]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 02:40 Ο ]ifrit[ έγραψε: #21 27-06-05 02:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : Led Zeppelin- Stairway to heaven (μπορουμε να το θεωρισουμε μπαλαντα ε Click για ανάπτυξη... ναι φυσικά επίσης είναι σοβαρή υποψηφιότητα για το καλύτερο τραγούδι όλων των εποχών (για τα γούστα μου τουλάχιστον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 03:25 Ο YoMaNaTiOn: #22 27-06-05 03:25 Megadeth - A Tout Le Monde Dont remember where I was I realized life was a game The more seriously I took things The harder the rules became I had no idea what itd cost My life passed before my eyes I found out how little I accomplished All my plans denied So as you read this know my friends Id love to stay with you all Please smile when you think of me My bodys gone thats all A tout le monde A tout les amis Je vous aime Je dois partir There are the last words Ill ever speak And theyll set me free If my heart was still alive I know it would surely break And my memories left with you Theres nothing more to say Moving on is a simple thing What it leaves behind is hard You know the sleeping feel no more pain And the living are scarred (εμένα στα αυτιά μου σαν μπαλλάντα μου ακούγεται)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 16:39 Η crazyhelen: #23 27-06-05 16:39 ifrit[ ] ναι φυσικά επίσης είναι σοβαρή υποψηφιότητα για το καλύτερο τραγούδι όλων των εποχών (για τα γούστα μου τουλάχιστον) Click για ανάπτυξη... Σίγουρα το καλύτερο τραγούδι όλων των εποχών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 03:07 Ο YoMaNaTiOn: #24 28-06-05 03:07 Dire Straits - Tunnel Of Love το είπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 03:16 Ο ]ifrit[ έγραψε: #25 28-06-05 03:16 Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Dire Straits - Tunnel Of Love το είπα; Click για ανάπτυξη... Κομματάρα !!!!!!!!! //διόρθωσα κάτι που δε φαίνεται (είχα γράψει 'ο είπα' αντί για 'το είπα') Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 07:04 Η Subject to change: #26 28-06-05 07:04 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : Led Zeppelin- Stairway to heaven (μπορουμε να το θεωρισουμε μπαλαντα ε Click για ανάπτυξη... Πωπω, πως ειναι δυνατόν να το ξέχασα αυτό??? Κορυφαίο κομμάτι!!! Και ναι, φυσικά και είναι μπαλάντα Dark_kronos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ka-li Εκκολαπτόμενο μέλος Η ka-li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 09:34 Η ka-li έγραψε: #27 28-06-05 09:34 Nick Cave : The loom of the land Metallica : Unforgiven II Tελευταία δεν είμαι και πολύ της μπαλάντας, την είδα ποπ τώρα στα γεράματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 10:21 Ο YoMaNaTiOn: #28 28-06-05 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ka-li : Metallica : Unforgiven II Click για ανάπτυξη... Δε μου φέρνει και τόσο σε μπαλλάντα αυτό, αλλά δε θα σκάσουμε κιόλας. Ειδικά σε εκείνο το "ΙΙ" χαλάει τελείως. Μέτριο κομμάτι για πολλούς λόγους. Έχω μισήσει τους Metallica πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ka-li Εκκολαπτόμενο μέλος Η ka-li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 10:52 Η ka-li έγραψε: #29 28-06-05 10:52 Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Δε μου φέρνει και τόσο σε μπαλλάντα αυτό, αλλά δε θα σκάσουμε κιόλας. Ειδικά σε εκείνο το "ΙΙ" χαλάει τελείως. Μέτριο κομμάτι για πολλούς λόγους. Έχω μισήσει τους Metallica πλέον. Click για ανάπτυξη... Έχω να το ακούσω κάτι χρόνια, από το λύκειο... Όλοι ακούγαμε μπαλάντες με λύσσα! Μπούχτισα από τότε... Μάλλον έχεις δίκιο... Το ανέφερα τιμής ένεκεν στα μαθητικά μου χρόνια... που τελείωσαν πριν επτά χρόνια!!! Όταν ήμουν 15 (το '95) δηλαδή οι Metallica ήταν τοπ. Από τότε έχω να ακούσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:19 Ο emufear έγραψε: #30 29-06-05 02:19 Lake of Tears - To Blossom Blue Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:25 Ο YoMaNaTiOn: #31 29-06-05 02:25 HammerFall - Fallen One Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:27 Η Corpse Bride: #32 29-06-05 02:27 Rage - Fading hours Guns n roses - Dont cry Anathema - One last goodbye Orphaned land - The beloveds cry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 03:50 Ο gademis έγραψε: #33 29-06-05 03:50 Τα είπατε τα περισσότερα. Να προσθέσω Hammerfall - Dreams come true, Nightwish - Angels Fall First (φλεβοτόμο κομμάτι) και Blind Guardian - The Bard's Song (Ελα ρε Anarki, εγώ θα τα βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 04:00 Ο ]ifrit[ έγραψε: #34 29-06-05 04:00 Όντως ο Anarki απουσιάζει από το thread αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frosw_ Νεοφερμένο μέλος Η frosw_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 10:49 Η frosw_ έγραψε: #35 29-06-05 10:49 Restless... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:07 Η trelokotsidou: #36 29-06-05 21:07 Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:19 Ο Founes έγραψε: #37 29-06-05 21:19 The Connells - '74-'75 Scorpions - U & I Def Leppard - Love Bytes Berlin - Take my Breath away Hooverphonic - Mad about you The Roots - You Got me Kristin Hersh - Your Gost Marillion - Keyleigh Νομίζω πως όλα είναι και μπορούν να θεωρηθούν μπαλλάντες! Είναι κομματάκια MUST!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:23 Ο emufear έγραψε: #38 30-06-05 00:23 Founes παλικάρι μου σε πάω ρε φίλε για your ghost και 74-75! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:45 Ο YoMaNaTiOn: #39 30-06-05 01:45 Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou : Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Click για ανάπτυξη... Έπος Founes παλιοροκάς βλέπω ε; top Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.650 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο Scandal έγραψε: #40 30-06-05 02:24 Γεια χαρά! Μόλις έκανα εγγραφή! Οι αγαπημένες μου μπαλάντες είναι: Without you - Mariah Carey Hero - Mariah Carey I don't wanna cry - Mariah Carey My heart will go on - Celine Dion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : Led Zeppelin- Stairway to heaven (μπορουμε να το θεωρισουμε μπαλαντα ε Click για ανάπτυξη... ναι φυσικά επίσης είναι σοβαρή υποψηφιότητα για το καλύτερο τραγούδι όλων των εποχών (για τα γούστα μου τουλάχιστον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 03:25 Ο YoMaNaTiOn: #22 27-06-05 03:25 Megadeth - A Tout Le Monde Dont remember where I was I realized life was a game The more seriously I took things The harder the rules became I had no idea what itd cost My life passed before my eyes I found out how little I accomplished All my plans denied So as you read this know my friends Id love to stay with you all Please smile when you think of me My bodys gone thats all A tout le monde A tout les amis Je vous aime Je dois partir There are the last words Ill ever speak And theyll set me free If my heart was still alive I know it would surely break And my memories left with you Theres nothing more to say Moving on is a simple thing What it leaves behind is hard You know the sleeping feel no more pain And the living are scarred (εμένα στα αυτιά μου σαν μπαλλάντα μου ακούγεται)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 16:39 Η crazyhelen: #23 27-06-05 16:39 ifrit[ ] ναι φυσικά επίσης είναι σοβαρή υποψηφιότητα για το καλύτερο τραγούδι όλων των εποχών (για τα γούστα μου τουλάχιστον) Click