος οπως ανεφερε καποιος πιο πανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 02:51 Η maria....: #375 30-08-10 02:51 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Click για ανάπτυξη... Eγώ πάντως θα σε ακούσω Ζωή και θα ψηφίσω ξανά misskit.Kάτι θα ξέρεις για να μας το λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 03:44 Η Hlianna έγραψε: #376 30-08-10 03:44 tsarachaf δεν καταλαβαινω γιατι τοση εμπαθειαθορυβηθηκατε τοσο πολυ εσυ με τους αλλους 3 που εφυγες και προσπαθειτε με καθε τροπο να τους στρεψετε ολους εναντιον αθωων ανθρωπων για να κερδισετε?πολυ κριμα αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 10:40 Η elenaki92: #377 30-08-10 10:40 Οι νεκροί και οι δολοφονηθέντες δε ποστάρουν μόνο στο θέμα για νεκρούς και πεθαμένους? εχω την εντύπωση ότι στους κανόνες λέει ότι παύουν να μιλούν μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού... Τέλος των πάντων, παιδιά, όσοι θα θεωρήσουν ότι αυτα που λέτε είναι σωστά θα ακολουθήσουν και τη συμβουλή σας. Ωστόσο υπάρχουν άτομα όπως κι εγώ που μέχρι στιγμής δε βρίσκουν κάτι ενοχοποιητικό στην Αννα παραδείγματος χάρη, και τα οποία θέλουν να ψηφίσουν κάποιον άλλον. Αν όντως αυτός ο άλλος δεν είναι δολοφόνος, τότε θα δουν τί θα κάνουν στην επόμενη ψηφοφορία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:13 Ο tsarachaf: #378 30-08-10 11:13 Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #379 30-08-10 11:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Click για ανάπτυξη... με ολες ανταλλασεις πμια??? αμαν πια! δεν προλαβαινω να γυρισω το κεφαλι μου απο την αλλη και τσουπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:33 Η Cherie έγραψε: #380 30-08-10 11:33 Μiss Kit και από εμένα! Αν βγεις πολίτης... την κάτσαμε! Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μονο που αμα την βγαλουμε και ειναι πολιτης δεν εχει νοημα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:39 Η Cherie έγραψε: #369 30-08-10 00:39 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Υ.Γ: Καμιά εμπάθεια γλυκύτατη Άννα μου! Click για ανάπτυξη... Γι αυτό θέλω να την ψηφίσω! Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: μονο που αμα την βγαλουμε και ειναι πολιτης δεν εχει νοημα.......... Click για ανάπτυξη... Αλλά αυτό με κρατάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:44 Η Eileen έγραψε: #370 30-08-10 00:44 Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: μονο που αμα την βγαλουμε και ειναι πολιτης δεν εχει νοημα.......... Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έχει!! Δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ πια σε αυτό το Παλέρμο. Έχετε την μοίρα σας στα χέρια σας. Μπορείτε να σωθείτε και μπορείτε οι ίδιοι να καταστρέψετε τους εαυτούς σας. Η επιλογή είναι δική σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:52 Η Hlianna έγραψε: #371 30-08-10 00:52 μετα απο ενα παρα πολυ κουραστικο σκ ειμαι και παλι εδω παιδια πρεπει να προσεξουμε πολυ..το να μεινουν οι δολοφονοι και να κερδισουν δεν εχει νοημα..ειναι προκληση τοσοι πολλοι που ειναι και πρεπει να κερδισουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:54 Η mariza_93: #372 30-08-10 00:54 πφφφ αυτο που ολοι παρουσιάζονται ως πολίτες γίνεται κουραστικό....