Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:20 Η Alma Libre: #121 27-09-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: 30 seconds to Mars (Ρένια εσύ με κόλλησες),Ed Sheeran,John Newman,Macklemore and last but not least Lana Del Rey. Click για ανάπτυξη... Κοκκινίζωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:18 Η Vivian. έγραψε: #122 27-09-13 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Επισημως....σε αγαπαω! Click για ανάπτυξη... μι τουυυ!! Μα δεν είναι θεούλης ο Άλεξ, ο τραγουδιστής?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:32 Η _fairygirl_: #123 27-09-13 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Κοκκινίζωω! Click για ανάπτυξη... Ρε,α,πήγαινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:57 Ο Guest 875331: #124 27-09-13 18:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:37 Η Georgia394: #125 27-09-13 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: μι τουυυ!! Μα δεν είναι θεούλης ο Άλεξ, ο τραγουδιστής?? Click για ανάπτυξη... Αγαπαμε Alex Turner!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:02 Η Vivian. έγραψε: #126 28-09-13 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Αγαπαμε Alex Turner!!! Click για ανάπτυξη... φορεβα εντ εβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:22 Η Ροβερτα έγραψε: #127 28-09-13 22:22 Led Zeppelin.Un groupe mythique,un groupe genial qui brille quotidiennement ! LED ZEPPELIN !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MusEditor Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:30 Ο MusEditor: #128 28-09-13 23:30 Από alternative/indie : The Killers, Editors, U2, Ladytron,Depeche Mode Από metal : Megadeth, Paradise Lost,Iced Earth,Rammstein, Queensryche. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.472 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:50 Ο chester20080: #129 29-09-13 17:50 Περισσότερο προτιμώ Linkin Park,Muse,OneRepublic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna-what if?? Νεοφερμένο μέλος Η anna-what if?? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 21:56 Η anna-what if??: #130 14-10-13 21:56 Amy McDonald, Lana Del Rey, Monika, Δημήτρης Μπάσης, Zaz, Mika, James Blunt The Fray, The Train, Minor Project, The Killers, Automatic Loveletter, Paramore, και φυσικάααα Mumford and Sons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 22:05 Η Alma Libre: #131 14-10-13 22:05 Είδα Paramore. Συγγνώμη, δε σε ξέρω αλλά σε λατρεύω. Παρόλο που δεν έχω ακούσει εδώ και καιρό (εννοώ δεν έχω ακούσει τα καινούρια τους κομμάτια, είμαι στο Hello Cold World ακόμη), όλα τους τα κομμάτια μέχρι εκεί είναι υπέρτατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna-what if?? Νεοφερμένο μέλος Η anna-what if?? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 00:10 Η anna-what if??: #132 15-10-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Είδα Paramore. Συγγνώμη, δε σε ξέρω αλλά σε λατρεύω. Παρόλο που δεν έχω ακούσει εδώ και καιρό (εννοώ δεν έχω ακούσει τα καινούρια τους κομμάτια, είμαι στο Hello Cold World ακόμη), όλα τους τα κομμάτια μέχρι εκεί είναι υπέρτατα. Click για ανάπτυξη... τι γλυκια που είσαι Κι εγώ ομολογώ ότι τους είχα ξεχάσει, αλλά οι παλιές αγάπες.... πάντως το καινούριο τους album δεν μου άρεσε τόσο όσο τα προηγούμενα.. ίσως επειδή δεν το έχω συνηθίσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnie Hunter Νεοφερμένο μέλος Ο Johnnie Hunter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 00:56 Ο Johnnie Hunter: #133 15-10-13 00:56 Μου αρέσουν πολύ οι Swedish House Mafia, ιδίως το τραγούδι "Don't you worry child" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 16:09 Η venividivici: #134 27-12-13 16:09 Από τα συγκροτήματα που μου άρεσαν και μου αρέσουν ειναι οι Police και οι Simply Red Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 17:34 Η Deutsch... Lover: #135 27-12-13 17:34 Silbermond- είναι υπέροχοι! Evanescence απο τραγουδιστες: Anastacia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2014 στις 23:46 Ο Poetofmadness: #136 12-01-14 23:46 πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 03:26 Η pop corn έγραψε: #137 14-01-14 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Click για ανάπτυξη... χμ, όταν ήταν στις δόξες του το "ελληνικό ροκ" (και νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε, παρότι δεν αποδέχονται όλοι τον όρο) τα 2 "ρεύματα" της (και καλά) πρωτοκαθεδρίας ήταν Τρύπες βέρσους The last drive ( 8) ) Από τους λίγους με ενεργή ακόμη παρουσία από κείνα τα ωραία χρόνια -τα οποία δυστυχώς δεν πρόλαβα- είναι ο Αγγελάκας και ο Παυλίδης. Και με την αφορμή, θα ήθελα να πω ότι ο Παυλίδης, αν και μουσικά δεν έχει πια τον νεανικό τσαμπουκά των Ξύλινων Σπαθιών, συνεχίζει να προσφέρει υψηλή αισθητική, μουσικά και στιχουργικά. Και ενώ στο μουσικό στερέωμα γενικά, μεγάλοι καλλιτέχνες κατέρρευσαν μέσα στην δεκαετία, μην αντέχοντας τον επερχόμενο κορεσμό που σχετίζεται συχνά με την αλλοτρίωση του χρήματος, της φήμης και της μαζικής αναγνώρισης, ο Παυλίδης έχει αντέξει πάνω από 2 δεκαετίες στην ελληνική ροκ σκηνή εξελίσσοντας το προσωπικό του στυλ, πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω. Από το παρελθόν, χαίρομαι που έχει διατηρήσει αναλλοίωτη στο χρόνο την ταξιδιάρικη φωνή του, τους στίχους και την στάση του ως μουσικού μακριά από τον διαβρωτικό φακό των μμε και όλους αυτούς τους παράγοντες της μουσικής βιομηχανίας που μετατρέπουν καλλιτέχνες σε καλλιτεχνικές περσόνες. Υπάρχουν κι άλλοι που δεν άντεξαν. Με την ευκαιρία, βάζω κι ένα κομμάτι που αγάπησα πολύ από τον νέο του δίσκο <<Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί>> το οποίο στηλιτεύει με γλυκό και μάλλον ανάλαφρο τρόπο την αντιφατικότητα των ανθρώπων που ενώ επιθυμούν διακαώς να ζήσουν έντονα έστω μια μέρα στη ζωή τους, ταυτόχρονα το επιθυμούν μόνο εκ του ασφαλούς, μόνο μέσα από τους κινηματογραφικούς τους ήρωες. ...κι ίσως ονειρεύονται τα βράδια πώς θα ήταν αν γίνονταν αυτοί οι ήρωες του ...παραμυθιού αγνοώντας παντελώς πως θα μπορούσαν -αν ήθελαν- να γίνουν οι ήρωες της ζωής τους! απολαμβάνουμε: υγ. ρισπέκτ και για nightstalker με τις στονεριές τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιανουαρίου 2014 Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 15:02 Ο Poetofmadness: #138 14-01-14 15:02 Τώρα τελευταια έχω κανει στροφή στο stoner πραγματική όμορφη μουσικη... Και οι Planet of Zeus ειναι πολύ καλοι ο κιθαρίστας ηταν βιολόγος στην πάτρα(συνάδελφος) https://www.youtube.com/watch?v=Uimk7rS80Xo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicole1987 Πολύ δραστήριο μέλος Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.842 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 21:01 Η Nicole1987: #139 14-01-14 21:01 Τα Ημισκουμπρια μου αρεσουν. Κριμα που διαλυθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BigTimeRush Νεοφερμένο μέλος Η Μαρκέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 12:41 Η BigTimeRush: #140 01-03-14 12:41 Λοιπόν νομίζω ότι ο τίτλος τα λέει όλα! Εμένα προσωπικά το αγαπημένο μου είναι όπως μπορείτε να δείτε πολύ καλά οι Big Time Rush! Τους λατρεύω και είναι πραγματικά υπέροχοι! Θα χαρώ να μιλήσω και με άλλους Rushers! Το δικό σας αγαπημένο? Παρακάτω έχω ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια αυτού το συγκροτήματος! Μπορείτε να προτείνετε και εσείς το τραγούδι που σας αρέσει περισσότερο από το συγκρότημα που θα διαλέξετε! Περιμένω με ανυπομονησία! https://www.yutube.com/watch?v=hSxXuk_mTkA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαρτίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: 30 seconds to Mars (Ρένια εσύ με κόλλησες),Ed Sheeran,John Newman,Macklemore and last but not least Lana Del Rey. Click για ανάπτυξη... Κοκκινίζωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:18 Η Vivian. έγραψε: #122 27-09-13 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Επισημως....σε αγαπαω! Click για ανάπτυξη... μι τουυυ!! Μα δεν είναι θεούλης ο Άλεξ, ο τραγουδιστής?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:32 Η _fairygirl_: #123 27-09-13 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Κοκκινίζωω! Click για ανάπτυξη... Ρε,α,πήγαινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:57 Ο Guest 875331: #124 27-09-13 18:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:37 Η Georgia394: #125 27-09-13 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: μι τουυυ!! Μα δεν είναι θεούλης ο Άλεξ, ο τραγουδιστής?? Click για ανάπτυξη... Αγαπαμε Alex Turner!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:02 Η Vivian. έγραψε: #126 28-09-13 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Αγαπαμε Alex Turner!!! Click για ανάπτυξη... φορεβα εντ εβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:22 Η Ροβερτα έγραψε: #127 28-09-13 22:22 Led Zeppelin.Un groupe mythique,un groupe genial qui brille quotidiennement ! LED ZEPPELIN !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MusEditor Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:30 Ο MusEditor: #128 28-09-13 23:30 Από alternative/indie : The Killers, Editors, U2, Ladytron,Depeche Mode Από metal : Megadeth, Paradise Lost,Iced Earth,Rammstein, Queensryche. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.472 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:50 Ο chester20080: #129 29-09-13 17:50 Περισσότερο προτιμώ Linkin Park,Muse,OneRepublic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna-what if?? Νεοφερμένο μέλος Η anna-what if?? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 21:56 Η anna-what if??: #130 14-10-13 21:56 Amy McDonald, Lana Del Rey, Monika, Δημήτρης Μπάσης, Zaz, Mika, James Blunt The Fray, The Train, Minor Project, The Killers, Automatic Loveletter, Paramore, και φυσικάααα Mumford and Sons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 22:05 Η Alma Libre: #131 14-10-13 22:05 Είδα Paramore. Συγγνώμη, δε σε ξέρω αλλά σε λατρεύω. Παρόλο που δεν έχω ακούσει εδώ και καιρό (εννοώ δεν έχω ακούσει τα καινούρια τους κομμάτια, είμαι στο Hello Cold World ακόμη), όλα τους τα κομμάτια μέχρι εκεί είναι υπέρτατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna-what if?? Νεοφερμένο μέλος Η anna-what if?? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 00:10 Η anna-what if??: #132 15-10-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Είδα Paramore. Συγγνώμη, δε σε ξέρω αλλά σε λατρεύω. Παρόλο που δεν έχω ακούσει εδώ και καιρό (εννοώ δεν έχω ακούσει τα καινούρια τους κομμάτια, είμαι στο Hello Cold World ακόμη), όλα τους τα κομμάτια μέχρι εκεί είναι υπέρτατα. Click για ανάπτυξη... τι γλυκια που είσαι Κι εγώ ομολογώ ότι τους είχα ξεχάσει, αλλά οι παλιές αγάπες.... πάντως το καινούριο τους album δεν μου άρεσε τόσο όσο τα προηγούμενα.. ίσως επειδή δεν το έχω συνηθίσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnie Hunter Νεοφερμένο μέλος Ο Johnnie Hunter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 00:56 Ο Johnnie Hunter: #133 15-10-13 00:56 Μου αρέσουν πολύ οι Swedish House Mafia, ιδίως το τραγούδι "Don't you worry child" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 16:09 Η venividivici: #134 27-12-13 16:09 Από τα συγκροτήματα που μου άρεσαν και μου αρέσουν ειναι οι Police και οι Simply Red Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 17:34 Η Deutsch... Lover: #135 27-12-13 17:34 Silbermond- είναι υπέροχοι! Evanescence απο τραγουδιστες: Anastacia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2014 στις 23:46 Ο Poetofmadness: #136 12-01-14 23:46 πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 03:26 Η pop corn έγραψε: #137 14-01-14 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Click για ανάπτυξη... χμ, όταν ήταν στις δόξες του το "ελληνικό ροκ" (και νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε, παρότι δεν αποδέχονται όλοι τον όρο) τα 2 "ρεύματα" της (και καλά) πρωτοκαθεδρίας ήταν Τρύπες βέρσους The last drive ( 8) ) Από τους λίγους με ενεργή ακόμη παρουσία από κείνα τα ωραία χρόνια -τα οποία δυστυχώς δεν πρόλαβα- είναι ο Αγγελάκας και ο Παυλίδης. Και με την αφορμή, θα ήθελα να πω ότι ο Παυλίδης, αν και μουσικά δεν έχει πια τον νεανικό τσαμπουκά των Ξύλινων Σπαθιών, συνεχίζει να προσφέρει υψηλή αισθητική, μουσικά και στιχουργικά. Και ενώ στο μουσικό στερέωμα γενικά, μεγάλοι καλλιτέχνες κατέρρευσαν μέσα στην δεκαετία, μην αντέχοντας τον επερχόμενο κορεσμό που σχετίζεται συχνά με την αλλοτρίωση του χρήματος, της φήμης και της μαζικής αναγνώρισης, ο Παυλίδης έχει αντέξει πάνω από 2 δεκαετίες στην ελληνική ροκ σκηνή εξελίσσοντας το προσωπικό του στυλ, πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω. Από το παρελθόν, χαίρομαι που έχει διατηρήσει αναλλοίωτη στο χρόνο την ταξιδιάρικη φωνή του, τους στίχους και την στάση του ως μουσικού μακριά από τον διαβρωτικό φακό των μμε και όλους αυτούς τους παράγοντες της μουσικής βιομηχανίας που μετατρέπουν καλλιτέχνες σε καλλιτεχνικές περσόνες. Υπάρχουν κι άλλοι που δεν άντεξαν. Με την ευκαιρία, βάζω κι ένα κομμάτι που αγάπησα πολύ από τον νέο του δίσκο <<Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί>> το οποίο στηλιτεύει με γλυκό και μάλλον ανάλαφρο τρόπο την αντιφατικότητα των ανθρώπων που ενώ επιθυμούν διακαώς να ζήσουν έντονα έστω μια μέρα στη ζωή τους, ταυτόχρονα το επιθυμούν μόνο εκ του ασφαλούς, μόνο μέσα από τους κινηματογραφικούς τους ήρωες. ...