για ανάπτυξη... Σίγουρα το καλύτερο τραγούδι όλων των εποχών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 03:07 Ο YoMaNaTiOn: #24 28-06-05 03:07 Dire Straits - Tunnel Of Love το είπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 03:16 Ο ]ifrit[ έγραψε: #25 28-06-05 03:16 Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Dire Straits - Tunnel Of Love το είπα; Click για ανάπτυξη... Κομματάρα !!!!!!!!! //διόρθωσα κάτι που δε φαίνεται (είχα γράψει 'ο είπα' αντί για 'το είπα') Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 07:04 Η Subject to change: #26 28-06-05 07:04 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : Led Zeppelin- Stairway to heaven (μπορουμε να το θεωρισουμε μπαλαντα ε Click για ανάπτυξη... Πωπω, πως ειναι δυνατόν να το ξέχασα αυτό??? Κορυφαίο κομμάτι!!! Και ναι, φυσικά και είναι μπαλάντα Dark_kronos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ka-li Εκκολαπτόμενο μέλος Η ka-li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 09:34 Η ka-li έγραψε: #27 28-06-05 09:34 Nick Cave : The loom of the land Metallica : Unforgiven II Tελευταία δεν είμαι και πολύ της μπαλάντας, την είδα ποπ τώρα στα γεράματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 10:21 Ο YoMaNaTiOn: #28 28-06-05 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ka-li : Metallica : Unforgiven II Click για ανάπτυξη... Δε μου φέρνει και τόσο σε μπαλλάντα αυτό, αλλά δε θα σκάσουμε κιόλας. Ειδικά σε εκείνο το "ΙΙ" χαλάει τελείως. Μέτριο κομμάτι για πολλούς λόγους. Έχω μισήσει τους Metallica πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ka-li Εκκολαπτόμενο μέλος Η ka-li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 10:52 Η ka-li έγραψε: #29 28-06-05 10:52 Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Δε μου φέρνει και τόσο σε μπαλλάντα αυτό, αλλά δε θα σκάσουμε κιόλας. Ειδικά σε εκείνο το "ΙΙ" χαλάει τελείως. Μέτριο κομμάτι για πολλούς λόγους. Έχω μισήσει τους Metallica πλέον. Click για ανάπτυξη... Έχω να το ακούσω κάτι χρόνια, από το λύκειο... Όλοι ακούγαμε μπαλάντες με λύσσα! Μπούχτισα από τότε... Μάλλον έχεις δίκιο... Το ανέφερα τιμής ένεκεν στα μαθητικά μου χρόνια... που τελείωσαν πριν επτά χρόνια!!! Όταν ήμουν 15 (το '95) δηλαδή οι Metallica ήταν τοπ. Από τότε έχω να ακούσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:19 Ο emufear έγραψε: #30 29-06-05 02:19 Lake of Tears - To Blossom Blue Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:25 Ο YoMaNaTiOn: #31 29-06-05 02:25 HammerFall - Fallen One Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:27 Η Corpse Bride: #32 29-06-05 02:27 Rage - Fading hours Guns n roses - Dont cry Anathema - One last goodbye Orphaned land - The beloveds cry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 03:50 Ο gademis έγραψε: #33 29-06-05 03:50 Τα είπατε τα περισσότερα. Να προσθέσω Hammerfall - Dreams come true, Nightwish - Angels Fall First (φλεβοτόμο κομμάτι) και Blind Guardian - The Bard's Song (Ελα ρε Anarki, εγώ θα τα βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 04:00 Ο ]ifrit[ έγραψε: #34 29-06-05 04:00 Όντως ο Anarki απουσιάζει από το thread αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frosw_ Νεοφερμένο μέλος Η frosw_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 10:49 Η frosw_ έγραψε: #35 29-06-05 10:49 Restless... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:07 Η trelokotsidou: #36 29-06-05 21:07 Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:19 Ο Founes έγραψε: #37 29-06-05 21:19 The Connells - '74-'75 Scorpions - U & I Def Leppard - Love Bytes Berlin - Take my Breath away Hooverphonic - Mad about you The Roots - You Got me Kristin Hersh - Your Gost Marillion - Keyleigh Νομίζω πως όλα είναι και μπορούν να θεωρηθούν μπαλλάντες! Είναι κομματάκια MUST!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:23 Ο emufear έγραψε: #38 30-06-05 00:23 Founes παλικάρι μου σε πάω ρε φίλε για your ghost και 74-75! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:45 Ο YoMaNaTiOn: #39 30-06-05 01:45 Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou : Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Click για ανάπτυξη... Έπος Founes παλιοροκάς βλέπω ε; top Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.650 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο Scandal έγραψε: #40 30-06-05 02:24 Γεια χαρά! Μόλις έκανα εγγραφή! Οι αγαπημένες μου μπαλάντες είναι: Without you - Mariah Carey Hero - Mariah Carey I don't wanna cry - Mariah Carey My heart will go on - Celine Dion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Megadeth - A Tout Le Monde Dont remember where I was I realized life was a game The more seriously I took things The harder the rules became I had no idea what itd cost My life passed before my eyes I found out how little I accomplished All my plans denied So as you read this know my friends Id love to stay with you all Please smile when you think of me My bodys gone thats all A tout le monde A tout les amis Je vous aime Je dois partir There are the last words Ill ever speak And theyll set me free If my heart was still alive I know it would surely break And my memories left with you Theres nothing more to say Moving on is a simple thing What it leaves behind is hard You know the sleeping feel no more pain And the living are scarred (εμένα στα αυτιά μου σαν μπαλλάντα μου ακούγεται)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 16:39 Η crazyhelen: #23 27-06-05 16:39 ifrit[ ] ναι φυσικά επίσης είναι σοβαρή υποψηφιότητα για το καλύτερο τραγούδι όλων των εποχών (για τα γούστα μου τουλάχιστον) Click για ανάπτυξη... Σίγουρα το καλύτερο τραγούδι όλων των εποχών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 03:07 Ο YoMaNaTiOn: #24 28-06-05 03:07 Dire Straits - Tunnel Of Love το είπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 03:16 Ο ]ifrit[ έγραψε: #25 28-06-05 03:16 Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Dire Straits - Tunnel Of Love το είπα; Click για ανάπτυξη... Κομματάρα !!!!!!!!! //διόρθωσα κάτι που δε φαίνεται (είχα γράψει 'ο είπα' αντί για 'το είπα') Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 07:04 Η Subject to change: #26 28-06-05 07:04 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : Led Zeppelin- Stairway to heaven (μπορουμε να το θεωρισουμε μπαλαντα ε Click για ανάπτυξη... Πωπω, πως ειναι δυνατόν να το ξέχασα αυτό??? Κορυφαίο κομμάτι!!! Και ναι, φυσικά και είναι μπαλάντα Dark_kronos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ka-li Εκκολαπτόμενο μέλος Η ka-li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 09:34 Η ka-li έγραψε: #27 28-06-05 09:34 Nick Cave : The loom of the land Metallica : Unforgiven II Tελευταία δεν είμαι και πολύ της μπαλάντας, την είδα ποπ τώρα στα γεράματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 10:21 Ο YoMaNaTiOn: #28 28-06-05 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ka-li : Metallica : Unforgiven II Click για ανάπτυξη... Δε μου φέρνει και τόσο σε μπαλλάντα αυτό, αλλά δε θα σκάσουμε κιόλας. Ειδικά σε εκείνο το "ΙΙ" χαλάει τελείως. Μέτριο κομμάτι για πολλούς λόγους. Έχω μισήσει τους Metallica πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ka-li Εκκολαπτόμενο μέλος Η ka-li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 10:52 Η ka-li έγραψε: #29 28-06-05 10:52 Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Δε