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:57 Η MissKit έγραψε: #373 30-08-10 00:57 Μαριζάκι, φυσικά και έχει νόημα! -1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 01:02 Ο tsarachaf: #374 30-08-10 01:02 Λοιπον... Αφου οντως εγινα κουραστικος(εδω ειναι το μονο πραγμα απ΄ οσα σας λεει η Αννα και ειναι αληθεια), θα σωπασω κι εγω... Θα μιλησω μονο οταν τελειωσει και θα αποδειχτει το δικιο που ειχαμε εγω και η Ζωη... (ε, ενταξει θα σπαμμαρω λιγο στο θεμα, αλλα μεχρι εκει)... Και θα τα πουμε τοτε... Μεχρι τοτε σας υπενθυμιζω για ποια 2 ατομα ειμαι βεβαιος για την ενοχη τους... Για το ενα με απολυτη βεβαιοτητα και για το αλλο να κατα 90%... Κι αυτα τα 2 βρισκονται στο ποστ με τα τελευταια λογια μου... Δεν θα τα επαναλαβω γιατι ειμαι κουραστικος οπως ανεφερε καποιος πιο πανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 02:51 Η maria....: #375 30-08-10 02:51 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Click για ανάπτυξη... Eγώ πάντως θα σε ακούσω Ζωή και θα ψηφίσω ξανά misskit.Kάτι θα ξέρεις για να μας το λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 03:44 Η Hlianna έγραψε: #376 30-08-10 03:44 tsarachaf δεν καταλαβαινω γιατι τοση εμπαθειαθορυβηθηκατε τοσο πολυ εσυ με τους αλλους 3 που εφυγες και προσπαθειτε με καθε τροπο να τους στρεψετε ολους εναντιον αθωων ανθρωπων για να κερδισετε?πολυ κριμα αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 10:40 Η elenaki92: #377 30-08-10 10:40 Οι νεκροί και οι δολοφονηθέντες δε ποστάρουν μόνο στο θέμα για νεκρούς και πεθαμένους? εχω την εντύπωση ότι στους κανόνες λέει ότι παύουν να μιλούν μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού... Τέλος των πάντων, παιδιά, όσοι θα θεωρήσουν ότι αυτα που λέτε είναι σωστά θα ακολουθήσουν και τη συμβουλή σας. Ωστόσο υπάρχουν άτομα όπως κι εγώ που μέχρι στιγμής δε βρίσκουν κάτι ενοχοποιητικό στην Αννα παραδείγματος χάρη, και τα οποία θέλουν να ψηφίσουν κάποιον άλλον. Αν όντως αυτός ο άλλος δεν είναι δολοφόνος, τότε θα δουν τί θα κάνουν στην επόμενη ψηφοφορία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:13 Ο tsarachaf: #378 30-08-10 11:13 Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #379 30-08-10 11:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Click για ανάπτυξη... με ολες ανταλλασεις πμια??? αμαν πια! δεν προλαβαινω να γυρισω το κεφαλι μου απο την αλλη και τσουπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:33 Η Cherie έγραψε: #380 30-08-10 11:33 Μiss Kit και από εμένα! Αν βγεις πολίτης... την κάτσαμε! Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Υ.Γ: Καμιά εμπάθεια γλυκύτατη Άννα μου! Click για ανάπτυξη... Γι αυτό θέλω να την ψηφίσω! Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: μονο που αμα την βγαλουμε και ειναι πολιτης δεν εχει νοημα.......... Click για ανάπτυξη... Αλλά αυτό με κρατάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:44 Η Eileen έγραψε: #370 30-08-10 00:44 Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: μονο που αμα την βγαλουμε και ειναι πολιτης δεν εχει νοημα.......... Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έχει!! Δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ πια σε αυτό το Παλέρμο. Έχετε την μοίρα σας στα χέρια σας. Μπορείτε να σωθείτε και μπορείτε οι ίδιοι να καταστρέψετε τους εαυτούς σας. Η επιλογή είναι δική σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:52 Η Hlianna έγραψε: #371 30-08-10 00:52 μετα απο ενα παρα πολυ κουραστικο σκ ειμαι και παλι εδω παιδια πρεπει να προσεξουμε πολυ..το να μεινουν οι δολοφονοι και να κερδισουν δεν εχει νοημα..ειναι προκληση τοσοι πολλοι που ειναι και πρεπει να κερδισουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:54 Η mariza_93: #372 30-08-10 00:54 πφφφ αυτο που ολοι παρουσιάζονται ως πολίτες γίνεται κουραστικό....