Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 18:15 Η Γίδι έγραψε: #21 11-10-08 18:15 Μου αρέσει το καρύδι μέσα σε σύκο. Και μου αρέσει που το "κόλλησα" στη συγκάτοικο και χαζοχαιρόμαστε μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WildCherry Νεοφερμένο μέλος Η WildCherry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:37 Η WildCherry: #22 24-12-08 11:37 1) Μου αρέσει να διαβάζω περιοδικά από το τέλος στην αρχή 2) Μου αρέσει να κάθομαι στον καναπέ σκεπασμένη με μία φλις κουβερτούλα και ας είναι και καλοκαίρι και να βλέπω ταινίες και εν τέλει να κοιμάμαι 3) Μου αρέσει να βρέχει έξω δυνατά ή να φυσάει και εγώ να είμαι σκεπασμένη στο κρεβάτι μου και να διαβάζω ή να βλέπω ταινία Αυτά....δεν μου έρχεται προς το παρόν κατι άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:30 Ο vendetta έγραψε: #23 07-01-09 14:30 ...να μπαίνω στο site του αεροδρομίου Αθηνών και να κοιτάζω τις αναχωρήσεις...Κατά κάποιο τρόπο ταξιδεύω λιγάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η Phoebe έγραψε: #24 07-01-09 14:45 Μου αρέσει να βλέπω παιδικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΕΑ(ΠΖ)....JIM Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:16 Ο ΔΕΑ(ΠΖ)....JIM: #25 11-01-09 19:16 Εμενα παλι μου αρεσει να γνωριζω καινουργια ατομα , κανουργιες κατστασεις , κανουργια τοπια . Οπως επισης μου αρεσει ο υπνος , μια ωρεα ηλιολουστη μερα , ενα καλο βιβλιο , Μου αρεσει οτιδηποτε με κανει ευτιχισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 23:00 Η Γίδι έγραψε: #26 11-01-09 23:00 ...η μυρωδιά του ψωμιού στην τοστιέρα το πρωί. Το τρώνε οι συγκάτοικοί μου, αλλά μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια, όταν το έτρωγε ο μπαμπάς... Άν λείπουν τα κορίτσια, το κάνω μόνη μου, γιατί μου αρέσει να υπάρχει η μυρωδιά, κι ας τρώω συνήθως γιαούρτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 23:26 Η Neraida έγραψε: #27 11-01-09 23:26 Μου αρεσει πολυ μετα απο κατι γλυκο να τρωω μανταρινια.... Πολλα μανταρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Ο Tsipouro έγραψε: #28 11-01-09 23:37 Μου αρέσει όταν ακούω μουσική να κουτουλιέμαι στους τοίχους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:21 Η Κακή Επιρροή: #29 12-01-09 00:21 μου αρέσει να καίγομαι στο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:23 Η Isiliel έγραψε: #30 12-01-09 00:23 Με αρέσει η Σαλονίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:36 Η Γίδι έγραψε: #31 12-01-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Με αρέσει η Σαλονίκη! Click για ανάπτυξη... Με αρέσει που η Ίσι θα με στείλει τρίγωνα, όταν ξαναπάει Σαλλλλονίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:40 Η Isiliel έγραψε: #32 12-01-09 00:40 Πες πόσα και που! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:46 Η kalypso έγραψε: #33 12-01-09 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Μου αρέσει όταν ακούω μουσική να κουτουλιέμαι στους τοίχους... Click για ανάπτυξη... Έτσι εξηγείται Μου αρέσει να κάνω ΣουΕ μαζί με την ΚουΕ (μουτς!) ...αλλά και το Καγίρι καλό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #34 30-01-09 17:55 ...να παίρνω σβάρνα τα χαζοχαρούμενα θέματα και να απαντάω. ...να κόβω μία φέτα από το truffes cake και να το μαγαρίζω: τρώμε το έξω με κουταλάκι και μουλάζουμε το μέσα σε γάλα... ...να βγαίνω βόλτα με τη φωτογραφική μου και να ανακαλύπτω την πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:24 Η Madrugada*: #35 03-05-09 01:24 1. Να τραγουδαω.. παντου. συνεχεια. ολη μερα. μονη η με αλλους, δεν εχω προβλημα (μαλλον οι αλλοι) 2. Η ποικιλια! Νεες γευσεις, νεα μερη, νεα προσωπα κλπ. Ειμαι ανοιχτη σε νεα ακουσματα, θεατρικες παραστασεις, μαγαζια, ταινιες, βιβλια κλπ 3. Να κανω τους αλλους να γελουν, κανοντας ηλιθιες γκριματσες και λοιπες γελοιοτητες στην παρεα σε ανυποπτο χρονο 4. Να γραφω τις σκεψεις μου σε αρχεια στον υπολογιστη- συνηθως οταν δεν ειμαι καλα 5. Να διαβαζω συγκεκριμενα εισερχομενα του κινητου μου ξανα και ξανα, καθως και φωτογραφιες και βιντεο που εχω στο pc... ξερετε τωρα, ειναι ολα συνδεδεμενα με προσωπα και καταστασεις του παρελθοντος.. 6. Να κανω δουλειες μονη στο σπιτι με τερμα δυνατα μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η moonlight: #36 05-05-09 10:40 να διαβαζω , να τρωω , να βλεπω τηλεοραση , να ειμαι στο κομπιουτερ ολα αυτα ενω ειμαι στο κρεβατι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 00:00 Η Γίδι έγραψε: #37 06-05-09 00:00 Μ' αρέσει να κάθομαι στον καναπέ του πατρικού, με τα δάχτυλα των ποδιών μου χωμένα στη γούνα της σκυλίτσας μου, και να μασουλάω σταφύλια βλέποντας κάποια παλιά ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου αρέσει το καρύδι μέσα σε σύκο. Και μου αρέσει που το "κόλλησα" στη συγκάτοικο και χαζοχαιρόμαστε μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WildCherry Νεοφερμένο μέλος Η WildCherry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:37 Η WildCherry: #22 24-12-08 11:37 1) Μου αρέσει να διαβάζω περιοδικά από το τέλος στην αρχή 2) Μου αρέσει να κάθομαι στον καναπέ σκεπασμένη με μία φλις κουβερτούλα και ας είναι και καλοκαίρι και να βλέπω ταινίες και εν τέλει να κοιμάμαι 3) Μου αρέσει να βρέχει έξω δυνατά ή να φυσάει και εγώ να είμαι σκεπασμένη στο κρεβάτι μου και να διαβάζω ή να βλέπω ταινία Αυτά....δεν μου έρχεται προς το παρόν κατι άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:30 Ο vendetta έγραψε: #23 07-01-09 14:30 ...να μπαίνω στο site του αεροδρομίου Αθηνών και να κοιτάζω τις αναχωρήσεις...Κατά κάποιο τρόπο ταξιδεύω λιγάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η Phoebe έγραψε: #24 07-01-09 14:45 Μου αρέσει να βλέπω παιδικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΕΑ(ΠΖ)....JIM Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:16 Ο ΔΕΑ(ΠΖ)....JIM: #25 11-01-09 19:16 Εμενα παλι μου αρεσει να γνωριζω καινουργια ατομα , κανουργιες κατστασεις , κανουργια τοπια . Οπως επισης μου αρεσει ο υπνος , μια ωρεα ηλιολουστη μερα , ενα καλο βιβλιο , Μου αρεσει οτιδηποτε με κανει ευτιχισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 23:00 Η Γίδι έγραψε: #26 11-01-09 23:00 ...