Λοιπον, επειδη μολις τωρα καταφερα να συνδεθω και επειδη δε μπορω να ξερω αν θα ειμαι εδω μετα τη μια, ηρθε η ωρα να ψηφισω!!
Με βαση λοιπον τα δεδομενα του προηγουμενου γυρου, μεχρι στιγμης το πιο υπουλο ατομο του πρωτου γυρου μου φαινεται η elenaki-arnea... Για να ειμαι ειλικρινης δε μπορω να καταλαβω τον τροπο που παιζει και ισως στην τελικη αυτος να ειναι και ο σκοπος της!! Στην αρχη ψηφιζει τη z0itCa (και καλα για να της ανταποδωσει το κακο που της εκανε) και με το που αρχιζει να την υποψιαζεται ο eupatridis, αλλαζει την ψηφο της και τη ριχνει κατευθειαν σε εκεινον (με τη δικαιολογια οτι βλεπει κατι περιεργο -που δε μας εξηγησε τι- στο ποστ του)... Το αποκορυφωμα βεβαια ηταν στο τελος, που αντι να μεινει στην αρχικη της επιλογη, μολις η love-angel αρχισε να κανει εικασιες, ψηφισε εκεινη και οχι τον eupatridi!! Καταλαβε κανεις κατι?? Αν ναι πειτε μου και μενα.... Τωρα το αν ειναι δολοφονος , τσιρακι η απλα μπερδεμενη θα φανει!! Προς το παρον λοιπον ψηφιζω elenaki-arnea και αν μεινω εδω μετα μια μπορει και να αλλαξω την ψηφο μου...
Υ.Γ: Θελοντας και μη, για ενα ευλογο χρονικο διαστημα δε θα μπορεσω να ποσταρω, καθως εχουμε και την εξεταστικη στη μεση!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.