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:57 Η MissKit έγραψε: #373 30-08-10 00:57 Μαριζάκι, φυσικά και έχει νόημα! -1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 01:02 Ο tsarachaf: #374 30-08-10 01:02 Λοιπον... Αφου οντως εγινα κουραστικος(εδω ειναι το μονο πραγμα απ΄ οσα σας λεει η Αννα και ειναι αληθεια), θα σωπασω κι εγω... Θα μιλησω μονο οταν τελειωσει και θα αποδειχτει το δικιο που ειχαμε εγω και η Ζωη... (ε, ενταξει θα σπαμμαρω λιγο στο θεμα, αλλα μεχρι εκει)... Και θα τα πουμε τοτε... Μεχρι τοτε σας υπενθυμιζω για ποια 2 ατομα ειμαι βεβαιος για την ενοχη τους... Για το ενα με απολυτη βεβαιοτητα και για το αλλο να κατα 90%... Κι αυτα τα 2 βρισκονται στο ποστ με τα τελευταια λογια μου... Δεν θα τα επαναλαβω γιατι ειμαι κουραστικος οπως ανεφερε καποιος πιο πανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 02:51 Η maria....: #375 30-08-10 02:51 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Click για ανάπτυξη... Eγώ πάντως θα σε ακούσω Ζωή και θα ψηφίσω ξανά misskit.Kάτι θα ξέρεις για να μας το λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 03:44 Η Hlianna έγραψε: #376 30-08-10 03:44 tsarachaf δεν καταλαβαινω γιατι τοση εμπαθειαθορυβηθηκατε τοσο πολυ εσυ με τους αλλους 3 που εφυγες και προσπαθειτε με καθε τροπο να τους στρεψετε ολους εναντιον αθωων ανθρωπων για να κερδισετε?πολυ κριμα αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 10:40 Η elenaki92: #377 30-08-10 10:40 Οι νεκροί και οι δολοφονηθέντες δε ποστάρουν μόνο στο θέμα για νεκρούς και πεθαμένους? εχω την εντύπωση ότι στους κανόνες λέει ότι παύουν να μιλούν μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού... Τέλος των πάντων, παιδιά, όσοι θα θεωρήσουν ότι αυτα που λέτε είναι σωστά θα ακολουθήσουν και τη συμβουλή σας. Ωστόσο υπάρχουν άτομα όπως κι εγώ που μέχρι στιγμής δε βρίσκουν κάτι ενοχοποιητικό στην Αννα παραδείγματος χάρη, και τα οποία θέλουν να ψηφίσουν κάποιον άλλον. Αν όντως αυτός ο άλλος δεν είναι δολοφόνος, τότε θα δουν τί θα κάνουν στην επόμενη ψηφοφορία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:13 Ο tsarachaf: #378 30-08-10 11:13 Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #379 30-08-10 11:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Click για ανάπτυξη... με ολες ανταλλασεις πμια??? αμαν πια! δεν προλαβαινω να γυρισω το κεφαλι μου απο την αλλη και τσουπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:33 Η Cherie έγραψε: #380 30-08-10 11:33 Μiss Kit και από εμένα! Αν βγεις πολίτης... την κάτσαμε! Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: μονο που αμα την βγαλουμε και ειναι πολιτης δεν εχει νοημα.......... Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έχει!! Δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ πια σε αυτό το Παλέρμο. Έχετε την μοίρα σας στα χέρια σας. Μπορείτε να σωθείτε και μπορείτε οι ίδιοι να καταστρέψετε τους εαυτούς σας. Η επιλογή είναι δική σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:52 Η Hlianna έγραψε: #371 30-08-10 00:52 μετα απο ενα παρα πολυ κουραστικο σκ ειμαι και παλι εδω παιδια πρεπει να προσεξουμε πολυ..το να μεινουν οι δολοφονοι και να κερδισουν δεν εχει νοημα..ειναι προκληση τοσοι πολλοι που ειναι και πρεπει να κερδισουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:54 Η mariza_93: #372 30-08-10 00:54 πφφφ αυτο που ολοι παρουσιάζονται ως πολίτες γίνεται κουραστικό....