η μυρωδιά του ψωμιού στην τοστιέρα το πρωί. Το τρώνε οι συγκάτοικοί μου, αλλά μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια, όταν το έτρωγε ο μπαμπάς... Άν λείπουν τα κορίτσια, το κάνω μόνη μου, γιατί μου αρέσει να υπάρχει η μυρωδιά, κι ας τρώω συνήθως γιαούρτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 23:26 Η Neraida έγραψε: #27 11-01-09 23:26 Μου αρεσει πολυ μετα απο κατι γλυκο να τρωω μανταρινια.... Πολλα μανταρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Ο Tsipouro έγραψε: #28 11-01-09 23:37 Μου αρέσει όταν ακούω μουσική να κουτουλιέμαι στους τοίχους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:21 Η Κακή Επιρροή: #29 12-01-09 00:21 μου αρέσει να καίγομαι στο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:23 Η Isiliel έγραψε: #30 12-01-09 00:23 Με αρέσει η Σαλονίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:36 Η Γίδι έγραψε: #31 12-01-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Με αρέσει η Σαλονίκη! Click για ανάπτυξη... Με αρέσει που η Ίσι θα με στείλει τρίγωνα, όταν ξαναπάει Σαλλλλονίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:40 Η Isiliel έγραψε: #32 12-01-09 00:40 Πες πόσα και που! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:46 Η kalypso έγραψε: #33 12-01-09 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Μου αρέσει όταν ακούω μουσική να κουτουλιέμαι στους τοίχους... Click για ανάπτυξη... Έτσι εξηγείται Μου αρέσει να κάνω ΣουΕ μαζί με την ΚουΕ (μουτς!) ...αλλά και το Καγίρι καλό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #34 30-01-09 17:55 ...να παίρνω σβάρνα τα χαζοχαρούμενα θέματα και να απαντάω. ...να κόβω μία φέτα από το truffes cake και να το μαγαρίζω: τρώμε το έξω με κουταλάκι και μουλάζουμε το μέσα σε γάλα... ...να βγαίνω βόλτα με τη φωτογραφική μου και να ανακαλύπτω την πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:24 Η Madrugada*: #35 03-05-09 01:24 1. Να τραγουδαω.. παντου. συνεχεια. ολη μερα. μονη η με αλλους, δεν εχω προβλημα (μαλλον οι αλλοι) 2. Η ποικιλια! Νεες γευσεις, νεα μερη, νεα προσωπα κλπ. Ειμαι ανοιχτη σε νεα ακουσματα, θεατρικες παραστασεις, μαγαζια, ταινιες, βιβλια κλπ 3. Να κανω τους αλλους να γελουν, κανοντας ηλιθιες γκριματσες και λοιπες γελοιοτητες στην παρεα σε ανυποπτο χρονο 4. Να γραφω τις σκεψεις μου σε αρχεια στον υπολογιστη- συνηθως οταν δεν ειμαι καλα 5. Να διαβαζω συγκεκριμενα εισερχομενα του κινητου μου ξανα και ξανα, καθως και φωτογραφιες και βιντεο που εχω στο pc... ξερετε τωρα, ειναι ολα συνδεδεμενα με προσωπα και καταστασεις του παρελθοντος.. 6. Να κανω δουλειες μονη στο σπιτι με τερμα δυνατα μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η moonlight: #36 05-05-09 10:40 να διαβαζω , να τρωω , να βλεπω τηλεοραση , να ειμαι στο κομπιουτερ ολα αυτα ενω ειμαι στο κρεβατι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 00:00 Η Γίδι έγραψε: #37 06-05-09 00:00 Μ' αρέσει να κάθομαι στον καναπέ του πατρικού, με τα δάχτυλα των ποδιών μου χωμένα στη γούνα της σκυλίτσας μου, και να μασουλάω σταφύλια βλέποντας κάποια παλιά ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1) Μου αρέσει να διαβάζω περιοδικά από το τέλος στην αρχή 2) Μου αρέσει να κάθομαι στον καναπέ σκεπασμένη με μία φλις κουβερτούλα και ας είναι και καλοκαίρι και να βλέπω ταινίες και εν τέλει να κοιμάμαι 3) Μου αρέσει να βρέχει έξω δυνατά ή να φυσάει και εγώ να είμαι σκεπασμένη στο κρεβάτι μου και να διαβάζω ή να βλέπω ταινία Αυτά....δεν μου έρχεται προς το παρόν κατι άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:30 Ο vendetta έγραψε: #23 07-01-09 14:30 ...να μπαίνω στο site του αεροδρομίου Αθηνών και να κοιτάζω τις αναχωρήσεις...Κατά κάποιο τρόπο ταξιδεύω λιγάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η Phoebe έγραψε: #24 07-01-09 14:45 Μου αρέσει να βλέπω παιδικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΕΑ(ΠΖ)....JIM Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:16 Ο ΔΕΑ(ΠΖ)....JIM: #25 11-01-09 19:16 Εμενα παλι μου αρεσει να γνωριζω καινουργια ατομα , κανουργιες κατστασεις , κανουργια τοπια . Οπως επισης μου αρεσει ο υπνος , μια ωρεα ηλιολουστη μερα , ενα καλο βιβλιο , Μου αρεσει οτιδηποτε με κανει ευτιχισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 23:00 Η Γίδι έγραψε: #26 11-01-09 23:00 ...η μυρωδιά του ψωμιού στην τοστιέρα το πρωί. Το τρώνε οι συγκάτοικοί μου, αλλά μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια, όταν το έτρωγε ο μπαμπάς... Άν λείπουν τα κορίτσια, το κάνω μόνη μου, γιατί μου αρέσει να υπάρχει η μυρωδιά, κι ας τρώω συνήθως γιαούρτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 23:26 Η Neraida έγραψε: #27 11-01-09 23:26 Μου αρεσει πολυ μετα απο κατι γλυκο να τρωω μανταρινια.... Πολλα μανταρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Ο Tsipouro έγραψε: #28 11-01-09 23:37 Μου αρέσει όταν ακούω μουσική να κουτουλιέμαι στους τοίχους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:21 Η Κακή Επιρροή: #29 12-01-09 00:21 μου αρέσει να καίγομαι στο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:23 Η Isiliel έγραψε: #30 12-01-09 00:23 Με αρέσει η Σαλονίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:36 Η Γίδι έγραψε: #31 12-01-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Με αρέσει η Σαλονίκη! Click για ανάπτυξη... Με αρέσει που η Ίσι θα με στείλει τρίγωνα, όταν ξαναπάει Σαλλλλονίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:40 Η Isiliel έγραψε: #32 12-01-09 00:40 Πες πόσα και που! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:46 Η kalypso έγραψε: #33 12-01-09 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Μου αρέσει όταν ακούω μουσική να κουτουλιέμαι στους τοίχους... Click για ανάπτυξη... Έτσι εξηγείται Μου αρέσει να κάνω ΣουΕ μαζί με την ΚουΕ (μουτς!) ...αλλά και το Καγίρι καλό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #34 30-01-09 17:55 ...να παίρνω σβάρνα τα χαζοχαρούμενα θέματα και να απαντάω. ...να κόβω μία φέτα από το truffes cake και να το μαγαρίζω: τρώμε το έξω με κουταλάκι και μουλάζουμε το μέσα σε γάλα... ...να βγαίνω βόλτα με τη φωτογραφική μου και να ανακαλύπτω την πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:24 Η Madrugada*: #35 03-05-09 01:24 1. Να τραγουδαω.. παντου. συνεχεια. ολη μερα. μονη η με αλλους, δεν εχω προβλημα (μαλλον οι αλλοι) 2. Η ποικιλια! Νεες γευσεις, νεα μερη, νεα προσωπα κλπ. Ειμαι ανοιχτη σε νεα ακουσματα, θεατρικες παραστασεις, μαγαζια, ταινιες, βιβλια κλπ 3. Να κανω τους αλλους να γελουν, κανοντας ηλιθιες γκριματσες και λοιπες γελοιοτητες στην παρεα σε ανυποπτο χρονο 4. Να γραφω τις σκεψεις μου σε αρχεια στον υπολογιστη- συνηθως οταν δεν ειμαι καλα 5. Να διαβαζω συγκεκριμενα εισερχομενα του κινητου μου ξανα και ξανα, καθως και φωτογραφιες και βιντεο που εχω στο pc... ξερετε τωρα, ειναι ολα συνδεδεμενα με προσωπα και καταστασεις του παρελθοντος.. 6. Να κανω δουλειες μονη στο σπιτι με τερμα δυνατα μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η moonlight: #36 05-05-09 10:40 να διαβαζω , να τρωω , να βλεπω τηλεοραση , να ειμαι στο κομπιουτερ ολα αυτα ενω ειμαι στο κρεβατι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 00:00 Η Γίδι έγραψε: #37 06-05-09 00:00 Μ' αρέσει να κάθομαι στον καναπέ του πατρικού, με τα δάχτυλα των ποδιών μου χωμένα στη γούνα της σκυλίτσας μου, και να μασουλάω σταφύλια βλέποντας κάποια παλιά ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
...να μπαίνω στο site του αεροδρομίου Αθηνών και να κοιτάζω τις αναχωρήσεις...Κατά κάποιο τρόπο ταξιδεύω λιγάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η Phoebe έγραψε: #24 07-01-09 14:45 Μου αρέσει να βλέπω παιδικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΕΑ(ΠΖ)....JIM Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:16 Ο ΔΕΑ(ΠΖ)....JIM: #25 11-01-09 19:16 Εμενα παλι μου αρεσει να γνωριζω καινουργια ατομα , κανουργιες κατστασεις , κανουργια τοπια . Οπως επισης μου αρεσει ο υπνος , μια ωρεα ηλιολουστη μερα , ενα καλο βιβλιο , Μου αρεσει οτιδηποτε με κανει ευτιχισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 23:00 Η Γίδι έγραψε: #26 11-01-09 23:00 ...η μυρωδιά του ψωμιού στην τοστιέρα το πρωί. Το τρώνε οι συγκάτοικοί μου, αλλά μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια, όταν το έτρωγε ο μπαμπάς... Άν λείπουν τα κορίτσια, το κάνω μόνη μου, γιατί μου αρέσει να υπάρχει η μυρωδιά, κι ας τρώω συνήθως γιαούρτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 23:26 Η Neraida έγραψε: #27 11-01-09 23:26 Μου αρεσει πολυ μετα απο κατι γλυκο να τρωω μανταρινια.... Πολλα μανταρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Ο Tsipouro έγραψε: #28 11-01-09 23:37 Μου αρέσει όταν ακούω μουσική να κουτουλιέμαι στους τοίχους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:21 Η Κακή Επιρροή: #29 12-01-09 00:21 μου αρέσει να καίγομαι στο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:23 Η Isiliel έγραψε: #30 12-01-09 00:23 Με αρέσει η Σαλονίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:36 Η Γίδι έγραψε: #31 12-01-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Με αρέσει η Σαλονίκη! Click για ανάπτυξη... Με αρέσει που η Ίσι θα με στείλει τρίγωνα, όταν ξαναπάει Σαλλλλονίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:40 Η Isiliel έγραψε: #32 12-01-09 00:40 Πες πόσα και που! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:46 Η kalypso έγραψε: #33 12-01-09 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Μου αρέσει όταν ακούω μουσική να κουτουλιέμαι στους τοίχους... Click για ανάπτυξη... Έτσι εξηγείται Μου αρέσει να κάνω ΣουΕ μαζί με την ΚουΕ (μουτς!) ...αλλά και το Καγίρι καλό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #34 30-01-09 17:55 ...να παίρνω σβάρνα τα χαζοχαρούμενα θέματα και να απαντάω. ...να κόβω μία φέτα από το truffes cake και να το μαγαρίζω: τρώμε το έξω με κουταλάκι και μουλάζουμε το μέσα σε γάλα... ...να βγαίνω βόλτα με τη φωτογραφική μου και να ανακαλύπτω την πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:24 Η Madrugada*: #35 03-05-09 01:24 1. Να τραγουδαω.. παντου. συνεχεια. ολη μερα. μονη η με αλλους, δεν εχω προβλημα (μαλλον οι αλλοι) 2. Η ποικιλια! Νεες γευσεις, νεα μερη, νεα προσωπα κλπ. Ειμαι ανοιχτη σε νεα ακουσματα, θεατρικες παραστασεις, μαγαζια, ταινιες, βιβλια κλπ 3. Να κανω τους αλλους να γελουν, κανοντας ηλιθιες γκριματσες και λοιπες γελοιοτητες στην παρεα σε ανυποπτο χρονο 4. Να γραφω τις σκεψεις μου σε αρχεια στον υπολογιστη- συνηθως οταν δεν ειμαι καλα 5. Να διαβαζω συγκεκριμενα εισερχομενα του κινητου μου ξανα και ξανα, καθως και φωτογραφιες και βιντεο που εχω στο pc... ξερετε τωρα, ειναι ολα συνδεδεμενα με προσωπα και καταστασεις του παρελθοντος.. 6. Να κανω δουλειες μονη στο σπιτι με τερμα δυνατα μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η moonlight: #36 05-05-09 10:40 να διαβαζω , να τρωω , να βλεπω τηλεοραση , να ειμαι στο κομπιουτερ ολα αυτα ενω ειμαι στο κρεβατι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 00:00 Η Γίδι έγραψε: #37 06-05-09 00:00 Μ' αρέσει να κάθομαι στον καναπέ του πατρικού, με τα δάχτυλα των ποδιών μου χωμένα στη γούνα της σκυλίτσας μου, και να μασουλάω σταφύλια βλέποντας κάποια παλιά ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου αρέσει να βλέπω παιδικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΔΕΑ(ΠΖ)....JIM Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:16 Ο ΔΕΑ(ΠΖ)....JIM: #25 11-01-09 19:16 Εμενα παλι μου αρεσει να γνωριζω καινουργια ατομα , κανουργιες κατστασεις , κανουργια τοπια . Οπως επισης μου αρεσει ο υπνος , μια ωρεα ηλιολουστη μερα , ενα καλο βιβλιο , Μου αρεσει οτιδηποτε με κανει ευτιχισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 23:00 Η Γίδι έγραψε: #26 11-01-09 23:00 ...