μου φέρνει και τόσο σε μπαλλάντα αυτό, αλλά δε θα σκάσουμε κιόλας. Ειδικά σε εκείνο το "ΙΙ" χαλάει τελείως. Μέτριο κομμάτι για πολλούς λόγους. Έχω μισήσει τους Metallica πλέον. Click για ανάπτυξη... Έχω να το ακούσω κάτι χρόνια, από το λύκειο... Όλοι ακούγαμε μπαλάντες με λύσσα! Μπούχτισα από τότε... Μάλλον έχεις δίκιο... Το ανέφερα τιμής ένεκεν στα μαθητικά μου χρόνια... που τελείωσαν πριν επτά χρόνια!!! Όταν ήμουν 15 (το '95) δηλαδή οι Metallica ήταν τοπ. Από τότε έχω να ακούσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:19 Ο emufear έγραψε: #30 29-06-05 02:19 Lake of Tears - To Blossom Blue Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:25 Ο YoMaNaTiOn: #31 29-06-05 02:25 HammerFall - Fallen One Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:27 Η Corpse Bride: #32 29-06-05 02:27 Rage - Fading hours Guns n roses - Dont cry Anathema - One last goodbye Orphaned land - The beloveds cry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 03:50 Ο gademis έγραψε: #33 29-06-05 03:50 Τα είπατε τα περισσότερα. Να προσθέσω Hammerfall - Dreams come true, Nightwish - Angels Fall First (φλεβοτόμο κομμάτι) και Blind Guardian - The Bard's Song (Ελα ρε Anarki, εγώ θα τα βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 04:00 Ο ]ifrit[ έγραψε: #34 29-06-05 04:00 Όντως ο Anarki απουσιάζει από το thread αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frosw_ Νεοφερμένο μέλος Η frosw_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 10:49 Η frosw_ έγραψε: #35 29-06-05 10:49 Restless... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:07 Η trelokotsidou: #36 29-06-05 21:07 Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:19 Ο Founes έγραψε: #37 29-06-05 21:19 The Connells - '74-'75 Scorpions - U & I Def Leppard - Love Bytes Berlin - Take my Breath away Hooverphonic - Mad about you The Roots - You Got me Kristin Hersh - Your Gost Marillion - Keyleigh Νομίζω πως όλα είναι και μπορούν να θεωρηθούν μπαλλάντες! Είναι κομματάκια MUST!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:23 Ο emufear έγραψε: #38 30-06-05 00:23 Founes παλικάρι μου σε πάω ρε φίλε για your ghost και 74-75! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:45 Ο YoMaNaTiOn: #39 30-06-05 01:45 Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou : Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Click για ανάπτυξη... Έπος Founes παλιοροκάς βλέπω ε; top Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.650 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο Scandal έγραψε: #40 30-06-05 02:24 Γεια χαρά! Μόλις έκανα εγγραφή! Οι αγαπημένες μου μπαλάντες είναι: Without you - Mariah Carey Hero - Mariah Carey I don't wanna cry - Mariah Carey My heart will go on - Celine Dion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ifrit[ ] ναι φυσικά επίσης είναι σοβαρή υποψηφιότητα για το καλύτερο τραγούδι όλων των εποχών (για τα γούστα μου τουλάχιστον) Click για ανάπτυξη... Σίγουρα το καλύτερο τραγούδι όλων των εποχών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 03:07 Ο YoMaNaTiOn: #24 28-06-05 03:07 Dire Straits - Tunnel Of Love το είπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 03:16 Ο ]ifrit[ έγραψε: #25 28-06-05 03:16 Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Dire Straits - Tunnel Of Love το είπα; Click για ανάπτυξη... Κομματάρα !!!!!!!!! //διόρθωσα κάτι που δε φαίνεται (είχα γράψει 'ο είπα' αντί για 'το είπα') Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 07:04 Η Subject to change: #26 28-06-05 07:04 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : Led Zeppelin- Stairway to heaven (μπορουμε να το θεωρισουμε μπαλαντα ε Click για ανάπτυξη... Πωπω, πως ειναι δυνατόν να το ξέχασα αυτό??? Κορυφαίο κομμάτι!!! Και ναι, φυσικά και είναι μπαλάντα Dark_kronos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ka-li Εκκολαπτόμενο μέλος Η ka-li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 09:34 Η ka-li έγραψε: #27 28-06-05 09:34 Nick Cave : The loom of the land Metallica : Unforgiven II Tελευταία δεν είμαι και πολύ της μπαλάντας, την είδα ποπ τώρα στα γεράματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 10:21 Ο YoMaNaTiOn: #28 28-06-05 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ka-li : Metallica : Unforgiven II Click για ανάπτυξη... Δε μου φέρνει και τόσο σε μπαλλάντα αυτό, αλλά δε θα σκάσουμε κιόλας. Ειδικά σε εκείνο το "ΙΙ" χαλάει τελείως. Μέτριο κομμάτι για πολλούς λόγους. Έχω μισήσει τους Metallica πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ka-li Εκκολαπτόμενο μέλος Η ka-li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 10:52 Η ka-li έγραψε: #29 28-06-05 10:52 Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Δε μου φέρνει και τόσο σε μπαλλάντα αυτό, αλλά δε θα σκάσουμε κιόλας. Ειδικά σε εκείνο το "ΙΙ" χαλάει τελείως. Μέτριο κομμάτι για πολλούς λόγους. Έχω μισήσει τους Metallica πλέον. Click για ανάπτυξη... Έχω να το ακούσω κάτι χρόνια, από το λύκειο... Όλοι ακούγαμε μπαλάντες με λύσσα! Μπούχτισα από τότε... Μάλλον έχεις δίκιο... Το ανέφερα τιμής ένεκεν στα μαθητικά μου χρόνια... που τελείωσαν πριν επτά χρόνια!!! Όταν ήμουν 15 (το '95) δηλαδή οι Metallica ήταν τοπ. Από τότε έχω να ακούσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:19 Ο emufear έγραψε: #30 29-06-05 02:19 Lake of Tears - To Blossom Blue Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:25 Ο YoMaNaTiOn: #31 29-06-05 02:25 HammerFall - Fallen One Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:27 Η Corpse Bride: #32 29-06-05 02:27 Rage - Fading hours Guns n roses - Dont cry Anathema - One last goodbye Orphaned land - The beloveds cry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 03:50 Ο gademis έγραψε: #33 29-06-05 03:50 Τα είπατε τα περισσότερα. Να προσθέσω Hammerfall - Dreams come true, Nightwish - Angels Fall First (φλεβοτόμο κομμάτι) και Blind Guardian - The Bard's Song (Ελα ρε Anarki, εγώ θα τα βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 04:00 Ο ]ifrit[ έγραψε: #34 29-06-05 04:00 Όντως ο Anarki απουσιάζει από το thread αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frosw_ Νεοφερμένο μέλος Η frosw_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 10:49 Η frosw_ έγραψε: #35 29-06-05 10:49 Restless... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:07 Η trelokotsidou: #36 29-06-05 21:07 Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:19 Ο Founes έγραψε: #37 29-06-05 21:19 The Connells - '74-'75 Scorpions - U & I Def Leppard - Love Bytes Berlin - Take my Breath away Hooverphonic - Mad about you The Roots - You Got me Kristin Hersh - Your Gost Marillion - Keyleigh Νομίζω πως όλα είναι και μπορούν να θεωρηθούν μπαλλάντες! Είναι κομματάκια MUST!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:23 Ο emufear έγραψε: #38 30-06-05 00:23 Founes παλικάρι μου σε πάω ρε φίλε για your ghost και 74-75! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:45 Ο YoMaNaTiOn: #39 30-06-05 01:45 Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou : Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Click για ανάπτυξη... Έπος Founes παλιοροκάς βλέπω ε; top Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.650 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο Scandal έγραψε: #40 30-06-05 02:24 Γεια χαρά! Μόλις έκανα εγγραφή! Οι αγαπημένες μου μπαλάντες είναι: Without you - Mariah Carey Hero - Mariah Carey I don't wanna cry - Mariah Carey My heart will go on - Celine Dion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Dire Straits - Tunnel Of Love το είπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 03:16 Ο ]ifrit[ έγραψε: #25 28-06-05 03:16 Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Dire Straits - Tunnel Of Love το είπα; Click για ανάπτυξη... Κομματάρα !!!!!!!!! //διόρθωσα κάτι που δε φαίνεται (είχα γράψει 'ο είπα' αντί για 'το είπα') Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 07:04 Η Subject to change: #26 28-06-05 07:04 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : Led Zeppelin- Stairway to heaven (μπορουμε να το θεωρισουμε μπαλαντα ε Click για ανάπτυξη... Πωπω, πως ειναι δυνατόν να το ξέχασα αυτό??? Κορυφαίο κομμάτι!!! Και ναι, φυσικά και είναι μπαλάντα Dark_kronos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ka-li Εκκολαπτόμενο μέλος Η ka-li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 09:34 Η ka-li έγραψε: #27 28-06-05 09:34 Nick Cave : The loom of the land Metallica : Unforgiven II Tελευταία δεν είμαι και πολύ της μπαλάντας, την είδα ποπ τώρα στα γεράματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 10:21 Ο YoMaNaTiOn: #28 28-06-05 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ka-li : Metallica : Unforgiven II Click για ανάπτυξη... Δε μου φέρνει και τόσο σε μπαλλάντα αυτό, αλλά δε θα σκάσουμε κιόλας. Ειδικά σε εκείνο το "ΙΙ" χαλάει τελείως. Μέτριο κομμάτι για πολλούς λόγους. Έχω μισήσει τους Metallica πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ka-li Εκκολαπτόμενο μέλος Η ka-li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 10:52 Η ka-li έγραψε: #29 28-06-05 10:52 Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Δε μου φέρνει και τόσο σε μπαλλάντα αυτό, αλλά δε θα σκάσουμε κιόλας. Ειδικά σε εκείνο το "ΙΙ" χαλάει τελείως. Μέτριο κομμάτι για πολλούς λόγους. Έχω μισήσει τους Metallica πλέον. Click για ανάπτυξη... Έχω να το ακούσω κάτι χρόνια, από το λύκειο... Όλοι ακούγαμε μπαλάντες με λύσσα! Μπούχτισα από τότε... Μάλλον έχεις δίκιο... Το ανέφερα τιμής ένεκεν στα μαθητικά μου χρόνια... που τελείωσαν πριν επτά χρόνια!!! Όταν ήμουν 15 (το '95) δηλαδή οι Metallica ήταν τοπ. Από τότε έχω να ακούσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:19 Ο emufear έγραψε: #30 29-06-05 02:19 Lake of Tears - To Blossom Blue Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:25 Ο YoMaNaTiOn: #31 29-06-05 02:25 HammerFall - Fallen One Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:27 Η Corpse Bride: #32 29-06-05 02:27 Rage - Fading hours Guns n roses - Dont cry Anathema - One last goodbye Orphaned land - The beloveds cry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 03:50 Ο gademis έγραψε: #33 29-06-05 03:50 Τα είπατε τα περισσότερα. Να προσθέσω Hammerfall - Dreams come true, Nightwish - Angels Fall First (φλεβοτόμο κομμάτι) και Blind Guardian - The Bard's Song (Ελα ρε Anarki, εγώ θα τα βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 04:00 Ο ]ifrit[ έγραψε: #34 29-06-05 04:00 Όντως ο Anarki απουσιάζει από το thread αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frosw_ Νεοφερμένο μέλος Η frosw_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 10:49 Η frosw_ έγραψε: #35 29-06-05 10:49 Restless... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:07 Η trelokotsidou: #36 29-06-05 21:07 Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:19 Ο Founes έγραψε: #37 29-06-05 21:19 The Connells - '74-'75 Scorpions - U & I Def Leppard - Love Bytes Berlin - Take my Breath away Hooverphonic - Mad about you The Roots - You Got me Kristin Hersh - Your Gost Marillion - Keyleigh Νομίζω πως όλα είναι και μπορούν να θεωρηθούν μπαλλάντες! Είναι κομματάκια MUST!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:23 Ο emufear έγραψε: #38 30-06-05 00:23 Founes παλικάρι μου σε πάω ρε φίλε για your ghost και 74-75! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:45 Ο YoMaNaTiOn: #39 30-06-05 01:45 Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou : Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Click για ανάπτυξη... Έπος Founes παλιοροκάς βλέπω ε; top Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.650 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο Scandal έγραψε: #40 30-06-05 02:24 Γεια χαρά! Μόλις έκανα εγγραφή! Οι αγαπημένες μου μπαλάντες είναι: Without you - Mariah Carey Hero - Mariah Carey I don't wanna cry - Mariah Carey My heart will go on - Celine Dion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Dire Straits - Tunnel Of Love το είπα; Click για ανάπτυξη... Κομματάρα !!!!!!!!! //διόρθωσα κάτι που δε φαίνεται (είχα γράψει 'ο είπα' αντί για 'το είπα') Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 07:04 Η Subject to change: #26 28-06-05 07:04 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : Led Zeppelin- Stairway to heaven (μπορουμε να το θεωρισουμε μπαλαντα ε Click για ανάπτυξη... Πωπω, πως ειναι δυνατόν να το ξέχασα αυτό??? Κορυφαίο κομμάτι!!! Και ναι, φυσικά και είναι μπαλάντα Dark_kronos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ka-li Εκκολαπτόμενο μέλος Η ka-li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 09:34 Η ka-li έγραψε: #27 28-06-05 09:34 Nick Cave : The loom of the land Metallica : Unforgiven II Tελευταία δεν είμαι και πολύ της μπαλάντας, την είδα ποπ τώρα στα γεράματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 10:21 Ο YoMaNaTiOn: #28 28-06-05 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ka-li : Metallica : Unforgiven II Click για ανάπτυξη... Δε μου φέρνει και τόσο σε μπαλλάντα αυτό, αλλά δε θα σκάσουμε κιόλας. Ειδικά σε εκείνο το "ΙΙ" χαλάει τελείως. Μέτριο κομμάτι για πολλούς λόγους. Έχω μισήσει τους Metallica πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ka-li Εκκολαπτόμενο μέλος Η ka-li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 10:52 Η ka-li έγραψε: #29 28-06-05 10:52 Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Δε μου φέρνει και τόσο σε μπαλλάντα αυτό, αλλά δε θα σκάσουμε κιόλας. Ειδικά σε εκείνο το "ΙΙ" χαλάει τελείως. Μέτριο κομμάτι για πολλούς λόγους. Έχω μισήσει τους Metallica πλέον. Click για ανάπτυξη... Έχω να το ακούσω κάτι χρόνια, από το λύκειο... Όλοι ακούγαμε μπαλάντες με λύσσα! Μπούχτισα από τότε... Μάλλον έχεις δίκιο... Το ανέφερα τιμής ένεκεν στα μαθητικά μου χρόνια... που τελείωσαν πριν επτά χρόνια!!! Όταν ήμουν 15 (το '95) δηλαδή οι Metallica ήταν τοπ. Από τότε έχω να ακούσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:19 Ο emufear έγραψε: #30 29-06-05 02:19 Lake of Tears - To Blossom Blue Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:25 Ο YoMaNaTiOn: #31 29-06-05 02:25 HammerFall - Fallen One Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:27 Η Corpse Bride: #32 29-06-05 02:27 Rage - Fading hours Guns n roses - Dont cry Anathema - One last goodbye Orphaned land - The beloveds cry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 03:50 Ο gademis έγραψε: #33 29-06-05 03:50 Τα είπατε τα περισσότερα. Να προσθέσω Hammerfall - Dreams come true, Nightwish - Angels Fall First (φλεβοτόμο κομμάτι) και Blind Guardian - The Bard's Song (Ελα ρε Anarki, εγώ θα τα βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 04:00 Ο ]ifrit[ έγραψε: #34 29-06-05 04:00 Όντως ο Anarki απουσιάζει από το thread αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frosw_ Νεοφερμένο μέλος Η frosw_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 10:49 Η frosw_ έγραψε: #35 29-06-05 10:49 Restless... