love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 19:38 Η love_angel: #481 09-07-10 19:38 σιγα!! δηλωσε δηλωσε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 20:25 Η Cherie έγραψε: #482 09-07-10 20:25 Γιατί ποιος είπε ότι εμείς (δηλαδή εγώ) δεν κάναμε βλακείες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 20:31 Η love_angel: #483 09-07-10 20:31 εγω πρεπει στο παρελθον να εχω υπαρξει η χειροτερη νοσοκομα παλερμο εβερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 20:34 Η Cherie έγραψε: #484 09-07-10 20:34 E μωρέ είμαστε άπειρα ακόμη Μετά από 3-4 παιχνίδια ποιος μας πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2010 στις 01:12 Ο Γιώργος έγραψε: #485 11-07-10 01:12 Πάντως έχω να πω ότι είχαμε πάρα πολύ καιρό να δούμε τόσο ενδιαφέρον παλέρμο. Στα τελευταία ψιλοκοιμόμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2010 στις 01:22 Ο self-instructive depressing: #486 11-07-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: χιμελιτα δηλωσε για το επομενο! θα μαθεις! ολοι μαθαμε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κι αν κάνω βλακείες και σας κάψω; Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείς βρε θα φροντίσω να πας στην αντίπαλη ομάδα από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2010 στις 11:56 Η Eileen έγραψε: #487 11-07-10 11:56 Χαχαχαχα... Άντε να ανοίξει το επόμενο Παλέρμο I'm on fire!!!!!!! Και κανονίστε, θέλω κανένα ενδιαφέρον ρόλο στο παιχνίδι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 12:39 Η elenaki92: #488 12-07-10 12:39 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: και συ βρε ελενακι_αρνεα στα τελεταια σου λογια με χαντακωσες! τι μιλας βρε κοπελα μου αν δεν εισαι σιγουρη?? Click για ανάπτυξη... η σιγουριά ότι είσαι δολοφόνος με έφαγε... Στο επόμενο παλέρμο όμως, θα είμαι πιο προσεκτική, αν φυσικά μείνω αρκετά... Αν δε με ξαποστείλετε νωρίς όπως στο #24... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 12:46 Η Eileen έγραψε: #489 12-07-10 12:46 Το ξέρατε ότι το Παλέρμο είναι πόλη της Β. Σικελίας??? Εγώ δεν είχα ιδέα!!! Και ονομάσαν το παιχνίδι έτσι επειδή εκεί ακόμη και σήμερα καραδωκεί η Italian Mafia!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σιγα!! δηλωσε δηλωσε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 20:25 Η Cherie έγραψε: #482 09-07-10 20:25 Γιατί ποιος είπε ότι εμείς (δηλαδή εγώ) δεν κάναμε βλακείες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 20:31 Η love_angel: #483 09-07-10 20:31 εγω πρεπει στο παρελθον να εχω υπαρξει η χειροτερη νοσοκομα παλερμο εβερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 20:34 Η Cherie έγραψε: #484 09-07-10 20:34 E μωρέ είμαστε άπειρα ακόμη Μετά από 3-4 παιχνίδια ποιος μας πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2010 στις 01:12 Ο Γιώργος έγραψε: #485 11-07-10 01:12 Πάντως έχω να πω ότι είχαμε πάρα πολύ καιρό να δούμε τόσο ενδιαφέρον παλέρμο. Στα τελευταία ψιλοκοιμόμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2010 στις 01:22 Ο self-instructive depressing: #486 11-07-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: χιμελιτα δηλωσε για το επομενο! θα μαθεις! ολοι μαθαμε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κι αν κάνω βλακείες και σας κάψω; Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείς βρε θα φροντίσω να πας στην αντίπαλη ομάδα από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2010 στις 11:56 Η Eileen έγραψε: #487 11-07-10 11:56 Χαχαχαχα... Άντε να ανοίξει το επόμενο Παλέρμο I'm on fire!!!!!!! Και κανονίστε, θέλω κανένα ενδιαφέρον ρόλο στο παιχνίδι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 12:39 Η elenaki92: #488 12-07-10 12:39 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: και συ βρε ελενακι_αρνεα στα τελεταια σου λογια με χαντακωσες! τι μιλας βρε κοπελα μου αν δεν εισαι σιγουρη?? Click για ανάπτυξη... η σιγουριά ότι είσαι δολοφόνος με έφαγε... Στο επόμενο παλέρμο όμως, θα είμαι πιο προσεκτική, αν φυσικά μείνω αρκετά... Αν δε με ξαποστείλετε νωρίς όπως στο #24... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 12:46 Η Eileen έγραψε: #489 12-07-10 12:46 Το ξέρατε ότι το Παλέρμο είναι πόλη της Β. Σικελίας??? Εγώ δεν είχα ιδέα!!! Και ονομάσαν το παιχνίδι έτσι επειδή εκεί ακόμη και σήμερα καραδωκεί η Italian Mafia!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατί ποιος είπε ότι εμείς (δηλαδή εγώ) δεν κάναμε βλακείες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 20:31 Η love_angel: #483 09-07-10 20:31 εγω πρεπει στο παρελθον να εχω υπαρξει η χειροτερη νοσοκομα παλερμο εβερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 20:34 Η Cherie έγραψε: #484 09-07-10 20:34 E μωρέ είμαστε άπειρα ακόμη Μετά από 3-4 παιχνίδια ποιος μας πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2010 στις 01:12 Ο Γιώργος έγραψε: #485 11-07-10 01:12 Πάντως έχω να πω ότι είχαμε πάρα πολύ καιρό να δούμε τόσο ενδιαφέρον παλέρμο. Στα τελευταία ψιλοκοιμόμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2010 στις 01:22 Ο self-instructive depressing: #486 11-07-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: χιμελιτα δηλωσε για το επομενο! θα μαθεις! ολοι μαθαμε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κι αν κάνω βλακείες και σας κάψω; Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείς βρε θα φροντίσω να πας στην αντίπαλη ομάδα από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2010 στις 11:56 Η Eileen έγραψε: #487 11-07-10 11:56 Χαχαχαχα... Άντε να ανοίξει το επόμενο Παλέρμο I'm on fire!!!!!!! Και κανονίστε, θέλω κανένα ενδιαφέρον ρόλο στο παιχνίδι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 12:39 Η elenaki92: #488 12-07-10 12:39 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: και συ βρε ελενακι_αρνεα στα τελεταια σου λογια με χαντακωσες! τι μιλας βρε κοπελα μου αν δεν εισαι σιγουρη?? Click για ανάπτυξη... η σιγουριά ότι είσαι δολοφόνος με έφαγε... Στο επόμενο παλέρμο όμως, θα είμαι πιο προσεκτική, αν φυσικά μείνω αρκετά... Αν δε με ξαποστείλετε νωρίς όπως στο #24... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 12:46 Η Eileen έγραψε: #489 12-07-10 12:46 Το ξέρατε ότι το Παλέρμο είναι πόλη της Β. Σικελίας??? Εγώ δεν είχα ιδέα!!! Και ονομάσαν το παιχνίδι έτσι επειδή εκεί ακόμη και σήμερα καραδωκεί η Italian Mafia!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω πρεπει στο παρελθον να εχω υπαρξει η χειροτερη νοσοκομα παλερμο εβερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 20:34 Η Cherie έγραψε: #484 09-07-10 20:34 E μωρέ είμαστε άπειρα ακόμη Μετά από 3-4 παιχνίδια ποιος μας πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2010 στις 01:12 Ο Γιώργος έγραψε: #485 11-07-10 01:12 Πάντως έχω να πω ότι είχαμε πάρα πολύ καιρό να δούμε τόσο ενδιαφέρον παλέρμο. Στα τελευταία ψιλοκοιμόμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2010 στις 01:22 Ο self-instructive depressing: #486 11-07-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: χιμελιτα δηλωσε για το επομενο! θα μαθεις! ολοι μαθαμε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κι αν κάνω βλακείες και σας κάψω; Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείς βρε θα φροντίσω να πας στην