fockos
Επιφανές μέλος
Η ιστορία του s.i.d. είναι συγκεντρωμένη στο λινκ κάτω (και έχει χτυπήσει 14 θετικές ψήφους πρέπει να είναι ρεκόρ).
Περιμένουμε το τελευταίο επεισόδιο
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=2371667&postcount=22
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Τι λενε τα κακα παιδακια?με την ελπίδα ότι η Rewial θα ψηφίσει τον Γιάννη..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Τον ηττημένο δολοφόνο δεν βλέπω όμως και ανησυχώ...
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
χαχαχαχαχαχαχαχαχα τελειο,αφανης ήρωας εδώ.Για να είμαι ειλικρινής,ήξερα οτι ο Morelo(για αυτο παντα οποτε επρεπε να τον ψηφισω ελεγα μια βλακεια και ψηφιζα καποιον αλλο) ήταν ο δολοφόνος,κι οσο για τον άλλον,εκοβα το κεφάλι μου (βασικά εγώ ειμαι ο μονος που στο παιχνιδι έμεινα και ολοκληρος και δεν πηγα φυλακή)οτι ήταν η Ζωή.Οταν την είδα να ψηφιζει Morelo,λεω τα σκασμένα,το παιζουν καλα!Απο την αλλη,ανησυχουσα,γιατι ελεγα πως αν κανω λαθος,και ψηφισω δολοφονο,πρεπει να μαι το πρώτο τσιράκι που θα βγάλει δολοφόνο ever
Φιλια απο την ομορφη Ροδο,(που απεκτησε το νεο της Κολοσσο πλεον),με μια εικονα που εβγαλα στην ταφρο που περικλυει την Παλια Πολη και μου αρεσει πολύ!
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
χαχαχαχαχαχαχαχαχα τελειο,αφανης ήρωας εδώ.Για να είμαι ειλικρινής,ήξερα οτι ο Morelo(για αυτο παντα οποτε επρεπε να τον ψηφισω ελεγα μια βλακεια και ψηφιζα καποιον αλλο) ήταν ο δολοφόνος,κι οσο για τον άλλον,εκοβα το κεφάλι μου (βασικά εγώ ειμαι ο μονος που στο παιχνιδι έμεινα και ολοκληρος και δεν πηγα φυλακή)οτι ήταν η Ζωή.Οταν την είδα να ψηφιζει Morelo,λεω τα σκασμένα,το παιζουν καλα!Απο την αλλη,ανησυχουσα,γιατι ελεγα πως αν κανω λαθος,και ψηφισω δολοφονο,πρεπει να μαι το πρώτο τσιράκι που θα βγάλει δολοφόνο ever
Φιλια απο την ομορφη Ροδο,(που απεκτησε το νεο της Κολοσσο πλεον),με μια εικονα που εβγαλα στην ταφρο που περικλυει την Παλια Πολη και μου αρεσει πολύ!
Πρέπει να μου έχεις μεγάλο άχτι εσύ!!!!
Πώς τραυμάτισα έτσι την παιδική σου ψυχούλα!
Η Ζωή δολοφόνος??
Πού τέτοια τύχη?? Χρυσό τον έκανα τον Φόκο και τίποτα!
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
1 πολίτης__ misskit
2 πολίτης-- rewial
3 πολίτης-- yozerehs
4 πολίτης-- foreverfreak
5 δολοφόνος--marialuluf1
6 τσιράκι-- gianniskeeper
7 πολίτης---- μαρίζα
8 πολίτης__ kleop
9 πολίτης
10 δολοφόνος- Morelo
11 νοσοκόμα ___ Zoitca
12 πολίτης __ Κλεοπάτρα
13 πολίτης__ roseberry
14 πολίτης
15 κατάσκοπος__ aporw
16 πολίτης
17 πολίτης-- tsarachaf
αυτοι που περίσσεψαν ήταν αυτοί δεν έδωσαν νούμερο.
ΩΡΑΙΑ.....
τωρα περιμένω τις συγγνώμες όλων όσων με κατηγόρησαν και πολύ περισσότερο του foreverfreak
Με μεγάλα γράμματα Κωνσταντίνε!!!!!
Αλλά θέλω να πω και στον Morelo
NA NA NA NA NA NA NA ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Nαι λες και δεν το ηξερα αχαχαχαχααχα
δηλαδη τωρα δεν??Νομίζω ότι στην ιστορία μπορεί να συμπεριληφθεί και η πρόταση γάμου που έκανα στον Δημήτρη και ο μεγάλος μου έρωτας για αυτόν πριν μάθω ότι ήταν δολοφόνος!!
Όπως και η αγωνία της κόρης μου της Ιωάννας μην με φάνε λάχανο και βρεθώ σε κανένα χαντάκι και την αφήσω μόνη της στον κόσμο!!!