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:07 Η trelokotsidou: #36 29-06-05 21:07 Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:19 Ο Founes έγραψε: #37 29-06-05 21:19 The Connells - '74-'75 Scorpions - U & I Def Leppard - Love Bytes Berlin - Take my Breath away Hooverphonic - Mad about you The Roots - You Got me Kristin Hersh - Your Gost Marillion - Keyleigh Νομίζω πως όλα είναι και μπορούν να θεωρηθούν μπαλλάντες! Είναι κομματάκια MUST!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:23 Ο emufear έγραψε: #38 30-06-05 00:23 Founes παλικάρι μου σε πάω ρε φίλε για your ghost και 74-75! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:45 Ο YoMaNaTiOn: #39 30-06-05 01:45 Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou : Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Click για ανάπτυξη... Έπος Founes παλιοροκάς βλέπω ε; top Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.650 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο Scandal έγραψε: #40 30-06-05 02:24 Γεια χαρά! Μόλις έκανα εγγραφή! Οι αγαπημένες μου μπαλάντες είναι: Without you - Mariah Carey Hero - Mariah Carey I don't wanna cry - Mariah Carey My heart will go on - Celine Dion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : Led Zeppelin- Stairway to heaven (μπορουμε να το θεωρισουμε μπαλαντα ε Click για ανάπτυξη... Πωπω, πως ειναι δυνατόν να το ξέχασα αυτό??? Κορυφαίο κομμάτι!!! Και ναι, φυσικά και είναι μπαλάντα Dark_kronos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ka-li Εκκολαπτόμενο μέλος Η ka-li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 09:34 Η ka-li έγραψε: #27 28-06-05 09:34 Nick Cave : The loom of the land Metallica : Unforgiven II Tελευταία δεν είμαι και πολύ της μπαλάντας, την είδα ποπ τώρα στα γεράματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 10:21 Ο YoMaNaTiOn: #28 28-06-05 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ka-li : Metallica : Unforgiven II Click για ανάπτυξη... Δε μου φέρνει και τόσο σε μπαλλάντα αυτό, αλλά δε θα σκάσουμε κιόλας. Ειδικά σε εκείνο το "ΙΙ" χαλάει τελείως. Μέτριο κομμάτι για πολλούς λόγους. Έχω μισήσει τους Metallica πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ka-li Εκκολαπτόμενο μέλος Η ka-li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 10:52 Η ka-li έγραψε: #29 28-06-05 10:52 Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Δε μου φέρνει και τόσο σε μπαλλάντα αυτό, αλλά δε θα σκάσουμε κιόλας. Ειδικά σε εκείνο το "ΙΙ" χαλάει τελείως. Μέτριο κομμάτι για πολλούς λόγους. Έχω μισήσει τους Metallica πλέον. Click για ανάπτυξη... Έχω να το ακούσω κάτι χρόνια, από το λύκειο... Όλοι ακούγαμε μπαλάντες με λύσσα! Μπούχτισα από τότε... Μάλλον έχεις δίκιο... Το ανέφερα τιμής ένεκεν στα μαθητικά μου χρόνια... που τελείωσαν πριν επτά χρόνια!!! Όταν ήμουν 15 (το '95) δηλαδή οι Metallica ήταν τοπ. Από τότε έχω να ακούσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:19 Ο emufear έγραψε: #30 29-06-05 02:19 Lake of Tears - To Blossom Blue Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:25 Ο YoMaNaTiOn: #31 29-06-05 02:25 HammerFall - Fallen One Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:27 Η Corpse Bride: #32 29-06-05 02:27 Rage - Fading hours Guns n roses - Dont cry Anathema - One last goodbye Orphaned land - The beloveds cry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 03:50 Ο gademis έγραψε: #33 29-06-05 03:50 Τα είπατε τα περισσότερα. Να προσθέσω Hammerfall - Dreams come true, Nightwish - Angels Fall First (φλεβοτόμο κομμάτι) και Blind Guardian - The Bard's Song (Ελα ρε Anarki, εγώ θα τα βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 04:00 Ο ]ifrit[ έγραψε: #34 29-06-05 04:00 Όντως ο Anarki απουσιάζει από το thread αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frosw_ Νεοφερμένο μέλος Η frosw_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 10:49 Η frosw_ έγραψε: #35 29-06-05 10:49 Restless... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:07 Η trelokotsidou: #36 29-06-05 21:07 Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:19 Ο Founes έγραψε: #37 29-06-05 21:19 The Connells - '74-'75 Scorpions - U & I Def Leppard - Love Bytes Berlin - Take my Breath away Hooverphonic - Mad about you The Roots - You Got me Kristin Hersh - Your Gost Marillion - Keyleigh Νομίζω πως όλα είναι και μπορούν να θεωρηθούν μπαλλάντες! Είναι κομματάκια MUST!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:23 Ο emufear έγραψε: #38 30-06-05 00:23 Founes παλικάρι μου σε πάω ρε φίλε για your ghost και 74-75! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:45 Ο YoMaNaTiOn: #39 30-06-05 01:45 Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou : Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Click για ανάπτυξη... Έπος Founes παλιοροκάς βλέπω ε; top Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.650 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο Scandal έγραψε: #40 30-06-05 02:24 Γεια χαρά! Μόλις έκανα εγγραφή! Οι αγαπημένες μου μπαλάντες είναι: Without you - Mariah Carey Hero - Mariah Carey I don't wanna cry - Mariah Carey My heart will go on - Celine Dion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nick Cave : The loom of the land Metallica : Unforgiven II Tελευταία δεν είμαι και πολύ της μπαλάντας, την είδα ποπ τώρα στα γεράματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 10:21 Ο YoMaNaTiOn: #28 28-06-05 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ka-li : Metallica : Unforgiven II Click για ανάπτυξη... Δε μου φέρνει και τόσο σε μπαλλάντα αυτό, αλλά δε θα σκάσουμε κιόλας. Ειδικά σε εκείνο το "ΙΙ" χαλάει τελείως. Μέτριο κομμάτι για πολλούς λόγους. Έχω μισήσει τους Metallica πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ka-li Εκκολαπτόμενο μέλος Η ka-li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 10:52 Η ka-li έγραψε: #29 28-06-05 10:52 Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Δε μου φέρνει και τόσο σε μπαλλάντα αυτό, αλλά δε θα σκάσουμε κιόλας. Ειδικά σε εκείνο το "ΙΙ" χαλάει τελείως. Μέτριο κομμάτι για πολλούς λόγους. Έχω μισήσει τους Metallica πλέον. Click για ανάπτυξη... Έχω να το ακούσω κάτι χρόνια, από το λύκειο... Όλοι ακούγαμε μπαλάντες με λύσσα! Μπούχτισα από τότε... Μάλλον έχεις δίκιο... Το ανέφερα τιμής ένεκεν στα μαθητικά μου χρόνια... που τελείωσαν πριν επτά χρόνια!!! Όταν ήμουν 15 (το '95) δηλαδή οι Metallica ήταν τοπ. Από τότε έχω να ακούσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:19 Ο emufear έγραψε: #30 29-06-05 02:19 Lake of Tears - To Blossom Blue Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:25 Ο YoMaNaTiOn: #31 29-06-05 02:25 HammerFall - Fallen One Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:27 Η Corpse Bride: #32 29-06-05 02:27 Rage - Fading hours Guns n roses - Dont cry Anathema - One last goodbye Orphaned land - The beloveds cry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 03:50 Ο gademis έγραψε: #33 29-06-05 03:50 Τα είπατε τα περισσότερα. Να προσθέσω Hammerfall - Dreams come true, Nightwish - Angels Fall First (φλεβοτόμο κομμάτι) και Blind Guardian - The Bard's Song (Ελα ρε Anarki, εγώ θα τα βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 04:00 Ο ]ifrit[ έγραψε: #34 29-06-05 04:00 Όντως ο Anarki απουσιάζει από το thread αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frosw_ Νεοφερμένο μέλος Η frosw_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 10:49 Η frosw_ έγραψε: #35 29-06-05 10:49 Restless... