EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 31,849 μηνύματα.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
31-12-20
00:17
(παιδια μου ηρθε μια ιδεα υπαρχει παιχνιδι να λεει ενας μια λεξη και να λεει ο αλλος συνωνυμη?και να παιζουμε με σειρα για να παιζουμε ολοι?) τι λετε?
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
31-12-20
00:18
χμ, ναι το έβαλα το παραίτηση.
πρωτοβρόχια
πρωτοβρόχια
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 31,849 μηνύματα.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
31-12-20
00:20
Να φτιαξω εγω νεο παιχνιδι?με συνωνυμα?
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
31-12-20
00:20
Δεν ξέρω πώς να το πω, αλλά ας πούμε.. δεν με ενθουσιάζει και τόσο..(παιδια μου ηρθε μια ιδεα υπαρχει παιχνιδι να λεει ενας μια λεξη και να λεει ο αλλος συνωνυμη?και να παιζουμε με σειρα για να παιζουμε ολοι?) τι λετε?
Είναι που θα σωθούν γρήγορα οι λέξεις ή/και που πιθανόν θα διαφωνήσουμε σχετικά με την ερμηνεία τους.
Αν θες να παίξουμε ένα με λέξη και ομοιοκταληξία (αν ήδη δεν υπάρχει σαν θέμα του C&f)
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
31-12-20
00:21
ναι καλο κι αυτο δηλαδη θα βρισκουμε μια λεξη να κανει ριμα?Δεν ξέρω πώς να το πω, αλλά ας πούμε.. δεν με ενθουσιάζει και τόσο..
Είναι που θα σωθούν γρήγορα οι λέξεις ή/και που πιθανόν θα διαφωνήσουμε σχετικά με την ερμηνεία τους.
Αν θες να παίξουμε ένα με λέξη και ομοιοκταληξία (αν ήδη δεν υπάρχει σαν θέμα του C&f)
juste un instant
Επιφανές μέλος
31-12-20
και εμένα δε με ενθουσιαζει. Μπορούμε να δυσκολεψουμε το παρόν παιχνιδι. Δηλαδή να αρχίζουμε πάντα από ένα συγκεκριμενο γραμμα...
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
31-12-20
υπαρχει ετοιμο αυτο σε ποστ?
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
31-12-20
00:23
Να φτιαξω εγω νεο παιχνιδι?με συνωνυμα?
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
31-12-20
00:23
να κανουμε με ριμες?πειτε μου
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
31-12-20
00:24
πρόβατο;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
31-12-20
00:24
ενταξει ναι @Aleksa τι λες?και εμένα δε με ενθουσιαζει. Μπορούμε να δυσκολεψουμε το παρόν παιχνιδι. Δηλαδή να αρχίζουμε πάντα από ένα συγκεκριμενο γραμμα...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
31-12-20
00:25
κάτσε πρώτα να τελειώσουμε αυτή την παρτίδα εδώ , να δούμε τα χάλια μας...να κανουμε με ριμες?πειτε μου
Κι αν έχουμε κουράγιο μετά... Αφού πει κι ο Βασίλης τη γνώμη του βέβαια.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
δεν ξέρω... Ας δοκιμάσουμε...ενταξει ναι @Aleksa τι λες?
juste un instant
Επιφανές μέλος
31-12-20
00:27
Π ρ τ Να αρχίζουν όλα από Τ
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
31-12-20
00:28
ωραια παμε
τρεμοπαιζω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
τρεμοπαιζω
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
31-12-20
00:28
Οκ, δηλαδή, κλείσαμε το προηγούμενο, ναι;
juste un instant
Επιφανές μέλος
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
31-12-20
00:29
ναι και βαλαμε νεο κανονα αυτο που ειπε ο βασιληςΟκ, δηλαδή, κλείσαμε το προηγούμενο, ναι;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.