αντίπαλη ομάδα από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2010 στις 11:56 Η Eileen έγραψε: #487 11-07-10 11:56 Χαχαχαχα... Άντε να ανοίξει το επόμενο Παλέρμο I'm on fire!!!!!!! Και κανονίστε, θέλω κανένα ενδιαφέρον ρόλο στο παιχνίδι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 12:39 Η elenaki92: #488 12-07-10 12:39 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: και συ βρε ελενακι_αρνεα στα τελεταια σου λογια με χαντακωσες! τι μιλας βρε κοπελα μου αν δεν εισαι σιγουρη?? Click για ανάπτυξη... η σιγουριά ότι είσαι δολοφόνος με έφαγε... Στο επόμενο παλέρμο όμως, θα είμαι πιο προσεκτική, αν φυσικά μείνω αρκετά... Αν δε με ξαποστείλετε νωρίς όπως στο #24... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 12:46 Η Eileen έγραψε: #489 12-07-10 12:46 Το ξέρατε ότι το Παλέρμο είναι πόλη της Β. Σικελίας??? Εγώ δεν είχα ιδέα!!! Και ονομάσαν το παιχνίδι έτσι επειδή εκεί ακόμη και σήμερα καραδωκεί η Italian Mafia!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
E μωρέ είμαστε άπειρα ακόμη Μετά από 3-4 παιχνίδια ποιος μας πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2010 στις 01:12 Ο Γιώργος έγραψε: #485 11-07-10 01:12 Πάντως έχω να πω ότι είχαμε πάρα πολύ καιρό να δούμε τόσο ενδιαφέρον παλέρμο. Στα τελευταία ψιλοκοιμόμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2010 στις 01:22 Ο self-instructive depressing: #486 11-07-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: χιμελιτα δηλωσε για το επομενο! θα μαθεις! ολοι μαθαμε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κι αν κάνω βλακείες και σας κάψω; Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείς βρε θα φροντίσω να πας στην αντίπαλη ομάδα από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2010 στις 11:56 Η Eileen έγραψε: #487 11-07-10 11:56 Χαχαχαχα... Άντε να ανοίξει το επόμενο Παλέρμο I'm on fire!!!!!!! Και κανονίστε, θέλω κανένα ενδιαφέρον ρόλο στο παιχνίδι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 12:39 Η elenaki92: #488 12-07-10 12:39 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: και συ βρε ελενακι_αρνεα στα τελεταια σου λογια με χαντακωσες! τι μιλας βρε κοπελα μου αν δεν εισαι σιγουρη?? Click για ανάπτυξη... η σιγουριά ότι είσαι δολοφόνος με έφαγε... Στο επόμενο παλέρμο όμως, θα είμαι πιο προσεκτική, αν φυσικά μείνω αρκετά... Αν δε με ξαποστείλετε νωρίς όπως στο #24... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 12:46 Η Eileen έγραψε: #489 12-07-10 12:46 Το ξέρατε ότι το Παλέρμο είναι πόλη της Β. Σικελίας??? Εγώ δεν είχα ιδέα!!! Και ονομάσαν το παιχνίδι έτσι επειδή εκεί ακόμη και σήμερα καραδωκεί η Italian Mafia!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάντως έχω να πω ότι είχαμε πάρα πολύ καιρό να δούμε τόσο ενδιαφέρον παλέρμο. Στα τελευταία ψιλοκοιμόμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2010 στις 01:22 Ο self-instructive depressing: #486 11-07-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: χιμελιτα δηλωσε για το επομενο! θα μαθεις! ολοι μαθαμε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κι αν κάνω βλακείες και σας κάψω; Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείς βρε θα φροντίσω να πας στην αντίπαλη ομάδα από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2010 στις 11:56 Η Eileen έγραψε: #487 11-07-10 11:56 Χαχαχαχα... Άντε να ανοίξει το επόμενο Παλέρμο I'm on fire!!!!!!! Και κανονίστε, θέλω κανένα ενδιαφέρον ρόλο στο παιχνίδι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 12:39 Η elenaki92: #488 12-07-10 12:39 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: και συ βρε ελενακι_αρνεα στα τελεταια σου λογια με χαντακωσες! τι μιλας βρε κοπελα μου αν δεν εισαι σιγουρη?? Click για ανάπτυξη... η σιγουριά ότι είσαι δολοφόνος με έφαγε... Στο επόμενο παλέρμο όμως, θα είμαι πιο προσεκτική, αν φυσικά μείνω αρκετά... Αν δε με ξαποστείλετε νωρίς όπως στο #24... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 12:46 Η Eileen έγραψε: #489 12-07-10 12:46 Το ξέρατε ότι το Παλέρμο είναι πόλη της Β. Σικελίας??? Εγώ δεν είχα ιδέα!!! Και ονομάσαν το παιχνίδι έτσι επειδή εκεί ακόμη και σήμερα καραδωκεί η Italian Mafia!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από love_angel: χιμελιτα δηλωσε για το επομενο! θα μαθεις! ολοι μαθαμε! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κι αν κάνω βλακείες και σας κάψω; Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείς βρε θα φροντίσω να πας στην αντίπαλη ομάδα από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2010 στις 11:56 Η Eileen έγραψε: #487 11-07-10 11:56 Χαχαχαχα... Άντε να ανοίξει το επόμενο Παλέρμο I'm on fire!!!!!!! Και κανονίστε, θέλω κανένα ενδιαφέρον ρόλο στο παιχνίδι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 12:39 Η elenaki92: #488 12-07-10 12:39 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: και συ βρε ελενακι_αρνεα στα τελεταια σου λογια με χαντακωσες! τι μιλας βρε κοπελα μου αν δεν εισαι σιγουρη?? Click για ανάπτυξη... η σιγουριά ότι είσαι δολοφόνος με έφαγε... Στο επόμενο παλέρμο όμως, θα είμαι πιο προσεκτική, αν φυσικά μείνω αρκετά... Αν δε με ξαποστείλετε νωρίς όπως στο #24... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 12:46 Η Eileen έγραψε: #489 12-07-10 12:46 Το ξέρατε ότι το Παλέρμο είναι πόλη της Β. Σικελίας??? Εγώ δεν είχα ιδέα!!! Και ονομάσαν το παιχνίδι έτσι επειδή εκεί ακόμη και σήμερα καραδωκεί η Italian Mafia!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χαχαχαχα... Άντε να ανοίξει το επόμενο Παλέρμο I'm on fire!!!!!!! Και κανονίστε, θέλω κανένα ενδιαφέρον ρόλο στο παιχνίδι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 12:39 Η elenaki92: #488 12-07-10 12:39 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: και συ βρε ελενακι_αρνεα στα τελεταια σου λογια με χαντακωσες! τι μιλας βρε κοπελα μου αν δεν εισαι σιγουρη?? Click για ανάπτυξη... η σιγουριά ότι είσαι δολοφόνος με έφαγε... Στο επόμενο παλέρμο όμως, θα είμαι πιο προσεκτική, αν φυσικά μείνω αρκετά... Αν δε με ξαποστείλετε νωρίς όπως στο #24... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 12:46 Η Eileen έγραψε: #489 12-07-10 12:46 Το ξέρατε ότι το Παλέρμο είναι πόλη της Β. Σικελίας??? Εγώ δεν είχα ιδέα!!! Και ονομάσαν το παιχνίδι έτσι επειδή εκεί ακόμη και σήμερα καραδωκεί η Italian Mafia!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από love_angel: και συ βρε ελενακι_αρνεα στα τελεταια σου λογια με χαντακωσες! τι μιλας βρε κοπελα μου αν δεν εισαι σιγουρη?? Click για ανάπτυξη... η σιγουριά ότι είσαι δολοφόνος με έφαγε... Στο επόμενο παλέρμο όμως, θα είμαι πιο προσεκτική, αν φυσικά μείνω αρκετά... Αν δε με ξαποστείλετε νωρίς όπως στο #24... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 12:46 Η Eileen έγραψε: #489 12-07-10 12:46 Το ξέρατε ότι το Παλέρμο είναι πόλη της Β. Σικελίας??? Εγώ δεν είχα ιδέα!!! Και ονομάσαν το παιχνίδι έτσι επειδή εκεί ακόμη και σήμερα καραδωκεί η Italian Mafia!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το ξέρατε ότι το Παλέρμο είναι πόλη της Β. Σικελίας??? Εγώ δεν είχα ιδέα!!! Και ονομάσαν το παιχνίδι έτσι επειδή εκεί ακόμη και σήμερα καραδωκεί η Italian Mafia!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.