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:57 Η MissKit έγραψε: #373 30-08-10 00:57 Μαριζάκι, φυσικά και έχει νόημα! -1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 01:02 Ο tsarachaf: #374 30-08-10 01:02 Λοιπον... Αφου οντως εγινα κουραστικος(εδω ειναι το μονο πραγμα απ΄ οσα σας λεει η Αννα και ειναι αληθεια), θα σωπασω κι εγω... Θα μιλησω μονο οταν τελειωσει και θα αποδειχτει το δικιο που ειχαμε εγω και η Ζωη... (ε, ενταξει θα σπαμμαρω λιγο στο θεμα, αλλα μεχρι εκει)... Και θα τα πουμε τοτε... Μεχρι τοτε σας υπενθυμιζω για ποια 2 ατομα ειμαι βεβαιος για την ενοχη τους... Για το ενα με απολυτη βεβαιοτητα και για το αλλο να κατα 90%... Κι αυτα τα 2 βρισκονται στο ποστ με τα τελευταια λογια μου... Δεν θα τα επαναλαβω γιατι ειμαι κουραστικος οπως ανεφερε καποιος πιο πανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 02:51 Η maria....: #375 30-08-10 02:51 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Click για ανάπτυξη... Eγώ πάντως θα σε ακούσω Ζωή και θα ψηφίσω ξανά misskit.Kάτι θα ξέρεις για να μας το λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 03:44 Η Hlianna έγραψε: #376 30-08-10 03:44 tsarachaf δεν καταλαβαινω γιατι τοση εμπαθειαθορυβηθηκατε τοσο πολυ εσυ με τους αλλους 3 που εφυγες και προσπαθειτε με καθε τροπο να τους στρεψετε ολους εναντιον αθωων ανθρωπων για να κερδισετε?πολυ κριμα αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 10:40 Η elenaki92: #377 30-08-10 10:40 Οι νεκροί και οι δολοφονηθέντες δε ποστάρουν μόνο στο θέμα για νεκρούς και πεθαμένους? εχω την εντύπωση ότι στους κανόνες λέει ότι παύουν να μιλούν μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού... Τέλος των πάντων, παιδιά, όσοι θα θεωρήσουν ότι αυτα που λέτε είναι σωστά θα ακολουθήσουν και τη συμβουλή σας. Ωστόσο υπάρχουν άτομα όπως κι εγώ που μέχρι στιγμής δε βρίσκουν κάτι ενοχοποιητικό στην Αννα παραδείγματος χάρη, και τα οποία θέλουν να ψηφίσουν κάποιον άλλον. Αν όντως αυτός ο άλλος δεν είναι δολοφόνος, τότε θα δουν τί θα κάνουν στην επόμενη ψηφοφορία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:13 Ο tsarachaf: #378 30-08-10 11:13 Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #379 30-08-10 11:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Click για ανάπτυξη... με ολες ανταλλασεις πμια??? αμαν πια! δεν προλαβαινω να γυρισω το κεφαλι μου απο την αλλη και τσουπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:33 Η Cherie έγραψε: #380 30-08-10 11:33 Μiss Kit και από εμένα! Αν βγεις πολίτης... την κάτσαμε! Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μετα απο ενα παρα πολυ κουραστικο σκ ειμαι και παλι εδω παιδια πρεπει να προσεξουμε πολυ..το να μεινουν οι δολοφονοι και να κερδισουν δεν εχει νοημα..ειναι προκληση τοσοι πολλοι που ειναι και πρεπει να κερδισουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:54 Η mariza_93: #372 30-08-10 00:54 πφφφ αυτο που ολοι παρουσιάζονται ως πολίτες γίνεται κουραστικό....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:57 Η MissKit έγραψε: #373 30-08-10 00:57 Μαριζάκι, φυσικά και έχει νόημα! -1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 01:02 Ο tsarachaf: #374 30-08-10 01:02 Λοιπον... Αφου οντως εγινα κουραστικος(εδω ειναι το μονο πραγμα απ΄ οσα σας λεει η Αννα και ειναι αληθεια), θα σωπασω κι εγω... Θα μιλησω μονο οταν τελειωσει και θα αποδειχτει το δικιο που ειχαμε εγω και η Ζωη... (ε, ενταξει θα σπαμμαρω λιγο στο θεμα, αλλα μεχρι εκει)... Και θα τα πουμε τοτε... Μεχρι τοτε σας υπενθυμιζω για ποια 2 ατομα ειμαι βεβαιος για την ενοχη τους... Για το ενα με απολυτη βεβαιοτητα και για το αλλο να κατα 90%... Κι αυτα τα 2 βρισκονται στο ποστ με τα τελευταια λογια μου... Δεν θα τα επαναλαβω γιατι ειμαι κουραστικος οπως ανεφερε καποιος πιο πανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 02:51 Η maria....: #375 30-08-10 02:51 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Click για ανάπτυξη... Eγώ πάντως θα σε ακούσω Ζωή και θα ψηφίσω ξανά misskit.Kάτι θα ξέρεις για να μας το λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 03:44 Η Hlianna έγραψε: #376 30-08-10 03:44 tsarachaf δεν καταλαβαινω γιατι τοση εμπαθειαθορυβηθηκατε τοσο πολυ εσυ με τους αλλους 3 που εφυγες και προσπαθειτε με καθε τροπο να τους στρεψετε ολους εναντιον αθωων ανθρωπων για να κερδισετε?