Παιδικά τραγουδάκια

Το άκουσα το Σάββατο που πήγα με την αδερφή μου στα public

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μετά από 5 χρονάκια θα ήθελα να ξανα - ανοίξω το θέμα, μιας και το βρίσκω πολύ βοηθητικό για άτομα που ασχολούνται με παιδιά :P Ποια είναι, λοιπόν, τα τραγούδια που ένα παιδάκι θα ήθελε να ακούει το 2017 ?? :clapup: Προσωπικά με βοηθάει αρκετά αφού εργάζομαι με παιδιά κάθε καλοκαίρι!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχοντας στο κοντινό περιβάλλον μικρό παιδί ( πλέον 4) σου κάνω λίστα:

1.

2.
αυτό το ακούμε στα γερμανικά όμως έχω ακούσει πως αρέσει και στα ελληνικά

3.

4.

5.
<- αυτό νομίζω υπάρχει και στα ελληνικά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επειδή η σχολική μου εκπαίδευση άρχισε σε ελληνογερμανικό σχολείο, ιδού το πρώτο (γερμανικό) τραγουδάκι που έμαθα στο νηπιαγωγείο:

Έψαξα (λόγω του σχετικού θέματος) το βρήκα και το ξανακούω- μετά τόσα χρόνια -με αρκετή συγκίνηση ομολογώ..
mushyface_orig-1.gif

Ένα είναι το αγαπημένο! Πραγματικά το λατρεύω! :thumbsup:

Aπό την χρυσή εποχή των βιντεοκασετων :redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back