Οφθαλμόλουτρα

tumblr_ktre37HWpX1qz7ltxo1_500-1.jpg
black_white_erotica_sexy_25_f1jpgt1-1.jpg
ros-woman-Tremendo-black-and-white-photography-girls-2-my-album-daniels-erotic-sexy-women-orchid-erotic-women-Petra-Females-blackwhite-comments-popi-LOVE-IT-PIC-faves-SEX-Z-sexy-girls-romantic-bw-leonardgregory_large.jpg
10030560.jpg
variation08.jpg
dancing-art.jpg
16029.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και τωρα μερικα χαλαρα οφθαλμολουτρα για τους μικρους μας φιλους. Ολα τα παιδακια μπορειτε να ανοιξετε τα ματακια σας τωρα και να κοιταξετε χωρις φοβο και παθος!! Τι καλα παιδακια που ειστε!!!! Δεν ξερετε τι σημαινει πονηρια.:pfff: Αγνα σαν το απατο χιονι..:P

DuhFamily09FallIMG_9770-1.jpg

Fullscreen20capture2003012010207351820PM-1.jpg

article_726_2jpgt1-1.jpg
images
3341761020_c8f327df6c-1.jpg
CathchingSunshine-1.jpg
Free_Hugs_by_kiwix-1.jpg

PhillyCheesesteak.jpg
(ασχετο, αλλα το ειδα και μ'αρεσε:p)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

burt_lancaster-1.jpg

Το πιο ερωτικό φιλί στην ιστορία της Έβδομης τέχνης, από την ταινία "Όσο υπάρχουν άνθρωποι" ["From here to Eternity"], με τους Burt Lancaster και την Deborah Kerr - 1953

kiss_480-1.jpg

kiss-made-her-deaf.jpg

anapandeho_fili.jpg

Το πιο ερωτικό φιλί αποτυπωμένο σε φωτογραφικό φιλμ....Kiss by the Hotel de Ville - 1950
Η φωτογραφία τραβήχτηκε τυχαία από το Γάλλο φωτογράφο Robert Doisneau σε μια βόλτα του στο Παρίσι. Είναι ίσως από τις πιο αναγνωρίσιμες φωτογραφίες στο κόσμο και έκανε διάσημο το δημιουργό της…

tumblr_l67xietVPp1qzr53co1_500.jpg

Melita Toniolo

Επειδή πιάσαμε γυναίκες :pfff:
misacampo10-1.jpg

misa_campo-1.jpg

misacampo46-1.jpg

[δεν είμαι λεσβία (ακόμα τουλάχιστον) ]

Επειδή πιάσαμε γυναίκες :pfff:
misacampo10-1.jpg

misa_campo-1.jpg

misacampo46-1.jpg

[δεν είμαι λεσβία (ακόμα τουλάχιστον) ]
Κακως(κοιτα τι χανεις:P)!!

Ο καθρέφτης μου είναι καλύτερος:angelnot:

Ο καθρέφτης μου είναι καλύτερος
τετοια λεγε...:D

Γιατί δεν ανοίγεται ένα θέμα μόνο με Αυστηρώς Ακατάλληλες Εικόνες????

Εχουμε ανοιξει, απλα εσεις δεν το βλεπετε..:pfff:

Τι έγινε ρε μπορ; Δεν έχεις ξαναδεί εσωρ..., εχμ, βρακί Palco? :P

Παίζει περίεργα παιχνίδια το φως και η στύση του μοδέλου.

πς: είναι σα να μην έχει @@ παρά μόνο μαντζαφλάρι, aka ευνούχος ή μουνουχισμένος, σε μία άλλη ζωή θα μπορούσε να κάνει καριέρα υψίφωνου.

πς νάμπερ 2: Τι κάνεις ρεμπ;

@@ μαν
καλή ώρα
μπες φέησ να μας πεις τα νεα σου

Δε μπορώ να μπω φβ από το βρωμομπ****λο τη δουλειά μου.
Οι αγαπημένοι εργοδότες μας το κλείδωσαν.

Νέα δεν έχω,
μου έκοψαν μισθό :(
με παράτησε το αίστημα :(
βρήκα άλλο :)
χάλασε το αμάξι :(
πήρα άλλο μηχανάκι :)
δεν έχω μάνι να πάω διακοπές :(
πέρασα μιγαδική ανάλυση :).

Συ;

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
4292919797_cc1ed00783_o-1.jpg

πολλοι κοιλιακοί όχι όπως συνηθίζεται να λένε την τροφαντή κοιλιά ως τον ενα και καλό κοιλιακό......:P:P
οι πολλοι κοιλιακοί θέλουν γυμναστικούλα
ο ένας κοιλιακός θέλει καλό μάσημα........:P

borat είσαι πολύ παρατηρητικός στο να βλέπεις τα λάθη στο φωτομονταζζζζζζζζζ........:P
να σαι καλα γέλασα.......:clapup:

μου βγάζει κάτι αρκετα ελκυστικό , έιναι στην σειρά Kyle xy , επίσης μου αρέσουν γενικότερα τα μαλλία του :redface::D

Συνημμένα

• Matt20on20list20of20favorite20fans.jpg
    Matt20on20list20of20favorite20fans.jpg
    66,2 KB · Εμφανίσεις: 159
Dr_Michael_1.jpg

%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%BD%CE%B7-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B11.jpg

limniplastira1-1.jpg

χάρμα οφθαλμών η λίμνη.............!!!!!!!!!!

6250230md-1.jpg

2285958732_e4745587ec-1.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back