Άντε να αρχίσω εγω.. κάποτε όταν ήμουν ακομα στο Λύκειο είχα ελεύθερη σχεση με κάποιον που είχε σχέση και με μια άλλη κοπέλα.

Εγώ το ήξερα, εκείνη όχι. Για διάφορους λόγους που δεν μπορώ να αναφέρω δεν γινόταν να είμαστε μαζί κανονικά, αλλά ο τύπος μου πούλαγε έρωτες και αγάπες και διάφορα νον στοπ κι εγώ ως ερωτευμένο, μικρό και χαζό τον πίστευα. Αλλά επειδή ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη, κάποια στιγμή η άλλη κοπέλα έμαθε πως υπάρχω. Τότε εκείνος της είπε πως δεν έχουμε τίποτα, πως όλα εγώ τα φαντάστηκα και πως με άφηνε να πιστεύω πως έχουμε κάτι (!) επειδή με λυπόταν και δεν ήμουν και πολύ καλά στα μυαλά μου. Κι αυτή έκανε το λάθος να με πάρει τηλέφωνο να τα επιβεβαιώσει (!). Και της έδωσα ραντεβού κάπου έξω να μιλήσουμε. Έκανε δεύτερο λάθος και ήρθε. Τις έδωσα κάτι γυμνές φωτογραφίες του που είχαν και ημερομηνία επάνω κι έφυγα..
Ακολούθησαν τραγελαφικά μηνύματα του στυλ "Θα σε σκοτώσω μωρή!" - "Έτοιμα σου (με κενό), θα σε εκδικηθώ!" και τέτοια. Ο τύπος ήταν 18 τότε λογικό. Εξίσου λογικές και οι απαντήσεις μου: "Μαζί σου και στην κόλαση μωρό μου!" - "Τα έτοιμα σου δεν κάνουν καλό στην διαιτά μου, κάτι σε σαλάτα έχεις;"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.