BAD MAIPH Εκκολαπτόμενο μέλος Η BAD MAIPH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2008 στις 07:55 Η BAD MAIPH: #21 05-01-08 07:55 Αρχική Δημοσίευση από nefnef: Όχι... την ξέρω εγώ τη λύση!!! Click για ανάπτυξη... δεν τη λες και σε εμας για να μας φυγει η απορια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2008 στις 08:18 Ο shaman έγραψε: #22 05-01-08 08:18 Αρχική Δημοσίευση από agent_provocateur: για να κανω εγω ερωτησεις΄ -ητανε ντιντισ? -το αμαξι ητανε ταροφαδικο -η γκομενα του τα φοραγε με το μαναβι? -δε του εκανε κουκουθ -το ραδιο ητανε στο σταθμο του ΜΠΛΑΚΜΑΝ? παρακαλο να απαντησετε Click για ανάπτυξη... Το καλύτερο ποστ eveeeeer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefnef Νεοφερμένο μέλος Η Νεφέλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 22:38 Η nefnef έγραψε: #23 10-01-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από BAD MAIPH: δεν τη λες και σε εμας για να μας φυγει η απορια; Click για ανάπτυξη... Ήταν ραδιοφωνικός παραγωγός... Έφυγε από την εκπομπή του, αφού την είχε ηχογραφήσει, για να σκοτώσει κάποιον... τον σκότωσε... και όπως γυρνούσε άκουσε την εκπομπή να κόλλαει... πάει το άλλοθι... και -μπαμ-... the end. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nefnef: Όχι... την ξέρω εγώ τη λύση!!! Click για ανάπτυξη... δεν τη λες και σε εμας για να μας φυγει η απορια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2008 στις 08:18 Ο shaman έγραψε: #22 05-01-08 08:18 Αρχική Δημοσίευση από agent_provocateur: για να κανω εγω ερωτησεις΄ -ητανε ντιντισ? -το αμαξι ητανε ταροφαδικο -η γκομενα του τα φοραγε με το μαναβι? -δε του εκανε κουκουθ -το ραδιο ητανε στο σταθμο του ΜΠΛΑΚΜΑΝ? παρακαλο να απαντησετε Click για ανάπτυξη... Το καλύτερο ποστ eveeeeer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefnef Νεοφερμένο μέλος Η Νεφέλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 22:38 Η nefnef έγραψε: #23 10-01-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από BAD MAIPH: δεν τη λες και σε εμας για να μας φυγει η απορια; Click για ανάπτυξη... Ήταν ραδιοφωνικός παραγωγός... Έφυγε από την εκπομπή του, αφού την είχε ηχογραφήσει, για να σκοτώσει κάποιον... τον σκότωσε... και όπως γυρνούσε άκουσε την εκπομπή να κόλλαει... πάει το άλλοθι... και -μπαμ-... the end. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από agent_provocateur: για να κανω εγω ερωτησεις΄ -ητανε ντιντισ? -το αμαξι ητανε ταροφαδικο -η γκομενα του τα φοραγε με το μαναβι? -δε του εκανε κουκουθ -το ραδιο ητανε στο σταθμο του ΜΠΛΑΚΜΑΝ? παρακαλο να απαντησετε Click για ανάπτυξη... Το καλύτερο ποστ eveeeeer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefnef Νεοφερμένο μέλος Η Νεφέλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 22:38 Η nefnef έγραψε: #23 10-01-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από BAD MAIPH: δεν τη λες και σε εμας για να μας φυγει η απορια; Click για ανάπτυξη... Ήταν ραδιοφωνικός παραγωγός... Έφυγε από την εκπομπή του, αφού την είχε ηχογραφήσει, για να σκοτώσει κάποιον... τον σκότωσε... και όπως γυρνούσε άκουσε την εκπομπή να κόλλαει... πάει το άλλοθι... και -μπαμ-... the end. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από BAD MAIPH: δεν τη λες και σε εμας για να μας φυγει η απορια; Click για ανάπτυξη... Ήταν ραδιοφωνικός παραγωγός... Έφυγε από την εκπομπή του, αφού την είχε ηχογραφήσει, για να σκοτώσει κάποιον... τον σκότωσε... και όπως γυρνούσε άκουσε την εκπομπή να κόλλαει... πάει το άλλοθι... και -μπαμ-... the end. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.