η μυρωδιά του ψωμιού στην τοστιέρα το πρωί. Το τρώνε οι συγκάτοικοί μου, αλλά μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια, όταν το έτρωγε ο μπαμπάς... Άν λείπουν τα κορίτσια, το κάνω μόνη μου, γιατί μου αρέσει να υπάρχει η μυρωδιά, κι ας τρώω συνήθως γιαούρτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 23:26 Η Neraida έγραψε: #27 11-01-09 23:26 Μου αρεσει πολυ μετα απο κατι γλυκο να τρωω μανταρινια.... Πολλα μανταρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Ο Tsipouro έγραψε: #28 11-01-09 23:37 Μου αρέσει όταν ακούω μουσική να κουτουλιέμαι στους τοίχους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:21 Η Κακή Επιρροή: #29 12-01-09 00:21 μου αρέσει να καίγομαι στο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:23 Η Isiliel έγραψε: #30 12-01-09 00:23 Με αρέσει η Σαλονίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:36 Η Γίδι έγραψε: #31 12-01-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Με αρέσει η Σαλονίκη! Click για ανάπτυξη... Με αρέσει που η Ίσι θα με στείλει τρίγωνα, όταν ξαναπάει Σαλλλλονίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:40 Η Isiliel έγραψε: #32 12-01-09 00:40 Πες πόσα και που! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:46 Η kalypso έγραψε: #33 12-01-09 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Μου αρέσει όταν ακούω μουσική να κουτουλιέμαι στους τοίχους... Click για ανάπτυξη... Έτσι εξηγείται Μου αρέσει να κάνω ΣουΕ μαζί με την ΚουΕ (μουτς!) ...αλλά και το Καγίρι καλό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #34 30-01-09 17:55 ...να παίρνω σβάρνα τα χαζοχαρούμενα θέματα και να απαντάω. ...να κόβω μία φέτα από το truffes cake και να το μαγαρίζω: τρώμε το έξω με κουταλάκι και μουλάζουμε το μέσα σε γάλα... ...να βγαίνω βόλτα με τη φωτογραφική μου και να ανακαλύπτω την πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:24 Η Madrugada*: #35 03-05-09 01:24 1. Να τραγουδαω.. παντου. συνεχεια. ολη μερα. μονη η με αλλους, δεν εχω προβλημα (μαλλον οι αλλοι) 2. Η ποικιλια! Νεες γευσεις, νεα μερη, νεα προσωπα κλπ. Ειμαι ανοιχτη σε νεα ακουσματα, θεατρικες παραστασεις, μαγαζια, ταινιες, βιβλια κλπ 3. Να κανω τους αλλους να γελουν, κανοντας ηλιθιες γκριματσες και λοιπες γελοιοτητες στην παρεα σε ανυποπτο χρονο 4. Να γραφω τις σκεψεις μου σε αρχεια στον υπολογιστη- συνηθως οταν δεν ειμαι καλα 5. Να διαβαζω συγκεκριμενα εισερχομενα του κινητου μου ξανα και ξανα, καθως και φωτογραφιες και βιντεο που εχω στο pc... ξερετε τωρα, ειναι ολα συνδεδεμενα με προσωπα και καταστασεις του παρελθοντος.. 6. Να κανω δουλειες μονη στο σπιτι με τερμα δυνατα μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η moonlight: #36 05-05-09 10:40 να διαβαζω , να τρωω , να βλεπω τηλεοραση , να ειμαι στο κομπιουτερ ολα αυτα ενω ειμαι στο κρεβατι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 00:00 Η Γίδι έγραψε: #37 06-05-09 00:00 Μ' αρέσει να κάθομαι στον καναπέ του πατρικού, με τα δάχτυλα των ποδιών μου χωμένα στη γούνα της σκυλίτσας μου, και να μασουλάω σταφύλια βλέποντας κάποια παλιά ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμενα παλι μου αρεσει να γνωριζω καινουργια ατομα , κανουργιες κατστασεις , κανουργια τοπια . Οπως επισης μου αρεσει ο υπνος , μια ωρεα ηλιολουστη μερα , ενα καλο βιβλιο , Μου αρεσει οτιδηποτε με κανει ευτιχισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 23:00 Η Γίδι έγραψε: #26 11-01-09 23:00 ...η μυρωδιά του ψωμιού στην τοστιέρα το πρωί. Το τρώνε οι συγκάτοικοί μου, αλλά μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια, όταν το έτρωγε ο μπαμπάς... Άν λείπουν τα κορίτσια, το κάνω μόνη μου, γιατί μου αρέσει να υπάρχει η μυρωδιά, κι ας τρώω συνήθως γιαούρτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 23:26 Η Neraida έγραψε: #27 11-01-09 23:26 Μου αρεσει πολυ μετα απο κατι γλυκο να τρωω μανταρινια.... Πολλα μανταρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Ο Tsipouro έγραψε: #28 11-01-09 23:37 Μου αρέσει όταν ακούω μουσική να κουτουλιέμαι στους τοίχους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:21 Η Κακή Επιρροή: #29 12-01-09 00:21 μου αρέσει να καίγομαι στο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:23 Η Isiliel έγραψε: #30 12-01-09 00:23 Με αρέσει η Σαλονίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:36 Η Γίδι έγραψε: #31 12-01-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Με αρέσει η Σαλονίκη! Click για ανάπτυξη... Με αρέσει που η Ίσι θα με στείλει τρίγωνα, όταν ξαναπάει Σαλλλλονίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:40 Η Isiliel έγραψε: #32 12-01-09 00:40 Πες πόσα και που! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:46 Η kalypso έγραψε: #33 12-01-09 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Μου αρέσει όταν ακούω μουσική να κουτουλιέμαι στους τοίχους... Click για ανάπτυξη... Έτσι εξηγείται Μου αρέσει να κάνω ΣουΕ μαζί με την ΚουΕ (μουτς!) ...αλλά και το Καγίρι καλό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #34 30-01-09 17:55 ...να παίρνω σβάρνα τα χαζοχαρούμενα θέματα και να απαντάω. ...να κόβω μία φέτα από το truffes cake και να το μαγαρίζω: τρώμε το έξω με κουταλάκι και μουλάζουμε το μέσα σε γάλα... ...