Neraida
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
borat
Επιφανές μέλος
πλακα-πλακα , εχουν γαμω τα χρωματα τα μαλλια του...ιδανικα για γυναικα...
Ναί, αυτό είναι αλήθεια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia
Διάσημο μέλος
adespoto
Περιβόητο μέλος
Niyia
Διάσημο μέλος
Johnnyyyyyy
συμπάσχω μαζί σου αδεσποτάκι
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος
(απομακρύντε από κοντά μου ξυράφια και αιχμηρά αντικείμενα...)
evouli
Διάσημο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος
Niyia
Διάσημο μέλος
Great Chaos
Περιβόητο μέλος
Έλα όμως που έχω συναντήσει και ομορφότερο από αυτόν και στο περιβάλλον μου (όχι με τόσο καλές σωματικές γραμμώσεις βέβαια).
Τόσο γοητευτικό που παρασύρθηκα και χαράμισα 2,5 χρόνια ζωής.
anyway..
-petros
Ναι, ακριβώς! Κι εγώ έχω δει ομορφότερους άντρες στην πραγματική ζωή, όμως τέτοια γράμμωση... Λες και βγήκε από το κάστινγκ των "300" ο άτιμος...
Είναι επειδή δεν έχετε δεί τον άντρα μου
Πολύ γλυκό εκ μέρους σου καλή μου Μάνια!! Ο άντρας σου θα πρέπει να νιώθει περήφανος για σένα.
Orlando
(απομακρύντε από κοντά μου ξυράφια και αιχμηρά αντικείμενα...)
Πολύ καλύτερη επιλογή από το κοκκινομάλλικο αγόρι αγαπητή μου. Οι καφροσέξουαλ αντεπιτίθενται. Θάνατος στην αποτρίχωση
Αγαπητή μου Niyia, η Kate Moss είναι αξιολύπητη στις συγκεκριμένες φωτό, ειδικά στην τελευταία. Η anorexia neurosa σε όλο της το μεγαλείο. Τόσο σκοτεινιασμένο βλέμμα πρώτη φορά βλέπω στο μόντελινγκ. Άσχημο πρότυπο για όλες και όλους μας...
Niyia
Διάσημο μέλος
mania
Επιφανές μέλος
Πολύ γλυκό εκ μέρους σου καλή μου Μάνια!! Ο άντρας σου θα πρέπει να νιώθει περήφανος για σένα.
Ειναι περίφανος επειδή και εγώ κορμάρα είμαι , και εγώ τις περνάω στο έτσι όλες αυτές τις γυναίκες παραπάνω
Ψώνιοοοο
Great Chaos
Περιβόητο μέλος
Giovanna
Επιφανές μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Vkey
Επιφανές μέλος
Μουά; Γιατί;
Γιατί μεσημεριάτικα μας έβαλες τον ΘΕΟ και δεν μπορούμε να τον έχουμε
weak and powerless
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- jellojina
- Μήτσος10
- Reader
- Memetchi
- American Economist
- charmander
- Kate1914
- giannhs2001
- nearos
- Joji
- Fernando_A
- Scandal
- Jasonmon123
- Wonderkid
- Εχέμυθη
- Sevasti
- Nikos 7
- Euge.loukia
- Isida
- CiNeFiL
- sunsetpp
- SlimShady
- globglogabgalab
- harry akritas
- fockos
- Βλα
- JKaradakov
- gademis
- panagiotis G
- venividivici
- Libertus
- panagiotis econ
- GoddamnRight
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.