κι ίσως ονειρεύονται τα βράδια πώς θα ήταν αν γίνονταν αυτοί οι ήρωες του ...παραμυθιού αγνοώντας παντελώς πως θα μπορούσαν -αν ήθελαν- να γίνουν οι ήρωες της ζωής τους! απολαμβάνουμε: υγ. ρισπέκτ και για nightstalker με τις στονεριές τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιανουαρίου 2014 Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 15:02 Ο Poetofmadness: #138 14-01-14 15:02 Τώρα τελευταια έχω κανει στροφή στο stoner πραγματική όμορφη μουσικη... Και οι Planet of Zeus ειναι πολύ καλοι ο κιθαρίστας ηταν βιολόγος στην πάτρα(συνάδελφος) https://www.youtube.com/watch?v=Uimk7rS80Xo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicole1987 Πολύ δραστήριο μέλος Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.842 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 21:01 Η Nicole1987: #139 14-01-14 21:01 Τα Ημισκουμπρια μου αρεσουν. Κριμα που διαλυθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BigTimeRush Νεοφερμένο μέλος Η Μαρκέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 12:41 Η BigTimeRush: #140 01-03-14 12:41 Λοιπόν νομίζω ότι ο τίτλος τα λέει όλα! Εμένα προσωπικά το αγαπημένο μου είναι όπως μπορείτε να δείτε πολύ καλά οι Big Time Rush! Τους λατρεύω και είναι πραγματικά υπέροχοι! Θα χαρώ να μιλήσω και με άλλους Rushers! Το δικό σας αγαπημένο? Παρακάτω έχω ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια αυτού το συγκροτήματος! Μπορείτε να προτείνετε και εσείς το τραγούδι που σας αρέσει περισσότερο από το συγκρότημα που θα διαλέξετε! Περιμένω με ανυπομονησία! https://www.yutube.com/watch?v=hSxXuk_mTkA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαρτίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Επισημως....σε αγαπαω! Click για ανάπτυξη... μι τουυυ!! Μα δεν είναι θεούλης ο Άλεξ, ο τραγουδιστής?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:32 Η _fairygirl_: #123 27-09-13 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Κοκκινίζωω! Click για ανάπτυξη... Ρε,α,πήγαινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:57 Ο Guest 875331: #124 27-09-13 18:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:37 Η Georgia394: #125 27-09-13 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: μι τουυυ!! Μα δεν είναι θεούλης ο Άλεξ, ο τραγουδιστής?? Click για ανάπτυξη... Αγαπαμε Alex Turner!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:02 Η Vivian. έγραψε: #126 28-09-13 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Αγαπαμε Alex Turner!!! Click για ανάπτυξη... φορεβα εντ εβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:22 Η Ροβερτα έγραψε: #127 28-09-13 22:22 Led Zeppelin.Un groupe mythique,un groupe genial qui brille quotidiennement ! LED ZEPPELIN !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MusEditor Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:30 Ο MusEditor: #128 28-09-13 23:30 Από alternative/indie : The Killers, Editors, U2, Ladytron,Depeche Mode Από metal : Megadeth, Paradise Lost,Iced Earth,Rammstein, Queensryche. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.472 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:50 Ο chester20080: #129 29-09-13 17:50 Περισσότερο προτιμώ Linkin Park,Muse,OneRepublic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna-what if?? Νεοφερμένο μέλος Η anna-what if?? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 21:56 Η anna-what if??: #130 14-10-13 21:56 Amy McDonald, Lana Del Rey, Monika, Δημήτρης Μπάσης, Zaz, Mika, James Blunt The Fray, The Train, Minor Project, The Killers, Automatic Loveletter, Paramore, και φυσικάααα Mumford and Sons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 22:05 Η Alma Libre: #131 14-10-13 22:05 Είδα Paramore. Συγγνώμη, δε σε ξέρω αλλά σε λατρεύω. Παρόλο που δεν έχω ακούσει εδώ και καιρό (εννοώ δεν έχω ακούσει τα καινούρια τους κομμάτια, είμαι στο Hello Cold World ακόμη), όλα τους τα κομμάτια μέχρι εκεί είναι υπέρτατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna-what if?? Νεοφερμένο μέλος Η anna-what if?? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 00:10 Η anna-what if??: #132 15-10-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Είδα Paramore. Συγγνώμη, δε σε ξέρω αλλά σε λατρεύω. Παρόλο που δεν έχω ακούσει εδώ και καιρό (εννοώ δεν έχω ακούσει τα καινούρια τους κομμάτια, είμαι στο Hello Cold World ακόμη), όλα τους τα κομμάτια μέχρι εκεί είναι υπέρτατα. Click για ανάπτυξη... τι γλυκια που είσαι Κι εγώ ομολογώ ότι τους είχα ξεχάσει, αλλά οι παλιές αγάπες.... πάντως το καινούριο τους album δεν μου άρεσε τόσο όσο τα προηγούμενα.. ίσως επειδή δεν το έχω συνηθίσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnie Hunter Νεοφερμένο μέλος Ο Johnnie Hunter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 00:56 Ο Johnnie Hunter: #133 15-10-13 00:56 Μου αρέσουν πολύ οι Swedish House Mafia, ιδίως το τραγούδι "Don't you worry child" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 16:09 Η venividivici: #134 27-12-13 16:09 Από τα συγκροτήματα που μου άρεσαν και μου αρέσουν ειναι οι Police και οι Simply Red Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 17:34 Η Deutsch... Lover: #135 27-12-13 17:34 Silbermond- είναι υπέροχοι! Evanescence απο τραγουδιστες: Anastacia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2014 στις 23:46 Ο Poetofmadness: #136 12-01-14 23:46 πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 03:26 Η pop corn έγραψε: #137 14-01-14 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Click για ανάπτυξη... χμ, όταν ήταν στις δόξες του το "ελληνικό ροκ" (και νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε, παρότι δεν αποδέχονται όλοι τον όρο) τα 2 "ρεύματα" της (και καλά) πρωτοκαθεδρίας ήταν Τρύπες βέρσους The last drive ( 8) ) Από τους λίγους με ενεργή ακόμη παρουσία από κείνα τα ωραία χρόνια -τα οποία δυστυχώς δεν πρόλαβα- είναι ο Αγγελάκας και ο Παυλίδης. Και με την αφορμή, θα ήθελα να πω ότι ο Παυλίδης, αν και μουσικά δεν έχει πια τον νεανικό τσαμπουκά των Ξύλινων Σπαθιών, συνεχίζει να προσφέρει υψηλή αισθητική, μουσικά και στιχουργικά. Και ενώ στο μουσικό στερέωμα γενικά, μεγάλοι καλλιτέχνες κατέρρευσαν μέσα στην δεκαετία, μην αντέχοντας τον επερχόμενο κορεσμό που σχετίζεται συχνά με την αλλοτρίωση του χρήματος, της φήμης και της μαζικής αναγνώρισης, ο Παυλίδης έχει αντέξει πάνω από 2 δεκαετίες στην ελληνική ροκ σκηνή εξελίσσοντας το προσωπικό του στυλ, πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω. Από το παρελθόν, χαίρομαι που έχει διατηρήσει αναλλοίωτη στο χρόνο την ταξιδιάρικη φωνή του, τους στίχους και την στάση του ως μουσικού μακριά από τον διαβρωτικό φακό των μμε και όλους αυτούς τους παράγοντες της μουσικής βιομηχανίας που μετατρέπουν καλλιτέχνες σε καλλιτεχνικές περσόνες. Υπάρχουν κι άλλοι που δεν άντεξαν. Με την ευκαιρία, βάζω κι ένα κομμάτι που αγάπησα πολύ από τον νέο του δίσκο <<Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί>> το οποίο στηλιτεύει με γλυκό και μάλλον ανάλαφρο τρόπο την αντιφατικότητα των ανθρώπων που ενώ επιθυμούν διακαώς να ζήσουν έντονα έστω μια μέρα στη ζωή τους, ταυτόχρονα το επιθυμούν μόνο εκ του ασφαλούς, μόνο μέσα από τους κινηματογραφικούς τους ήρωες. ...κι ίσως ονειρεύονται τα βράδια πώς θα ήταν αν γίνονταν αυτοί οι ήρωες του ...παραμυθιού αγνοώντας παντελώς πως θα μπορούσαν -αν ήθελαν- να γίνουν οι ήρωες της ζωής τους! απολαμβάνουμε: υγ. ρισπέκτ και για nightstalker με τις στονεριές τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιανουαρίου 2014 Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 15:02 Ο Poetofmadness: #138 14-01-14 15:02 Τώρα τελευταια έχω κανει στροφή στο stoner πραγματική όμορφη μουσικη... Και οι Planet of Zeus ειναι πολύ καλοι ο κιθαρίστας ηταν βιολόγος στην πάτρα(συνάδελφος) https://www.youtube.com/watch?v=Uimk7rS80Xo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicole1987 Πολύ δραστήριο μέλος Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.842 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 21:01 Η Nicole1987: #139 14-01-14 21:01 Τα Ημισκουμπρια μου αρεσουν. Κριμα που διαλυθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BigTimeRush Νεοφερμένο μέλος Η Μαρκέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 12:41 Η BigTimeRush: #140 01-03-14 12:41 Λοιπόν νομίζω ότι ο τίτλος τα λέει όλα! Εμένα προσωπικά το αγαπημένο μου είναι όπως μπορείτε να δείτε πολύ καλά οι Big Time Rush! Τους λατρεύω και είναι πραγματικά υπέροχοι! Θα χαρώ να μιλήσω και με άλλους Rushers! Το δικό σας αγαπημένο? Παρακάτω έχω ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια αυτού το συγκροτήματος! Μπορείτε να προτείνετε και εσείς το τραγούδι που σας αρέσει περισσότερο από το συγκρότημα που θα διαλέξετε! Περιμένω με ανυπομονησία! https://www.yutube.com/watch?v=hSxXuk_mTkA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαρτίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Κοκκινίζωω! Click για ανάπτυξη... Ρε,α,πήγαινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:57 Ο Guest 875331: #124 27-09-13 18:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:37 Η Georgia394: #125 27-09-13 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: μι τουυυ!! Μα δεν είναι θεούλης ο Άλεξ, ο τραγουδιστής?? Click για ανάπτυξη... Αγαπαμε Alex Turner!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:02 Η Vivian. έγραψε: #126 28-09-13 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Αγαπαμε Alex Turner!!! Click για ανάπτυξη... φορεβα εντ εβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:22 Η Ροβερτα έγραψε: #127 28-09-13 22:22 Led Zeppelin.Un groupe mythique,un groupe genial qui brille quotidiennement ! LED ZEPPELIN !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MusEditor Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:30 Ο MusEditor: #128 28-09-13 23:30 Από alternative/indie : The Killers, Editors, U2, Ladytron,Depeche Mode Από metal : Megadeth, Paradise Lost,Iced Earth,Rammstein, Queensryche. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.472 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:50 Ο chester20080: #129 29-09-13 17:50 Περισσότερο προτιμώ Linkin Park,Muse,OneRepublic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna-what if?? Νεοφερμένο μέλος Η anna-what if?? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 21:56 Η anna-what if??: #130 14-10-13 21:56 Amy McDonald, Lana Del Rey, Monika, Δημήτρης Μπάσης, Zaz, Mika, James Blunt The Fray, The Train, Minor Project, The Killers, Automatic Loveletter, Paramore, και φυσικάααα Mumford and Sons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 22:05 Η Alma Libre: #131 14-10-13 22:05 Είδα Paramore. Συγγνώμη, δε σε ξέρω αλλά σε λατρεύω. Παρόλο που δεν έχω ακούσει εδώ και καιρό (εννοώ δεν έχω ακούσει τα καινούρια τους κομμάτια, είμαι στο Hello Cold World ακόμη), όλα τους τα κομμάτια μέχρι εκεί είναι υπέρτατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna-what if?? Νεοφερμένο μέλος Η anna-what if?? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 00:10 Η anna-what if??: #132 15-10-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Είδα Paramore. Συγγνώμη, δε σε ξέρω αλλά σε λατρεύω. Παρόλο που δεν έχω ακούσει εδώ και καιρό (εννοώ δεν έχω ακούσει τα καινούρια τους κομμάτια, είμαι στο Hello Cold World ακόμη), όλα τους τα κομμάτια μέχρι εκεί είναι υπέρτατα. Click για ανάπτυξη... τι γλυκια που είσαι Κι εγώ ομολογώ ότι τους είχα ξεχάσει, αλλά οι παλιές αγάπες.... πάντως το καινούριο τους album δεν μου άρεσε τόσο όσο τα προηγούμενα.. ίσως επειδή δεν το έχω συνηθίσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnie Hunter Νεοφερμένο μέλος Ο Johnnie Hunter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 00:56 Ο Johnnie Hunter: #133 15-10-13 00:56 Μου αρέσουν πολύ οι Swedish House Mafia, ιδίως το τραγούδι "Don't you worry child" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 16:09 Η venividivici: #134 27-12-13 16:09 Από τα συγκροτήματα που μου άρεσαν και μου αρέσουν ειναι οι Police και οι Simply Red Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 17:34 Η Deutsch... Lover: #135 27-12-13 17:34 Silbermond- είναι υπέροχοι! Evanescence απο τραγουδιστες: Anastacia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2014 στις 23:46 Ο Poetofmadness: #136 12-01-14 23:46 πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 03:26 Η pop corn έγραψε: #137 14-01-14 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Click για ανάπτυξη... χμ, όταν ήταν στις δόξες του το "ελληνικό ροκ" (και νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε, παρότι δεν αποδέχονται όλοι τον όρο) τα 2 "ρεύματα" της (και καλά) πρωτοκαθεδρίας ήταν Τρύπες βέρσους The last drive ( 8) ) Από τους λίγους με ενεργή ακόμη παρουσία από κείνα τα ωραία χρόνια -τα οποία δυστυχώς δεν πρόλαβα- είναι ο Αγγελάκας και ο Παυλίδης. Και με την αφορμή, θα ήθελα να πω ότι ο Παυλίδης, αν και μουσικά δεν έχει πια τον νεανικό τσαμπουκά των Ξύλινων Σπαθιών, συνεχίζει να προσφέρει υψηλή αισθητική, μουσικά και στιχουργικά. Και ενώ στο μουσικό στερέωμα γενικά, μεγάλοι καλλιτέχνες κατέρρευσαν μέσα στην δεκαετία, μην αντέχοντας τον επερχόμενο κορεσμό που σχετίζεται συχνά με την αλλοτρίωση του χρήματος, της φήμης και της μαζικής αναγνώρισης, ο Παυλίδης έχει αντέξει πάνω από 2 δεκαετίες στην ελληνική ροκ σκηνή εξελίσσοντας το προσωπικό του στυλ, πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω. Από το παρελθόν, χαίρομαι που έχει διατηρήσει αναλλοίωτη στο χρόνο την ταξιδιάρικη φωνή του, τους στίχους και την στάση του ως μουσικού μακριά από τον διαβρωτικό φακό των μμε και όλους αυτούς τους παράγοντες της μουσικής βιομηχανίας που μετατρέπουν καλλιτέχνες σε καλλιτεχνικές περσόνες. Υπάρχουν κι άλλοι που δεν άντεξαν. Με την ευκαιρία, βάζω κι ένα κομμάτι που αγάπησα πολύ από τον νέο του δίσκο <<Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί>> το οποίο στηλιτεύει με γλυκό και μάλλον ανάλαφρο τρόπο την αντιφατικότητα των ανθρώπων που ενώ επιθυμούν διακαώς να ζήσουν έντονα έστω μια μέρα στη ζωή τους, ταυτόχρονα το επιθυμούν μόνο εκ του ασφαλούς, μόνο μέσα από τους κινηματογραφικούς τους ήρωες. ...