Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 19:00 Η Κακή Επιρροή: #21 27-03-07 19:00 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ασχετο: Πηγες? Σαββατο τελειωνει. Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ???????? Θα τον τον άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 19:02 Η misslittledevil: #22 27-03-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ???????? Θα τον τον άντρα μου Click για ανάπτυξη... Αυτο το Σαββατο καλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 19:04 Η Κακή Επιρροή: #23 27-03-07 19:04 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Αυτο το Σαββατο καλε. Click για ανάπτυξη... δεν το πιστεύω... ..περίμενα όλη τη χρονιά πρόπερσυ που δεν έπαιζε πουθενά... φέτος όλη τη χρονιά γκρίνιαζα... βέβαια είχαμε και ένα σωρό τρεχάματα... δεν θα τον δω ούτε φέτος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 19:06 Η misslittledevil: #24 27-03-07 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν το πιστεύω... ..περίμενα όλη τη χρονιά πρόπερσυ που δεν έπαιζε πουθενά... φέτος όλη τη χρονιά γκρίνιαζα... βέβαια είχαμε και ένα σωρό τρεχάματα... δεν θα τον δω ούτε φέτος.... Click για ανάπτυξη... Μετα θα ειναι Θεσ/ικη μεχρι τελη Μαη. Ευκαιρια και για ενα 2μερακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 19:07 Ο MonaXoS έγραψε: #25 27-03-07 19:07 Δεν μου αρέσει καθόλου αυτού του είδους η μουσική/διασκέδαση κτλ. Απλά δεν μου φτιάχνει την διάθεση. Θα μπορούσα να πάω σε κάτι άλλο εξτρίμ (συναυλία death metal ας πούμε), αλλά σε μπουζούκια δεν πατάω! Έχω πάει 1-2 φορές και ειλικρινά ήταν οι χειρότερες έξοδοι που έχω κάνει. Μου έχουν χαραχτει στην μνήμη λέμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 19:14 Η Κακή Επιρροή: #26 27-03-07 19:14 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα θα ειναι Θεσ/ικη μεχρι τελη Μαη. Ευκαιρια και για ενα 2μερακι. Click για ανάπτυξη... μόλις γλύτωσες τον άντρα μου απο πολλή γκρίνια μουρμούρα μπινελίκι κλπ (αν και τον πρώτο γύρω του τον έχω ήδη ρίξει ) οκ, ευκαιρία να πάω βόλτα θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 19:38 Ο DrStrangelove: #27 27-03-07 19:38 Μόνο αν μου το ζητήσει κάποια/ος θα πάω, κι αυτό για να γελάσω και να διασκεδάσω. Δεν μου αρέσει η μουσική αυτή, εκτός αν παίζουν παλιά ελληνικά ή ρεμπέτικα. Σε ελληνάδικο ή σε σκυλάδικο θα πήγαινα μόνο για χαβαλέ. Αν έχει κάποιος καμμιά ιδέα για μπουζούκια έρχομαι τρέχοντας. Το γέλιο ! Ο Τζίμης Πανούσης είχε πει ότι υπάρχει κάποιο σκυλάδικο στην εθνική οδό που λέγεται ΔεΖμός με Ζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. max Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 20:29 Ο max έγραψε: #28 27-03-07 20:29 Δεν μου αρέσουν και πολυ αλλα οταν μαζεύεται η παρέα και έχει διάθεση παω. Έχει τύχει να περάσω και πολύ καλά. (Αν και με τη διάθεση που είχαμε θα περνούσαμε καλά όπου και να ήμασταν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2007 στις 00:35 Ο Founes έγραψε: #29 28-03-07 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν το πιστεύω... ..περίμενα όλη τη χρονιά πρόπερσυ που δεν έπαιζε πουθενά... φέτος όλη τη χρονιά γκρίνιαζα... βέβαια είχαμε και ένα σωρό τρεχάματα... δεν θα τον δω ούτε φέτος.... Click για ανάπτυξη... πάμε Παρασκευή ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2007 στις 08:32 Η Κακή Επιρροή: #30 28-03-07 08:32 Αρχική Δημοσίευση από Founes: πάμε Παρασκευή ? Click για ανάπτυξη... εγώ μέσα κι ο άντρας μου το ίδιο μου είπε όταν του φώναζα αλλά σήμερα είναι Τετάρτη... θα βρούμε τραπέζι? δεν πάω μπαρ με την καμία πήρα τον hunter χτες τηλ και δε μου απάντησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ασχετο: Πηγες? Σαββατο τελειωνει. Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ???????? Θα τον τον άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 19:02 Η misslittledevil: #22 27-03-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ???????? Θα τον τον άντρα μου Click για ανάπτυξη... Αυτο το Σαββατο καλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 19:04 Η Κακή Επιρροή: #23 27-03-07 19:04 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Αυτο το Σαββατο καλε. Click για ανάπτυξη... δεν το πιστεύω... ..περίμενα όλη τη χρονιά πρόπερσυ που δεν έπαιζε πουθενά... φέτος όλη τη χρονιά γκρίνιαζα... βέβαια είχαμε και ένα σωρό τρεχάματα... δεν θα τον δω ούτε φέτος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 19:06 Η misslittledevil: #24 27-03-07 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν το πιστεύω... ..περίμενα όλη τη χρονιά πρόπερσυ που δεν έπαιζε πουθενά... φέτος όλη τη χρονιά γκρίνιαζα... βέβαια είχαμε και ένα σωρό τρεχάματα... δεν θα τον δω ούτε φέτος.... Click για ανάπτυξη... Μετα θα ειναι Θεσ/ικη μεχρι τελη Μαη. Ευκαιρια και για ενα 2μερακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 19:07 Ο MonaXoS έγραψε: #25 27-03-07 19:07 Δεν μου αρέσει καθόλου αυτού του είδους η μουσική/διασκέδαση κτλ. Απλά δεν μου φτιάχνει την διάθεση. Θα μπορούσα να πάω σε κάτι άλλο εξτρίμ (συναυλία death metal ας πούμε), αλλά σε μπουζούκια δεν πατάω! Έχω πάει 1-2 φορές και ειλικρινά ήταν οι χειρότερες έξοδοι που έχω κάνει. Μου έχουν χαραχτει στην μνήμη λέμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 19:14 Η Κακή Επιρροή: #26 27-03-07 19:14 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα θα ειναι Θεσ/ικη μεχρι τελη Μαη. Ευκαιρια και για ενα 2μερακι. Click για ανάπτυξη... μόλις γλύτωσες τον άντρα μου απο πολλή γκρίνια μουρμούρα μπινελίκι κλπ (αν και τον πρώτο γύρω του τον έχω ήδη ρίξει ) οκ, ευκαιρία να πάω βόλτα θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 19:38 Ο DrStrangelove: #27 27-03-07 19:38 Μόνο αν μου το ζητήσει κάποια/ος θα πάω, κι αυτό για να γελάσω και να διασκεδάσω. Δεν μου αρέσει η μουσική αυτή, εκτός αν παίζουν παλιά ελληνικά ή ρεμπέτικα. Σε ελληνάδικο ή σε σκυλάδικο θα πήγαινα μόνο για χαβαλέ. Αν έχει κάποιος καμμιά ιδέα για μπουζούκια έρχομαι τρέχοντας. Το γέλιο ! Ο Τζίμης Πανούσης είχε πει ότι υπάρχει κάποιο σκυλάδικο στην εθνική οδό που λέγεται ΔεΖμός με Ζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. max Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 20:29 Ο max έγραψε: #28 27-03-07 20:29 Δεν μου αρέσουν και πολυ αλλα οταν μαζεύεται η παρέα και έχει διάθεση παω. Έχει τύχει να περάσω και πολύ καλά. (Αν και με τη διάθεση που είχαμε θα περνούσαμε καλά όπου και να ήμασταν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2007 στις 00:35 Ο Founes έγραψε: #29 28-03-07 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν το πιστεύω... ..