Isiliel
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
scar.lett
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος
οι αντρες διασημοι ΔΕ μαρεσουν.
καφτε με
dooo
Διακεκριμένο μέλος
απλά βγες έξωκαφτε με
mania
Επιφανές μέλος
Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!!!
κάτσε παιδί μου είμαι νέα όμορφη διάσημη και πολλά σε τρέπεζες, δεν ήξερες ότι το χολιγουντ με ζητούσε και αρνήθηκα; είμαι κάτι σαν ελληνίδα πάρις χιλτον σε χρήματα και σαν ανιστον σε φήμη
borat
Επιφανές μέλος
https://www.bugatti-veyron-16-4.com/wallpapers/bugatti-veyron-16-4-1920x1440-29.jpg
Isiliel
Επιφανές μέλος
https://www.maxmoto.co.uk/images/Pegaso Trial.jpg
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
σε 2 μερες θα ειναι στα χερια μαςΤο συγκεκριμένο κοριτσάκι πάντως οφθαλμολουτρίζεται με αυτή:
https://www.maxmoto.co.uk/images/Pegaso Trial.jpg
Isiliel
Επιφανές μέλος
suspiria
Διάσημο μέλος
Matthew Macfadyen στο ρόλο του ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΥ Mr. Darcy (ακριβώς έτσι σκέφτομαι τον ιδανικό άνθρωπο για εμένα ) στο "Pride and Prejydice"
Δείτε τον όπως είναι στην ταινία εδώ.
Έχει ένα θλιμμένο βλέμα που συνδιάζει μία υποτιθέμενη περηφάνια και αυτοπεποίθηση ως άμυνα για να προστατέψει την ευαισθησία του
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
ανακάλυψα ότι ο Dominic Purcell.... είναι κάτι παραπάνω από γοητευτικός ....
κάτι που δεν του φαίνεται στο Prison Brake με το ξυρισμένο κεφάλι τόσο πολύ...
απολαύστε τον όμως με μαλλάκια
Συνημμένα
Ασε που ο τυπος εχει και το απιστευτο απιστευτο σωμα!!!!
]ifrit[
Περιβόητο μέλος
1.Marlon Brando φυσικά
2.Humphrey Bogart
3.Al Pacino
Βασικά δεν είναι οι πιο ωραίοι, αλλά οι πιο στυλάτοι κατά τη γνώμη μου πάντα
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
mimikaki2980
Νεοφερμένος
1. με ρούχα ή και χωρίς...
2. Δαρμένος!
3. ακόμη και σαν μπαμπάς...
ο απόλυτος σέξυ θεός....αχ τυχερή Angelina!!!!!!!!
Συνημμένα
Hunter
Περιβόητο μέλος
Αγαπημενη μου ολων των εποχων ειναι φυσικα η Avril Lavigne...
Τωρα ομως δεν θα βαλω φωτο της...Θα βαλω pics απο εναν ΑΓΓΕΛΟ πραγματικα.
Μια κατα την γνωμη μου απο τις ομορφοτερες και πιο συμπαθητικες κοπελες που μπορει να υπαρχουν εκει εξω ειναι η πρωην γυναικα του Eros Ramazzotti η Μichelle Hunzιker.
Εχει κανει καριερα στην Ιταλικη και Ελβετικη τηλεοραση.
(γι'αυτο και δεν θα την ξερετε)
Η γυναικα ειναι μοναδικη...πολυ εξυοπνη τρομερα γλυκια,πανεμορφη κι εχει εναν αφθορμητισμο κι ενα γελιο που σε κανουν να λιωνεις.
Στην τελευται φωτο δεν εχουν μονταρει τα ποδια.(την εχουν παρει βεβαι λιγο απο κατω προς τα πανω)
Πραγματικα εχει ψηλα ποδια και τελεια σχηματισμενα.(την εχω δει στο Μιλανο λεμεεεεεε.)
Eνταξει...τι μπορω να πω...τα λογια περισευουν...
mimikaki2980
Νεοφερμένος
Oλοι ξερουν (ειδικα ο Γιωργος παρα πολυ καλα) οτι εω μανιαμε τις κοπελες ΔΙΑΟΛΟΥΣ!
Αγαπημενη μου ολων των εποχων ειναι φυσικα η Avril Lavigne...
Τωρα ομως δεν θα βαλω φωτο της...Θα βαλω pics απο εναν ΑΓΓΕΛΟ πραγματικα.
Μια κατα την γνωμη μου απο τις ομορφοτερες και πιο συμπαθητικες κοπελες που μπορει να υπαρχουν εκει εξω ειναι η πρωην γυναικα του Eros Ramazzotti η Μichelle Hunzιker.
Εχει κανει καριερα στην Ιταλικη και Ελβετικη τηλεοραση.
(γι'αυτο και δεν θα την ξερετε)
Η γυναικα ειναι μοναδικη...πολυ εξυοπνη τρομερα γλυκια,πανεμορφη κι εχει εναν αφθορμητισμο κι ενα γελιο που σε κανουν να λιωνεις.
Στην τελευται φωτο δεν εχουν μονταρει τα ποδια.(την εχουν παρει βεβαι λιγο απο κατω προς τα πανω)
Πραγματικα εχει ψηλα ποδια και τελεια σχηματισμενα.(την εχω δει στο Μιλανο λεμεεεεεε.)
Eνταξει...τι μπορω να πω...τα λογια περισευουν...
Εντάξει όλοι την ξέρουμε αυτην που χρησιμοποίησε τον Ερος για να "ανέβει" και μετά τον πέταξε σαν λεμονόκουπα
Αλλά στα πόδια, συγνώμη κιόλας, αλλά έχει πέσει τρελλό photoshop, δεν μπορείς να καταλάβεις που ξεκινάνε τα γόνατα!!!!!
Οτι εχει πειραχτει η πιο πανω φωτο, ειναι αληθεια.(ολες οι pics των ημερολογιων και των διαφημιστικων παγκοσμιως ειναι "πειραγμενες".)
Τωρα το αν χρησιμοποιησε τον Eros(μακραν ο καλυτερος Ιταλος τραγουδιστης για εμενα) ειναι αλλουνου παπα τροπαριο και δεν εχει σχεση με το θεμα.
(ακους εκει...θα μου κακολογησετε την Michelle.... XA!!!! )
Hunter
Περιβόητο μέλος
στην ππρωτη φωτο δειχνει να θελει ενα ξυρισματακι η διακια σου
αλλα σαν την Charlize καμια ρε φιλε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Reader
- Kate1914
- American Economist
- rafaela11
- charmander
- giannhs2001
- Memetchi
- Joji
- chester20080
- jellojina
- Μήτσος10
- nearos
- Fernando_A
- Scandal
- Jasonmon123
- Wonderkid
- Εχέμυθη
- Sevasti
- Nikos 7
- Euge.loukia
- Isida
- CiNeFiL
- sunsetpp
- SlimShady
- globglogabgalab
- harry akritas
- fockos
- Βλα
- JKaradakov
- gademis
- panagiotis G
- venividivici
- Libertus
- panagiotis econ
- GoddamnRight
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.