πολυ κριμα αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 10:40 Η elenaki92: #377 30-08-10 10:40 Οι νεκροί και οι δολοφονηθέντες δε ποστάρουν μόνο στο θέμα για νεκρούς και πεθαμένους? εχω την εντύπωση ότι στους κανόνες λέει ότι παύουν να μιλούν μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού... Τέλος των πάντων, παιδιά, όσοι θα θεωρήσουν ότι αυτα που λέτε είναι σωστά θα ακολουθήσουν και τη συμβουλή σας. Ωστόσο υπάρχουν άτομα όπως κι εγώ που μέχρι στιγμής δε βρίσκουν κάτι ενοχοποιητικό στην Αννα παραδείγματος χάρη, και τα οποία θέλουν να ψηφίσουν κάποιον άλλον. Αν όντως αυτός ο άλλος δεν είναι δολοφόνος, τότε θα δουν τί θα κάνουν στην επόμενη ψηφοφορία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:13 Ο tsarachaf: #378 30-08-10 11:13 Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #379 30-08-10 11:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Click για ανάπτυξη... με ολες ανταλλασεις πμια??? αμαν πια! δεν προλαβαινω να γυρισω το κεφαλι μου απο την αλλη και τσουπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:33 Η Cherie έγραψε: #380 30-08-10 11:33 Μiss Kit και από εμένα! Αν βγεις πολίτης... την κάτσαμε! Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πφφφ αυτο που ολοι παρουσιάζονται ως πολίτες γίνεται κουραστικό....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 00:57 Η MissKit έγραψε: #373 30-08-10 00:57 Μαριζάκι, φυσικά και έχει νόημα! -1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 01:02 Ο tsarachaf: #374 30-08-10 01:02 Λοιπον... Αφου οντως εγινα κουραστικος(εδω ειναι το μονο πραγμα απ΄ οσα σας λεει η Αννα και ειναι αληθεια), θα σωπασω κι εγω... Θα μιλησω μονο οταν τελειωσει και θα αποδειχτει το δικιο που ειχαμε εγω και η Ζωη... (ε, ενταξει θα σπαμμαρω λιγο στο θεμα, αλλα μεχρι εκει)... Και θα τα πουμε τοτε... Μεχρι τοτε σας υπενθυμιζω για ποια 2 ατομα ειμαι βεβαιος για την ενοχη τους... Για το ενα με απολυτη βεβαιοτητα και για το αλλο να κατα 90%... Κι αυτα τα 2 βρισκονται στο ποστ με τα τελευταια λογια μου... Δεν θα τα επαναλαβω γιατι ειμαι κουραστικος οπως ανεφερε καποιος πιο πανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 02:51 Η maria....: #375 30-08-10 02:51 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Click για ανάπτυξη... Eγώ πάντως θα σε ακούσω Ζωή και θα ψηφίσω ξανά misskit.Kάτι θα ξέρεις για να μας το λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 03:44 Η Hlianna έγραψε: #376 30-08-10 03:44 tsarachaf δεν καταλαβαινω γιατι τοση εμπαθειαθορυβηθηκατε τοσο πολυ εσυ με τους αλλους 3 που εφυγες και προσπαθειτε με καθε τροπο να τους στρεψετε ολους εναντιον αθωων ανθρωπων για να κερδισετε?πολυ κριμα αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 10:40 Η elenaki92: #377 30-08-10 10:40 Οι νεκροί και οι δολοφονηθέντες δε ποστάρουν μόνο στο θέμα για νεκρούς και πεθαμένους? εχω την εντύπωση ότι στους κανόνες λέει ότι παύουν να μιλούν μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού... Τέλος των πάντων, παιδιά, όσοι θα θεωρήσουν ότι αυτα που λέτε είναι σωστά θα ακολουθήσουν και τη συμβουλή σας. Ωστόσο υπάρχουν άτομα όπως κι εγώ που μέχρι στιγμής δε βρίσκουν κάτι ενοχοποιητικό στην Αννα παραδείγματος χάρη, και τα οποία θέλουν να ψηφίσουν κάποιον άλλον. Αν όντως αυτός ο άλλος δεν είναι δολοφόνος, τότε θα δουν τί θα κάνουν στην επόμενη ψηφοφορία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:13 Ο tsarachaf: #378 30-08-10 11:13 Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #379 30-08-10 11:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Click για ανάπτυξη... με ολες ανταλλασεις πμια??? αμαν πια! δεν προλαβαινω να γυρισω το κεφαλι μου απο την αλλη και τσουπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:33 Η Cherie έγραψε: #380 30-08-10 11:33 Μiss Kit και από εμένα! Αν βγεις πολίτης... την κάτσαμε! Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαριζάκι, φυσικά και έχει νόημα! -1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 01:02 Ο tsarachaf: #374 30-08-10 01:02 Λοιπον... Αφου οντως εγινα κουραστικος(εδω ειναι το μονο πραγμα απ΄ οσα σας λεει η Αννα και ειναι αληθεια), θα σωπασω κι εγω... Θα μιλησω μονο οταν τελειωσει και θα αποδειχτει το δικιο που ειχαμε εγω και η Ζωη... (ε, ενταξει θα σπαμμαρω λιγο στο θεμα, αλλα μεχρι εκει)... Και θα τα πουμε τοτε... Μεχρι τοτε σας υπενθυμιζω για ποια 2 ατομα ειμαι βεβαιος για την ενοχη τους... Για το ενα με απολυτη βεβαιοτητα και για το αλλο να κατα 90%... Κι αυτα τα 2 βρισκονται στο ποστ με τα τελευταια λογια μου... Δεν θα τα επαναλαβω γιατι ειμαι κουραστικος οπως ανεφερε καποιος πιο πανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 02:51 Η maria....: #375 30-08-10 02:51 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Click για ανάπτυξη... Eγώ πάντως θα σε ακούσω Ζωή και θα ψηφίσω ξανά misskit.Kάτι θα ξέρεις για να μας το λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 03:44 Η Hlianna έγραψε: #376 30-08-10 03:44 tsarachaf δεν καταλαβαινω γιατι τοση εμπαθειαθορυβηθηκατε τοσο πολυ εσυ με τους αλλους 3 που εφυγες και προσπαθειτε με καθε τροπο να τους στρεψετε ολους εναντιον αθωων ανθρωπων για να κερδισετε?πολυ κριμα αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 10:40 Η elenaki92: #377 30-08-10 10:40 Οι νεκροί και οι δολοφονηθέντες δε ποστάρουν μόνο στο θέμα για νεκρούς και πεθαμένους? εχω την εντύπωση ότι στους κανόνες λέει ότι παύουν να μιλούν μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού... Τέλος των πάντων, παιδιά, όσοι θα θεωρήσουν ότι αυτα που λέτε είναι σωστά θα ακολουθήσουν και τη συμβουλή σας. Ωστόσο υπάρχουν άτομα όπως κι εγώ που μέχρι στιγμής δε βρίσκουν κάτι ενοχοποιητικό στην Αννα παραδείγματος χάρη, και τα οποία θέλουν να ψηφίσουν κάποιον άλλον. Αν όντως αυτός ο άλλος δεν είναι δολοφόνος, τότε θα δουν τί θα κάνουν στην επόμενη ψηφοφορία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:13 Ο tsarachaf: #378 30-08-10 11:13 Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #379 30-08-10 11:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Click για ανάπτυξη... με ολες ανταλλασεις πμια??? αμαν πια! δεν προλαβαινω να γυρισω το κεφαλι μου απο την αλλη και τσουπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:33 Η Cherie έγραψε: #380 30-08-10 11:33 Μiss Kit και από εμένα! Αν βγεις πολίτης... την κάτσαμε! Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπον... Αφου οντως εγινα κουραστικος(εδω ειναι το μονο πραγμα απ΄ οσα σας λεει η Αννα και ειναι αληθεια), θα σωπασω κι εγω... Θα μιλησω μονο οταν τελειωσει και θα αποδειχτει το δικιο που ειχαμε εγω και η Ζωη... (ε, ενταξει θα σπαμμαρω λιγο στο θεμα, αλλα μεχρι εκει)... Και θα τα πουμε τοτε... Μεχρι τοτε σας υπενθυμιζω για ποια 2 ατομα ειμαι βεβαιος για την ενοχη τους... Για το ενα με απολυτη βεβαιοτητα και για το αλλο να κατα 90%... Κι αυτα τα 2 βρισκονται στο ποστ με τα τελευταια λογια μου... Δεν θα τα επαναλαβω γιατι ειμαι κουραστικος οπως ανεφερε