1. Aν δεν ήσουν αυτό που ήσουν,τι θα ήθελες να ήσουν?
Δε ξέρω τί είμαι άρα δε μπορώ να ξέρω και τι θα'θελα να 'μουν στη θέση αυτού που δε ξέρω (ακόμη)
Ξέρω όμως ποιός!
Ο Χασάν Ιμπν Σαμπάχ (ο γέρος του βουνού, που ήταν οχυρωμένος στο απόρθητο Άλαμουτ, όπου και διοικούσε το διαβόητο Τάγμα των Ασασίνων-Στον Σαμπάχ ανήκει και η φράση "Τίποτε δεν είναι αληθινό.Όλα επιτρέπονται", θα'θελα εγώ να την έλεγα

)
https://www.happyfew.gr/archives/books/books01.htm
2. Οι ιδανικές καλοκαιρινές διακοπές για σένα
Όταν θα έβαζα ένα κοχύλι στο αυτί και θα άκουγα τον Θεό (των κοχυλιών) να μου λέει "καλά τα πάς"
3. Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος σου?
Κάθε επόμενο λάθος είναι μεγαλύτερο απο το προηγούμενο (τι περίεργο ε?)..θα σου πώ, λοιπόν, όταν θα μαι σε ύπτια θέση..δε ξέρω πότε θα'ναι όμως...υπομονή..
4. Ποια ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής σου?
Όταν βγήκα αναφορά τάγματος στη Σχολή Πεζικού μπροστά σε 300 άτομα και αναγκάστηκα να παραδεχτώ ότι το'σκασα για να πάω να κάνω μπάνιο σε ξενοδοχείο! (10Φ)
5. Ποια ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής σου?
Όταν γνώρισα τον Διοικητή Τ.Υ.Ε.Α (Τάγματος Υποψηφίων Εφέδρων Αξιωματικών) και δε μου'ριξε μια ΕΣΣΟ φυλακή και περιορίστηκα στις 10 μέρες...
6. Αν το βράδυ άκουγες ένα φοβερό θόρυβο,τι θα έκανες?
Τα τσισάκια μου..και μετά θα 'κανα έναν εξίσου μεγάλο & δυνατό θόρυβο...για να μάθει! Δε κολώνω πουθενά..οφθαλμός αντί οφθαλμού και τσισάκια αντι τσισακίων..
7. Τι δεν σου αρέσει από τον εαυτό σου?
Η πολυπλοκότητα, η κατακερματισμένη μνήμη μου (προεόρτια αλτζχάϊμερ,μάλλον), η πίστη της αγνοημένης αξίας μου, τα πυκνά σμιχτά μου φρύδια, οι προεξέχουσες τρίχες στη μύτη, η ανιδεότητα περί ηλεκτρολογικών στο σπίτι, η ασχετοσύνη μου περί δρόμων, οδών και περιοχών, η επιμονή μου να το παίζω οικολόγος και να μην οδηγώ αυτοκινητάκι,η μαγεία που μου ασκούν οι επιταχυντές αδρονίων χωρίς να ξέρω τι είναι τα αδρόνια, κι εκατομμύρια άλλα..
8. Τι σου αρέσει στον εαυτό σου?
Η ανάγκη της υπερβολής, η αέναη ποιητική μου διάθεση που δε βλέπω να φθείρεται συν τω χρόνω, η γλυκειά ομορφιά της ματιάς μου για πολλά, το πάθος μου να ποθώ όσο μπορώ, οι σεξουαλικές μου επιδόσεις, η εκλεκτικότητα, οι μαγειρικές μου ικανότητες, οι αδυναμίες μου..
9. Ο/Η αγαπημένος/η σου ηθοποιός.
Θα ήταν πιο δίκαιο να ρωτούσες αγαπημένες ταινίες γιατί εξαιρετικοί ηθοποιοί έχουν παίξει σε ταινίες αντιστρόφως ανάλογες προς την αξία τους...
Απο παλιούς Έλληνες: Δ. Χόρν, Λ. Κωνσταντάρας, Δ. Παπαγιαννόπουλος, Ν. Ηλιόπουλος,
Θ. Βέγγος, Μ. Φωτόπουλος, Γ. Αυλωνίτης..
Από Ξένους: Gabriel Byrne, Marlon Brando, Al Patsino, Robert De Niro, Jennifer Connelly, Johnny Depp, Linda Fiorentino, Mel Gibson, Anthony Hopkins, Angelina Jolie, Meryl Streep, Ashley Judd, Robin Williams, Kevin Spacey, Jack Nicholson, Eduart Norton, Morgan Freeman, Nick Nolte...
10. Αν σου δινόταν η ευκαιρία να κάνεις μια πλαστική χειρουργική επέμβαση,τι θα άλλαζες πάνω σου?
Σιλικόνη στα στητά μου στήθια...