κι ίσως ονειρεύονται τα βράδια πώς θα ήταν αν γίνονταν αυτοί οι ήρωες του ...παραμυθιού αγνοώντας παντελώς πως θα μπορούσαν -αν ήθελαν- να γίνουν οι ήρωες της ζωής τους! απολαμβάνουμε: υγ. ρισπέκτ και για nightstalker με τις στονεριές τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιανουαρίου 2014 Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 15:02 Ο Poetofmadness: #138 14-01-14 15:02 Τώρα τελευταια έχω κανει στροφή στο stoner πραγματική όμορφη μουσικη... Και οι Planet of Zeus ειναι πολύ καλοι ο κιθαρίστας ηταν βιολόγος στην πάτρα(συνάδελφος) https://www.youtube.com/watch?v=Uimk7rS80Xo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicole1987 Πολύ δραστήριο μέλος Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.842 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 21:01 Η Nicole1987: #139 14-01-14 21:01 Τα Ημισκουμπρια μου αρεσουν. Κριμα που διαλυθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BigTimeRush Νεοφερμένο μέλος Η Μαρκέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 12:41 Η BigTimeRush: #140 01-03-14 12:41 Λοιπόν νομίζω ότι ο τίτλος τα λέει όλα! Εμένα προσωπικά το αγαπημένο μου είναι όπως μπορείτε να δείτε πολύ καλά οι Big Time Rush! Τους λατρεύω και είναι πραγματικά υπέροχοι! Θα χαρώ να μιλήσω και με άλλους Rushers! Το δικό σας αγαπημένο? Παρακάτω έχω ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια αυτού το συγκροτήματος! Μπορείτε να προτείνετε και εσείς το τραγούδι που σας αρέσει περισσότερο από το συγκρότημα που θα διαλέξετε! Περιμένω με ανυπομονησία! https://www.yutube.com/watch?v=hSxXuk_mTkA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαρτίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:37 Η Georgia394: #125 27-09-13 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: μι τουυυ!! Μα δεν είναι θεούλης ο Άλεξ, ο τραγουδιστής?? Click για ανάπτυξη... Αγαπαμε Alex Turner!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:02 Η Vivian. έγραψε: #126 28-09-13 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Αγαπαμε Alex Turner!!! Click για ανάπτυξη... φορεβα εντ εβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:22 Η Ροβερτα έγραψε: #127 28-09-13 22:22 Led Zeppelin.Un groupe mythique,un groupe genial qui brille quotidiennement ! LED ZEPPELIN !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MusEditor Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:30 Ο MusEditor: #128 28-09-13 23:30 Από alternative/indie : The Killers, Editors, U2, Ladytron,Depeche Mode Από metal : Megadeth, Paradise Lost,Iced Earth,Rammstein, Queensryche. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.472 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:50 Ο chester20080: #129 29-09-13 17:50 Περισσότερο προτιμώ Linkin Park,Muse,OneRepublic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna-what if?? Νεοφερμένο μέλος Η anna-what if?? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 21:56 Η anna-what if??: #130 14-10-13 21:56 Amy McDonald, Lana Del Rey, Monika, Δημήτρης Μπάσης, Zaz, Mika, James Blunt The Fray, The Train, Minor Project, The Killers, Automatic Loveletter, Paramore, και φυσικάααα Mumford and Sons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 22:05 Η Alma Libre: #131 14-10-13 22:05 Είδα Paramore. Συγγνώμη, δε σε ξέρω αλλά σε λατρεύω. Παρόλο που δεν έχω ακούσει εδώ και καιρό (εννοώ δεν έχω ακούσει τα καινούρια τους κομμάτια, είμαι στο Hello Cold World ακόμη), όλα τους τα κομμάτια μέχρι εκεί είναι υπέρτατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna-what if?? Νεοφερμένο μέλος Η anna-what if?? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 00:10 Η anna-what if??: #132 15-10-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Είδα Paramore. Συγγνώμη, δε σε ξέρω αλλά σε λατρεύω. Παρόλο που δεν έχω ακούσει εδώ και καιρό (εννοώ δεν έχω ακούσει τα καινούρια τους κομμάτια, είμαι στο Hello Cold World ακόμη), όλα τους τα κομμάτια μέχρι εκεί είναι υπέρτατα. Click για ανάπτυξη... τι γλυκια που είσαι Κι εγώ ομολογώ ότι τους είχα ξεχάσει, αλλά οι παλιές αγάπες.... πάντως το καινούριο τους album δεν μου άρεσε τόσο όσο τα προηγούμενα.. ίσως επειδή δεν το έχω συνηθίσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnie Hunter Νεοφερμένο μέλος Ο Johnnie Hunter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 00:56 Ο Johnnie Hunter: #133 15-10-13 00:56 Μου αρέσουν πολύ οι Swedish House Mafia, ιδίως το τραγούδι "Don't you worry child" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 16:09 Η venividivici: #134 27-12-13 16:09 Από τα συγκροτήματα που μου άρεσαν και μου αρέσουν ειναι οι Police και οι Simply Red Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 17:34 Η Deutsch... Lover: #135 27-12-13 17:34 Silbermond- είναι υπέροχοι! Evanescence απο τραγουδιστες: Anastacia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2014 στις 23:46 Ο Poetofmadness: #136 12-01-14 23:46 πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 03:26 Η pop corn έγραψε: #137 14-01-14 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Click για ανάπτυξη... χμ, όταν ήταν στις δόξες του το "ελληνικό ροκ" (και νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε, παρότι δεν αποδέχονται όλοι τον όρο) τα 2 "ρεύματα" της (και καλά) πρωτοκαθεδρίας ήταν Τρύπες βέρσους The last drive ( 8) ) Από τους λίγους με ενεργή ακόμη παρουσία από κείνα τα ωραία χρόνια -τα οποία δυστυχώς δεν πρόλαβα- είναι ο Αγγελάκας και ο Παυλίδης. Και με την αφορμή, θα ήθελα να πω ότι ο Παυλίδης, αν και μουσικά δεν έχει πια τον νεανικό τσαμπουκά των Ξύλινων Σπαθιών, συνεχίζει να προσφέρει υψηλή αισθητική, μουσικά και στιχουργικά. Και ενώ στο μουσικό στερέωμα γενικά, μεγάλοι καλλιτέχνες κατέρρευσαν μέσα στην δεκαετία, μην αντέχοντας τον επερχόμενο κορεσμό που σχετίζεται συχνά με την αλλοτρίωση του χρήματος, της φήμης και της μαζικής αναγνώρισης, ο Παυλίδης έχει αντέξει πάνω από 2 δεκαετίες στην ελληνική ροκ σκηνή εξελίσσοντας το προσωπικό του στυλ, πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω. Από το παρελθόν, χαίρομαι που έχει διατηρήσει αναλλοίωτη στο χρόνο την ταξιδιάρικη φωνή του, τους στίχους και την στάση του ως μουσικού μακριά από τον διαβρωτικό φακό των μμε και όλους αυτούς τους παράγοντες της μουσικής βιομηχανίας που μετατρέπουν καλλιτέχνες σε καλλιτεχνικές περσόνες. Υπάρχουν κι άλλοι που δεν άντεξαν. Με την ευκαιρία, βάζω κι ένα κομμάτι που αγάπησα πολύ από τον νέο του δίσκο <<Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί>> το οποίο στηλιτεύει με γλυκό και μάλλον ανάλαφρο τρόπο την αντιφατικότητα των ανθρώπων που ενώ επιθυμούν διακαώς να ζήσουν έντονα έστω μια μέρα στη ζωή τους, ταυτόχρονα το επιθυμούν μόνο εκ του ασφαλούς, μόνο μέσα από τους κινηματογραφικούς τους ήρωες. ...κι ίσως ονειρεύονται τα βράδια πώς θα ήταν αν γίνονταν αυτοί οι ήρωες του ...παραμυθιού αγνοώντας παντελώς πως θα μπορούσαν -αν ήθελαν- να γίνουν οι ήρωες της ζωής τους! απολαμβάνουμε: υγ. ρισπέκτ και για nightstalker με τις στονεριές τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιανουαρίου 2014 Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 15:02 Ο Poetofmadness: #138 14-01-14 15:02 Τώρα τελευταια έχω κανει στροφή στο stoner πραγματική όμορφη μουσικη... Και οι Planet of Zeus ειναι πολύ καλοι ο κιθαρίστας ηταν βιολόγος στην πάτρα(συνάδελφος) https://www.youtube.com/watch?v=Uimk7rS80Xo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicole1987 Πολύ δραστήριο μέλος Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.842 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 21:01 Η Nicole1987: #139 14-01-14 21:01 Τα Ημισκουμπρια μου αρεσουν. Κριμα που διαλυθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BigTimeRush Νεοφερμένο μέλος Η Μαρκέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 12:41 Η BigTimeRush: #140 01-03-14 12:41 Λοιπόν νομίζω ότι ο τίτλος τα λέει όλα! Εμένα προσωπικά το αγαπημένο μου είναι όπως μπορείτε να δείτε πολύ καλά οι Big Time Rush! Τους λατρεύω και είναι πραγματικά υπέροχοι! Θα χαρώ να μιλήσω και με άλλους Rushers! Το δικό σας αγαπημένο? Παρακάτω έχω ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια αυτού το συγκροτήματος! Μπορείτε να προτείνετε και εσείς το τραγούδι που σας αρέσει περισσότερο από το συγκρότημα που θα διαλέξετε! Περιμένω με ανυπομονησία! https://www.yutube.com/watch?v=hSxXuk_mTkA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαρτίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: μι τουυυ!! Μα δεν είναι θεούλης ο Άλεξ, ο τραγουδιστής?? Click για ανάπτυξη... Αγαπαμε Alex Turner!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:02 Η Vivian. έγραψε: #126 28-09-13 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Αγαπαμε Alex Turner!!! Click για ανάπτυξη... φορεβα εντ εβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:22 Η Ροβερτα έγραψε: #127 28-09-13 22:22 Led Zeppelin.Un groupe mythique,un groupe genial qui brille quotidiennement ! LED ZEPPELIN !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MusEditor Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:30 Ο MusEditor: #128 28-09-13 23:30 Από alternative/indie : The Killers, Editors, U2, Ladytron,Depeche Mode Από metal : Megadeth, Paradise Lost,Iced Earth,Rammstein, Queensryche. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.472 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:50 Ο chester20080: #129 29-09-13 17:50 Περισσότερο προτιμώ Linkin Park,Muse,OneRepublic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna-what if?? Νεοφερμένο μέλος Η anna-what if?? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 21:56 Η anna-what if??: #130 14-10-13 21:56 Amy McDonald, Lana Del Rey, Monika, Δημήτρης Μπάσης, Zaz, Mika, James Blunt The Fray, The Train, Minor Project, The Killers, Automatic Loveletter, Paramore, και φυσικάααα Mumford and Sons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 22:05 Η Alma Libre: #131 14-10-13 22:05 Είδα Paramore. Συγγνώμη, δε σε ξέρω αλλά σε λατρεύω. Παρόλο που δεν έχω ακούσει εδώ και καιρό (εννοώ δεν έχω ακούσει τα καινούρια τους κομμάτια, είμαι στο Hello Cold World ακόμη), όλα τους τα κομμάτια μέχρι εκεί είναι υπέρτατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna-what if?? Νεοφερμένο μέλος Η anna-what if?? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 00:10 Η anna-what if??: #132 15-10-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Είδα Paramore. Συγγνώμη, δε σε ξέρω αλλά σε λατρεύω. Παρόλο που δεν έχω ακούσει εδώ και καιρό (εννοώ δεν έχω ακούσει τα καινούρια τους κομμάτια, είμαι στο Hello Cold World ακόμη), όλα τους τα κομμάτια μέχρι εκεί είναι υπέρτατα. Click για ανάπτυξη... τι γλυκια που είσαι Κι εγώ ομολογώ ότι τους είχα ξεχάσει, αλλά οι παλιές αγάπες.... πάντως το καινούριο τους album δεν μου άρεσε τόσο όσο τα προηγούμενα.. ίσως επειδή δεν το έχω συνηθίσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnie Hunter Νεοφερμένο μέλος Ο Johnnie Hunter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 00:56 Ο Johnnie Hunter: #133 15-10-13 00:56 Μου αρέσουν πολύ οι Swedish House Mafia, ιδίως το τραγούδι "Don't you worry child" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 16:09 Η venividivici: #134 27-12-13 16:09 Από τα συγκροτήματα που μου άρεσαν και μου αρέσουν ειναι οι Police και οι Simply Red Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 17:34 Η Deutsch... Lover: #135 27-12-13 17:34 Silbermond- είναι υπέροχοι! Evanescence απο τραγουδιστες: Anastacia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2014 στις 23:46 Ο Poetofmadness: #136 12-01-14 23:46 πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 03:26 Η pop corn έγραψε: #137 14-01-14 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Click για ανάπτυξη... χμ, όταν ήταν στις δόξες του το "ελληνικό ροκ" (και νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε, παρότι δεν αποδέχονται όλοι τον όρο) τα 2 "ρεύματα" της (και καλά) πρωτοκαθεδρίας ήταν Τρύπες βέρσους The last drive ( 8) ) Από τους λίγους με ενεργή ακόμη παρουσία από κείνα τα ωραία χρόνια -τα οποία δυστυχώς δεν πρόλαβα- είναι ο Αγγελάκας και ο Παυλίδης. Και με την αφορμή, θα ήθελα να πω ότι ο Παυλίδης, αν και μουσικά δεν έχει πια τον νεανικό τσαμπουκά των Ξύλινων Σπαθιών, συνεχίζει να προσφέρει υψηλή αισθητική, μουσικά και στιχουργικά. Και ενώ στο μουσικό στερέωμα γενικά, μεγάλοι καλλιτέχνες κατέρρευσαν μέσα στην δεκαετία, μην αντέχοντας τον επερχόμενο κορεσμό που σχετίζεται συχνά με την αλλοτρίωση του χρήματος, της φήμης και της μαζικής αναγνώρισης, ο Παυλίδης έχει αντέξει πάνω από 2 δεκαετίες στην ελληνική ροκ σκηνή εξελίσσοντας το προσωπικό του στυλ, πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω. Από το παρελθόν, χαίρομαι που έχει διατηρήσει αναλλοίωτη στο χρόνο την ταξιδιάρικη φωνή του, τους στίχους και την στάση του ως μουσικού μακριά από τον διαβρωτικό φακό των μμε και όλους αυτούς τους παράγοντες της μουσικής βιομηχανίας που μετατρέπουν καλλιτέχνες σε καλλιτεχνικές περσόνες. Υπάρχουν κι άλλοι που δεν άντεξαν. Με την ευκαιρία, βάζω κι ένα κομμάτι που αγάπησα πολύ από τον νέο του δίσκο <<Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί>> το οποίο στηλιτεύει με γλυκό και μάλλον ανάλαφρο τρόπο την αντιφατικότητα των ανθρώπων που ενώ επιθυμούν διακαώς να ζήσουν έντονα έστω μια μέρα στη ζωή τους, ταυτόχρονα το επιθυμούν μόνο εκ του ασφαλούς, μόνο μέσα από τους κινηματογραφικούς τους ήρωες. ...κι ίσως ονειρεύονται τα βράδια πώς θα ήταν αν γίνονταν αυτοί οι ήρωες του ...παραμυθιού αγνοώντας παντελώς πως θα μπορούσαν -αν ήθελαν- να γίνουν οι ήρωες της ζωής τους! απολαμβάνουμε: υγ. ρισπέκτ και για nightstalker με τις στονεριές τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιανουαρίου 2014 Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 15:02 Ο Poetofmadness: #138 14-01-14 15:02 Τώρα τελευταια έχω κανει στροφή στο stoner πραγματική όμορφη μουσικη... Και οι Planet of Zeus ειναι πολύ καλοι ο κιθαρίστας ηταν βιολόγος στην πάτρα(συνάδελφος) https://www.youtube.com/watch?v=Uimk7rS80Xo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicole1987 Πολύ δραστήριο μέλος Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.842 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 21:01 Η Nicole1987: #139 14-01-14 21:01 Τα Ημισκουμπρια μου αρεσουν. Κριμα που διαλυθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BigTimeRush Νεοφερμένο μέλος Η Μαρκέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 12:41 Η BigTimeRush: #140 01-03-14 12:41 Λοιπόν νομίζω ότι ο τίτλος τα λέει όλα! Εμένα προσωπικά το αγαπημένο μου είναι όπως μπορείτε να δείτε πολύ καλά οι Big Time Rush! Τους λατρεύω και είναι πραγματικά υπέροχοι! Θα χαρώ να μιλήσω και με άλλους Rushers! Το δικό σας αγαπημένο? Παρακάτω έχω ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια αυτού το συγκροτήματος! Μπορείτε να προτείνετε και εσείς το τραγούδι που σας αρέσει περισσότερο από το συγκρότημα που θα διαλέξετε! Περιμένω με ανυπομονησία! https://www.yutube.com/watch?v=hSxXuk_mTkA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαρτίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Αγαπαμε Alex Turner!!! Click για ανάπτυξη... φορεβα εντ εβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:22 Η Ροβερτα έγραψε: #127 28-09-13 22:22 Led Zeppelin.Un groupe mythique,un groupe genial qui brille quotidiennement ! LED ZEPPELIN !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MusEditor Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:30 Ο MusEditor: #128 28-09-13 23:30 Από alternative/indie : The Killers, Editors, U2, Ladytron,Depeche Mode Από metal : Megadeth, Paradise Lost,Iced Earth,Rammstein, Queensryche. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.472 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:50 Ο chester20080: #129 29-09-13 17:50 Περισσότερο προτιμώ Linkin Park,Muse,OneRepublic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna-what if?? Νεοφερμένο μέλος Η anna-what if?? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 21:56 Η anna-what if??: #130 14-10-13 21:56 Amy McDonald, Lana Del Rey, Monika, Δημήτρης Μπάσης, Zaz, Mika, James Blunt The Fray, The Train, Minor Project, The Killers, Automatic Loveletter, Paramore, και φυσικάααα Mumford and Sons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 22:05 Η Alma Libre: #131 14-10-13 22:05 Είδα Paramore. Συγγνώμη, δε σε ξέρω αλλά σε λατρεύω. Παρόλο που δεν έχω ακούσει εδώ και καιρό (εννοώ δεν έχω ακούσει τα καινούρια τους κομμάτια, είμαι στο Hello Cold World ακόμη), όλα τους τα κομμάτια μέχρι εκεί είναι υπέρτατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna-what if?? Νεοφερμένο μέλος Η anna-what if?? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 00:10 Η anna-what if??: #132 15-10-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Είδα Paramore. Συγγνώμη, δε σε ξέρω αλλά σε λατρεύω. Παρόλο που δεν έχω ακούσει εδώ και καιρό (εννοώ δεν έχω ακούσει τα καινούρια τους κομμάτια, είμαι στο Hello Cold World ακόμη), όλα τους τα κομμάτια μέχρι εκεί είναι υπέρτατα. Click για ανάπτυξη... τι γλυκια που είσαι Κι εγώ ομολογώ ότι τους είχα ξεχάσει, αλλά οι παλιές αγάπες.... πάντως το καινούριο τους album δεν μου άρεσε τόσο όσο τα προηγούμενα.. ίσως επειδή δεν το έχω συνηθίσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnie Hunter Νεοφερμένο μέλος Ο Johnnie Hunter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 00:56 Ο Johnnie Hunter: #133 15-10-13 00:56 Μου αρέσουν πολύ οι Swedish House Mafia, ιδίως το τραγούδι "Don't you worry child" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 16:09 Η venividivici: #134 27-12-13 16:09 Από τα συγκροτήματα που μου άρεσαν και μου αρέσουν ειναι οι Police και οι Simply Red Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 17:34 Η Deutsch... Lover: #135 27-12-13 17:34 Silbermond- είναι υπέροχοι! Evanescence απο τραγουδιστες: Anastacia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2014 στις 23:46 Ο Poetofmadness: #136 12-01-14 23:46 πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 03:26 Η pop corn έγραψε: #137 14-01-14 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Click για ανάπτυξη... χμ, όταν ήταν στις δόξες του το "ελληνικό ροκ" (και νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε, παρότι δεν αποδέχονται όλοι τον όρο) τα 2 "ρεύματα" της (και καλά) πρωτοκαθεδρίας ήταν Τρύπες βέρσους The last drive ( 8) ) Από τους λίγους με ενεργή ακόμη παρουσία από κείνα τα ωραία χρόνια -τα οποία δυστυχώς δεν πρόλαβα- είναι ο Αγγελάκας και ο Παυλίδης. Και με την αφορμή, θα ήθελα να πω ότι ο Παυλίδης, αν και μουσικά δεν έχει πια τον νεανικό τσαμπουκά των Ξύλινων Σπαθιών, συνεχίζει να προσφέρει υψηλή αισθητική, μουσικά και στιχουργικά. Και ενώ στο μουσικό στερέωμα γενικά, μεγάλοι καλλιτέχνες κατέρρευσαν μέσα στην δεκαετία, μην αντέχοντας τον επερχόμενο κορεσμό που σχετίζεται συχνά με την αλλοτρίωση του χρήματος, της φήμης και της μαζικής αναγνώρισης, ο Παυλίδης έχει αντέξει πάνω από 2 δεκαετίες στην ελληνική ροκ σκηνή εξελίσσοντας το προσωπικό του στυλ, πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω. Από το παρελθόν, χαίρομαι που έχει διατηρήσει αναλλοίωτη στο χρόνο την ταξιδιάρικη φωνή του, τους στίχους και την στάση του ως μουσικού μακριά από τον διαβρωτικό φακό των μμε και όλους αυτούς τους παράγοντες της μουσικής βιομηχανίας που μετατρέπουν καλλιτέχνες σε καλλιτεχνικές περσόνες. Υπάρχουν κι άλλοι που δεν άντεξαν. Με την ευκαιρία, βάζω κι ένα κομμάτι που αγάπησα πολύ από τον νέο του δίσκο <<Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί>> το οποίο στηλιτεύει με γλυκό και μάλλον ανάλαφρο τρόπο την αντιφατικότητα των ανθρώπων που ενώ επιθυμούν διακαώς να ζήσουν έντονα έστω μια μέρα στη ζωή τους, ταυτόχρονα το επιθυμούν μόνο εκ του ασφαλούς, μόνο μέσα από τους κινηματογραφικούς τους ήρωες. ...κι ίσως ονειρεύονται τα βράδια πώς θα ήταν αν γίνονταν αυτοί οι ήρωες του ...παραμυθιού αγνοώντας παντελώς πως θα μπορούσαν -αν ήθελαν- να γίνουν οι ήρωες της ζωής τους! απολαμβάνουμε: υγ. ρισπέκτ και για nightstalker με τις στονεριές τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιανουαρίου 2014 Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 15:02 Ο Poetofmadness: #138 14-01-14 15:02 Τώρα τελευταια έχω κανει στροφή στο stoner πραγματική όμορφη μουσικη... Και οι Planet of Zeus ειναι πολύ καλοι ο κιθαρίστας ηταν βιολόγος στην πάτρα(συνάδελφος) https://www.youtube.com/watch?v=Uimk7rS80Xo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicole1987 Πολύ δραστήριο μέλος Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.842 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 21:01 Η Nicole1987: #139 14-01-14 21:01 Τα Ημισκουμπρια μου αρεσουν. Κριμα που διαλυθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BigTimeRush Νεοφερμένο μέλος Η Μαρκέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 12:41 Η BigTimeRush: #140 01-03-14 12:41 Λοιπόν νομίζω ότι ο τίτλος τα λέει όλα! Εμένα προσωπικά το αγαπημένο μου είναι όπως μπορείτε να δείτε πολύ καλά οι Big Time Rush! Τους λατρεύω και είναι πραγματικά υπέροχοι! Θα χαρώ να μιλήσω και με άλλους Rushers! Το δικό σας αγαπημένο? Παρακάτω έχω ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια αυτού το συγκροτήματος! Μπορείτε να προτείνετε και εσείς το τραγούδι που σας αρέσει περισσότερο από το συγκρότημα που θα διαλέξετε! Περιμένω με ανυπομονησία! https://www.yutube.com/watch?v=hSxXuk_mTkA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαρτίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Led Zeppelin.Un groupe mythique,un groupe genial qui brille quotidiennement ! LED ZEPPELIN !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MusEditor Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:30 Ο MusEditor: #128 28-09-13 23:30 Από alternative/indie : The Killers, Editors, U2, Ladytron,Depeche Mode Από metal : Megadeth, Paradise Lost,Iced Earth,Rammstein, Queensryche. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.472 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:50 Ο chester20080: #129 29-09-13 17:50 Περισσότερο προτιμώ Linkin Park,Muse,OneRepublic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna-what if?? Νεοφερμένο μέλος Η anna-what if?? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 21:56 Η anna-what if??: #130 14-10-13 21:56 Amy McDonald, Lana Del Rey, Monika, Δημήτρης Μπάσης, Zaz, Mika, James Blunt The Fray, The Train, Minor Project, The Killers, Automatic Loveletter, Paramore, και φυσικάααα Mumford and Sons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 22:05 Η Alma Libre: #131 14-10-13 22:05 Είδα Paramore. Συγγνώμη, δε σε ξέρω αλλά σε λατρεύω. Παρόλο που δεν έχω ακούσει εδώ και καιρό (εννοώ δεν έχω ακούσει τα καινούρια τους κομμάτια, είμαι στο Hello Cold World ακόμη), όλα τους τα κομμάτια μέχρι εκεί είναι υπέρτατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna-what if?? Νεοφερμένο μέλος Η anna-what if?? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 00:10 Η anna-what if??: #132 15-10-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Είδα Paramore. Συγγνώμη, δε σε ξέρω αλλά σε λατρεύω. Παρόλο που δεν έχω ακούσει εδώ και καιρό (εννοώ δεν έχω ακούσει τα καινούρια τους κομμάτια, είμαι στο Hello Cold World ακόμη), όλα τους τα κομμάτια μέχρι εκεί είναι υπέρτατα. Click για ανάπτυξη... τι γλυκια που είσαι Κι εγώ ομολογώ ότι τους είχα ξεχάσει, αλλά οι παλιές αγάπες.... πάντως το καινούριο τους album δεν μου άρεσε τόσο όσο τα προηγούμενα.. ίσως επειδή δεν το έχω συνηθίσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnie Hunter Νεοφερμένο μέλος Ο Johnnie Hunter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 00:56 Ο Johnnie Hunter: #133 15-10-13 00:56 Μου αρέσουν πολύ οι Swedish House Mafia, ιδίως το τραγούδι "Don't you worry child" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 16:09 Η venividivici: #134 27-12-13 16:09 Από τα συγκροτήματα που μου άρεσαν και μου αρέσουν ειναι οι Police και οι Simply Red Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 17:34 Η Deutsch... Lover: #135 27-12-13 17:34 Silbermond- είναι υπέροχοι! Evanescence απο τραγουδιστες: Anastacia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2014 στις 23:46 Ο Poetofmadness: #136 12-01-14 23:46 πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 03:26 Η pop corn έγραψε: #137 14-01-14 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Click για ανάπτυξη... χμ, όταν ήταν στις δόξες του το "ελληνικό ροκ" (και νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε, παρότι δεν αποδέχονται όλοι τον όρο) τα 2 "ρεύματα" της (και καλά) πρωτοκαθεδρίας ήταν Τρύπες βέρσους The last drive ( 8) ) Από τους λίγους με ενεργή ακόμη παρουσία από κείνα τα ωραία χρόνια -τα οποία δυστυχώς δεν πρόλαβα- είναι ο Αγγελάκας και ο Παυλίδης. Και με την αφορμή, θα ήθελα να πω ότι ο Παυλίδης, αν και μουσικά δεν έχει πια τον νεανικό τσαμπουκά των Ξύλινων Σπαθιών, συνεχίζει να προσφέρει υψηλή αισθητική, μουσικά και στιχουργικά. Και ενώ στο μουσικό στερέωμα γενικά, μεγάλοι καλλιτέχνες κατέρρευσαν μέσα στην δεκαετία, μην αντέχοντας τον επερχόμενο κορεσμό που σχετίζεται συχνά με την αλλοτρίωση του χρήματος, της φήμης και της μαζικής αναγνώρισης, ο Παυλίδης έχει αντέξει πάνω από 2 δεκαετίες στην ελληνική ροκ σκηνή εξελίσσοντας το προσωπικό του στυλ, πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω. Από το παρελθόν, χαίρομαι που έχει διατηρήσει αναλλοίωτη στο χρόνο την ταξιδιάρικη φωνή του, τους στίχους και την στάση του ως μουσικού μακριά από τον διαβρωτικό φακό των μμε και όλους αυτούς τους παράγοντες της μουσικής βιομηχανίας που μετατρέπουν καλλιτέχνες σε καλλιτεχνικές περσόνες. Υπάρχουν κι άλλοι που δεν άντεξαν. Με την ευκαιρία, βάζω κι ένα κομμάτι που αγάπησα πολύ από τον νέο του δίσκο <<Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί>> το οποίο στηλιτεύει με γλυκό και μάλλον ανάλαφρο τρόπο την αντιφατικότητα των ανθρώπων που ενώ επιθυμούν διακαώς να ζήσουν έντονα έστω μια μέρα στη ζωή τους, ταυτόχρονα το επιθυμούν μόνο εκ του ασφαλούς, μόνο μέσα από τους κινηματογραφικούς τους ήρωες. ...