καποιος πιο πανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 02:51 Η maria....: #375 30-08-10 02:51 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Click για ανάπτυξη... Eγώ πάντως θα σε ακούσω Ζωή και θα ψηφίσω ξανά misskit.Kάτι θα ξέρεις για να μας το λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 03:44 Η Hlianna έγραψε: #376 30-08-10 03:44 tsarachaf δεν καταλαβαινω γιατι τοση εμπαθειαθορυβηθηκατε τοσο πολυ εσυ με τους αλλους 3 που εφυγες και προσπαθειτε με καθε τροπο να τους στρεψετε ολους εναντιον αθωων ανθρωπων για να κερδισετε?πολυ κριμα αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 10:40 Η elenaki92: #377 30-08-10 10:40 Οι νεκροί και οι δολοφονηθέντες δε ποστάρουν μόνο στο θέμα για νεκρούς και πεθαμένους? εχω την εντύπωση ότι στους κανόνες λέει ότι παύουν να μιλούν μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού... Τέλος των πάντων, παιδιά, όσοι θα θεωρήσουν ότι αυτα που λέτε είναι σωστά θα ακολουθήσουν και τη συμβουλή σας. Ωστόσο υπάρχουν άτομα όπως κι εγώ που μέχρι στιγμής δε βρίσκουν κάτι ενοχοποιητικό στην Αννα παραδείγματος χάρη, και τα οποία θέλουν να ψηφίσουν κάποιον άλλον. Αν όντως αυτός ο άλλος δεν είναι δολοφόνος, τότε θα δουν τί θα κάνουν στην επόμενη ψηφοφορία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:13 Ο tsarachaf: #378 30-08-10 11:13 Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #379 30-08-10 11:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Click για ανάπτυξη... με ολες ανταλλασεις πμια??? αμαν πια! δεν προλαβαινω να γυρισω το κεφαλι μου απο την αλλη και τσουπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:33 Η Cherie έγραψε: #380 30-08-10 11:33 Μiss Kit και από εμένα! Αν βγεις πολίτης... την κάτσαμε! Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Η επιλογή σας είναι να την βγάλετε!! Μόνο έτσι θα μάθετε! Βγάλτε την με αποκάλυψη! Αν δεν είναι δολοφόνος, ξέρετε προς τα που να κατευθυνθείτε, αν όμως είναι, ξέρετε ότι για ακόμη μια φορά η αγαπημένη σας Ζωούλα είχε δίκιο... Click για ανάπτυξη... Eγώ πάντως θα σε ακούσω Ζωή και θα ψηφίσω ξανά misskit.Kάτι θα ξέρεις για να μας το λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 03:44 Η Hlianna έγραψε: #376 30-08-10 03:44 tsarachaf δεν καταλαβαινω γιατι τοση εμπαθειαθορυβηθηκατε τοσο πολυ εσυ με τους αλλους 3 που εφυγες και προσπαθειτε με καθε τροπο να τους στρεψετε ολους εναντιον αθωων ανθρωπων για να κερδισετε?πολυ κριμα αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 10:40 Η elenaki92: #377 30-08-10 10:40 Οι νεκροί και οι δολοφονηθέντες δε ποστάρουν μόνο στο θέμα για νεκρούς και πεθαμένους? εχω την εντύπωση ότι στους κανόνες λέει ότι παύουν να μιλούν μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού... Τέλος των πάντων, παιδιά, όσοι θα θεωρήσουν ότι αυτα που λέτε είναι σωστά θα ακολουθήσουν και τη συμβουλή σας. Ωστόσο υπάρχουν άτομα όπως κι εγώ που μέχρι στιγμής δε βρίσκουν κάτι ενοχοποιητικό στην Αννα παραδείγματος χάρη, και τα οποία θέλουν να ψηφίσουν κάποιον άλλον. Αν όντως αυτός ο άλλος δεν είναι δολοφόνος, τότε θα δουν τί θα κάνουν στην επόμενη ψηφοφορία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:13 Ο tsarachaf: #378 30-08-10 11:13 Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #379 30-08-10 11:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Click για ανάπτυξη... με ολες ανταλλασεις πμια??? αμαν πια! δεν προλαβαινω να γυρισω το κεφαλι μου απο την αλλη και τσουπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:33 Η Cherie έγραψε: #380 30-08-10 11:33 Μiss Kit και από εμένα! Αν βγεις πολίτης... την κάτσαμε! Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