να βγαίνω βόλτα με τη φωτογραφική μου και να ανακαλύπτω την πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:24 Η Madrugada*: #35 03-05-09 01:24 1. Να τραγουδαω.. παντου. συνεχεια. ολη μερα. μονη η με αλλους, δεν εχω προβλημα (μαλλον οι αλλοι) 2. Η ποικιλια! Νεες γευσεις, νεα μερη, νεα προσωπα κλπ. Ειμαι ανοιχτη σε νεα ακουσματα, θεατρικες παραστασεις, μαγαζια, ταινιες, βιβλια κλπ 3. Να κανω τους αλλους να γελουν, κανοντας ηλιθιες γκριματσες και λοιπες γελοιοτητες στην παρεα σε ανυποπτο χρονο 4. Να γραφω τις σκεψεις μου σε αρχεια στον υπολογιστη- συνηθως οταν δεν ειμαι καλα 5. Να διαβαζω συγκεκριμενα εισερχομενα του κινητου μου ξανα και ξανα, καθως και φωτογραφιες και βιντεο που εχω στο pc... ξερετε τωρα, ειναι ολα συνδεδεμενα με προσωπα και καταστασεις του παρελθοντος.. 6. Να κανω δουλειες μονη στο σπιτι με τερμα δυνατα μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η moonlight: #36 05-05-09 10:40 να διαβαζω , να τρωω , να βλεπω τηλεοραση , να ειμαι στο κομπιουτερ ολα αυτα ενω ειμαι στο κρεβατι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 00:00 Η Γίδι έγραψε: #37 06-05-09 00:00 Μ' αρέσει να κάθομαι στον καναπέ του πατρικού, με τα δάχτυλα των ποδιών μου χωμένα στη γούνα της σκυλίτσας μου, και να μασουλάω σταφύλια βλέποντας κάποια παλιά ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
...η μυρωδιά του ψωμιού στην τοστιέρα το πρωί. Το τρώνε οι συγκάτοικοί μου, αλλά μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια, όταν το έτρωγε ο μπαμπάς... Άν λείπουν τα κορίτσια, το κάνω μόνη μου, γιατί μου αρέσει να υπάρχει η μυρωδιά, κι ας τρώω συνήθως γιαούρτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 23:26 Η Neraida έγραψε: #27 11-01-09 23:26 Μου αρεσει πολυ μετα απο κατι γλυκο να τρωω μανταρινια.... Πολλα μανταρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Ο Tsipouro έγραψε: #28 11-01-09 23:37 Μου αρέσει όταν ακούω μουσική να κουτουλιέμαι στους τοίχους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:21 Η Κακή Επιρροή: #29 12-01-09 00:21 μου αρέσει να καίγομαι στο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:23 Η Isiliel έγραψε: #30 12-01-09 00:23 Με αρέσει η Σαλονίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:36 Η Γίδι έγραψε: #31 12-01-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Με αρέσει η Σαλονίκη! Click για ανάπτυξη... Με αρέσει που η Ίσι θα με στείλει τρίγωνα, όταν ξαναπάει Σαλλλλονίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:40 Η Isiliel έγραψε: #32 12-01-09 00:40 Πες πόσα και που! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:46 Η kalypso έγραψε: #33 12-01-09 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Μου αρέσει όταν ακούω μουσική να κουτουλιέμαι στους τοίχους... Click για ανάπτυξη... Έτσι εξηγείται Μου αρέσει να κάνω ΣουΕ μαζί με την ΚουΕ (μουτς!) ...αλλά και το Καγίρι καλό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #34 30-01-09 17:55 ...να παίρνω σβάρνα τα χαζοχαρούμενα θέματα και να απαντάω. ...να κόβω μία φέτα από το truffes cake και να το μαγαρίζω: τρώμε το έξω με κουταλάκι και μουλάζουμε το μέσα σε γάλα... ...να βγαίνω βόλτα με τη φωτογραφική μου και να ανακαλύπτω την πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:24 Η Madrugada*: #35 03-05-09 01:24 1. Να τραγουδαω.. παντου. συνεχεια. ολη μερα. μονη η με αλλους, δεν εχω προβλημα (μαλλον οι αλλοι) 2. Η ποικιλια! Νεες γευσεις, νεα μερη, νεα προσωπα κλπ. Ειμαι ανοιχτη σε νεα ακουσματα, θεατρικες παραστασεις, μαγαζια, ταινιες, βιβλια κλπ 3. Να κανω τους αλλους να γελουν, κανοντας ηλιθιες γκριματσες και λοιπες γελοιοτητες στην παρεα σε ανυποπτο χρονο 4. Να γραφω τις σκεψεις μου σε αρχεια στον υπολογιστη- συνηθως οταν δεν ειμαι καλα 5. Να διαβαζω συγκεκριμενα εισερχομενα του κινητου μου ξανα και ξανα, καθως και φωτογραφιες και βιντεο που εχω στο pc... ξερετε τωρα, ειναι ολα συνδεδεμενα με προσωπα και καταστασεις του παρελθοντος.. 6. Να κανω δουλειες μονη στο σπιτι με τερμα δυνατα μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η moonlight: #36 05-05-09 10:40 να διαβαζω , να τρωω , να βλεπω τηλεοραση , να ειμαι στο κομπιουτερ ολα αυτα ενω ειμαι στο κρεβατι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 00:00 Η Γίδι έγραψε: #37 06-05-09 00:00 Μ' αρέσει να κάθομαι στον καναπέ του πατρικού, με τα δάχτυλα των ποδιών μου χωμένα στη γούνα της σκυλίτσας μου, και να μασουλάω σταφύλια βλέποντας κάποια παλιά ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου αρεσει πολυ μετα απο κατι γλυκο να τρωω μανταρινια.... Πολλα μανταρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Ο Tsipouro έγραψε: #28 11-01-09 23:37 Μου αρέσει όταν ακούω μουσική να κουτουλιέμαι στους τοίχους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:21 Η Κακή Επιρροή: #29 12-01-09 00:21 μου αρέσει να καίγομαι στο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:23 Η Isiliel έγραψε: #30 12-01-09 00:23 Με αρέσει η Σαλονίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:36 Η Γίδι έγραψε: #31 12-01-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Με αρέσει η Σαλονίκη! Click για ανάπτυξη... Με αρέσει που η Ίσι θα με στείλει τρίγωνα, όταν ξαναπάει Σαλλλλονίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:40 Η Isiliel έγραψε: #32 12-01-09 00:40 Πες πόσα και που! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:46 Η kalypso έγραψε: #33 12-01-09 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Μου αρέσει όταν ακούω μουσική να κουτουλιέμαι στους τοίχους... Click για ανάπτυξη... Έτσι εξηγείται Μου αρέσει να κάνω ΣουΕ μαζί με την ΚουΕ (μουτς!) ...αλλά και το Καγίρι καλό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #34 30-01-09 17:55 ...να παίρνω σβάρνα τα χαζοχαρούμενα θέματα και να απαντάω. ...να κόβω μία φέτα από το truffes cake και να το μαγαρίζω: τρώμε το έξω με κουταλάκι και μουλάζουμε το μέσα σε γάλα... ...