περίμενα όλη τη χρονιά πρόπερσυ που δεν έπαιζε πουθενά... φέτος όλη τη χρονιά γκρίνιαζα... βέβαια είχαμε και ένα σωρό τρεχάματα... δεν θα τον δω ούτε φέτος.... Click για ανάπτυξη... πάμε Παρασκευή ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2007 στις 08:32 Η Κακή Επιρροή: #30 28-03-07 08:32 Αρχική Δημοσίευση από Founes: πάμε Παρασκευή ? Click για ανάπτυξη... εγώ μέσα κι ο άντρας μου το ίδιο μου είπε όταν του φώναζα αλλά σήμερα είναι Τετάρτη... θα βρούμε τραπέζι? δεν πάω μπαρ με την καμία πήρα τον hunter χτες τηλ και δε μου απάντησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ???????? Θα τον τον άντρα μου Click για ανάπτυξη... Αυτο το Σαββατο καλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 19:04 Η Κακή Επιρροή: #23 27-03-07 19:04 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Αυτο το Σαββατο καλε. Click για ανάπτυξη... δεν το πιστεύω... ..περίμενα όλη τη χρονιά πρόπερσυ που δεν έπαιζε πουθενά... φέτος όλη τη χρονιά γκρίνιαζα... βέβαια είχαμε και ένα σωρό τρεχάματα... δεν θα τον δω ούτε φέτος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 19:06 Η misslittledevil: #24 27-03-07 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν το πιστεύω... ..περίμενα όλη τη χρονιά πρόπερσυ που δεν έπαιζε πουθενά... φέτος όλη τη χρονιά γκρίνιαζα... βέβαια είχαμε και ένα σωρό τρεχάματα... δεν θα τον δω ούτε φέτος.... Click για ανάπτυξη... Μετα θα ειναι Θεσ/ικη μεχρι τελη Μαη. Ευκαιρια και για ενα 2μερακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 19:07 Ο MonaXoS έγραψε: #25 27-03-07 19:07 Δεν μου αρέσει καθόλου αυτού του είδους η μουσική/διασκέδαση κτλ. Απλά δεν μου φτιάχνει την διάθεση. Θα μπορούσα να πάω σε κάτι άλλο εξτρίμ (συναυλία death metal ας πούμε), αλλά σε μπουζούκια δεν πατάω! Έχω πάει 1-2 φορές και ειλικρινά ήταν οι χειρότερες έξοδοι που έχω κάνει. Μου έχουν χαραχτει στην μνήμη λέμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 19:14 Η Κακή Επιρροή: #26 27-03-07 19:14 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα θα ειναι Θεσ/ικη μεχρι τελη Μαη. Ευκαιρια και για ενα 2μερακι. Click για ανάπτυξη... μόλις γλύτωσες τον άντρα μου απο πολλή γκρίνια μουρμούρα μπινελίκι κλπ (αν και τον πρώτο γύρω του τον έχω ήδη ρίξει ) οκ, ευκαιρία να πάω βόλτα θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 19:38 Ο DrStrangelove: #27 27-03-07 19:38 Μόνο αν μου το ζητήσει κάποια/ος θα πάω, κι αυτό για να γελάσω και να διασκεδάσω. Δεν μου αρέσει η μουσική αυτή, εκτός αν παίζουν παλιά ελληνικά ή ρεμπέτικα. Σε ελληνάδικο ή σε σκυλάδικο θα πήγαινα μόνο για χαβαλέ. Αν έχει κάποιος καμμιά ιδέα για μπουζούκια έρχομαι τρέχοντας. Το γέλιο ! Ο Τζίμης Πανούσης είχε πει ότι υπάρχει κάποιο σκυλάδικο στην εθνική οδό που λέγεται ΔεΖμός με Ζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. max Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 20:29 Ο max έγραψε: #28 27-03-07 20:29 Δεν μου αρέσουν και πολυ αλλα οταν μαζεύεται η παρέα και έχει διάθεση παω. Έχει τύχει να περάσω και πολύ καλά. (Αν και με τη διάθεση που είχαμε θα περνούσαμε καλά όπου και να ήμασταν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2007 στις 00:35 Ο Founes έγραψε: #29 28-03-07 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν το πιστεύω... ..