Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 22:07 Ο Guest 990498: #21 18-10-07 22:07 Όχι... Ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PYLH Δραστήριο μέλος Η PYLH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 599 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 19:15 Η PYLH έγραψε: #22 07-11-07 19:15 Έπαιζα και τίποτε άλλο? ΄Ολο γιατρός και ασθενής.Είχα μία τάση από τότε να κάνω καλά τους άλλους,να τους θεραπεύω,(μάλλον ήμουν σκανταλιάρα μικρή.)Δεν έγινα βέβαια γιατρός ούτε καν νοσοκόμα αλλά όταν βρίσκομαι μέσα σ'αυτά αισθάνομαι πολύ άνετα.Μπορώ να πώ ότι μ'αρέσει κιόλας! Γιατρέ μου...μήπως έχω πρόβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Όχι... Ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PYLH Δραστήριο μέλος Η PYLH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 599 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 19:15 Η PYLH έγραψε: #22 07-11-07 19:15 Έπαιζα και τίποτε άλλο? ΄Ολο γιατρός και ασθενής.Είχα μία τάση από τότε να κάνω καλά τους άλλους,να τους θεραπεύω,(μάλλον ήμουν σκανταλιάρα μικρή.)Δεν έγινα βέβαια γιατρός ούτε καν νοσοκόμα αλλά όταν βρίσκομαι μέσα σ'αυτά αισθάνομαι πολύ άνετα.Μπορώ να πώ ότι μ'αρέσει κιόλας! Γιατρέ μου...μήπως έχω πρόβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έπαιζα και τίποτε άλλο? ΄Ολο γιατρός και ασθενής.Είχα μία τάση από τότε να κάνω καλά τους άλλους,να τους θεραπεύω,(μάλλον ήμουν σκανταλιάρα μικρή.)Δεν έγινα βέβαια γιατρός ούτε καν νοσοκόμα αλλά όταν βρίσκομαι μέσα σ'αυτά αισθάνομαι πολύ άνετα.Μπορώ να πώ ότι μ'αρέσει κιόλας! Γιατρέ μου...μήπως έχω πρόβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.