self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
p.s. Με τον Παπασπηλιόπουλο έχω έρωτα
χμ....και γω....
το θέμα είναι ποια από τις 2 σας λέγεται Πηνελόπη και ποια Καλυψώ
(άσχετο : η Καλυψώ πού χάθηκε ; )
οντόπικ :
nina persson από cardigans
λιτή και απέρριτη αλλά τόσο απαραίτητη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
Άγγελος
Επιφανές μέλος
εσεις οι γυναικες δεν προτιματε τη φυσικη αρσενικη τριχα?
αγνο παρθενο μαλλι?
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
επιτελους και ενας με τριχα!
εσεις οι γυναικες δεν προτιματε τη φυσικη αρσενικη τριχα?
αγνο παρθενο μαλλι?
εγω δεν εχω τετοια θεματα! με εκνευριζει οταν ο αντρας ξυριζετε σε στηθος, μασχαλες, ποδια.. ελεος! σε λιγο θα ανταλλασουμε και ξυραφακια!
εγω δεν εχω τετοια θεματα! με εκνευριζει οταν ο αντρας ξυριζετε σε στηθος, μασχαλες, ποδια.. ελεος! σε λιγο θα ανταλλασουμε και ξυραφακια!
Είσαι το άλλο μου μισό!
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
Είσαι το άλλο μου μισό!
Άγγελος
Επιφανές μέλος
και που να δεις την κουβερτα μου..Είσαι το άλλο μου μισό!
και που να δεις την κουβερτα μου..
I really hope you're talking about a real blanket
Πάλι βγαίνουμε οφ τόπικ, οπότε...
Αν και εγώ είμαι φαν του Αλέξανδρου, κι ο Παναγιώτης καλός είναι - βασικά μου αρέσουν τα μάτια κι η φωνή του. Μπουγιουρίτσες, λυσσάξτε!
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
θα προτιμουσα κατι τετοιο..
Α τώρα μου το χάλασες!
Ιου πια με τους μεγάλους!
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
Α τώρα μου το χάλασες!
Ιου πια με τους μεγάλους!
αν ηταν ετσι οι μεγαλοι..τυφλα να εχουν οι μικροι!
αν ηταν ετσι οι μεγαλοι..τυφλα να εχουν οι μικροι!
Ναι αλλά είναι και 45 έτσι;
Εγώ θέλω πιπίνι, τέλος.
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι αλλά είναι και 45 έτσι;
Εγώ θέλω πιπίνι, τέλος.
καλα δεν θελω να τον παντρευτω..να τον παιρνω ματι θελω..
Πιπινι πιπινι..περιμενε σου ετοιμαζω ενα..
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
εεεε???
Ξεράσογλου.
Καλά άστο, έχω περίεργο γούστο, μην το ψάχνεις.
Πιπίνι παιδί μου, να κρατσανίζει στα δόντια.
Ας πούμε
Κι ο Ed που είχα βάλει πιο πάνω.
Μα είναι για φάγωμα!
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξεράσογλου.
Καλά άστο, έχω περίεργο γούστο, μην το ψάχνεις.
Πιπίνι παιδί μου, να κρατσανίζει στα δόντια.
Ας πούμε
Κι ο Ed που είχα βάλει πιο πάνω.
Μα είναι για φάγωμα!
μα αυτο δεν κρατσανιζει στα δοντια..αυτο τωρα βγαζει δοντια!
Εγω ειμαι του αρρενωπου..
μα αυτο δεν κρατσανιζει στα δοντια..αυτο τωρα βγαζει δοντια!
Εγω ειμαι του αρρενωπου..
Αχαχαχα θεά!
Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Αλλά ας μην αναλύσω εδώ γιατί εκτός που θα βγούμε οφ τόπικ (συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια) θα γίνω και ακατάλληλη για ανηλίκους.
Θες αρρενωπό;
Εδώ είναι ο Ιωσήφ στη σειρά "Το Δέκα".
Ήταν υπέροχος.
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχαχαχα θεά!
Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Αλλά ας μην αναλύσω εδώ γιατί εκτός που θα βγούμε οφ τόπικ (συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια) θα γίνω και ακατάλληλη για ανηλίκους.
Θες αρρενωπό;
Εδώ είναι ο Ιωσήφ στη σειρά "Το Δέκα".
Ήταν υπέροχος.
αυτος παρα ειναι αρρενωπος! ειδικα η χωριστρα του..
ας πουμε κατι σε Γεωργουλη..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- jellojina
- Μήτσος10
- Reader
- Memetchi
- American Economist
- charmander
- Kate1914
- giannhs2001
- nearos
- Joji
- Fernando_A
- Scandal
- Jasonmon123
- Wonderkid
- Εχέμυθη
- Sevasti
- Nikos 7
- Euge.loukia
- Isida
- CiNeFiL
- sunsetpp
- SlimShady
- globglogabgalab
- harry akritas
- fockos
- Βλα
- JKaradakov
- gademis
- panagiotis G
- venividivici
- Libertus
- panagiotis econ
- GoddamnRight
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.