περίμενα όλη τη χρονιά πρόπερσυ που δεν έπαιζε πουθενά... φέτος όλη τη χρονιά γκρίνιαζα... βέβαια είχαμε και ένα σωρό τρεχάματα... δεν θα τον δω ούτε φέτος.... Click για ανάπτυξη... πάμε Παρασκευή ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2007 στις 08:32 Η Κακή Επιρροή: #30 28-03-07 08:32 Αρχική Δημοσίευση από Founes: πάμε Παρασκευή ? Click για ανάπτυξη... εγώ μέσα κι ο άντρας μου το ίδιο μου είπε όταν του φώναζα αλλά σήμερα είναι Τετάρτη... θα βρούμε τραπέζι? δεν πάω μπαρ με την καμία πήρα τον hunter χτες τηλ και δε μου απάντησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Αυτο το Σαββατο καλε. Click για ανάπτυξη... δεν το πιστεύω... ..περίμενα όλη τη χρονιά πρόπερσυ που δεν έπαιζε πουθενά... φέτος όλη τη χρονιά γκρίνιαζα... βέβαια είχαμε και ένα σωρό τρεχάματα... δεν θα τον δω ούτε φέτος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 19:06 Η misslittledevil: #24 27-03-07 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν το πιστεύω... ..περίμενα όλη τη χρονιά πρόπερσυ που δεν έπαιζε πουθενά... φέτος όλη τη χρονιά γκρίνιαζα... βέβαια είχαμε και ένα σωρό τρεχάματα... δεν θα τον δω ούτε φέτος.... Click για ανάπτυξη... Μετα θα ειναι Θεσ/ικη μεχρι τελη Μαη. Ευκαιρια και για ενα 2μερακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 19:07 Ο MonaXoS έγραψε: #25 27-03-07 19:07 Δεν μου αρέσει καθόλου αυτού του είδους η μουσική/διασκέδαση κτλ. Απλά δεν μου φτιάχνει την διάθεση. Θα μπορούσα να πάω σε κάτι άλλο εξτρίμ (συναυλία death metal ας πούμε), αλλά σε μπουζούκια δεν πατάω! Έχω πάει 1-2 φορές και ειλικρινά ήταν οι χειρότερες έξοδοι που έχω κάνει. Μου έχουν χαραχτει στην μνήμη λέμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 19:14 Η Κακή Επιρροή: #26 27-03-07 19:14 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα θα ειναι Θεσ/ικη μεχρι τελη Μαη. Ευκαιρια και για ενα 2μερακι. Click για ανάπτυξη... μόλις γλύτωσες τον άντρα μου απο πολλή γκρίνια μουρμούρα μπινελίκι κλπ (αν και τον πρώτο γύρω του τον έχω ήδη ρίξει ) οκ, ευκαιρία να πάω βόλτα θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 19:38 Ο DrStrangelove: #27 27-03-07 19:38 Μόνο αν μου το ζητήσει κάποια/ος θα πάω, κι αυτό για να γελάσω και να διασκεδάσω. Δεν μου αρέσει η μουσική αυτή, εκτός αν παίζουν παλιά ελληνικά ή ρεμπέτικα. Σε ελληνάδικο ή σε σκυλάδικο θα πήγαινα μόνο για χαβαλέ. Αν έχει κάποιος καμμιά ιδέα για μπουζούκια έρχομαι τρέχοντας. Το γέλιο ! Ο Τζίμης Πανούσης είχε πει ότι υπάρχει κάποιο σκυλάδικο στην εθνική οδό που λέγεται ΔεΖμός με Ζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. max Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 20:29 Ο max έγραψε: #28 27-03-07 20:29 Δεν μου αρέσουν και πολυ αλλα οταν μαζεύεται η παρέα και έχει διάθεση παω. Έχει τύχει να περάσω και πολύ καλά. (Αν και με τη διάθεση που είχαμε θα περνούσαμε καλά όπου και να ήμασταν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2007 στις 00:35 Ο Founes έγραψε: #29 28-03-07 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν το πιστεύω... ..περίμενα όλη τη χρονιά πρόπερσυ που δεν έπαιζε πουθενά... φέτος όλη τη χρονιά γκρίνιαζα... βέβαια είχαμε και ένα σωρό τρεχάματα... δεν θα τον δω ούτε φέτος.... Click για ανάπτυξη... πάμε Παρασκευή ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2007 στις 08:32 Η Κακή Επιρροή: #30 28-03-07 08:32 Αρχική Δημοσίευση από Founes: πάμε Παρασκευή ? Click για ανάπτυξη... εγώ μέσα κι ο άντρας μου το ίδιο μου είπε όταν του φώναζα αλλά σήμερα είναι Τετάρτη... θα βρούμε τραπέζι? δεν πάω μπαρ με την καμία πήρα τον hunter χτες τηλ και δε μου απάντησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν το πιστεύω... ..