κι ίσως ονειρεύονται τα βράδια πώς θα ήταν αν γίνονταν αυτοί οι ήρωες του ...παραμυθιού αγνοώντας παντελώς πως θα μπορούσαν -αν ήθελαν- να γίνουν οι ήρωες της ζωής τους! απολαμβάνουμε: υγ. ρισπέκτ και για nightstalker με τις στονεριές τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιανουαρίου 2014 Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 15:02 Ο Poetofmadness: #138 14-01-14 15:02 Τώρα τελευταια έχω κανει στροφή στο stoner πραγματική όμορφη μουσικη... Και οι Planet of Zeus ειναι πολύ καλοι ο κιθαρίστας ηταν βιολόγος στην πάτρα(συνάδελφος) https://www.youtube.com/watch?v=Uimk7rS80Xo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicole1987 Πολύ δραστήριο μέλος Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.842 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 21:01 Η Nicole1987: #139 14-01-14 21:01 Τα Ημισκουμπρια μου αρεσουν. Κριμα που διαλυθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BigTimeRush Νεοφερμένο μέλος Η Μαρκέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 12:41 Η BigTimeRush: #140 01-03-14 12:41 Λοιπόν νομίζω ότι ο τίτλος τα λέει όλα! Εμένα προσωπικά το αγαπημένο μου είναι όπως μπορείτε να δείτε πολύ καλά οι Big Time Rush! Τους λατρεύω και είναι πραγματικά υπέροχοι! Θα χαρώ να μιλήσω και με άλλους Rushers! Το δικό σας αγαπημένο? Παρακάτω έχω ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια αυτού το συγκροτήματος! Μπορείτε να προτείνετε και εσείς το τραγούδι που σας αρέσει περισσότερο από το συγκρότημα που θα διαλέξετε! Περιμένω με ανυπομονησία! https://www.yutube.com/watch?v=hSxXuk_mTkA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαρτίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Από alternative/indie : The Killers, Editors, U2, Ladytron,Depeche Mode Από metal : Megadeth, Paradise Lost,Iced Earth,Rammstein, Queensryche. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.472 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:50 Ο chester20080: #129 29-09-13 17:50 Περισσότερο προτιμώ Linkin Park,Muse,OneRepublic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna-what if?? Νεοφερμένο μέλος Η anna-what if?? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 21:56 Η anna-what if??: #130 14-10-13 21:56 Amy McDonald, Lana Del Rey, Monika, Δημήτρης Μπάσης, Zaz, Mika, James Blunt The Fray, The Train, Minor Project, The Killers, Automatic Loveletter, Paramore, και φυσικάααα Mumford and Sons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 22:05 Η Alma Libre: #131 14-10-13 22:05 Είδα Paramore. Συγγνώμη, δε σε ξέρω αλλά σε λατρεύω. Παρόλο που δεν έχω ακούσει εδώ και καιρό (εννοώ δεν έχω ακούσει τα καινούρια τους κομμάτια, είμαι στο Hello Cold World ακόμη), όλα τους τα κομμάτια μέχρι εκεί είναι υπέρτατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna-what if?? Νεοφερμένο μέλος Η anna-what if?? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 00:10 Η anna-what if??: #132 15-10-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Είδα Paramore. Συγγνώμη, δε σε ξέρω αλλά σε λατρεύω. Παρόλο που δεν έχω ακούσει εδώ και καιρό (εννοώ δεν έχω ακούσει τα καινούρια τους κομμάτια, είμαι στο Hello Cold World ακόμη), όλα τους τα κομμάτια μέχρι εκεί είναι υπέρτατα. Click για ανάπτυξη... τι γλυκια που είσαι Κι εγώ ομολογώ ότι τους είχα ξεχάσει, αλλά οι παλιές αγάπες.... πάντως το καινούριο τους album δεν μου άρεσε τόσο όσο τα προηγούμενα.. ίσως επειδή δεν το έχω συνηθίσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnie Hunter Νεοφερμένο μέλος Ο Johnnie Hunter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 00:56 Ο Johnnie Hunter: #133 15-10-13 00:56 Μου αρέσουν πολύ οι Swedish House Mafia, ιδίως το τραγούδι "Don't you worry child" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 16:09 Η venividivici: #134 27-12-13 16:09 Από τα συγκροτήματα που μου άρεσαν και μου αρέσουν ειναι οι Police και οι Simply Red Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 17:34 Η Deutsch... Lover: #135 27-12-13 17:34 Silbermond- είναι υπέροχοι! Evanescence απο τραγουδιστες: Anastacia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2014 στις 23:46 Ο Poetofmadness: #136 12-01-14 23:46 πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 03:26 Η pop corn έγραψε: #137 14-01-14 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Click για ανάπτυξη... χμ, όταν ήταν στις δόξες του το "ελληνικό ροκ" (και νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε, παρότι δεν αποδέχονται όλοι τον όρο) τα 2 "ρεύματα" της (και καλά) πρωτοκαθεδρίας ήταν Τρύπες βέρσους The last drive ( 8) ) Από τους λίγους με ενεργή ακόμη παρουσία από κείνα τα ωραία χρόνια -τα οποία δυστυχώς δεν πρόλαβα- είναι ο Αγγελάκας και ο Παυλίδης. Και με την αφορμή, θα ήθελα να πω ότι ο Παυλίδης, αν και μουσικά δεν έχει πια τον νεανικό τσαμπουκά των Ξύλινων Σπαθιών, συνεχίζει να προσφέρει υψηλή αισθητική, μουσικά και στιχουργικά. Και ενώ στο μουσικό στερέωμα γενικά, μεγάλοι καλλιτέχνες κατέρρευσαν μέσα στην δεκαετία, μην αντέχοντας τον επερχόμενο κορεσμό που σχετίζεται συχνά με την αλλοτρίωση του χρήματος, της φήμης και της μαζικής αναγνώρισης, ο Παυλίδης έχει αντέξει πάνω από 2 δεκαετίες στην ελληνική ροκ σκηνή εξελίσσοντας το προσωπικό του στυλ, πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω. Από το παρελθόν, χαίρομαι που έχει διατηρήσει αναλλοίωτη στο χρόνο την ταξιδιάρικη φωνή του, τους στίχους και την στάση του ως μουσικού μακριά από τον διαβρωτικό φακό των μμε και όλους αυτούς τους παράγοντες της μουσικής βιομηχανίας που μετατρέπουν καλλιτέχνες σε καλλιτεχνικές περσόνες. Υπάρχουν κι άλλοι που δεν άντεξαν. Με την ευκαιρία, βάζω κι ένα κομμάτι που αγάπησα πολύ από τον νέο του δίσκο <<Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί>> το οποίο στηλιτεύει με γλυκό και μάλλον ανάλαφρο τρόπο την αντιφατικότητα των ανθρώπων που ενώ επιθυμούν διακαώς να ζήσουν έντονα έστω μια μέρα στη ζωή τους, ταυτόχρονα το επιθυμούν μόνο εκ του ασφαλούς, μόνο μέσα από τους κινηματογραφικούς τους ήρωες. ...κι ίσως ονειρεύονται τα βράδια πώς θα ήταν αν γίνονταν αυτοί οι ήρωες του ...παραμυθιού αγνοώντας παντελώς πως θα μπορούσαν -αν ήθελαν- να γίνουν οι ήρωες της ζωής τους! απολαμβάνουμε: υγ. ρισπέκτ και για nightstalker με τις στονεριές τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιανουαρίου 2014 Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 15:02 Ο Poetofmadness: #138 14-01-14 15:02 Τώρα τελευταια έχω κανει στροφή στο stoner πραγματική όμορφη μουσικη... Και οι Planet of Zeus ειναι πολύ καλοι ο κιθαρίστας ηταν βιολόγος στην πάτρα(συνάδελφος) https://www.youtube.com/watch?v=Uimk7rS80Xo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicole1987 Πολύ δραστήριο μέλος Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.842 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 21:01 Η Nicole1987: #139 14-01-14 21:01 Τα Ημισκουμπρια μου αρεσουν. Κριμα που διαλυθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BigTimeRush Νεοφερμένο μέλος Η Μαρκέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 12:41 Η BigTimeRush: #140 01-03-14 12:41 Λοιπόν νομίζω ότι ο τίτλος τα λέει όλα! Εμένα προσωπικά το αγαπημένο μου είναι όπως μπορείτε να δείτε πολύ καλά οι Big Time Rush! Τους λατρεύω και είναι πραγματικά υπέροχοι! Θα χαρώ να μιλήσω και με άλλους Rushers! Το δικό σας αγαπημένο? Παρακάτω έχω ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια αυτού το συγκροτήματος! Μπορείτε να προτείνετε και εσείς το τραγούδι που σας αρέσει περισσότερο από το συγκρότημα που θα διαλέξετε! Περιμένω με ανυπομονησία! https://www.yutube.com/watch?v=hSxXuk_mTkA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαρτίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περισσότερο προτιμώ Linkin Park,Muse,OneRepublic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna-what if?? Νεοφερμένο μέλος Η anna-what if?? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 21:56 Η anna-what if??: #130 14-10-13 21:56 Amy McDonald, Lana Del Rey, Monika, Δημήτρης Μπάσης, Zaz, Mika, James Blunt The Fray, The Train, Minor Project, The Killers, Automatic Loveletter, Paramore, και φυσικάααα Mumford and Sons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 22:05 Η Alma Libre: #131 14-10-13 22:05 Είδα Paramore. Συγγνώμη, δε σε ξέρω αλλά σε λατρεύω. Παρόλο που δεν έχω ακούσει εδώ και καιρό (εννοώ δεν έχω ακούσει τα καινούρια τους κομμάτια, είμαι στο Hello Cold World ακόμη), όλα τους τα κομμάτια μέχρι εκεί είναι υπέρτατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna-what if?? Νεοφερμένο μέλος Η anna-what if?? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 00:10 Η anna-what if??: #132 15-10-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Είδα Paramore. Συγγνώμη, δε σε ξέρω αλλά σε λατρεύω. Παρόλο που δεν έχω ακούσει εδώ και καιρό (εννοώ δεν έχω ακούσει τα καινούρια τους κομμάτια, είμαι στο Hello Cold World ακόμη), όλα τους τα κομμάτια μέχρι εκεί είναι υπέρτατα. Click για ανάπτυξη... τι γλυκια που είσαι Κι εγώ ομολογώ ότι τους είχα ξεχάσει, αλλά οι παλιές αγάπες.... πάντως το καινούριο τους album δεν μου άρεσε τόσο όσο τα προηγούμενα.. ίσως επειδή δεν το έχω συνηθίσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnie Hunter Νεοφερμένο μέλος Ο Johnnie Hunter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 00:56 Ο Johnnie Hunter: #133 15-10-13 00:56 Μου αρέσουν πολύ οι Swedish House Mafia, ιδίως το τραγούδι "Don't you worry child" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 16:09 Η venividivici: #134 27-12-13 16:09 Από τα συγκροτήματα που μου άρεσαν και μου αρέσουν ειναι οι Police και οι Simply Red Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 17:34 Η Deutsch... Lover: #135 27-12-13 17:34 Silbermond- είναι υπέροχοι! Evanescence απο τραγουδιστες: Anastacia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2014 στις 23:46 Ο Poetofmadness: #136 12-01-14 23:46 πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 03:26 Η pop corn έγραψε: #137 14-01-14 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Click για ανάπτυξη... χμ, όταν ήταν στις δόξες του το "ελληνικό ροκ" (και νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε, παρότι δεν αποδέχονται όλοι τον όρο) τα 2 "ρεύματα" της (και καλά) πρωτοκαθεδρίας ήταν Τρύπες βέρσους The last drive ( 8) ) Από τους λίγους με ενεργή ακόμη παρουσία από κείνα τα ωραία χρόνια -τα οποία δυστυχώς δεν πρόλαβα- είναι ο Αγγελάκας και ο Παυλίδης. Και με την αφορμή, θα ήθελα να πω ότι ο Παυλίδης, αν και μουσικά δεν έχει πια τον νεανικό τσαμπουκά των Ξύλινων Σπαθιών, συνεχίζει να προσφέρει υψηλή αισθητική, μουσικά και στιχουργικά. Και ενώ στο μουσικό στερέωμα γενικά, μεγάλοι καλλιτέχνες κατέρρευσαν μέσα στην δεκαετία, μην αντέχοντας τον επερχόμενο κορεσμό που σχετίζεται συχνά με την αλλοτρίωση του χρήματος, της φήμης και της μαζικής αναγνώρισης, ο Παυλίδης έχει αντέξει πάνω από 2 δεκαετίες στην ελληνική ροκ σκηνή εξελίσσοντας το προσωπικό του στυλ, πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω. Από το παρελθόν, χαίρομαι που έχει διατηρήσει αναλλοίωτη στο χρόνο την ταξιδιάρικη φωνή του, τους στίχους και την στάση του ως μουσικού μακριά από τον διαβρωτικό φακό των μμε και όλους αυτούς τους παράγοντες της μουσικής βιομηχανίας που μετατρέπουν καλλιτέχνες σε καλλιτεχνικές περσόνες. Υπάρχουν κι άλλοι που δεν άντεξαν. Με την ευκαιρία, βάζω κι ένα κομμάτι που αγάπησα πολύ από τον νέο του δίσκο <<Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί>> το οποίο στηλιτεύει με γλυκό και μάλλον ανάλαφρο τρόπο την αντιφατικότητα των ανθρώπων που ενώ επιθυμούν διακαώς να ζήσουν έντονα έστω μια μέρα στη ζωή τους, ταυτόχρονα το επιθυμούν μόνο εκ του ασφαλούς, μόνο μέσα από τους κινηματογραφικούς τους ήρωες. ...