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:07 Η trelokotsidou: #36 29-06-05 21:07 Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:19 Ο Founes έγραψε: #37 29-06-05 21:19 The Connells - '74-'75 Scorpions - U & I Def Leppard - Love Bytes Berlin - Take my Breath away Hooverphonic - Mad about you The Roots - You Got me Kristin Hersh - Your Gost Marillion - Keyleigh Νομίζω πως όλα είναι και μπορούν να θεωρηθούν μπαλλάντες! Είναι κομματάκια MUST!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:23 Ο emufear έγραψε: #38 30-06-05 00:23 Founes παλικάρι μου σε πάω ρε φίλε για your ghost και 74-75! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:45 Ο YoMaNaTiOn: #39 30-06-05 01:45 Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou : Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Click για ανάπτυξη... Έπος Founes παλιοροκάς βλέπω ε; top Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.650 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο Scandal έγραψε: #40 30-06-05 02:24 Γεια χαρά! Μόλις έκανα εγγραφή! Οι αγαπημένες μου μπαλάντες είναι: Without you - Mariah Carey Hero - Mariah Carey I don't wanna cry - Mariah Carey My heart will go on - Celine Dion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ka-li : Metallica : Unforgiven II Click για ανάπτυξη... Δε μου φέρνει και τόσο σε μπαλλάντα αυτό, αλλά δε θα σκάσουμε κιόλας. Ειδικά σε εκείνο το "ΙΙ" χαλάει τελείως. Μέτριο κομμάτι για πολλούς λόγους. Έχω μισήσει τους Metallica πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ka-li Εκκολαπτόμενο μέλος Η ka-li αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 10:52 Η ka-li έγραψε: #29 28-06-05 10:52 Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Δε μου φέρνει και τόσο σε μπαλλάντα αυτό, αλλά δε θα σκάσουμε κιόλας. Ειδικά σε εκείνο το "ΙΙ" χαλάει τελείως. Μέτριο κομμάτι για πολλούς λόγους. Έχω μισήσει τους Metallica πλέον. Click για ανάπτυξη... Έχω να το ακούσω κάτι χρόνια, από το λύκειο... Όλοι ακούγαμε μπαλάντες με λύσσα! Μπούχτισα από τότε... Μάλλον έχεις δίκιο... Το ανέφερα τιμής ένεκεν στα μαθητικά μου χρόνια... που τελείωσαν πριν επτά χρόνια!!! Όταν ήμουν 15 (το '95) δηλαδή οι Metallica ήταν τοπ. Από τότε έχω να ακούσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:19 Ο emufear έγραψε: #30 29-06-05 02:19 Lake of Tears - To Blossom Blue Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:25 Ο YoMaNaTiOn: #31 29-06-05 02:25 HammerFall - Fallen One Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:27 Η Corpse Bride: #32 29-06-05 02:27 Rage - Fading hours Guns n roses - Dont cry Anathema - One last goodbye Orphaned land - The beloveds cry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 03:50 Ο gademis έγραψε: #33 29-06-05 03:50 Τα είπατε τα περισσότερα. Να προσθέσω Hammerfall - Dreams come true, Nightwish - Angels Fall First (φλεβοτόμο κομμάτι) και Blind Guardian - The Bard's Song (Ελα ρε Anarki, εγώ θα τα βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 04:00 Ο ]ifrit[ έγραψε: #34 29-06-05 04:00 Όντως ο Anarki απουσιάζει από το thread αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frosw_ Νεοφερμένο μέλος Η frosw_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 10:49 Η frosw_ έγραψε: #35 29-06-05 10:49 Restless... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:07 Η trelokotsidou: #36 29-06-05 21:07 Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:19 Ο Founes έγραψε: #37 29-06-05 21:19 The Connells - '74-'75 Scorpions - U & I Def Leppard - Love Bytes Berlin - Take my Breath away Hooverphonic - Mad about you The Roots - You Got me Kristin Hersh - Your Gost Marillion - Keyleigh Νομίζω πως όλα είναι και μπορούν να θεωρηθούν μπαλλάντες! Είναι κομματάκια MUST!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:23 Ο emufear έγραψε: #38 30-06-05 00:23 Founes παλικάρι μου σε πάω ρε φίλε για your ghost και 74-75! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:45 Ο YoMaNaTiOn: #39 30-06-05 01:45 Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou : Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Click για ανάπτυξη... Έπος Founes παλιοροκάς βλέπω ε; top Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.650 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο Scandal έγραψε: #40 30-06-05 02:24 Γεια χαρά! Μόλις έκανα εγγραφή! Οι αγαπημένες μου μπαλάντες είναι: Without you - Mariah Carey Hero - Mariah Carey I don't wanna cry - Mariah Carey My heart will go on - Celine Dion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Δε μου φέρνει και τόσο σε μπαλλάντα αυτό, αλλά δε θα σκάσουμε κιόλας. Ειδικά σε εκείνο το "ΙΙ" χαλάει τελείως. Μέτριο κομμάτι για πολλούς λόγους. Έχω μισήσει τους Metallica πλέον. Click για ανάπτυξη... Έχω να το ακούσω κάτι χρόνια, από το λύκειο... Όλοι ακούγαμε μπαλάντες με λύσσα! Μπούχτισα από τότε... Μάλλον έχεις δίκιο... Το ανέφερα τιμής ένεκεν στα μαθητικά μου χρόνια... που τελείωσαν πριν επτά χρόνια!!! Όταν ήμουν 15 (το '95) δηλαδή οι Metallica ήταν τοπ. Από τότε έχω να ακούσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:19 Ο emufear έγραψε: #30 29-06-05 02:19 Lake of Tears - To Blossom Blue Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:25 Ο YoMaNaTiOn: #31 29-06-05 02:25 HammerFall - Fallen One Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:27 Η Corpse Bride: #32 29-06-05 02:27 Rage - Fading hours Guns n roses - Dont cry Anathema - One last goodbye Orphaned land - The beloveds cry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 03:50 Ο gademis έγραψε: #33 29-06-05 03:50 Τα είπατε τα περισσότερα. Να προσθέσω Hammerfall - Dreams come true, Nightwish - Angels Fall First (φλεβοτόμο κομμάτι) και Blind Guardian - The Bard's Song (Ελα ρε Anarki, εγώ θα τα βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 04:00 Ο ]ifrit[ έγραψε: #34 29-06-05 04:00 Όντως ο Anarki απουσιάζει από το thread αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frosw_ Νεοφερμένο μέλος Η frosw_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 10:49 Η frosw_ έγραψε: #35 29-06-05 10:49 Restless... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:07 Η trelokotsidou: #36 29-06-05 21:07 Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:19 Ο Founes έγραψε: #37 29-06-05 21:19 The Connells - '74-'75 Scorpions - U & I Def Leppard - Love Bytes Berlin - Take my Breath away Hooverphonic - Mad about you The Roots - You Got me Kristin Hersh - Your Gost Marillion - Keyleigh Νομίζω πως όλα είναι και μπορούν να θεωρηθούν μπαλλάντες! Είναι κομματάκια MUST!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:23 Ο emufear έγραψε: #38 30-06-05 00:23 Founes παλικάρι μου σε πάω ρε φίλε για your ghost και 74-75! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:45 Ο YoMaNaTiOn: #39 30-06-05 01:45 Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou : Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Click για ανάπτυξη... Έπος Founes παλιοροκάς βλέπω ε; top Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.650 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο Scandal έγραψε: #40 30-06-05 02:24 Γεια χαρά! Μόλις έκανα εγγραφή! Οι αγαπημένες μου μπαλάντες είναι: Without you - Mariah Carey Hero - Mariah Carey I don't wanna cry - Mariah Carey My heart will go on - Celine Dion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Lake of Tears - To Blossom Blue Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:25 Ο YoMaNaTiOn: #31 29-06-05 02:25 HammerFall - Fallen One Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:27 Η Corpse Bride: #32 29-06-05 02:27 Rage - Fading hours Guns n roses - Dont cry Anathema - One last goodbye Orphaned land - The beloveds cry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 03:50 Ο gademis έγραψε: #33 29-06-05 03:50 Τα είπατε τα περισσότερα. Να προσθέσω Hammerfall - Dreams come true, Nightwish - Angels Fall First (φλεβοτόμο κομμάτι) και Blind Guardian - The Bard's Song (Ελα ρε Anarki, εγώ θα τα βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 04:00 Ο ]ifrit[ έγραψε: #34 29-06-05 04:00 Όντως ο Anarki απουσιάζει από το thread αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frosw_ Νεοφερμένο μέλος Η frosw_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 10:49 Η frosw_ έγραψε: #35 29-06-05 10:49 Restless... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:07 Η trelokotsidou: #36 29-06-05 21:07 Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:19 Ο Founes έγραψε: #37 29-06-05 21:19 The Connells - '74-'75 Scorpions - U & I Def Leppard - Love Bytes Berlin - Take my Breath away Hooverphonic - Mad about you The Roots - You Got me Kristin Hersh - Your Gost Marillion - Keyleigh Νομίζω πως όλα είναι και μπορούν να θεωρηθούν μπαλλάντες! Είναι κομματάκια MUST!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:23 Ο emufear έγραψε: #38 30-06-05 00:23 Founes παλικάρι μου σε πάω ρε φίλε για your ghost και 74-75! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:45 Ο YoMaNaTiOn: #39 30-06-05 01:45 Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou : Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Click για ανάπτυξη... Έπος Founes παλιοροκάς βλέπω ε; top Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.650 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο Scandal έγραψε: #40 30-06-05 02:24 Γεια χαρά! Μόλις έκανα εγγραφή! Οι αγαπημένες μου μπαλάντες είναι: Without you - Mariah Carey Hero - Mariah Carey I don't wanna cry - Mariah Carey My heart will go on - Celine Dion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
HammerFall - Fallen One Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:27 Η Corpse Bride: #32 29-06-05 02:27 Rage - Fading hours Guns n roses - Dont cry Anathema - One last goodbye Orphaned land - The beloveds cry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 03:50 Ο gademis έγραψε: #33 29-06-05 03:50 Τα είπατε τα περισσότερα. Να προσθέσω Hammerfall - Dreams come true, Nightwish - Angels Fall First (φλεβοτόμο κομμάτι) και Blind Guardian - The Bard's Song (Ελα ρε Anarki, εγώ θα τα βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 04:00 Ο ]ifrit[ έγραψε: #34 29-06-05 04:00 Όντως ο Anarki απουσιάζει από το thread αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frosw_ Νεοφερμένο μέλος Η frosw_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 10:49 Η frosw_ έγραψε: #35 29-06-05 10:49 Restless... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:07 Η trelokotsidou: #36 29-06-05 21:07 Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:19 Ο Founes έγραψε: #37 29-06-05 21:19 The Connells - '74-'75 Scorpions - U & I Def Leppard - Love Bytes Berlin - Take my Breath away Hooverphonic - Mad about you The Roots - You Got me Kristin Hersh - Your Gost Marillion - Keyleigh Νομίζω πως όλα είναι και μπορούν να θεωρηθούν μπαλλάντες! Είναι κομματάκια MUST!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:23 Ο emufear έγραψε: #38 30-06-05 00:23 Founes παλικάρι μου σε πάω ρε φίλε για your ghost και 74-75! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:45 Ο YoMaNaTiOn: #39 30-06-05 01:45 Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou : Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Click για ανάπτυξη... Έπος Founes παλιοροκάς βλέπω ε; top Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.650 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο Scandal έγραψε: #40 30-06-05 02:24 Γεια χαρά! Μόλις έκανα εγγραφή! Οι αγαπημένες μου μπαλάντες είναι: Without you - Mariah Carey Hero - Mariah Carey I don't wanna cry - Mariah Carey My heart will go on - Celine Dion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Rage - Fading hours Guns n roses - Dont cry Anathema - One last goodbye Orphaned land - The beloveds cry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 03:50 Ο gademis έγραψε: #33 29-06-05 03:50 Τα είπατε τα περισσότερα. Να προσθέσω Hammerfall - Dreams come true, Nightwish - Angels Fall First (φλεβοτόμο κομμάτι) και Blind Guardian - The Bard's Song (Ελα ρε Anarki, εγώ θα τα βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 04:00 Ο ]ifrit[ έγραψε: #34 29-06-05 04:00 Όντως ο Anarki απουσιάζει από το thread αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frosw_ Νεοφερμένο μέλος Η frosw_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 10:49 Η frosw_ έγραψε: #35 29-06-05 10:49 Restless... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:07 Η trelokotsidou: #36 29-06-05 21:07 Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:19 Ο Founes έγραψε: #37 29-06-05 21:19 The Connells - '74-'75 Scorpions - U & I Def Leppard - Love Bytes Berlin - Take my Breath away Hooverphonic - Mad about you The Roots - You Got me Kristin Hersh - Your Gost Marillion - Keyleigh Νομίζω πως όλα είναι και μπορούν να θεωρηθούν μπαλλάντες! Είναι κομματάκια MUST!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:23 Ο emufear έγραψε: #38 30-06-05 00:23 Founes παλικάρι μου σε πάω ρε φίλε για your ghost και 74-75! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:45 Ο YoMaNaTiOn: #39 30-06-05 01:45 Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou : Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Click για ανάπτυξη... Έπος Founes παλιοροκάς βλέπω ε; top Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.650 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο Scandal έγραψε: #40 30-06-05 02:24 Γεια χαρά! Μόλις έκανα εγγραφή! Οι αγαπημένες μου μπαλάντες είναι: Without you - Mariah Carey Hero - Mariah Carey I don't wanna cry - Mariah Carey My heart will go on - Celine Dion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα είπατε τα περισσότερα. Να προσθέσω Hammerfall - Dreams come true, Nightwish - Angels Fall First (φλεβοτόμο κομμάτι) και Blind Guardian - The Bard's Song (Ελα ρε Anarki, εγώ θα τα βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 04:00 Ο ]ifrit[ έγραψε: #34 29-06-05 04:00 Όντως ο Anarki απουσιάζει από το thread αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frosw_ Νεοφερμένο μέλος Η frosw_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 10:49 Η frosw_ έγραψε: #35 29-06-05 10:49 Restless... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:07 Η trelokotsidou: #36 29-06-05 21:07 Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:19 Ο Founes έγραψε: #37 29-06-05 21:19 The Connells - '74-'75 Scorpions - U & I Def Leppard - Love Bytes Berlin - Take my Breath away Hooverphonic - Mad about you The Roots - You Got me Kristin Hersh - Your Gost Marillion - Keyleigh Νομίζω πως όλα είναι και μπορούν να θεωρηθούν μπαλλάντες! Είναι κομματάκια MUST!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:23 Ο emufear έγραψε: #38 30-06-05 00:23 Founes παλικάρι μου σε πάω ρε φίλε για your ghost και 74-75! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:45 Ο YoMaNaTiOn: #39 30-06-05 01:45 Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou : Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Click για ανάπτυξη... Έπος Founes παλιοροκάς βλέπω ε; top Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.650 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο Scandal έγραψε: #40 30-06-05 02:24 Γεια χαρά! Μόλις έκανα εγγραφή! Οι αγαπημένες μου μπαλάντες είναι: Without you - Mariah Carey Hero - Mariah Carey I don't wanna cry - Mariah Carey My heart will go on - Celine Dion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όντως ο Anarki απουσιάζει από το thread αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
