DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
Ως νούμερο 1. Γλυκιά μελαγχολία.
Γιατί δεν την έχει αναφέρει κανείς? WTF?
Πράγματι μου αρέσει κι αυτός ο τύπος πολύ, δεν έχει αυτό το αλαζονικό ύφος που έχει η αντιπαθέστατη Αντζελίνα Τζολί. Ποιά είναι ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος
αχ αχ αχ απλά ΘΕΟΣ ..... ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩ
Σταθερή αξία
μπροστά στους άλλους δεν πιάνει πολλά, αλλά ειναι κούκλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Underwater εύγε κορίτσι μου, έχεις γούστο! (για τον Ράσελ λέω)
Για τη Σκάρλετ Γιόχανσον που λέγατε, μόνο εμένα ρε παιδιά μου φαίνεται αντιπαθέστατη;
thodoris7
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ανδριάνα Σκλεναρίκοβα
Poniro Ksotikouli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για τη Σκάρλετ Γιόχανσον που λέγατε, μόνο εμένα ρε παιδιά μου φαίνεται αντιπαθέστατη;
Πιθανότατα.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Και όχι απλά μου φαίνεται αντιπαθέστατη, κατ'εμε είναι η πιο αντιπαθής διάσημη που έχω δει!Πιθανότατα.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Maggie
Περιβόητο μέλος
Clive Owen
because he is sexy
Johnny Depp
because he is sexy
Jude Law
because he is pretty
Justin Timberlake
because he is pretty
(καλά, ζαβολιά )
Aπό γυναίκες...
χμμμ...
Jennifer Aniston
because she is pretty
Gwyneth Paltrow
because she is beautiful and veeery chic
Jennifer Love Hewitt
because she is cute and sexy
Subject to change
e-steki.gr Founder
@kajira: Συμφωνώ απόλυτα!
Nana
Δραστήριο μέλος
Αλλά πρέπει να το παραδεχτώ... αυτό ο Jude Law είναι πολύ sexy!!!!
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε παιδιά μέχρι 3 είπαμε και μόνο του αντίθετου φύλου (εκτός αν είστε ομοφυλόφιλοι)!! Αν αρχίσω να διαγράφω ποστς όμως όπως είπα, θα κράζετε παρ'ότι το έχω πει απο το πρώτο ποστ!
Οταν το θεμα ειναι κατανοητο απο τον τιτλο και εχουν προηγηθει τοσες σελιδες, μπορει και να μην διαβασεις το πρωτο ποστ. Αληθεια γιατι σε μια "ελαφρια" κουβεντα πρεπει να υπαρχουν αυστηροι κανονες;
Subject to change
e-steki.gr Founder
1. Δεν είναι "αυστηροί" όπως βλέπεις, αλλιώς θα είχα αρχίσει να διαγράφω με τη σέσουλα Και απλώς θα τηρούσα όσα είχα προειδοποιήσει στο πρώτο ποστ Δεν το έκανα όμως, το έκανα;Οταν το θεμα ειναι κατανοητο απο τον τιτλο και εχουν προηγηθει τοσες σελιδες, μπορει και να μην διαβασεις το πρωτο ποστ. Αληθεια γιατι σε μια "ελαφρια" κουβεντα πρεπει να υπαρχουν αυστηροι κανονες;
2. Γιατί έχουμε άλλο θέμα για οφθαλμόλουτρο, οπότε δεν θέλω να καταλήξουμε να έχουμε 2 ίδια θέματα.
borat
Επιφανές μέλος
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Θελω να κανω ΣΠΛΑΤΣ!
borat
Επιφανές μέλος
Aπλά πανέμορφο...
αίσχος είναι
borat
Επιφανές μέλος
Κρίμα γιατί έλεγα να βγάλω δύο εισιτήρια να σε πάρω μαζί μου...αίσχος είναι
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Reader
- Kate1914
- American Economist
- rafaela11
- charmander
- giannhs2001
- Memetchi
- Joji
- chester20080
- jellojina
- Μήτσος10
- nearos
- Fernando_A
- Scandal
- Jasonmon123
- Wonderkid
- Εχέμυθη
- Sevasti
- Nikos 7
- Euge.loukia
- Isida
- CiNeFiL
- sunsetpp
- SlimShady
- globglogabgalab
- harry akritas
- fockos
- Βλα
- JKaradakov
- gademis
- panagiotis G
- venividivici
- Libertus
- panagiotis econ
- GoddamnRight
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.