κι ίσως ονειρεύονται τα βράδια πώς θα ήταν αν γίνονταν αυτοί οι ήρωες του ...παραμυθιού αγνοώντας παντελώς πως θα μπορούσαν -αν ήθελαν- να γίνουν οι ήρωες της ζωής τους! απολαμβάνουμε: υγ. ρισπέκτ και για nightstalker με τις στονεριές τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιανουαρίου 2014 Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 15:02 Ο Poetofmadness: #138 14-01-14 15:02 Τώρα τελευταια έχω κανει στροφή στο stoner πραγματική όμορφη μουσικη... Και οι Planet of Zeus ειναι πολύ καλοι ο κιθαρίστας ηταν βιολόγος στην πάτρα(συνάδελφος) https://www.youtube.com/watch?v=Uimk7rS80Xo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicole1987 Πολύ δραστήριο μέλος Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.842 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 21:01 Η Nicole1987: #139 14-01-14 21:01 Τα Ημισκουμπρια μου αρεσουν. Κριμα που διαλυθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BigTimeRush Νεοφερμένο μέλος Η Μαρκέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 12:41 Η BigTimeRush: #140 01-03-14 12:41 Λοιπόν νομίζω ότι ο τίτλος τα λέει όλα! Εμένα προσωπικά το αγαπημένο μου είναι όπως μπορείτε να δείτε πολύ καλά οι Big Time Rush! Τους λατρεύω και είναι πραγματικά υπέροχοι! Θα χαρώ να μιλήσω και με άλλους Rushers! Το δικό σας αγαπημένο? Παρακάτω έχω ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια αυτού το συγκροτήματος! Μπορείτε να προτείνετε και εσείς το τραγούδι που σας αρέσει περισσότερο από το συγκρότημα που θα διαλέξετε! Περιμένω με ανυπομονησία! https://www.yutube.com/watch?v=hSxXuk_mTkA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαρτίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Amy McDonald, Lana Del Rey, Monika, Δημήτρης Μπάσης, Zaz, Mika, James Blunt The Fray, The Train, Minor Project, The Killers, Automatic Loveletter, Paramore, και φυσικάααα Mumford and Sons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 22:05 Η Alma Libre: #131 14-10-13 22:05 Είδα Paramore. Συγγνώμη, δε σε ξέρω αλλά σε λατρεύω. Παρόλο που δεν έχω ακούσει εδώ και καιρό (εννοώ δεν έχω ακούσει τα καινούρια τους κομμάτια, είμαι στο Hello Cold World ακόμη), όλα τους τα κομμάτια μέχρι εκεί είναι υπέρτατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna-what if?? Νεοφερμένο μέλος Η anna-what if?? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 00:10 Η anna-what if??: #132 15-10-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Είδα Paramore. Συγγνώμη, δε σε ξέρω αλλά σε λατρεύω. Παρόλο που δεν έχω ακούσει εδώ και καιρό (εννοώ δεν έχω ακούσει τα καινούρια τους κομμάτια, είμαι στο Hello Cold World ακόμη), όλα τους τα κομμάτια μέχρι εκεί είναι υπέρτατα. Click για ανάπτυξη... τι γλυκια που είσαι Κι εγώ ομολογώ ότι τους είχα ξεχάσει, αλλά οι παλιές αγάπες.... πάντως το καινούριο τους album δεν μου άρεσε τόσο όσο τα προηγούμενα.. ίσως επειδή δεν το έχω συνηθίσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnie Hunter Νεοφερμένο μέλος Ο Johnnie Hunter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 00:56 Ο Johnnie Hunter: #133 15-10-13 00:56 Μου αρέσουν πολύ οι Swedish House Mafia, ιδίως το τραγούδι "Don't you worry child" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 16:09 Η venividivici: #134 27-12-13 16:09 Από τα συγκροτήματα που μου άρεσαν και μου αρέσουν ειναι οι Police και οι Simply Red Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 17:34 Η Deutsch... Lover: #135 27-12-13 17:34 Silbermond- είναι υπέροχοι! Evanescence απο τραγουδιστες: Anastacia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2014 στις 23:46 Ο Poetofmadness: #136 12-01-14 23:46 πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 03:26 Η pop corn έγραψε: #137 14-01-14 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Click για ανάπτυξη... χμ, όταν ήταν στις δόξες του το "ελληνικό ροκ" (και νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε, παρότι δεν αποδέχονται όλοι τον όρο) τα 2 "ρεύματα" της (και καλά) πρωτοκαθεδρίας ήταν Τρύπες βέρσους The last drive ( 8) ) Από τους λίγους με ενεργή ακόμη παρουσία από κείνα τα ωραία χρόνια -τα οποία δυστυχώς δεν πρόλαβα- είναι ο Αγγελάκας και ο Παυλίδης. Και με την αφορμή, θα ήθελα να πω ότι ο Παυλίδης, αν και μουσικά δεν έχει πια τον νεανικό τσαμπουκά των Ξύλινων Σπαθιών, συνεχίζει να προσφέρει υψηλή αισθητική, μουσικά και στιχουργικά. Και ενώ στο μουσικό στερέωμα γενικά, μεγάλοι καλλιτέχνες κατέρρευσαν μέσα στην δεκαετία, μην αντέχοντας τον επερχόμενο κορεσμό που σχετίζεται συχνά με την αλλοτρίωση του χρήματος, της φήμης και της μαζικής αναγνώρισης, ο Παυλίδης έχει αντέξει πάνω από 2 δεκαετίες στην ελληνική ροκ σκηνή εξελίσσοντας το προσωπικό του στυλ, πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω. Από το παρελθόν, χαίρομαι που έχει διατηρήσει αναλλοίωτη στο χρόνο την ταξιδιάρικη φωνή του, τους στίχους και την στάση του ως μουσικού μακριά από τον διαβρωτικό φακό των μμε και όλους αυτούς τους παράγοντες της μουσικής βιομηχανίας που μετατρέπουν καλλιτέχνες σε καλλιτεχνικές περσόνες. Υπάρχουν κι άλλοι που δεν άντεξαν. Με την ευκαιρία, βάζω κι ένα κομμάτι που αγάπησα πολύ από τον νέο του δίσκο <<Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί>> το οποίο στηλιτεύει με γλυκό και μάλλον ανάλαφρο τρόπο την αντιφατικότητα των ανθρώπων που ενώ επιθυμούν διακαώς να ζήσουν έντονα έστω μια μέρα στη ζωή τους, ταυτόχρονα το επιθυμούν μόνο εκ του ασφαλούς, μόνο μέσα από τους κινηματογραφικούς τους ήρωες. ...κι ίσως ονειρεύονται τα βράδια πώς θα ήταν αν γίνονταν αυτοί οι ήρωες του ...παραμυθιού αγνοώντας παντελώς πως θα μπορούσαν -αν ήθελαν- να γίνουν οι ήρωες της ζωής τους! απολαμβάνουμε: υγ. ρισπέκτ και για nightstalker με τις στονεριές τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιανουαρίου 2014 Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 15:02 Ο Poetofmadness: #138 14-01-14 15:02 Τώρα τελευταια έχω κανει στροφή στο stoner πραγματική όμορφη μουσικη... Και οι Planet of Zeus ειναι πολύ καλοι ο κιθαρίστας ηταν βιολόγος στην πάτρα(συνάδελφος) https://www.youtube.com/watch?v=Uimk7rS80Xo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicole1987 Πολύ δραστήριο μέλος Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.842 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 21:01 Η Nicole1987: #139 14-01-14 21:01 Τα Ημισκουμπρια μου αρεσουν. Κριμα που διαλυθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BigTimeRush Νεοφερμένο μέλος Η Μαρκέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 12:41 Η BigTimeRush: #140 01-03-14 12:41 Λοιπόν νομίζω ότι ο τίτλος τα λέει όλα! Εμένα προσωπικά το αγαπημένο μου είναι όπως μπορείτε να δείτε πολύ καλά οι Big Time Rush! Τους λατρεύω και είναι πραγματικά υπέροχοι! Θα χαρώ να μιλήσω και με άλλους Rushers! Το δικό σας αγαπημένο? Παρακάτω έχω ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια αυτού το συγκροτήματος! Μπορείτε να προτείνετε και εσείς το τραγούδι που σας αρέσει περισσότερο από το συγκρότημα που θα διαλέξετε! Περιμένω με ανυπομονησία! https://www.yutube.com/watch?v=hSxXuk_mTkA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαρτίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είδα Paramore. Συγγνώμη, δε σε ξέρω αλλά σε λατρεύω. Παρόλο που δεν έχω ακούσει εδώ και καιρό (εννοώ δεν έχω ακούσει τα καινούρια τους κομμάτια, είμαι στο Hello Cold World ακόμη), όλα τους τα κομμάτια μέχρι εκεί είναι υπέρτατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna-what if?? Νεοφερμένο μέλος Η anna-what if?? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 00:10 Η anna-what if??: #132 15-10-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Είδα Paramore. Συγγνώμη, δε σε ξέρω αλλά σε λατρεύω. Παρόλο που δεν έχω ακούσει εδώ και καιρό (εννοώ δεν έχω ακούσει τα καινούρια τους κομμάτια, είμαι στο Hello Cold World ακόμη), όλα τους τα κομμάτια μέχρι εκεί είναι υπέρτατα. Click για ανάπτυξη... τι γλυκια που είσαι Κι εγώ ομολογώ ότι τους είχα ξεχάσει, αλλά οι παλιές αγάπες.... πάντως το καινούριο τους album δεν μου άρεσε τόσο όσο τα προηγούμενα.. ίσως επειδή δεν το έχω συνηθίσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnie Hunter Νεοφερμένο μέλος Ο Johnnie Hunter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 00:56 Ο Johnnie Hunter: #133 15-10-13 00:56 Μου αρέσουν πολύ οι Swedish House Mafia, ιδίως το τραγούδι "Don't you worry child" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 16:09 Η venividivici: #134 27-12-13 16:09 Από τα συγκροτήματα που μου άρεσαν και μου αρέσουν ειναι οι Police και οι Simply Red Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 17:34 Η Deutsch... Lover: #135 27-12-13 17:34 Silbermond- είναι υπέροχοι! Evanescence απο τραγουδιστες: Anastacia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2014 στις 23:46 Ο Poetofmadness: #136 12-01-14 23:46 πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 03:26 Η pop corn έγραψε: #137 14-01-14 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Click για ανάπτυξη... χμ, όταν ήταν στις δόξες του το "ελληνικό ροκ" (και νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε, παρότι δεν αποδέχονται όλοι τον όρο) τα 2 "ρεύματα" της (και καλά) πρωτοκαθεδρίας ήταν Τρύπες βέρσους The last drive ( 8) ) Από τους λίγους με ενεργή ακόμη παρουσία από κείνα τα ωραία χρόνια -τα οποία δυστυχώς δεν πρόλαβα- είναι ο Αγγελάκας και ο Παυλίδης. Και με την αφορμή, θα ήθελα να πω ότι ο Παυλίδης, αν και μουσικά δεν έχει πια τον νεανικό τσαμπουκά των Ξύλινων Σπαθιών, συνεχίζει να προσφέρει υψηλή αισθητική, μουσικά και στιχουργικά. Και ενώ στο μουσικό στερέωμα γενικά, μεγάλοι καλλιτέχνες κατέρρευσαν μέσα στην δεκαετία, μην αντέχοντας τον επερχόμενο κορεσμό που σχετίζεται συχνά με την αλλοτρίωση του χρήματος, της φήμης και της μαζικής αναγνώρισης, ο Παυλίδης έχει αντέξει πάνω από 2 δεκαετίες στην ελληνική ροκ σκηνή εξελίσσοντας το προσωπικό του στυλ, πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω. Από το παρελθόν, χαίρομαι που έχει διατηρήσει αναλλοίωτη στο χρόνο την ταξιδιάρικη φωνή του, τους στίχους και την στάση του ως μουσικού μακριά από τον διαβρωτικό φακό των μμε και όλους αυτούς τους παράγοντες της μουσικής βιομηχανίας που μετατρέπουν καλλιτέχνες σε καλλιτεχνικές περσόνες. Υπάρχουν κι άλλοι που δεν άντεξαν. Με την ευκαιρία, βάζω κι ένα κομμάτι που αγάπησα πολύ από τον νέο του δίσκο <<Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί>> το οποίο στηλιτεύει με γλυκό και μάλλον ανάλαφρο τρόπο την αντιφατικότητα των ανθρώπων που ενώ επιθυμούν διακαώς να ζήσουν έντονα έστω μια μέρα στη ζωή τους, ταυτόχρονα το επιθυμούν μόνο εκ του ασφαλούς, μόνο μέσα από τους κινηματογραφικούς τους ήρωες. ...κι ίσως ονειρεύονται τα βράδια πώς θα ήταν αν γίνονταν αυτοί οι ήρωες του ...παραμυθιού αγνοώντας παντελώς πως θα μπορούσαν -αν ήθελαν- να γίνουν οι ήρωες της ζωής τους! απολαμβάνουμε: υγ. ρισπέκτ και για nightstalker με τις στονεριές τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιανουαρίου 2014 Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 15:02 Ο Poetofmadness: #138 14-01-14 15:02 Τώρα τελευταια έχω κανει στροφή στο stoner πραγματική όμορφη μουσικη... Και οι Planet of Zeus ειναι πολύ καλοι ο κιθαρίστας ηταν βιολόγος στην πάτρα(συνάδελφος) https://www.youtube.com/watch?v=Uimk7rS80Xo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicole1987 Πολύ δραστήριο μέλος Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.842 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 21:01 Η Nicole1987: #139 14-01-14 21:01 Τα Ημισκουμπρια μου αρεσουν. Κριμα που διαλυθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BigTimeRush Νεοφερμένο μέλος Η Μαρκέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 12:41 Η BigTimeRush: #140 01-03-14 12:41 Λοιπόν νομίζω ότι ο τίτλος τα λέει όλα! Εμένα προσωπικά το αγαπημένο μου είναι όπως μπορείτε να δείτε πολύ καλά οι Big Time Rush! Τους λατρεύω και είναι πραγματικά υπέροχοι! Θα χαρώ να μιλήσω και με άλλους Rushers! Το δικό σας αγαπημένο? Παρακάτω έχω ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια αυτού το συγκροτήματος! Μπορείτε να προτείνετε και εσείς το τραγούδι που σας αρέσει περισσότερο από το συγκρότημα που θα διαλέξετε! Περιμένω με ανυπομονησία! https://www.yutube.com/watch?v=hSxXuk_mTkA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαρτίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Είδα Paramore. Συγγνώμη, δε σε ξέρω αλλά σε λατρεύω. Παρόλο που δεν έχω ακούσει εδώ και καιρό (εννοώ δεν έχω ακούσει τα καινούρια τους κομμάτια, είμαι στο Hello Cold World ακόμη), όλα τους τα κομμάτια μέχρι εκεί είναι υπέρτατα. Click για ανάπτυξη... τι γλυκια που είσαι Κι εγώ ομολογώ ότι τους είχα ξεχάσει, αλλά οι παλιές αγάπες.... πάντως το καινούριο τους album