frosw_ Νεοφερμένο μέλος Η frosw_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 10:49 Η frosw_ έγραψε: #35 29-06-05 10:49 Restless... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:07 Η trelokotsidou: #36 29-06-05 21:07 Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:19 Ο Founes έγραψε: #37 29-06-05 21:19 The Connells - '74-'75 Scorpions - U & I Def Leppard - Love Bytes Berlin - Take my Breath away Hooverphonic - Mad about you The Roots - You Got me Kristin Hersh - Your Gost Marillion - Keyleigh Νομίζω πως όλα είναι και μπορούν να θεωρηθούν μπαλλάντες! Είναι κομματάκια MUST!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:23 Ο emufear έγραψε: #38 30-06-05 00:23 Founes παλικάρι μου σε πάω ρε φίλε για your ghost και 74-75! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:45 Ο YoMaNaTiOn: #39 30-06-05 01:45 Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou : Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Click για ανάπτυξη... Έπος Founes παλιοροκάς βλέπω ε; top Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.650 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο Scandal έγραψε: #40 30-06-05 02:24 Γεια χαρά! Μόλις έκανα εγγραφή! Οι αγαπημένες μου μπαλάντες είναι: Without you - Mariah Carey Hero - Mariah Carey I don't wanna cry - Mariah Carey My heart will go on - Celine Dion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Restless... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:07 Η trelokotsidou: #36 29-06-05 21:07 Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:19 Ο Founes έγραψε: #37 29-06-05 21:19 The Connells - '74-'75 Scorpions - U & I Def Leppard - Love Bytes Berlin - Take my Breath away Hooverphonic - Mad about you The Roots - You Got me Kristin Hersh - Your Gost Marillion - Keyleigh Νομίζω πως όλα είναι και μπορούν να θεωρηθούν μπαλλάντες! Είναι κομματάκια MUST!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:23 Ο emufear έγραψε: #38 30-06-05 00:23 Founes παλικάρι μου σε πάω ρε φίλε για your ghost και 74-75! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:45 Ο YoMaNaTiOn: #39 30-06-05 01:45 Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou : Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Click για ανάπτυξη... Έπος Founes παλιοροκάς βλέπω ε; top Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.650 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο Scandal έγραψε: #40 30-06-05 02:24 Γεια χαρά! Μόλις έκανα εγγραφή! Οι αγαπημένες μου μπαλάντες είναι: Without you - Mariah Carey Hero - Mariah Carey I don't wanna cry - Mariah Carey My heart will go on - Celine Dion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:19 Ο Founes έγραψε: #37 29-06-05 21:19 The Connells - '74-'75 Scorpions - U & I Def Leppard - Love Bytes Berlin - Take my Breath away Hooverphonic - Mad about you The Roots - You Got me Kristin Hersh - Your Gost Marillion - Keyleigh Νομίζω πως όλα είναι και μπορούν να θεωρηθούν μπαλλάντες! Είναι κομματάκια MUST!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:23 Ο emufear έγραψε: #38 30-06-05 00:23 Founes παλικάρι μου σε πάω ρε φίλε για your ghost και 74-75! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:45 Ο YoMaNaTiOn: #39 30-06-05 01:45 Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou : Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Click για ανάπτυξη... Έπος Founes παλιοροκάς βλέπω ε; top Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.650 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο Scandal έγραψε: #40 30-06-05 02:24 Γεια χαρά! Μόλις έκανα εγγραφή! Οι αγαπημένες μου μπαλάντες είναι: Without you - Mariah Carey Hero - Mariah Carey I don't wanna cry - Mariah Carey My heart will go on - Celine Dion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The Connells - '74-'75 Scorpions - U & I Def Leppard - Love Bytes Berlin - Take my Breath away Hooverphonic - Mad about you The Roots - You Got me Kristin Hersh - Your Gost Marillion - Keyleigh Νομίζω πως όλα είναι και μπορούν να θεωρηθούν μπαλλάντες! Είναι κομματάκια MUST!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:23 Ο emufear έγραψε: #38 30-06-05 00:23 Founes παλικάρι μου σε πάω ρε φίλε για your ghost και 74-75! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:45 Ο YoMaNaTiOn: #39 30-06-05 01:45 Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou : Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Click για ανάπτυξη... Έπος Founes παλιοροκάς βλέπω ε; top Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.650 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο Scandal έγραψε: #40 30-06-05 02:24 Γεια χαρά! Μόλις έκανα εγγραφή! Οι αγαπημένες μου μπαλάντες είναι: Without you - Mariah Carey Hero - Mariah Carey I don't wanna cry - Mariah Carey My heart will go on - Celine Dion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander "άσχημο_όνειρο" Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Founes παλικάρι μου σε πάω ρε φίλε για your ghost και 74-75! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:45 Ο YoMaNaTiOn: #39 30-06-05 01:45 Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou : Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Click για ανάπτυξη... Έπος Founes παλιοροκάς βλέπω ε; top Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.650 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο Scandal έγραψε: #40 30-06-05 02:24 Γεια χαρά! Μόλις έκανα εγγραφή! Οι αγαπημένες μου μπαλάντες είναι: Without you - Mariah Carey Hero - Mariah Carey I don't wanna cry - Mariah Carey My heart will go on - Celine Dion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou : Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing ...I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time... Click για ανάπτυξη... Έπος Founes παλιοροκάς βλέπω ε; top Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.650 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο Scandal έγραψε: #40 30-06-05 02:24 Γεια χαρά! Μόλις έκανα εγγραφή! Οι αγαπημένες μου μπαλάντες είναι: Without you - Mariah Carey Hero - Mariah Carey I don't wanna cry - Mariah Carey My heart will go on - Celine Dion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεια χαρά! Μόλις έκανα εγγραφή! Οι αγαπημένες μου μπαλάντες είναι: Without you - Mariah Carey Hero - Mariah Carey I don't wanna cry - Mariah Carey My heart will go on - Celine Dion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.