Είσαι είσαι είσαι.
Αλλάζω και ψηφίζω Φοίβη
Δεν εχω καταλαβει κατι κι αν θελετε βοηθηστε με.
Ειμαι και ψιλοζαλισμενη απο τα ξενυχτια.
Ο γιωργος παραπανω ηδη εχει παρεθεσει τις ψηφους. Πχ εσυ εχεις ψηφισει εμενα. Τωρα ομως αλλαζεις και ψηφιζεις phoebe(επιτελους ξυπνησες

) . Συνεπως, δεν ισχυει η παταπανω ψηφοφορια?
Γιωργο ενημερωσε με αν θελεις ή καποιος αλλος.
Επίσης, θα ψηφίσω
Ηρώ για τους εξής λόγους(και το Γιουκι εχω στο μυαλό, αλλά προς στιγμήν υπερτέρουν τα της Ηρους.): - Μιλάει μεν αλλά αργά και σταθερά. Παγια τακτική όσων θέλουν να μην κινήσουν υποψίες.
-Συμμέτεχει αλλά ο τρόπος που κινείται μοιάζει να χει μια κάποια στρατηγική.
Για παράδειγμα, εγω που ειμαι πολίτης(δεν ειστε υποχρεωμενοι να με πιστεψετε αλλα το λεω για να εξηγησω) κινούμαι στο χωρο
αυθορμήτως. Γυρισα σελιδες και το διαπιστωσα. Αν είχα, υποθετω, κάποιον ιδιαίτερο ρόλο, θα είχα κάποια τακτική.
Ετσι δε γίνεται συνήθως?
Το ίδιο πιστεύω και για την λαβ(που ετρεξε να με υπερασπιστει ανεξαρτητως παιχνιδιου αλλα μολις ειδε τα σκουρα με ψηφισε. Το ιδιο θα εκανα κι εγω για να πεισω πως ισχυουν οσα λεω) αλλα δε θελω να θεωρηθει πως την υπερασπιζομαι απλως την φερνω ως παραδειγμα.
Κλεινοντας θα ελεγα πως ναι μεν θελω να συνεχισω να παιζω και να δω τη ροη του παιχνιδιου, δευτερευοντως, αν ψηφιστω εν τελει και αποδειχτει πως ειμαι πολιτης, θα δεχομαι τεμεναδες κι εγω στα γραφεια μου(δεξια πορτα απο αυτη του Γιωργου).
Καλημερουδια!