να βγαίνω βόλτα με τη φωτογραφική μου και να ανακαλύπτω την πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:24 Η Madrugada*: #35 03-05-09 01:24 1. Να τραγουδαω.. παντου. συνεχεια. ολη μερα. μονη η με αλλους, δεν εχω προβλημα (μαλλον οι αλλοι) 2. Η ποικιλια! Νεες γευσεις, νεα μερη, νεα προσωπα κλπ. Ειμαι ανοιχτη σε νεα ακουσματα, θεατρικες παραστασεις, μαγαζια, ταινιες, βιβλια κλπ 3. Να κανω τους αλλους να γελουν, κανοντας ηλιθιες γκριματσες και λοιπες γελοιοτητες στην παρεα σε ανυποπτο χρονο 4. Να γραφω τις σκεψεις μου σε αρχεια στον υπολογιστη- συνηθως οταν δεν ειμαι καλα 5. Να διαβαζω συγκεκριμενα εισερχομενα του κινητου μου ξανα και ξανα, καθως και φωτογραφιες και βιντεο που εχω στο pc... ξερετε τωρα, ειναι ολα συνδεδεμενα με προσωπα και καταστασεις του παρελθοντος.. 6. Να κανω δουλειες μονη στο σπιτι με τερμα δυνατα μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η moonlight: #36 05-05-09 10:40 να διαβαζω , να τρωω , να βλεπω τηλεοραση , να ειμαι στο κομπιουτερ ολα αυτα ενω ειμαι στο κρεβατι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 00:00 Η Γίδι έγραψε: #37 06-05-09 00:00 Μ' αρέσει να κάθομαι στον καναπέ του πατρικού, με τα δάχτυλα των ποδιών μου χωμένα στη γούνα της σκυλίτσας μου, και να μασουλάω σταφύλια βλέποντας κάποια παλιά ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου αρέσει όταν ακούω μουσική να κουτουλιέμαι στους τοίχους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:21 Η Κακή Επιρροή: #29 12-01-09 00:21 μου αρέσει να καίγομαι στο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:23 Η Isiliel έγραψε: #30 12-01-09 00:23 Με αρέσει η Σαλονίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:36 Η Γίδι έγραψε: #31 12-01-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Με αρέσει η Σαλονίκη! Click για ανάπτυξη... Με αρέσει που η Ίσι θα με στείλει τρίγωνα, όταν ξαναπάει Σαλλλλονίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:40 Η Isiliel έγραψε: #32 12-01-09 00:40 Πες πόσα και που! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:46 Η kalypso έγραψε: #33 12-01-09 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Μου αρέσει όταν ακούω μουσική να κουτουλιέμαι στους τοίχους... Click για ανάπτυξη... Έτσι εξηγείται Μου αρέσει να κάνω ΣουΕ μαζί με την ΚουΕ (μουτς!) ...αλλά και το Καγίρι καλό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #34 30-01-09 17:55 ...να παίρνω σβάρνα τα χαζοχαρούμενα θέματα και να απαντάω. ...να κόβω μία φέτα από το truffes cake και να το μαγαρίζω: τρώμε το έξω με κουταλάκι και μουλάζουμε το μέσα σε γάλα... ...να βγαίνω βόλτα με τη φωτογραφική μου και να ανακαλύπτω την πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:24 Η Madrugada*: #35 03-05-09 01:24 1. Να τραγουδαω.. παντου. συνεχεια. ολη μερα. μονη η με αλλους, δεν εχω προβλημα (μαλλον οι αλλοι) 2. Η ποικιλια! Νεες γευσεις, νεα μερη, νεα προσωπα κλπ. Ειμαι ανοιχτη σε νεα ακουσματα, θεατρικες παραστασεις, μαγαζια, ταινιες, βιβλια κλπ 3. Να κανω τους αλλους να γελουν, κανοντας ηλιθιες γκριματσες και λοιπες γελοιοτητες στην παρεα σε ανυποπτο χρονο 4. Να γραφω τις σκεψεις μου σε αρχεια στον υπολογιστη- συνηθως οταν δεν ειμαι καλα 5. Να διαβαζω συγκεκριμενα εισερχομενα του κινητου μου ξανα και ξανα, καθως και φωτογραφιες και βιντεο που εχω στο pc... ξερετε τωρα, ειναι ολα συνδεδεμενα με προσωπα και καταστασεις του παρελθοντος.. 6. Να κανω δουλειες μονη στο σπιτι με τερμα δυνατα μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η moonlight: #36 05-05-09 10:40 να διαβαζω , να τρωω , να βλεπω τηλεοραση , να ειμαι στο κομπιουτερ ολα αυτα ενω ειμαι στο κρεβατι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 00:00 Η Γίδι έγραψε: #37 06-05-09 00:00 Μ' αρέσει να κάθομαι στον καναπέ του πατρικού, με τα δάχτυλα των ποδιών μου χωμένα στη γούνα της σκυλίτσας μου, και να μασουλάω σταφύλια βλέποντας κάποια παλιά ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μου αρέσει να καίγομαι στο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:23 Η Isiliel έγραψε: #30 12-01-09 00:23 Με αρέσει η Σαλονίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:36 Η Γίδι έγραψε: #31 12-01-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Με αρέσει η Σαλονίκη! Click για ανάπτυξη... Με αρέσει που η Ίσι θα με στείλει τρίγωνα, όταν ξαναπάει Σαλλλλονίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:40 Η Isiliel έγραψε: #32 12-01-09 00:40 Πες πόσα και που! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:46 Η kalypso έγραψε: #33 12-01-09 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Μου αρέσει όταν ακούω μουσική να κουτουλιέμαι στους τοίχους... Click για ανάπτυξη... Έτσι εξηγείται Μου αρέσει να κάνω ΣουΕ μαζί με την ΚουΕ (μουτς!) ...αλλά και το Καγίρι καλό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #34 30-01-09 17:55 ...να παίρνω σβάρνα τα χαζοχαρούμενα θέματα και να απαντάω. ...να κόβω μία φέτα από το truffes cake και να το μαγαρίζω: τρώμε το έξω με κουταλάκι και μουλάζουμε το μέσα σε γάλα... ...να βγαίνω βόλτα με τη φωτογραφική μου και να ανακαλύπτω την πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:24 Η Madrugada*: #35 03-05-09 01:24 1. Να τραγουδαω.. παντου. συνεχεια. ολη μερα. μονη η με αλλους, δεν εχω προβλημα (μαλλον οι αλλοι) 2. Η ποικιλια! Νεες γευσεις, νεα μερη, νεα προσωπα κλπ. Ειμαι ανοιχτη σε νεα ακουσματα, θεατρικες παραστασεις, μαγαζια, ταινιες, βιβλια κλπ 3. Να κανω τους αλλους να γελουν, κανοντας ηλιθιες γκριματσες και λοιπες γελοιοτητες στην παρεα σε ανυποπτο χρονο 4. Να γραφω τις σκεψεις μου σε αρχεια στον υπολογιστη- συνηθως οταν δεν ειμαι καλα 5. Να διαβαζω συγκεκριμενα εισερχομενα του κινητου μου ξανα και ξανα, καθως και φωτογραφιες και βιντεο που εχω στο pc... ξερετε τωρα, ειναι ολα συνδεδεμενα με προσωπα και καταστασεις του παρελθοντος.. 