δεν μου άρεσε τόσο όσο τα προηγούμενα.. ίσως επειδή δεν το έχω συνηθίσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnie Hunter Νεοφερμένο μέλος Ο Johnnie Hunter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 00:56 Ο Johnnie Hunter: #133 15-10-13 00:56 Μου αρέσουν πολύ οι Swedish House Mafia, ιδίως το τραγούδι "Don't you worry child" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 16:09 Η venividivici: #134 27-12-13 16:09 Από τα συγκροτήματα που μου άρεσαν και μου αρέσουν ειναι οι Police και οι Simply Red Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 17:34 Η Deutsch... Lover: #135 27-12-13 17:34 Silbermond- είναι υπέροχοι! Evanescence απο τραγουδιστες: Anastacia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2014 στις 23:46 Ο Poetofmadness: #136 12-01-14 23:46 πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 03:26 Η pop corn έγραψε: #137 14-01-14 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Click για ανάπτυξη... χμ, όταν ήταν στις δόξες του το "ελληνικό ροκ" (και νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε, παρότι δεν αποδέχονται όλοι τον όρο) τα 2 "ρεύματα" της (και καλά) πρωτοκαθεδρίας ήταν Τρύπες βέρσους The last drive ( 8) ) Από τους λίγους με ενεργή ακόμη παρουσία από κείνα τα ωραία χρόνια -τα οποία δυστυχώς δεν πρόλαβα- είναι ο Αγγελάκας και ο Παυλίδης. Και με την αφορμή, θα ήθελα να πω ότι ο Παυλίδης, αν και μουσικά δεν έχει πια τον νεανικό τσαμπουκά των Ξύλινων Σπαθιών, συνεχίζει να προσφέρει υψηλή αισθητική, μουσικά και στιχουργικά. Και ενώ στο μουσικό στερέωμα γενικά, μεγάλοι καλλιτέχνες κατέρρευσαν μέσα στην δεκαετία, μην αντέχοντας τον επερχόμενο κορεσμό που σχετίζεται συχνά με την αλλοτρίωση του χρήματος, της φήμης και της μαζικής αναγνώρισης, ο Παυλίδης έχει αντέξει πάνω από 2 δεκαετίες στην ελληνική ροκ σκηνή εξελίσσοντας το προσωπικό του στυλ, πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω. Από το παρελθόν, χαίρομαι που έχει διατηρήσει αναλλοίωτη στο χρόνο την ταξιδιάρικη φωνή του, τους στίχους και την στάση του ως μουσικού μακριά από τον διαβρωτικό φακό των μμε και όλους αυτούς τους παράγοντες της μουσικής βιομηχανίας που μετατρέπουν καλλιτέχνες σε καλλιτεχνικές περσόνες. Υπάρχουν κι άλλοι που δεν άντεξαν. Με την ευκαιρία, βάζω κι ένα κομμάτι που αγάπησα πολύ από τον νέο του δίσκο <<Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί>> το οποίο στηλιτεύει με γλυκό και μάλλον ανάλαφρο τρόπο την αντιφατικότητα των ανθρώπων που ενώ επιθυμούν διακαώς να ζήσουν έντονα έστω μια μέρα στη ζωή τους, ταυτόχρονα το επιθυμούν μόνο εκ του ασφαλούς, μόνο μέσα από τους κινηματογραφικούς τους ήρωες. ...κι ίσως ονειρεύονται τα βράδια πώς θα ήταν αν γίνονταν αυτοί οι ήρωες του ...παραμυθιού αγνοώντας παντελώς πως θα μπορούσαν -αν ήθελαν- να γίνουν οι ήρωες της ζωής τους! απολαμβάνουμε: υγ. ρισπέκτ και για nightstalker με τις στονεριές τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιανουαρίου 2014 Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 15:02 Ο Poetofmadness: #138 14-01-14 15:02 Τώρα τελευταια έχω κανει στροφή στο stoner πραγματική όμορφη μουσικη... Και οι Planet of Zeus ειναι πολύ καλοι ο κιθαρίστας ηταν βιολόγος στην πάτρα(συνάδελφος) https://www.youtube.com/watch?v=Uimk7rS80Xo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicole1987 Πολύ δραστήριο μέλος Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.842 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 21:01 Η Nicole1987: #139 14-01-14 21:01 Τα Ημισκουμπρια μου αρεσουν. Κριμα που διαλυθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BigTimeRush Νεοφερμένο μέλος Η Μαρκέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 12:41 Η BigTimeRush: #140 01-03-14 12:41 Λοιπόν νομίζω ότι ο τίτλος τα λέει όλα! Εμένα προσωπικά το αγαπημένο μου είναι όπως μπορείτε να δείτε πολύ καλά οι Big Time Rush! Τους λατρεύω και είναι πραγματικά υπέροχοι! Θα χαρώ να μιλήσω και με άλλους Rushers! Το δικό σας αγαπημένο? Παρακάτω έχω ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια αυτού το συγκροτήματος! Μπορείτε να προτείνετε και εσείς το τραγούδι που σας αρέσει περισσότερο από το συγκρότημα που θα διαλέξετε! Περιμένω με ανυπομονησία! https://www.yutube.com/watch?v=hSxXuk_mTkA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαρτίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μου αρέσουν πολύ οι Swedish House Mafia, ιδίως το τραγούδι "Don't you worry child" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 16:09 Η venividivici: #134 27-12-13 16:09 Από τα συγκροτήματα που μου άρεσαν και μου αρέσουν ειναι οι Police και οι Simply Red Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 17:34 Η Deutsch... Lover: #135 27-12-13 17:34 Silbermond- είναι υπέροχοι! Evanescence απο τραγουδιστες: Anastacia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2014 στις 23:46 Ο Poetofmadness: #136 12-01-14 23:46 πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 03:26 Η pop corn έγραψε: #137 14-01-14 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Click για ανάπτυξη... χμ, όταν ήταν στις δόξες του το "ελληνικό ροκ" (και νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε, παρότι δεν αποδέχονται όλοι τον όρο) τα 2 "ρεύματα" της (και καλά) πρωτοκαθεδρίας ήταν Τρύπες βέρσους The last drive ( 8) ) Από τους λίγους με ενεργή ακόμη παρουσία από κείνα τα ωραία χρόνια -τα οποία δυστυχώς δεν πρόλαβα- είναι ο Αγγελάκας και ο Παυλίδης. Και με την αφορμή, θα ήθελα να πω ότι ο Παυλίδης, αν και μουσικά δεν έχει πια τον νεανικό τσαμπουκά των Ξύλινων Σπαθιών, συνεχίζει να προσφέρει υψηλή αισθητική, μουσικά και στιχουργικά. Και ενώ στο μουσικό στερέωμα γενικά, μεγάλοι καλλιτέχνες κατέρρευσαν μέσα στην δεκαετία, μην αντέχοντας τον επερχόμενο κορεσμό που σχετίζεται συχνά με την αλλοτρίωση του χρήματος, της φήμης και της μαζικής αναγνώρισης, ο Παυλίδης έχει αντέξει πάνω από 2 δεκαετίες στην ελληνική ροκ σκηνή εξελίσσοντας το προσωπικό του στυλ, πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω. Από το παρελθόν, χαίρομαι που έχει διατηρήσει αναλλοίωτη στο χρόνο την ταξιδιάρικη φωνή του, τους στίχους και την στάση του ως μουσικού μακριά από τον διαβρωτικό φακό των μμε και όλους αυτούς τους παράγοντες της μουσικής βιομηχανίας που μετατρέπουν καλλιτέχνες σε καλλιτεχνικές περσόνες. Υπάρχουν κι άλλοι που δεν άντεξαν. Με την ευκαιρία, βάζω κι ένα κομμάτι που αγάπησα πολύ από τον νέο του δίσκο <<Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί>> το οποίο στηλιτεύει με γλυκό και μάλλον ανάλαφρο τρόπο την αντιφατικότητα των ανθρώπων που ενώ επιθυμούν διακαώς να ζήσουν έντονα έστω μια μέρα στη ζωή τους, ταυτόχρονα το επιθυμούν μόνο εκ του ασφαλούς, μόνο μέσα από τους κινηματογραφικούς τους ήρωες. ...κι ίσως ονειρεύονται τα βράδια πώς θα ήταν αν γίνονταν αυτοί οι ήρωες του ...παραμυθιού αγνοώντας παντελώς πως θα μπορούσαν -αν ήθελαν- να γίνουν οι ήρωες της ζωής τους! απολαμβάνουμε: υγ. ρισπέκτ και για nightstalker με τις στονεριές τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιανουαρίου 2014 Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 15:02 Ο Poetofmadness: #138 14-01-14 15:02 Τώρα τελευταια έχω κανει στροφή στο stoner πραγματική όμορφη μουσικη... Και οι Planet of Zeus ειναι πολύ καλοι ο κιθαρίστας ηταν βιολόγος στην πάτρα(συνάδελφος) https://www.youtube.com/watch?v=Uimk7rS80Xo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicole1987 Πολύ δραστήριο μέλος Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.842 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 21:01 Η Nicole1987: #139 14-01-14 21:01 Τα Ημισκουμπρια μου αρεσουν. Κριμα που διαλυθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BigTimeRush Νεοφερμένο μέλος Η Μαρκέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 12:41 Η BigTimeRush: #140 01-03-14 12:41 Λοιπόν νομίζω ότι ο τίτλος τα λέει όλα! Εμένα προσωπικά το αγαπημένο μου είναι όπως μπορείτε να δείτε πολύ καλά οι Big Time Rush! Τους λατρεύω και είναι πραγματικά υπέροχοι! Θα χαρώ να μιλήσω και με άλλους Rushers! Το δικό σας αγαπημένο? Παρακάτω έχω ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια αυτού το συγκροτήματος! Μπορείτε να προτείνετε και εσείς το τραγούδι που σας αρέσει περισσότερο από το συγκρότημα που θα διαλέξετε! Περιμένω με ανυπομονησία! https://www.yutube.com/watch?v=hSxXuk_mTkA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαρτίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Από τα συγκροτήματα που μου άρεσαν και μου αρέσουν ειναι οι Police και οι Simply Red Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 17:34 Η Deutsch... Lover: #135 27-12-13 17:34 Silbermond- είναι υπέροχοι! Evanescence απο τραγουδιστες: Anastacia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2014 στις 23:46 Ο Poetofmadness: #136 12-01-14 23:46 πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 03:26 Η pop corn έγραψε: #137 14-01-14 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Click για ανάπτυξη... χμ, όταν ήταν στις δόξες του το "ελληνικό ροκ" (και νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε, παρότι δεν αποδέχονται όλοι τον όρο) τα 2 "ρεύματα" της (και καλά) πρωτοκαθεδρίας ήταν Τρύπες βέρσους The last drive ( 8) ) Από τους λίγους με ενεργή ακόμη παρουσία από κείνα τα ωραία χρόνια -τα οποία δυστυχώς δεν πρόλαβα- είναι ο Αγγελάκας και ο Παυλίδης. Και με την αφορμή, θα ήθελα να πω ότι ο Παυλίδης, αν και μουσικά δεν έχει πια τον νεανικό τσαμπουκά των Ξύλινων Σπαθιών, συνεχίζει να προσφέρει υψηλή αισθητική, μουσικά και στιχουργικά. Και ενώ στο μουσικό στερέωμα γενικά, μεγάλοι καλλιτέχνες κατέρρευσαν μέσα στην δεκαετία, μην αντέχοντας τον επερχόμενο κορεσμό που σχετίζεται συχνά με την αλλοτρίωση του χρήματος, της φήμης και της μαζικής αναγνώρισης, ο Παυλίδης έχει αντέξει πάνω από 2 δεκαετίες στην ελληνική ροκ σκηνή εξελίσσοντας το προσωπικό του στυλ, πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω. Από το παρελθόν, χαίρομαι που έχει διατηρήσει αναλλοίωτη στο χρόνο την ταξιδιάρικη φωνή του, τους στίχους και την στάση του ως μουσικού μακριά από τον διαβρωτικό φακό των μμε και όλους αυτούς τους παράγοντες της μουσικής βιομηχανίας που μετατρέπουν καλλιτέχνες σε καλλιτεχνικές περσόνες. Υπάρχουν κι άλλοι που δεν άντεξαν. Με την ευκαιρία, βάζω κι ένα κομμάτι που αγάπησα πολύ από τον νέο του δίσκο <<Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί>> το οποίο στηλιτεύει με γλυκό και μάλλον ανάλαφρο τρόπο την αντιφατικότητα των ανθρώπων που ενώ επιθυμούν διακαώς να ζήσουν έντονα έστω μια μέρα στη ζωή τους, ταυτόχρονα το επιθυμούν μόνο εκ του ασφαλούς, μόνο μέσα από τους κινηματογραφικούς τους ήρωες. ...κι ίσως ονειρεύονται τα βράδια πώς θα ήταν αν γίνονταν αυτοί οι ήρωες του ...παραμυθιού αγνοώντας παντελώς πως θα μπορούσαν -αν ήθελαν- να γίνουν οι ήρωες της ζωής τους! απολαμβάνουμε: υγ. ρισπέκτ και για nightstalker με τις στονεριές τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιανουαρίου 2014 Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 15:02 Ο Poetofmadness: #138 14-01-14 15:02 Τώρα τελευταια έχω κανει στροφή στο stoner πραγματική όμορφη μουσικη... Και οι Planet of Zeus ειναι πολύ καλοι ο κιθαρίστας ηταν βιολόγος στην πάτρα(συνάδελφος) https://www.youtube.com/watch?v=Uimk7rS80Xo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicole1987 Πολύ δραστήριο μέλος Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.842 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 21:01 Η Nicole1987: #139 14-01-14 21:01 Τα Ημισκουμπρια μου αρεσουν. Κριμα που διαλυθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BigTimeRush Νεοφερμένο μέλος Η Μαρκέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 12:41 Η BigTimeRush: #140 01-03-14 12:41 Λοιπόν νομίζω ότι ο τίτλος τα λέει όλα! Εμένα προσωπικά το αγαπημένο μου είναι όπως μπορείτε να δείτε πολύ καλά οι Big Time Rush! Τους λατρεύω και είναι πραγματικά υπέροχοι! Θα χαρώ να μιλήσω και με άλλους Rushers! Το δικό σας αγαπημένο? Παρακάτω έχω ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια αυτού το συγκροτήματος! Μπορείτε να προτείνετε και εσείς το τραγούδι που σας αρέσει περισσότερο από το συγκρότημα που θα διαλέξετε! Περιμένω με ανυπομονησία! https://www.yutube.com/watch?v=hSxXuk_mTkA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαρτίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Silbermond- είναι υπέροχοι! Evanescence απο τραγουδιστες: Anastacia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2014 στις 23:46 Ο Poetofmadness: #136 12-01-14 23:46 πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 03:26 Η pop corn έγραψε: #137 14-01-14 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Click για ανάπτυξη... χμ, όταν ήταν στις δόξες του το "ελληνικό ροκ" (και νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε, παρότι δεν αποδέχονται όλοι τον όρο) τα 2 "ρεύματα" της (και καλά) πρωτοκαθεδρίας ήταν Τρύπες βέρσους The last drive ( 8) ) Από τους λίγους με ενεργή ακόμη παρουσία από κείνα τα ωραία χρόνια -τα οποία δυστυχώς δεν πρόλαβα- είναι ο Αγγελάκας και ο Παυλίδης. Και με την αφορμή, θα ήθελα να πω ότι ο Παυλίδης, αν και μουσικά δεν έχει πια τον νεανικό τσαμπουκά των Ξύλινων Σπαθιών, συνεχίζει να προσφέρει υψηλή αισθητική, μουσικά και στιχουργικά. Και ενώ στο μουσικό στερέωμα γενικά, μεγάλοι καλλιτέχνες κατέρρευσαν μέσα στην δεκαετία, μην αντέχοντας τον επερχόμενο κορεσμό που σχετίζεται συχνά με την αλλοτρίωση του χρήματος, της φήμης και της μαζικής αναγνώρισης, ο Παυλίδης έχει αντέξει πάνω από 2 δεκαετίες στην ελληνική ροκ σκηνή εξελίσσοντας το προσωπικό του στυλ, πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω. Από το παρελθόν, χαίρομαι που έχει διατηρήσει αναλλοίωτη στο χρόνο την ταξιδιάρικη φωνή του, τους στίχους και την στάση του ως μουσικού μακριά από τον διαβρωτικό φακό των μμε και όλους αυτούς τους παράγοντες της μουσικής βιομηχανίας που μετατρέπουν καλλιτέχνες σε καλλιτεχνικές περσόνες. Υπάρχουν κι άλλοι που δεν άντεξαν. Με την ευκαιρία, βάζω κι ένα κομμάτι που αγάπησα πολύ από τον νέο του δίσκο <<Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί>> το οποίο στηλιτεύει με γλυκό και μάλλον ανάλαφρο τρόπο την αντιφατικότητα των ανθρώπων που ενώ επιθυμούν διακαώς να ζήσουν έντονα έστω μια μέρα στη ζωή τους, ταυτόχρονα το επιθυμούν μόνο εκ του ασφαλούς, μόνο μέσα από τους κινηματογραφικούς τους ήρωες. ...