Λοιπόν...
Όπως είπαν Ηρώ και Υouki θα'ναι κάποιος από τους νέους δολοφόνος (Βurp, rascal, zanin, speedy, love).
Mαζί του(ς) είναι απαραίτητοι και κάποιοι παλιοί/καλοί παίχτες (Ηρώ, Υοuki, Neraida, Resident, Phoebe, fantasmenos, jrot, vkey).
Μένουν και οι Κakerlak, pitg, Angie_ann, Kόρψω. Κάποιος κι απ'αυτούς μπορεί να είναι. Έχουν ξαναπαίξει, αλλά όχι μαζί μου. Άρα για μένα είναι "νέοι" και θα τους παρατηρώ καλύτερα.
σημειώσεις:
* Η Ηρώ κάπως μ'έβαλε σε υποψίες. Μ'αυτό που είπε ότι "Αν ήμουν ο Γιώργος θα διάλεγα τους Τάδε". Είναι ένστικτο, αλλά περίμενα να μείνει στις κατηγοριοποιήσεις για αρχή. Μπορεί να έχει και κάποιον ρόλο.
* Η youki δεν είπε κάτι που να με παραξένεψε προς το παρόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Εννοείται ότι είναι ύποπτη, μόνο και μόνο επειδή είναι αυτή που είναι.
* Επίσης καραϋποπτη μου φάνηκε και η love. Βέβαια, δεν μου κάνει εντύπωση ο αυθορμητισμός της, μόνο η σιγουριά της και το ότι είχε πράγματα να πει. Αν και νέα.
* Ο rascal παίζει να είναι δολοφόνος και να έχει και το γνωστό στυλ. Λέει ότι του φαίνεται ύποπτη η love και μετά την καλύπτει διακριτικά. Και τελικά άλλη ψηφίζει.
* Η resident ίσως να'ναι κάτι σε ιερόδουλη/ρουφιάνα. Όχι μόνο επειδή είναι έμπειρη, αλλά και γιατί θα λείπει λέει μέχρι την Τρίτη. Και, αν είναι, θα τη βολέψει. Μπορεί να'ναι και τυχαίο.
* Η Νεράιδα μου θυμίζει λίγο τη συμπεριφορά της όταν είμασταν συνδολοφόνες, με τη διαφορά ότι ψήφισε κάπως νωρίς. Αλλά αυτό δεν λέει και πολλά. Περιμένω να δω αν θα συνεχίσει να μου θυμίζει το δολοφονικό εαυτό της.
* Η phoebe έχει το πλεονέκτημα να μην ψηφίζει ακόμα λόγω απουσίας του Bill. Κάτσε να δούμε.
* Κάτι μου κάνει κλασικά και ο fantasmenos...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.