6. Να κανω δουλειες μονη στο σπιτι με τερμα δυνατα μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η moonlight: #36 05-05-09 10:40 να διαβαζω , να τρωω , να βλεπω τηλεοραση , να ειμαι στο κομπιουτερ ολα αυτα ενω ειμαι στο κρεβατι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 00:00 Η Γίδι έγραψε: #37 06-05-09 00:00 Μ' αρέσει να κάθομαι στον καναπέ του πατρικού, με τα δάχτυλα των ποδιών μου χωμένα στη γούνα της σκυλίτσας μου, και να μασουλάω σταφύλια βλέποντας κάποια παλιά ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με αρέσει η Σαλονίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:36 Η Γίδι έγραψε: #31 12-01-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Με αρέσει η Σαλονίκη! Click για ανάπτυξη... Με αρέσει που η Ίσι θα με στείλει τρίγωνα, όταν ξαναπάει Σαλλλλονίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:40 Η Isiliel έγραψε: #32 12-01-09 00:40 Πες πόσα και που! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:46 Η kalypso έγραψε: #33 12-01-09 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Μου αρέσει όταν ακούω μουσική να κουτουλιέμαι στους τοίχους... Click για ανάπτυξη... Έτσι εξηγείται Μου αρέσει να κάνω ΣουΕ μαζί με την ΚουΕ (μουτς!) ...αλλά και το Καγίρι καλό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #34 30-01-09 17:55 ...να παίρνω σβάρνα τα χαζοχαρούμενα θέματα και να απαντάω. ...να κόβω μία φέτα από το truffes cake και να το μαγαρίζω: τρώμε το έξω με κουταλάκι και μουλάζουμε το μέσα σε γάλα... ...να βγαίνω βόλτα με τη φωτογραφική μου και να ανακαλύπτω την πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:24 Η Madrugada*: #35 03-05-09 01:24 1. Να τραγουδαω.. παντου. συνεχεια. ολη μερα. μονη η με αλλους, δεν εχω προβλημα (μαλλον οι αλλοι) 2. Η ποικιλια! Νεες γευσεις, νεα μερη, νεα προσωπα κλπ. Ειμαι ανοιχτη σε νεα ακουσματα, θεατρικες παραστασεις, μαγαζια, ταινιες, βιβλια κλπ 3. Να κανω τους αλλους να γελουν, κανοντας ηλιθιες γκριματσες και λοιπες γελοιοτητες στην παρεα σε ανυποπτο χρονο 4. Να γραφω τις σκεψεις μου σε αρχεια στον υπολογιστη- συνηθως οταν δεν ειμαι καλα 5. Να διαβαζω συγκεκριμενα εισερχομενα του κινητου μου ξανα και ξανα, καθως και φωτογραφιες και βιντεο που εχω στο pc... ξερετε τωρα, ειναι ολα συνδεδεμενα με προσωπα και καταστασεις του παρελθοντος.. 6. Να κανω δουλειες μονη στο σπιτι με τερμα δυνατα μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η moonlight: #36 05-05-09 10:40 να διαβαζω , να τρωω , να βλεπω τηλεοραση , να ειμαι στο κομπιουτερ ολα αυτα ενω ειμαι στο κρεβατι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 00:00 Η Γίδι έγραψε: #37 06-05-09 00:00 Μ' αρέσει να κάθομαι στον καναπέ του πατρικού, με τα δάχτυλα των ποδιών μου χωμένα στη γούνα της σκυλίτσας μου, και να μασουλάω σταφύλια βλέποντας κάποια παλιά ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Με αρέσει η Σαλονίκη! Click για ανάπτυξη... Με αρέσει που η Ίσι θα με στείλει τρίγωνα, όταν ξαναπάει Σαλλλλονίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:40 Η Isiliel έγραψε: #32 12-01-09 00:40 Πες πόσα και που! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:46 Η kalypso έγραψε: #33 12-01-09 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Μου αρέσει όταν ακούω μουσική να κουτουλιέμαι στους τοίχους... Click για ανάπτυξη... Έτσι εξηγείται Μου αρέσει να κάνω ΣουΕ μαζί με την ΚουΕ (μουτς!) ...αλλά και το Καγίρι καλό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #34 30-01-09 17:55 ...να παίρνω σβάρνα τα χαζοχαρούμενα θέματα και να απαντάω. ...να κόβω μία φέτα από το truffes cake και να το μαγαρίζω: τρώμε το έξω με κουταλάκι και μουλάζουμε το μέσα σε γάλα... ...να βγαίνω βόλτα με τη φωτογραφική μου και να ανακαλύπτω την πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:24 Η Madrugada*: #35 03-05-09 01:24 1. Να τραγουδαω.. παντου. συνεχεια. ολη μερα. μονη η με αλλους, δεν εχω προβλημα (μαλλον οι αλλοι) 2. Η ποικιλια! Νεες γευσεις, νεα μερη, νεα προσωπα κλπ. Ειμαι ανοιχτη σε νεα ακουσματα, θεατρικες παραστασεις, μαγαζια, ταινιες, βιβλια κλπ 3. Να κανω τους αλλους να γελουν, κανοντας ηλιθιες γκριματσες και λοιπες γελοιοτητες στην παρεα σε ανυποπτο χρονο 4. Να γραφω τις σκεψεις μου σε αρχεια στον υπολογιστη- συνηθως οταν δεν ειμαι καλα 5. Να διαβαζω συγκεκριμενα εισερχομενα του κινητου μου ξανα και ξανα, καθως και φωτογραφιες και βιντεο που εχω στο pc... ξερετε τωρα, ειναι ολα συνδεδεμενα με προσωπα και καταστασεις του παρελθοντος.. 6. Να κανω δουλειες μονη στο σπιτι με τερμα δυνατα μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η moonlight: #36 05-05-09 10:40 να διαβαζω , να τρωω , να βλεπω τηλεοραση , να ειμαι στο κομπιουτερ ολα αυτα ενω ειμαι στο κρεβατι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 00:00 Η Γίδι έγραψε: #37 06-05-09 00:00 Μ' αρέσει να κάθομαι στον καναπέ του πατρικού, με τα δάχτυλα των ποδιών μου χωμένα στη γούνα της σκυλίτσας μου, και να μασουλάω σταφύλια βλέποντας κάποια παλιά ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πες πόσα και που! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 00:46 Η kalypso έγραψε: #33 12-01-09 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Μου αρέσει όταν ακούω μουσική να κουτουλιέμαι στους τοίχους... Click για ανάπτυξη... Έτσι εξηγείται Μου αρέσει να κάνω ΣουΕ μαζί με την ΚουΕ (μουτς!) ...αλλά και το Καγίρι καλό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #34 30-01-09 17:55 ...να παίρνω σβάρνα τα χαζοχαρούμενα θέματα και να απαντάω. ...να κόβω μία φέτα από το truffes cake και να το μαγαρίζω: τρώμε το έξω με κουταλάκι και μουλάζουμε το μέσα σε γάλα... ...να βγαίνω βόλτα με τη φωτογραφική μου και να ανακαλύπτω την πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:24 Η Madrugada*: #35 03-05-09 01:24 1. Να τραγουδαω.. παντου. συνεχεια. ολη μερα. μονη η με αλλους, δεν εχω προβλημα (μαλλον οι αλλοι) 2. Η ποικιλια! Νεες γευσεις, νεα μερη, νεα προσωπα κλπ. Ειμαι ανοιχτη σε νεα ακουσματα, θεατρικες παραστασεις, μαγαζια, ταινιες, βιβλια κλπ 3. Να κανω τους αλλους να γελουν, κανοντας ηλιθιες γκριματσες και λοιπες γελοιοτητες στην παρεα σε ανυποπτο χρονο 4. Να γραφω τις σκεψεις μου σε αρχεια στον υπολογιστη- συνηθως οταν δεν ειμαι καλα 5. Να διαβαζω συγκεκριμενα εισερχομενα του κινητου μου ξανα και ξανα, καθως και φωτογραφιες και βιντεο που εχω στο pc... ξερετε τωρα, ειναι ολα συνδεδεμενα με προσωπα και καταστασεις του παρελθοντος.. 