11. Τυχερός αριθμός.
1.456.987.700.000
12. Το παρατσούκλι σου.
Αλεξάκος-μπουμπού
13. Το αγαπημένο σου όνομα.
Ελένη
14. Ναυαγείς σ' ένα νησί.Τι θα 'θελες να 'χεις?
1.456.987.700.000 κονσέρβες...(approximately)
15. Τι ζώδιο είσαι?
30 Ιανουαρίου, βρές το μόνη σου...
16. Το χόμπι σου.
ιντερνετούλι, μπασκετάκι, σεχ(αν και εφόσον) και ξεφύλισμα σκοτεινών βιβλίων..
17. Το ποιο παράξενο πράγμα που σου έχει συμβεί ποτέ.
Να μπλέκω στίχους Καστανέντα, Ελύτη και Ηράκλειτου και να ξεδιπλώνονται μυστικά και σκιερά περάσματα ξαφνικά μπροστά μου..(Θα επανέλθω μετά τη σύνθεση στίχων Μπεζεντάκου, Κοντολάζου και Άννας Φόνσου!!)
18. Με ποιον/α θα πήγαινες διακοπές?
Με κάποια που εκτιμώ το μυαλό της περισσότερο από το κορμί της σε αναλογία 7:5..
19. Πού θα ήθελες να ήσουν τώρα?
Σονόρα του Μεξικό..
20. Μια ευχή για το μέλλον σου.
Να βρώ υπομονή να απαντήσω στις υπόλοιπες 20 ερωτησούλες...
21. Ποιο είναι το αγαπημένο σου αντικείμενο?
Το ατσάλινο δαχτυλίδι μου που με προφυλάσσει απο τις ενέδρες της απογύμνωσης των συναισθημάτων...
22. Τι πιστεύεις ότι θα είσαι στην επόμενη ζωή σου?!!
Ο μικρός πρίγκηπας ή η αλεπού ή το τριαντάφυλλο που έμεινε πίσω σε έναν μακρυνό και άγνωστο πλανήτη..
23. Πότε γελάς?
Στο λάγνο ψέμμα της που τα'κανε όλα ωραία...τότε.. (Χ. Αλεξίου)
24. Πότε αισθάνεσαι ευτυχισμένος/η?
Όταν είμαι δυστυχισμένος και τα κοιτάζω όλα ανάποδα...
25. Το αγαπημένο σου βιβλίο?
Η ενεργός πλευρά του απείρου..
26. Ποιος είναι ο αγαπημένος σου ήρωας από κόμιξ?
Ο Είκοσι...*Τεν Τεν εν συντομία"...
27. Αν μπορούσες να ταξιδέψεις στο χρόνο,σε ποια εποχή θα πήγαινες?
Την εποχή της γέννας μου...να με σπρώξω πάλι μέσα πριν τη κρίσιμη ώρα της αποκοπής από τον ομφάλιο λώρο...(Αφήστε με σας λέω, αυτό το φώς με τυφλώνει δεν είμαι εγώ για τέτοια...καλά ήμουν μέσα στα αμνιακά ζουμιά!)
28. Ποια είναι η αγαπημένη σου εποχή?
Σάμερ τάϊμ αφ κόρς..
29. Φωτιά! Πάρε κάτι μαζί σου! Τι?
Άστα να καίγονται ρε..burn mother f**er burn...
30. Πότε κλαις?
Στο λάγνο ψέμμα της που δε τα'κανε όλα ωραία..!!! (βλέπε ερ.23)
31. Για ποιο πράγμα λυπάσαι?
Για τη λαγνεία που πάει στράφι!
32. Η πιο προτότυπη γνωριμία που έχεις κάνει.
Γλυκοκουταλιές Φάγε...(Κολυμπούσε ένα μυρμήγκι μέσα)
33. Βρέχει κι εσύ κάθεσαι μόνος/η μπροστά στο τζάκι.Τι σκέφτεσαι?
Ωραία κούτσουρα..
34. Όταν είσαι μόνος/η σου,τι σου λείπει περισσότερο?
Οι λεπτομέρειες της νιότης στο πρόσωπο της..
35. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς....
..τα μάτια της να στηρίζουν το άπειρο μου...
36. Ένα όνειρο που είδες.
Ότι ξύπνησα πάνω στον ύπνο μου και όταν πραγματικά ξύπνησα νόμιζα ότι ακόμα κοιμόμουν...!
37. Αγαπημένο λουλούδι?
Belladona..(από το ομώνυμο song)
38. Μια εκδρομή που θα σου μείνει αξέχαστη!
Μήλος 2000
39. Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου μετά από 50 χρόνια?
Μαραθωνοδρόμο..(Κούρος και δε συμμαζεύεται)
40. Ποιο σπορ προτιμάς?
Ιππασία με καθαρόαιμα από ανατολικές χώρες...