love_angel
Επιφανές μέλος
αν και ψιλοκοντουλης για τα γουστα μου... μαρεσει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
jonathan meyers
αν και ψηλοκοντουλης για τα γουστα μου... μαρεσει!
τελικά είναι ψηλός ή κοντός ;
οντόπικ :
και άπειρες ρωσιδο-ουκρανο-σκανδιναβες αθλήτριες πατινάζ που μπορείτε να απολαύσετε σε πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ
αυτά για τους άντρες - αλλά για να μην μείνουνε και οι γυναίκες παραπονεμένες , παρουσιάζω ταπεινά την πιο σέξυ φωνή που κάνει διπλά τόλουπ στο μυαλό σου , πίσω από την φωνή στο μικρόφωνο , κρύβεται ο αλέξης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
και αυτή μ αρέσει παρόλο που έχει τεράστια μάτια...
(νομίζω βγήκε και america's next top model 12 ε? πείτε μου, θέλω αυτή αν έχει βγει...)
Δε βγήκε αυτή η άλλη η χαζή βγήκε... τς τς τς
borat
Επιφανές μέλος
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
WOW!!! και κινούμενο
Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος
Rachel McAdams
love_angel
Επιφανές μέλος
Myrtle
Διάσημο μέλος
Άγγελος
Επιφανές μέλος
ωραια κοπελα,αλλα με αβυζαλέο ντεκολτε..Rachel McAdams
Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Απαιχτη!!!
Lost_Prophet
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν γνωρίζω όνομα καθώς έψαχνα την βρήκα...
αυτή είναι γυναίκα με τα όλα της ζουμερότατη!!!
Άγγελος
Επιφανές μέλος
(μαυτο εδω τη βρηκα.δεξι κλικ στην εικονα και search...
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Αυτηηη ειναι μαναααααααααααααααα!!!!
Υγ Ουαααααααα, πεινααω!!
love_angel
Επιφανές μέλος
love_angel
Επιφανές μέλος
απορω πως σε καποιες γυναικες δεν αρεσει το ποδοσφαιρο.
Noisette
Περιβόητο μέλος
αχχχ καθε φορα που εχει τον παναθηναικο, η ιδια ιστορια...
απορω πως σε καποιες γυναικες δεν αρεσει το ποδοσφαιρο.
To έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ...παααααααααρα πολυ αδύνατος απο κοντά και ψώνιο!!!
Κυκλοφορεί και με κάτι μοντέλες!
(Βάζω φτυάρι μεσα τωρα!)
Μελιώ
Δραστήριο μέλος
Διαχρονικές αξίες ....
Τι βλέμμα!!
( ' συ στο βάθος .. ναι εσένα λέω... γιατί κοιτάς τον τρικέφαλο οοεεοο ??)
Το ...οφθαλμόλουτρο των φωτο δεν έγκειται μόνο στα πρόσωπα , αλλά και
στην ..αισθητική του αποτελέσματος ,γιατί η αλήθεια είναι πως σήμερα έχουμε
υπέροχες εως συγκλονιστικές ασπρόμαυρες φωτό όμως
ώρες ώρες μου μοιάζουν τόσο τέλειες που παύουν να μου αρέσουν
( το θέλω το ψεγάδι'μ η βιτζιόζα )
ήμανε ερωτευμένη κάποτες
θα είμαι ιρουτευμένη πάντα
λίγο πριν το τέλος ... το άλλο μου μισό
( θα' θελες μαρήηηηηη :φωνή από το υπερπέραν )
Για να μην ξεχνιόμαστε έχουμε και μεις ουκ ολίγες Γυναικάρες !
Άγγελος
Επιφανές μέλος
το ξεσκονιζε το καταίφι..!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- jellojina
- Μήτσος10
- Reader
- Memetchi
- American Economist
- charmander
- Kate1914
- giannhs2001
- nearos
- Joji
- Fernando_A
- Scandal
- Jasonmon123
- Wonderkid
- Εχέμυθη
- Sevasti
- Nikos 7
- Euge.loukia
- Isida
- CiNeFiL
- sunsetpp
- SlimShady
- globglogabgalab
- harry akritas
- fockos
- Βλα
- JKaradakov
- gademis
- panagiotis G
- venividivici
- Libertus
- panagiotis econ
- GoddamnRight
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.