περίμενα όλη τη χρονιά πρόπερσυ που δεν έπαιζε πουθενά... φέτος όλη τη χρονιά γκρίνιαζα... βέβαια είχαμε και ένα σωρό τρεχάματα... δεν θα τον δω ούτε φέτος.... Click για ανάπτυξη... Μετα θα ειναι Θεσ/ικη μεχρι τελη Μαη. Ευκαιρια και για ενα 2μερακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 19:07 Ο MonaXoS έγραψε: #25 27-03-07 19:07 Δεν μου αρέσει καθόλου αυτού του είδους η μουσική/διασκέδαση κτλ. Απλά δεν μου φτιάχνει την διάθεση. Θα μπορούσα να πάω σε κάτι άλλο εξτρίμ (συναυλία death metal ας πούμε), αλλά σε μπουζούκια δεν πατάω! Έχω πάει 1-2 φορές και ειλικρινά ήταν οι χειρότερες έξοδοι που έχω κάνει. Μου έχουν χαραχτει στην μνήμη λέμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 19:14 Η Κακή Επιρροή: #26 27-03-07 19:14 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα θα ειναι Θεσ/ικη μεχρι τελη Μαη. Ευκαιρια και για ενα 2μερακι. Click για ανάπτυξη... μόλις γλύτωσες τον άντρα μου απο πολλή γκρίνια μουρμούρα μπινελίκι κλπ (αν και τον πρώτο γύρω του τον έχω ήδη ρίξει ) οκ, ευκαιρία να πάω βόλτα θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 19:38 Ο DrStrangelove: #27 27-03-07 19:38 Μόνο αν μου το ζητήσει κάποια/ος θα πάω, κι αυτό για να γελάσω και να διασκεδάσω. Δεν μου αρέσει η μουσική αυτή, εκτός αν παίζουν παλιά ελληνικά ή ρεμπέτικα. Σε ελληνάδικο ή σε σκυλάδικο θα πήγαινα μόνο για χαβαλέ. Αν έχει κάποιος καμμιά ιδέα για μπουζούκια έρχομαι τρέχοντας. Το γέλιο ! Ο Τζίμης Πανούσης είχε πει ότι υπάρχει κάποιο σκυλάδικο στην εθνική οδό που λέγεται ΔεΖμός με Ζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. max Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 20:29 Ο max έγραψε: #28 27-03-07 20:29 Δεν μου αρέσουν και πολυ αλλα οταν μαζεύεται η παρέα και έχει διάθεση παω. Έχει τύχει να περάσω και πολύ καλά. (Αν και με τη διάθεση που είχαμε θα περνούσαμε καλά όπου και να ήμασταν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2007 στις 00:35 Ο Founes έγραψε: #29 28-03-07 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν το πιστεύω... ..περίμενα όλη τη χρονιά πρόπερσυ που δεν έπαιζε πουθενά... φέτος όλη τη χρονιά γκρίνιαζα... βέβαια είχαμε και ένα σωρό τρεχάματα... δεν θα τον δω ούτε φέτος.... Click για ανάπτυξη... πάμε Παρασκευή ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2007 στις 08:32 Η Κακή Επιρροή: #30 28-03-07 08:32 Αρχική Δημοσίευση από Founes: πάμε Παρασκευή ? Click για ανάπτυξη... εγώ μέσα κι ο άντρας μου το ίδιο μου είπε όταν του φώναζα αλλά σήμερα είναι Τετάρτη... θα βρούμε τραπέζι? δεν πάω μπαρ με την καμία πήρα τον hunter χτες τηλ και δε μου απάντησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν μου αρέσει καθόλου αυτού του είδους η μουσική/διασκέδαση κτλ. Απλά δεν μου φτιάχνει την διάθεση. Θα μπορούσα να πάω σε κάτι άλλο εξτρίμ (συναυλία death metal ας πούμε), αλλά σε μπουζούκια δεν πατάω! Έχω πάει 1-2 φορές και ειλικρινά ήταν οι χειρότερες έξοδοι που έχω κάνει. Μου έχουν χαραχτει στην μνήμη λέμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 19:14 Η Κακή Επιρροή: #26 27-03-07 19:14 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα θα ειναι Θεσ/ικη μεχρι τελη Μαη. Ευκαιρια και για ενα 2μερακι. Click για ανάπτυξη... μόλις γλύτωσες τον άντρα μου απο πολλή γκρίνια μουρμούρα μπινελίκι κλπ (αν και τον πρώτο γύρω του τον έχω ήδη ρίξει ) οκ, ευκαιρία να πάω βόλτα θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 19:38 