6. Να κανω δουλειες μονη στο σπιτι με τερμα δυνατα μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η moonlight: #36 05-05-09 10:40 να διαβαζω , να τρωω , να βλεπω τηλεοραση , να ειμαι στο κομπιουτερ ολα αυτα ενω ειμαι στο κρεβατι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 00:00 Η Γίδι έγραψε: #37 06-05-09 00:00 Μ' αρέσει να κάθομαι στον καναπέ του πατρικού, με τα δάχτυλα των ποδιών μου χωμένα στη γούνα της σκυλίτσας μου, και να μασουλάω σταφύλια βλέποντας κάποια παλιά ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Μου αρέσει όταν ακούω μουσική να κουτουλιέμαι στους τοίχους... Click για ανάπτυξη... Έτσι εξηγείται Μου αρέσει να κάνω ΣουΕ μαζί με την ΚουΕ (μουτς!) ...αλλά και το Καγίρι καλό είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #34 30-01-09 17:55 ...να παίρνω σβάρνα τα χαζοχαρούμενα θέματα και να απαντάω. ...να κόβω μία φέτα από το truffes cake και να το μαγαρίζω: τρώμε το έξω με κουταλάκι και μουλάζουμε το μέσα σε γάλα... ...να βγαίνω βόλτα με τη φωτογραφική μου και να ανακαλύπτω την πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:24 Η Madrugada*: #35 03-05-09 01:24 1. Να τραγουδαω.. παντου. συνεχεια. ολη μερα. μονη η με αλλους, δεν εχω προβλημα (μαλλον οι αλλοι) 2. Η ποικιλια! Νεες γευσεις, νεα μερη, νεα προσωπα κλπ. Ειμαι ανοιχτη σε νεα ακουσματα, θεατρικες παραστασεις, μαγαζια, ταινιες, βιβλια κλπ 3. Να κανω τους αλλους να γελουν, κανοντας ηλιθιες γκριματσες και λοιπες γελοιοτητες στην παρεα σε ανυποπτο χρονο 4. Να γραφω τις σκεψεις μου σε αρχεια στον υπολογιστη- συνηθως οταν δεν ειμαι καλα 5. Να διαβαζω συγκεκριμενα εισερχομενα του κινητου μου ξανα και ξανα, καθως και φωτογραφιες και βιντεο που εχω στο pc... ξερετε τωρα, ειναι ολα συνδεδεμενα με προσωπα και καταστασεις του παρελθοντος.. 6. Να κανω δουλειες μονη στο σπιτι με τερμα δυνατα μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η moonlight: #36 05-05-09 10:40 να διαβαζω , να τρωω , να βλεπω τηλεοραση , να ειμαι στο κομπιουτερ ολα αυτα ενω ειμαι στο κρεβατι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 00:00 Η Γίδι έγραψε: #37 06-05-09 00:00 Μ' αρέσει να κάθομαι στον καναπέ του πατρικού, με τα δάχτυλα των ποδιών μου χωμένα στη γούνα της σκυλίτσας μου, και να μασουλάω σταφύλια βλέποντας κάποια παλιά ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
...να παίρνω σβάρνα τα χαζοχαρούμενα θέματα και να απαντάω. ...να κόβω μία φέτα από το truffes cake και να το μαγαρίζω: τρώμε το έξω με κουταλάκι και μουλάζουμε το μέσα σε γάλα... ...να βγαίνω βόλτα με τη φωτογραφική μου και να ανακαλύπτω την πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 01:24 Η Madrugada*: #35 03-05-09 01:24 1. Να τραγουδαω.. παντου. συνεχεια. ολη μερα. μονη η με αλλους, δεν εχω προβλημα (μαλλον οι αλλοι) 2. Η ποικιλια! Νεες γευσεις, νεα μερη, νεα προσωπα κλπ. Ειμαι ανοιχτη σε νεα ακουσματα, θεατρικες παραστασεις, μαγαζια, ταινιες, βιβλια κλπ 3. Να κανω τους αλλους να γελουν, κανοντας ηλιθιες γκριματσες και λοιπες γελοιοτητες στην παρεα σε ανυποπτο χρονο 4. Να γραφω τις σκεψεις μου σε αρχεια στον υπολογιστη- συνηθως οταν δεν ειμαι καλα 5. Να διαβαζω συγκεκριμενα εισερχομενα του κινητου μου ξανα και ξανα, καθως και φωτογραφιες και βιντεο που εχω στο pc... ξερετε τωρα, ειναι ολα συνδεδεμενα με προσωπα και καταστασεις του παρελθοντος.. 6. Να κανω δουλειες μονη στο σπιτι με τερμα δυνατα μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η moonlight: #36 05-05-09 10:40 να διαβαζω , να τρωω , να βλεπω τηλεοραση , να ειμαι στο κομπιουτερ ολα αυτα ενω ειμαι στο κρεβατι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 00:00 Η Γίδι έγραψε: #37 06-05-09 00:00 Μ' αρέσει να κάθομαι στον καναπέ του πατρικού, με τα δάχτυλα των ποδιών μου χωμένα στη γούνα της σκυλίτσας μου, και να μασουλάω σταφύλια βλέποντας κάποια παλιά ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1. Να τραγουδαω.. παντου. συνεχεια. ολη μερα. μονη η με αλλους, δεν εχω προβλημα (μαλλον οι αλλοι) 2. Η ποικιλια! Νεες γευσεις, νεα μερη, νεα προσωπα κλπ. Ειμαι ανοιχτη σε νεα ακουσματα, θεατρικες παραστασεις, μαγαζια, ταινιες, βιβλια κλπ 3. Να κανω τους αλλους να γελουν, κανοντας ηλιθιες γκριματσες και λοιπες γελοιοτητες στην παρεα σε ανυποπτο χρονο 4. Να γραφω τις σκεψεις μου σε αρχεια στον υπολογιστη- συνηθως οταν δεν ειμαι καλα 5. Να διαβαζω συγκεκριμενα εισερχομενα του κινητου μου ξανα και ξανα, καθως και φωτογραφιες και βιντεο που εχω στο pc... ξερετε τωρα, ειναι ολα συνδεδεμενα με προσωπα και καταστασεις του παρελθοντος.. 6. Να κανω δουλειες μονη στο σπιτι με τερμα δυνατα μουσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η moonlight: #36 05-05-09 10:40 να διαβαζω , να τρωω , να βλεπω τηλεοραση , να ειμαι στο κομπιουτερ ολα αυτα ενω ειμαι στο κρεβατι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 00:00 Η Γίδι έγραψε: #37 06-05-09 00:00 Μ' αρέσει να κάθομαι στον καναπέ του πατρικού, με τα δάχτυλα των ποδιών μου χωμένα στη γούνα της σκυλίτσας μου, και να μασουλάω σταφύλια βλέποντας κάποια παλιά ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
να διαβαζω , να τρωω , να βλεπω τηλεοραση , να ειμαι στο κομπιουτερ ολα αυτα ενω ειμαι στο κρεβατι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 00:00 Η Γίδι έγραψε: #37 06-05-09 00:00 Μ' αρέσει να κάθομαι στον καναπέ του πατρικού, με τα δάχτυλα των ποδιών μου χωμένα στη γούνα της σκυλίτσας μου, και να μασουλάω σταφύλια βλέποντας κάποια παλιά ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μ' αρέσει να κάθομαι στον καναπέ του πατρικού, με τα δάχτυλα των ποδιών μου χωμένα στη γούνα της σκυλίτσας μου, και να μασουλάω σταφύλια βλέποντας κάποια παλιά ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.