κι ίσως ονειρεύονται τα βράδια πώς θα ήταν αν γίνονταν αυτοί οι ήρωες του ...παραμυθιού αγνοώντας παντελώς πως θα μπορούσαν -αν ήθελαν- να γίνουν οι ήρωες της ζωής τους! απολαμβάνουμε: υγ. ρισπέκτ και για nightstalker με τις στονεριές τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιανουαρίου 2014 Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 15:02 Ο Poetofmadness: #138 14-01-14 15:02 Τώρα τελευταια έχω κανει στροφή στο stoner πραγματική όμορφη μουσικη... Και οι Planet of Zeus ειναι πολύ καλοι ο κιθαρίστας ηταν βιολόγος στην πάτρα(συνάδελφος) https://www.youtube.com/watch?v=Uimk7rS80Xo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicole1987 Πολύ δραστήριο μέλος Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.842 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 21:01 Η Nicole1987: #139 14-01-14 21:01 Τα Ημισκουμπρια μου αρεσουν. Κριμα που διαλυθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BigTimeRush Νεοφερμένο μέλος Η Μαρκέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 12:41 Η BigTimeRush: #140 01-03-14 12:41 Λοιπόν νομίζω ότι ο τίτλος τα λέει όλα! Εμένα προσωπικά το αγαπημένο μου είναι όπως μπορείτε να δείτε πολύ καλά οι Big Time Rush! Τους λατρεύω και είναι πραγματικά υπέροχοι! Θα χαρώ να μιλήσω και με άλλους Rushers! Το δικό σας αγαπημένο? Παρακάτω έχω ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια αυτού το συγκροτήματος! Μπορείτε να προτείνετε και εσείς το τραγούδι που σας αρέσει περισσότερο από το συγκρότημα που θα διαλέξετε! Περιμένω με ανυπομονησία! https://www.yutube.com/watch?v=hSxXuk_mTkA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαρτίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 03:26 Η pop corn έγραψε: #137 14-01-14 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Click για ανάπτυξη... χμ, όταν ήταν στις δόξες του το "ελληνικό ροκ" (και νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε, παρότι δεν αποδέχονται όλοι τον όρο) τα 2 "ρεύματα" της (και καλά) πρωτοκαθεδρίας ήταν Τρύπες βέρσους The last drive ( 8) ) Από τους λίγους με ενεργή ακόμη παρουσία από κείνα τα ωραία χρόνια -τα οποία δυστυχώς δεν πρόλαβα- είναι ο Αγγελάκας και ο Παυλίδης. Και με την αφορμή, θα ήθελα να πω ότι ο Παυλίδης, αν και μουσικά δεν έχει πια τον νεανικό τσαμπουκά των Ξύλινων Σπαθιών, συνεχίζει να προσφέρει υψηλή αισθητική, μουσικά και στιχουργικά. Και ενώ στο μουσικό στερέωμα γενικά, μεγάλοι καλλιτέχνες κατέρρευσαν μέσα στην δεκαετία, μην αντέχοντας τον επερχόμενο κορεσμό που σχετίζεται συχνά με την αλλοτρίωση του χρήματος, της φήμης και της μαζικής αναγνώρισης, ο Παυλίδης έχει αντέξει πάνω από 2 δεκαετίες στην ελληνική ροκ σκηνή εξελίσσοντας το προσωπικό του στυλ, πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω. Από το παρελθόν, χαίρομαι που έχει διατηρήσει αναλλοίωτη στο χρόνο την ταξιδιάρικη φωνή του, τους στίχους και την στάση του ως μουσικού μακριά από τον διαβρωτικό φακό των μμε και όλους αυτούς τους παράγοντες της μουσικής βιομηχανίας που μετατρέπουν καλλιτέχνες σε καλλιτεχνικές περσόνες. Υπάρχουν κι άλλοι που δεν άντεξαν. Με την ευκαιρία, βάζω κι ένα κομμάτι που αγάπησα πολύ από τον νέο του δίσκο <<Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί>> το οποίο στηλιτεύει με γλυκό και μάλλον ανάλαφρο τρόπο την αντιφατικότητα των ανθρώπων που ενώ επιθυμούν διακαώς να ζήσουν έντονα έστω μια μέρα στη ζωή τους, ταυτόχρονα το επιθυμούν μόνο εκ του ασφαλούς, μόνο μέσα από τους κινηματογραφικούς τους ήρωες. ...κι ίσως ονειρεύονται τα βράδια πώς θα ήταν αν γίνονταν αυτοί οι ήρωες του ...παραμυθιού αγνοώντας παντελώς πως θα μπορούσαν -αν ήθελαν- να γίνουν οι ήρωες της ζωής τους! απολαμβάνουμε: υγ. ρισπέκτ και για nightstalker με τις στονεριές τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιανουαρίου 2014 Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 15:02 Ο Poetofmadness: #138 14-01-14 15:02 Τώρα τελευταια έχω κανει στροφή στο stoner πραγματική όμορφη μουσικη... Και οι Planet of Zeus ειναι πολύ καλοι ο κιθαρίστας ηταν βιολόγος στην πάτρα(συνάδελφος) https://www.youtube.com/watch?v=Uimk7rS80Xo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicole1987 Πολύ δραστήριο μέλος Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.842 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 21:01 Η Nicole1987: #139 14-01-14 21:01 Τα Ημισκουμπρια μου αρεσουν. Κριμα που διαλυθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BigTimeRush Νεοφερμένο μέλος Η Μαρκέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 12:41 Η BigTimeRush: #140 01-03-14 12:41 Λοιπόν νομίζω ότι ο τίτλος τα λέει όλα! Εμένα προσωπικά το αγαπημένο μου είναι όπως μπορείτε να δείτε πολύ καλά οι Big Time Rush! Τους λατρεύω και είναι πραγματικά υπέροχοι! Θα χαρώ να μιλήσω και με άλλους Rushers! Το δικό σας αγαπημένο? Παρακάτω έχω ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια αυτού το συγκροτήματος! Μπορείτε να προτείνετε και εσείς το τραγούδι που σας αρέσει περισσότερο από το συγκρότημα που θα διαλέξετε! Περιμένω με ανυπομονησία! https://www.yutube.com/watch?v=hSxXuk_mTkA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαρτίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: πορωνομαι με την μουσική αλλα δεν έχω κάποιο κόλλημα παλαιότερα ήμουν φανατικός με madrugada τους έχω δει 2 φορές Ομως θα έλεγα οτι ο Παύλος Παυλίδης (πρώην frontman)απο ξύλινα σπαθια ειναι η αδυναμια μου τώρα στα 30!!! Αν και πιο μικρός σνόμπαρα τα σπαθιά ημουν πιο πολύ φαν των Τρυπών Επίσης γουστάρω και τους Nightstalker(τους ειδα προσφατα πριν 3 μηνες στο Κύτταρο) μια αξιόλογη hard rock μπάντα που μετράει https://www.youtube.com/watch?v=fclmGZrnvzk το αγαπημένο μου απο αυτούς Click για ανάπτυξη... χμ, όταν ήταν στις δόξες του το "ελληνικό ροκ" (και νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε, παρότι δεν αποδέχονται όλοι τον όρο) τα 2 "ρεύματα" της (και καλά) πρωτοκαθεδρίας ήταν Τρύπες βέρσους The last drive ( 8) ) Από τους λίγους με ενεργή ακόμη παρουσία από κείνα τα ωραία χρόνια -τα οποία δυστυχώς δεν πρόλαβα- είναι ο Αγγελάκας και ο Παυλίδης. Και με την αφορμή, θα ήθελα να πω ότι ο Παυλίδης, αν και μουσικά δεν έχει πια τον νεανικό τσαμπουκά των Ξύλινων Σπαθιών, συνεχίζει να προσφέρει υψηλή αισθητική, μουσικά και στιχουργικά. Και ενώ στο μουσικό στερέωμα γενικά, μεγάλοι καλλιτέχνες κατέρρευσαν μέσα στην δεκαετία, μην αντέχοντας τον επερχόμενο κορεσμό που σχετίζεται συχνά με την αλλοτρίωση του χρήματος, της φήμης και της μαζικής αναγνώρισης, ο Παυλίδης έχει αντέξει πάνω από 2 δεκαετίες στην ελληνική ροκ σκηνή εξελίσσοντας το προσωπικό του στυλ, πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω. Από το παρελθόν, χαίρομαι που έχει διατηρήσει αναλλοίωτη στο χρόνο την ταξιδιάρικη φωνή του, τους στίχους και την στάση του ως μουσικού μακριά από τον διαβρωτικό φακό των μμε και όλους αυτούς τους παράγοντες της μουσικής βιομηχανίας που μετατρέπουν καλλιτέχνες σε καλλιτεχνικές περσόνες. Υπάρχουν κι άλλοι που δεν άντεξαν. Με την ευκαιρία, βάζω κι ένα κομμάτι που αγάπησα πολύ από τον νέο του δίσκο <<Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί>> το οποίο στηλιτεύει με γλυκό και μάλλον ανάλαφρο τρόπο την αντιφατικότητα των ανθρώπων που ενώ επιθυμούν διακαώς να ζήσουν έντονα έστω μια μέρα στη ζωή τους, ταυτόχρονα το επιθυμούν μόνο εκ του ασφαλούς, μόνο μέσα από τους κινηματογραφικούς τους ήρωες. ...κι ίσως ονειρεύονται τα βράδια πώς θα ήταν αν γίνονταν αυτοί οι ήρωες του ...παραμυθιού αγνοώντας παντελώς πως θα μπορούσαν -αν ήθελαν- να γίνουν οι ήρωες της ζωής τους! απολαμβάνουμε: υγ. ρισπέκτ και για nightstalker με τις στονεριές τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 15:02 Ο Poetofmadness: #138 14-01-14 15:02 Τώρα τελευταια έχω κανει στροφή στο stoner πραγματική όμορφη μουσικη... Και οι Planet of Zeus ειναι πολύ καλοι ο κιθαρίστας ηταν βιολόγος στην πάτρα(συνάδελφος) https://www.youtube.com/watch?v=Uimk7rS80Xo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicole1987 Πολύ δραστήριο μέλος Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.842 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 21:01 Η Nicole1987: #139 14-01-14 21:01 Τα Ημισκουμπρια μου αρεσουν. Κριμα που διαλυθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BigTimeRush Νεοφερμένο μέλος Η Μαρκέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 12:41 Η BigTimeRush: #140 01-03-14 12:41 Λοιπόν νομίζω ότι ο τίτλος τα λέει όλα! Εμένα προσωπικά το αγαπημένο μου είναι όπως μπορείτε να δείτε πολύ καλά οι Big Time Rush! Τους λατρεύω και είναι πραγματικά υπέροχοι! Θα χαρώ να μιλήσω και με άλλους Rushers! Το δικό σας αγαπημένο? Παρακάτω έχω ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια αυτού το συγκροτήματος! Μπορείτε να προτείνετε και εσείς το τραγούδι που σας αρέσει περισσότερο από το συγκρότημα που θα διαλέξετε! Περιμένω με ανυπομονησία! https://www.yutube.com/watch?v=hSxXuk_mTkA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαρτίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τώρα τελευταια έχω κανει στροφή στο stoner πραγματική όμορφη μουσικη... Και οι Planet of Zeus ειναι πολύ καλοι ο κιθαρίστας ηταν βιολόγος στην πάτρα(συνάδελφος) https://www.youtube.com/watch?v=Uimk7rS80Xo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicole1987 Πολύ δραστήριο μέλος Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.842 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 21:01 Η Nicole1987: #139 14-01-14 21:01 Τα Ημισκουμπρια μου αρεσουν. Κριμα που διαλυθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BigTimeRush Νεοφερμένο μέλος Η Μαρκέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 12:41 Η BigTimeRush: #140 01-03-14 12:41 Λοιπόν νομίζω ότι ο τίτλος τα λέει όλα! Εμένα προσωπικά το αγαπημένο μου είναι όπως μπορείτε να δείτε πολύ καλά οι Big Time Rush! Τους λατρεύω και είναι πραγματικά υπέροχοι! Θα χαρώ να μιλήσω και με άλλους Rushers! Το δικό σας αγαπημένο? Παρακάτω έχω ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια αυτού το συγκροτήματος! Μπορείτε να προτείνετε και εσείς το τραγούδι που σας αρέσει περισσότερο από το συγκρότημα που θα διαλέξετε! Περιμένω με ανυπομονησία! https://www.yutube.com/watch?v=hSxXuk_mTkA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαρτίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τα Ημισκουμπρια μου αρεσουν. Κριμα που διαλυθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BigTimeRush Νεοφερμένο μέλος Η Μαρκέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 12:41 Η BigTimeRush: #140 01-03-14 12:41 Λοιπόν νομίζω ότι ο τίτλος τα λέει όλα! Εμένα προσωπικά το αγαπημένο μου είναι όπως μπορείτε να δείτε πολύ καλά οι Big Time Rush! Τους λατρεύω και είναι πραγματικά υπέροχοι! Θα χαρώ να μιλήσω και με άλλους Rushers! Το δικό σας αγαπημένο? Παρακάτω έχω ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια αυτού το συγκροτήματος! Μπορείτε να προτείνετε και εσείς το τραγούδι που σας αρέσει περισσότερο από το συγκρότημα που θα διαλέξετε! Περιμένω με ανυπομονησία! https://www.yutube.com/watch?v=hSxXuk_mTkA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαρτίου 2014
Λοιπόν νομίζω ότι ο τίτλος τα λέει όλα! Εμένα προσωπικά το αγαπημένο μου είναι όπως μπορείτε να δείτε πολύ καλά οι Big Time Rush! Τους λατρεύω και είναι πραγματικά υπέροχοι! Θα χαρώ να μιλήσω και με άλλους Rushers! Το δικό σας αγαπημένο? Παρακάτω έχω ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια αυτού το συγκροτήματος! Μπορείτε να προτείνετε και εσείς το τραγούδι που σας αρέσει περισσότερο από το συγκρότημα που θα διαλέξετε! Περιμένω με ανυπομονησία! https://www.yutube.com/watch?v=hSxXuk_mTkA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.