weak and powerless
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος
ε ναι, βέβαια... του μπαλκονιού γρήγορα γρήγορα μη γίνουμε και ρεζίλι στη γειτονιά
Τα δικά μας είναι ακόμα στη θέση τους και έχουμε το θράσσος και τ'ανάβουμε ακόμα!!!!!
LONG LIVE CHRISTMASS!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος
Τα δικά μας είναι ακόμα στη θέση τους και έχουμε το θράσσος και τ'ανάβουμε ακόμα!!!!!
LONG LIVE CHRISTMASS!!!!
Σωστή, ο άντρας δεν με αφήνεςι να τα ανάβω, θα με κράξουν λέει
Μπράβο, σε καμαρώνω κουκλί μου
Isiliel
Επιφανές μέλος
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
mania
Επιφανές μέλος
...στο γραφείο έχουμε μια κοπέλα από την Πολωνία. Της κακοφάνηκε πολύ που της ζητήσαμε να ξεστολίσει το δέντρο γιατί στη χώρα της λέει το αφήνουν μέχρι τις 2 Φλεβάρη!
Φανταστικό, τι διαφορές έχει με Ελλάδα; άν είναι να πάω εκεί να μέινω
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος
Φανταστικό, τι διαφορές έχει με Ελλάδα; άν είναι να πάω εκεί να μέινω
που θα πας καλε εσυ; στην πολωνια;
και εγω πως θα σε βρισκω;
mania
Επιφανές μέλος
που θα πας καλε εσυ; στην πολωνια;
και εγω πως θα σε βρισκω;
Οπως με βρήσκεις και εδώ πάντως δεν μου αρέσει το ξεστόλισμα, το είπαμε αυτό
Giovanna
Επιφανές μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
βρε μήπως?Εγώ πάντως πέρσι που στόλισα, την βρήκα την λύση. Είχα ψεύτικο δέντρο, έκλεισα τα κλαδιά όπως ήταν με λαμπάκια και μπάλες, έβαλα μια μαύρη σακούλα απο πάνω και άλλη μια απο κάτω, τις ένωσα με μονωτική και έτοιμο! Ακόμα στην αποθήκη στη Νίκαια είναι!
θα το εξετάσω πάντως αν χωράει όπως είναι σε σακούλα γιατί είναι ψιλομεγάλη η κάτω πλευρά
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
αχ, τι να πούμε κι εμείς που έχουμε ακόμα μπάλες υδραργύρου (από τα παιδικά μου χρόνια)...με το που τις κοιτάς μπορεί να σπάσουν
εμείς δεν έχουμε! είχα προλάβει και τις είχα σπάσει όλες
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Κουεδίνι μου, έβγαλα την βάση κάτω κάτω και την έβαλα σε άλλη σακούλα
δεν είναι η βάση που με προβληματίζει αλλά το κάτω μέρος γενικώς
είναι στρουμπουλό το δεντράκι μας θα το εξετάσω στα σίγουρα πάντως την κυριακή και θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Μια χρονιά απλώς τύλιξα το δεντρό σε νάυλον και το βγαλα σε μια γωνιά έξω. Την επόμενη χρονιά, το ξετύλιξα και το βαλα μέσα. Οχι που θα καθόμουνα να ξεστολίζω, πραγματικά βαριόμουν πάρα πολύ. Μου φαίνεται θα το ξανακάνω. Φέτος πάλι δεν ξεστόλισα, το έκαναν οι δικοί μου για μένα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης
Βαρετο!
Μια χρονιά απλώς τύλιξα το δεντρό σε νάυλον και το βγαλα σε μια γωνιά έξω. Την επόμενη χρονιά, το ξετύλιξα και το βαλα μέσα. Οχι που θα καθόμουνα να ξεστολίζω, πραγματικά βαριόμουν πάρα πολύ. Μου φαίνεται θα το ξανακάνω. Φέτος πάλι δεν ξεστόλισα, το έκαναν οι δικοί μου για μένα
Εμένα με πιάνει κάτι σαν στεναχώρια όταν ξεστολίζω οπότε το αποφεύγω λιγάκι αν μπορώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.