Ευχαριστω focko που το δημοσιευσες εδω γιατι εκεινη τη στιγμη δεν μου ανοιγε το chant and fun!!Και ξεχασα να σου πω να το γραψεις εδω αλλα ευτυχως το εβαλες,αλλιως θα εφευγα!Μου έστειλε Pm ο Μοrelo
Όποιος αλλάζει την ψήφο του το λέει δημόσια στο thread. Το δημοσιοποιώ επειδή είναι offline τώρα.
δυστυχως δεν ημουν σπιτι μετα την ισοπαλια
για να μην φυγω προφανωςΑναρωτιεμαι γιατι να το εκανε αυτο αραγε???
failed Ε? 1η φορα χανουν δολοφονοι??Παιζει να ειμαι πολυ ασχετος
Μου αρεσει που ολοι λετε οτι την Μαρια δεν την ειχατε υποψιαστει και αυτην βγαλατε πρωτα lol και εμεινα απτον 1ο γυρο μονος μου
συγνωμη σε οποιον αναφερθηκα με "σκληρα" λογια αλλα επρεπε να το κανω καποιες φορες,αλλωστε μερος του παιχνιδιου δεν ειναι?? δεν τα εννουσα βεβαια,απλα ημουν δολοφονος so....
σορρυ Μαρια,ξερω περιμενες πολλα απο μενα και σε απαγοητευσα
ανεξαρτητως αποτελεσματος εγω το ευχαριστηθηκα πολυ παντως
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
ημουν εγω δολοφονος??? NO WAYZZZZZZ!
Nαι λες και δεν το ηξερα αχαχαχαχααχα
δηλαδη τωρα δεν??
Ευχαριστω focko που το δημοσιευσες εδω γιατι εκεινη τη στιγμη δεν μου ανοιγε το chant and fun!!Και ξεχασα να σου πω να το γραψεις εδω αλλα ευτυχως το εβαλες,αλλιως θα εφευγα!
δυστυχως δεν ημουν σπιτι μετα την ισοπαλια
για να μην φυγω προφανως
failed Ε? 1η φορα χανουν δολοφονοι??Παιζει να ειμαι πολυ ασχετος
Μου αρεσει που ολοι λετε οτι την Μαρια δεν την ειχατε υποψιαστει και αυτην βγαλατε πρωτα lol και εμεινα απτον 1ο γυρο μονος μου
συγνωμη σε οποιον αναφερθηκα με "σκληρα" λογια αλλα επρεπε να το κανω καποιες φορες,αλλωστε μερος του παιχνιδιου δεν ειναι?? δεν τα εννουσα βεβαια,απλα ημουν δολοφονος so....
σορρυ Μαρια,ξερω περιμενες πολλα απο μενα και σε απαγοητευσα
ανεξαρτητως αποτελεσματος εγω το ευχαριστηθηκα πολυ παντως
Βασικά δεν είναι πρώτη φορά που χάνουν οι δολοφόνοι.... 26 Παλέρμο έχουν παιχτεί δεν γίνεται όλο να νικάνε!!
Δημήτρη μου θα σε αγαπάω για πάντα.. Εγώ και η κόρη μας η Ιωάννα σε περιμένουμε σπίτι!
Πάντως γίνεται να γίνω και εγώ μια φορά δολοφόνος??
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Cherie
Δραστήριο μέλος
Θα μας ξεκληρίσεις.Πάντως γίνεται να γίνω και εγώ μια φορά δολοφόνος??
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
α ωραια... μου εφυγε ενα βαρος =)Βασικά δεν είναι πρώτη φορά που χάνουν οι δολοφόνοι.... 26 Παλέρμο έχουν παιχτεί δεν γίνεται όλο να νικάνε!!
Δημήτρη μου θα σε αγαπάω για πάντα.. Εγώ και η κόρη μας η Ιωάννα σε περιμένουμε σπίτι!
Πάντως γίνεται να γίνω και εγώ μια φορά δολοφόνος??
Μη με περιμενετε...θα κανετε πολυ καιρο να με δειτε,μη σας πω οτι δε θα με ξαναδειτε... με τοσους που σκοτωσα ισοβια θα φαω
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
εχεις γινει ποτε?
Όχι..
Θα μας ξεκληρίσεις.
Όχι καλέ,... Μόνο τον ρουφιάνο!
α ωραια... μου εφυγε ενα βαρος =)
Μη με περιμενετε...θα κανετε πολυ καιρο να με δειτε,μη σας πω οτι δε θα με ξαναδειτε... με τοσους που σκοτωσα ισοβια θα φαω
Χαχχαχα. Οκ..
Θα κλειστώ σε μοναστήρι να προσεύχομαι για τη σωτηρία της ψυχής σου!
fockos
Επιφανές μέλος
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.