Ο DrStrangelove: #27 27-03-07 19:38 Μόνο αν μου το ζητήσει κάποια/ος θα πάω, κι αυτό για να γελάσω και να διασκεδάσω. Δεν μου αρέσει η μουσική αυτή, εκτός αν παίζουν παλιά ελληνικά ή ρεμπέτικα. Σε ελληνάδικο ή σε σκυλάδικο θα πήγαινα μόνο για χαβαλέ. Αν έχει κάποιος καμμιά ιδέα για μπουζούκια έρχομαι τρέχοντας. Το γέλιο ! Ο Τζίμης Πανούσης είχε πει ότι υπάρχει κάποιο σκυλάδικο στην εθνική οδό που λέγεται ΔεΖμός με Ζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. max Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 20:29 Ο max έγραψε: #28 27-03-07 20:29 Δεν μου αρέσουν και πολυ αλλα οταν μαζεύεται η παρέα και έχει διάθεση παω. Έχει τύχει να περάσω και πολύ καλά. (Αν και με τη διάθεση που είχαμε θα περνούσαμε καλά όπου και να ήμασταν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2007 στις 00:35 Ο Founes έγραψε: #29 28-03-07 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν το πιστεύω... ..περίμενα όλη τη χρονιά πρόπερσυ που δεν έπαιζε πουθενά... φέτος όλη τη χρονιά γκρίνιαζα... βέβαια είχαμε και ένα σωρό τρεχάματα... δεν θα τον δω ούτε φέτος.... Click για ανάπτυξη... πάμε Παρασκευή ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2007 στις 08:32 Η Κακή Επιρροή: #30 28-03-07 08:32 Αρχική Δημοσίευση από Founes: πάμε Παρασκευή ? Click για ανάπτυξη... εγώ μέσα κι ο άντρας μου το ίδιο μου είπε όταν του φώναζα αλλά σήμερα είναι Τετάρτη... θα βρούμε τραπέζι? δεν πάω μπαρ με την καμία πήρα τον hunter χτες τηλ και δε μου απάντησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα θα ειναι Θεσ/ικη μεχρι τελη Μαη. Ευκαιρια και για ενα 2μερακι. Click για ανάπτυξη... μόλις γλύτωσες τον άντρα μου απο πολλή γκρίνια μουρμούρα μπινελίκι κλπ (αν και τον πρώτο γύρω του τον έχω ήδη ρίξει ) οκ, ευκαιρία να πάω βόλτα θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 19:38 Ο DrStrangelove: #27 27-03-07 19:38 Μόνο αν μου το ζητήσει κάποια/ος θα πάω, κι αυτό για να γελάσω και να διασκεδάσω. Δεν μου αρέσει η μουσική αυτή, εκτός αν παίζουν παλιά ελληνικά ή ρεμπέτικα. Σε ελληνάδικο ή σε σκυλάδικο θα πήγαινα μόνο για χαβαλέ. Αν έχει κάποιος καμμιά ιδέα για μπουζούκια έρχομαι τρέχοντας. Το γέλιο ! Ο Τζίμης Πανούσης είχε πει ότι υπάρχει κάποιο σκυλάδικο στην εθνική οδό που λέγεται ΔεΖμός με Ζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. max Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 20:29 Ο max έγραψε: #28 27-03-07 20:29 Δεν μου αρέσουν και πολυ αλλα οταν μαζεύεται η παρέα και έχει διάθεση παω. Έχει τύχει να περάσω και πολύ καλά. (Αν και με τη διάθεση που είχαμε θα περνούσαμε καλά όπου και να ήμασταν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2007 στις 00:35 Ο Founes έγραψε: #29 28-03-07 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν το πιστεύω... ..περίμενα όλη τη χρονιά πρόπερσυ που δεν έπαιζε πουθενά... φέτος όλη τη χρονιά γκρίνιαζα... βέβαια είχαμε και ένα σωρό τρεχάματα... δεν θα τον δω ούτε φέτος.... Click για ανάπτυξη... πάμε Παρασκευή ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2007 στις 08:32 Η Κακή Επιρροή: #30 28-03-07 08:32 Αρχική Δημοσίευση από Founes: πάμε Παρασκευή ? Click για ανάπτυξη... εγώ μέσα κι ο άντρας μου το ίδιο μου είπε όταν του φώναζα αλλά σήμερα είναι Τετάρτη... θα βρούμε τραπέζι? δεν πάω μπαρ με την καμία πήρα τον hunter χτες τηλ και δε μου απάντησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μόνο αν μου το ζητήσει κάποια/ος θα πάω, κι αυτό για να γελάσω και να διασκεδάσω. Δεν μου αρέσει η μουσική αυτή, εκτός αν παίζουν παλιά ελληνικά ή ρεμπέτικα. Σε ελληνάδικο ή σε σκυλάδικο θα πήγαινα μόνο για χαβαλέ. Αν έχει κάποιος καμμιά ιδέα για μπουζούκια έρχομαι τρέχοντας. Το γέλιο ! Ο Τζίμης Πανούσης είχε πει ότι υπάρχει κάποιο σκυλάδικο στην εθνική οδό που λέγεται ΔεΖμός με Ζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
max Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2007 στις 20:29 Ο max έγραψε: #28 27-03-07 20:29 Δεν μου αρέσουν και πολυ αλλα οταν μαζεύεται η παρέα και έχει διάθεση παω. Έχει τύχει να περάσω και πολύ καλά. (Αν και με τη διάθεση που είχαμε θα περνούσαμε καλά όπου και να ήμασταν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2007 στις 00:35 Ο Founes έγραψε: #29 28-03-07 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν το πιστεύω... ..περίμενα όλη τη χρονιά πρόπερσυ που δεν έπαιζε πουθενά... φέτος όλη τη χρονιά γκρίνιαζα... βέβαια είχαμε και ένα σωρό τρεχάματα... δεν θα τον δω ούτε φέτος.... Click για ανάπτυξη... πάμε Παρασκευή ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2007 στις 08:32 Η Κακή Επιρροή: #30 28-03-07 08:32 Αρχική Δημοσίευση από Founes: πάμε Παρασκευή ? Click για ανάπτυξη... εγώ μέσα κι ο άντρας μου το ίδιο μου είπε όταν του φώναζα αλλά σήμερα είναι Τετάρτη... θα βρούμε τραπέζι? δεν πάω μπαρ με την καμία πήρα τον hunter χτες τηλ και δε μου απάντησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν μου αρέσουν και πολυ αλλα οταν μαζεύεται η παρέα και έχει διάθεση παω. Έχει τύχει να περάσω και πολύ καλά. (Αν και με τη διάθεση που είχαμε θα περνούσαμε καλά όπου και να ήμασταν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2007 στις 00:35 Ο Founes έγραψε: #29 28-03-07 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν το πιστεύω... ..περίμενα όλη τη χρονιά πρόπερσυ που δεν έπαιζε πουθενά... φέτος όλη τη χρονιά γκρίνιαζα... βέβαια είχαμε και ένα σωρό τρεχάματα... δεν θα τον δω ούτε φέτος.... Click για ανάπτυξη... πάμε Παρασκευή ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2007 στις 08:32 Η Κακή Επιρροή: #30 28-03-07 08:32 Αρχική Δημοσίευση από Founes: πάμε Παρασκευή ? Click για ανάπτυξη... εγώ μέσα κι ο άντρας μου το ίδιο μου είπε όταν του φώναζα αλλά σήμερα είναι Τετάρτη... θα βρούμε τραπέζι? δεν πάω μπαρ με την καμία πήρα τον hunter χτες τηλ και δε μου απάντησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν το πιστεύω... ..περίμενα όλη τη χρονιά πρόπερσυ που δεν έπαιζε πουθενά... φέτος όλη τη χρονιά γκρίνιαζα... βέβαια είχαμε και ένα σωρό τρεχάματα... δεν θα τον δω ούτε φέτος.... Click για ανάπτυξη... πάμε Παρασκευή ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2007 στις 08:32 Η Κακή Επιρροή: #30 28-03-07 08:32 Αρχική Δημοσίευση από Founes: πάμε Παρασκευή ? Click για ανάπτυξη... εγώ μέσα κι ο άντρας μου το ίδιο μου είπε όταν του φώναζα αλλά σήμερα είναι Τετάρτη... θα βρούμε τραπέζι? δεν πάω μπαρ με την καμία πήρα τον hunter χτες τηλ και δε μου απάντησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Founes: πάμε Παρασκευή ? Click για ανάπτυξη... εγώ μέσα κι ο άντρας μου το ίδιο μου είπε όταν του φώναζα αλλά σήμερα είναι Τετάρτη... θα βρούμε τραπέζι? δεν πάω μπαρ με την καμία πήρα τον hunter χτες τηλ και δε μου απάντησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.