tsarachaf δεν καταλαβαινω γιατι τοση εμπαθειαθορυβηθηκατε τοσο πολυ εσυ με τους αλλους 3 που εφυγες και προσπαθειτε με καθε τροπο να τους στρεψετε ολους εναντιον αθωων ανθρωπων για να κερδισετε?πολυ κριμα αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 10:40 Η elenaki92: #377 30-08-10 10:40 Οι νεκροί και οι δολοφονηθέντες δε ποστάρουν μόνο στο θέμα για νεκρούς και πεθαμένους? εχω την εντύπωση ότι στους κανόνες λέει ότι παύουν να μιλούν μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού... Τέλος των πάντων, παιδιά, όσοι θα θεωρήσουν ότι αυτα που λέτε είναι σωστά θα ακολουθήσουν και τη συμβουλή σας. Ωστόσο υπάρχουν άτομα όπως κι εγώ που μέχρι στιγμής δε βρίσκουν κάτι ενοχοποιητικό στην Αννα παραδείγματος χάρη, και τα οποία θέλουν να ψηφίσουν κάποιον άλλον. Αν όντως αυτός ο άλλος δεν είναι δολοφόνος, τότε θα δουν τί θα κάνουν στην επόμενη ψηφοφορία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:13 Ο tsarachaf: #378 30-08-10 11:13 Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #379 30-08-10 11:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Click για ανάπτυξη... με ολες ανταλλασεις πμια??? αμαν πια! δεν προλαβαινω να γυρισω το κεφαλι μου απο την αλλη και τσουπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:33 Η Cherie έγραψε: #380 30-08-10 11:33 Μiss Kit και από εμένα! Αν βγεις πολίτης... την κάτσαμε! Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι νεκροί και οι δολοφονηθέντες δε ποστάρουν μόνο στο θέμα για νεκρούς και πεθαμένους? εχω την εντύπωση ότι στους κανόνες λέει ότι παύουν να μιλούν μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού... Τέλος των πάντων, παιδιά, όσοι θα θεωρήσουν ότι αυτα που λέτε είναι σωστά θα ακολουθήσουν και τη συμβουλή σας. Ωστόσο υπάρχουν άτομα όπως κι εγώ που μέχρι στιγμής δε βρίσκουν κάτι ενοχοποιητικό στην Αννα παραδείγματος χάρη, και τα οποία θέλουν να ψηφίσουν κάποιον άλλον. Αν όντως αυτός ο άλλος δεν είναι δολοφόνος, τότε θα δουν τί θα κάνουν στην επόμενη ψηφοφορία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:13 Ο tsarachaf: #378 30-08-10 11:13 Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #379 30-08-10 11:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Click για ανάπτυξη... με ολες ανταλλασεις πμια??? αμαν πια! δεν προλαβαινω να γυρισω το κεφαλι μου απο την αλλη και τσουπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:33 Η Cherie έγραψε: #380 30-08-10 11:33 Μiss Kit και από εμένα! Αν βγεις πολίτης... την κάτσαμε! Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #379 30-08-10 11:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Click για ανάπτυξη... με ολες ανταλλασεις πμια??? αμαν πια! δεν προλαβαινω να γυρισω το κεφαλι μου απο την αλλη και τσουπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:33 Η Cherie έγραψε: #380 30-08-10 11:33 Μiss Kit και από εμένα! Αν βγεις πολίτης... την κάτσαμε! Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα τα σ/κ μιλαμε κι εμεις... Συνεπως η πανω προταση μου δειχνει και τον λογο που αδυνατω να απαντησω στην Ηλιαννα... Η οποια αν θελει απαντηση θα πρεπει να μου στειλει πμ... Click για ανάπτυξη... με ολες ανταλλασεις πμια??? αμαν πια! δεν προλαβαινω να γυρισω το κεφαλι μου απο την αλλη και τσουπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2010 στις 11:33 Η Cherie έγραψε: #380 30-08-10 11:33 Μiss Kit και από εμένα! Αν βγεις πολίτης... την κάτσαμε! Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μiss Kit και από εμένα! Αν βγεις πολίτης... την κάτσαμε! Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.