Νηστέψατε για το Πάσχα;

Νηστέψατε για το πάσχα;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 66)
  • Όλο 40ήμερο

Ψήφοι: 11 16,7%
  • Μόνο την μεγάλη εβδομάδα

Ψήφοι: 9 13,6%
  • 2-3 μέρες

Ψήφοι: 12 18,2%
  • Καθόλου

Ψήφοι: 34 51,5%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    66
Εγώ πιστεύω στην νηστεία αν και η ίδια δεν μπορώ να πώ οτι νηστεύω. Και αυτό γιατί θεωρώ ότι τα παιδιά και κυρίως οι έφηβοι είναι πάνω στην ανάπτυξη και έχουν ανάγκη το φαγητό. Έτσι τουλάχιστον έχω μάθει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παλαιοτερα ναι. Πλεον οχι. Ασε που και να νηστεψεις για να χασεις κανα κιλο, μετα εξωτερικευεις μια λιγουρα καμποσων ημερων και τα πηρουνια αναστενάζουνε για μερικες μερες ! No thanks !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μόνο δύο εβδομάδες

Έλεγα να ξεκινήσω υγιεινή διατροφή με αφορμή το γεγονός. Δυστυχώς αν και πίεσα τον εαυτό μου απέτυχα. Νήστεψα 1 μέρα

Νήστεψα: Μ.Τετάρτη έως Μ. Παρασκευή...το κρέας
Μ. Πέμπτη & Μ. Παρασκευή και το λάδι

Οχι, δνε έχω νηστέψει ποτέ......

Όχι δε νήστεψα.. και ούτε που θυμάμαι αν έχω νηστέψει ποτέ μου.:hmm:

Συνηθως οικογενειακως νηστευουμε μονο Μεγαλη Εβδομαδα φετος εγω νηστεψα 3-4 μερες. Του χρονου σκεφτομαι να μη νηστεψω καν και ο λογος ? Μπορει να σας φανει καπως αλλα εγω αυτο πιστευω νηστευω για μενα σημαινει τρωω λιγα πραγματα και τα απολυτως αναγκαια αν ενας που φαει ενα κομματακι κρεας θεωρειται οτι δεν εχει νηστεψει ενω αυτος που φαει π.χ ενα κουβα χορτα θεωρειται οτι νηστευει συγγνωμη αλλα θα παω να γινω Καθολικη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΌΧΙ.

Bite me :angelnot:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εκανα 3 ώρες πριν την ανάσταση.

ποτέ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back