30-06-10

10:56
Εγώ θέλω να δηλώσω ότι χθες παιδιά μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι ψηφίζαμε για το Δήμαρχο ή πώς τον λένε εκείνον τον Μπάρμπα, για αυτό ψήφισα το elenaki- arnea. Δεν μου φαίνεται καθόλου ύποπτη και θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη γιατί εγώ το ξεκίνησα από λάθος μου!!
Αυτό όμως το λάθος μου έδωσε ιδιαίτερη τροφή για σκέψη, καθώς κάποιοι- ες πάτησαν πάνω της για να καλύψουν οι ίδιοι τους δικούς τους ρόλους.
Προσωπικά πιστεύω ότι κάτι τρέχει στο ακτίπητοπ δίδυμο _elena_ kai love_angel αφού η πρώτη υπερασπίστηκε την δεύτερη
μια καλή παίκτρια που πιστεύω πως θα βοηθήσει τους πολίτες για να βρούν τους δολοφόνους...
ρίχνοντας παράλληλα τις υποψίες στον Ευπατρίδη.
Στη συνέχεια η love υπερασπίστηκε με τέτοια σιγουριά την elena μετά το ποστ της Βασίλισσας (Proudqueen).
Αυτά μέχρι τώρα.

Αυτό όμως το λάθος μου έδωσε ιδιαίτερη τροφή για σκέψη, καθώς κάποιοι- ες πάτησαν πάνω της για να καλύψουν οι ίδιοι τους δικούς τους ρόλους.
Προσωπικά πιστεύω ότι κάτι τρέχει στο ακτίπητοπ δίδυμο _elena_ kai love_angel αφού η πρώτη υπερασπίστηκε την δεύτερη
μια καλή παίκτρια που πιστεύω πως θα βοηθήσει τους πολίτες για να βρούν τους δολοφόνους...
ρίχνοντας παράλληλα τις υποψίες στον Ευπατρίδη.
Στη συνέχεια η love υπερασπίστηκε με τέτοια σιγουριά την elena μετά το ποστ της Βασίλισσας (Proudqueen).
Αυτά μέχρι τώρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.